Tunteet hallitsevat kun äidit marssivat aseita vastaan

 

Alaotsikko: Koska Uusi maailmanjärjestys asettaa tunteet kriittisen ajattelun edelle, keskustelu aseiden valvonnasta on astunut sisään uuteen tunteisiin perustuvaan jaksoon. Tämä pyrkimys on lähellä onnistumistaan. Amerikkalainen vapaus on todellisissa vaikeuksissa.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä"Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittainvalmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä etenää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössäUUTISKATSAUS: "Meidän perheemme ei enää koskaan tule olemaan entisensä: kaksi laukausta aseesta, äidin ikuinen murhe." Joanne Marciano, Providence Sunday Journal, 14.5.2000.

"Tänä aamuna JoAnne Bishop ajaa Hyannista Providenceen, matkan jonka hän on tehnyt jo liian usein viimeisen 16 kuukauden aikana. Mutta tällä kerralla tämä 76 mailin pituinen matka tulee olemaan erilainen. Tällä kerralla hän ei ole menossa sairaalaan sydän pelosta tykyttäen poikansa hengen vuoksi. Tällä kerralla hän ei mieti miltä kaksi teini-ikäistä, jotka ampuivat ja surmasivat hänen poikansa, näyttivät. Tällä kerralla hän ei rukoile, että tuomari lähettäisi tappajat vankilaan eliniäksi... Kun edellisellä kerralla JoAnne ylitti George Washingtonin sillan matkallaan Providenceen kolme kuukautta sitten, hän osti koosteen perhevalokuvista. Elämä Cuffin kanssa; elämä ilman Cuffia."

"Teini-ikäiset jotka tappoivat hänen lapsensa tuomittiin sinä päivänä. Oikeussalissa JoAnne, Amy, Jim sekä heidän isänsä James pitivät vuorollaan uhrien puheenvuorot joita varten he olivat valmistautuneet tuntikausia. Kun yksi perheenjäsen oli valloittanut salin kertomuksellaan oli toisen perheenjäsenen vuoro. 'Cuffin perheenä, me emme voi kyllin kuvailla niitä haavoja ja sitä surua ja turhautumista jota me kannamme päivästä päivään siitä lähtien kun hänet otettiin meiltä pois 13 kuukautta sitten. Me emme ole vielä täysin käsittäneet, että me emme enää koskaan saa nähdä tai koskea lastamme tai veljeämme enää uudestaan. Meidän perheemme ei enää koskaan tule olemaan entisensä. Meidän elämämme on muuttunut lopullisesti.' Ylin tuomari Robert D. Krause lähetti teini-tappajat vankilaan eliniäkseen."

"Tänään -- äitienpäivänä joka on myös hänen syntymäpäivänsä -- JoAnne Bishop ajaa taas Hyannista Providenceen. Tällä kerralla hänen matkansa on erilainen... Hänellä on taas käsissään etukäteen kirjoitettu lausunto jonka valmistelemiseen oli mennyt tuntikausia. Mutta Tämä lausunto koskee tiukempaa aseiden valvontaa. Hän puhuu taas kerran siitä tuskasta jota hän tuntee joka päivä, mutta tällä kerralla hänen perheenjäsenensä eivät voi olla tukena, kun kyyneleet tekevät puheen vaikeaksi."

Tämä tunne on niin todellinen kuin vain voi ikinä olla, eikä sellainen henkilö joka on eri mieltä uhrin läheisen kanssa tiukemmasta ase-kontrollista saa millään pyyhittyä pois tätä tunnetta. Minun ei ole tarkoitus vähätellä henkilökohtaista menetystä -- hirvittävää surua -- joka seuraa rakkaan menettämistä ampuma-ase rikoksen seurauksena. Jos minä menettäisin rakkaimpani ampuma-aseen luotiin, minä tiedän että minun tunteeni olisivat verrattavissa tämän perheen tuntemuksiin. Tunteet ovat aitoja, ja ne voivat autioittaa jäljelle jääneiden elämän ja tunteet.

Kuitenkin, näillä onnettomilla ihmisillä ei ole hajuakaan siitä että heitä käytetään hyväksi jotta maailmanlaajuinen diktatuuri nimeltä Uusi maailmanjärjestys tulisi lähemmäksi. Nämä onnettomat ihmiset eivät ymmärrä, että suunnitelma takavarikoida meidän aseemme sai alkunsa ainakin 50 vuotta sitten. Kun tämä äiti oli koulussa, hän ei tiennyt että hän sai tarkoituksella puutteellista opetusta; sellaista jossa kehoitetaan antamaan tunteille etusija kriittiseen ajatteluun nähden. Kuuntele Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa:

"Strategioita kuinka saavuttaa yhteiskunnallinen kontrolli -- Pidä yleisö tietämättömänä tärkeistä asioista ja hämmennä heitä sellaisilla asioilla joilla ei ole todellista merkitystä. Tämä päämäärä saavutetaan: 1) Vieraannuttamalla heidän mielensä todellisuudesta; sabotoimalla heidän henkinen aktiivisuutensa; tarjoamalla heille heikkolaatuista matematiikan, logiikan ja taloustiedon opetusta sekä lannistamalla heidän teknistä luovuuttaan. 2) Sitomalla heidän tunteitaan; lisäämällä heidän nautinnonhaluaan ja mahdollisuuksiaan toteuttaa niitä sekä henkisellä että fyysisellä tasolla: a) Heltymätön emotionaalinen hyökkäys alituisella seksin, väkivallan ja sotien syöttämisellä erityisesti televisiossa ja sanomalehdissä. b) Antamalla heille mitä he haluavat: ylenmäärin juorulehtiä, saippuaoopperoita sekä järjettömiä televisio-ohjelmia. 3) Kirjoittamalla historia uusiksi." [William Cooper, Behold A Pale Horse, s.57].
Viimeisen 50 vuoden aikana kaikki joukkoviestinnän tahot -- yhteydessä julkisten koulujen opintokursseihin -- ovat ponnistelleet ahkerasti tuottaakseen juuri tällaisia kansalaisia niin suuressa määrin kuin mahdollista. Tuloksena he ovat saaneet aikaan kansan joka ei ajattele järkevästi ongelmatilanteessa vaan sen sijaan yrittää ratkaista ongelmat seuraamalla tunteitaan ymmärtämättä sitä, että tunteita voidaan helposti ohjata median haluamaan suuntaan.

Ja läpi koko tämän prosessin uhri ei tajua että häntä on manipuloitu!

Oletko huomannut, että 1980-luvun puolivälistä alkaen televisio- ja sanomalehti journalistit alkoivat kysellä "Miltä tuntuu" sen sijaan että kysyisivät "Mitä sinä ajattelet" ajankohtaisesta puheenaiheesta? Myös New Age -liike on esittänyt merkittävää osaa tässä muutoksessa, koska he laittavat suuren painoarvon tunteille. He kehoittavat jäseniään "luottamaan" tunteisiinsa.

Nämä äidit -- jotka ovat aseita vastaan -- pyytävät Isoa Pahaa Nälkäistä Sutta olemaan vielä tiukempi suhteessa kansalaisten aseiden omistamiseen ja hankkimiseen, vaikka tämä Susi on hyvin halukas käymään tämän nöyrän lammaslauman kimppuun. Mutta sinä et tietenkään pysty vakuuttamaan näitä hyväsydämisiä äitejä tästä, koska he ajattelevatvain hyvää Suuresta Hallituksesta; he uskovat että Suuri Hallitus toimii aina omien kansalaistensa parhaaksi.

Miksi monet hyväsydämiset äidit eivät pelkää Kaikkivoipaa Suurta Hallitusta, varsinkin kun meidän hallituksemme on yrittänyt perustaa maailmanlaajuista diktatuuria viimeisen 50 vuoden ajan? Meidän nykyinen hallituksemme on halukas perustamaan sen, jonka Raamattu on ennustanut nousevan Lopun aikoina: kaikkein tukahduttavimman, murhaavimman maailmanlaajuisen diktatuurin ihmiskunnan historiassa. Sen nimi on Uusi maailmanjärjestys.

Mutta miksi äidit eivät näe tätä? Jotta ymmärtäisit vastauksen sinun täytyy mennä takaisin tähän suunniteltuun ala-arvoiseen koulutukseen josta kerroimme ylempänä. Eräs koulutuksen asteittaisen heikentämisen menetelmistä on "historian uudelleenkirjoittaminen". Meidän historiankirjamme on kirjoitettu niin, että oppilaamme eivät ole oppineet sitä hirvittävää läksyä jonka historian pitäisi opettaa heille. He eivät ole oppineet, että historia on todellisuudessa täynnä sotia joita erottaa siellä täällä muutama rauhallisempi jakso. Nämä oppilaat itse asiassa uskovat että ihminen on pohjimmiltaan hyvä.

He eivät ole oppineet että kommunismi tappaa koska sen filosofiassa ihminen on pohjimmiltaan hyvä. Itse asiassa, mielipidekyselyt ovat osoittaneet, että tämän päivän oppilaat eivät tiedä sitä onko kommunististen hallitusten ja meidän hallituksemme välillä suurtakaan eroa. Koska he uskovat tämän valheen -- ettei eroa juuri ole -- he eivät ajattele kahdesti lähettääkö nuori Elian Gonzales takaisin kommunistiseen Kuubaan. Koska he uskovat tämän, he eivät pelkää mitä meidän hallituksemme saattaisi tehdä heille tai meille sitten kun he ovat riisuneet ihmiset aseista.

Koska kukaan näistä äideistä ei ole koskaan oppinut historiaa he eivät osaa antaa arvoa sille tosiasialle, että jokainen alistamaan pyrkivä diktatoorinen hallitus ihmiskunnan verisessä historiassa on riisunut kansalaisensa aseista välittömästi tultuaan valtaan. Luuletko että Stalin olisi voinut surmata 20 miljoonaa omaa kansalaistaan jos nämä ihmiset olisivat omistaneet 100 miljoonaa tuliasetta? Mutta surullinen tosiasia on, että nämä äidit eivät edes tiedä että Stalin tappoi 20 miljoonaa ihmistä.

Koko tämän pitkän artikkelin aikana ei ole kerrottu sitä, että minkälainen laki olisi saattanut estää näitä kahta teiniä tappamasta tätä poikaa, Cuffia. Tosiasia on, että mikään laki ei voi muuttaa sydäntä eikä mieltä, ja ainoastaan tämä muutos olisi voinut estää tämän surmatyön. Jos nämä kaksi teiniä ei olisi voinut hankkia asetta, he olisivat todennäköisesti käyttäneet veistä koska heillä oli murha sydämessään jo kauan ennenkuin he saivat tähtäimeensä nuoren Cuffin.

Kuinka monta surmatyötä täytyy vielä tapahtua ennenkuin loputkin ajattelemattomat kansalaiset nousevat vaatimaan aseiden takavarikoimista? Pelkään, että tulee pian aika jolloin valtaosa amerikkalaisista vaatii aseiden takavarikoimista. Seuraava joukkomurha saattaisi toteuttaa tämän.

Älkää tulko petetyiksi, hyväsydämiset aseita vastustavat äidit: Suuri ja Mahtava Hallitus, joka kehoittaa teitä menemään eteenpäin ristiretkellänne aseita vastaan tulee ensimmäisenä lähettämään raskaasti aseistetut miehet ovesi taakse sen jälkeen kun aseet on takavarikoitu. Mikä on silloin sinun reaktiosi kun näet, että sinun hyvää tarkoittanut toimintasi on johtanut täydelliseen vapauden menetykseen? Oletko sinä silloin "pahoillasi"? Ymmärrätkö sinä silloin lopputuloksen, johon toimintasi on johtanut?

Äidit jotka marssivat aseita vastaan ovat liian sinisilmäisiä jotta he näkisivät, että heidän aito surunsa rakkaansa menettämisestä käännetään heitä itseään vastaan Clintonin hallinnon sekä median toimesta, jotta saavutettaisiin diktatuurinen Uusi maailmanjärjestys. Tosiasia on, että tämä Miljoonan äidin marssi aseita vastaan saa aikaan sen, että monet muutkin naiset Amerikassa hyväksyvät sen päämäärän, että hallitus tarvitsee lisää lakeja.

Totisesti, Lopun aika on lähellä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis,sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovatmyös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätönhengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista.Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaapäivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinuahengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinuatehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostiameille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1369
 
 

Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin