Ollaanko amerikkalaisiin kaupunkeihin pian hyökkäämässä?

 

Alaotsikko: Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma vaatii tekemään iskuja amerikkalaisiin kaupunkeihin sillä tekosyyllä että saataisiin aikaan järjestys mellakoiden ja kaaoksen keskelle. Amerikkalaiset joukot ovat suorittaneet tällaisia harjoituksia useiden vuosien ajan. Olemmeko lähestymässä sitä hetkeä jolloin nämä sotaharjoitukset eivät enää ole harjoituksia.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössäUUTISKATSAUS: Yhdysvaltain sotavoimat suorittavat toistuvia valehyökkäyksiä amerikkalaisiin kaupunkeihin. Tällaista ei ole tapahtunut koskaan aiemmin!

2.5.1998 -- Chicago, Illinois -- "Kaupunki-sodankäyntiä Chicagossa: Tuulinen kolmas maailmansota", Jennifer Loven, Ap.

"Merivoimat haluavat oppia kuinka suunnistaa kaupungeissa, kommunikoida silloin kun vihollinen on lähellä sekä minimoida hyökkäyksen vaikutus siviiliväestöön. Ohjelma alkoi viime kesänä Camp Lejeunessä Pohjois-Carolinassa ja sen on tarkoitus jatkua sotaleikeillä Charlestonissa ja Jacksonvillessa. Sen on tarkoitus huipentua vale-taisteluun vielä tuntemattomassa Länsirannikon kaupungissa."

5.6.1998 -- Pittsburgh, Pennsylvania -- Tämä on sähköposti jonka sain eräältä hyvin järkyttyneeltä ihmiseltä Pittsburghista, Pennsylvaniasta. Kenellekään kaupungissa asuvalle ei kerrottu etukäteen tästä sotilas harjoituksesta. Tässä kerrottu tapaus on silminnäkijän kertomus.

"Armeijan (saattoi olla merivoimat) helikopterit valtasivat kaupungin yllätysiskulla! Paljon sotilaita -- joita helikopterit tukivat -- harjoittelivat auringonlaskusta aamuyöhön. Tästä harjoituksesta ei ollut mitään mainintaa televisiossa tai sanomalehdissä."

Tämä hyvin järkyttynyt asukas kysyi itsestäänselvän kysymyksen: "Miksi tarvittiin tällainen salainen operaatio ensimmäistä kertaa historiassamme? Miksi tämä on tärkeää nyt kun se ei ole ollut sitä aikaisemmin?"

Täsmälleen. Syy miksi meidän armeijamme ei ole koskaan aikaisemmin järjestänyt tällaista sotaharjoitusta meidän kaupunkejamme vastaan on se, että me olemme nyt lähempänä Uutta maailmanjärjestystä kuin koskaan aikaisemmin. Tämä skenaario on suunniteltu aiheuttamaan paniikkia amerikkalaisten keskuuteen niin, että he suostuisivat melkein mihin tahansa jotta rauha saataisiin palaamaan.

Arvaanpa, että amerikkalaiset eivät ole koskaan kuulleet suunnitelmasta joka hahmoteltiin yliluonnollisten voimien avulla melkein 100 vuotta sitten, ja joka liittyy läheisesti tähän aiheeseen. Kuunnellaanpa näiden Illuminati-johtajien röyhkeyttä ja moraalittomuutta, jotka ilmeisesti kirjoittivat tämän teoksen yliluonnollisen kontrollin alaisena.

"ME OLEMME SUSIA -- Ihmiset ovat lauma lampaita ja me olemme susia. Ja sinä tiedät mitä tapahtuu kun sudet pääsevät lauman kimppuun? ...Meillä on voima jonka avulla me voimme luoda epäjärjestystä tai palauttaa järjestyksen milloin me vain haluamme. ...On olemassa toinenkin syy miksi ihmiset sulkevat silmänsä: me lupaamme palauttaa kaikki vapaudet heti kun olemme kukistaneet rauhan viholliset ja rauhoittaneet kaikki osapuolet. ...Ei kannata kertoa kuinka kauan heidän täytyy odottaa vapauksien palauttamista..." [Siionin Viisaiden Miesten pöytäkirja, protokolla numero 11, Totalitaarinen valtio].
Tämä teos on yksi kaikkein salakavalimmista saatanallisista Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmista joita on koskaan luotu. Ja tätä suunnitelmaa seuraavat maantiekartan lailla meidän nykyiset Illuminaatti-johtajat Presidentistä kongressiin sekä useimmat maailman johtajista tänään.

Älä tule eksytetyksi: kun sotalait kerran saatetaan voimaan, amerikkalaiset eivät enää koskaan saa vapauksiaan takaisin! Näillä sotaharjoituksilla on tasan yksi tarkoitus: ottaa pois meidän vapautemme luvaten palauttaa ne sitten kun kaaos on eliminoitu ja rauha taas vallitsee.

27.7.1998 -- Jacksonville, Florida -- "Merivoimat ottavat kaupungin haltuunsa: kaupunkisodankäynti on harjoitusten päämäärä." John Fritz, Times-Union, 24.7.1998.

"Noin sadan merisotilaan ryhmän harjoituksia varten kaupunki oli piiritystilassa. Kaupungin viilsivät rikki kahden kuvitellun joukkueen -- Jaguaarien ja Delfiinien -- väliset taistelut, joista jälkimmäistä johti kenraali Danne Marinoe. Näiden merisotilaiden harjoitusten tehtävänä oli ottaa selvää, kuinka kaupungin avainkohdat voitaisiin ottaa hallintaa. Heidän täytyi vallata piiritetty Main Streetin silta, kaupungintalo sekä hylätty rakennus joka oli olevinaan pankki jossa oli kultaharkkoja tallelokerossa. Harjoituksessa, joka käydään tänään, ei käytetä aseita, lentokoneita eikä sotilasajoneuvoja."

Heinä-Elokuu 1998 -- Birminghan, Alabama -- "Lisää merisotilaiden harjoituksia USA:n kaupungeissa: yksikkö valmiina kaupunki-sodankäynti harjoituksiin Birminghamissa." WorldNetDaily.

"Erikoisjoukko USA:n merijalkaväkeä saapuu Birminghamiin, Alabamaan ensi maanantaina harjoittelemaan urbaania sissisotaa. Jotkin näistä 243 sotilaasta on varustettu rynnäkkökivääreillä jotta he voisivat suorittaa salaisia tehtäviä kaupungissa, sanoo merivoimien puhemies. 24. merivoimien kaukopartioyksikön harjoitus on osa ohjelmaa joka on nimeltään TRUE (=Training In The Urban Environment). Merijoukot asuvat Fort McClellanissa Annistonissa näiden kahden viikon harjoituksien ajan, sanoi kersantti Chris Cox, yksikön suhdetoiminta-päällikkö."

"Kaikki operaatiot, sisältäen harjoitusten tarkat ajankohdat pidettiin salassa yleisöltä. ...Koska samanlaisia harjoituksia oli pidetty hiljattain Chicagossa, Jacksonvillessä ja muissa USA:n kaupungeissa, monien mielissä on tämä kysymys: 'Keitä nämä merisotilaat itse asiassa ovat?' Virkailija jolle tämä viimeinen kysymys esitettiin antoi ympäripyöreän vastauksen vastaamatta itse asiassa lainkaan tähän kysymykseen."

"Jacksonvillessä viime viikolla 100 merisotilaan ryhmä pelasi sotapeliä, jossa kaupunki oli jaettu kahden poliittisen ryhmän kesken. Merivoimien tehtävänä oli vallata kaupungin avainkohteet."

2.9.1998 -- Hebron, Maryland -- "Tänään merivoimat esittelevät suunniteltua urbaania hyökkäys- simulaatiota kaupunkilaisille Hebronin rauhallisessa kaupungissa." Kanavan 17 uutiset.

"Minä olen Sue Bevine. Merisotilaat Quantilosta, Virginiasta saapuivat niemimaalle tänään kertomaan monivaiheisesta harjoituksesta, joka on määrä pitää Hebronissa tällä viikolla... Yksi osa tätä harjoitusta on valmistella viranomaisia tulevaisuuden kaupunkisotiin. Nämä merisotilaat uskovat, että heidän sotilastukikohtansa ei tarjoa riittävän todentuntuista ilmapiiriä tällaiseen harjoitukseen. Niinpä he tulevat Hebroniin, kaupunkiin jossa -- he sanovat -- on kaikki tarvittava infrastruktuuri."

Tämä raportti jatkuu kapteeni Charles Blackin, harjoituksen koordinaattorin haastattelulla. Kapteeni Black painotti, että tämä harjoitus oli suunniteltu opettamaan miehille kuinka toimia parhaiten "luonnononnettomuuksissa". Mutta, kansalliskaarti on se, jonka on tarkoitus vastata luonnononnettomuuksista tai mellakoista. Sinä näet, meidän esi-isämme (USA:n perustajat) ymmärsivät jotain jonka me olemme tyystin unohtaneet. He ymmärsivät, että paras puolustus joka ihmisillä voisi olla keskushallinnon tyranniaa vastaan olisi hyvin hoidettu suojeluspoliisi jota valvoisivat osavaltioiden kuvernöörit ja joihin kuuluvilla sotilailla olisi mahdollisimman hyvät välit paikallisiin asukkaisiin. Sen sijaan, keskushallinnon kontrolloimiin sotavoimiin voidaan ottaa kaikkein raaimmat ihmiset, sellaiset joilla on aikomus vastata ihmisten mielenosoituksiin mitä julmimmilla tavoilla.

19.12.1998 -- Monterey, Kalifornia -- "Valehyökkäys suuntautuu Montereyhin: yhteinen sotaharjoitus on koe siitä miten terroristien kanssa tulee toimia." Calvin Demmon, Monterey Herald, 19.12.1998.

Ensimmäisessä tarinassamme me kerroimme, että viimeinen lavastettu "invaasio" USA:n kaupunkiin tapahtuisi jossakin Länsirannikon kaupungissa. Monterey olisi hyvä paikka johon suorittaa hyökkäys talvella koska siellä on silloin lämmintä. Minusta on erittäin kiinnostavaa huomata, että nämä harjoitukset alkoivat ilman aseita tai helikoptereita huipentuakseen sellaiseen menoon jota voitaisiin kuvailla sanalla "taistelu". Älä tule eksytetyksi: terrorismin vastainen toiminta on ainoastaan verho jonka takana sotilaat voivat kokeilla, mikä olisi paras taktiikka valloittaa amerikkalainen kaupunki.

"Terroristit ottavat haltuunsa merivoimien koulun. Useita satoja merivoimien sotilaita tekee rynnäkön mereltä ja levittäytyy rannalle koulun lähelle. Mutta terroristeja on myös Puolustusinstituutissa. Merijalkaväki menee Presidioon jossa he pysäyttävät 'pahat kaverit' ja tekevät vaarattomaksi 'erittäin tuhoisan aseen'. Tätä merivoimat kutsuvat 'urbaaniksi sodankäynti-harjoitukseksi', ja tämä on -- merivoimien suhdetoiminta-henkilön mukaan -- ensimmäinen kerta jolloin puolustusvoimat johtaa mitään näin suurta missään kaupungissa."

"Maaliskuun 13. päivän aamuun mennessä viisi suurta sotalaivaa saapuu Montereyn lahteen. Kello 7:00 aamulla kuusi amfibio-maihinnousualusta (aluksia jotka voivat ilmatyynyjen avulla liikkua maalla ja merellä) suuntaa rannalle. Merijalkaväki rantautuu lähelle vanhaa jäteveden puhdistamoa ja jatkaa kohti läheistä koulua."

"Presidiossa merijalkaväki tapaa lisää joukkoja, jotka kuljetetaan paikalle helikoptereilla. Suihkukoneet suorittavat vale-hyökkäyksiä simuloidun ilmatorjuntatulen läpi. Maa-taistelujoukoilla on sensorit vaatteissaan jotka ilmoittavat, jos sotilas 'haavoittuu' tai 'kuolee' laser-säteiden tulituksesta. Lopulta asiantuntijat paikallistavat aseen ja tekevät sen vaarattomaksi. Kello 17 mennessä merijalkaväki poistuu merelle."

Miksi ainoastaan merijalkaväki eikä koskaan armeija?

Läpi näiden kaikkien harjoitusten minä ihmettelin kahta asiaa: 1) Miksi näitä harjoituksia pitävät merijalkaväen sotilaat eikä koskaan armeija? 2) Miksi säädös joka kieltää amerikkalaisia sotavoimia pitämästä tällaisia harjoituksia omia kansalaisiaan vastaan, ei ollut voimassa? Tämä säädös nimittäin määrää, että tavanomaisia sotavoimia ei saa käyttää amerikkalaisia siviilejä vastaan tehtäviin hyökkäyksiin jos nämä sotilaat ovat varustautuneet voimakkailla aseilla. Usko minua, rajoitukset jotka tämä laki asettaa on todella hyvä asia.

Vastaus tuli Jacksonville Florida Times-Union -sanomalehden artikkelista 24.7.1998: "Merijalkaväki ei ole säädöksen alainen, joka kieltää armeijaa painostamasta oman maansa kansalaisia lainkuuliaisuuteen."

Täten, keskushallinto on löytänyt laista kuorma-auton mentävän porsaanreiän. He näyttävät valmistelevan merijalkaväkeä hyökkäämään USA:n kaupunkeja vastaan sitten kun yleinen paniikki on ryöstäytynyt käsistä. Muista, uuden maailmanjärjestyksen skenaariossa ihmiset on tarkoitus saada täysin pelon valtaan, niin että he hyväksyvät Antikristuksen välittäjäksi moniin toinen toistaan seuraaviin kriiseihin: kolmas maailmansota Israelin ja arabien välillä (tämä on Albert Piken demoninen suunnitelma lopullisesta sodasta joka tuo Antikristuksen sekä täyttää Obadja 15-18:ssa kerrotun profetian); sota Korean niemimaalla joka käydään mahdollisesti tavanomaisista poikkeavilla aseilla; sota Kiinan ja Taiwanin välillä; arabien öljysaarto; arabiterrorismi meidän kaupungeissamme (mikä antaa tekosyyn merijalkaväen hyökkäykselle kaupunkeihimme); talouden romahtaminen; luonnononnettomuudet, jne.

Kun nämä sodat puhkeavat on erittäin todennäköistä, että amerikkalaiset sotilaat levittäytyvät ulkomaille mukaanlukien kansalliskaarti. Täten, kun meidän kaupunkimme ovat täysin vailla kontrollia, mitä Presidentti tekee kun jäljellä ei ole enää sotilaita joita kutsua? Uutisessa 1270 me kerroimme Illuminatin maailmankartasta jonka he piirsivät vuonna 1952. Tämä kartta visioi, että sitten kun Uusi maailmanjärjestys on perustettu, yksikään oman maan armeija ei partioi siellä missä heidän oma kansansa asuu; ulkomaiset joukot määrättäisiin partioimaan maailman eri kolkkia niin, että mikään yksikkö ei partioisi oman maansa alueella.

Yhdysvallat suunniteltiin tällaiseksi: 1) Koillisosassa partioisivat kolumbialaiset ja venezuelalaiset joukot; 2) Kaakkoisosassa Virginiasta Teksasiin partioisivat venäläiset; 3) Keskilännessä partioisivat belgialaiset; 4) Tyynenmeren rannikolla Los Angelesista pohjoiseen partioisivat irlantilaiset; 5) Los Angelesista etelään Panaman kanavaan partioisivat kiinalaiset.

Täten, skenaariossa jossa kaupunkeihin on tarkoitus hyökätä hyökkääjinä ovat ulkomaiset joukot, eivät amerikkalaiset. Nämä merijalkaväen harjoitukset näyttävät olevan valmisteluja sitä tilannetta varten jossa meidän sotilaamme hyökkäävät ja vartioivat ulkomaisia kaupunkeja jotka on määrätty amerikkalaisten valvontaan. Nämä uutiset ovat synkkiä, varsinkin kun Suunnitelma visioi monien ihmisten kuolevan sinä aikana, ja koska ulkomaalaisten joukkojen voidaan olettaa helpommin käyttäytyvän julmasti vieraan maan kansalaisia kohtaan. Täten, kun ulkomaalaiset joukot hyökkäävät meidän kaupunkeihimme Jumala auttakoon että amerikkalaiset pysyisivät kodeissaan.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1336
 
 

Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


 


Takaisin