SÄÄSODAN TAPAHTUMIEN KRONOLOGIA (1206)

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Kun tutkimme tieteen edistystä, joka tekee hallituksen tiedemiehille mahdolliseksi hallita säätä, opimme paljon sääsodasta.
Tutkimme nyt tieteellisten edistysaskelten sarjaa, joka alkoi 19. vuosisadan lopulla  ja joka on tehnyt mahdolliseksi tiedemiehille ainakin Venäjällä ja USA:ssa hallita säätä niin tarkasti, että voivat käyttää sitä aseena. Tietenkin sää on väline, joka voi tuoda tuskaa ja/tai kuolemaa uhreilleen. Sellainen tuska ja kuolema voi olla välitön, tai se voi tulla vähitellen.

Tämä sääsota-ase hyödyntää molempia menetelmiä. Monet tapetaan heti oudolla ja häijyllä säällä, mutta lisäksi vähittäiset taloudelliset vaikutukset koskevat miljoonia. Itseasiassa kun ymmärrät, että tulevan UMJ:n päätarkoitus on täydellisesti tuhota nykyinen teollinen sivilisaatio ja ihmiskunnan pakottaminen 1700 luvun kaltaiseen maatalousyhteiskuntaan, niin alat ymmärtää sää-aseen tehokkuutta. Se joka hallitsee säätä voisi saavuttaa seuraavia päämääriä jonkin aikajakson puitteissa:

1) Ihmiset voidaan suostutella muuttamaan alueilta, joita säämallin muutos eniten koskee. Koska hallituksemme pyrkii aktiivisesti toteuttamaan YK:n biodiversiteettisopimusta, joka edellyttää, että 50% koko Yhdysvalloista pannaan kaiken ihmisen toiminnan ulkopuolelle, sää-ase voisi olla suunnattoman tehokas sen toimeen panemisessa.

2) Ihmiset voitaisiin suostutella hylkäämään kokonainen kaupunki, jos kaupunkia toistuvasti uhkaisivat sellaiset sää-ilmiöt kuin jatkuva tulviminen tai maanjäristykset tai jopa tulivuoren purkaukset.  Tiesitkö, että edellä mainitun suunnitelman mukaan kaupungit on suunniteltu katoamaan?

3) Jos ennen hedelmällinen maaperä jää hyödyttömäksi toistuvan vakavan kuivuuden seurauksena, ihmiset hylkäävät alueen vastustaen vain vähän tai ei ollenkaan. Itseasiassa sääsota voi tuhota maantieteellisen alueen koko biotan, siten tehden elämän tuolla alueella kokonaan mahdottomaksi. Biota on jonkin maantieteelisen alueen ekosysteemin koko summa. Hyvä esimerkki on ainutlaatuinen ekosysteemin erämaatyyppi lounais-Yhdysvalloissa. Kaakkois-ja Keskilänsi voisivat myös olla esimerkkejä toisentyyppisestä biotasta.

4) Ihmisiä voitaisiin näännyttää nälkään niin säännöllisesti, että he vapaaehtoisesti alistuvat väestönrajoitusmääriin, joita he ankarasti vastustaisivat normaaliolosuhteissa.

5) Ihmiset jotka ovat nääntymässä nälkään tai alituisen sääuhkan alaisia voisivat hyväksyä hallituksen vaihdoksen, jota he vastustaisivat joka solullaan normaalioloissa.

6) Jos kansakunta on ulkoisen vihollisen hyökkäyksen kohteena ja samalla on talousromahdus, mellakointia kaupungeissamme niin säätuho tai sarja säätuhoja voisi olla se tapahtuma, joka suistaa ihmiset paniikkiin.

Kaikki nämä mahdollisuudet ovat hyvin todellisia. Tällä kriittisellä hetkellä maailmanhistoriassa kun kaikki merkit viittaavat pian ilmestyvään Antikristukseen, meidän täytyy kiinnittää huomiota tähän sääsodan aiheeseen. Tämä ilmiö juuri voisi olla se tapahtuma, joka työntää meidät yli laidan hyväksymään Antikristuksen henkilönä ja uutena globaalisena poliittisena diktaattorina.

Katselkaamme nyt tärkeiden tieteellisten keksintöjen sarjaa, joka on antanut sään hallinnan salaisuudet tiedemiehille, joista useimmat tekevät työtä joko venäläiselle tai amerikkalaiselle hallitukselle. Lainaamme kirjaa nimeltä: “Angels Don’t Play This HAARP: Advances In Tesla Technology (Suom. Enkelit eivät soita tätä harppua: Edistystä Teslan tekniikassa)” (Jeane Manning ja Nick Begich, Earthpulse Press, Anchorage Alaska 1995)

Ennen kuin aloitamme haluamme kertoa epäilyksistämme  näiden kirjoittajien ja heidän kirjansa suhteen ja kuinka tulimme huomaamaan, että epäilyksistämme huolimatta tässä kirjassa kuvatut asiat ovat todellisia ja ovat vakava vaara. Alkuperäinen huolemme oli, että nämä kirjoittajat ovat New Age ympäristöintoilijoita. Kun olin Tyynen meren luoteisvaltioissa kutsuimme näitä kavereita  “puunhakkaajiksi” (treehugger) koska he sitoivat itsensä kaadettavaan puuhun siten, että puuta ei voinut kaataa tappamatta ihmistä.

Tiedän että New Age-intoilijat eivät epäröi valehdella, jos se palvelee heidän tarkoitustaan. Itse asiassa he voivat kertoa joitakin emävaleita hyvinkin vakuuttavasti saadakseen sinut uskomaan asiaansa.

Kuitenkin luettuamme YK:n sopimustekstin vuodelta 1974, joka kieltää kansakuntaa käyttämästä sääsotateknologiaa toisia kansoja vastaan maailmassa, äkkiä vakuutuimme, että tämä kirja oli oikeassa väitteissään.

Sitä paitsi kykenimme löytämään yllättävän suuren määrän sanoma- ja aikakauslehtien selostuksia 20 vuoden ajalta, joissa puhutaan sääsotakyvyistä (ks. 1196)

Koska tiedämme, että Antikristus ei voi ilmestyä ennen kuin Pyhä Henki poistaa pidättävän voimansa (2Tess.2), pidämme hyvin todennäköisenä, että Saatanan on nyt sallittu  paljastaa sellaisia salaisuuksia, jotka Jumala on pitänyt itsellään menneinä aikoina,  Antikristusta palveleville pahoille ihmisille. Jos Pyhä Henki on poistanut pidättävän voimansa tällä tavalla sallien tehdä Antikristusta palvelevia tieteellisiä keksintöjä, huomaamme tämän kappaleen toteutuvan tyrmistyttävällä ja ennenaavistamattomalla tavalla.

Tutkikaamme nyt sitä tieteellisten keksintöjen sarjaa, joka on tehnyt mahdolliseksi hallituksen tiedemiehille hallita säätä, jopa käyttää sitä sota-aseena.

1886-1888: “Nicola Tesla keksii vaihtovirta (AC)voimanlähde ja siirto järjestelmän. Kun 60 hertsin AC voimaverkot levittäytyvät yli maan …. Maa lopulta tanssii eri tahtiin kuin luonnollinen 7-8 hertsin taajuus edellyttää.” Tiesitkö muuten, että Maan värähtelytaajuus oli 7-8 hertsiä? Se tosiseikka että Jumala loi maan värähtelemään energiasta hyvin matalalla taajuudella , on hyvin merkityksellinen tälle sään hallinnan teemalle.

1900: “Tesla hakee patenttia laitteelle “Sähköenergian siirtämiseksi luonnollisten välittäjien (mediums) kautta.” Vuonna 1905 Yhdysvaltain patenttitoimisto myöntää patentin n:o 787,412 tähän tarkoitukseen.  Olenpa varma, että se on uutinen kenelle tahansa, että teknologia sähköenergian siirtämiseksi ilman johtimia on olemassa  ja on olemassa siten, että sähkön synnyttäminen ja siirto voi olla sekä runsasta että ILMAISTA!  Tietysti paljon myyntidollareita ja voittoa välittömästi häviäisi. Niinpä Teslan keksintöä ei koskaan julkaistu.

1924: “Vahvistus että radioaallot pomppaavat (bounce off) ionosfääristä (sähköisesti varautunut kerros alkaen 50 km korkeudesta).”

1938: “Tiedemiehet ehdottavat yötaivaan valaisemista elektronigyrotronilämmityksellä (electron gyrotron heating) voimakkaasta lähettimestä (transmitter).” Se tosiseikka että lukemattomat voimakkaat elektronilämmittimet puskevat kymmenien miljoonien wattien teholla sähköä äärimmäisen alhaisilla taajuuksilla (ELF=Extremely Low Freqyency) vaikuttaakseen tämän sääsodan, on pääsyy siihen, että koemme maailmanlaajuista ilmaston lämpenemistä!  Tällä lämpenemisellä ei ole mitään tekemistä minkään teollisuussaasteiden tai päästöjen kanssa, eikä varmasti ainakaan lehmän lannan kanssa kuten New Age-intoilijat ovat väittäneet. UMJ:n suunnittelijat pystyvät synkkiin ennustuksiin ja sitten teknologialla toteuttavat ne!

1940: “Tesla ilmoittaa ‘kuolemansäteen’ keksimisestä.” Armeijamme ilmeisesti pystyy luomaan maanosamme ylle puolustuskilven suuntaamalla nämä elektronilämmittimet oikein.

1945: “Atomipommin testaus alkaa – sen seurauksena 40000 elektromagneettista pulssia.”

1952: “W.O.Schumman tunnistaa 7.83 hertsiä maan värähtelytaajuudeksi.”

1958: “Van Allen’in säteilyvyöhykkeet keksitään (varattujen partikkelien vyöhykkeet maan magneettikentässä) 2000 mailia ylöspäin. Samana vuonna niitä häiritään väkivaltaisesti.”

1958: “Projekti Argus, U.S.Navy räjäyttää kolme ydinpommia Van Allen’in vyöhykkeessä.”

1958: “Valkoisen talon neuvonantaja säänmuuttamisessa sanoo Puolustusosaston tutkivan tapoja manipuloida ‘maan ja taivaan varauksia ja siten vaikuttaa säähän’.” Vau! Tiesitkö että sellainen osasto kuin “Sään muuttaminen” oli olemassa Valkoisessa talossa jo vuonna 1952? Sellaisen toimisto pelkkä olemassaolo edellyttää että teknologia muuttaa ja hallita säätä oli jo olemassa.

1960: “Sarja säätuhoja alkaa.”

1961: “Tiedemiehet ehdottavat keinotekoisia ioni-pilvi kokeita. 1960-luvulla kemikaalien (barium-pulveri jne.) dumppaus satelliiteista ja raketeista alkoi.

1961-1962: “SNTL ja USA luovat monia elektromagneettisia pulsseja (EMP) ilmakehässä. 300 megatonnia ydinlaitteita vähentää otsonikerrosta noin 4%. “ Hmmm, otsonikerroksen  vähenemisen saivat tarkoituksellisesti aikaan sekä venäläinen että amerikkalainen hallitus ydinräjäytyksillä. He eivät ainoastaan olleet siitä tietoisia, he mittasivat vähenemisen määrän ja keston ajassa. Siksi luuletko, että voisi olla mahdollista, että taas kerran meillä on tilanne, jossa annetaan synkkä ennustus tietäen, että heidän tiedemiehensä todella saavan sen toteutumaan?!

1962: “Kanadalaiset satelliitit laukaistaan ja plasmavärähtelyjen stimulointi (vahvistaminen) antenneilla avaruusplasman sisällä alkaa.

1966: “Gordon J.F. MacDonald julkaisee ympäristötekniikan (environmental engineering) sotilaalliset päämäärät.”

1960-luku: Wisconsin’issa Yhdysvaltain merivoimien projekti Sanguine ottaa käyttöön äärimmäisen matalien taajuuksien (ELF) antennin.” Meille on kerrottu, että merivoimat tarvitsi tätä ELF-kykyä kommunikoimaan sukellusveneidensä kanssa tavalla, joka olisi turvassa vihollisen hyökkäykseltä – emme kiistä tätä väitettä. Kuitenkin olisiko myös  mahdollista, että tämä ELF-antenni voisi palvella toistakin tarkoitusta auttaen hallitsemaan säätä?

1968: “Moskovan tiedemiehet kertovat Lännelle, että he ovat määritelleet mitkä magneettisten pulssien kenttätaajuudet edistävät henkisiä ja fysiologisia toimintoja ja mitkä taajuudet vahingoittavat.” Se idea että paha totalitaarinen Antikristusta palveleva hallitus voisi tietää kuinka manipuloida ajatusprosesseja käyttämällä elektromagneettisia pulsseja, on peljättävin ajatus mitä kuvitella saattaa! Tämä pieni tapahtuma myös osoittaa oudon yhteistoiminnan Venäjän ja Amerikan välillä kylmän sodan ollessa kylmimmillään! Tällainen yhteistoiminta todistaa väitteemme, että Venäjä on ollut yhteistoiminnassa Länsivaltojen kanssa alusta eli vuodesta 1917 lähtien, järjestäen valetaistelun Teesin ja Antiteesin välillä tuottaakseen Antikristuksen synteesi-järjestelmän, jota kutsutaan UMJ:ksi. (ks. 1007)

1972: “Ensimmäiset tiedot ‘ionosfäärin lämmittimen” kokeista korkeataajuuksisilla radioaalloilla Arebico’ssa Alaskassa. Norjaan myöhemmin 70-luvulla rakennettu 100 megawatin lämmitin pystyy muuttamaan auroraalisen (rusottavan) ionosfäärin johtavuutta.” Nyt alat päästä lähelle kykyä hallita säätä. Kun osaat manipuloida rusottavaa (auroral)  ionosfääriä, jossa säämekanismit toimivat ja syntyvät, johtavuutta, olet lähellä sään hallintaa. Pane muistiin ajankohta, jolloin tämä teknologia oli todellisuutta: 1972.

1973: “Dokumentaatio siitä että Skylab’in laukaiseminen ‘puolitti ionosfäärin elektronien kokonaismäärän kolmeksi tunniksi’ (johtuen raketin pakokaasuista).”

1974: “YK:n yleiskokous kieltää ympäristösodankäynnin.” Raportoimme tästä hirvittävästä sopimuksesta uutisessamme n:o 1196, “U.N.Treaty Proves Weather Control Is Real”. (YK-sopimus todistaa että säänhallinta on totta). Et tarvitse sääsodan kieltävää sopimusta, ellei sellaista teknologiaa olisi olemassa ja todettu tehokkaaksi. Tämä tarkoittaa, että tämä sääsotateknologia on ollut hienosäädettynä jo 24 vuotta.

1974: “Korkea taajuus kokeita Plattsville’ssa, Coloradon Arebicossa, Puerto Ricossa ja Armidalessa New South Wales’issa. Nämä kokeilut lämmittivät ‘ionosfäärin pohjan.”

1975: “Stanfordin professori Robert Helliwell ilmoittaa, että hyvin matala taajuus (VLF=Very Low Frequency) voimalinjoista muuttaa inosfääriä.” Muistan tämän ilmoituksen hyvin, kun pilkkasin ajatusta, että voimalinjoilla voisi olla tuon kaltainen vaikutus tähän suunnattoman suureen maapalloon. En koskaan ajatellut sitä tosiseikkaa, että syy miksi niillä voisi olla tällainen vaikutus, on se, että niillä on juuri oikea taajuus vaikuttaa maahan.

1975: “Senaattori Gaylord Nelson pakottaa merivoimat julkaisemaan tutkimuksen, joka osoittaa, että ELF-lähetykset voivat muuttaa ihmisen veren kemiaa.” Taas kerran tämä teknologia alkaa iskeä hyvin lähelle kotia, eikö vain? Kun vihollinen pystyy muuttamaan vereni kemiaa suuntaamalla ELF-lähetyksiä minuun, minut voidaan tuhota tietämättäni mitä minulle tapahtuu tai kuka aiheuttaa sellaisen kuolettavan vahingon. Voitko myös tunnistaa mahdollisuuden hallita koko väestöä ilman että ihmiset milloinkaan tietävät, että heitä manipuloidaan?

1975: “Senaattori Pell vaatii että siviilitoimiston, joka vastaisi kongressille, tulisi valvoa sään ja ilmaston muuttamistyötä. Ei toteutunut. “ Uutisessa 1196 raportoimme, että senaattori Pell vaati Yhdysvaltoja allekirjoittamaan tämän YK:n sääsodan kieltävän sopimuksen. Kuulostaa kuin Pell olisi kovasti huolissaan tämän teknologian käytöstä tai väärinkäytöstä, vaikka hän on täysin tietoinen UMJ-suunnitelmasta ja on toimillaan tukenut sitä monet vuodet.

1975: “Venäläiset aloittavat värähtelyttää ‘Tikka’ ELF-aaltoja tärkeimpien aivoaaltojen tahtiin.  Oregonin Eugene oli yksi niistä kohteista, johon Tikka suunnattiin ja jossa ihmisiin erikoisesti vaikutettiin.” Taas kerran olen äärimmäisen kiihtynyt huomatessani, että vihollinen voi tuhota minut joko biologisesti tai mieleltäni etäältä minun tietämättäni.

1976: “Tohtorit Susan Bawin ja W.Ross Adey osoittavat, että ELF-kentät vaikuttavat hermosoluihin.”

1979: “NASA:n kolmannen Korkea-Energia Avaruusfysikaalisen Observatorion laukaiseminen aiheuttaa laaja-alaisen keinotekoisesti vaikutetun vähenemisen ionosfäärissä.  Plasmarei’än aiheuttivat ‘nopeat kemialliset prosessit’ raketin pakokaasujen ja otsonikerroksen välillä. Ionosfääri väheni (was depleted) merkittävästi vaakatasossa yli 300 km matkalta muutaman tunnin ajaksi.”

1985: “Bernard J. Eastlund hakee patenttia ‘Menetelmä ja Laitteet alueen muuttamiseksi maan Ilmakehässä, Ionosfäärissä ja/tai magnetosfäärissä’. (Ensimmäinen kolmesta Eastlund-patentista myönnetään firmalle nimeltä ARCO Power Technologies, Inc.)”

1986: “Vuosikymmenen loppupuolella Yhdysvallat aloittaa GWEN-tornien (GWEN = Ground Wave Emergency Network, suom. Maa-aaltoverkosto) verkoston rakentamisen, joista kukin synnyttää VLF-aaltoja….” Uutisessa n:o 1196 raportoimme, että GWEN-tornit loivat korkean tason elektromagneettisen padon ilmakehään Amerikan Keskilännessä, joka aiheutti  40 päivän ja 40 yön sateen vuonna 1993. GWEN-tornit sijoitettiin juuri sinne missä sade tuli raamatullisen vedenpaisumuksen tavoin. Lisäksi näytimme Yhdysvaltain kartan, josta saattoi nähdä GWEN-tornien sijainnin.  Totesimme sen äärimmäisen mielenkiintoisen seikan, että näitä torneja oli myös sijoitettu pitkin San Andreas halkeamaa Kaliforniassa ja Nevadassa, jossa kaikki viime vuosikymmenen maanjäristykset ovat esiintyneet!

1987-1992: “Toisetkin APTI:n (APTI= ARCO Power Technologies Inc.) tiedemiehet rakentavat Eastlundin patenteille ja kehittävät uusia asejärjestelmiä.”

1994: ”Sotilasurakoitsijoiten järjestö ostaa APTI:n, joka on Eastlundin patenttien haltija ja tekee sopimuksen rakentaa maailman suurin ionosfäärin lämmitin HAARP (HAARP = High-frequency Active Auroral Research Project, suom. Korkea taajuus aktiivinen auroraalinen tutkimusprojekti). Vaikka HAARP-tornien rakentaminen Alaskassa alkoi ennen tätä, tämä oli ajankohta, jolloin tehtiin päätös tehdä se nykyisen suuruiseksi -  yli 16 hehtaaria ELF-torneja.

1994: ”Kongressi jäädyttää HAARP:in rahoituksen kunnes suunnittelijat lisäävät painotusta maatunkeumatomografian (earth penetrating tomography) käyttöihin ydinaseiden leviämisen vastustamiseksi.”  Taas kerran meidän on ihmeteltävä voidaanko tätä teknologiaa käyttää luomaan maanjäristyksiä samalla kun tarkkaillaan ydinkoekieltosopimusten noudattamista.

1995: ”Kongressi budjetoi 10 milj.dollaria vuodelle 1996 ”ydinaseiden leviämisen vastustamiseen HAARP-projektille.” Viimeistään nyt me tiedämme, että Yhdysvaltain hallitus, pitää HAARP:in tiukasti hallinnassaan ja se on sama hallitus, joka ajaa meitä täyttä vauhtia Antikristuksen globaaliseen hallintaan, joka tunnetaan Uutena Maailman Järjestyksenä.

1994-1996: ”HAARP-laitteiston ensimmäisen vaiheen testaus jatkuu……”

1996:  HAARP-suunnittelijat testaamaan maatunkeumatomografiasovellutuksia moduloimalla sähkösuihkua (electrojet) ELF-taajuuksilla.” Katsokaamme oliko vakavia tai epätavallisia maanjäristyksiä tai järistyssarjoja vuonna 1996? Tutkimme tätä ja palaamme asiaan.

1998: ”Suuniteltu aika täysin toimivalle HAARP-järjestelmälle.” Meillä on ollut mitä epätavallisin ankara sää vuosina 1997 ja 1998. Ei ole sattuma, että tämä ennennäkemätön sää alkoi samaan aikaan, kun HAARP valmistui. Nyt tiedemiehet voivat luoda ja hallita kaiken tyyppisiä säitä ja erityisesti säätuhoja. Juuri samoilla miehillä, kuten varapresidentti Al Gore,  jotka epätoivoisesti tahtovat vähentää maan väkilukua kahdella kolmanneksella, tuhota teollisen sivilisaatiomme ja ankarasti rajoittaa ihmisen maa-planeetan käyttöä, on nyt välineet käytössään päämääränsä saavuttamiseksi.

Lisäksi  kun heidän synkät ”ennustuksensa” ovat toteutuneet heidän tiedemiestensä teknologian kautta , keskiverto kadun mies kunnioittaa Gore’n kaltaisia miehiä ja seuraa heitä mihin ikinä hän haluaa viedä heidät – suoraan Antikristuksen käsiin.

Todellakin Ajan Loppu on yllämme. Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen , voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.
Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.
Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
35 Elizabeth Street
Attleboro, MA 02703-2031
Takaisin