Angels Don't Play This Haarp

Advances In Tesla Technology

Copyright 2004 by Jeane Manning & Nick Begich

ESIPUHE

Nostamassa maailman kattoa

Nelivuotias lapsi hiekkalaatikolla katsoo ylös siniselle taivaalle silmät täynnä luottamusta. Hänen äitinsä laittaa olkihatun päähänsä, aurinkovoidetta iholleen ja odottaa että koska hän on suojennut itsensä ultraviolettisäteilyltä hän on turvassa haitalliselta säteilyltä. Mutta onko hän? Sekä hänen ruumiinsa että planeetta ovat ihmisen aiheuttaman säteily-sekoituksen lävistämiä ja nyt Yhdysvaltain armeija suunnittelee sekoittavansa tätä keitosta vieläkin enemmän. He saattavat mennä liian pitkälle tällä kertaa.

Tämä kirja kertoo ihmisistä jotka etsivät totuutta tästä Pentagonin projektista jota ollaan vaivihkaa rakentamassa syrjäiseen paikkaan Alaskassa. Tämä 30 miljoonan dollarin projekti, jota kaunistelevasti kutsutaan nimellä HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Program) on rakennettu lähettämään 1,7 gigawattia (miljardia wattia) säteilytettyä voimavirtaa ionosfääriin -- sähköisesti varattuun kerrokseen maapallon ilmakehän yläpuolella.

Yksinkertaisesti, tämä laite on käänteinen radioteleskooppi -- vain lähetin sen sijaan että se vastaanottaisi jotakin. Se kuumentaa ilmakehän yläosaa. Häirittyään ionosfääriä, säteily kimmahtaa takaisin maanpinnalle pitkien aaltojen muodossa jotka läpäisevät meidän ruumiimme, maanpinnan ja meret.

Voisiko säteilyn invaasio vahingoittaa kasveja ja eläimiä maan pinnalla? Eräs teknikko/tutkija kertoi radiossa: "Minä tuskin löydän asiantuntijaa joka tietää tästä mitään, kiska he kaikki tekevät töitä hallitukselle, Tai tekevät töitä yliopistolle joka on käytännössä sama kuin tekisivät töitä hallitukselle sillä Puolustusministeriö rahoittaa heitä alihankkijoidensa kautta."

"Tehdä töitä hallitukselle" voi varmasti olla kunnioitettava asema. Mutta tieteen ollessa kyseessä, objektiivisuus voi kärsiä. Koko tämän vuosisadan ajan, tiedemiehet ovat olleet yhä vastahakoisempia tutkimaan vapaasti heidän oman alueensa ulkopuolella. He ovat kaikki täysin tietoisia siitä että armeija/teollisuus/akateeminen maailma päättää siitä kuka saa rahaa, konsultointia tai akateemisen aseman. Kuitenkin, on olemassa itsenäisiä asiantuntijoita jotka katsovat sisään HAARP:iin. He puhuvat tämän kirjan sivuilla.

Nämä tutkijat oppivat että HAARP edustaa teknologiaa joka voisi johtaa uudentyyppisiin aseisiin, jotka voisivat muuttaa meidän maailmaa läpikotaisin -- kaikkeen soveltuva sotilaallinen työkalu. Jos sitä käytetään väätin, se voisi sekoittaa säätä. Sitä voitaisiin käyttää ihmiskuntaa vastaan tavalla joka muuttaisi ihmisten ajattelua, uskomuksia ja tunteita. Sitä voitaisiin käyttää hyvään tai pahaan, aivan kuten harpulla voidaan soittaa Mozartia tai kuoleman marssia.

HAARP kykenee:

Tämä viimeinen kohta yllättää tutkijat jotka ovat katsoneet ainoastaan HAARP-tyyppisen teknologian ympäristövaikutuksiin. Kuitenkin, nämä kirjoittajat uskovat että kukaan järkevä ihminen ei halua että hänet alistetaan keinotekoisille tunteille tai toimille, ja nämä mahdollisuudet ovat todellisia. Kuten sinä tulet näkemään tutkimuksista joita lainataan tässä kirjassa, amerikkalaiset päättäjät ensimmäistä kertaa ovat ehdottamassa sotilaallisten ja siviilikäyttöön tarkoitettujan poliisi-resurssien sekoittamista, ihmisten kontrolloimiseen tarkoitettujen "ei-tappavien" aseiden mainoskyltin alla.

Tämä kirja tarkastelee mitä voidaan tehdä manipuloiduilla radiotaajuuksilla -- HAARP-kokeiden kamaa -- ja mitä ympäristövaikutuksia nämä kokeet voisivat laukaista.

Tämän kirjan tarkoitus on pyytää maksuajan pidennystä super-voimakkaiden ionosfäärin kuumentimien käytölle kunnes itsenäiset tutkijat ja päätöksentekijät joilla ei ole sidoksia armeijaan ovat selvillä siitä mitä nämä kokeet voisivat saada aikaan. Yksinkertaistaen, kukaan ei valvo isoja poikia joilla on isot lelut ja lihavat mustat lompakot.

Huolimatta kylmän sodan loppumisesta, heidän valtansa on yhä kadehdittava. Vaikka heidän rahoitustaan on jonkin verran leikattu, armeija saa enemmän kuin muut sektorit. Esimerkiksi, Clintonin hallitus toukokuussa 1995 päätti käyttää ainakin 15 miljardia dollaria "ohjuspuolustusjärjestelmään" seuraavan seitsemän vuoden aikana. Me väitämme että yleisön olisi aika katsoa tarkemmin mihin rahat menevät. Niitä ollaan käyttämässä maailman katon nostamiseen.

Näiden kirjoittajien tarkoitus ei ole pelästyttää sinua, vaan sensijaan informoida kertomatta jätetyistä elintärkeistä asioista, sekä tarjota lähteitä joista hankkia lisää informaatiota. HAARP on ollut aliedustettuna sekä armeijan että vastustajiensa taholta. On aika avata keskustelu ja tuoda se informoidun yleisön keskuuteen. Näillä sivuilla sinä tapaat joitakin ihmisiä, Alaskan erämaista Princetonin tieteellisiin laboratorioihin, jotka urheasti kaivautuvat tähän aiheeseen, ja mobilisoivat muita ihmisiä.


Takaisin