Angels Don't Play This Haarp

Advances In Tesla Technology

Copyright 2004 by Jeane Manning & Nick Begich

LUKU 17 -- SOITTAMASSA HAARPIA

HAARP-ohjelman rahoitus oli tilapäisesti jäissä vuonna 1995 USA:n Senaatin toimesta. Kuitenkin, tämä projekti meni eteenpäin, saaden rahoitusta tuntemattomista lähteistä. Tämä toiminta oli suurimmalta osaltaan aikataulussa ja siihen kuului normaali käynnistys-aktiviteetti. Tämä aikataulu oli seuraavanlainen:

Jokainen yksittäinen HAARP-antenni on mitoitettu syöttämään 10.000 wattia energiaa. HAARP-projektin toisessa vaiheessa, energiamäärä tulee olemaan kokonaisuudessaan 4,7 - 10 miljardia wattia tehokasta säteilytettyä energiaa.

HAARP tulee menemään eteenpäin mutta on yhä joitakin mekaanisia ongelmia jotka viivästyttävät tätä prosessia. Nämä viivästykset ovat seurausta joistakin ongelmista energiatasojen kanssa jotka tulevat ulos antenneista. Tämä energiamärän nettovoitto on seurausta efektistä johon viitataan termillä "negatiivinen impedanssi". Tätä efektiä kuvaillaan siten että "enemmän virtaa palaa lähettimeen kuin mitä lähetetään ulos vierekkäisistä antenneista". Sen sijaan että energiataso olisi sama -- sanotaanpa että 10.000 wattia lähtee ulos ja 10.000 wattia palaa takaisin -- palaavan energian määrä on 12.000 - 18.000 wattia. Mitä tämä tarkoittaa? Se on odottamaton tulos joka tapahtuu alhaisen energiatason testauksilla. Mitä tapahtuu suuremmilla energiatasoilla joita tulevaisuudessa on tarkoitus kokeilla ei tiedetä. voisiko tapahtua onnettomuus?


Takaisin