The Dulce Book

Esipuhe

Minun täytyy tunnustaa että minä olen pohtinut hyvin pitkään ja hartaasti mahdollisuutta julkaista tämä kirja paperisena helpottaakseni taloudellista taakkaa joka on seurausta läpi elämän jatkuneesta henkisestä ja emotionaalisesta kärsimyksestä joka on seurausta minun sotkeutumisestani "Enigmaan". Vihaisena henkilökohtaisesta menetyksestä, minä vakuuttelin itselleni että minä voin tehdä voittoa myymällä niiden kaikkein suurimpia salaisuuksia jotka ovat salakavala voima Enigman takana; täten ei olisi mitään väärää saata hyötyä heidän kustannuksellaan.

Minä edelleen uskon että näin on. Kuitenkin, ymmärtäen että tapahtumat tässä maailmassa ovat nopeasti viemässä kohti apokalyptistä kriisiä, ymmärtäen miljoonien "abduktoitujen" tuskan kaikkialla maailmassa mitä he ovat tunteneet ja mitä he tuntevat, sekä kuullen niiden "etäisen huudon" jotka ovat joutuneet eksyksiin Enigman sokkeloisiin syvyyksiin, minä olen päättänyt että oikea asia olisi lähettää tämä informaatio eteenpäin ilman muita kustannuksia kuin se kallis hinta jonka kaikki ne ovat maksaneet jotka ovat tuoneet tämän informaation sinulle. Pidä sitä minun "isänmaallisena" velvollisuutenani. Kaikki mitä minä pyydän vastineeksi on että saisin olla rukouksiesi kohteena: monien abduktoitujen abduktoitujen puolesta jotka ovat joutuneet hylätyksi ei-uskovan ja kyynisen maailman taholta; minun itseni puolesta sekä niiden puolesta jotka ovat auttaneet tämän kirjan työstämisessä niin että meidän uhrauksemme eivät valuisi tyhjiin; sekä erityisesti niiden puolesta jotka ovat kaikkein epätoivoisimpia -- niiden jotka ovat eksyneet itsensä Enigman luolien ja vankityrmien sisään. Rukoile että heitä suojeltaisiin jopa pelottavan toivottomuuden ja epätoivon keskelläkin, jonka he kohtaavat, niin että he taas kerran saisivat nähdä päivänvalon.

Huomattava osa tämän teoksen informaatiosta on uskomatonta ja, jotkut saattaisivat sanoa, epäuskottavaa luonteeltaan.

Minä olen päättänyt olla salaamatta mitään informaatiota tai väitteitä koskien tätä Dulcen arvoitusta ja siihen liittyviä skenaarioita. UFO-tapaukset ilmestyvät ja katosvat (todisteiden myötä), kun objekti tai objektit lentävät pois. Maanalaiset tai maahan liittyvät säännöttömyydet toisaalta eivät voi "kadota", ja tästä syystä ne ovat paljon alttiimpia paljastumiselle.

Tässä kirjassa, olen kuitenkin tarjonnut omia "mielipiteitäni" tai "perspektiivejä" jotka perustuvat aihetodistuksiin (kaksi tai useampia raportteja eri lähteistä jotka nojaavat identtisiin teemoihin, jne.). Nämä ovat minun omia mielipiteitäni ja lukija voi ottaa nämä vastaan tai hylätä ne hänen oman käsityskykynsä mukaan. Minä olen muodostanut nämä mielipiteet perustuen omiin käsityksiini koko tietomäärästä ja sen takia ne ovat minun omia käsityksiäni. Ne eivät ole täydellisiä, vaan ovat muutoksen alaisia uuden informaation edessä. Lukija on vapaa muodostamaan omat johtopäätöksensä ja mielipiteensä kasaantuvan tiedon valossa, aivan kuten minä olen tehnyt. Kun sinä ajattelet tätä informaatiota joka seuraa tieteellisenä faktana, tieteiskirjallisuutena tai kenties molempina ("science faction", sinä saatat sanoa), tämän ei saisi suistaa pois sen tosiasian ääreltä että nämä raportit -- jotka ovat saapuneet SADOISTA eri lähteistä ja jotka on tiivistetty tähän kirjaan -- ovat kiehtovaa luettavaa, riippumatta siitä miten sinä niihin suhtaudut.

Joten tämän myötä ei ole enää mitään muuta jaettavana esipuheen muodossa, joten eikun istu alas ja nauti ajelusta!

Branton -- lokakuu 1996


Takaisin