KATSAUS SÄÄSODAN HALLINTAAN – HAARP (1207)

Katselemme perusasioita, jotka sisältyvät sään hallinnan teknologiaan. Yritämme yksinkertaistaa asioita, jotta voisit ymmärtää mitä monimutkaisimman tieteellisen käsitteen.

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Idea sään hallinnan taustalla on yksinkertainen, kun ajattelet sitä yksinkertaisesti. Kun näet ja koet voimakkaan ukkosmyrskyn salamoineen ja jyrinöineen, mikä seikka tässä myrskyssä vaikuttaa sinuun eniten? Etkö olekin vaikutettu siitä mahtavasta energian näytöstä, jota saat todistaa? Energia on päätekijä luonnon myrskyjen taustalla. Siksi sinun täytyy uskoa, että jos energia on hallitsevin ulkoinen tekijä kaikissa myrskyissä, niin silloin energia voisi olla avaintekijä, kun luodaan sellaisia myrskyjä.

Niinpä kysyt, kuinka paljon energiaa vaaditaan luomaan ja ohjaamaan myrskyjä? Vastaus tähän kysymykseen riippuu monista tekijöistä, mutta salli meidän kertoa sinulle kuinka paljon kapasiteettia on rakennettu äskettäin luodulle voiman lähetysasemalle (power transmission station) kaukaiseen Alaskaan.  Nämä voiman lähetystornit eivät ole sinun tyypillisiä tornejasi, vaan ne on suunniteltu synnyttämään voimaa sellaisella tavalla, että se suunnataan säteinä ylös ionosfääriin suunnattomissa määrin.

”30 milj.dollarin Pentagonin projekti, peitenimeltä HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), on tehty säteilemään enemmän kuin 1700 MW  säteilytettyä voimaa ionosfääriin – sähköisesti varattuun kerrokseen maan ilmakehän yläpuolella. Yksinkertaistettuna tämä laite toimii päinvastoin kuin radioteleskooppi – lähettäen sensijaan että ottaisi vastaan. Se ikään kuin ’keittää ylempää ilmakehää’. Lämmitettyään ja häirittyään ionosfääriä, säteily kimpoaa takaisin maan päälle pitkien aaltojen muodossa, jotka tunkeutuvat ruumiisiimme, maaperään ja valtameriin.” ["Angels Don't Play This HAARP" (suom. Enkelit eivät soita tätä harppua), sivu 8]

Antakaamme Dr. Begich’in selittää tätä käsitettä. ”… tämä keksintö antaa kyvyn panna ennenkuulumattomia määriä voimaa maan ilmakehään strategisiin paikkoihin  ja pitää yllä voiman syötön tasoa, erityisesti jos satunnaista värähtelyä käytetään, paremmin hallitulla ja tarkemmalla tavalla, kuin mihin tähän mennessä on päästy aikaisemmilla taidoilla …” (Sivu 28)

”…päämäärä on oppia kuinka manipuloida ionosfääriä suuremmassa määrin kuin Neuvostoliitto voisi tehdä samankaltaisilla välineillä. HAARP olisi maailman suurin ionosfäärin lämmitin sijoitettu leveyspiirille, jolla on edullisinta soveltaa Eastlundin keksintö käytäntöön.” (Sivu 29). Lisäksi tältä pohjoiselta leveyspiiriltä energia voitaisiin suunnata ionosfääriin siten, että se ponnahtaisi takaisin alas maan päälle siten, että se tulisi alas missä ikinä tiedemiehet vain tahtovat sen tulevan alas. Opittava salaisuus oli kuinka ja minne  suunnata se, jotta se iskisi maahan siellä missä he tahtoivat sen iskevän luoden sellaista tuhoa tai säätä kuin he halusivat.

Tässä on pähkinänkuoressa vasta äskettäin saadun säänhallinnan asiantuntemuksen ydin. Purkamalla mitattu määrä energiaa, joka kohdistetaan ionosfäärin määrättyihin osiin, tiedemiehet voivat luoda kaikenlaisia myrskyjä kuten hurrikaaneja, ukkosmyrskyjä, tulvia, tornadoja ja kuivuutta. Uutisessa n:o 1198 ”YK-sopimus todistaa, että säänhallinta on totta”, me raportoimme, että Malesia todella sopi venäläisen säänmuuttamisyhtiön  (Russian Weather Modification company) kanssa hurrikaanin luomisesta, joka ohjattiin kyllin lähelle selvittämään savu ja savusumu Malesian kaupungeista tulematta maalle aiheuttamaan tuhoa. Tämän venäläinen yhtiö teki ja Malesialla sai kirkkaan taivaan.

Tietomme myös kertovat meille, että ei vain voida luoda hurrikaaneja, niitä voidaan purkaa tiedemiesten niin halutessa. Ja niitä voidaan ajaa valtamerellä paljolti kuten ajamme autoja maanteillä. Siksi täytyy vain kysyä miksi amerikkalaiset tiedemiehet ovat sallineet ennennäkemättömien hurrikaanien, kuten Andrew’n, koskaan tulla maalle. Miksi he sallivat suuria vahinkoja ja ihmishenkien menetyksiä viimeaikaisissa ennennäkemättömissä myrskyissä, jos heillä kerran on kyky pitää nämä myrskyt meiltä poissa?

Eikö meidän parhaamme olekaan meidän omalle amerikkalaiselle hallituksellemme sydämen asia?

Pidä tämä mielessäsi kun tutkimme vielä lisää tätä HAARP-teknologiaa, joka purkaa sellaisia suunnattomia määriä energiaa ylempään ilmakehään. Tutkijat nopeasti huomasivat, että tätä teknologiaa voi käyttää muillakin tavoin kuin vain sään hallintaan. He huomasivat, että he olivat törmänneet aseeseen, jota voi käyttää tehokkaimmin tuhoamaan, tuhoamaan ja vieläkin tuhoamaan ja ihmisten suuri enemmistö täysin tietämättöminä siitä mitä heille on tapahtumassa. Kaiken jälkeen useimmat ihmiset tänä päivänä vielä uskovat, että perussään hallinta tällä planeetalla on ihmiskunnan hallinnan ulkopuolella.

Kristityt uskovat, että yksin Jumala voi hallita säätä ja saamme suuren lohdun tästä uskosta. Kaiken jälkeen tiedämme, että Maa on pieni planeetta, joka kiitää läpi tyhjän, kylmän ja vihamielisen avaruuden noin 100 000 km tunnissa. Useimmat meistä vaistomaisesti tiedämme, että voimme vain luottaa, että Kaikkivaltias ja Kaikkiviisas Jumala hallitsee maa-planeetan perustoimintajärjestelmiä. Jos vain edes ajattelisimme, että ihminen kaikella synnynnäisellä pahuudellaan voisi ottaa hallintaansa Maan perustoimintajärjestelmät ja koko Maa voisi raunioitua ihmisen harkitun pahuuden kautta, tai sen voiman kautta, jonka hän on ottanut käteensä, ymmärtämisen puutteen vuoksi, näkisimme sellaisen sekasorron , jota ei aikaisemmin ole voitu kuvitella! Älä ymmärrä väärin: Maa voisi tuhoutua, tulla sopimattomaksi ihmisen asua, vahingossa tehtyjen virheiden kautta.

New Age-tiedemiehet kirjassa "Angels Don't Play This HAARP" ovat huolissaan juuri tällaisesta sattumavahingosta. He ovat huolissaan, että seuraava vahinko tehtäisiin tälle maalle, joka voisi jättää tämän planeetan asumiskelvottomaksi. Jos olet kristitty, joka kirjaimellisesti uskot Kirjoituksiin, tiedät, että Jumala ei salli tämän planeetan tulevan asuinkelvottomaksi, koska Hän ei salli ihmisen täysin tuhota sitä, minkä Jumala on luonut ja julistanut hyväksi.

Kuitenkin me tiedämme, että Ilmestyskirja ennustaa ennennäkemättömän tuhon, jota Jumala joko ohjaa tai sallii ja joka ”tuhoaa syntiset maasta” (Jes.13:9-13). Jumala tuomitsee pahan ihmisen samaan aikaan, kun Hän puhdistaa maan valmiiksi Jeesuksen tulolle aloittamaan tuhatvuotisen hallintansa. Olemme hyvin kiinnostuneita siitä tosiasiasta, että monet Antikristuksen ”tunnusteoista ja ihmeistä” voidaan lavastaa HAARP-teknologian avulla. Sitäpaitsi monet Ilmestyskirjan fyysiset tuomiot ja vastaavat kohdat profeetoissa voidaan luoda tällä HAARP-teknologialla.

Ottaen huomioon ihmissydämen äärimmäisen pahuuden, ehkä pahinta mitä Jumala voi tehdä, on sallia ihmisen saada ennennäkemätön kyky ja voima haltuunsa ja sitten vetää pois Pyhä Henkensä tieltä ja sallia ihmisen kohdella toisia ihmisiä, kuten hänen paha sydämensä ohjaa!

  · Meistä on hyvin mielenkiintoista, että Jumalan sanoitus Ilmestyskirjassa näyttää tukevan tätä tulkintaa, että Jumala voi sallia ihmisen omistaa teknologinen voima, jota hän voi käyttää toisia ihmisiä vastaan sydämensä pahuuden mukaisesti. Katso näiden muutamien kappaleiden sanoitusta. Sana ”annettiin” kussakin näistä kohdista on ”didomi”, joka merkitsee ”antaa”, ”suoda”, ”vastaanottaa”. Toisin sanoen nämä kohdat sanovat, että Jumala aikoo sallia Antikristuksen miesten saada kykyjä, jollaisia heillä ei ole ollut milloinkaan ennen. Näitä kykyjä käytetään sitten tuomaan Jumalan tuomiot tämän pahan maan ja sen kapinallisten ihmisten päälle.

  · Ilm.6:4-5 – Tämä kappale ennustaa seuraavan hevosen, joka ratsastaa taivaasta Antikristuksen jälkeen symboloiden hänen ilmestymistään maan päällä. ”Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.” Tässä tapauksessa ihmiskunta saa kyvyn sotia ennennäkemättömällä tavalla maan asukkaita vastaan.

· Ilm.6:8 – Tämä kappale kertoo meille, että ihmiselle annetaan ennennäkemätön kyky tappaa toisia ihmisiä ennennäkemättömin keinoin. ” Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla (kuolemalla engl.  käännöksen mukaan) ja maan petojen kautta.” Osoitamme että HAARP-teknologia voi käyttää tämänkaltaista asetta maan kansoja vastaan.

· Ilm.13:5 – Jumala antaa Antikristukselle ennennäkemättömän kyvyn hallita sellaisella pahuudella ja julkeudella, jota ei ole ennen nähty historiassa. ” Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.” Vaikka HAARP ei voi antaa Antikristukselle suurta suuta, se voi antaa hänelle kyvyn heijastaa (project) puheensa yli koko maailman, jossa ihmiset voivat nähdä hänen kuvansa taivaalla yläpuolellaan puhuen heille heidän omalla kielellään!

· Ilm.13:7 – Antikristukselle annetaan kyky teurastaa Jumalan pyhiä. ”Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.” Minusta on hyvin merkittävää, että sama ennennäkemätön kyky, jonka Jumala aikoo sallia Antikristukselle hallita ihmiskuntaa ja teurastaa Jumalan pyhiä on saman tyyppinen ennenkuulumaton teknologinen kyky, jonka Jumala antaa ihmiselle näissä muissa kohdissa.

· Ilm.16:8-9 – HAARP pystyy luomaan tämän kuumuuden ruoskan auringosta! ”Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.” Minusta on hyvin merkittävää, että  vaikka tämän kappaleen loppuosa sanoo, että Jumalalla on vallassaan nämä vitsaukset, niin alkuosa sanoo, että Jumala ”antaa” pahoille ihmisille voimia joiden kautta toiset tuomitaan! Toisin sanoen vaikka Jumala sallii Saatanan paljastaa ennenkuulumattomia kykyjä tiedemiehille saaden aikaan kuolemaa ja kärsimystä pahalle ihmiselle, Jumala kuitenkin pitää lopullisen hallinnan itsellään.

Tutkikaamme nyt joitakin näiden New Age-tiedemiesten huolen aiheita koskien vahinkoa, jonka HAARP voi aiheuttaa maalle. HAARP voi:

· Luoda maanjäristyksiä missä tahansa ja milloin tahansa maan päällä sinä haluat. (Sivut 18, 26 puhuvat HAARP:in käytöstä maanjäristyksen luomisessa. Kuitenkin sotilaamme keksivät sattumalta kuinka kuinka luoda maanjäristyksiä käyttäen vähän erilaista teknologiaa. Kuuntele erityisestä maanjäristyksestä sivulla 47). ”Planetaarisen alan insinöörit (planetary-scale engineers) yrittivät korvata 10x40 km alueen ionosfääriä ’telekommunikaatiokilvellä’, jonka muodostivat 350000 kiertoradalle singottua kuparineulaa … kun armeija lähetti ylös nauhan pikkuisia kuparilankoja ionosfääriin kiertämään planeettaa siten ’heijastaakseen radioaaltoja ja selventääkseen vastaanottoa’, me saimme Alaskaan 8.5 asteen järistyksen ja Chile menetti melkoisen osan rannikostaan. Tuo kuparilankojen nauha toimi yhdessä planetaarisen magneettisen kentän kanssa.

· Käsitellä globaalisia sääjärjestelmiä muuttaen säämalleja, satamista ja kuivuutta. (Sivut 19, 26)

· Saada maan villiintymää kiertoradallaan, mahdollisesti pois hallinnasta. (sivu 21)

· Uudelleen suunnata suihkuvirtoja. (Jet Streams) (sivut 34, 39)

· Vahvistaa ja kohdentaa auringonvaloa. Tätä kutsutaan nimellä ’skybusting’.(sivu 35). Tämä prosessi voisi polttaa reikiä suojaavaan otsonikerrokseen, siten sallien voimakkaan auringonvalon päästä läpi polttamaan ihmiskuntaa ankarasti (sivu 57). Katso edellä lainattua Ilm.16:8.

· Mielen hallinta. (sivut 17-18,26) Käyttäen ELF-pommitusta täsmälleen samalla taajuudella kuin ihmisaivot toimivat, sinä voit muuttaa henkilön ajatuksia ja tunteita. Jumala auttakoon meitä jos ja kun pahat ihmiset oppivat käyttämään tätä asetta!

· HAARP voi luoda ydinpommin kokoisia räjähdyksiä ilman säteilyä! (sivut 38, 62). Tämä prosessi on suojattu patentilla 4,873,928. Tämä voisi olla se ’suuri’ miekka, jota Antikristuksen voimat käyttävät Ilm.6:4:ssä. Tällä aseella sinä voisit hyökätä kohteisiin ydinpommin kokoisin räjähdyksin tarvitsematta kuljettaa ydinkärkiä ohjuksissa tai lentokoneissa!! Tämä kehitys voisi saattaa kaikki sotilaalliset laskelmat siitä kuinka puolustautua vihollisen hyökkäystä vastaan täysin hyödyttömiksi.

Äkkiä mielessäni välähtää kuin salamavalo. Äkkiä ymmärrän miksi venäläiset ja amerikkalaiset neuvottelijat äkkiä pystyivät sopimaan niin monien ydinkärkien ja ohjusten tuhoamisesta. Maailma tunsi, että turvallisuus suuresti lisääntyi.

Kuitenkin ohjusten kuljettamat ydinkärjet ovat vanhanaikaisia!!  Jos molemmat puolet voivat luoda ydinpommin kokoisia räjähdyksiä ilman säteilyä HAARP-tyypin radiolähetystorneilla, et tarvitse ohjuksia kantamaan taistelukärkiä. Kuinka voit puolustautua  ydinpommin tehoista hyökkäystä vastaan, joka käynnistetään hiljaisilla ja näkymättömillä ELF-radio-aalloilla? Kuinka puolustaudut ydinpommin tehoista hyökkäystä vastaan, joka käynnistetään  ELF-radio-aalloilla, jotka syntyvät vihollisalueella, nousevat korkealle ionosfäärin vihollisalueen yllä ja sitten pomppaavat takaisin sinun alueellesi luoden räjähdyksen!

Selvästi maailma on astunut sisälle uuteen sodankäynnin maailmaan, jota kukaan ei ole käsittänyt saatikka perusteellisesti harkinnut.

· Sitäpaitsi tämä aihe tuo meidät HAARP:in ja vastaavien radioaaltoteknologioiden seuraavaan ominaisuuteen. Nämä ELF-radiolähettimet voivat luoda läpipääsemättömän kilven vihollisen tunkeutuvia ohjuksia, lentokoneita ja mitä tahansa vastaan, joka yrittää päästä läpi ilmatilaamme! Miksi sitten tehdä täydelliseksi ohjusten torjuntaohjusta, joka voisi tuhota toisen ohjuksen lennosta? Miksi Amerikan sotavoima on nopeasti siirtymässä yhteistoimintaan Israelin sotavoiman kanssa tuodakseen tämän tehokkaamman ohjusten torjuntaohjuksen Israeliin siten paremmin suojatakseen Syyrian ja Egyptin ohjuksia vastaan? He luultavasti eivät halua kovin monien tietävän, että me omistamme tämän tyyppisen tehokkaan ohjuskilven minkä tahansa taistelukentän yllä. Kun arabit kiinnittävät israelilaiset tähän seuraavaan sotaan, he vain saattavat tyrmistyä sitä, minkä tyypin aseet tuhoavat heidät! Tämän tyyppisen sotilaallisen kyvyn olemassaolo on myös se syy, että sallimme Arabihallitusten ostaa amerikkalaista aseistusta taistellakseen Israelia vastaan seuraavassa sodassa. Arabit eivät ymmärrä, että israelilainen sotavoima ja me olemme ottaneet kvanttihypyn (quantum leap = suunnaton edistysaskel) eteenpäin hävittämisen, tappamisen ja tuhoamisen kyvyssä!

Itseasiassa onko jalkaväkisotilas lopultakin käynyt vanhanaikaiseksi?

New Age-tiedemiehen Nick Begich’in suurin huoli kirjassaan on, että tiedemiehet ja armeija ovat niin kovin röyhkeitä tietämättömässä ja holtittomassa ionosfäärin suunnatun energian käytössään. Sotilastiedemiehet puhuvat ”tämän asian ajamisesta isolla vaihteella, jotta nähdään mitä tapahtuu”! Tämä asenne on täydellistä röyhkeyttä. Mitäpä jos he panevat liikkeelle tahattoman reaktion ilmakehässä, jota ei voi hallita eikä pysäyttää? Todella luulen, että jotkut Ilmestyskirjan tuomioista voisivat olla seurausta tämän tyyppisistä tiedemiesten suuresta laskuvirheestä.

Juuri se tosiasia, että Jumala on sallinut ihmisen saavuttaa tiedon, joka mahdollistaa heidät luomaan tällaisia suuria sota-aseita, saa minut toteamaan, että todella olemme Ajan Lopussa. Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen , voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.
Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
35 Elizabeth Street
Attleboro, MA 02703-2031
Takaisin