Angels Don't Play This Haarp

Advances In Tesla Technology

Copyright 2004 by Jeane Manning & Nick Begich

TAKAKANSI

Ympäristö-sodankäynti?

USA:n hallituksella on uusi maan päälle rakennettu "Star Wars" -ase jota kokeillaan syrjäisessä paikassa Alaskassa. Tämä uusi järjestelmä manipuloi ympäristöä tavalla joka voi:

USA:n armeija kutsuu sitä nimellä HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Project). Mutta tämä taivaiden räjäyttäjä ei ole suunniteltu revontulia varten. Tämä laite kääntää valot päälaelleen tavalla jota ei ole ollut koskaan aikomus toteuttaa.

Heidän ensimmäinen kohteensa on sähköinen suihkuvirtaus -- elektronien joki joka virtaa tuhansia maileja taivaan poikki ja laskeutuu napa-alueille. Tästä sähköisestä suihkuvirtauksesta tulee värähtelevä keinotekoinen antenni joka lähettää sähkömagneettisen säteilyn sadetta alas maan päälle. USA:n armeija voi sitten "röntgensädettää" maapallon ja puhua sukellusveneille. Mutta on paljon enemmänkin mitä he voivat tehdä HAARP:illa. Tämä kirja paljastaa yllätyksiä salaisista tapaamisista.

PROJECT CENSORED -- Arvovaltainen journalistien paneeli tuomitsi HAARP:in yhdeksi kymmenestä aliarvostetuimmaksi asiaksi mediassa vuonna 1994.

POPULAR SCIENCE -- Etusivun juttuna, HAARP alkoi paljastus syyskuussa 1995. Tämä kirja kertoo loput tarinasta.


Takaisin