Angels Don't Play This Haarp

Advances In Tesla Technology

Copyright 2004 by Jeane Manning & Nick Begich

LUKU 8 -- KUKA VOI PYSÄYTÄÄ TÄMÄN SUUREN ZAPPERIN?

Itsenäiset tiedemiehet kaipaavat "paluuta järkeen"

William van Bise Nevadasta on tiedemies jonka intohimona on hänen lastensa ja lastenlastensa hyvinvointi, eikä hän voi ymmärtää miksi jotkut korkean tason sotilas-suunnittelijat eivät ajattele samoin. HAARP-dokumenttien mukaan, armeijan epäkunnioitus dynaamisia luonnon järjestelmiä kohtaan ei ole muuttunut paljon vuosikymmenten aikana siitä lähtien kun ydinpommit olivat mieluisia välineitä tutkittaessa maapallon geomagneettista kenttää.

Van Bise, elektroniikan asiantuntija sekä biolääketieteen insinööri sanoi suoraan: "He ovat itsetuhoisia!" Hän antoi tämän kommentin luettuaan HAARP:ista, armeijan suunnitelmasta pumpata uskomattomia määriä radiotaajuus-energiaa ylemmän ilmakehän läpi kuumentamaan ionosfääriä. Hänen huolensa on että nämä kokeiden tekijät myöntävät että he eivät tiedä mikä lopputulos saattaisi olla.

Yllättävän harvat tiedemiehet tietävät ionosfäärin kuumentajista. "Miksi hitossa kukaan haluaisi kuumentaa ionosfääriä? Se on jo riittävän kuuma", sanoi eräs suuren yliopiston fysiikan laitoksen päällikkö. Muut osastopäälliköt yliopistoissa joissa oli suuria ilmakehän tutkimusosastoja olivat kuulleet ionosfäärin kuumentimista mutta sanoivat että heidän tietonsa tutkimuksesta olivat epämääräisiä.

Alaskan yliopiston geofysiikan laitos tietää mikä ionosfäärin tutkimuslaite on, sillä tämä yliopisto on suoraan mukana HAARP:in rahoituksessa. Mutta vaikka "revontulten tutkiminen" on Alaskan yliopiston työtä lehdistötiedotteiden mukaan, HAARP:in sisäiset dokumentit sanovat että näiden kokeiden päämäärä on hallita ionosfäärin prosesseja niin että Puolustusministeriö voisi hyödyntää näitä.

Huolestuneet tiedemiehet kuten van Bise ovat kaksinkertaisesti lannistuneita, sillä ihmiset jotka haluavat hallita sähköistä suihkuvirtausta tai tehdä "ydinräjäytysten kokoisia räjäytyksiä" tai "keinotekoisen syklotronin" ylemmässä ilmakehässä ovat kaikkein vaikeimpia pysäyttää. Perinteisesti heillä on ollut kaikkein eniten veronmaksajien rahaa käytettävissään. Heidän valtakuntaansa kuluvat armeijan alihankkijoiden mega-korporaatiot sekä heidän lobbaajansa. Vain harvat fyysikot ovat halukkaita vaarantamaan elinkeinonsa (hallituksen urakat) vastustamalla näitä ihmisiä.

Rötösten paljastajat

Elizabeth Rauscherilla on filosofian tohtorin tutkinto sekä vaikuttava ura suurten energiamäärien fyysikkona, ja hän on julkaissut tiedelehtiä ja kirjoja. Kuitenkin hänen varoituksensa kaikuvat kuuroille korville. Esimerkiksi, Vuonna 1984 hän esitteli tieteelliset löytönsä Pentagonille ja sitten hän yritti kertoa luutnanteille ja kenraaleille henkilökohtaisesti globaaleista ympäristöasioista. He kieltäytyivät vastaamasta hänen suoriin kysymyksiinsä. "Ettekö te ole huolissanne lapsistanne ja lastenlapsistanne?"

Seitsemän vuotta sitten Rauscher ja hänen puolisonsa William van Bise kirjoittivat paperin jossa keskusteltiin maapallon magneettikentän virtauksista/säteilystä tieteellisin termein, mutta se loppui voimakassanaisiin varoituksiin.

Maapallo ja elämänmuodot sen pinnalla värähtelevät ja resonoivat harmoniassa, he huomauttivat; auringon säteilyenergia sekä maapallon materiaalit ja värähtelyt ylläpitävät elämää. "Onko olemassa symbioosi maapallon ja sen elämänmuotojen välillä?" Mainittuaan kemiallisen ja radioaktiivisen saasteen, he kertoivat vähemmän julkisuutta saaneesta huolenaiheesta: "Joillakin ihmisten tuottamilla sähkömagneettisilla aalloilla saattaa olla maailmanlaajuiset vaikutukset..."

Vahinkoa ionosfäärille

Tässä paperissa keskusteltiin sähkömagneettisten aaltojen luonnollisista lähteistä kuten maapallon mekaanisesta pyörimisliikkeestä, maanjäristyksistä ja vulkaanisesta aktiivisuudesta, aurinkotuulesta sekä auringon "monitahoisesta meluisasta aktiviteetista". Ihmisten päästöt, nämä kaksi asiantuntijaa sanoivat, häiritsevät tätä harmoniaa. "Jotkin näistä päästöistä saattavat aiheuttaa korvaamatonta vahinkoa ionosfäärille sekä maapallolle joka puolestaan uhkaa meidän olemassaoloamme."

Yhteisöjen ja kansakuntien täytyy tutkia mitä me olemme tekemässä sekä kehittää uutta valveutuneisuutta, nämä kaksi tiedemiestä varoittavat, tai seurauksena on välitön elämän tuhoutuminen. Aivan kuten ennustaen HAARP:in päämäärät, he huomauttavat että kaikkein uusimmat teknologiat on kohdistettu suojelemaan ihmisiä luonnolta, "valloittamaan ja kontrolloimaan sitä, samalla kun pyritään kehittämään yhä vaarallisempia aseita jotka yhä tehokkaammin kykenevät hävittämään kaiken elämän tältä planeetalta".

Rauschler ja van Bise päättivät tämän paperin ehdotukseen että yhteiskunta tutkisi miksi me olemme kulkeneet kohti tällaista järjetöntä motivaatiota, ja että me tulisimme järkiimme.

Sähköisten hiukkasten kupla

Toukokuussa vuonna 1995, Tri. Rauschleria pyydettiin kommentoimaan HAARP:ia erityisesti. "Te pumppaatte hirvittäviä energiamääriä äärimmäisen hauraaseen molekyyliseen konfiguraatioon josta koostuvat nämä monet kerrokset jota me kutsumme ionosfääriksi", hän vastasi. Tämä ionosfääri on altis katalyyttisille reaktioille. Toisin sanoen, hän selitti, jos pieni osa muutetaan, ionosfäärissä voi tapahtua suuri muutos.

Kuvaillessaan ionosfääriä äärimmäisen herkästi tasapainotettuna järjestelmänä, Tri. Rauscher jakoi henkisen kuvan joka hänellä oli siitä -- saippuakupla ympäröimässä maapallon ilmakehää, virtaukset kieppumassa kuplan pinnalla.

"Jos sinä olet koskaan katsellut suurta kuplaa läheltä, sinä näet nämä sateenkaaren näköiset virtaukset sen pinnalla. Sitten sinä näet mustan pisteen paikassa missä valon aallonpituudet ovat niin lyhyitä että ne eivät voi näyttää kuplaa. Mutta se ei ole hajonnut vielä. Sitten muodostuu reikä, ja sitten se hajoaa."
Projekti-suunnittelijat jotka tekevät töitä ionosfäärillä eivät ole samaa mieltä hänen mallinsa kanssa siitä mitä voisi tapahtua, Rauscher sanoi. "Mutta minä vahvasti uskon että ionosfääri toimii tähän tapaan."

Kun ihmisen toimet tekevät massiivisia reikiä todelliseen ionosfääriin, nämä aukot pohjois- ja etelänavalla liikkuvat aivan kuin kuplassa. Tämä selittää miksi dramaattista otsonin häviötä tapahtuu Australian yllä, esimerkiksi.

"Päätösten tekijät tietävät syyn -- tämä SST (ääntä nopeammat alukset) sekä avaruussukkula ja sen venäläinen vastine. Minulla on venäläinen raportti jossa lasketaan kuinka monta avaruussukkulaa tarvitaan tuhoamaan ionosfääri."
Vastaten tilannetta alemmissa ilmakehän osissa, jokainen joka käyttää ponnekaasua on saatu tuntemaan syyllisyyttä otsoniaukosta. Tiedemiehet jatkavat jatkavat rakettien ja satelliittien laukaisemista tarkoituksena tutkia otsonikerrosta! Jokainen raketti polttaa pois pienen osan otsonikerrosta.

Ylpeilemässä nyrkiniskuista

Palaten suuremmille korkeuksille, me näemme että tiedelehdet 1980-luvulla avoimesti raportoivat ionosfäärin häiritsemisestä johon tiedemiehet itse olivat syylisiä. NASA:n High-Energy Astrophysical Observatoriesin laukaisu 20.9.1979 Atlas-Centaur -kantoraketilla "tuotti ainutlaatuisen tilaisuuden tarkkailla suurta, keinotekoisesti aikaansaatua hävikkiä maapallon ionosfäärissä", tiedemiehet riemuitsivat. Heille maksettiin siitä että he tutkivat toistuvien rakettien aiheuttamien palokaasujen vaikutusta ionosfäärissä. Data osoitti että "aukko seurasi raketin reittiä ulottuen ainakin 2.000 kilometriä ja luultavasti 3.000 kilometriä itään Cape Canaveralista. Sen laajuus pohjois-etelä -akselilla oli 600 - 1.000 kilometriä ja kaikenkaikkiaan häiriölle altistunut alue oli 1-3 neliökilometrin suuruinen." Noin kolmen tunnin ajan tämä ohentunut alue seurasi raketin reittiä, sitten se siirtyi pohjoiseen. Tuntien kuluessa, aukko katosi.

Viipaloimassa ionosfääriä

David Yarrow Albanysta, New Yorkista, on tutkija taustanaan elektroniikka, ja hän on käyttänyt lukemattomia tunteja ajatusten vaihtoon fyysikko, Tri. Daniel Winterin kanssa, joka asuu nyt Waynesvillessä, Pohjois-Carolinassa. Yarrow pukee Winterin näkemykset yksinkertaisempiin termeihin. "Dan Winter selitti että HAARP:in korkeataajuiset päästöt voivat sulautua (heterodyne, teknisin termein) pitkäaaltoisten (matalataajuisten, eli EFF) -pulssien kanssa joita maapallon verkko käyttää jakamaan informaatiota värähtelyinä synkronoimaan elämän tanssia biosfäärissä. Dan määrittelee tämän geomagneettisen toiminnan 'maapallon informaatio-verenkiertona'. Todennäköisesti, HAARP:in korkeataajuisen säteilyn sulautuminen luonnollisen EFL-säteilyn kanssa aiheuttaa arvaamattomia sivuvaikutuksia."

Toisin sanoen, David Yarrow kuvaili HAARP-säteilyn mahdollista sekoittumista ionosfäärin ja maan magneettikentän kanssa seuraavin sanoin:

"HAARP ei polta 'reikiä' ionosfääriin. Tämä on vaaralista aliarvioimista sen suhteen mitä HAARP:in jättimäinen gigawatin säde tekee. Maapallo pyörii suhteessa 'ionosfäärien' ohuisiin monikerroksisiin sähköisiin kalvoihin, jotka absorboivat ja suojelevat maapallon pintaa voimakkaalta auringon säteilyltä, mukaanlukien varautuneiden hiukkasten myrskyt jotka purkautuvat auringosta. Maapallon pyöriminen tarkoittaa sitä että HAARP -- purkauksessa joka kestää enemmän kuin muutaman minuutin -- viipaloi ionosfääriä mikroaalto-veitsen tapaan. Tämä ei saa aikaan 'aukkoa', vaan viillon."

"Akuutti huoli tässä on maapallon ionisoituneen molekyylisen hapen ohut kerros -- otsonikerros..."

Julmasti kiskaisemassa naruista
"Toinen konsepti: kun maapallo pyörii, HAARP tunkeutuu geomagnettisen virtauksen läpi, donitsin muotoisten magneettisten narujen läpi -- kuten pituusasteet kartalla. HAARP ei kenties 'katkaise' näitä naruja Gaian magneettisessa verhossa, vaan lähettää jokaiseen säikeeseen karkeaa epäharmonista korkeaa aaltopituutta. Nämä äänekkäät impulssit saavat geomagneettiset voimalinjat värähtelemään, lähettäen värähtelyä kaikkialle geomagneettiseen verkkoon; jopa yksittäisen ukkosmyrskyn salamanisku lähettää pulsseja jotka herkät sensorit aistivat kaikkialla maailmassa."

"Tulee mielikuva hämähäkistä verkossaan. Hyönteinen laskeutuu verkkoon, ja verkon värähtelyt hälyttävät hämähäkin mahdollisesta saaliista. HAARP on ihmisen valmistama mikroaalto-sormi joka tökkii tätä verkkoa, lähettäen hämmentäviä signaaleja, tai sitten repii aukkoja tähän verkkoon."

"Gaian geomagneettisen harpun sinfonian häiriöiden vaikutukset ovat tuntemattomia, ja minä luulen että näitä asioita on tuskin edes ajateltu. Ja vaikka nitä olisikin ajateltu, HAARP:in tarkoitus on hyödyntää kaikkia vaikutuksia, ei soittaa harmoniassa globaalien sinfonioiden kanssa."

"Oikeat" sanat

Mikä on ionosfäärin kunto sen jälkeen kun tiedemiehet ovat 15 vuoden ajan polttaneet sitä rakettien palokaasuilla sekä ionosfäärin kuumentimien varhaisella sukupolvella? Onko se vahingoittunut?

Manning havaitsi että tiedemiehet inhoavat sanaa "vahingoittunut"; se on lian voimakas, eräs ionosfäärin fyysikko sanoi. "Me sanomme 'häiritty'. Sinä tiedät että se tulee olemaan samanlainen kuin mitä se oli ennen. Jos sinä menetät jalkasi, tämä on vaurio, mutta jos sitä on vain leikattu, se ei ole vaurio."

Hänen osastonsa päällikkö määräsi tästä asenteesta. Vaikka hänen henkilökunnassaan oli ionosfääri-spesialisteja, hän kertoi Manningille että hänellä ei ollut kiinnostusta eikä aikaa painautua kovin syvällisesti tähän aiheeseen, eli ionosfäärin kuumentimiin. "Miksi sinä olet kiinnostunut HAARP:ista?"

Tämä journalisti vastasi että hänellä oli joitakin kysymyksiä koskien uusien ionosfääri-instrumenttien moninkertaistuvia vaikutuksia, ja hänen vastauksensa sävy oli hämmästyttävän teennäinen. "Jos sinä olet huolissasi siitä että ionosfääri häviää Vancouverin yltä..."

Ei ihme että media ei ole kiinnostunut ympäristö-näkökohdista Manning ajatteli.

Katumaton varoittelija

Tämä osaston pomo ei toivottaisi tervetulleeksi Paul Schaeferin näkemyksiä, joka varoittelee innokkaasti. Hän on oppinut sähkötekniikan insinööri ja hän vietti neljä vuotta rakentaen ydinaseita. "Mutta useimmat teorioista joita tiedemiehet ovat opettaneet meille jotta me uskoisimme niihin näyttävät menevän palasiksi", hän sanoo.

Julkaisussa nimeltään Energia ja meidän maapallomme hän tekee yhteenvedon tutkimuksesta joka koskee teollistumisen ja atomiajan aikaansaamaa epätasapainoa, erityisesti pienten, nopeiden hiukkasten säteilytyksellä. "Nämä suuren energiatason omaavat hiukkaset säteilevät maahan ja sen ilmakehään, häiriten luontaista tasapainoa ketjureaktion tapaan kun nämä epätoivoisesti pyrkivät pääsemään tasapainoon ympäristönsä kanssa." Tällaiset hiukkaset kasaantuvat napa-alueille talvella. "Kun polaarinen kevät tulee, auringon energia saa koko joukon negatiivisesti varautuneita hiukkasia siirtymään kohti maapalloa, luoden reiän otsonikerrokseen."

Suurienergisten hiukkasten luonnottomat tasot ilmakehässä sekä maapalloa ympäröivillä säteilyvyöhykkeillä ovat syyllisiä säähäiriöihin tämän mallin mukaan mikä kuvaa maapalloa vapauttamassa kasaantunutta kuumuutta ja stressiä sekä palauttamassa tasapainoa maanjäristysten ja vulkaanisen toiminnan kautta. Niiden teknologioiden joukossa jotka tuottavat hiukkasten pilviä -- luonnottomasti suuren sähkövarauksen saaneita -- ovat suurjännitelinjat, sähköisen sodankäynnin järjestelmät, avaruuslentojen komento-, kontrolli- ja kommunikaatiojärjestelmät sekä Tähtien sota -tyyppisten asejärjestelmien testaaminen.

"Voisi kuvailla maapalloa ja sen ilmakehän epänormaalia energeettistä tilaa auton akkuun josta on tullut ylivarautunut normaalin energiavirran jäätyä jumiin, ja tuloksena on kuumia pisteitä, fyysistä säröilyä ja yleistä turbulenssia kun tämä padottu energia yrittää löytää paikan minne mennä."
Toisessa analogiassa, Schaefer sanoo: "Mikäli me emme kaipaa planeettamme kuolemaa, meidän täytyy lopettaa epävakaiden hiukkasten tuottaminen jotka lisäävät maapallon kuumetta. Etusijalla tämän katastrofin estämisessä olisi kaikkien ydinvoimaloiden sulkeminen, ydinkokeiden, sähköisen sodankäynnin ja 'Tähtien sodan' lopettaminen."

William van Bise ja Elizabeth Rauscher huomauttavat että maata kiertäviä satelliitteja ylistetään keinona tutkia otsonikerrosta, mutta joka kerta kun avaruussukkula polttaa tiensä taivaan läpi se tuhoaa ionosfääriä aivankuin jokainen meteoriittikin tekee. Sitten, ikäänkuin raketin palokaasut eivät olisi tarpeeksi, avaruuskapselit ovat vuodattaneet kemikaaleja jotka dramaattisesti reagoivat varautuneiden hiukkasten kanssa.

"Sitten he nostavat revontulten valaistusta (keinotekoisesti), mutta se kun he tekevät näin täydellisesti tapahtuu silloin kun he tappavat ionosfääriset kerrokset."
Sillä välin, armeija rakentaa suurinta ionosfäärin kuumenninta, tarkoituksenaan luoda enemmän epävakaisuutta valtavaan plasma-kerrokseen -- ionosfääriin -- sekä kasvattaa varautuneiden hiukkasten energiatasoja.


Takaisin