New Age -profeetta ennustaa suuria luonnon onnettomuuksia tälle vuodelle (1998): tukeeko olemassaoleva Raamatullinen todistusaineisto näitä väitteitä?


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä


Kun sinä luet tätä artikkelia sinä huomaat että nämä profetiat eivät ole toteutuneet. Tämä itseasiassa vahvistaa, että lähde joka antoi tiedon Gordon-Michael Scallionille on joko saatanallinen tai jonkun ihmisen kertomaa satua. Raamattu paljasta, että aito Jumalan profetia on aina 100% oikeassa. Kuitenkin, huolimatta herra Scallionin paljastusten virheellisyyksistä teksti on siitä huolimatta hyödyllinen.

Laura heräsi säikähtäen syvästä unesta. Nopeasti täysin heränneenä hän katsoi välkehtivää ihmisen muotoista hahmoa joka materialisoitui vuoteen jalkopäähän. Hahmo näytti olevan pukeutunut vaatteisiin jotka olivat muodissa 70 vuotta sitten, hänellä oli syvänsiniset silmät ja pitkät kultaiset hiukset. "Oi, Mestari Levi, se olet sinä" Laura kuiskasi. "Sinä annoit minulle melkoisen herätyksen." Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun hän oli nähnyt ilmestyksen mestari Levistä. Itse asiassa, Laura tunsi hänet hyvin. Mestari Levi on "henkiopas" -- yksi muinaisista viisaista "ylösnousseista mestareista" jotka (heidän oman todistuksesna mukaan) ovat monien inkarnaatioiden kautta saavuttaneet aineettoman olomuodon. Ensimmäisen kerran hän ilmestyi Lauralle kahdeksan kuukautta sitten transkendentaalisen meditaation (TM) aikana kertoen olevansa hänen henkilökohtainen oppaansa valaistumisen korkeammille asteille. Monien tällaisten kohtaamisten jälkeen hän alkoi ilmaista itseään selvemmin, tavallisesti kävelemällä Lauran kanssa keskellä yötä silloin tällöin. Hän ei puhunut vaan kommunikoi Lauran kanssa telepaattisesti pyytäen Lauraa menemään hänen kanssaan keittiöön. Keittiön pöydällä Laura näki suuren Yhdysvaltain kartan. Mestari Levi alkoi maagisesti muuttaa itäistä merenranta-viivaa osoittaen kuinka merivesi tulisi vyörymään sisämaahan hukuttaen monta tiheästi asutettua kaupunkia kuten myös maaseutua itärannikolla. Sitten hän jatkoi paljastamalla Lauralle että tulvavedet hukuttaisivat suuren osan Yhdysvaltain sisämaata, kolmasosan maata lounaassa sekä upottaisivat kaikki paitsi korkeimmat vuorenhuiput niinkin kaukana sisämaassa kuin Coloradossa. Laura seisoi jähmettyneenä kauhusta. "Mestari Levi" hän pyysi. "Sano minulle että tämä ei ole tulevaisuus. Kerro minulle keino jolla voitaisiin välttää tuollainen katastrofi." Mestari Levin telepaattinen vastaus oli selkeä: "Totisesti, Maan asukkaat tulevat kokemaan tulevan akselin muutoksen. Paljon ihmisiä kuolee. Muutos alkaa vuonna 1998 ja vuoteen 2012 mennessä maa tulee olemaan sellainen kuin kartassa näkyy. Tämän toteutumista ei voi estää."

Valitettavasti tämä tarina ei ole puhdasta tieteiskirjallisuutta. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa eivät ole ainoastaan kietoutuneet "henkioppaisiinsa" vaan ovat myös "kanavia". Tämä on tulosta sekaantumisesta "okkulttiseen maailmaan". Hankkimalla henkioppaita joogan, TM:n, hypnoosin tai huumeiden avulla saatetaan avata ovi riivaajahengille. Kaikkein mielenkiintoisin asia on se viesti jonka henget antavat kanavilleen. Elizabeth Hillstrom kirjassaan "Testing the Spirits" kertoo, että nämä viestit seuraavat melko yhdenmukaista linjaa sekä muista yhteyksistä tuttuja teemoja.
"Jumala on persoonaton voima, todellisuus on mielen luomus, kaikki elolliset olennot ovat jumalallisia ulottuvuuksia jotka kehittyvät ja kasvavat kohti lopullista sulautumista jumalaan. Toinen kanavoitu yhdenmukainen viesti on, että aika suurelle muutokselle ja katastrofille on tulossa."
Tämä viesti pian tapahtuvasta onnettomuudesta herätti suurta huomiota 10.7.1998 kun Art Bell haastatteli Gordon-michael Scallionia "Coast to Coast" -radio-ohjelmassa. Scallion alkoi vastaanottaa ilmestyksiä Maan muutoksista vuonna 1979. Hänen tarinansa on paljolti samanlainen kuin Lauran tarina artikkelin alussa:
"Visio oli sellainen, että vanha itämainen, ehkä 70-vuotias mies kertoi, että samalla tavalla kuin säänvaihtelut tapahtuvat myös geofysikaaliset vaihtelut. Se on osa Maan luonnollista rytmiä."
Tämä vanha mies antoi hänelle kartan joka auttaisi löytämään turvapaikan kun nämä muutokset alkavat. Tämä kaikki huipentui kesäkuun 10. päivänä kun Scallion kertoi Art Bellille, että nämä muutokset alkaisivat toden teolla vuoden 1998 heinäkuun ja syyskuun lopun välillä. Hän on ennustanut, että magneettisten napojen vaihtumisen seurauksena tulee olemaan voimakkaita hurrikaaneja, maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia kun maan kuoren plasma villiintyy magneettisten muutosten seurauksena. Hän on erityisen huolestunut maanjäristyksistä Manhattanilla, Long Islandilla ja Connecticutissa. Hän näkee myös, että koko länsirannikko tulee olemaan kovassa paineessa näiden maan sisäisten häiriöiden seurauksena. Hän ennustaa että koko Kaliforniasta tulee "Kalifornian saaristo" kun uusi rantaviiva siirtyy Suurelle suolajärvelle asti.

Gordon-Michael Scallion ei ole yksin näiden väitteidensä kanssa. Kuten me aikaisemmin kerroimme, tätä teemaa toistavat monet New Age -ja okkultistiset profetiat. Eräs ensimmäisistä jotka kertovat tulevasta katastrofista oli Edgar Cayce joka tunnetaan "Nukkuvana profeettana". Hänen ennustuksensa olivat hyvin selkeitä:


Kartta yläpuolella on yhdistelmä joka näyttää suurin piirtein ne alueet jotka useimpien New Age -profeettojen mukaan joutuvat veden alle. Gordon-Mivhael Scallion ennustaa, että maanjäristykset aiheuttavat tämän tulvimisen vuoden 1998 heinäkuusta lähtien.

Ruth Montgomery, joka tunnetaan "New Agen sanansaattajana" oli hyvin seikkaperäinen kirjoituksissaan jotka koskivat akselin siirtymää:
"Siirtymä maapallon akselissa tulee tapahtumaan lähellä vuosisadan loppua. Se tulee väistämättä aiheuttamaan laajaa tuhoa elämälle. Miljoonat kuolevat, ja ne jotka jäävät eloon joutuvat kulkemaan vaikeiden aikojen läpi kunnes uusi rauhan ja ymmärtämyksen aikakausi rakennetaan sen päälle mitä jää jäljelle. Niiden jotka pelkäävät kuolemaa täytyisi muistaa, että planeetallinen puhdistautuminen on välttämätöntä ja että meidän henkemme ovat ikuisia... Koko planeetta tulee käymään läpi puhdistautumisen, niin että ainoastaan ne jotka täysin hyväksyvät Uuden maailmanjärjestyksen opit ja sen messiaan, 'Kristuksen' jäävät eloon. Äiti Maa suorittaa oman osuutensa tässä puhdistautumistapahtumassa kun hän kääntää akseliaan luoden suurta tuhoa ja hävitystä."
On ihmisiä kuten Scallion, jotka julkaisevat ja myyvät karttoja maasta "muutoksen" jälkeen. Näihin kuuluvat Chet Snow, Lori Toye, Aron Abramson ja Ashtor Pitre. Nostradamus ennusti myös onnettomuutta vuoden 2000 tienoilla. J. Z. Knight, Ramthan kanava ennustaa tuhoa vuoden 2000 tienoille, ja neuvoo että luoteisrannikko olisi turvasatama. Jopa Shirley MacLaine kertoi Newsweek-lehdessä vuonna 1987, että "Maan akseli on siirtymässä".

Sillä aikaa kun Gordon-Michael Scallion ennustaa maapallon magneettisten napojen vaihtumista on muita jotka uskovat että tulee tapahtumaan fyysinen siirtymä maapallon pyörimiskulmassa. Richard Noone, selittää 389 sivua pitkässä kirjassaan "5/5/2000", että syvällinen opiskelu koskien Gizan Suuren pyramidin rakennetta, salaseurojen muinaisia salaisuuksia sekä Antarktiksen jään kasautumista osoittavat kaikki siihen suuntaan että maapallon pyörimiskulma muuttuisi toukokuun 5. päivänä vuonna 2000. Hän ottaa lainauksen toisen samanhenkisen kirjailijan, Jeffrey Goodmanin kirjasta "Olemmeko me maanjäristys sukupolvi":
"On kello viisi iltapäivällä Bostonissa ja ihmiset ryntäävät koteihinsa työpaikoistaan tuskin huomaten, kuinka Aurinko näyttää jääneen paikoilleen taivaalle. He alkavat ihmetellä miksi pimeä ei tulekaan ja alkavat pelätä kuullessaan matalaa ulvontaa. Ulvonta muuttuu äänekkäämmäksi ja tuuli puhaltaa puuskissa jopa 100 mailia tunnissa (45 m/s). Puut irtoavat maasta ja junanvauhut kaatuvat. Lämpötila putoaa nollan vaiheille. Kahden päivän jatkuvan puhaltamisen jälkeen tuuli äkkiä tyyntyy ja taivaalle noussut irtain tavara putoaa alas. Muutaman minuutin ajan näyttää siltä kuin sataisi autoja, veneitä, pesukoneita ja keittiöaltaita. Lämpötila alkaa nousta, pian se on +40oC. Mutaa leviää tuhansien kilometrien alueelle.
Tämä skenaario on varmasto pelottava näköala. Kuitenkin, Uuden ajan ihmiset kertovat meille että tämä on välttämätön tapahtuma jotta planeetta "puhdistuisi" ei-toivotuista aineksista. Johanna Michaelson kirjassaan "Kuin lampaat teuraaksi" kertoo seuraavanlaisen New Age -profetian:
"John Randolphin suosikki-henkiopas 'Asher' kertoi, että luonto astuu pian puhdistautumisvaiheeseen... Nämä yksilöt, kaksi miljardia ihmistä joilla ei ole "pelastusrengasta" ympärillään -- heidän alhaisemmasta värähtelytasostaan johtuen -- tullaan poistamaan seuraavan kahden vuosikymmenen aikana. John Randolph oli tyrmistynyt saamastaan tiedosta ja kysyi oppaaltaan: 'Mitä minä kuulen on sekä hirvittävää että toiveikasta. Mutta että pyyhkiä pois kaksi miljardia ihmistä maapallolta; eikö se ole hiukan liioittelua?' Asher vastasi: "Keitä me olemme sanomaan etteivät nämä ihmiset itse valinneet osaansa tulla tuhoutumaan sekä syntymään uudelleen sielun kasvamiseksi? Älä koskaan unohda että jokaisella yksilöllä on vapaa tahto sekä valinnanvapaus.'"
Samanlaisia ennustuksia tulee myös niiltä jotka eivät ole ainoastaan "kanavia" vaan ovat olleet tekemisissä ufojen kanssa tai jotka on siepattu ufoihin. Thelma Terrell, kirjan "Projekti maan evakuoimiseksi" tekijä sekä 'avaruusolentojen' kanava kertoo, että tuleva napojen siirtyminen on seurausta siitä että ihmiset ovat riistäneet planeettaansa, ja että kun tilanne saavuttaa tietyn pisteen ne jotka ovat värähtelyltään "epävireessä" tullaan poistamaan "silmän räpäyksessä". Napojen siirtymisestä hän kertoo:
"Me seuraamme tiiviisti napojen siirtymisen uhkaa. Sellainen kehitys veisi tilanteeseen josta kukaan ei selviäisi. Tämä saattaisi tehdä tarpeelliseksi planeetan evakuoimisen."
Kirjassaan "Inside The New Age Nightmare" Randall Baer kertoo:
"Ufot tulevat väliin silloin kun maailma on sekasorrossa. 'Jumalallinen suunnitelma' esitetään maailmalle näiden voimien toimesta. He tulevat käyttämään 'radiomegneettisia säteitä' kristittyjä ja muita vastaan jotka jarruttavat evoluutio-prosessia."
New Age -uskovaiset, avaruusolennot ja muut vastaavat tuntuvat olevan vakuuttuneita tulevasta onnettomuudesta. Mitä sanottavaa kristityillä on tästä skenaariosta? Valitettavasti, "kristillisyydessä" on aineksia jotka myötäilevät näitä ennustuksia. Esimerkiksi Paavi Johannes Paavali II on vastaanottanut ilmestyksiä tästä suuresta katastrofista:
"Malachi Martinin mukaan, johannes Paavali II odottaa innokkaasti Marian uudelleen ilmestymistä, joka nähtäisiin kaikkialla maailmassa, ja joka valtuuttaisi Paavin hänen ja Jumalan henkilökohtaiseksi lähettilääksi hallitsemaan maailmaa. Se tulee olemaan osa suurta katastrofia joka saattaa ihmiskunnan kaaokseen (ja josta Paavi pelastaa). Tämä näky tullaan 'naiseksi joka synnyttää lapsen, joka hallitsee kansakuntia rautaisella vitsalla.' Martin sanoi: 'Merkki tulee olemaan niin voimakas että sinun on pakko uskoa... Sinun oma tajuntasi huutaa, että tämä näky on Jumalasta.'"
Nämä ajatukset valötasivat myös "evankeliset" Pastori Hinklen profetian myötä. Vuonna 1994 Pat Robertsonin järjestö "700 Club" kertoi Hinklen ennustuksesta (Minä oletan että Hinkle on karismaattisen kirkon pastori. Dokumentti Pastori Hinklen profetiasta on seuraavanlainen:
"'Torstaina kesäkuun 9. päivänä (1994) minä kiskon pahuuden pois tästä maailmasta." Ja kun Hän sanoi tämän minä näin suuren pimeyden peittävän huovan tavoin maailman. Ja minä näin kun se repeytyi keskeltä Hänen voimastaan ja kirkkaudestaan, ja nyt tuo huntu joka pimensi uskovien ja ei-uskovien mielet on pois repäisty, ja niin ihmiset näkevät Jumalan ihmeellisen kirkkauden."
700 Club paisutteli tätä tarinaa niin, että se annettiin toisille pastoreille joilla oli vastaavanlaisia näkyjä suuresta mullistuksesta samana päivänä. Niinä päivinä jotka edelsivät kesäkuun 9:ttä oli kaikenlaista häslinkiä. Kun määrätty päivä koitti, tapahtui suurin koskaan rekisteröity maanjäristys. Asiassa on vain kaksi ongelmaa: 1) Maanjäristys tapahtui 9. päivänä ainoastaan Greenwichin ajan mukaan (järistys tapahtui Etelä-Amerikassa jossa oli yhä kesäkuun 8. päivä). 2) Maanjäristys tapahtui 650 kilometrin syvyydessä eikä sitä pystynyt juuri tuntemaan. Tämä tapahtuma ei itse asiassa "kiskaissut pahuutta pois tästä maailmasta" kuten profetiassa sanottiin, joten Robertson paniikissa rakensi sen uudestaan niin, että tämä järistys olisi aloittanut sarjan tapahtumia jotka johtaisivat siihen tulokseen, josta pastori Hinkle profetoi.

Täytyy kysyä: "Mihin kosmos on oikein menossa?" Niillä tämän artikkelin lukijoilla joilla on käsitys Raamatun profetioista näkevät samankaltaisuudet näiden profetioiden ja Raamatun profetioiden välillä. Niinkuin näkyy, New Age ja okkultismi ovat negatiivi-kuvia Raamatun profetioista (Saatanan väärennös). Esimerkiksi, Raamattu ennustaa, että "Kristuksen ruumis" tullaan noutamaan pois tempauksessa. New Agen näkökulma on, että ufot tulevat poistamaan ne jotka ovat "epävireessä" planeetan kanssa eivätkä siten arvollisia astumaan tulevaan "kultaiseen aikakauteen". Raamattu opettaa, että Antikristus tulee hallitsemaan "rauhalla ja turvallisuudella" kolme ja puoli vuotta jotka edeltävät Suurta ahdistusta. New Age -uskovat ja okkultistit odottavat maailman hallitsijan ilmestyvän ja johdattavan maailmanrauhaan. Raamattu opettaa että puolet maailman väestöstä kuolee tauteihin. John Randolph ja muut ennustavat massiivista hävitystä planeetan puhdistautumisen aikana. Tuloksena ihmiset eivät tee parannusta synneistään (Ilm. 9:20-21) koska kaikki nämä asiat yhdistetään "planeetan puhdistautumiseen". On hyvin ilmeistä että riivaajat omistavat enemmän tietoa kuin meillä on. Kuitenkin, kun New Age -lahkot alkavat antaa päivämääriä tietyille tapahtumille, heihin pitäisi suhtautua kuin niihin kristittyihin jotka antavat päivämääriä tempaukselle. "Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin." [Matt. 24:36].

Mitä Raamattu paljastaa Gordon-Michael Scallionin väitteestä napojen siirtymisestä? Onko niin todella tapahtumassa? Onko historiallisia ennakkotapauksia siitä, että maapallo olisi muuttanut pyörimiskulmaansa menneisyydessä? Mitä ajatella Richard Noonen väitteistä että näin on tapahtunut ennenkin?

Tohtori Kent Hovind, filosofian maisteri on kristitty luennoitsija. Hän on kehittänyt teorian jota hän kutsuu "Hovind teoriaksi" koskien Vedenpaisumuksen seurauksia ja siihen liittyviä näkökohtia. Osa teoriasta pyörii siperiasta löydetyn mammutin ruumiin ympärillä: 23.6.1977 löydettiin siperiasta 9 kuukautta vanhan mammutin jäätynyt ruumis jonka vatsasta löytyi sulamatonta trooppista kasvillisuutta. Tohtori Hovindin tutkimus oaljasti, että jotta mammutilla olisi sulamatonta kasvisravintoa vatsassaan, sen olisi täytynyt jäätyä täysin yhdessä tunnissa. Jotta tämän kokoinen eläin jäätyisi yhden tunnin aikana vaadittaisiin -185oC:n pakkanen. Tämä aiheuttaa melkoisen ongelman. Kuinka tämä olisi voinut tapahtua? Tohtori Hovindin teoria esittää, että jäinen meteoriitti osui Maan ilmakehään siihen aikaan kun Nooa oli lastaamassa viimeistä eläintä arkkiinsa. Ennen vedenpaisumusta sumu nousi maasta kastellen sen, ja Maata kattoi vesihöyrykerros. Tosiasia, että Pohjoisnavalta ja Etelämantereelta on löydetty trooppista kasvillisuutta tukee tohtori Hovindin väitettä, että maapallon akseli olisi silloin ollut täsmälleen pystysuorassa aurinkoon nähden. Tämä tarjosi yhtäläiset trooppiset olosuhteet vesihöyrykerroksen alla kaikkialla maailmassa. Kun jäinen meteoriitti iski vesihöyrykerrokseen se satoi alas. Myös meteori itsessään hajosi. -185oC:n lämpötilassa jäästä tulee magneettista. Siksi meteorin hajotessa Maan magneettiset navat vetivät puoleensa suuria määriä -185 asteista jäätä. Kun massiivinen painonlisäys koetteli napa-alueita, Maan akseli kääntyi nykyiseen asentoon. Tämä napojen siirtyminen aiheutti myös kuumien maanalaisten lähteiden purkautumisen. Nämä kuumat lähteet sijaitsivat lähellä päiväntasaajaa estäen koko planeettaa jäätymästä. Kun tulvavedet vetäytyivät maasta, napajää alkoi vetäytyä myös. Meidän nykyinen geofysikaalinen rakenteemme perustettiin muutamana seuraavana vuosisatana. Tohtori Hovind sanoo: "Tämä on vain teoria", mutta se on teoria joka ei kata ainoastaan tieteellistä todistusaineistoa vaan myös Richard Noonen väitteen joka koskee muinaista napojen siirtymää, vaikka Noone ei luultavasti ole samaa mieltä ajankohdasta (noin 2400 e.Kr).

Jää silti tulevaisuutta koskeva kysymys. Tuleeko äkkinäinen onnettomuus täysin tuhoamaan elämän muutamassa lyhyessä viikossa? Antaako Raamattu yhtään vihjettä napojen siirtymisestä tulevaisuudessa? Joitakin mahdollisia näkökohtia näihin kysymyksiin saattaa löytyä artikkelista joka postitettiin "Rapture Watch" (www.watch.pair.com/rapture.htm) -sivulta 20.5.1998. Tämä artikkeli lainasi tieteellistä uutiskirjettä joka oli päivätty 19.6.1965. Nämä tiedemiehet väittävät lujasti, että maapallon valtamerissä on neljä aluetta, joista jokainen kattaa useita tuhansia neliökilometrejä ja joissa vedet ovat noin 67 metriä korkeammalla kuin muualla. Tämän artikkelin mukaan nämä korkeat pisteet johtuvat vallitsevista tuulista jotka hankaavat meren pintaa kasaten vettä. Cutting Edgellä on kopio alkuperäisestä artikkelista sekä kopio kartasta jonka näemme alempana.

Tämä aihe on erittäin ajankohtainen Ilmestyskirja 7: 1-3:n valossa:
"Sen jälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: 'Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan.'"


Yläpuolinen kartta näyttää suurinpiirtein ne paikat joissa maapallon neljä kulmaa sijaitsevat. Korkeat alueet on merkitty punaisilla neliöillä ja matalat alueet keltaisilla neliöillä. Jos tuulet, jotka saavat aikaan nämä ilmiöt äkkiä tyyntyisivät, kohoumat häviäisivät ja matalat alueet täyttyisivät. Tämä skenaario olisi tuhoisa sekä Yhdysvaltain itä- että länsirannikolle.

Ilmestyskirja 7:1 on ollut pitkään maali niille jotka hyökkäävät Raamattua vastaan väittäen että kirjoittaja uskoi maan olevan litteä. Kuitenkin, tämän vähän tunnetun löydön valossa Ilmestyskirja 7:1-3 paljastaa kokonaan uuden perspektiivin. Tämä kappale kuvaa tapahtumaa joka tapahtuu suurinpiirtein Ahdistuksen ajan puolivälissä, juuri ennen "Suurta ahdistusta". Pysäyttämällä neljä suurta suihkuvirtausta näiden neljän kulman kohdalla tuhos voi olla tuhoisa. Vaikka tämä ei välttämättä ole tulosta napojen siirtymisestä, tämä varmasti aiheuttaisi suuria muutoksia maa- ja merialueiden sijainneissa. Perustuen tähän informaatioon kartat tulevista maan siirtymisistä eivät kenties ole niin kaukaa haettuja. New Age -uskovat ja okkultistit voisivat sitten selittää nämä Jumalan tuomiot napojen siirtymisistä aiheutuviin muutoksiin.

Ei ole takeita siitä että tempaus tapahtuisi ennen suuria luonnononnettomuuksia, talouden romahtamisia tai jopa uskovien avointa vainoa. Kuitenkin, nämä New Age -kirjoitukset ovat liian yhteneviä Raamatun kanssa ollakseen puhdasta sattumaa. Armon aikakausi alkaa olla lopuillaan, mutta täytyy muistaa että ainoastaan Jumala tuntee ajat. Ilmestyskirjan tapahtumat toteutuvat Jumalan aikataulun mukaan. Saatana tietää että hänellä ei ole enää paljon aikaa, mutta ei hänellä myöskään ole kopiota Jumalan aikataulusta.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1194Käännetty Cutting Edge -nimisen kristillisen järjestön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin