Harry Potter -kirjat, taas yksi hyvä syy vetää lapsesi ulos julkisesta koulusta


Alaotsikko: Harry Potter on 11-vuotias nuori, joka on taitava velho. KÄyttämällä noitavoimiaan hän luo uudelleen oman maailmansa mustan magian avulla. Nämä kirjat saavat kallisarvoiset nuoret mielet hyväksymään noituuden. Näille kirjoille annetaan suuri arvo julkisissa koukuissa ja julkisissa kirjastoissa.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Neljännen Harry Potterin uskotaan lentävän ulos kaupoista: uusi kertomus orvosta noitakoulussa; tätä kirjaa julkaistaan 3,9 miljoonaa kappaletta kahdella mantereella." The Providence Journal, 1.7.2000.

"Harry Potterin noitavoimat ovat melkein lumonneet lukijansa kautta koko maailman, mutta kirjakaupat toivovat, että hän tekisi taikojaan kassakoneille, kun ensi viikolla julkaistaan sarjan neljäs osa. Monet kauppiaat pitävät ovensa auki yöllä jotta he olisivat ensimmäisiä jotka voisivat tarjota uutta kirjaa heinäkuun 8.päivänä. Jotkut järjestävät Harry Potter -teemajuhlia taikanäytöksillä ja elävillä pöllöillä... 'Me avaamme keskiyöllä jotta voisimme myydä aikaisimmalla mahdollisella hetkellä.' sanoi Becky Whidden, Children's Book Shopin johtaja Bostonin esikaupungissa. 'Ihmiset odottavat tätä erittäin malttamattomina.'."

"'Tämä on mieletöntä, tämä on hämmästyttävää.' sanoi HAmilton Allen, Little Professor Bookstoren johtaja Barringtonissa."

"Ennakoiden kiireisintä päivää joulun jälkeen, Little Professor avaa lauantaina, 8.heinäkuuta kello 7:00 ottaakseen vastaan laumoittain Harry Potter -faneja."

Koska Harry Potter -kirjat ovat erinomaisia velmennusvälineitä, joilla valmennetaan nuoria lapsia noituuden saloihin, olen hämmästynyt sen valtavasta suosiosta. Huomioi sanat "laumoittain Harry Potter -faneja". Huomaa myös, että kirjakaupat suunnittelevat teemajuhlia saadakseen niin monta Potter-fania kuin mahdollista ja saadakseen kassakoneet kilisemään. Näiden Harry Potter -kirjojen suosio kertoo meille, että väestö Amerikassa ja englantia puhuvissa maissa on hyvin valmistautunut hyväksymään noituuden sekä korkeatasoisen okkultismin jota Antikristus harjoittaa, kun hän saapuu.

Kuuntele erään korkea-arvoisimman Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijan, Bostonin Teosofisen seuran Presidentin, Bill Lambertin sanoja.

Lambert ilmaisee selkeästi, että Antikristus ei voi ilmestyä maan päälle ennenkuin merkittävä osa Maapallon väestöstä on etukäteen valmiita hyväksymään hänet. Kuuntele Herra Lambertin sanoja: "Energiat haluavat virrata ulos Hierarkiasta Maahan tuottaakseen fyysisen jäljitelmän Kristuksesta; mutta tällainen virtaus voi tapahtua vasta sitten kun ihmiskunta on riittävästi nostanut kollektiivista tajuntaansa ollakseen täysin heränneitä vastaanottajia." [Externalisation of the Hierarchy, s. 617-618]. Sinä voit lukea täyden selonteon uutisesta 1052.

Tässä vaiheessa, en malttanut enää odottaa; minä nostin käteni ja kysyin aiheeseen liittyvän kysymyksen: "Sinä puhuit aikaisemmin Paavin vierailusta Jerusalemiin. Kun Lordi Maitreya ilmestyy, Maapallolla on kolmenlaisia ihmisiä:
 1. Niitä joiden tajunta on noussut riittävästi, niin että he voivat välittömästi hyväksyä hänet;

 2. Niitä joiden tajunnan taso on noussut jonkin verran mutta ei niin korkealle että he voisivat välittömästi hyväksyä hänet; kuitenkin, he voisivat hyväksyä hänet mikäli valaistuisivat vielä lisää;

 3. Niitä jotka eivät koskaan voisi hyväksyä häntä.
Selitäpäs hiukan tarkemmin."

Herra Lambert sanoi, että suurimman osan maailman ihmisistä täytyisi vajota ryhmään yksi tai kaksi ennenkuin Antikristus voisi ilmestyä. Täten, entisen kristinuskoon perustuvan kulttuurin täytyy muuttua huomattavasti ennenkuin Antikristus voisi ilmestyä. Me olemme huolellisesti luetteloineet ne menetelmät joilla tätä muutosta on vuodesta 1963 asti yritetty saada aikaan. Me olemme esitelleet nämä seminaareissa 1 ja 2. Kuitenkin, koska Harry Potter edustaa niin selvästi aktiivista noituutta, ja koska vanhemmat silti pitävät näitä kirjoja hyväksyttävänä materiaalina lapsilleen (joita he luultavasti rakastavat kaikesta sydämestään), me voimme ainoastaan päätellä, että suurin osa amerikkalaisista on siinä pisteessä jossa he ovat valmiita ottamaan Antikristuksen vastaan. Juuri tämä on suunnitelma Uuden maailmanjärjestyksen valmistelemiseksi. Sinun lapsesi ovat kohteena suunnitelmalle tuoda Antikristus, suunnitelmalle opettaa heille hänen noitakeinijaan. Kuuntele suunnitelmaa joka koskee saatanallisten mysteeri-uskontojen palauttamista edustuskelpoisiksi:
"Kun on tullut aika tiedostavan fyysisen Kristus-ilmentymän paluulle, joka johtaa määrättyjen Mysteerien palauttamiselle, että tietyt Hierarkian vanhemmat jäsenet ilmestyvät ja ottavat haltuunsa kontrollin maailman asioista." [Externalisation of the Hierarchy, s.570].
Jotta ihmiset saataisiin hyväksymään "Saatanallisten Mysteerien julkinen maineen palauttaminen", heidät täytyy kaikki valmentaa tätä tarkoitusta varten lapsista alkaen. Jos satanismi on näin kauheaa, me voimme ainoastaan päätellä, että me olemme paljon lähempänä Antikristuksen ilmestymistä kuin mitä me olemme aikaisemmin luulleet.

Ennenkuin me menemme eteenpäin, huomaa Baileyn sanoneen, että eräs kouriintuntuvimpia tuloksia siitä että ihmiset ovat valmiita hyväksymään Antikristuksen arvot on se, että avoimesti saatanalliset ihmiset jotka operoivat saatanallisen Hierarkian kontrollin alaisuudessa, ovat valmiita avoimesti ottamaan haltuunsa hallitukset maailmanlaajuisesti. Näin, me voimme paremmin ymmärtää, kuinka selkeän Illuministinen Bill Clinton pystyi johtamaan maata kahdeksan vuotta, vaikka hän on selvästi Illuminaatti ja vaikka hän selkeästi noudattaa antikristillisiä arvoja ja agendoja.

Harry Potter -kirjojen okkultistiset opit vievät lapset mukanaan

1. Elämä ilman sielua -- astraalimatkat

"Sinä voit elää ilman sieluasi, ymmärräthän, niin kauan kuin sinun aivosi ja sydämesi toimivat. Mutta sinulla ei ole tajuntaa, ei muistia, ei... mitään. Ei ole mahdollisuutta palautua. Sinä olet vain olemassa, niinkuin tyhjä kuori." [The Prisoner of Azkaban, s. 247].
Raamatullinen totuus: Fyysinen ruumis ei voi elää ilman sielua. Itse asiassa, kuolema on olosuhde, kun sielu jättää ruumiin. "Sitten Aabrahamin sielu vapautui ja hän kuoli..." [1 Moos. 25:8, Ampfilled Bible]. Katso myös 2 Kor. 5:6-8.

2. Jälleensyntyminen/henkien manaus
"Sinä ajattelet että kuolleet joita me rakastamme eivät koskaan jätä meitä? Sinä luulet että me emme palauta niitä muistiimme selvemmin kuin suurien vaikeuksien koittaessa? ...Ymmärräthän, Harry, tavalla jolla sinä näit isäsi viime yönä... Sinä löysit hänet sisältäsi." [The Prisoner of Azkaban, s. 427-428].
Tämä opetus on perus-noituutta opettaessaan että kukaan ei koskaan kuole, he vain muuttavat toiseen ulottuvuuteen; tuossa toisessa ulottuvuudessa elävät voivat ottaa yhteyttä kuolleisiin. Kun Alice Bailey ottaa vastaan demoninsa, mestari D.K.:n valheita hän sanoo: "Jälleensyntyminen on luonnon peruslaki ...ei ole kuolemaa ...fyysisen muodon kuolema on väistämätön tekijä ja se voidaan helposti korjata uudelleensyntymisen prosessin kautta." [Externalisation of the Hierarchy, s. 232].

Mutta, noituus erityisesti opettaa kommunikointia kuoleiden henkien kanssa; tätä me kutsume henkien manaamiseksi. Kirjassaan Huomisen noituus (Witchcraft for Tomorrow) Doreen valiente kirjoittaa: "Halloween on erityisen sopiva aika ottaa yhteyttä henkiin, koska tämä on muinainen kuolleiden juhlapäivä."

On mielenkiintoista, että Harry Pottereiden kirjoittaja J.K. Rowling sanoo, että Halloween on hänen vuotensa kohokohta. Tämä rakkaus Halloweenia kohtaan on yksi selkeimpiä merkkejä jotka osoittavat, että Rowling on syvällä okkultismissa. Halloween on kaikkein pyhin päivä okkulttisessa kalenterissa.

Professori kertoo Harrylle: "Loppujen lopuksi, hyvin organisoidulle mielelle, kuolema ei ole muuta kuin seuraava suuri seikkailu." [The Sorceres's Stone, s. 302]. Tämä doktriini on läpeensä okkultistinen, saatanallinen ja Wiccalainen. Kun ihminen uskoo tämän valheen, he menettävät Jumalanpelon joka on tärkeä pelastukselle. Jumala ja Hänen tuomionsa pahaa, epäuskoista ja katumatonta maailmaa kohtaan menettää tehonsa, kun ihmiset jatkavat kulkemista pahoilla teillään. Kenties tämä oppi on vastuussa uskomattomalta kuulostavaan Raamatunkohtaan Ilmestyskirja 9: 20-21:ssä, sen jälkeen kun Maa on kärsinyt Jumalan tuomioista niin paljon, että puolet sen väestöstä on kuollut. Kuuntele ihmisten reaktioita:
"Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä bitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä. He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä hauteudestaan eikä varkauksistaan."
Minä en kyennyt aikaisemmin ymmärtämään näiden tästä hirvittävästä holokaustista eloonjääneiden reaktioita. Sen sijaan että he vaipuisivat polvilleen Kaikkivaltiaan Jumalan edessä ja katuisivat syntejään, he jatkavat entistä elämäntapaansa! Mutta nyt minä ymmärrän. Kirjat kuten Harry Potter ovat poistaneet koko tuomion käsitteen ihmisten mielistä. He ovat täysin tietämättömiä Jumalan teistä ja hänen monikasvoisesta luonteestaan, johon kuuluu sekä Rakkaus että Tuomio. Lapset valmennetaan tähän saatanalliseen valheeseen aivan meidän silmiemme edessä.

3. Epäkunnioitusta auktoriteetteja kohtaan

Sorcerer's Stonr -kirjassa Harry on tottelematon opettajaansa kohtaan, ja myöhemmin hän saa kunnioitusta tästä! Noituus toimii itsekkyyden ja anarkian alueilla, heijastaen Saatanan todellista luonnetta. Määrättyjen auktoriteettien ohjeiden noudattaminen ovat Jumalallisia hyveitä, joten satanismi hyökkää niitä vastaan lujasti. Rock.musiikki on uskollinen tässä auktoriteettien halveksimisessa. Anarkia on päivän sana satanismissa. Tässä, me näemme kuinka nuoret, vaikutuksille alttiit mielet kuljetetaan pitkin tätä tietä jossa Harrya kunnioitetaan tottelemattomuudesta opettajiaan kohtaan.

4. Oman todellisuuden luominen

Harryn fantasiamaailma lentävine autoineen, lohikäärmeineen ja velhouksineen muuttuu "todelliseksi" lukijoiden silmissä. Kaikki lapset ovat käyttäneet mielikuvitustaan, mutta Harry Potter vie tämän normaalin mielikuvituksen askeleen pidemmälle: magian kautta Harry tekee mielikuvitusmaailmasta todellisen, ja paljon jännittävämmän kuin todellisesta maailmasta.

5. Ei ole sellaisia asioita kuin absoluuttinen hyvä tai paha

Sorcerer's Stone -kirjassa Harrylle kerrotaan, ettei ole sellaisia asioita kuin hyvä tai paha. Tämä noituuden perusoppi on vallannut valtaosan nuorista 1960-luvun puolivälistä lähtien. Noidat uskovat, että koska kukaan ei voi tuntea absoluuttista totuutta, kukaan ei voi tuntea myöskään absoluuttisia arvoja. "Jos tuntuu siltä, tee se" on standardi saatanallinen linja. Kuuntele Anton LaVey:n kirjoitettuja periaatteita: "Yhtäkään uskontunnustusta 'jumalallisen' luonnollisen ihmisen auktoriteetin yläpuolelle ei saa hyväksyä... Yhtäkään moraalisäädöstä ei saa hyväksyä, yhtäkään mittastandardia ei saa jumaloida. Moraalikoodeissa ei ole itsessään mitään pyhää." [The Satanic Bible, s. 31].

6. Voima on ainoa todellisuus

Kirjassa Sorcerer's Stone Harry ilmaisee uskomuksensa, että Voima on oikea todellisuus absoluuttisen hyvän ja pahan sijaan. Eikö tämä kuulosta Saatanallisen raamatun ohjeelta: "Kuolema heikoille, yltäkylläisyys vahvoille!" [s. 30].

Vaikka Harry Potter ei mene näin pitkälle ylistäessään Voimaa ainoana todellisuutena, polku jonka Potter näyttää vie tähän lopputulokseen jota Saatanallinen raamattu julistaa.

7. Okkulttisen voiman käytäminen niitä vastaan jotka käyttävät sitä pahaan

Harry Potter on noita, hän ennustaa kristallipallosta ja teenlehdistä, sekä harrastaa muita okkultistisia asioita. Hän on sankari ja hän käyttää pimeydestä peräisin olevia voimiaan taistellakseen vielä suurempaa pimeyttä (Lordi Voldemortia) vastaan, joka murhasi Harryn vanhemmat, ja joka on myös noita ja velho. Hogwartin noitakoulussa Harry käyttää okkultistista voimaansa "hyvään" sekä vastustaakseen niitä jotka käyttävät samaa voimaa "pahaan". Tämä tunnetaan yleisesti valkoisen ja mustan magian vastakkainasetteluna. Harry Potter on valkoisen magian harjoittaja.

Tämä linja on identtinen Masters of the Universe -hahmojen kanssa 1980-luvun puolivälissä sekä Tähtien sodan kanssa. Vaikka kymmenet miljoonat ihmiset hyväksyvät ajatuksen taistelusta valkoisen ja mustan magian välillä, satanistit nauravat tälle ajatukselle: "Satanismi ei piirrä tällaista kahtia jakavaa viivaa -- magia on magiaa, sitä voidaan käyttää auttamiseen tai vahingoittamiseen. Näitä kaikkia hallitsee Saatana, Vasemman Käden polun persoonalisoituma." [The Satanic Bible, s. 51-52].

Siksi, kun lapset lukiessaan Harry Pottereita saadaan uskomaan valkoiseen magiaan koska he voivat käyttää sitä ihmisten "auttamiseen", he ymmärtävät tuskin ollenkaan että heitä johdatetaan alas polkua, joka johtaa suoraan Saatanan palvomiseen! Totisesti, Jeesus ennusti, että Lopun aikoina eksytys olisi yliluonnollista, ja että jopa valitutkin -- jos mahdollista -- eksyisivät. [Matt. 24:4,11,24]. Eksytys on Lopun aikojen tunnusmerkki, ja kirjat kuten Harry Potter esittävät osaansa johdattaessaan lapset ikuiseen kadotukseen.

Harry Potterin virallinen www-sivu kertoo tämän kaiken

Käydessäni virallisella Harry Potter -www-sivulla osoitteessa http://harrypotter.warnerbros.com minä välittömästi näin ensimmäiset Harry Potterin saatanalliset realiteetit. Yläotsikko huusi: "Harry Potter ja velhon kivi". Minun sanakirjani määrittelee velhon sellaiseksi "joka harjoittaa velhoutta, noituutta tai magiaa." Edelleen, se määrittelee velhouden "yliluonnollisten voimien käytöksi tuottamaan yliluonnollisia vaikutuksia, erityisesti pahojen henkien, noituuden tai mustan magian avulla." [Tormont Webster's Illustrated Encyclopedic dictionary, s. 1585].

Täten, tämä sanakirja kertoo meille, että Harry Potter harjoittaa velhouttaan pahojen henkien avustuksella! Me lähestymme nyt Harry Potterin ydintä. Ehkäpä tämä on syynä siihen miksi minä huomioin seuraavanlaisen pienen tosiasian Providence Journalin artikkelista: "Blue Marble -kirjakaupan henkilökunta Fort Thomasissa, Kentuckyssä tulee pukeutumaan noidiksi ja velhoiksi, sekä tarjoamaan kanellilla maustettua kaurapuuroa mustasta padasta aamiaiseksi." Ainakin nämä ihmiset ymmärtävät totuuden.

Termi "Velhon kivi" voidaan kääntää myös sanoilla "Viisasten kivi". Tämä termi on hyvin saatanallinen! Ruusuristiläiset opettavat, että vihkiytynyt käy läpi viisi vaihetta tullakseen täysin perehtyneeksi, erittäin taitavaksi harjoittamaan saatanallista voimaansa. He kutsuvat tätä prosessia "sielun viisi-vaiheiseksi transmutaatioksi". Lopullinen vaihe kuvataan Fenix-linnulla; vihkiytyneen sanotaan silloin saaavuttaneen "Viisasten kiven".

Siksi, Harry Potter on joko matkalla viisi-vaiheisessa sielun transmutaatiossa tai hän on jo saavuttanut sen. Salli minun lainata vapaamuurari-kirjailijaa Manly P. Hallia, kun hän kuvailee käytettävissä olevaa voimaa joka on sillä, joka on saavuttanut Viisasten kiven:

"Kun vapaamuurari on oppinut Voimansa mysteerin, Luciferin kuohuvat energiat ovat hänen käsissään, ja ennenkuin hän voi astua eteenpäin tai ylöspäin, hänen täytyy todistaa kykynsä käyttää tätä energiaa." [Manly P. Hall, The Lost Keys of Freemasonry, s. 48].
Tämä eteenpäin tai ylöspäin astuminen riippuu "Luciferin kuohuvien energioiden hallitsemisesta", ja se opetetaan ainoastaan korkeimmalla noituuden asteella, Viisasten kivellä, tai Velhon kivellä. Siksi, kun Harry Potterin sanotaan saavuttaneen Viisasten kiven, hän on saavuttanut korkeimman mahdollisen noituuden tason, ja Luciferin kuohuvat energiat uskotaan hänen käsiinsä.

Sitten, näiden kirjojen välityksellä Harry potter opettaa sinun lapsillesi kaikki noituuden opit ja keinot, niin että eräänä päivänä he saattaisivat anoa "Luciferin kuohuvia energioita". Näetkö sinä, Harry Potter opettaa sinun kallisarvoisille lapsillesi satanismin syvyyksiä joiden seurauksena Jumala tuomitsi pakanalliset kansat kuten Babylonin, Egyptin, kanaanilaiset, amalekilaiset jne. Amerikalaiset lapset opiskelevat näiden saatanallisten kansakuntien tapoja.

Saatanallinen salamanisku

Sitten, minä huomasin että P-kirjain sanassa "Potter" ei ollut normaali kirjain; pikemminkin tyylitelty salama. Tämä tosiasia toi minun mieleeni erään toisen tosiasian aikaisemmin mainitussa sanomalehden artikkelissa: "Red Balloon -kirjakaupassa St. Paulissa, Minnesotassa, kasvomaalaajat maalaavat salamoita lasten otsaan -- juuri kuten Harry Potterilla on salama otsassaan." Kun minä löysin selkeän kuvan Harry Potterista, minä järkytyin huomatessani että tämän salaman tarkka sijainti oli juuri hänen silmiensä välissä, Kolmannen silmän kohdalla. Kiinnostavaa kylläkin, tämä on yksi niistä paikoista johon Raamattu sanoo Väärän profeetan laittavan ihmisiin Pedon Merkin (Ilm. 13:16-18).

Satanismi on täynnä salamoita, niitä käyttivät Adolf Hitlerin SS-joukot ennen Toista maailmansotaa sekä sen aikana. Tohtori Cathy Burns raportoi kirjassaan "Masonic and Occult symbols Illustrated", että salama tunnetaan noituudessa saatanallisena S-kirjaimena. Sitten hän listaa saatanallisia ryhmiä jotka käyttävät tätä salamaa. Tämä lista on valaiseva:

Saatanalliset Rock-yhtyeet: KISS (Knights in Satan's Service), Black Sabbath, AC/DC, Raven, Metallica, Krokus, Judas Priest, Keel ja Bowie (s. 259). Ja nyt me tiedämme, että pieni Harry Potter sopii tähän listaan!

Mutta, sitten Tri. Burns kertoo meille salaman todellisen alkuperän: "Näitä rosoisia symboleita käyttivät myös SS heidän saatanallisen terrorinsa symboleina. Tämä merkki edustaa Luciferin voimaa hänen syöksyessään Maahan salaman muodossa." [s. 251]. Sinä ymmärrät, satanistit lupaavat juhlallisesti, että Harmageddonin taistelussa Lucifer/Saatana sekä hänen joukkonsa kääntävät takaisin tämän aikaisemman häviönsä kun he tuhoavat Jeesuksen Kristuksen ja hänen pyhänsä, sekä hyökkäävät menestyksekkäästi Jumalan Valtaistuimelle! [Kuukausia sitten kirjoittamassani artikkelissa "Salaliittojen filosofiaa" minä mietin, mikä saa nämä salaseurat toimimaan Jumalaa vastaan samalla kun he tietoisesti toteuttavat Raamatun ennustuksia. Ehkäpä tässä on vastaus. He uskovat lujasti voittavansa vihollisensa Jumalan Harmageddonin taistelussa eivätkä he siten pelkää joutuvansa "Tuliseen järveen". Jos tämä arvio pitää paikkansa, he uskovat että Raamattu on melkein totta, mutta että Harmageddonista eteenpäin Raamattu olisikin väärässä. Saatananpalvojilla on mielenkiintoisia, mutta ei kovin järkeviä teorioita. Suom. huom.]

Sukupolvien noituutta Harry Potterin perheessä

Kun minä luin enemmän Harry Potterista tältä Warner Brothersin viralliselta sivulta, minä havaitsin, että Harry Potterin alkuperäinen biologinen perhe harrasti okkultismia. Tämä sukupolvien noituus on kaikkein vahingollisin ja vaarallisin tilanne. "Kirjat seuraavat pojan urotöitä, joka oppii 11-vuotis syntymäpäivänään että hän on kahden voimakkaan noidan orvoksi jäänyt poika, ja omaa ainutlaatuisia maagisia voimia."

Sukupolvien noituus on niin vakava asia, että Jumala kiinnitti siihen erityistä huomiota tuomitessaan sen 5 Moos 5:6-9:ssä, erityisesti jakeessa 9. Tässä jakeessa Jumala varoittaa, että hän rankaisee kolmanteen ja neljänteen sukupolveen niitä jotka vihaavat Häntä ja osoittavat vihansa palvomalla Egyptin epäjumalia, joista monet olivat samoja kuin muinaisessa Babyloniassa. Me tiedämme Apostoli Paavalin ilmestyksistä, että kun henkilö palvoo epäjumalia, hän palvoo itse asiassa domonia tämän epäjumalan takana. Jeesus Kristus paljastaa tämän todellisuuden Ilmestyskirja 9:20:ssä. Siksi, kun roomalaiskatoliset kumartuvat kuolleen "pyhimyksen" edessä rukoillakseen häntä, he rukoilevat itse asiassa demonia!

Kuitenkin, pääasia tässä on sukupolvien noituus, kaikkein vahingollisin ja vakavin noituuden tyyppi. Ja, Harry Potter on lenkki sukupolvien noituudessa.

Taas yksi Harry Potter -kirja: Harry Potter And Chamber of Secrets

"Tähän tarinaan on upotettu enemmän hahmoja kuin aikaisempiin. Lukijat tuntevat jo Dursleyn, Severus Snapen, Aldus Dumbledore, sekä Harryn ystävät Hogwartin noitakoulusta, Ronin ja Hermionen. Ne jotka esiintyvät ensimmäistä kertaa ovat Melkein Päätön Nick, aave jolta pää ei ollut lähtenyt täysin irti sekä Moaning Myrtle joka kummittelee tyttöjen kylpyhuoneessa."
Mahtavaa! Mitä kristityt vanhemmat haluavat lapsistaan joiden mielet ovat läpikotaisin kullästetty tarinoilla aaveesta jolta on pää melkein poikki? Tarkoittaako tämä"Melkein poikki", että hänen päänsä riippuu iljettävästi alaspäin? Jos näin on, se todennäköisesti aiheuttaa lapsille painajaisunia. Myöhemmin, Harry kävelee vahingossa tämän aaveen läpi. Tarina paljastaa, että tämä Melkein Päätön Nick surmattiin Halloweenina 500 vuotta aikaisemmin. Nick kutsuu tätä hänen 500-vuotis kuolinpäiväkseen, ja juhlat jotka hän pitää tämän kuolinpäivänsä kunniaksi pidetään tyrmässä, kidutuskammiossa. Tämä tuo mieleen Rock-bändin, The Grateful Dead (=hienoa olla kuollut). Pakkomielle kuolemaa kohtaan on tyypillistä okkultistiselle mielelle. Katso, mitä ruokaa Melkein Päätön Nick tarjoaa:
"Tarinan lopussa Harry ja hänen elävät ystävänsä pakenevat tästä kuolinpäivä-juhlasta johon osallistui sekava joukko aaveita, ja he menivät takaisin tavalliseen Halloween-juhlaan. Äkkiä he kuulevat oudon, hirvittävän äänen voihkivan: 'Repiä, viiltää, tappaa, ollut nälkäisenä niin kauan, tappaa, aika tappaa, minä haistan veren ...MINÄ HAISTAN VEREN!' Kun vieraat yrittävät paeta, Harry näki äkkiä viiden jalan korkuisten kirjainten ilmestyvän kahden soihdun väliin varoittaen: 'Salaisuuksien kammio on avautunut, perillisen viholliset varokaa.' Äkkiä, hengetön, uhratun kissan jäykkä ruumis ilmestyy katosta riippuen. Kaikki kolmesataa vierasta pakenevat henkensä edestä demoninen nauru korvissaan sanoen: 'Perillisen viholliset, varokaa! Sinun vuorosi on seuraavana, Mudbloods!'"

Jokainen arvo ja maku joka on juutalaiskristillisiä arvoja vastaan on normi Harry Potterissa. Tällaistako sinä haluat lastesi lukevan, painavan mieleensä?

Edelleen, mitä kristityt vanhemmat haluavat altistaessaan lapsia heidän lukiessaan "Moaning Myrtlestä", demonihengestä joka kummittelee tyttöjen kylpyhuoneessa? MInä vapisen kauhusta kun minä ajattelen miljoonia vanhempia jotka tietoisesti ostavat tällaista räikeää satanismia lastensa luettavaksi. Kuitenkin, tämän päivän lapsilla on vanhemmat jotka aikanaan kyllästivät mielensä Rock-yhtyeiden kuten KISS:in, Black Sabbathin, AC/DC:n ja monien muiden vastaavien yhtyeiden satanismilla. Tällaisella taustalla varustetut vanhemmat eivät näe mitään väärää siinä, että he kaatavat tällaista saatanallista tietoa lastensa mieliin, jopa siihen pisteeseen asti että nämä asiat esitellään harmittomassa valossa.

Mutta, kun minä luin lisää tätä kirjaa, minä löysin jopa lisää kauhuja. Ensiksikin, tämä kirja paljastaa että professori Argus Filch Hogwartin noitakoulusta omistaa vankityrmän jossa hän kiduttaa oppilaitaan jotka niskuroivat häntä vastaan. "Hyvin kiillotettu kokoelma ketjuja ja käsirautoja riippuu seinällä professori Filchin työpöydän takana. Oli yleisesti tiedossa, että hän oli aina kerjäämässä Dumbledorelta lupaa ripustaa oppilaita nilkoistaan kattoon."

Ketjut ja käsiraudat jotka riippuvat tyrmän seinillä; tässä on tarpeeksi tuomaan kauhua jokaisen lapsen mieleen jopa siinä määrin että mieli saaattaa vaurioitua. Tämäntyyppinen symbolismi muistuttaa minua mustan magian satanisteista sekä Espanjan inkvisitiosta. Miksi oletettavasti lapsiaan rakastavat vanhemmat tietoisesti esittelevät saatanallista terroria lastensa mieliin?

Toiseksi, me näemme noidille tyypillistä pakkomiellettä tässä seuraavassa katkeömassa: "Filch tarttui sulkakynään joka oli pullossa hänen pöydällään, ja alkoi laahustaa etsien pergamenttiä . 'Dung', hän mutisi raivokkaasti, 'Suuri sihisevä lohikäärme-mörkö, sammakon aivot, rotan suoli, minulla on sitä tarpeeksi... Anna esimerkki... Missä on kaava?'"

Tämä professori Filchin suusta tuleva saasta tuo erään Raamatun jakeen minun mieleeni: "Ja vielä, veljet, kaikki, mikö on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa..."

On ehdottomasti kiellettyä kristittyjen sallia lapsilleen tällaista saatanallista saastaa, heidän nuoriin muokkaukselle alttiiseen mieleensä.

Hogwartin noitakoulussa kummittelee polteregeist nimeltä "Peeves". Kuuntele: "Mutta kun Filch laski sulkakynänsä, kuului äänekäs pamaus toimiston katossa, joka sai öljylampun tärisemään. 'Peeves!' Filch karjui ja paiskasi sulkakynänsä alas raivoissaan. 'Minä saan sinut tällä kertaa, minä saan sinut!' Ja epäröimättä hetkeäkään Filch juoksi ulos toimistosta rouva Norris kannoillaan. Peeves oli koulun poltergeist, hymyilevä ilmassa leijuva kiusankappale joka eli aiheuttaakseen kaaosta ja ahdistusta. Harry ei paljon pitänyt Peevesistä, mutta ei voinut olla tuntematta kiitollisuutta tällä kertaa. Toivottavasti, mitä ikinä Peeves olikaan tehnyt (ja se kuulosti siltä että tällä kertaa hän oli rikkonut jotakin suurta) estäisi Filchiä keskittymästä Harryyn."

Poltergeist on hirvittävä demonilaji jota kaikki satanistit pelkäävät; ja vielä, lapset opetetaan uskomaan, että ne ovat melko harmittomia. Taas kerran, me havaitsemme että lapset valmennetaan hyväksymään kaikki demonien asuttaman saatanallisen maailman aspektit. Miksi me tutustutamme kallisarvoiset lapsemme demonihengelle, joka rakastaa "kaaoksen ja ahdistuksen" levittämistä. Miksi amerikkalaiset vanhemmat luovuttavat lapsensa okkultismille?

Monenlaisia taikuuden muotoja esillä Harry Potter -kirjoissa

 1. Seuraavassa on luettelo materiaaleista joita Hogwartin noitakouluun menevät oppilaat tarvitsevat. Tämä paljastaa Harry Potterin saatanallista luonnetta.
  • Uniformu (musta)

  • Kurssikirjat

   * Taikuuden perus-oppikirja
   * Taikuuden historia
   * Taikuuden teoria

 2. Tulevaisuuden ennustaminen

  • Hogwartin noitakoulussa opetetaan ennustamisen jaloa taitoa. Raamattu kieltää tämän.

 3. Tarot-Kortit

 4. Sorcerer's Stonessa Harry katsoo maagiseen peiliin ja näkee perheensä ensimmäistä kertaa: kuolleen äitinsä ja isänsä sekä koko joukon esivanhempiaan. Satanistit uskovat, että peilit ovat kulkureittejä toisiin ulottuvuuksiin. Elokuvissa jotka käsittelevät okkultistisia teemoja, peilejä käytetään jatkuvasti yhteydenpitoon yliluonnollisten ulottuvuuksien kanssa.

 5. Taiat, loitsut ja taikasauvat

  • alhaalla lueteltuina on joukko avainsanoja joita käytetään Harry Pottereissa.

   * Wingardium Leviosa - saa esineet lentämään (levitaatio)
   * Locomotor Mortis - jalkojen lukitsemis -kirous
   * Petrificus Totalus - ruumiin sitominen
   * Expelliarmus - tehdään taikasauva vaarattomaksi
   * Rictusempra - onnellisuus-lumous
   * Tarantallegra - saa jalat steppaamaan
   * Finite Incantatem - käytetään lopettamaan onnellisuus-lumous ja steppaaminen
   * Serpensortia - saadaan käärme ilmestymään
   * Aparecium - tehdään näkymätön muste näkyväksi
   * Lumos - valo
   * Nox - sammutetaan valo
   * Obliviate - muistilumous
   * Waddiwasi - irroitetaan joku esine
   * Riddikulus - muuteteen Boggart joksikin toiseksi
   * Impervius - veden hylkiminen
   * Dissendum - saadaan avatuksi yksisilmäinen noita
   * Mobilicorpus - sidotaan näkymättömiä naruja jonkin ympärille
   * Alohomora - avaa lukot

 6. Harry Potterin taikasauva -- jokainen noita tarvitsee taikasauvan jonka avulla lähettää loitsuja

  "Sauva, sauva, sauva, jokainen tarvitsee sellaisen... Lilyn sauva oli kymmenen tuumaa pitkä, tehty pajunoksasta. Jamesin taikasauva oli mahonkinen, yksitoista tuumaa pitkä, notkea. Harryn sauva oli tehty piikkipaatsamasta ja peitetty Fenix-linnun höyhenillä, se oli yksitoista tuumaa pitkä, kaunis ja notkea... Taikasauva valitsee noidan tai velhon. Kun sinulla on oikea sauva, kipinät lähtevät kuin ilotulitteet..."

  Täten, me voimme nähdä että Harry ja muut nuoret noidat valitsevat jokainen taikasauvan joka on tehty eri puulajista. Harrylla oli Fenix-linnun pyrstö taikasauvassaan. Me olemme jo kertoneet, että Fexix-lintu on yksi tärkeimpiä Antikristuksen Uuden maailmanjärjestyksen symboleita (lue uutinen 1259). Nyt me näemme, että tämä Antikristus-symboli on yhdistetty Harryyn; hän on ainoa noita luokallaan jolla on höyheniä sauvassaan, ja ne ovat Fexix-linnun höyheniä! Mielenkiintoista kylläkin, toinen Antikristuksen symboli esiintyy kirjan "Sorcerer's Stone" kannessa: valkoinen yksisarvinen, Raamatun symboli Antikristukselle (Daniel 8:5). Täten, me voimme nähdä ainakin kaksi esimerkkiä jossa Harry Potterin okkultismi on täysin sopusoinnussa Antikristuksen kanssa, joka myös harjoittaa mustan magian noituutta ilmestyttyään (Daniel 8:23).

  Edelleen, huomaa että Harryn taikasauva on tehty piikkipaatsamasta. Historiassa kaikkein voimakkaimmat noidat käyttivät piikkipaatsamasta tehtyä sauvaa. Nyt sinä tiedät totuuden "Hollywoodin" takana olevasta henkivallasta. [Piikkipaatsama = holly. Puu = wood. Piikkipaatsamapuu = hollywood. Suom. huom.] Kuten Peter Lemesurier sanoo kirjassaan "The Armageddon Script": Hollywood esittää pääroolia ihmisten eksyttämisessa Antikristuksen ilmestymisenaikana!

  Tämä on perinteistä noituutta, ja se vyöryy suoraan lastesi päälle! Tarjoatko sinä heille näitä kirjoja; sallitko sinä asettua alttiiksi näille kirjoille julkisissa kirjastoissa? Saisit hävetä jos teet näin!

Julkiset koulut tarrautuvat kiinni Harry Pottereihin kaikella voimallaan

Kun Adolf Hitlerille heräsi pakkomielle okkultismiin, hänen täytyi mennä okkultistista kirjallisuutta myyviin kauppoihin Wienissä. Okkultistista materiaalia ei ollut helppo löytää, eikä se ollut halpaa. Mutta nämä Harry Potter -tuotteet toivotetaan tervetulleeksi kaikkiin kouluihin sekä Englannissa että Amerikassa. Kuuntele kappaletta joka kertoo tämän kaiken:
"Ensin, Scottish Arts Council antoi hänelle apurahan jotta hän (Rowling) voisi saattaa kirjan loppuun. Sen jälkeen kun kirja tuli myyntiin Bloomsburyyn ja Scholastic Books -kirjakauppaan, arvostus alkoi nousta. Harry Potter voitti The British Book Awardsin Vuoden lastenkirja -palkinnon, ja sai arvostelijat haltioihinsa Atlantin molemmilla puolilla. Kirjan oikeudet on myyty Ranskaan, Saksaan, Italiaan, Hollantiin, Kreikkaan, Suomeen, Tanskaan, Espanjaan ja Ruotsiin." [http://curiousgeorge.wordsworth.com/www/authorinfo/Rowling/_JK/].
Vähittäiskaupat suunnittelevat valtavaa määrää Harry Potter -lisenssituotteita, lelut tulevat!

UUTISKATSAUS: "Kauppiaat näkevät taikaa Harry Potterissa", Christopher Stern, The Washington post.

"Markkina-asiantuntijat yllättyivät kolmen ensimmäisen Harry Potterin valtavasta myynnistä, ilmiöstä joka vei sanat suusta. Tällä kerralla aikuiset ovat valmiita kun neljäs kirja tulee hyllyihin viikonloppuna, ja elokuva ensi vuonna. markkinointi-ihmiset Lontoosta Los Angelesiin suorittavat yhden suurimmista mainoskampanjoista sitten viimeisimmän Tähtien Sodan. Warner Bros ennustaa, että Harry Potter -kauppatavarat tulevat kilpailemaan Batmanin kanssa, joka toi yhtiölle yli mirjardi dollaria... Materiaali näissä kirjoissa suo mahdollisuuden tavaramerkityille leluille, kuten taikasauvoille ja näkymättömyys-viitoille, Warner Brosin edustaja selitti."

Mahtavaa! Nyt lapset jotka eivät osaa vielä lukea, voivat leikkiä olevansa noitia ja velhoja. He todella opettelevat satanismin teitä, jonka Jumala kielsi ja jonka Hän lupasi tuomita ankarasti.

Potter-kirjojen puolustajat ovat satanismin puolustajia

Harry Pottereiden äänekkäimmät puolustajat sanovat, että näiden kirjojen poistaminen olisi sensuurin harjoittamista, ja että tämä olisi väärin Harry Potter -faneja kohtaan. Sensuroijat pitävät kovaa ääntä jotta he suojelisivat Jumalaa rakastavia ihmisiä pornografialta, ja jotta se heitettäisiin takaisin helvettiin mistä se on peräisin. Vapauden nimissä me olemme sallineet Amerikan nuorison joutua pornografiaa, Rock musiikkia, okkultistista Sience Fictionia jne. saastaa sisältävän tulvaveden alle, niin että meidän kansakuntamme seisoo nyt Jumalallisen tuomion eteisessä.

Sensurointi on täysin Jumalan tahdon mukaista, kun sillä pyritään suojelemaan viattomia. Tässä on sensuroinnin perusta: "Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa..." [Fil. 4:8]. Tietenkin, määritelmä "Mikä on puhdasta, rakastettavaa, hyvältä kuuluvaa" on Pyhä Raamattu.

Raamatulla on paljon sanottavaa asioista joiden me olemme sallineet kukoistaa Amerikassa vapauden nimessä. Tutkitaanpa joitakin Raamatunkohtia:

"Joka vanhurskaudessa vaeltaa ja puhuu sitä, mikä oikein on ...Joka tukkii korvansa kuulemasta veritöitä ja sulkee silmänsä näkemästä pahaa, hän on asuva kukkuloilla, kalliolinnat ovat hänen turvansa; hänelle annetaan hänen leipänsä, eikä vesi häneltä ehdy." [Jes. 33:15-16].
Tietenkin, "hän on asuva kukkuloilla" viittaa Taivaaseen. Nuo ihmiset jotka puolustavat saastaa vapauden nimessä, kohtaavat epämiellyttävän yllätyksen Tuomiopäivänä Valkoisen Valtaistuimen edessä, kun Jeesus Kristus itse käyttää heidän suhtautumistaan näihin asioihin yhtenä perusteluna heittää heidät Tuliseen järveen.
"Etkö sinä ole ikiajoista asti Herra, minun pyhä Jumalani? Me emme kuole! Sinä, Herra olet pannut sen tuomioksi; sinä, kallio, olet asettanut sen kuritukseksi. Sinun silmäsi ovat puhtaat, niin ettet voi katsoa pahaa etkä saata katsella turmiota. Minkätähden sinä katselet uskottomia, olet vaiti, kun jumalaton nielee hurskaampansa..." [Habakuk 1:12-13].
Jumalan silmät ovat niin puhtaat, että Hän ei voi katsoa pahaa, ja Hän käskee meidän tehdä samoin. Huomaa, että ihmiset jotka katsovat pahaa "on säädetty tuomiota varten".

Mitä Harry Potter -kirjojen kanssa pitäisi tehdä?

Taas kerran, Raamattu antaa meille ohjeet siitä, mitä tehdä näiden noituutta opettavien kirjojen kanssa. Katso Apostolien teot 19:16-20:

"Ja se mies, jossa paha henki oli, karkasi heidän kimppuunsa, voitti heidät toisen toisensa perästä ja runteli heitä, niin että he alastomina ja haavoitettuina pakenivat siitä huoneesta. Ja tämän saivat tietää kaikki Efeson asukkaat, sekä juutalaiset että kreikkalaiset; ja heidät kaikki valtasi pelko, ja Herran Jeesuksen nimeä ylistettiin suuresti. Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa. Ja useat niistä, jotka olivat taikuutta harjoittaneet, kantoivat kirjansa kokoon ja polttivat ne kaikkien nähden; ja kun niiden arvo laskettiin yhteen, huomattiin sen olevan viisikymmentä tuhatta hopearahaa."
Minä annan vakavan varoituksen kaikille vanhemmille jotka sallivat lastensa lukea näitä kirjoja, kaikille opettajille jotka altistavat lapset tähän noituuteen julkisissa kouluissa, sekä kaikille jotka puolustavat satanismia. Kuuntele Jumalan Sanaa:
"Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia..." [Ef. 5:6].
Kaikesta sydämestäni, minä kehoitan kaikkia jotka kuuntelevat: älä anna kenenkään johtaa itseäsi harhaan tyhjillä selityksillä ja kestämättömillä argumenteilla hyväksymään näitä syntejä, sillä Jumalan viha kohtaa tällöin sinua sekä kansakuntaa joka on sallinut sinun harjoittaa ja puolustaa näitä syntejä.
"Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: 'Minun on kosto, minä olen maksava'; ja vielä: 'Herra on tuomitseva kansansa". Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin." [Hebr: 10:30-31].
Oppia okkultististen kansojen teistä

Kun Israel valmistautui ylittämään Jordan-joen ottaakseen haltuunsa Luvatun maan, jonka Jumala lupasi heille, koska Israel oli Jumalan työkalu Hänen tuomitessaan sitä maata asuttavaa kansaa. Kuuntele Jumalan varoituksia:
"Kun tulet siihen maahan, jonka Herra, sinun Jumalasi sinulle antaa, niin älä opettele jäljittelemään niiden kansojen kauhistuttavia tekoja." [5 Moos. 18:9].
Jumala varoitti israelilaisia jotta he eivät opettelisi niiden kansojen inhottavia tapoja, jotka heidän piti tuhota. Monissa tapauksissa Jumala määräsi juutalaiset johtajat surmaamaan valloittamansa maan jokaisen miehen, naisen ja lapsen. Miksi Jumala oli niin vihainen että Hän antoi määräyksen tällaisesta tuhoamisesta? Jumala kertoo meille syyn, ja meidän on parasta kuunnella, muistaen että Jumala ei koskaan muutu; se mikä teki Hänet vihaiseksi 3000 vuotta sitten tekee Hänet yhtä vihaiseksi tänään, sitä kohtaan joka opiskelee näitä inhottavia tapoja.
"Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi karkoittaa heidät sinun tieltäsi." [5 Moos. 18:10-12].
Nämä inhottavat tavat jotka tekivät Jumalan niin vihaiseksi, että Hän tuhosi näitä harjoittavat ihmiset ovat samoja asioita joita Harry Potter tekee ja opettaa kirjoissaan. Me opetamme lapsillemme näitä inhottavia tapoja, meidän lapsemme opiskelevat noituutta niin valtavassa määrin että uutisissa kerrotaan: "'Se on luultavasti kaikkein tärkein kirja jota kirjakaupat myyvät tänä vuonna.' sanoi LIz Sich, joka käsittelee Waterstonesin mainontaa."
"Ei ole takeita siitä, etteivät kirjat lopu kaupoista nopeasti. Monet, itse asiassa odottavat jouluruuhkaa ja ovat tehneet jo kymmeniä ellei peräti satoja tuhansia ennakkotilauksia... Donna Anderson San Franciscosta sanoo, että hän osti 8-vuotialle lapsenlapselleen ensimmäisen Harry Potter -kirjansa. 'Heti kun hän oli lukenut sen loppuun, hän kysyi, että milloin tulee seuraava. On hienoa nähdä lasten odottavan seuraavan kirjan ilmestymistä.'"
Alkaen Disneystä, joka laittoi noidan hatun Mikki-Hiiren päähän, ja päättyen kuusi vuosikymmentä myöhemmin Harry Potteriin, amerikkalaiset ovat näyttäneet lapsilleen maagisen noituuden sisimmän olemuksen. Nyt, kun useat sukupolvet tuntevat olonsa mukavaksi noituuden arvoissa ja periaatteissa, sekä sen yliluonnollisesta voimasta, onko Antikristuksen ilmestymisen aika? Ajattelen että saattaisi olla.

Amerikka on ylittänyt rajan, jonka takana Jumala ei enää suvaitse syntiä, me seisomme viimeisellä rajalla ennen tuomioita monien syntiemme vuoksi, ei vähiten tässä artikkelissa mainittujen. Minä kuulen Jumalan kutsuvan Amerikkaa samalla tavalla kuin Hän kutsui Israelia juuri ennen Babylonin käsien kautta langettamaansa tuomiota. "Minä panen hävityksen teidän seassanne, niinkuin Jumala hävitti Sodoman ja Gomorran, ja te olitte kuin tulesta temmattu kekäle. Mutta te ette kääntyneet minun tyköni, sanoo Herra. Sentähden minä teen sinulle, Israel, näin. Koska minä tämän sinulle teen, niin valmistaudu, Israel, kohtaamaan Jumalaasi." [Aamos 4: 11-12].

"Sentähden minä tämän sinulle teen, valmistaudu kohtaamaan Jumalaasi", oi Amerikka!

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1377Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin