Tiedemiehet luovat lämpenemistä, myrskyjä sekä muita luonnononnettomuuksia

 

Me olemme kyenneet varmistamaan sen, että tiedemiehet ovat kyenneet kontrolloimaan säätä -- siihen pisteeseen saakka jossa sitä on mahdollista käyttää aseena -- jo 1970-luvun alkupuolelta lähtien. Todisteet ovat salaisessa YK:n sopimuksessa jonka me saimme haltuumme! Sinun elämäsi ei enää koskaan tule olemaan samanlaista.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä"Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittainvalmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä etenää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössäJos sinä menisit 150 vuotta taaksepäin Yhdysvaltain automobiileja koskevaa laki-arkistoa, sinä et löytäisi yhtäänmitään. Yhtään automobiilia koskevaa lakia ei ollut säädetty vuonna 1848! Miksi näin? Miksi kukaan ei ollut huolissaan autojen valmistuksen tai autoilla ajamisen turvallisuudesta vuonna 1848? Vastaus on ilmeinen. Kukaan ei ollut huolissaan autoista vuonna 1848, koska autoja ei silloin ollut vielä keksitty.

Vaikka tämä pieni esimerkki saattaa tuntua sinusta älyttömältä, me kävimme tämän läpi jotta voisimme osoittaa sinulle, kuinka tärkeää tämän informaation ymmärtäminen on. Ennenkuin autot tulivat, yhteiskunnalla ei ollut syytä säätää autoja koskevia lakeja. Kuitenkin, kun autot tulivat tarvittiin myös lakeja jotta niiden toiminta olisi turvallista. Kun autoista tuli yhä tehokkaampia ja monimutlaisempia, myös niiden täytyi muuttua jotta ne voisivat pysyä teknologian perässä. 1970-luvullakun autojen määrä Yhdysvaltain teillä nousi sataan miljoonaan, laadittiin lakeja päästöjen vähentämiseksi jotta ilma ei pilaantuisi. Vielä kerran, me tähdennämmesitä tosiasiaa, että autoja koskevia lakeja tarvittiin vasta silloin kun riittävä määrä autoja oli maanteillä aiheuttamaan vaaratilanteita, mikäli ne eivät toimineet kunnolla.

Meidän täytyy huomauttaa, että autoja koskevien lakien olemassaolo todistaa että autoja on olemassa. Jos avaruusolento olisi aikeissa vierailla planeetallamme ja haluaisi tietää kuinka me ihmiset liikumme paikasta toiseen, hänen ei tarvitsisi muuta kuin vilkaista lakejamme tietääkseen että me käytämmelaitteita joita me kutsumme "autoiksi". Edelleen, hän löytäisipaljon teknistä tietoa autoista meidän lakikirjoistamme.

Koska tämä on totta, sinä voit kuvitella meidänyllätyksemme ja shokin, kun huomasimme että Yhdistyneillä kansakunnilla on sopimus jossa kaikki jäsenvaltiot sitoutuvat olemaan käyttämättä ilmastonmuokkausta aseena toisia jäsenmaitavastaan. Me olemme jo pitkään kuulleet ilmastonmuokkaus laitteista nimeltä HAARP ja GWEN, mutta me emme ole löytäneet näistälaitteista muuta materiaalia kuin mitä New age -tiedemiehet ovat antaneet. Me olemme kieltäytyneet julkaisemasta ainoastaan New age - lähteisiin  perustuvia artikkeleita tästä ilmastonmuokkauksesta, koska New Age -ihmiset ovat herkkiä kertomaan valheita tai puolitotuuksia jotta voisit helpommin omaksua heidän näkemyksensä.

Kuitenkin, me olemme saaneet paljon tietoa New age -lähteiden ulkopuoleltakin, ja ne sisältävät hyvin samantapaista informaatiota kuin New age - lähteetkin.

Me tiedämme nyt, että amerikkalaiset ja venäläiset tiedemiehet voivat muokata ilmastoa, ja että he tekevät sitä myös. He ovat luoneet suurimman osan niistä tuhoista joita me olemme nähneet luonnossa viimeisen vuosikymmenen aikana. Kuinka monta kertaa sinä olet kuullut meteorologin sanovan:

Epäilemättä, sinä voit tietää monia muitakin esimerkkejä, mutta ymmärtänet minun näkökulmani, että jotakin on vialla meidän ilmastossamme. Jokin voima tai voimien yhdistelmä aiheuttaa nämä hirvittävät,epätavalliset ja ennustamattomat sääilmiöt. Useimmat meteorologit pudistelevat päätään näiden ilmiöidenedessä ja sanovat yksinkertaisesti, että he eivät tiedämikä aiheuttaa tämän tyyppisen sään. Monet poliitikot, kuten Al Gore hyppäävät mukaan kasvihuoneilmiö -kelkkaanvaroittaen, että vielä hirveämpiä asioita tulee tapahtumaan jollemme muuta elämäntapaamme dramaattisesti. Mitä Gore ei sano julkisesti sen hän sanoo kirjassaan "Maapallo tasapainossa",että se elämäntyylin muutos jota hän odottaa on koko teollistuneen sivilisaation eliminoiminen. Kun Gore hyökkää autoja vastaan ja haluaa hävittää ne, hän on iskenyt silmänsä koko meidän elämäntapaamme (lue radioselostus numero  1055 "Goren kirja 'Maapallo tasapainossa' edistää pyrkimystä kohti maailmanhallitusta").

Mennäänpä nyt takaisin YK:n sopimukseen. Me aiomme tutkia tämän sopimuksen yksityiskohtia joka kieltää jäsenvaltiota käyttämästä sää -aseita toisia jäsenmaita vastaan.

Aloitetaampa kirjeestä.

Huomaa, että tämän kirjeen päivämäärä oli 27.10.1978, mikä tarkoittaa että sopimus oli jo silloin voimassa. Sopimuksen nimi on "Sopimus ympäristönmuokkaus tekniikoiden käyttämisestä sotilas- tai muuhunkaan käyttöön, jonka Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokous hyväksyi 10. joulukuuta 1976".

Tämä otsikko kertoo, että tiedemiehet useista maista -- jotka ovat olleet aikaisemmin vihamielisiä toisilleen -- omaavat tietoa joka tekee mahdolliseksi kontrolloida säätä aina siihen pisteeseen jossa sitä voidaan käyttää aseena. Me emme tiedä tarkkaan mitkä maat omistavat tämän tietämyksen,mutta me tiedämme että Yhdysvallat ja Neuvostoliitto ovat olleet "nenät vastakkain" 1900-luvulla. Siksi, me voimme päätellä että sekä Venäjä että Yhdysvallat hallitsevat tämän teknologian.

Millaista säätä olisi mahdollista käyttää sotilasaseena? Luulen, että seuraava lista selvittää asian.

 1. Maanjäristykset -- tämä on ehkä kaikkein pelottavin näistä ilmiöistä, koska ihmiset eivät voi elää ilman perustusta. Kaupungit ovat riippuvaisia rakennuksista jotka puolestaan tarvitsevat vankkoja perustuksia. Siksi, koska Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmiin kuuluu kaupunkien hylkääminen, me voimme olettaa että maanjäristykset voisivat olla tarkoituksenmukaisia aseita. Vakavista maanjäristyksistä saattaisi olla tuloksena kaupunkien evakuointi.

 2.  
 3. Hurrikaanit ja pyörremyrskyt -- Tuulen on todettu olevan sellainen tuhoisa voima, että se saattaisi pakottaa laajamittaisiin kaupunkien evakuointeihin, mikäli hurrikaanien esiintymistiheys nousisi niin suureksi että se osoittaisi myrskyjen reitillä olevan kaupungin asuinkelvottomaksi paikaksi.

 4.  
 5. Tulviminen -- Nousevat vedet ovat valtava voima joka uhkaa kokonaisia läänejä. Koska päämääränä on pakottaa maanviljelijät luopumaan ammatistaan sekä palauttaa useimmat hedelmälliset maat takaisin luonnontilaan, tulvat olisivat käyttökelpoisia aseita.

 6. Tulvat voisivat myös aiheuttaa sen, että maanviljelijät menettäisivät koko sadon, ja siten ruoan määrä vähentäisi väestön määrää. Monet ihmiset ajattelevat että ruoan puute aiheutuu kuivuudesta,vaikka todellisuudessa tulviminen huonoon aikaan aiheuttaa yhtä pahaa jälkeä.
   

 7. Kuivuus -- Veden puute on maanviljelylle tuhoisampaa kuin tulvat. Koska väestönkasvu viimeisen 60 vuoden aikana ei olisi ollut mahdollista ilman ruoantuotannon kasvua, me voimme odottaa että kuivuus saattaisi olla käyttökelpoinen työkalu vakuuttaa ihmiset tarpeesta vähentää voimakkaastiväestönkasvua.

 8. Sekä tulvissa että kuivuuksissa meillä on suuret mahdollisuudet autioittaa ihmisten elintavat. Uuden maailmanjärjestyksen kirjoitukset osoittavat täydellistä vastuuntunnon puutetta meidänteollistunutta sivilisaatiotamme kohtaan. Kun olin nuori, hallituksellamme oli tarpeeksi ruokaavarastossaan useiden perättäisten katovuosien varalle. Nyt meillä on alle vuoden varastot. Jos samat ihmiset jotka kontrolloivat ruokavarastoja kontrolloivat myös säätä, me olemme todella tukalassa tilanteessa. He voisivat kirjaimellisesti ensin kuluttaa ruokavarastomme loppuun ja sitten hävittää ensi vuoden viljasadon sää -aseilla.

  Muista, että Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijoiden tavoitteena on vähentää väestöä kahdella kolmasosalla sekä tehdä yli 50% Amerikan ja muiden valtioiden pinta-alasta luonnonsuojelualuetta. Näillä samoilla ihmisillä (Gore, Clinton, Bush, Gingrich) on nyt valta sekä ruokavarastoihin että ilmastonmuutokseen.
   

 9. Hyökyaallot -- Jos joku haluaisi pakottaa ihmiset muuttamaan pois rannikkoseuduilta, jatkuvat hyökyaallot voisivat olla käyttökelpoisia työkaluja. Tällainen valtava aalto on todella tuhoisa ja pelottava.

 10.  
 11. Tulivuoret -- Purkautuvat tulivuoret voivat dramaattisesti muuttaa maisemaa. Läheiset kaupungit tullaan evakuoimaan.

 12.  
 13. Pyörremyrskyt -- Pyörremyrskyjen voima on lisääntynyt. On syytä miettiä miksi.

 14.  
 15. Ankara helle -- Ankara helle aiheuttaa tietenkin kuivuutta, josta kerroimme ylempänä. Kuitenkin, kansakuntamme on tällä hetkellä uskomattoman helteen kourissa. Kuinka monta perättäistä yli 100 fahrenheit-asteen hellepäivää tarvitaan jotta hedelmällinen ja tuottava maatalousmaa muuttuujoutomaaksi? Joudummeko ottamaan asiasta selvää?


Nyt, palatkaamme takaisin Yhdistyneiden kansakuntien sopimukseen joka kieltää ilmaston muokkauksenkäytön vihamielisiin- tai sotilastarkoituksiin.

Tämän raportin ensimmäinen sivu tuo yksinkertaisesti esiin kehyksen johon tämä sopimus istuu, eikäse ole järin mielenkiintoinen. Kuitenkin, muutama asia pistää silmään kun sitä lukee huolellisesti.
 

 1. Kappale yksi alkaa sanalla "ohjaamina".  "Vakaaseen rauhaan johtavan kiinnostuksen ohjaamina ja toivoen aseistuksen pysäyttämisen myötävaikuttamiseen sekä tiukan ja tehokkaan kansainvälisen valvonnan alaisen yleisen ja täydellisen aseistariisunnan aikaansaamiseen..." Oletko sinä tietoinen, että koko maailma mukaanlukien Yhdysvallat oli sitoutunut "yleiseen ja täydelliseen aseistariisuntaan tiukan ja tehokkaan kansainvälisen valvonnan alaisuudessa"? Uuden maailmanjärjestyksen päämääränä ei ole ainoastaan itsenäisten kansakuntien yleinen aseistariisuminen, vaan myös aseiden ja sotilaiden luovuttaminen YK:n käyttöön on pitkän ajan päämäärä.
 2. Me olemme jo pitkään lainailleet Alice Baileyn kirjaan "The Externalisation Of The Hierarchy". Kuunnellaanpa hänen demonisen isännän, "Mestari D. K.":n hyytäviä sanoja: "Uuden maailmanjärjestyksen valmisteluaikana tulee olemaan yleinen aseistariisunta. Se ei tule olemaan vapaaehtoinen. Minkään kansakunnan ei sallita tuottaa minkäänlaisia tuhoamisvälineitä... Minkä tahansa tulevan rauhankonferenssin eräitä ensimmäisiä tehtäviä tulee olemaan tämän asian säätäminen sekä asteittainen kansakuntien aseistariisunta (sivu 191, kirjoitettu vuonna 1939).

  YK on maailmanlaajuinen ruumis jolle on annettu vastuu tämän aseistariisumisen toteuttamiseen. Vietnamin sodasta lähtien me olemme nähneet kun YK:lle on annettu yhä merkittävämpi rooli hallinnollisissa, taloudellisissa sekä sotilasasioissa. Tämä vuoden 1976 sopimus tunnistaa YK:n ensisijaisen roolin kansakuntien aseistariisunnassa.

  Bushin ja Clintonin hallitukset ovat huolellisesti ja vaivihkaa saattamassa päätökseen Yhdysvaltojen suostumuksen tähän yleiseen aseistariisuntaan. Meidän armeijaamme on kutistettu sillä tekosyyllä että vihollisia ei ole, koska Neuvostoliitto on hajonnut sekä budjettileikkausten varjolla. Kuitenkin, lukuisa määrä amerikkalaisia joukkoja on joutunut NATO:n -- joka on vain YK:n apulainen -- kenraalien määräysvallan alle. Me olemme siirtämässä myös aseita Yhdistyneille kansakunnille.

  Amerikkaa on taivuteltu YK:n alaisuuteen jo jonkin aikaa, aivan ihmisten nenän edessä. Mutta, sinä saatat sanoa: "Ottaen huomioon kaikki turhat sodat joita on käyty tällä vuosisadalla, eikö maailmanhallitus olisi parempi?" Varmasti olisi parempi, jos globaalinen hallinto olisi jumalaa pelkäävä, ystävällinen, antelias ja todella rauhaa janoava. Mutta, me tiedämme että näin asiat eivät ole. Kun nämä ihmiset ovat päässeet tiettyyn vaiheeseen heidän päämääränään on lavastaa Antikristuksen ilmestyminen. Kuunnellaanpa Mestari D. K.:n hyytäviä sanoja uudestaan:

  "Välineenä YK:n käsissä, pakottaen rauhaan, atomipommi ei kuulu niille kolmelle kansakunnalle jotka kehittivät sen. Se kuuluu Yhdistyneiden kansakuntien käyttöön (tai mieluiten käytöllä uhkailemiseen) kun jokin aggressiivinen kansakunta nostaa rumaa päätään" (sivu 548, kirjoitettu vuonna 1946, pian sen jälkeen kun YK oli perustettu).

  Kuinka mahtavaa! YK suunnittelee käyttävänsä ydinpommia kun siitä tulee sen ainoa haltija. Sitten, kun sinä ymmärrät että henkilö joka silloin hallitsee YK:ta on Antikristus, sinulla on edessäsi todella pelottava skenaario. Minua huolestuttaa tietty profetia Ilmestyskirjan luvussa 6.

  Jakeissa 1-2 me näemme Antikristuksen ilmestymisen, kun hänet kuvataan ratsastamassa maailman parrasvaloihin valkealla hevosella; tämä tarkoittaa, että hän väittää olevansa Jeesus Kristus, jonka näemme oikeasti vasta luvussa 19.

  Sitten, jakeissa 3-4 me näemme ilmestymistä seuraavan tapahtuman joka on kaiken kattava sota: "Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka." Sana "suuri" todella tarkoittaa valtavaa. Voisiko tämä tarkoittaa ydinsotaa, varsinkin kun sinä yhdistät tämän näyn Joelin Kirjaan 2:30-31, jossa Jumala kuvaa aseita jotka tuovat mieleen ydinsodan, erityisesti savupatsaat? Sitten, Jumala sanoo, että tämäntyyppinen sota käydään ENNEN Suurta Herran päivää; toisin sanoen ennen suurta ahdistusta.

  Nyt, salli minun palata takaisin tähän YK:n sopimukseen, joka kieltää säänmuokkaustekniikan vihamielisen käytön.
   

 3. "Ymmärtäen, että tieteelliset ja tekniset edistysaskeleet saattavat avata uusia mahdollisuuksia ympäristön muokkaikseen." Meidän ei tarvitse pyytää enempiä lausuntoja jotka tunnustavat tehokkaiden säänmuokkausmenetelmien olemassaolon.
 4. "Ymmärtäen, kuitenkin, että sotilaskäyttö tai mikä muu tahansa tällaisten [säänmuokkaus] tekniikoiden käyttö voisi aiheuttaa sivuvaikutuksia jotka olisivat erittäin haitallisia ihmisten hyvinvoinnille." Taas kerran, meillä on selväsanainen ilmoitus siitä, että tiedemiehet voivat nyt kontrolloida säätä niin paljon että voivat jopa tuhota sillä toisen kansakunnan.
 5. "Haluten kieltää ympäristön muokkaus tekniikoiden tehokkaan sotilas- tai muu vihamielinen käyttö, jotta eliminoitaisiin tällaisen käytön vaarat ihmiskunnalle, sekä varmistaen heidän halunsa tehdä työtä tämän tavoitteen saavuttamiseksi." Tämä on viimeinen lausunto ilmaston  muokkauksesta ennenkuin he menevät määräyksiin jotka kieltävät näiden laitteiden käytön. Me ajattelemme että olemme käyttäneet heidän omia lausuntojaan tarpeeksi tehokkaasti todistamaan, että sään muokkaus on todella mahdollista, ja että nämä voivat aiheuttaa valtavaa vahinkoa.
Nyt, mennäänpä itse sopimukseen

ARTIKKELI I

 1. "Jokainen tämän sopimuksen osapuoli päättää sitoutua siihen, että ei käytä ympäristön muokkaus -teknologiaa sotilas- tai mihinkään muuhun vihamieliseen käyttöön; sellaiseen käyttöön jolla on laajoja , pitkäkestoisia tai vakavia vaikutuksia toiseen sopija-osapuoleen."
 2. "Jokainen tämän sopimuksen osapuoli päättää olla auttamatta, rohkaisematta tai taivuttamatta yhtäkään valtiota, valtioliittoa tai kansainvälistä järjestöä toimimaan kohdan 1 sopimusta vastaan."
Yllä oleva artikkeli paljastaa paljon säänmuokkaus tekniikoiden kyvyistä. Me opimme, että tällaiset laitteet voivat aiheuttaa seuraavanlaisia vaikutuksia:


ARTIKKELI II

Kuten artikkelissa I, termi "ympäristönmuokkaus tekniikat "kattavat minkä tahansa tavan tehdä muutoksia  -- manipuloimalla  luonnon omia prosesseja -- maapallon dynaamisuuteen, koostumukseen tai rakenteeseen sisältäen biosfäärin, lithosfäärin, ilmakehän tai ulkoavaruuteen."

Taas kerran, tämä kappale paljastaa, että ainakin jotkut maailman kansakunnista hallitsevat sään muokkauksen tällä hetkellä. Me luimme että nämä mahdollisuudet sisältävät:

 1. "Luonnon omien prosessien manipuloimisen" -- Ilmeisesti tiedemiehet voivat tarttua luonnon omiin prosesseihin ja valjastaa ne käyttöönsä. Hyvä esimerkki luonnon prosessista on suihkuvirtaus. He epäilemättä voivat muokata suihkuvirtausta! Koska suihkuvirtaus kontrolloi suurinta osaa sateista tai niiden puutteesta, meillä on täysi oikeus olla huolestuneita siitä että menettäisimme tuottoisan maatalousmaan. Meidän pitäisi myös ymmärtää, että suihkuvirtaus kontrolloi myös muita tuhoisia sääilmiöitä kuten pyörremyrskyjä ja rakeita.
 2. Nämä säänmuokkaustekniikat kontrolloivat myös maapallon "dynaamisuutta". Suihkuvirtaus on yksi dynaamisuus, mutta tällaisia ovat myös myrskyt, ukkonen, salamointi ja rakeet. Voivatko nämä ihmiset kontrolloida myös näitä? Epäilemättä.
 3. Tiedemiehet voivat myös muuttaa "maapallon koostumusta tai rakennetta". Minusta tämä kuulostaa aivan maanjäristyksiltä! Me olemme raportoineet vuodesta 1992, että armeija voi luoda maanjäristyksiä mihin hyvänsä paikkaan maapallolla käyttämällä pieniä ydinpommeja. Kuitenkaan, meillä ei ole ollut aavistustakaan siitä että he voivat luoda maanjäristyksiä myös käyttämällä "ympäristönmuokkausteknologiaa"! Sellainen mahdollisuus tarkoittaa, että tiedemiehet, painamalla tiettyjä nappuloita, voivat luoda maanjäristyksiä missä ikinä haluavat ja luultavasti haluamallaan voimakkuuksilla.
 4. Nämä säänmuokkaustekniikat voivat vahingoittaa, vaurioittaa tai tuhota maan "biosfäärin". Toisin sanoen, nämä säänmuokkaus välineet voivat pyyhkiä pois koko ekologisen järjestelmän. Jos tiedemiesten -- jotka käsittelevät näitä laitteita -- on tarkoitus tuhota meidän sivilisaatiomme täydellisesti, he voivat tehdä sen helposti. Missä määrin Yhdysvaltain ekologinen järjestelmä saattaisi olla vaarassa? Emme tiedä tällä hetkellä mutta me tutkimme asiaa tarmokkaasti.
 5. Nämä säänmuokkaus systeemit voivat vahingoittaa, vaurioittaa tai tuhota kansakunnan lithosfäärin. Sana "lithosfääri" kattaa kiinteän ulommaisen maan kerroksen. Se sijaitsee puolikiinteän astenosfäärin (-30...-150 mailia) yläpuolella ja sisältää kuoren ja kiinteän osan vaippaa noin 75 kilometriä (47 mailia) alapuolellamme. Ystäväiseni, tämä on tarkkaan se alue johon maanjäristykset vaikuttavat! Meidän pitäisi olla nyt selvillä, että meidän tiedemiehemme ja hallituksemme voivat aiheuttaa maanjäristyksiä milloin he vain haluavat. Oletko sinä suoraan heidän tululinjallaan? Asutko sinä sellaisella alueella jonka he ovat pian aikeissa pyyhkiä pois?
 6. Nämä säänmuokkauslaitteet voivat myös vahingoittaa, vaurioittaa tai tuhota kansakunnan tai liittovaltion ilmakehän. Me aiomme pian kertoa mielipiteemme kirjasta nimeltä "Angels Don't Play This HAARP", jonka on kirjoittanut huolestunut New Age -tiedemies, joka työskenteli hallituksen ohjelmassa jonkin aikaa ennenkuin hän todella huolestui mahdollisuudesta tuhota maan ilmakehä totaalisesti.
 7. Ulkoavaruutta voivaan myös vahingoittaa, vaurioittaa tai tuhota näillä aseilla.
Maapallon koostumusta sekä pintaa ja elämää maapallolla voidaan nyt kontrolloida, tai se voidaan tuhota. Päähuomio joka sinun täytyy ymmärtää on se, että maapallon ilmaston lämpeneminen on keinotekoista. Ihmisillä jotka luovat tatä lämpenemistä on kaksi päämäärää mielessään:
 1. Vakuuttaa ihmiset kaikkialla maailmassa siitä, että ainoastaan maailmanhallitus pystyy "ratkaisemaan" nämä ongelmat jotka he ovat itse luoneet. Jo liian monet ihmiset uskovat tämän valheen. Henkilö jota kannattaa seurata on varapresidentti Gore, joka on etulinjassa varoittamassa meidä välittömistä seurauksista jotka meidön täytyy kohdata, jollei maailmanlaajuista lämpenemistä saada kuriin. Totisesti, maailma on siinä pisteessä jonka "Siionin viisaiden miesten päytäkirjan" kirjoittajat ovat visioineet. Tämä pöytäkirja on ensimmäinen täydellinen selonteko, jonka Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat ovat kirjoittaneet. Kuuntele: "Kun me tulemme kohti omaa valtakuntaamme, meidän puhujamme manaavat esiin suuria ongelmia jotka kääntävät ihmiskunnan ylösalaisin, jotta se saataisiin lopulta tuotua meidän hyvää tarkoittavan hallinnon alle (protokolla no: 13).
 2. Luomalla suunnattomia tuhoja nämä ihmiset tulevat vakuuttamaan suurimman osan ihmisistä siitä, että heidän täytyy muuttaa muualle, hylätä teollistunut sivilisaatio ja hyväksyä draconialaiset "parannuskeinot" jotka tullaan omaksumaan Antikristuksen toimesta. Tarkkaile Presidentti Clintonia. Ruth Montgomeryn henkioppaat  paljastivat kirjassa "Herald Of The New Age", että 1990-luvulla Yhdysvaltain Presidentit kehoittaisivat ihmisiä ottamaan huomioon ympäristöasiat sekä valmistelemaan meitä uudelleen asutusta varten. Presidentti Clinton on omaksunut tämän ympäristöroolin. Seuraa Clintonia kun hän esittelee ympäristöasioita samalla kun nämä suunnitellut katastrofit kääritään auki, ja seuraa kun hän ryhtyy yksityiskohtaisesti puhumaan "uudelleen asuttamisesta turvallisemmille asuinalueille".
Meidän pitäisi nyt ymmärtää, että viimeisen viiden vuoden aikana kokemamme uskomattoman rajut sääilmiöt ovat seurausta näistä säänmuokkaus laitteista. Meidät tekee vakaviksi tämän asian ymmärtäminen, että säämme kontrollointi sekä kyky aiheuttaa hävitystä kokonaiselle kansakunnalle, mantereelle ja ekosysteemille ovat  nyt luciferilaisten käsissä. Nämä ihmiset ovat tarkoituksellisesti kirjoittaneet paljon haaveestaan kontrolloida maata, hävittää meidän nykyinen sivilisaatiomme sekä vahentää nopeasti väestöä neljällä miljardilla ihmisellä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis,sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovatmyös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätönhengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista.Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaapäivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinuahengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinuatehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostiameille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1196
 
 

Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin