Angels Don't Play This Haarp

Advances In Tesla Technology

Copyright 2004 by Jeane Manning & Nick Begich

PÄIVITETTYÄ TIETOA VUODELTA 2001

Helmikuussa 1998, todistaessani Euroopan Parlamentissa, minä vihjasin että Yhdysvallat rikkoisi ohjustorjunta (ABM) -sopimusta entisen Neuvostoliiton kanssa. Minä vakuutin että Yhdysvallat ottaisi tämän askeleen koska Neuvostoliitto oli hajonnut, eikä sopimus ollut enää voimassa. Tässä kohden, komitean jäsenet eivät voineet olla samaa mieltä meidän kanssamme, sillä useimmat uskoivat että Yhdysvallat kunnioittaisi tätä sopimusta, ymmärtäen että se olisi vakautta lisäävä dokumentti koko maailman osalta. Alle kymmenen kuukauden kuluttua meidän ilmoituksestamme, Yhdysvallat ilmoitti uudesta aloitteesta ohjuspuolustus-järjestelmäksi sopimuksen ulkopuolella. Amerikkalainen senaattori Ted Stevens antoi juuri sellaiset tekosyyt kuin mitä me ennustimme.

Tämä alkuperäinen ABM-sopimus sallii ainoastaan yhden puolustusjärjestelmän jokaiseen maahan -- Yhdysvaltoihin ja Neuvostoliittoon. On ollut meidän väitteemme että HAARP edustaa tutkimusta joka voisi johtaa lopulta uuden ohjuspuolustus-järjestelmän käyttöönottoon jolla olisi tukikohta Alaskassa. Me myös teimme selväksi että Yhdysvallat oli menossa eteenpäin uusien teknologioiden kanssa samalla kun antaa maailmalle ja meidän liittolaisille sen kuvan että oli menossa vakavia pyrkimyksiä kohti aseiden vähentämistä. Todellisuus, kuten aika tulee osoittamaan, on että on menossa uusi kilpajuoksu kohti tätä uutta teknologiaa.

Mitä tapahtui Tähtien sodalle?

Muistatko Tähtien sodan, konseptin jonka oli tarkoitus tuoda sota avaruuteen? Vuonna 1995, Tähtien sodan rahoituksen raportoitiin olevan kuollut kysymys kun Kongressi torjui rahoituksen. Kuitenkaan, Tähtien sota ei loppunut kuten monet epäsuositut ohjelmat tekevät -- ne vain saavat uuden nimen.

"Tänä vuonna tämä Ballistic Missile Defence Organization sai 3,7 miljardia. Tässä on 0,9 miljardia lisäystä vuoteen 1995 verrattuna, ja se on hyvin lähellä Kylmän sodan huippulukemia." [Adrienne Fox, "Star Wars: Force Not With Us, US Remains Defenseless Against Missile Attack", Investor's Business Daily, 25.8.1997]
Ongelma olis siinä että Yhdysvallat ei ollut täysin suojattu yhden ABM-järjestelmän alla, jättäen Alaskan ja Hawaijin vaille suojaa. Alaska tuottaa noin 22% USA:n tarvitsemasta öljystä, sieltä saadaan kaikkia 33 strategista mineraalia ja sillä on valtavat luonnonvarat. Hawaiji on koko Tyynenmeren alueen strateginen piste. Näitä kahta aluetta, armeijan suunnittelijoiden mukaan, täytyi suojella. Tarve järjestelmälle suojella Alaskaa ja Hawaijia on tunnustettu, ja me olemme samaa mieltä että näitä alueita tulisi suojella. Me uskomme että tämä voitaisiin toteuttaa avoimempaan ja rehellisempään tapaan, varsinkin kun se koskee meidän liittolaisiamme ja tavallisia amerikkalaisia.

Se mikä on mielenkiintoista on, että miljardit jotka käytettiin Tähtien sota -järjestelmään, olivat ainoastaan "tutkimukseen", armeijan lausuntojen mukaan. Teknologiaa kehitettiin toivossa että tämä järjestelmä saataisiin kehitettyä varhain seuraavan vuosisadan aikana. Näitä ulkoisia uhkia luonnehditaan nyt termeillä "roistovaltiot" ja "terrori-järjestöt", jotka saattaisivat onnistua hankkimaan tai rakentamaan ydinaseen. Vaikka nämä uhat eivät ole kuviteltuja ja niihin täytyy suhtautua vakavasti, ei ole vastuullista luoda sanapelejä jotka lopettavat julkisen keskustelun.

Toinen Reaganin hallinnon Strategic Defense Initiativen verso, satelliitteja tuhoavat laserit on kehitetty. Koe, jossa ei käytetty täyttä voimaa, vuoden 1997 lopulla, suoritettiin jotta voitaisiin esitellä tämän järjestelmän kykyä osua kohteeseensa. Tämä koe oli menestys ja nyt monet ovat huolissaan että tämä saattaisi lietsoa asevarustelu-kilvan avaruudessa.

Se mikä on tullut selväksi on että se mitä Yhdysvallat sanoo kansalaisilleen, ystävilleen ja vihollisilleen, näyttää olevan hiukan toisistaan poikkeava versio samasta valhe-informaatiosta ja faktojen manipuloinnista.

HAARP

Tämä on se mistä meidän tarinamme alkaa. HAARP -- High Frequency Active Auroral Research on USA:n armeijan Ilmavoimien ja laivaston yhteinen projekti jolla on tukikohta Alaskassa. Tämä projekti on tutkimusohjelma joka on suunniteltu tutkimaan ionosfääriä uusien aseiden kehittämiseksi.

Tämä HAARP-järjestelmä on suunniteltu manipuloimaan ionosfääriä, kerrosta joka alkaa 45 kilometriä maanpinnan yläpuolelta. Tämä lähetin tai HAARP-laite maan pinnalla on tahdistettu rykelmä antenneja -- suuri antennien pelto jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä keskittämään tadiotaajuus-energiaa ionosfäärin manipuloimiseksi. Tämä radiotaajuus-energia voi olla pulssitettua ja muokattua tavalla jolla se ei olisi mahdollista muiden lähettimien kanssa.

Tällä laitteella tulee olemaan miljardin watin teho kun se on valmis projektin ensimmäisessä vaiheessa. Sitä tullaan käyttämään "maapallon läpäisevään tomografiaan" (katsotaan maapallon kerrosten läpi paikallistamaan maanalaisia tehtaita tai mineraaleja),

Aseet eroavat aiemmista siinä että lähiavaruudesta tulee kerralla suoran vaikutuksen kohde."

"Nämä johtopäätökset teki Duuman kansainvälisten asioiden komitea ja puolustuskomitea; näissä lausunnoissa lukee: Nämä komiteat raportoivat että USA suunnittelee testaavansa kolmea tällaista laitista, yksi niistä sijaitsee sotilasalueella Alaskassa ja sen täysimittaiset testaukset alkavat alkuvuonna 2003. Toinen on Grönlannissa ja kolmas Norjassa."

"'Kun nämä laitokset ammutaan avaruuteen Norjasta, Alaskasta ja Grönlannista, luodaan ääriviivat todella fantastiselle integraalille potentiaalille vaikuttaa maan lähiavaruuteen', Duuma sanoi."

"Yhdysvallat suunnittelee suorittavansa laajamittaisia tieteellisiä kokeita HAARP-ohjelman varjossa, globaalin yhteisön kontrollin ulottumattomissa, aikoo luoda aseita jotka kykenevät rikkomaan radio-kommunikaatiolinjat sekä laitteet jotka on asennettu avaruusaluksiin ja reketteihin, vahingoittamaan vakavasti sähköverkkoja sekä öljy- ja kaasuputkia, sekä vahingoittamaan ihmisten henkistä terveyttä kokonaisilla maa-alueilla, valtiopäivämiehet sanoivat."

"He vaativat kansainvälistä kieltoa tällaisille laajamittaisille geofysikaalisille kokeille."

"Tämä vetoomus jonka 90 kansanedustajaa allekirjoitti, on lähetetty presidentti Vladimir Putinille, Yhdistyneisiin Kansakuntiin ja muihin kansainvälisiin organisaatioihin, YK:n jäsenmaiden parlamenteille ja johtajille, tiedemiehille sekä joukkoviestimille."

"Niiden joukossa jotka allekirjoittivat tämän vetoomuksen ovat: Tatjana Astrakhankina, Nikolai Haritonov, Jegor Ligatshov, Sergei Reshulski, Vitali Sevastjanov, Viktor Cherepkov, Valentin Zorkeltsev ja Aleksei Mitrofanov."


Takaisin