Oletko valmistautunut jos Illuminati lavastaa väärän tempauksen?


Alaotsikko: Illuminati väittää nyt omaavansa teknisen kyvyn lavastaa tempaus. He saattaisivat toteuttaa sen jotta voisivat aiheuttaa äärimmäistä paniikkia, hämmennystä ja epätoivoa aitojen kristittyjen sydämiin juuri ennenkuin Illuminatin rakastettu Antikristus saapuu. Oletko valmis?

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä


Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat voivat mahdollisesti "ottaa maailman haltuunsa projektoimalla holografisia kuvia taivaalle samalla kun kohdistavat ajatuksia suoraan päähämme, kehoittaen meitä hyväksymään luomansa uuden 'jumalan'." [HAARP: salaliiton äärimmäinen ase, kirjoittanut Jerry E. Smith, s. 15; New Agen kannattaja].

Kun minä luin tämän, minun vereni kylmeni koska minua muistutettiin Jeesuksen profeetallisista sanoista Matteuksen Evankeliumissa 24:24, jossa sanottiin, että Lopun aikojen eksytys olisi niin voimakasta, että valitutkin -- jos mahdollista -- eksyisivät.

Kun useimmat ihmiset lukevat tätä kappaletta heidän mielenkiintonsa on kiinnittynyt "äärimmäiseen petokseen", ei siihen tosiasiaan että Herra varoittaa meitä siitä, että eksytys tulee ottamaan "suurten ihmeiden ja merkkien" muodon. New Age -kirjailija Jerry Smith ei ole ainoa joka on varoittanut meitä siitä, että HAARP -teknologia on antanut Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijoille teknologisen kyvyn suorittaa sellainen maailmanlaajuinen suuri näytös, myös toinen New Age -johtaja, Peter Lemesurier, on varoittanut meitä.

"Usko tarvitsee joskus fyysisen kainalosauvan. Lukuisat kommentoijat ovat pohtineet, että jopa itse erämaavaelluksen aikana mukana ollut Pilvi samoin kuin Tulinen pylväs olisivat olleet jonkillaisia teknologisia ilmiöitä. Siksi tällaisten erikoisefektien käyttöä ei pitäisi torjua Antikristuksen ilmestymisen yhteydessä." [Lemesurier, The Armageddon Script, s. 236].

Huomaa sana "erikoisefekti" tässä lainauksessa. Sinä voit lukea "Ihmeet ja merkit". Illuminati saa meidät huomaamaan että he aikovat tavoitella koko maailmaa heidän erikoisefekteillään. Kristittyjen pitäisi ymmärtää, että me olemme Illuminatin vihollinen numero yksi ja heidän tähtäimessään tuhoamista ja eliminoimista varten.

Minä pidän hyvin merkittävänä sitä, että samalla kun sekä poliittiset, uskonnolliset ja taloudelliset merkit osoittavat yhä lisääntyvissä määrin kohti Lopun ajan Antikristuksen valtakuntaa, Hollywoodilla on kyky tuottaa elokuvia jotka ovat hyvin realistisia. New Age -kirjoitukset ovat yksimielisiä uskossaan, että "Ihmeet ja merkit" jotka seuraavat Antikristuksen ilmestymistä tulevat olemaan hyvin teknologisia luonteeltaan, hyvin paljon Hollywood -käsikirjoituksen kaltaisia. Kirjoituksista puheen ollen, kuunnellaanpa Peter Lemesurierin viimeisiä sanoja kun hän päättää yhteenveto-osuuden siitä, kuinka Kristus (=Antikristus) tulee olemaan kykenevä eksyttämään ihmiset palvomaan häntä Jumalana:

"Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, alistettuna ainoastaan viime hetken editoinneille ja näyttämön viimeistelylle. Näyttämö itse, vaikkakin vielä pimeänä on melkein valmis. Alhaalla kuilussa Alamaailman orkesteri virittäytyy jo. Viime hetken sivuosat on jo täytetty. Useimmat pää-näyttelijät... ovat jo syventyneet rooleihinsa. Pian tulee olemaan aika tulla näyttämölle. Valmiina esiripun nostoon. On tullut aika ryhtyä toimeen." [Lemesurier, The Armageddon Script, s. 252].

New Age -kirjoittajat ovat aina väittäneet että heidän Kristuksensa tulee näyttelemään maailmanlaajuisella näyttämöllä etukäteen kirjoitetun käsikirjoituksen mukaan, juuri niin kuin Lemesurier kirjoittaa yläpuolella. Tämä harkittu ja huolellinen kirjoitus suoritetaan kaikkein älykkäimpien miesten toimesta; apunaan heillä on yliluonnollinen demoninen äly. Ei suuria tapahtumia ilman suuria näyttelijöitä (poliittisia tai talousjohtajia); kaikki tällaiset suuret tapahtumat kirjoitetaan huolella. Esimerkiksi, kun Presidentti Clinton puhuu, hän seuraa huolella valmistettua käsikirjoitusta.

Jotkin New Age -kirjoittajat ovat olleet niin avoimia että he ovat julkaisseet suunnitelmansa. Kristitty kirjailija Constance Cumbey lainaa New Age -kirjailija David Spangleria kun hän tekee erittäin selväksi sen, kuinka nämä "Ihmeet ja merkit" ovat teknologisesti mahdollisia. Cumbey kirjoittaa:

"Minä olen lukenut, että New Age -liike uhraa suuren osa tutkimusta ja huomiota holografisten kuvien käyttöön. Näitä ovat kolmiulotteiset kuvat joita luodaan avaruuteen laser-säteitä käyttämällä. David Spangler sanoi, että laser-säde -projektoreita oli asennettu Episkopaalisen katedraalin huipulle New York Cityssä."

"Minä kysyin valaistus-asiantuntijalta, että mihin laser-säde -projektorit kykenevät ja minulle kerrottiin, että ne voidaan kohdistaa tietoliikenne-satelliitteihin. New Age -ihmisillä on useita tällaisia laitteita käytettävissään. Kun laser ponnahtaa satelliitista takaisin maahan, valonsäteet voidaan taivuttaa sellaisella tavalla että näyttäisi siltä kuin tulen liekkejä tulisi alas taivaalta. Näitä satelliitteja voidaan myös käyttää luomaan kolmiulotteisia holografisia kuvia jotka kolmasosa maapallon ihmisistä voisivat nähdä. On olemassa jopa teknologiaa saada kuva puhumaan sen alueen kieltä jonne se suunnataan." [Hidden Dangers Of The Rainbow, s. 24; julkaistu vuonna 1983].

Cumbey muistelee kuinka hän ajatteli tiettyä Raamatun kohtaa lukiessaan tästä teknologiasta:

"Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden... ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin." [Ilm. 13:13-15].

Mikä on se taho joka antaa tämän voiman, tiedon ja kyvyn?


Jos Antikristuksen joukoilla tulee olemaan voima, kyky ja tieto suorittaa nämä visuaaliset eksytykset, mikä on se taho joka antaa tämän voiman? Keneltä tämä erityinen voima tulee? Me saamme vastauksen useista Ilmestyskirjan jakeista:
"Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka." [Ilm. 6:4]. Me tiedämme jakeesta 1, että tämä tietty valta tuli suoraan Jeesukselta Kristukselta kun hän avasi ensimmäisen sinetin.

"Kun Karitsa avasi neljännen sinetin... ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta." [Ilm. 6:7-8]. Taas kerran, me näemme että voima joka annettiin Antikristuksen joukoille virtaa suoraan Jeesukselta.

"Ja sille (Antikristukselle) annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta." [Ilm. 13:5]. Tässä, me näemme että Saatana antoi voiman Antikristukselle puhua erittäin pilkkavia sanoja Jeesusta Kristusta vastaan sekä salli hänen hallita Ahdistuksen ajan jälkimmäiset 42 kuukautta. Mutta, Saatana vastaanotti voiman Jeesukselta kristukselta.

"Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot." [Ilm. 13:7]. Jeesus Kristus antaa Antikristuksen joukoille voiman nujertaa Jeesuksen pyhät kaikkein uskomattomimmalla vainolla koko historian aikana.

"Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella." [Ilm. 16:8]. Tässä me näemme Jeesuksen Kristuksen varustavan tämän enkelin jumalallisella kyvyllä paahtaa ihmisiä tulella, Auringon tulella.
Toisin sanoen, Jeesus Kristus sallii Saatanan antavan Antikristuksen joukoille erityisen tietämyksen siitä, kuinka suorittaa nämä erityiset jumalallisen tuomion toimenpiteet. Me olemme jo pitkään painottaneet että tämä on ainoa syy, miksi tiedemiehillämme on nyt kyky kontrolloida säätä jä myrskyjä.
Me olemme myös säännöllisesti alleviivanneet sitä, että Saatana ei olisi voinut toteuttaa kaikkia Lopun aikoja koskevia profetioita sillä teknologialla joka oli olemassa vuonna 1900; hän tarvitsee modernia teknologiaa. Meidän mielipiteemme on se, että Jumala on sallinut Saatanan kommunikoida saatanallisiin salaseuroihin kuuluvien ihmisten kanssa jakaen heille ääretöntä tietoa, joka johti 20. vuosisadan tietotaidon räjähdysmäiseen kasvuun. Läpi koko historian monet suurimmista lahjakkuuksista ovat pyrkineet salaseuroihin koska he halusivat kasvattaa tietoaan sekä hallita tietoa jota ei annettu maallisissa seuroissa.

Huomioi, että näillä miehillä jotka olivat salaseurojen jäseniä on ollut huomattava vaikutus päivittäiseen elämäämme:
 1. Pythagoras -- Alkuunpanija suurimmalle osalle meidän geometristä tietämystämme. Hän jätti kotinsa Kreikassa ja matkusti Egyptiin liittyäkseen matematiikalle ja geometrialle pyhitettyyn salaseuraan. Tänään, Pythagoras on niin suuressa arvossa okkultistien keskuudessa että me voimme rehellisesti kutsua tätä kunnioitusta "palvonnaksi". Pythagoras perehtyi egyptiläisiin ja babylonialaisiin saatanallisiin mysteereihin. Näissä salaseuroissa hän opiskeli kolmea okkulttista tiedettä: musiikkia, matematiikkaa (sisältää geometrian) ja astronomiaa. [New Age -kirjailija Elizabeth van Buren, The Secrets of the Illuminati, s. 33].
 2. Benjamin Franklin -- Yleisnero, Ruusuristiläisten jäsen ja seurusteli vapaamuurareiden kanssa.

 3. Thomas Edison -- Hehkulampun keksijä, teosofisen seuran jäsen

 4. Xerox -kopiokoneen keksijä -- teosofisen seuran jäsen

 5. Mercel Vogel -- Yksi ensimmäisistä tietokoneen keksijöistä, on pitänyt puheita New Age -yleisölle jo melkein 20 vuotta, väittäen että hän vastaanotti alustavan tiedon -- kuinka käyttää megnetismin ominaisuuksia tietokoneen rakentamiseen -- meditaation aikana!

 6. Apple Inc. -- Antoi ensimmäiselle tietokoneelle hinnaksi 666 dollaria mainostaakseen tietokone-teknologian okkulttista perustaa.

 7. Mestari D.K. -- Puhuen kanavansa Alice A. Baileyn kautta, väittää että atamien salaisuudet paljastettiin tiedemiehille henkivaltojen toimesta. [Externalisation of the Hierarchy, s. 190-191, 548].
Tänään, tämä informaation räjähdys on saavuttanut kriittisen massan, kaksinkertaistuen 10 kuukauden välein. Monet löydöt vievät kohti Antikristusta, kuten geneettinen ihmisruumiin näpelöinti, "uusien" ihmisolentojen luominen sekä se, että ollaan tekemisissä ihmisruumiiden osien kanssa joita varta vasten kasvatetaan varaosiksi.

Tämä informaatio tuo meidät takaisin aineeseen "voima annettiin" tuottamaan Antikristuksen valheellisia "ihmeitä ja merkkejä". Useimpien ihmisten ei ole vaikea ymmärtää, että näitä vääriä "ihmeitä ja merkkejä" tullaan epäilemättä käyttämään aikaansaamaan lavastettu ilmestyminen Antikristukselle.

Väärän tempauksen ajankohta


Kuitenkin, näitä samoja vääriä "ihmeitä ja merkkejä" voidaan mahdollisesti käyttää kristillistä seurakuntaa vastaan sekä ennen Antikristuksen ilmestymistä että sen jälkeen. Mikä saattaisi olla Illuminatin lavastaman väärän tempauksen tarkoitus?
 1. Aiheuttaa paniikkia, hämmennystä ja epätoivoa heidän kaikkein pahimpien vihollistensa keskuuteen: fundamentalististen uudestisyntyneiden kristittyjen. Moni aidosti pelastettu kristitty tulee olemaan erittäin hämmentynyt, kun tempaus -- jota he ovat hartaasti odottaneet -- tapahtuu eivätkä he olekaan mukana! Yksi minun ystäväni kertoi että hän näki unta siitä, että Jeesus saapui eikä häntä temmattukaan yläilmoihin. Hän heräsi painajaisestaan vapisten. Ainakin lyhyen ajan kristittyjä järkyttää se, että he ovat edelleen vakaasti maan pinnalla vaikka tempaus tapahtui. Heidän uskonsa tullaan koettelemaan ennenkokemattomalla tavalla.

 2. Kylvää epäsopua Kristittyjen keskuuteen. Kun aidosti pelastetut kristityt huomaavat että heidän pastorinsa on edelleen maan päällä, monet tulevat hyvin vihaisiksi. Hehän ovat seuranneet hänen opetuksiaan, hänen johtoaan ja hänen neuvojaan sillä seurauksella että Jeesus hylkäsi sekä heidät että heidän pastorinsa! Tempausta seuraavana sunnuntaina moni aidosti pelastettu pastori tulee kohtaamaan vihamielisen laumansa. Minä uskon, että välitön seuraus tulee olemaan valtava särö veljien keskuudessa.

 3. Vahvistaa liberaalien pastorien ja kirkkojen väärät opetukset. Jos tämä väärä tempaus sisältää monien liberaalien pastorien ja opettajien "katoamiset", niiden jotka kieltävät Jeesuksen Kristuksen Kolminaisuuden, hänen ainutlaatuisuutensa ja monet muut perus-opit -- tällöin valtava ei-uskonnollinen enemmistö saattaisi ajatella, että nämä olivat loppujen lopuksi oikeassa. Tämä valhe tulisi sitten rohkaisemaan Länsimaiden väestöä omaksumaan heidän ekumeenisen oppinsa. Koska näiden uskonnollisten luopio-johtajien päämääränä on perustaa kaikki uskonnot kattava maailmanuskonto, tämä väärä tempaus voisi rohkaista pelastumattomia kulkemaan heidän osoittamaansa suuntaan juuri siihen aikaan kun Antikristus toteuttaa lavastetun ilmestymisensä. Tietystikään, nämä luopiojohtajat eivät oikeasti katoa; he vain menevät piiloon siksi ajaksi kunnes kukaan ei enää välitä valheellisesta tempauksesta. Kun sinä huomioit tämän mahdollisuuden, muista että huomattava osa pelastumattomista ei enää tässä vaiheessa ajattele järkevästi; heitä luultavasti johtaa liberaali media, ja he uskovat jokaisen valheen, olkoonpa se kuinka läpinäkyvä tahansa.

 4. Jotta he saisivat niin monen kristityn kuin mahdollista menettämään uskonsa. Tämä todennäköisesti käy toteen koska monet kristityt on saatu uskomaan vääriin oppeihin koskien joitakin Raamatun profetioita, tai koska he ovat vajavaisia ymmärtämään avain-doktriineja. Illuminati on myös vajavainen ymmärtämään Raamattua, ja siksi he eivät ymmärrä sitä että kukaan aidosti pelastettu ei voi koskaan menettää pelastustaan. Heidän päämääränsä saattaisi olla se, että niin moni kuin mahdollista menettäisi sen uskon mitä heillä oli, jopa itsemurhaan asti. Totisesti, väärä tempaus ravistelisi ihmisten uskoa enemmän kuin mikään toinen tapahtuma maailman historiassa. Jokaisen aidosti uudestisyntyneen pitäisi tarrautua Raamatun opetuksiin, että kaikki jotka "panevat luottamuksensa Jeesukseen Kristukseen pelastuvat". [Apt. 16:31; Joh. 3:16-18; Room. 10:9].

  Eräs kaikkein ongelmallisimmista suuntauksista Protestanttisessa kristillisyydessä viimeisten 40 vuoden aikana on ollut uskomus, että opilla ei itse asiassa ole väliä, että se mikä todella merkitsee ovat kokemukset, erityisesti kielillä ouhuminen. Koko Helluntailiike on hirvittävän vajavainen painottaessaan kielillä puhumisen tärkeyttä, jota Saatana voi -- ja tekee niin -- jäljitellä Buddhalaisuudessa, Hindulaisuudessa ja mustan magian noituudessa.

  Välitön jälkiseuraus väärälle tempaukselle tulee olemaan se, että kristittyjen uskoa tullaan koettelemaan perin pohjin. Sillä hetkellä ainoastaan luja terveen opin ankkuri pelastaa ihmisen uskon. Oliko tämä mahdollinen tapahtuma Jeesuksen mielessä kun Hän sanoi: "Jokainen joka tulee minun tyköni ja kuulee minun sanani ja tekee niiden mukaan -- minä osoitan teille, kenen kaltainen hän on. Hän on miehen kaltainen, joka huonetta rakentaessaan kaivoi syvään ja laski perustuksen kalliolle; kun sitten tulva tuli, syöksähti virta sitä huonetta vastaan, mutta ei voinut sitä horjuttaa, sillä se oli hyvästi rakennettu. Mutta joka kuulee eikä tee, se on miehen kaltainen, joka perustusta panematta rakensi huoneensa maan pinnalle; ja virta syöksähti sitä vastaan, ja heti se sortui, ja sen huoneen kukistuminen oli suuri." [Luukas 6:47-49).

  Jos Jumala sallii Saatanan ravistella kymmenien miljoonien kristittyjen uskoa väärällä tempauksella juuri ennen Antikristuksen ilmestymistä, Hän toimii täydessä sopusoinnussa Hänen luontonsa, lupaustensa ja Kirjoitustensa kanssa.

 5. Antaa Illuminatille tekosyy pysäyttää joitakin heidän kristittyjä vihollisiaan. Illuminatilla on monia kristittyjä johtajia "mustalla listallaan", ja voisi haluta kovasti saada tilaisuuden pysäyttää sekä mahdollisesti tehdä heistä marttyyreitä, jotta heidän todistuksensa Antikristuksen ilmestyessä vaiennettaisiin. Juuri ennen väärää tempausta heidän agenttinsa voisivat salaisesti siepata monta tällaista kristittyä johtajaa aiheuttaen illuusion että heidät olisi temmattu, eli siten aikaansaada väärä tieto, että "osittainen tempaus" olisi tapahtunut. Tämä taktiikka voisi edelleen kylvää paniikkia ja epäsopua veljien keskuuteen, ja samalla eliminoida kaikkein parhaimmat Antikristuksen ilmestymistä koskevat asiantuntijat.

  Kuten sinä huomaat, Illuminati on kaikkein huomattavin ja voimakkain mustan magian harjoittaja maailman historiassa. Heitä tukee, hallitsee ja ohjaa kaikkien aikojen ilkeimmät henkivallat. Siksi, salli Apostoli Paavalin informoida Illuminatin todellisesta luonnosta:
  "Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. [Ef. 6:11-14].
  Me kristityt olemme sodassa kaikkein pelottavinta pahuuden armeijaa vastaan, joka on kotoisin suoraan helvetin kuiluista. Edelleen, huomaa että Paavali luettelee ainoastaan yhden tehokkaan aseen joka on meidän käytettävissämme; miekan, joka on Jumalan Sana. Jos me olemme pakotettuja tämän väärän tempauksen myötä palaamaan takaisin Uskon linnakkeeseen, meidän ainoa tehokas aseemme tulee olemaan lainaus "Näin sanoi Herra". Mutta, jos henkilö on valitettavan vajavainen Raamatun ymmärtämisen suhteen, oppi ei kenties auta häntä säilyttämään uskoaan. Doktriini voidaan ainoastaan oppia lukemalla Raamattua; oppi on sielun ankkuri. Lue sitä, opiskele sitä, omaksu se!

Ajankohta seuraavalle räjähdykselle


Mutta, sitten, tällainen väärä tempaus saattaisi tuoda aidot uskovat toiseen valtavaan Illuminatin räjähdykseen!

Kuten me raportoimmme uutisessa 1332, amerikkalaiset kristityt on saatu uskomaan, että seurakunta tullaan tempaamaan ENNEN Antikristuksen ilmestymistä. Näin emme koskaan tulisi näkemään tätä demonien hallitsemaa Johtajaa. Raamattukonferenssin aikana -- joka pidettiin Bostonissa lokakuussa 1999 -- minulla oli tilaisuus keskustella johtavan evenkelisen profeetallisen puhujan kanssa useista asioista joista minä olin erityisen kiinnostunut.

Tauon aikana lauantaina, konferenssin toisena päivänä minä sain tavata tämän puhujan. Me rohkaisemme sinua lukemaan tämä raportti erikseen, koska meillä ei ole aikaa toistaa kaikkea tässä. Mutta, hän myönsi että yleinen käsitys siitä että seurakunta temmataan ENNEN Antikristuksen ilmestymistä -- 2.Tess. 2. -- perustuu ainoastaan hänen ja muiden samanhenkisten omiin tulkintoihin. Kun minä protestoin vahvasti häntä vastaan sanoen, että 2.Tess. 2. ei itse asiassa sano, että uskovat eivät koskaan näkisi Antikristusta, hän rauhallisesti myönsi tämän, mutta sanoi sitten: "Tämä on minun oma tulkintani." Tämän johdosta miljoonat kristityt uskovat valheellisesti, että he eivät koskaan tulisi näkemään Antikristusta koska heidät temmattaisiin pois ennen sitä.

Siksi, tällaiset kristityt luultavasti kärsivät kahdesta jysähdyksestä. Ensiksi, heitä ravistelee se, kun he huomaavat että heitä ei otettu mukaan väärään tempaukseen jonka he uskoivat olevan aito; toiseksi, heitä koettelee välittömästi tämän jälkeen näytelmä Antikristuksen saapumisesta maailman näyttämölle, tv-kameroiden eteen, esitellen ennen näkemätöntä okkulttista voimaa, valheellisia ihmeitä ja merkkejä sekä eksyttäen monet asioilla jollaisia nämä eivät olisi koskaan uskoneet tapahtuvan.

Tällaiset kristityt tulevat hämmentymään kahdesti koska he uskoivat yleiseen profeetalliseen linjaan joka ei perustu Kirjoituksiin, vaan ainoastaan tulkitsijan "henkilökohtaiseen tulkintaan".

Epärealististen odotusten kirous


Hyvin yleisesti, me näemme ne hirvittävät vaikutukset joita väärillä odotuksilla voi olla ihmisten elämään. Juuri naimisiin menneet kohtaavat tämän ongelman kun aviomies tai vaimo eivät vastaa odotuksia. Wall Streetillä on usein tällaisia odotuksia. Monesti me näemme osakkeen halpenevan dramaattisesti vaikka yhtiö on juuri julkistanut ennätystuloksen. Miksi? Koska investoijat olivat odottaneet vielä suurempaa voittoa.

Sitten, kun Antikristuksen ilmestyminen tapahtuu pian väärän tempauksen jälkeen, samat kristityt jotka johdettiin harhaan tempauksen ajoituksen suhteen, hämmentyvät uudestaan kun tajuavat olevansa todistamassa Antikristuksen ilmestymistä. Mieluummin kuin myöntävät erehtyneensä, monet uskovat että koko Raamattu on väärässä ja luopuvat uskostaan, koska heidän hengellinen rakennuksensa sortuu.

Minä uskon, että tällaisen väärän tempauksen tapahtuminen on hyvin mahdollista. Se saattaisi johtaa siihen, että todelliset uudestisyntyneet alkavat läpikotaisin tutkia sisintään, uskoaan, ja että he pitävät uskonsa siihen asti kun todellinen tempaus tapahtuu -- Antikristuksen ilmestymisen jälkeen mutta ennen kuin hän "vahvistaa sopimuksen" juutalaisten johtajien kanssa.

Olisitko sinä hengellisesti valmis kohtaamaan väärän tempauksen? Kestäisikö sinun uskosi? Onko sinun sielusi ankkuroitu Kristus-kallioon? Voitko sinä sanoa Apostoli Paavalin tapaan: "Minä tunnen sen johon minä uskon"? Olisitko sinä riittävän kypsä myöntämään erehtyneesi? Vai heittäisitkö sinä roskakoriin uskosi ja koko Raamatun, ja hylkäisit Jeesuksen Kristuksen?

Minä en tunne tarkkaan sitä teknologiaa jolla väärä tempaus toteutettaisiin; kuitenkin, minä tiedän että tämä on teknologisesti mahdollista. Minä uskon, että tarvitaan vain pari elementtiä jotta eksytettäisiin ei-uskova maailma sekä kristityt joilla ei ole huomiokykyä.
 1. Jos kaikki valtamediat äkkiä ja samanaikaisesti keskeyttäisivät lähetyksensä ja ilmoittaisivat että kymmenet tuhannet ihmiset ovat äkkiä kadonneet.

 2. Jos nämä mediat näyttäisivät jälkikäteen manipuloituja videonauhoja joissa ihmiset arvoituksellisesti katoaisivat.

 3. Jos "asiantuntijat" sanoisivat haastattelussa, että tämä saattaa olla aito seurakunnan ylöstempaaminen.

 4. Kenties 3-ulotteisia holografisia ihmisten kuvia saatettaisiin heijastaa harvaan liikennöidylle kadulle kävelemään, ja sitten he katoaosivat ihmisten silmien edessä. Tämä toisi tarvittavia silminnäkijä havaintoja jotta tapahtuma saisi uskottavuutta. Minä tunnen ne teknologiset ongelmat joita esiintyy siitä kun asetetaan holografisia kuvia ihmisten joukkoon; kuitenkin, olen oppinut olemaan aliarvioimatta Hollywoodin teknologista kapasiteettia. Varmastikaan uutiset eivät lähettäisi sellaisia selostuksia joissa joku silminnäkijä väittäisi nähneensä, että nämä kadonneet hahmot olivat vain kuvia. Suunnaton enemmistö ihmisistä uskoisi sen mitä uutisankkurit selostaisivat. Myös liian monet kristityt olisivat vakuuttuneita siitä, että he olivat menettäneet tempauksen.
Minun mielestäni, tämä tekee väärän tempauksen mahdolliseksi. Minä en ennusta sitä mutta minä sanon että se on mahdollinen.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1375Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi
Visitors since: Aug 6, 2001


Takaisin