Pohjois-Korea valmistautuu sotaan -- vaikka puhuu rauhasta


Alaotsikko: Vaikka ulkoministeri Madeleine Albright vieraili Pohjois-Koreassa "juhlimassa" Etelä- ja Pohjois-Korean välisten rauhanneuvotteluiden tuloksia, hän tiesi että Pohjois-Korea oli mobilisoinut 1,2 miljoonaa miestä käsittävän armeijansa sekä oli levittänyt näistä sotilaista 70% demilitarisoidulle vyöhykkeelle! Toinen suunnitellin III maailmansodan moukareista saattaa olla lähellä iskeytymistään

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä


UUTISKATSAUS: "Viimeinen vaihe, löydä yllättävä kuva", kirjoittanut J. R. Nyquist, WorddNetDaily, 26.10.2000; http://www.worldnetdaily.com/bluesky_nyquist/20001026_xcnjy_get_big_pi.shtml.

"Huomioi kiehtova artikkeli joka ilmestyi Washington Times -lehdessä tiistaina Steven Mufsonin toimesta otsikolla 'Pjongjang jota Albright ei nähnyt.' Mufson mainitsee kirurgi Norbert Vollertsonin joka oli hiljattain töissä Pohjois-Korean sairaaloissa. Vollertsenin mukaan satoja tuhansia Pohjois-Korean sotilaita on sijoitettu ympäri maaseutua ja heidän kuvaillaan 'odottavan jotakin'. Vollert ihmettelee, että mitä he oikein odottavat. Kukaan ei mobilisoi 1,2 miljoonaa miestä jos ei ole pienintäkään sodan uhkaa.

Kiinasta -- joka on Pohjois-Korean liittolainen -- me löydämme lisää selväsanaisia lausuntoja olemassa olevasta uhasta. Hallituksen virallinen sanomalehti sanoi, että George W. Bushin Kiinan politiikka johtaisi hautajaisiin mikäli hän voittaisi vaalit. Itse asiassa lehti sanoi, että mikäli George W. Bush tulisi valituksi Valkoiseen taloon, sota olisi väistämätön.

Herra Nyquist oli hyvin lähellä tämän elintärkeän asian -- sekä tapahtumien todellisen käsikirjoituksen -- ymmärtämisessä, mutta sitten hän eksyy kauemmaksi ja turvautuu vanhoihin ja väsyttäviin kliseisiin politiikasta ja poliitikoista. Pari kuukautta sitten minä lähetin hänelle kattavan selonteon sähköpostissa informoiden häntä meidän asiantuntemuksestamme noituuden sekä Uuden maailmanjärjestyksen alalla, ja pyysin häntä lukemaan meidän artikkeleitamme. Hän vastasi ja sanoi tekevänsä sitä parhaillaan.

Tämä Nyquistin artikkeli -- josta on maininta ylempänä -- osoittaa, että hän ei yksinkertaisesti ymmärrä sitä kansainvälisen salaliiton syvyyttä joka on mukana kolmannen maailmansodan valmisteluissa, joka puolestaan tuo Antikristuksen. Tämä salaliitto on aivan niin laaja kuin Raamattu ilmoittaa; se on globaalinen.

Danielin Kirjassa 2:37-44 Jumala kertoo, että aikojen lopulla nähdään maailmanlaajuinen kansakuntien uudelleenjärjestely kymmeneen valtakuntaan. Jokaista näitä valtakuntaa johtaa oma hallitsijansa. Huomioi avainlause jakeen 39 lopussa; Jumala sanoo, että tämä lopullinen valtakunta tulee hallitsemaan "yli koko maan". Tämä lausunto torjuu sellaiset väärät opetukset, kuin että alkuperäiset 10 Länsi-Euroopan kansakuntaa voisivat täyttää tämän profetian.

Danielin Kirjassa 7:7-8 Jumala antaa meille järjestyksen niistä tapahtumista joiden pohjalta me voimme päätellä, että Antikristuksen ilmestyminen on lähellä. Tässä profetiassa Daniel näkee:
 1. Maailma jaetaan uudelleen kymmeneen super-kansakuntaan jolla jokaisella on oma hallitsijansa

 2. Antikristus ilmestyy

 3. Kolme näistä super-kansakunnasta tuhotaan Antikristuksen toimesta

Koska siitä lähtien kun maailman kansakunnat uudelleenjärjestettiin kymmeneksi taloudelliseksi kansakunnaksi vuosina 1992-1996, me tiedämme, että Antikristuksen ilmestyminen on hyvin, hyvin lähellä. Me näemme myös, että kolmas maailmansota, jota on suunniteltu vuodesta 1870 lähtien -- tuomaan Antikristus -- on hyvin lähellä syttymistään. Lue uutinen 1056 niin saat tietää yksityiskohdat.

Lopulta Ilmestyskirja 17:17 piirtää valmiiksi meidän profeetallisen kuvamme. Jumala sanoo, että Hän on pannut suunnitelman näiden 10 hallitsijan sydämeen ja mieleen, jotta he toimisivat yhteisymmärryksessä toteuttaakseen jokaisen profetian sanan jonka Jumala on lausunut. Tämä profetia tarkoittaa, että meidän pitäisi otaksua, että kaikkien lopun aikojen 10 hallitsijan pitäisi toimia yhteisymmärryksessä toistensa kanssa, jotta Antikristus saataisiin ilmestymään.

Ilmestyskirja 16:13-14 sekä Daniel 10:12-20 kertovat, että riivaajat ovat vaikuttaneet maailman johtajiin kautta vuosisatojen, mutta erityisen innokkaasti he tekevät tätä lopun aikoina. Jumala on määrännyt eri kansallisuuksia edustavan demonijoukon -- joka on vastuussa Saatanalle -- vaikuttamaan tämän päivän johtajiin niin, että he toimisivat harmoniassa siihen asti, kunnes Antikristus on tullut. Katsotaanpa mitkä nämä 10 kansakuntaa ovat, jotta me saisimme asiasta oikeanlaisen kuvan.
 1. Pohjois-Amerikka

 2. Länsi-Eurooppa

 3. Japani

 4. Australia, Etelä-Afrikka sekä muut kehitysmaiden markkinataloudet

 5. Itä-Eurooppa ja Venäjä

 6. Latinalainen Amerikka

 7. Pohjois-Afrikka ja Lähi-Itä

 8. Trooppinen Afrikka

 9. Etelä- ja Kaakkois-Aasia

 10. Kiina

Tässä Herra Nyquistin artikkelissa mainitaan, että kansakunnat 1, 5, ja 10 toimivat toisiaan vastaan, mutta jos sinä todella uskot Raamattuun, sinun tulee odottaa maailmanlaajuista salaliittoa joka johtaa siihen, että jokainen näistä kansakunnista on liitossa toistensa kanssa jotta Antikristus voisi ilmestyä. Sen jälkeen kun Antikristus on tullut, puhkeaa vakavia sisäisiä levottomuuksia joiden seurauksena kolme näistä super-kansakunnista tuhotaan täydellisesti heidän yritettyään riistää valta Antikristukselta (Daniel 2:41-43), mutta siitä kerromme myöhemmin jossain toisessa artikkelissa.

Pointti on siinä, että herra Nyquist uskoo naiivisti siihen että Yhdysvallat, Venäjä ja Kiina toimivat toisiaan vastaan, kun tosiasiassa sekä molemmat Raamatun profetiat että Uuden aikakauden liikkeen kirjoitukset todistavat että nämä maat toimivat harmoniassa. Lue uutinen 1007 tietääksesi kuinka amerikkalainen Illuminismi loi kommunismin.

Kunnes Antikristus saapuu, näiden kansakuntien johtajat tekevät salaisesti yhteistyötä kolmannen maailmansodan eteen. Käsikirjoitus määrää heidät näyttelemään että he olisivat ikäänkuin vihollisia. Tämä on ollut amerikkalaisten poliitikkojen pieni likainen salaisuus Franklin D. Rooseveltin ajoista lähtien. Amerikkalaiset poliitikot ovat aina uskoneet että kommunistit olisivat uskollisia salaisia liittolaisia matkalla kohti Uutta maailmanjärjestystä, että he eivät olisi vihollisia. Koska Yhdysvallat on aina ollut tämän suunnitelman johtaja, Amerikan johtajat eivät pysty kuvittelemaan mielessään että heidän suunnitelmiaan ei aina noudatettaisikaan. Antikristuksen ilmestymisen jälkeen tämä kymmenen kansakunnan salaliitto hajoaa sisäisiin kiistoihin kun ensin venäläiset ja sitten kiinalaiset yrittävät riistää vallan Antikristukselta. Vielä kerran, Raamatun profetiat tulevat osoittautumaan todeksi.

Korean niemimaan sota -- osa kaksi kuljettaessa kohti kolmatta maailmansotaa

Kirjassaan "The Armageddon Script: Prophecy in Action" Uuden aikakauden kirjailija Peter Lemesurier luetteloi systemaattisesti kaikki tapahtumat jotka täytyy tapahtua oikeassa järjestyksessä, jotta saataisiin oikeanlainen näyttämö Antikristuksen ilmestymiselle. Sivuilla 222-223 Lemesurier antaa hyvin kolkon lausunnon Koreasta: "Mutta sitten, vuosisadan viimeisten 20 vuoden aikana sota tulee harvoin olemaan poissa maailman näyttämöltä. Tulee lukuisia paikallisia konflikteja Kauko-Idässä, Lähi-idässä sekä Afrikassa. Hiuksia nostattava vastakkainasettelu Koreassa saattaa, jakson loppua kohti mentäessä, uhata ihmiskunnan koko olemassaoloa."

Me elämme nyt 20. vuosisadan aivan loppua, ja suunniteltu Pohjois-Korean invaasio Etelään näyttää olevan hyvin ajankohtainen. Clintonin hallinnon kahden ensimmäisen vuoden aikana meille kaikille kerrottiin toistuvasti, että Pohjois-Korealla luultavasti on ydinaseita. Presidentti Clinton sekä entinen Presidentti Carter solmivat sopimuksen jossa Pohjois-Korea lupasi hävittää ydinaseensa -- sekä mahdollisuuden valmistaa niitä -- joskus vuoden 2000 jälkeen. Tämä "sopimus" ei itse asiassa ollut sopimus laisinkaan, koska se jätti Pohjois-Korealle oikeuden näihin aseisiin tämän jakson ajan.

Kuten Nyquist artikkelissaan toteaa, Pohjois-Korea on mobilisoinut 1,2 miljoonan miehen armeijansa sekä hajauttanut ne ympäri maaseutua. Kuulostaa siltä kuinheidän komentajilleen olisi annettu käsky hajauttaa joukot jotta ne voisivat odottaa käskyä hyökätä.

Pentagon ymmärtää todellisen sotilaallisen uhan

Hyvin kiinnostava aiheeseen liittyvä artikkeli tulee Yhdysvaltain puolustusministeriöstä (http://www.defenselink.mil/news/Sep2000/p09222000_p163-00.html). Tällä www-sivulla on Pohjois-Korean uhkaa käsittelevä selonteko Yhdysvaltain kongressille. Vaikka Albright on yrittänyt vakuuttaa amerikkalaiset siitä, että Clintonin politiikka on tämän osan maailmaa rauhan kynnykselle, todellisuus on kaukana tästä, ja artikkelin kirjoittajat näyttävät varoittavan siitä ettemme olisi hölmöjä. Heidän raporttinsa otsikko on: "Vuoden 2000 raportti kongressille Korean niemimaan sotilaallisesta tilanteesta" 12.09.2000.

Tämä raportti tunnustaa tilanteen vakavuuden. "Pohjois-Korealla on suuret ja voimakkaat maavoimat, joka on määrällisesti ylivoimainen miesvahvuudessa, aseistuksessa ja tykistössä, sekä on levittäytynyt sellaisiin asemiin joista käsin he voisivat tehdä voimakkaan vastahyökkäyksen minimaalisin valmisteluin... Puolustuksemme kulmakivi on Etelä-Korean ja USA:n liittolaissuhteen aikaansaama pelote... Etelä-Korea ei ole koskaan kyennyt hankkimaan samanlaista sotilaallista kapasiteettia kuin mitä Pohjois-Korealla on. Etelä-Korean puolustus on nojannut Korean sodasta lähtien vahvasti Etelä-Korean ja USA:n yhteiseen puolustusjärjestelmään..."

Tämä raportti tekee aivan selväksi, että Etelä-Korea ei voi puolustautua ilman Yhdysvaltain massiivista tukea. Minun tyttäreni palvelee sellaisessa kansalliskaartin yksikössä jonka tehtävänä on -- he ovat harjoitelleet sitä ahkerasti -- päästä nopeasti Etelä-Koreaan hyökkäyksen sattuessa. Kun minä luin Pohjois-Korean valmiuksista rakentaa ohjuksia joissa on ydinkärki, minä voin vain kuvitella sitä tilannetta, jossa meidän sotilaalliset vahvistuksemme -- jotka tulisivat maahan lentokoneilla tai laivoilla -- tuhottaisiin näillä ohjuksilla.

Pohjois-Korean valmiudet

"Pjongjangin sotilaallinen päämäärä on yhdistää niemimaa voimaa käyttäen. Pohjois-Korean sotasuunnitelma nojautuu yllätykseen, lyhyeen ja väkivaltaiseen lahi-taisteluun, Yhdysvaltain täydennys-joukkojen perille tulon estämiseen sekä Etelä-Korean joukkojen mobilisoinnin estämiseen. Pohjois-Korean armeija on tänään viidenneksi suurin maailmassa. Maavoimat, joissa on miljoona aktiivista sotilasta ja jotka muodostavat pääosan Pohjoisen lähitaistelu valmiuksista ovat maailman kolmanneksi suurimmat. Näitä tukevat ilmavoimat, joissa on 1600 lentokonetta sekä yli 800 laivaa käsittävät merivoimat. Seitsemänkymmentä prosenttia maan aktiivisesta sotavoimasta -- jotka käsittävät 700000 jalkaväkimiestä, 8000 tykistöjärjestelmää ja 2000 tankkia -- on sijoitettu sadan mailin päähän demilitarisoidusta vyöhykkeestä. He voivat hyökätä tämän hetkisestä sijaintipaikastaan minimaalisilla valmisteluilla."

"Pohjois-Korealla on tykistö jossa on yli 12000 itsestään liikkuvaa järjestelmää. Ilman että tarvitsisi siirtää yhtä ainutta tykkiä Pohjoinen voisi pitää yllä jopa 500000 laukausta tunnissa käsittävää tykistö keskitystä usean tunnin ajan. Maan tykistö sisältää 500 pitkän matkan järjestelmää, joita on rakennettu viimeisen vuosikymmenen aikana. Koska nämä pitkän matkan järjestelmät on sijoitettu niin lähelle demilitarisoitua vyöhykettä, ne uhkaavat Söulia -- joka on 40 kilometrin päässä vyöhykkeestä Etelän puolella -- musertavalla hyökkäyksellä."

"Tietäen hyvin, etteivät pärjää Etelä-Korean/USA:n teknologiselle ylivoimalle, Pohjoisen johto jeskittyy kehittämään ballistisia ohjuksia sekä muita joukkotuho-aseita, jotka ovat varta vasten suunniteltuja Etelä-Korean/USA:n tavanomaisten aseiden ylivoimaa vastaan. Pohjoisen aseet pelottavia, niitä on rahoitettu paljon ja ne aiheuttavat huolta. Pohjoisen ballistisiin ohjuksiin kuuluu yli 500 eri tyyppistä SCUD-ohjusta. He jatkavat keski-pitkän matkan Dong-ohjusten kehittelyä, joiden kantomatka riittää iskemään USA:n tukikohtiin Japanissa. Pohjois-Korea kehittää myös moni-vaihe -ohjuksia jotka yltäisivät Amerikan mantereelle asti. He ovat testanneet 2000 kilometriä lentävää Taepo Dong 1 -ohjusta ja jatkavat työtään yli 5000 kilometriä lentävän Taepo Dong 2 -ohjusten kanssa.

Siten, Pohjois-Korealla on valmius rakentaa massatuho-aseita, kemiallisia, biologisia tai ydinaseita ohjusten taistelukärkiin, joilla on mahdollista iskeä USA:n kaupunkeihin asti. Lyhyt silmäys "Uuden maailmanjärjestyksen" kolmannen maailmansodan koreaa käsittelevään osuuteen paljastaa, että tulevan Korean sodan on tarkoitus aiheuttaa paniikkia ihmisten keskuuteen, niin että he ajattelisivat että maailma on tuhon partaalla (Lemesurier, The Armageddon Script, sivu 223).

Tämä skenaario edellyttää, että Kiinan täytyy tulla Pohjois-Korean avuksi sekä uhata Yhdysvaltoja ydinsodalla. Siitä lähtien kun Pohjois-Korean armeija on nyt mobilisoitu "odottamaan jotakin" kuten Nyquist ylempänä toteaa, me voimme vain olettaa että sodan on määrä alkaa pian. Jos WorldNetDaily tietää tämän, sinä ymmärrät että CIA, Valkoinen talo sekä puolustusministeriö tietävät myös. He tietävät, että aika on lähellä. Madeleine Albright oli luultavasti juuri keskustelemassa Pohjois-Korean johdon kanssa siitä, että he noudattaisivat käsikirjoitusta tarkkaan.

Kun Korean sodan on tarkoitus alkaa pian sen jälkeen kun Lähi-Itä räjähtää, me olemme kiinnostuneita näkemään että tapahtumat Lähi-Idässä kulkevat kohti sotaa. Israelilaiset ovat "fyysisesti erillään" palestiinalaisista, ja pian Knesset äänestää lakiesityksestä joka määräisi juutalaiset uudisasukkaat muuttamaan pois arabi-enemmistöisistä kylistä ja kaupungeista. Nämä ovat sotaa edeltäviä toimenpiteitä. Pian Arafat räjäyttää temppelivuoren ja kolmas maailmansota alkaa. Sitten Pohjois-Korean on määrä hyökätä Etelä-Koreaan. Tämän jälkeen Kiina miehittää Taiwanin...

Illuminati totisesti saa kaipaamansa kolmannen maailmansodan. Matteus 24 toteutuu ja Antikristus tulee.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1426Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi
Visitors since: Jul 12, 2001


Takaisin