ARABIT VAROKAA! TEHTÄVÄNNE MAHDOTON!

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Vuodesta 1948 arabit ovat kollektiivisesti yrittäneet tuhota pikkuisen Israelin hyökäten sen kimppuun kuudessa suuressa sodassa ja lukemattomin terroristi-iskuin. Ette voi onnistua,  koska Jumala on kääntänyt kasvonsa teitä vastaan ja varjelee Israelia kätensä kaikkivaltiaalla voimalla!

LYHYT UUTINEN:

”Seitsemän kuollutta uudessa Lähi-Idän väkivaltaisuudessa” Reuters News Service, Libanon ”Viisi Israelilaista sotilasta kuoli ja kuusi haavoittui, kun Iranilaismieliset sissit hyökkäsivat heidän partiotaan vastaan maanantaina Israelin Etelä-Libanonin miehitysvyöhykkeellä, Israelin sotilaslähteet sanoivat … Beirutissa Hizbollah (Jumalan puolue) otti vastuun hyökkäyksestä. ”Sionistipartio, johon kuului yli 10 sotilasta, joutui taistelijoiden ryhmän väijytykseen. Taistelijat käyttivät konekivääritulta ja rakettikranaatteja ja kahakka kesti kunnes kaikki makasivat maassa kuolleina tai haavoittuneina.”

”Maanantainen hyökkäys nosti Etelä-Libanonissa vuoden vaihteen jälkeen surmattujen israelilaisten sotilaiden määrän kuuteentoista mukaan lukien yhdeksän surmattua Israelin 17-päiväisen Libanonin salamasodan loppumisen jälkeen huhtikuun 27 päivänä.  Kostona Israelilaiset ja Etelä-Libanonin tykistöt raskaasti tulittivat sissien miehittämiä kukkuloita ja alueita turvallisuusvyöhykkeen takana.”

”Erillisessä tapauksessa kaksi juutalaista uudisasukasta surmattiin ohiajaen ampumalla ilmeisesti palestiinalaisten sissien toimesta Israelin maaseudulla lähellä Länsirannan rajaa, turvallisuuslähteet ja todistajat sanoivat maanantaina. Pikkuvauva, ilmeisesti kuolleen pariskunnan lapsi, löydettiin yhdessä heidän ruumiidensa kanssa luotien repimäsrä autosta ja kiidätettiin sairaalaan, mutta se oli välttynyt vakavilta vammoilta … Hyökkäys on tyypillinen terroristi-isku, jossa autoa tulitetaan lukuisin luodein …”

Voisit pitää tätä artikkeliani avoimena varoituksena kaikille arabijohtajille, että heidän olisi parasta lopettaa hyökkäämästä Jumalan kansaa juutalaisia vastaan. He eivät ollenkaan ymmärrä vastustavansa Kaikkivaltiasta Jumalaa. Kuten esitimme viime viikon artikkelissamme no. 1010 ”Israel avain lopun ajan tapahtumiin” Jumala on toistuvasti ilmoittanut sekä Vanhassa että Uudessa Testamentissa, että Hän aikoi palauttaa Israelin takaisin maahansa ”viimeisinä päivinä” ja kihlaisi heidät uudelleen. Toisin sanoen Jumala aikoi käsitellä Israelia taas valittuna kansanaan.

Koska asiat ovat näin, tutkikaamme ensin  joitakin Jumalan lupauksia Israelille  ennen kuin Joosua johti kansan luvattuun maahan. 5.Mooseksen kirjassa luemme seuraavan kaltaisia lupauksia:

·     Ja Herra on kuullut sinun tänä päivänä julistavan, että sinä tahdot olla hänen omaisuuskansansa.” (26:18)

·    Jumala lupasi, että jos juutalaiset tottelisivat Hänen käskyjään, Hän asettaisi heidät kaikkien maan kansojen yläpuolelle” ja siunaisi heitä kaikilla elämän alueilla. (28:1-14)

·    Jumala lupasi että he eivät häviäisi sodassa: ”Kun menet taistelemaan vihollisiasi vastaan ja näet hevoset ja vaunut  ja kansan sinua lukuisamman, älä pelästy heitä sillä HERRA sinun Jumalasi, joka toi sinut Egyptin maasta on kanssasi … sillä HERRA sinun Jumalasi on Hän joka käy  kanssasi taisteluun vihollisiasi vastaan pelastamaan sinut.”

Ajattele tätä lupausta! Jumala taistelee Israelin puolesta antaen sille voiton erityisesti tilanteissa joissa Israelilaiset ovat lukumäärältään alakynnessä. Tosiasiassa Jumala antaa mielenkiintoisen katsauksen sen voiton täydellisyyteen, jonka Hän antaisi heille, kun lupasi; ”HERRA lyö silmiesi edessä vihollisesi, jotka nousevat sinua vastaan: he tulevat sinua vastaan yhtä tietä ja pakenevat edessäsi seitsemää tietä.” (5.Moos 28:7)

Uudelleen  5.Moos 7:23 :ssa Jumala lupasi aiheuttaa suuren paniikin Israelin vihollisten keskuudessa heidän vallatessaan luvattua maata.
Viime viikon arikkelissa no. 1010 esitin joitakin hätkähdyttäviä tilastoja koskien Israelia ja sen arabinaapureita ja minusta on sopivaa esittää ne uudelleen. Pikkuinen Israel, pienempi kuin New Jersey, on vihamielisen arabien meren ympäröimä, jotka tahtovat nähdä Israelin tuhoutuvan ja tulevan mereen heitetyksi. Ajattele näitä lukuja:

Israelia ympäröivän arabiväestön lukumäärä = 271 056 560

Israelin koko väkiluku 5 186 367

Lähde: "World Population Figures", Quaestar, www1.tip.n/users/t865190/countries.html

Ei koskaan historiassa niin harvat ole hallinneet niin monia niin perusteellisesti. Juutalaisten lukumäärä arabeihin nähden on 52:1 ja kuitenkin he hallitsevat arabeja. Kuinka nöyryyttävää se onkaan arabeille, kun eivät pysty lyömään näin paljon lukumäärältään vähäisempää vihollista! Sitä paitsi ei ole auttanut, että Arabit onnistuivat saamaan Neuvostoliiton puolelleen. Vaikka venäläiset harjoittivat ja varustivat Arabit, he eivät ole pystyneet lyömään Israelia.

Tunteeko kukaan tässä Kaikkivaltiaan Jumalan läsnäoloa? Varmasti ei kukaan joka huolellisesti puntaroi tätä asiaa voi tulla muuhun tulokseen.

Tänä päivänä Arabit yrittävät neuvottelupöydässä voittaa mitä eivät milloinkaan voittaneet taistelussa. Ja on uskomatonta, että Israelilaiset näyttävät antavan sen heille vanhan sotasankarin Yitzak Rabinin johtamina ennen hänen salamurhaansa. Uudelleen ja uudelleen kysyin itseltäni kuinka Rabinin kaltaisen kenraalin testaama kamppailu voisi mahdollisesti pyrkiä sellaiseen politiikkaan, joka oli niin ilmeisen tuhoisa sotilaallisesti, politiikkaan joka todennäköisesti heikentäisi Israelin, että sen arabiviholliset sen voittaisivat. Minulla on teoria, mutta ensin minun on annettava sinulle vähän profeetallista taustatietoa; meidän on tarpeen tutkia joitakin Jumalan profetioita koskien Hänen ennallistamaansa Israelia ”viimeisinä päivinä”.

Jumalalla on paljon sanottavaa siitä kuinka Hän käsittelee Israelia sen jälkeen kun Hän palauttaisi sen maahana ”viimeisinä päivinä”.  Yleisesti Jumala tulee suojelemaan Israelia, kuten Hän teki Vanhassa Testamentissa ennen kuin Israel Israel alkoi niin hirvittävällä tavalla tehdä syntiä Hänen käskyjään vastaan.

Mutta Jumala on myös merkittävästi osoittava voimaansa ja kunniaansa ”viimeisinä päivinä” nostattamalla kansat Israelin ympärillä hyökkäämään sitä vastaan, vain siten Hän voi ihmeeellisesti vapauttaa sen.  Jumalan Israelia koskevan rakkauden ja huolenpidon keskipiste on Jerusalem. Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille ylt´ympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä.  Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sak.12:2-3.

Nyt haastan jokaista huolellisesti pohtimaan, mitä Jumala ennustaa tässä merkittävässä profetiassa melkein 2500.n vuoden takaa!  Kun Hän tuo Israelin takaisin maahansa, Jumala harkitusti luo seuraavankaltaisen tilanteen:

1.    Pikkuinen Jerusalem tulee olemaan huomion ja kiihotuksen keskus kaikille kansoille, jotka asuvat sen ympärillä. Nämä kansat, Jerusalemin ympärillä asuvat arabit, tulevat voimakkaasti kiihoitetuiksi (mightily agitated) Israelilaisen Jerusalemin hallinnan vuoksi.

2.    Jerusalemia ympäröivät arabikansat tulevat nousemaan sitä vastaan sillä tavoin, että tilanne näyttää ikään kuin he olisivat ympäröineet Jerusalemin kuten piirityksessä. Tiedämme että myöhemmin Suuressa Ahdistuksessa tämä tulee kirjaimellisesti tapahtumaan; ts. ylivoimainen vihollinen tulee piirittämään Jerusalemin ja alkaa tunkeutua kaupunkiin, kun Messias tulee taivaasta tuhoamaan sen puhumalla yhden Sanan. Tämä tuho on ennustettu Ilm.16:16 ja sitä sanotaan Harmageddonin taisteluksi.

Todellakin tämän päivän sanomalehdet kertovat tarinaa, joka tarkasti vastaa tätä edellä esitettyä profeetallista kuvaa kappaleissa 1 ja 2. Arabeilla on Israel ja Jerusalem täysin ympäröitynä niin ylivoimaisesti, että tavallisen israelilaisen täytyy tuntea olevansa piiritetty. Ja Arabit ovat onnistuneet manipuloimaan palestiinalaiset niin, että he ovat luomassa arabivaltiota pikkuisen Israelin sisäpuolelle – terävä tikari vain jonkin tuuman päässä Israelin sydämestä. Itse asiassa kun ”Rauhan prosessi” on kokonaan viety päätökseen Israel on melkein katkaistu, pohjoinen irti etelästä, vain kapea maakaistale liittäisi kaksi osaa toisiinsa. Ei tarvitse olla sotilasnero voidakseen ymmärtää, että tuossa tilanteessa Israel on kauheassa vaarassa sotilaallisesti. Jos hyökkäys tulisi vasta luodusta arabivaltiosta, arabivoimille olisi hyvin helppoa eristää Israelin pohjois-osa eteläisestä. Arabivoimat pystyisivät lyömään Israelin ennen kuin sen asevoimat voitaisiin saada kokonaan liikekannalle.

Arafat on tehnyt täysin selväksi, että Hän ottaa nykyisen strategiansa Koraanista, mitä tulee toimintastrategiaan Israelin suhteen. Koraanissa profeetta Muhammed neuvoo, että jos Arabeilla on vastassaan voittamaton vihollinen, heidän tulee hieroa rauhaa. Kun rauha on saatu aikaan, arabien tulee salaa vahvistaa voimiaan ja samanaikaisesti tuudittaa vahva vihollisensa väärään turvallisuuden tunteeseen. Sitten kun aika on kypsä, arabivoimien tulee ryhtyä sotilaalliseen toimintaan ja täysin lyödä vihollisensa. Tämä on Arafatin juoni, joka on nauhoitettu, kun hän selittää sitä toisille arabeille!

Kuitenkin Israel jatkaa yhteistyötä tämän miehen kanssa! Palatkaamme nyt edellä esitettyyn profetiaan.

3.  Jumalan ilmoittama lopputulos on, että kaikki, jotka yrittävät tuhota Jerusalemin tullaan itse murskaamaan. Tässä on kuva henkilöstä, jonka suunnaton kivi murskaa kappaleiksi. Herrat Arafat ja Hassad oletteko kuulolla?

Aamos 9:11:ssa Jumala ennustaa, että viimeisinä päivinä Hän palauttaa ennalleen Vanhan Testamentin temppelimenot. Sitten jakeessa 12 Jumala sanoo, että tämä ennallistettu Israel tulee ottamaan haltuunsa Edomin jäännöksen. Edomin kansa on Eesaun Jaakobin vanhemman veljen jälkeläiset ja maa missä he nykyisin asuvat on itään Jordan-joesta, joka on suurimmaksi osaksi Jordanian maa mukaan lukien palestiinalaiset.

Jakeessa 14 Jumala ennustaa, että Hänen juuri ennallistamansa Israel on oleva hyvin menestyvä sekä maanviljelyksen kannalta että taloudellisesti.  Sitten jakeessa 15 Jumala sanoo: ”Minä istutan heidät omaan maahansa, eikä heitä enää revitä pois maastansa, jonka minä olen heille antanut, sanoo Herra, sinun Jumalasi.” Kuulitko tämän herra Arafat? Kun Jumala kerran palauttaa Israelin maahansa ”viimeisinä päivinä”, Hän ottaa henkilökohtaisen vastuun sen suojelemisesta niin että Hän voi luvata, että Juutalaisia ei enää revitä maastansa.

Daniel 12:1 antaa mielenkiintoisen kuvan siitä kuinka Jumalan suojelu voisi tapahtua. Puhuesaan lopun ajasta Jumala ennusti, että Israel tulisi kohtaamaan sellaisen tuhon uhkan, että suuren enkeliruhtinaan Miikaelin olisi noustava valtaistuimeltaan vapauttamaan Israel.
Kaikkien arabijohtajien, jotka nykyisin vehkeilevät Israelia vastaan (ja he kaikki tekevät sitä) pitäisi ottaa vaari näistä varoituksista. Tietenkään he eivät ota, koska he halveksivat Israelin Jumalaa, Kaikkivaltiasta Luojaa. He kirjaimellisesti taistelevat Jumalaa vastaan. Juuri siksi he eivät koskaan ole kyenneet voittamaan Israelia menneisyydessä eivätkä milloinkaan tule voittamaan tulevaisuudessa. Kaikki heidän juonittelunsa ja vehkeilynsä ei tuota vain tappiota, vaan se tulee tuottamaan heidän kansansa täydellisen tuhon!

Katsokaamme Obadjan kirjaa. Jae 15 selkeästi painottaa ”Herran päivää”, joka on ajan loppu. Koko kirja on kirjoitettu edomilaisille Eesaun jälkeläisille, jotka ovat niin ankarasti ahdistaneet Israelia kautta koko historian. Jakeessa 15 Jumala ennustaa, että Hän langettaa tuomion Edomille ja koko Eesaun heimolle (nämä ovat Israelia välittömästi ympäröivät arabit). Jumala sanoo, että Hänen fyysinen tuomionsa tulee kohtaamaan näitä arabeja sen vuoksi kuinka he ovat johdonmukaisesti pahoin kohdelleet Israelia menneisyydessä (ja myös nykyisin).

Jakeessa 17 Jumala ilmoittaa, että Siionin vuorella, joka on Jerusalemissa, kansa vapautetaan, se on oleva taas pyhä ja että ”Jaakobin heimo on perivä perintönsä."  Melkoinen väite! Mitä se voisi tarkoittaa, että Siionin vuorella se on oleva pyhä uudelleen? Luulen että se luultavasti tarkoittaa, että juutalaiset voivat uudelleen rakentaa temppelinsä temppelivuorelle, joka on Siionin vuorella. Ja se myös luultavasti tarkoittaa, että arabien Kalliomoskeija revitään alas. On mielenkiintoista, että UMJ:n (Uusi maailmanjärjestys) suunnitelma edellyttää Kalliomoskeijan tuhoa sivulla 233. Sellainen tuho tietenkään ei ole ihmiskäden työtä vaan ”odotetun maanjäristyksen”. UMJ:n kirjailija Peter Lemesurier ilmoittaa selvästi, että sellainen tuho sallisi Juutalaisten jälleen rakentaa temppelinsä ja siten edistää ”messiaanista aloitetta”. Tämä tarkoittaa, että sellainen tuho tapahtuisi sen jälkeen kun UMJ:n Kristus on ilmestynyt ja vakuuttanut Juutalaiset, että hän on heidän kauan odotettu messiaansa. Tämä on toinen jännittävä kohta, jossa UMJ.n suunnitelma myötäilee raamatun profetiaa.

Palatkaamme nyt Obadjaan. Jae 18 ilmoittaa, että ”tuli” on oleva Jaakobin heimossa ja ”liekki” Joosefin heimossa, mikä tietysti tarkoittaa koko Israelin kansaa. Tämä liekehtivä tuli ilmeisesti leimahtaa Israelin valtiosta kokonaan ympäröiden ”Eesaun heimon”, polttaen heidät sängeksi, kuluttaen niin täysin, ettei ketään jää eloon Eesaun heimosta.

Äkkiä kaikki Israelin läheiset arabiviholliset ovat kokonaan poissa, jonkinlaisen Israelista tulevan tulen tuhoamat. Ennen kuin tutkimme mahdollisuutta, mikä tämä ”tuli” voisi olla, meidän on tarpeen tarkastella mitä tuloksia sellainen Eesaun heimon täystuho aiheuttaisi. Jakeet 19-21 ennustavat, että Israelilaiset välittömästi ottavat haltuunsa maan, joka aiemmin oli Eesaun heimon asuttama. Tämä maa kuuluu seuraaville nykyisille arabivaltioille Lähi-Idässä:

Käsitelkäämme nyt tätä ”tulta”, joka leimahtaa Israelista kuluttaen Eesaun heimon. Useita vuosia sitten luin pääkirjoituksen lehdestä Boston Jewish Advocate. Juutalainen kirjailija oli mitä vakuuttunein kuvatessaan kuoleman uhkaa, joka olisi olemassa, jos arabivaltiot joskus omistaisivat taktisia ydinaseita. Israelilla voisi kaikki olla ohi. Kun he työskentelevät ohjustentorjunta-aseiden kanssa, heillä ei olisi kykyä torjua tykistön ydinkranaatteja (nuclear artillery shells). Ohjustentorjunta-aseenkin voisi odottaa olevan helposti voitettavissa ylivoimaisilla lukumäärillä. Tämä kirjailija väitti, että Israelin sotilasjohtajat odottivat tämän skenarion toteutuvan aikaisintaan tämän vuosikymmenen lopulla. Näiden sotilasjohtajien mielipide oli, että Israelin olisi suoritettava ennaltaehkäisevä isku ennen kuin arabit omistaisivat taktisia ydinaseita.

Ja tämä merkitsisi arabivaltioiden täystuhoa, ei vain uuden sodan ”voittamista” niitä vastaan. Jokainen Israelin käymä sota sen maahansa paluun jälkeen, on vain pystyttänyt näyttämön seuraavalle sodalle. Kun on kyseessä ydinaseet, Israelin on täysin tuhottava arabivihollisensa, sillä muutoin he nopeasti suorittavat vastaiskun ydinasein. Israel on jo päättänyt käyttää ydinaseita, jos arabien uhka katsotaan olevan ylivoimainen. Persianlahden sodan aikana Israelin hallitus varoitti Iraqin kuningas Husseinia, että jos hän laukaisisi mitä tahansa biologisia tai kemiallisia aseita, Israel vastaisi ydinasein. Siis päätös on jo tehty, se odottaa vain tarkkaa ajoitusta ja paikkaa käytölle.

Nyt meidän on tarpeellista palata keskusteluumme ”rauhan prosessista”, joka on käynnissä pienen Israelin ja sen arabinaapureiden välillä. Ehdotettu ”maata rauhasta”-prosessi (Land for Peace) on sotilaallisesti mieletön, kuten jokainen sotilasasiantuntija maailmassa hyvin tietää. Kuitenkin vanha kenraali Rabin täysillä ajoi sellaista itsemurhasuunnitelmaa. Miksi?

Minä luulen, ja tämä on puhtaasti henkilökohtainen mielipiteeni, että Rabin ja hänen kenraalinsa ovat virittäneet ansan arabeille tähdäten suoraan Koraanin määräyksiin yrittää käyttää ”rauhanprosessia” juonena vihollisen tuhoamiseksi sopivalla ajalla, kun se on vähentänyt valppauttaan. Pidän sitä mahdollisena, että Rabin päätti antaa Arafatille ja arabeille sellaisen vaikutelman, että hän on myöntymässä heidän vaatimuksiinsa Palestiinan valtiosta Israelin sydämessä, täysin tietäen, että he käyttävät tätä valtiota välineenä Israelin tuhoamiseksi. Koko maailman todistaessa arabien osallisuutta rikokseen, kun he valmistautuvat hyökkäämään, Israel iskee ennalta ehkäisevästi. Missä vain mahdollista Israelin ulkopuolella juutalaiset kenraalit käyttävät ydinaseitaan kokonaan tuhotakseen Jordanian, mahdollisesti Egyptin, ehkä Syyrian ja Iraqin. Ne ovat tämän päivän Eesaun heimo.

Raamatussa Jumala ennustaa ”viimeisten päivien” tuomion näille valtioille:

·    Jesaja 13, valituksentäyteinen tuomio entisajan Babylonille, joka on tämän päivän Iraq.

·    Jesaja 15-16, valituksentäyteinen tuomio Mooabille, joka on itään Jordan-joesta ja yksi Jordanian maakunnista tänään.

·    Jesaja 17, valituksentäyteinen tuomio Damaskolle Syyrian pääkaupungille. Damasko tunnetaan tänään ”maailman kauimmin yhtäjaksoisesti asuttuna kaupunkina”. Perustamisensa jälkeen Damaskoa ei ole milloinkaan kokonaan tuhottu; se on ollut jatkuvasti asutettu. Kuitenkin Jumalan ennustus on, että se lakkaa olemasta kaupunki ja tulee raunioläjäksi (17:1).

·    Jesaja 19, valituksentäyteinen tuomio Egyptille sen tuhoksi.

Jokainen näistä jakeista alkaa Jumalan tuomion vakio-ilmoituksella: ” The mournful, inspired prediction, a burden to be lifted up". Ja eivätkä ne ole milloinkaan täyttyneet. Sitä vastoin samanlaiset ennustukset Jesajan 21-23 luvuissa ovat toteutuneet historiassa.
Minusta on myös hyvin mielenkiintoista, että nämä edellä luetellut kansat eivät ole siinä kansojen luettelossa, jotka tulevat marssimaan Venäjän kanssa Israelista katsoen etelästä ja pohjoisesta, kuten on ennustettu Hesekielin luvuissa 38-39.

Voimme vain odottaa ja katsoa onko teoriani oikea. Mutta ymmärrä tämä: näinä aikakauden viimeisinä päivinä Israel on oleva jatkuvien hyökkäysten kohde ja se näyttää tuhoutuvan, mutta Jumala on luvannut taistella sen puolesta ja tuhota sen pitkäaikaiset arabiviholliset. Miten ja milloin tämä ”tuli” ja ”liekki” on räjähtävä Israelista, on  oleva arvailun aihe kunnes se todella tapahtuu.

Mutta tämän yhden tiedän: Mr. Arafat ja kaikki toiset arabijohtajat, jotka juonittelevat Israelin tuhoa ovat sotkeutuneet ”Mahdottomaan Tehtävään”. Heidän ponnistelunsa tulevat aiheuttamaan vain heidän oman tuhonsa.

Haluan lopettaa Teosofisen Seuran (The House of Theosophy) okkultistisen johtajan Bill Lambertin sanoin. Seminaarissaan ” Possible and Probable Events In the Future”, joka pidettiin Teosofisen Seuran Bostonin päämajassa 18.8.1991, Lambert sanoi, että Lähi-Itä on avain mitä tulee UMJ:n Kristuksen tuottamiseen. Hän julisti: ”Jotta asiat voisivat edetä tähän suuntaan, on se mahdollista vain yleisen sodan pelon vuoksi. Tätä sodan pelkoa on pidettävä yllä kunnes toivotut poliittiset ja uskonnolliset muutokset on vahvistettu.”
Tarkkaile Israelia, se on yksi Jumalan avaimista, josta voit päätellä kuinka lähellä on UMJ.

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
35 Elizabeth Street
Attleboro, MA 02703-2031
Takaisin