Teksasin kuvernööri George W. Bush on myös saatanallisen salaseuran, Pääkallon ja sääriluiden järjestön jäsen! Päivitetty 16.9.2001


Alaotsikko: konservatiivit ja kristityt näkevät George W. Bushin miehenä joka pelastaa tämän maan Clintonin aiheuttamalta tuholta. He eivät ymmärrä, että George W. Bush on aivan yhtä Illuministinen kuin Clinton ja aivan yhtä lailla sitoutunut Uuteen maailmanjärjestykseen.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Salainen osatekijä", The Witness News, Curtis Dickinson, 10/1999.

"Washington Datelinen Robert Goldsboroughin mukaan kuvernööri George Bushilla on 'salainen osatekijä joka auttaa häntä pyrkimyksessään tulla Amerikan seuraavaksi Presidentiksi -- jäsenyys järjestössä, joka on jopa vielä salaisempi kuin vapaamuurarit.' Salaseura kulkee Pääkallon ja sääriluiden nimellä tai lyhyesti Järjestys, ja sen jäseniin viitataan tavallisesti nimella Bonesmen (=luumiehet)."

"Järjestys perustettiin Yalessa vuonna 1833, ja jäsenyys tässä järjestössä on Bushin perheen traditio. Kuvernööri Bush vihittiin tähän järjestöön vuonna 1968; hänen isänsä, George Herbert Walker Bush vihittiin vuonna 1948; ja hänen isoisänsä, Prescott S. Bush, joka palveli senaattorina, vihittiin vuonna 1917."

Mikä hirvittävä uutinen! Jäsenyys Pääkallon ja sääriluiden järjestössä tarkoittaa sitä, että tämä ihminen on puhdas Illuminaatti, koska tämän järjestön jäljet johtavat suoraan Adam Weishauptin Baijerin valaistuneisiin (Bavarian Illuminati). Jos sinä olit tyytymätön Presidentti Clintonin antikristilliseen politiikkaan ja asenteeseen, Presidentti George W. Bush ei tarjoa helpotusta; hän ei tule perumaan niitä tekoja jotka edistivät Uuden maailmanjärjestyksen syntyä Presidentti Clintonin aikana, ja me tulemme todennäköisesti näkemään lisää tällaisia tekoja muilla alueilla. Yleisesti, kun Illuminati haluaa mielensä mukaisia päätöksiä sisäpolitiikassa, he yrittävät panna Demokraatin valtaan; mutta, kun he haluavat muutoksia ulkomaansuhteissa he yrittävät panna Republikaanin valtaan. Jos George W. Bush oli valittu seuraamaan Presidentti Clintonia, sen täytyy tarkoittaa, että ulkopolitiikan alueella on suunniteltu merkittäviä muutoksia.

Pääkallon ja sääriluiden järjestö -- lyhyt oppimäärä

Aikaisemmissa artikkeleissamme me olemme huomauttaneet, että Uusi maailmanjärjestys ei voisi koskaan toteutua ilman voimakkaita maailmanlaajuisten salaseurojen toimia. Me olemme maininneet erään maailmanlaajuisen salaseuran Kuoleman veljeskunnan, jonka symboli on pääkallo kahden ristissä olevan sääriluun kanssa.

Saksalainen Kuoleman valjeskunta on Thule-seura. Adolf Hitler liittyi siihen vuonna 1919, ja perehtyi sen oppeihin Dietrich Eckertin opetuksessa. Myöhemmin Thule-seura valitsi Hitlerin johtamaan heitä kohti Uutta maailmanjärjestystä, kuten Eckert paljasti kuolinvuoteellaan sanoen: "Seuraa Hitleriä; hän tanssii, mutta se olen minä joka olen säveltänyt musiikin. Minä olen vihkinyt hänet salaisiin oppeihin, avannut hänet visioille ja antanut hänelle keinot kommunikoida voimien kanssa." [Trevor Ravenscroft, The Spear of Destiny, s. 91].

Elokuussa vuonna 1990 Presidentti George Bush julisti, että nyt maailma oli astunut Uuteen maailmanjärjestykseen. Järkytyksellä minun täytyy todeta, että Presidentti Bush on vihkiytynyt amerikkalaiseen Kuoleman veljeskuntaan, Yalen Pääkallon ja sääriluiden järjestöön. Kuten me mainitsimme aikaisemmin, Bushin Uusi maailmanjärjestys on tosiasiassa identtinen Hitlerin kanssa; yksi avainseikka on se, että he olivat kumpikin Kuoleman veljeskunnan jäseniä. Myös Pääkallon ja sääriluiden järjestön tunnus on kallon kahden ristikkäisen luun kanssa, mysteerisen luvun "322" kanssa.

Kun me nyt pääsimme opinnoissamme alkuun, muista että kaikki amerikkalaisen Pääkallon ja sääriluiden järjestön jäsenet ovat aivan yhtä saatanallisia kuin mitä Adolf Hitler oli. Tämä tosiasia on sellainen joka järkyttää monia luihin ja ytimiin asti, koska kumpikaan Busheista ei näytä Hitleriltä. Muista Jeesuksen vakava varoitus koskien Lopun aikojen eksytystä: "Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: 'Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.'" [Matteus 24:4]. Jeesus toisti tämän varoituksen voimakkaasta eksytyksestä: "Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta." [Matteus 24:11]. Vielä kolmannen kerran Jeesus varoitti: "Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista valitutkin." [Matteus 24:24]. Kun Jumala toistaa jonkin asian kolme kertaa, Hän kiinnittää siihen erityistä huomiota.

Tässä, Jumala kertoo meille, että Lopun aikoina Hän sallii Saatanan ihmisten saavan aikaan historian suurimman eksytyksen. Oletko sinä yksi tämän uhreja? Kuuntele ja paina mieleesi.

Me aiomme todistaa, että jäsenyys Pääkallon ja sääriluiden järjestössä on aivan yhtä saatanallista kuin Hitlerin jäsenyys Thule-seurassa. Molemmat seurat ovat identtisiä, ne harjoittavat kaikkein synkintä mustan magian noituutta.

Hitlerin Thule-seura -- katsaus

Salli meidän aloittaa pikaisella katsauksella saksalaiseen Thule-seuraan, alkaen sen okkulttisista menoista ja historiasta. Jäsenet olivat satanisteja jotka harjoittivat mustaa magiaa -- tämä tarkoittaa, että he "keskittyivät yksinomaan tietoisuutensa nostamiseen rituaalien avulla, joilla pyritään avautumaan universumin pahoille ja ei-inhimillisille älyille sekä kommunikoimaan niiden kanssa." [Ravenscroft, Spear of Destiny, s.161]. Keskity tähän viattomalta kuulostavaan sanaan "rituaali". Kristityillä on rituaaleja jumalanpalveluksissaan, joten he eivät ymmärrä niiden okkultistista tarkoitusta. New Age -sanakirja määrittelee sanan "rituaali" seremoniaksi palauttaa tasapaino luonnon kanssa, sekä tuoda takaisin kadotettu harmonia ja pyhyys. Muista, että me olemme tekemisissä saatanallisen maailman kanssa, jossa hyvää kutsutaan pahaksi ja pahaa hyväksi. Pyhyys tässä yhteydessä tarkoittaa saatanallista pyhyyttä. Rituaalit ovat kirjaimellisesti toimintoja jotka on tarkoitettu samaan aikaan demonisen voiman virtaus osanottajien kautta. Tämä tapahtuu hoettujen kaavamaisten lauseiden sekö huolellisesti suuniteltujen toimenpiteiden avulla. Vaikutus on suunnattoman voimakas, kun demoninen voima virtaa osanottajiin tarjoten väärän hengellisen kokemuksen joka kirjaimellisesti muuttaa heidän elämänsä. Älä koskaan hyppää sanan "Rituaali" yli, koska se on saatanallisen voiman sana.

Thulen jäsenet harjoittivat seksuaalisen magian muotoa, joka oli peräisin looshista jonkä jäsen Aleister Crowley oli. Crowley tunnetaan 1900-luvun kaikkein kuuluisimpana satanistina. "Tämän magian muodon alkuperä voidaan johtaa vapaamuurari Robert Littleen, joka perusti Ruusuristiläisten järjestön vuonna 1865." [Ravenscroft, Spear of Destiny, s. 164-165]. Vaikka näiden seksuaalisten perversioiden muodot ovat liian vastenmielisiä kerrottaviksi, tulokset eivät ole. Ravenscroft kertoo: "Osallistuminen kaikkein sadistisimpiin rituaaleihin antoi ilmiömäisiä maagisia voimia." [s. 167]. Tällaista siis Thule-seurassa.

Ravenscroft kirjoittaa muistiin tämän vaikutukset Hitleriin: "Seksuaaliset perversiot ottivat keskeisen paikan Hitlerin elämässä.. Hirvittävät seksuaaliset perversiot olivat hänen olemuksensa ydin, hänen yliluonnollisten kykyjensä voimanlähde, sekä hänen jokaisen toimenpiteensä motivaatio joiden kautta hän niitti hirvittävää satoaan." [s.171].

Eckertin viimeinen teko oli vihkiä Hitler "hirvittävään sadistiseen maagiseen rituaaliin jonka seurauksena hän tuli seksuaalisesti impotentiksi. Hitlerin kyvyttömyydellä oli syvä psykologine syy. Hän sai seksuaalista tyydytystä vain äärimmäisen sadismin ja masokismin kautta..." [s. 155, 173]. Tämä kyvyttömyys antoi lopullisen tuhoisan iskun Hitlerin mielenterveydelle tehden hänestä sadistisen murhaajan jonka historia tuntee.

Etsimässä hengellistä supermiestä

Thule-seuran jäsenet uskoivat "kommunikointiin super-ihmisten hierarkian kanssa, joista he käyttivät nimitystä Salaiset johtajat tai Kolmas järjestys". Edelleen, he uskoivat Madame Blavatskyn Salaiseen doktriiniin, joka opettaa että tietyt superihmiset olivat pelastuneet Atlantiksen tuhosta korkeamman tietoisuutensa kanssa. Nämä superihmiset olivat arjalaisia. Nämä kaksi uskomusta sulautuivat yhdeksi Thule-seurassa ja Hitlerin mielessä huipentuen natsien kuolemanleireissä. Kun yksi ihmisryhmä sisällyttää henkiseen uskomukseensa rakenteen, että he ovat sisäisesti jonkun toisen ryhmän yläpuolella, on selvää että siitä seuraa kansanmurha.

Thule-seura piti säännöllisesti okkultistisia istuntoja, joiden aikana he kommunikoivat demonien kanssa jotka olivat olevinaan kuoleiden ihmisten henkiä tai henkioppaita. Eckert uskoi henkiopppaansa kertoneen, että hänelle olisi myönnetty etuoikeus kouluttaa tuleva "suuruus", Antikristus. Suhteen alusta asti Eckert uskoi että Hitler oli Antikristus. Siksi hän jakoi Hitlerille tietoa okkultismista, rituaaleista ja perversioista pyrkimyksenään varustaa Hitler tähän rooliin. Kun koulutus oli loppuun suoritettu, Hitler uskoi että hän oli "syntynyt uudelleen superihmisen voimilla ja kyvyilla varustettuna, joita hän tarvitsisi täyttääkseen tehtävän joka oli määrätty hänelle." [s. 93-94]. Hitler kirjaimellisesti yhdisti tämän kristilliseen oppiin syntyä hengellisesti uudesti.

Lisää rinnastuksia Pääkallon ja sääriluiden sekä Thule-seuran välillä

Katsotaanpa nyt Pääkallon ja sääriluiden järjestön rituaaleja ja uskomuksia. Tästä järjestöstä tiedetään melko vähän, koska heidän salailunsa järjestön perustamisesta lähtien -- vuodesta 1833 -- on yhtä täydellistä kuin muidenkin salaseurojen. Kuitenkin, he täyttävät kaikki aidon salaseuran vaatimukset.

 1. Järjestö muodostettiin salaisuuden vallitessa, ja kaikki heidän toimensa suoritetaan salaa.

 2. Jäsenyys tulee ainoastaan vihkimysmenojen kautta. Potentiaaliset jäsenet seulotaan huolellisesti jotta nähtäisiin heidän soveltuvuutensa ennen kuin heidät vihitään.

 3. Uuden jäsenen ensimmäinen yö on tärkeä. Vihittävä vakuuttaa täydellistä kuuliaisuutta ja lojaalisuutta tälle seuralle. Tämä lupaus sidotaan valalla aivan niin kuin vapaamuuraritkin tekevät. Ensimmäinen yö on tärkeä myös siksi, koska se sitoo vihittävän seuraan rituaalien ja tunnustusten kautta.
Pääkallon ja sääriluiden järjestön palvontamenoihin yhdistetään myös seksuaalisuus, aivan kuten Thule-seurassa. Ron Rosenbaum Esquire Magazinesta kertoi tämän heidän vihkimysyöstään: "Jos joku voisi kiivetä Weir Hallin torniin, outoon linnaan josta avautuu näköala Luumiesten tiluksille, voi kuulla outoa kirkumista ja voihkinaa haudan uumenista, kun 15 juuri valmistunutta jäsentä pantiin läpikäymään tuskallisia koettelemuksia." [Eaquire, 10/1976, s.86].

Edelleen, vihittävä "makaa alastomana arkussa ja kertoo kuulustelijoille syvimmät ja synkimmät seksuaaliset salaisuutensa osana vihkimystä." [s. 85]. Nämä kokemukset arkussa yhdistetään seksuaaliseen kipuun jota seuraa uudelleen syntyminen Järjestykseen, tai Pääkallon ja sääriluiden järjestöön, kuten me mainitsimme yläpuolella.

Tämäntyyppinen rituaali on klassista satanismia. Anton LaVey kertoo kirjassaan "The Satanic Rituals: Companion to The Satanic Bible" näin:
"Uudelleensyntymisen seremonia tapahtuu suuressa arkussa... Tässä on samanlaista arkku-symboliikkaa jota löytyy useimmista looshien rituaaleista."
Älä erehdy tämän suhteen: mikä tahansa järjestö joka käyttää arkku-rituaalia simulioden uudelleensyntymää harjoittaa satanismia, myös Pääkallon ja sääriluiden järjestö.

Pääkallon ja sääriluiden järjestö uskoo, että vihkimysyönä vihittävä "kuolee maailmalle ja syntyy uudestaan Järjestykselle..." [Esquire, 9/1977, s. 89]. Muista Hitlerin uskomus, että hän syntyi uudelleen rituaalisen vihkimyksen ja harjoittelun jälkeen. Vuoden 1988 presidentinvaalien aikana TV-reportteri kysyi varapresidentti Bushilta, että oliko hän kristitty. Bush änkytti ensin mutta sanoi sitten: "Jos sinä tarkoitat uudestisyntynyttä, sitten, kyllä, minä olen kristitty." Bush vastasi tähän kysymykseen hyvin taitavalla tavalla; hän samanaikaisesti näytti toteen oman okkultistisen perustansa ja johdatti harhaan viattomia hyväuskoisia kristittyjä. [En oikein ymmärrä. mitä tällä viimeisellä lauseella mahdetaan tarkoittaa. Suom. huom.]

Kun uudestisyntyneet kristityt suorittavat upotuskasteen rituaalin demonstroidakseen sitä, että he ovat kuolleet vanhalle elämäntavalle ja syntyneet uudestaan uuteen elämään, satanisteilla on arkku-rituaalinsa samanlaisen muutoksen demonstroimiseen. Rosenbaum jatkaa paljastuksiaan: "Meno arkkuun ja sieltä pois on symbolinen matka alapuolisen maailman kautta uudelleen syntymiseen, joka tapahtuu huoneessa numero 322. Siellä, Järjestys pukee vastasyntyneen ritarin omaan erityiseen vaatekappaleeseen joka vihjaa, että tästä lähtien hän räätälöi itsensä Järjestyksen antamaa tehtävää varten." [s. 89, 148]. Tämä okkultistinen rituaali paljastaa Pääkallon ja sääriluiden järjestön yhtä saatanalliseksi kuin muutkin salaseurat.

Uskollisuus saatanan päämäärille, ei oman maansa

Yksi harvoja mielekkäitä asioita tässä järjettömässä uudelleensyntymisen rituaalissa on se, että vihittävä vannoo uskollisuutta Järjestykselle; tämä vala ylittää kaikki myöhemmät uskollisuudenvalat. "Järjestyksen (Pääkallon ja sääriluiden) jäsenet vannovat valan joka vapauttaa heidät kaikista uskollisuuden lupauksista mille tahansa kansakunnalle, kuninkaalle, hallitukselle tai perustuslaille; myös myöhemmin annetut uskollisuudenvalat ovat tämän valossa pätemättömiä. He vannovat uskollisuutta ainoastaan Järjestykselle... Valan mukaan, jonka Bush vannoi kun hänet vihittiin Pääkallon ja sääriluiden järjestöön, se vala jonka hän vannoi tullessaan Yhdysvaltain Presidentiksi on yhtä tyhjän kanssa." [Cooper, Behold A Pale Horse, s. 81-82]. Koska Bushin vala hänen tullessaan Presidentiksi tapahtui Pääkallon ja sääriluiden valan jälkeen, se ei ole minkään arvoinen. Tällainen vala pitää ihmisen tiukasti talutusnuorassa. Itse asiassa, kun Ron Rosenbaum aloitti tutkimuksensa Esquiren artikkelia varten, häntä varoitettiin Pääkallon ja sääriluiden mahdista. "Järjestyksen mahti on uskomaton. Heillä on sormensa mukana kaikilla vallan tasoilla tässä maassa."

Koska Bill Clinton on Rhodes Society -nimisen salaseuran jäsen, hän myös uskoo että hänen velvollisuutensa kuuluu Järjestykselle, ei Yhdysvalloille. Hänen uskollisuudenvalansa Presidenttinä ei merkitse mitään. Nyt sinä tiedät syyn, miksi hän pystyi tekemään todella ikäviä asioita ollessaan Presidenttinä.

Ainoa tärkeä asia Järjestykselle on heidän päämääränsä, Uusi maailmanjärjestys. Yhteydessä tämän asian ymmärtämiseen paina mieleesi eräs toinen salaseurojen uskomus: päämäärä pyhittää keinot. Uusi maailmanjärjestys oli Hitlerin utopialaisen arjalaisen yhteiskunnan nimi. Puheissaan ja kirjoituksissaan Hitler jatkuvasti vetosi tähän otsikkoon joka olisi hänen yhteiskunnallaan sitten kun hän olisi valloittanut maailman. Kun Presidentti Bush käytti termiä Uusi maailmanjärjestys puheessaan 16.8.1990 tuomitessaan Irakin hyökkäyksen Kuwaitiin, hän oli vasta toinen huippupoliitikko joka käytti tätä termiä. Hitler oli ensimmäinen.

Älä kulje harhaan: Bushin ja Clintonin Uusi maailmanjärjestys on identtinen Hitlerin kanssa!

Pääkallon ja sääriluiden järjestöllä juuret Baijerin valaistuneissa

Kun Rosenbaum jatkoi tutkimuksiaan, hän löysi vahvoja -- jopa kiistämättömiä -- yhteyksiä Järjestyksen ja Baijerin valaistuneiden välillä. Baijerin valaistuneet olivat osa alkuperäisiä Valaistuneiden mestareita (=Masters of The Illuminati) jonka perusti saatanallinen jesuiittapappi Adam Weishaupt. Ensin, Rosenbaum löysi dokumentteja jotka johdattivat Järjestyksen alkuperän takaisin Saksaan. Nämä asiakirjat julistivat: "Pääkallon ja sääriluiden järjestö on osa Saksan yliopiston osakuntaa." Dokumentti kuvasi seikkaperäisesti tämän suhdetta Saksan salaseuraan (Thule-seuraan), joka johti Pääkallon ja sääriluiden pruustamiseen vuonna 1832.

Toiseksi, Rosenbaum huomasi, että "luumiesten pyhän huoneen, numero 322 seinällä on maalaus jota ympäröivät vapaamuurareiden symbolit. Tämän maalauksen yläpuolella on iskulause saksan kielellä. 'Kuka on tyhmä, kuka viisas, kerjäläinen tai kuningas? Köyhä tai rikas, kaikki samanarvoisia kuolleina.' Tämä tarkoittaa, että ainoastaan tämän elämän aikana tehdyillä teoilla on merkitystä; kuolemassa kaikki jakavat saman kohtalon." Tämä lausunto on hyvin yhteneväinen salaseurojen opetusten kanssa osoittaen heidän tekoihin perustuvaa filosofiaansa.

Kolmanneksi, Rosenbaum löysi "pelottavan valokuvan alttarihuoneesta, eräästä vapaamuurareiden looshista Nürnbergistä, joka liittyy läheisesti Illuminatiin. Pelottavan, koska alttarihuoneen keskellä, johon saavutaan käytävän kautta jossa riippuu ihmisten luurankoja, on arkku jonka päälle on laitettu pääkallo ja ristikkäin olevat luut, jotka ovat tarkkaan siinä järjestyksessä kuin Pääkallon ja sääriluiden tunnuksessa."

On järkyttävää havaita, että natsien kuolemanleirien vartijoilla oli tämä Pääkallo ja sääriluu -tunnus uniformuissaan. Taas kerran, meillä on selvä linkki Hitlerin salaseuran ja Pääkallon ja sääriluiden järjestön välillä.

Ilman epäilyksiä, me olemme osoittaneet Pääkallon ja sääriluiden järjestön olevan osa Kuoleman veljeskuntaa, jonka juuret johtavat Valaistuneiden mestareihin. Ei ihme että Bush on ollut julistamassa Uutta maailmanjärjestystä.

Hitlerin tavoitteleman Uuden maailmanjärjestyksen historialliset seuraukset

Me olemme opiskelleet yleisistä filosofisista ja uskonnollisista yhteyksistä saksalaisen Thule-seuran ja amerikkalaisen Pääkallon ja sääriluiden järjestön välillä. Nyt meidän täytyy opiskella, mitä seurauksia syntyi Thule-seuran yrityksestä perustaa Uusi maailmanjärjestys. Sen jälkeen kun Thule-seura valitsi Adolf Hitlerin olemaan heidän Uuden maailmanjärjestyksensä johtaja, he kohtasivat ongelmia päämääränsä käytännön toteuttamisessa.

He ymmärsivät, että heidän suunnitelmansa maailman herruudesta vaati Saksan sotavoimien hallinnan; kuitenkin, poliittinen johto oli se joka hallitsi sotavoimia, ja Saksa oli demokratia. Siksi, Thule-seura perusti natsipuolueen. Thule-seuran henkioppaista tuli natsipuolueen henkioppaita. Vain kymmenessä vuodessa Hitler saavutti poliittisen viran josta hän nostatti itsensä absoluuttiseksi diktaattoriksi vuonna 1933. Vuonna 1938 Hitler aloitti "juutalaisongelman" Lopullisen ratkaisemisen aloittamalla kansanmurhan. Vuonna 1939 Hitler aloitti Toisen maailmansodan, joka kesti vuoden 1945 puoliväliin. Kun minä luin tämän sodan seurauksista, minä muistin Jaakobin kirjeen sanat: "Kun sitten himo on tullut raskaaksi, synnyttää se synnin, mutta kun synti on täytetty, synnyttää se kuoleman." [Jaak. 1:15].

Vuoteen 1945 mennessä Thule-seuran hedelmöittämä saatanallinen synti tuli täyteen. Nämä ovat tulokset:

Valtavia armeijoita mobilisoitiin ympäri maailmaa
 1. Venäjä: 12 500 000 miestä

 2. Amerikka: 12 400 000 miestä

 3. Saksa: 10 000 000 miestä

 4. Japani: 6 000 000 miestä

 5. Ranska: 5 000 000 miestä

 6. Britannia: 4 700 000 miestä

 7. Italia: 4 000 000 miestä

 8. Kiina: 3 800 000 miestä

 9. Kanada 1 100 000 miestä

  Yhteensä maailmassa mobilisoitiin 59 500 000 miestä.

Kuolleiden määrä oli melkein käsittämätön
 1. Venäjä: 10 000 000 sotilasta -- 10 000 000 siviiliä

 2. Saksa: 3 000 000 sotilasta -- 500 000 siviiliä

 3. Japani: 2 000 000 sotilasta -- 500 000 siviiliä

 4. Italia: 330 000 sotilasta -- 80 000 siviiliä

 5. Britannia: 350 000 sotilasta -- 60 000 siviiliä

 6. Ranska: 200 000 sotilasta -- 200 000 siviiliä

 7. Kiina: 1 300 000 sotilasta -- (ei arvioita siviiliuhrien määrästä)

 8. Puola 600 000 sotilasta -- 5 000 000 siviiliä

 9. Amerikka 390 000 sotilasta -- (ei siviiliuhreja)
Yhteensä kuolleita:

34 miljoonasta kuolleesta 18 200 000 oli sotilaita ja 16 300 000 siviileitä. Kun lisäät 18 000 000 Hitlerin keskitysleireissä kuollutta, sinä ymmärrät, että yli 54 miljoonaa ihmistä menetti henkensä tuloksena okkultismin harjoittamisesta ja pyrkimyksistä perustaa Uusi maailmanjärjestys. 6 000 000 kuollutta juutalaista edusti kahta kolmasosaa koko maailman juutalaisväestöstä.

Hitlerin Toinen maailmansota asetti näyttämön Antikristukselle

Hitler oli lähellä voittaa toisen maailmansodan, mutta Jumalan aika ei vielä ollut tullut. Kuitenkin, jotkut sodan jälkivaikutukset tarjosivat näyttämön nykyiselle matkalle kohti Uutta maailmanjärjestystä.

Alice Bailey kertoo kirjassaan "The Externalisation of The Hierarchy", että maailman täytyy yhdentyä uskonnollisesti ennenkuin se voidaan yhdistää. Stalin toisti tämän näkemyksen lyhyesti ennen kuolemaansa vuonna 1953. Toinen maailmansota antoi yllykkeen tämäntyyppiselle uudelleenjärjestelylle. Maailma järjestettiin sotilaallisesti NATO:on Euroopassa, Varsovan Liittoon Itä-Euroopassa ja SEATO:on Aasiassa. Talouspoliittinen järjestäytyminen kulki suurinpiirtein samoja linjoja. Kulttuuriin, talouteen ja uskontoon perustuvat aluejaot luotiin Toisen maailmansodan jälkeen.

Vastasyntynyt maailmanhallitus luotiin Yhdistyneiden Kansakuntien muotoon vuonna 1948. Samanlainen yhteys tehtiin Ensimmäisen maailmansodan jälkeen Kansainliiton muodossa, mutta yritys epäonnistui. YK:n eräs ensimmäisiä toimenpiteitä oli Israelin valtion luominen, täyttäen täten Raamatun profetian.

Sotaa seurasi valtava teknologinen kehitys. Rakennettiin atomipommi, suihkumoottori, avaruusraketti sekä modernit tietoliikenneyhteydet. New Age -kirjailija Allen Neuharth, kirjassaan "Nearly One World" ilmoittaa, että nämä keksinnöt ovat tuoneet maailman maailmanhallituksen, -talouden ja -uskonnon kynnykselle -- eli toisin sanoen Uuden maailmanjärjestyksen kynnykselle.

Uuden maailmanjärjestyksen päämäärät:

Hitlerin jättämien ruumiiden määrä kertaa 72

Eräs kaikkein tärkeimpiä tavoitteita sen jälkeen kun Uusi maailmanjärjestys on perustettu, on vähentää maailman asukasluku 6 miljardista 2 miljardiin vuoteen 2000 mennessä (Constance Cumbey, Hidden Dangers of The Rainbow). Syntyvyyden säännöstely ja abortti tunnistettiin tarpeellisiksi väestön vähentämiseksi. Nykyinen painotus ihmisen oletettavasti tuhoisalle toiminnalle kasvihuoneilmiön ja saastumisen seurauksena on huolella suunniteltu jotta vakuutettaisiin ihmiset, että ainoastaan YK:n rajut toimenpiteet voivat pelastaa tämän planeetan.

Kuitenkin, vuoteen 2000 ei ole enää pitkä aika. Kuinka tämä ihmisten määrän jyrkkä pudotus voitaisiin saada aikaan lyhyen ajan kuluessa? Vastaus on sota.

Bailey, kirjassaan "The Externalisation of The Hierarchy" ilmoittaa, että atomipommit annettaisiin maailmanhallitukselle, ja että sitä käytettäisiin jokaista valtiota vastaan joka kieltäytyisi kulkemasta yhtä matkaa Uuden maailmanjärjestyksen kanssa.

Bill Cooper, kirjassaan "Behold A Pale Horse" lainaa bilderbergiläisten dokumenttia; tämä salaseura on Pääkallon ja sääriluiden verso. "Koska suurin osa ihmisistä ei harjoita [taloudellista] varovaisuutta... Meidän täytyy ottaa maailma hallintaamme talouden hiljaisilla aseilla hiljaisen sodan muodossa ja rajoittaa [vaarallisiin mittasuhteisiin riistäytynyttä kulutusta] turvalliselle tasolle orjuuden ja kansanmurhan hyväntahtoisella prosessilla." [s. 49]. Kuinka kukaan voisi ajatella, että kansanmurha olisi hyväntahtoinen toimenpide? Tämä on täsmälleen Hitlerin ajatustapa kun hän suunnitteli omaa Uutta maailmanjärjestystään. Hän halusi maailman pääsevän eroon kaikista ei-toivotuista ihmisistä hyväntahtoisella sodalla. Me näimme sodan hirvittävät tulokset aikaisemmassa kappaleessa; kuitenkin, nämä kuvat kalpenevat tulevan edessä; neljän miljardin ihmisen kuolema on itse asiassa 72 kertaa suurempi määrä kuin Hitlerin 54 miljoonaa kuollutta.

Siksi, kun Jeesus Kristus katsastaa kaikkien teot Valkoisen valtaistuimen tuomiolla, Hän todennäköisesti ajattelee, että 4 000 000 000 ihmisen teurastaminen Clintonin ja Bushin Uuden maailmanjärjestyksen aikana on 72 kertaa merkittävämpi kuin 54 000 000 ihmisen kuolema Adolf Hitlerin Uuden maailmanjärjestyksen aikana!

Tässä kohdassa sinä saatat protestoida sanoen, että nykyinen suuntaus kohti Uutta maailmanjärjestystä on toteutettu rauhanomaisesti. Tämä on totta, mutta kun se on valmiiksi suunniteltu, se täyttää Raamatun profetian: "Kun he sanovat: 'Nyt on rauha, ei hätää mitään', silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon." [1 Tess. 5:3].

Edelleen, kun nämä suunnitelmat toteutetaan, ne täyttävät myös profetian Ilmestyskirjassa 6:4: "Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka."

Täten, me näemme että salaseurojen suunnitteleman Uuden maailmanjärjestyksen pää,äärät toteuttavat monia Raamatun profetioita. Älä erehdy George W. Bushin suhteen.

Päivitettyä tietoa 16.9.2001

Presidentinvaalikampanjansa aikana George W. Bush valotti menneisyyttään ja nykyistä jäsenyyttään Pääkallon ja sääriluiden järjestössä. 1.8.2000 Walter Isaacson CNN:stä haastatteli Republikaanien ehdokasta George W. Bushia. Tämä raportti, joka laitettiin CNN:n www-sivulle oli otsikoitu "George W. Bush: 'Minun perintöni on osa minua'". Haastattelun tulokset Raamattua tuntevalle kristitylle ovat järkyttäviä ja ehdottomia.

Haastattelun aikana Isaacson kysyi George W:ltä hänen kokemuksistaan Pääkallon ja sääriluiden järjestössä. Kuten me paljastimme tässä artikkelissa, tämä järjestö on syvästi saatanallinen; sen sisarjärjestö, Saksan salaseura, Thule-seura koulutti Hitlerin syvälle saatanalliseen mustaan magiaan. Jos George W. olisi aidosti uudestisyntynyt, tässä haastattelussa hänellä olisi täydellinen tilaisuus katua sitoutumistaan tähän järjestöön sekä paljastaa ne hirvittävät antikristilliset suunnitelmat joita kohti järjestö on kuljettanut Amerikkaa viimeiset 170 vuotta. KAtuiko George W? Ei katunut! Kuuntele:

HAASTATTELIJA: "Mutta te [George Bush vanhempi ja nuorempi] saitte varmasti paljolti samanlaisen kasvatuksen: Andover, Yale, jopa Pääkallo ja sääriluut. Eikö sinulla ole ollenkaan tunnonvaivoja liittymisestä elitistiseen salaseuraan kuten Luut?"

BUSH: "Ei ollenkaan tunnonvaivoja. Minut hyväksyttiin. Minä olin melko välinpitämätön. En pidä tätä suurena perintönä. Minä en ottanut sitä kovinkaan vakavasti."

HAASTATTELIJA: "Selvennä hieman niitä varten jotka saattaisivat ajatella, että on olemassa linkki vapaamuurareihin ja Trilateraaliseen komissioon. Saapuiko isäsi vihkimystilaisuuteesi, kuten sinun isoisäsi saapui hänen vihkimystilaisuuteen?"

BUSH: "Ilman että paljastaisin kaikki suuret salaisuudet? Minulla on muutamia ystäviä tästä järjestöstä jotka voisivat riisua siitä mystiikan heti. MInun isäni ei vihkinyt minua. Joku, joka oli vuosia minua edellä vihki minut. Siellä oli sisääntulo-juhlat. En muista tuliko minun isäni paikalle vai ei. En usko että tuli."

Haastattelu osoitteessa http://europe.cnn.com/ALLPOLITICS/time/2000/07/31/heritage.html

MIkä loistava vastaus! Vain muutamassa lyhyessä lauseessa George W. Bush hautasi kaikki syvimmät ja synkimmät tosiasiat Pääkallosta ja sääriluista välinpitämättömään, melkein epäkunnioittavaan vastaukseen. Sen sijaan että olisi ottanut tästä tilaisuudesta vaarin ja kertonut totuuden tästä salaseurasta ja katunut liittymistään, George W. yksinkertaisesti lisäsi kokemuksensa tästä seurasta yleiseen litaniaan asioista jotka ovat tehneet hänet sellaiseksi mitä hän tänään on.

Tämä vastaus huutaa ilmi totuuden George W. Bushista, sekä aitouden puutteen hänen väitteistään, että hän olisi uudestisyntynyt. Vuodesta 1776 Yhdysvaltain Presidentit ovat olleet kaikkein tärkeimmässä poliittisessa asemassa Illuminatin Mestareiden maailmassa. Okkultistinen keskeneräinen pyramidi dollarin setelin takapuolella Horuksen (luciferin) silmän kanssa kertoo sinulle totuuden tästä asiasta. Jos kuka tahansa ikinä tulisi tähän virkaan ja kääntyisi Illuminatia vastaan, hänet murhattaisiin.

Meillä on esimerkki yhdestä Presidentistä joka kääntyi Illuminatia vastaan tultuaan virkaan; hän oli John F. Kennedy. Paina mieleesi nämä faktat sen valossa, että Kennedy murhattiin marraskuussa vuonna 1963.

Kennedy murhattiin Illuminatin allekirjoituksen kanssa, yhtä varmasti kuin numero 11 muodosti Illuminatin allekirjoituksen terrori-iskussa 11.9.2001.

Jos George W. Bush olisi todella ollut uudestisyntynyt, hän olisi ottanut Kennedyn kurssin ja paljastanut Illuminatin suunnitelmat jota Pääkallon ja sääriluiden järjestö vaalii. Se, että hän ei tehnyt mitään tällaista kertoo asioista perillä oleville kristityille kaikki mitä heidän tarvitsee tietää George W. Bushista. Kuten pastori Bob sanoi uutisessa 1539, ei ole anteeksiantoa ilman katumusta, ja me emme ole nähneet Bushin katuvan. Ei vertavuotavaa sydäntä, ei surua Pääkallon ja sääriluiden vuoksi.

Ei katumusta mistään. Nyt sinä tiedät totuuden George W. Bushista. Oletko sinä tarpeeksi rohkea näkemään sen. Totisesti, kukaan ei ole niin sokea kuin se, joka ei halua nähdä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1314Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin