Vaaliskandaalin aiheuttama raivo Floridassa jatkuu: tiesitkö että nämä skandaalit olivat suunniteltuja?

 

Alaotsikko: Tosiasia että vaalipetos Goren puolesta Floridassa oli niin julkista, pitäisi hälyttää meidät siitä, että paljon hirvittävämpi -- salainen suunnitelma -- on työn alla. Mutta kun sinä katsot näitä uutisia okkultistisen Illuminatin silmin sinä näet todellisen asiakirjan jota ollaan toteuttamassa Floridassa.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössäUUTISKATSAUS: "Vallankaappaus suljettujen ovien takana: Republikaanien tarkkailijat Miami-Dadessa sanovat, että demokraatit yrittävät salaista uudelleenlaskentaa", WorldNetDaily, 1.12.2000 [http://www.worldnetdaily.com/bluesky_repack/20001201_xrpkg_coup_behin.shtml].

"Uuvuttavaa, inhottavaa, hänen äänensä on edelleen käheä hänen väiteltyään Demokraattien lattiatason johtajien kanssa. Virginialainen Republikaani Roger Morse oli juuri palannut etelä-Floridan juoksuhaudoista missä, hän sanoo, hän todisti vallankaappausyritystä suljettujen ovien takana; he yrittivät varastaa presidentinvaalit. Morse oli yksi kymmenistä Republikaanien tarkkailijoista jotka ottivat töistään vapaata matkustaakseen Floridaan ottamaan osaa siihen jonka hän tunsi olevan historiallinen tapahtuma. Kuten monet viranomaiset jotka matkustivat Floridaan hän ajatteli, että hän tulee näkemään että demokratia tosiaan toimii."

"Sen sijaan, se mitä hän näki Stephen P. Clark -keskuksessa Miami-Dadessa sai hänet voimaan pahoin. 'Sen jälkeen kun he olivat kolmen päivän ajan muutelleet sääntöjä joka kerta kun me astuimme sisään huoneeseen, Demokraatit lopulta päättivät pitää osittaisen uudelleen laskennan suljettujen ovien takana, ja he veivät kiistanalaiset äänestyslipukkeet pää-laskentahuoneesta pieneen yksityiseen huoneeseen 19. kerrokseen ilman lehdistöä. 'Morse sanoi. 'He sulkivat ovet Republikaanien tarkkailijoilta ja kieltäytyivät päästämästä meitä sisään. Tällöin me ymmärsimme, että meidän täytyy tehdä jotakin estääksemme vaalien varastamisen.'"

"Floridan auringon alla kymmenillä television uutisryhmillä oli lupa filmata manuaalista uudelleenlaskentaa maakunnan vaalitoimistoissa Miami-Dadessa, West Palm Beachissa ja muissa kiistanalaisissa maakunnissa. Joukko vaalituomareita piteli vaalilipukkeita kun he yrittivät päätellä äänestäjän kannan äänestyslipukkeen painaumasta tavalla joka on tullut tutuksi television katsojille ympäri maata. Mutta viime keskiviikkona -- päivää ennen Kiitospäivää -- Demokraatti-viranomaiset ymmärsivät että he eivät pysty saamaan ääntenlaskentaa päätökseen Floridan Korkeimman oikeuden asettamaan määrä-aikaan mennessä joka oli kello 17:00 sunnuntaina, ja he päättivät nopeuttaa prosessia. 'Meille kerrottiin, että me olimme kyseenalaistaneet liian monta lipuketta ja siten hidastimme työtä' sanoi Bryan Wilkes, toinen Republikaanien vaalitarkkailija jonka Miami-Daden kunta oli valtuuttanut. Tämän jälkeen päätuomari Lawrence King, Demokraatti, käski työntekijöitä keräämään lipukkeet ja viemään ne pienempään huoneeseen yläkertaan kauas kameroista -- sekä Repuplikaanien vapaaehtois-työntekijöistä."

Nämä Republikaani-edustajat ja muut tarkkailijat tiesivät tarkkaan mitä suljettujen ovien takana tapahtui, paikassa jossa Demokraattisen puolueen virkailijat olivat "laskemassa" lipukkeita. He tiesivät, että Goren äänimäärä lähtisi rakettimaiseen nousuun kun epäselvät lipukkeet julistettaisiin Goren ääniksi ilman että yksikään ulkopuolinen tarkkailija varmistaisi että ääni todella tulisi Gorelle.

"Morse ja Wilkes olivat huolestuneita, koska menettelytavat alakerran avoimessa huoneessa olivat jo kyllin huonoja. 'Me näimme Demokraatti-viranomaisten taivuttelevan äänestyslipukkeita niin että painaumat ponnahtivat ylös' Wilkes sanoi. 'Me näimme heidän paiskovan lattialle kokonaisia pinoja Bushin lipukkeita. Me näimme heidän laskevan lipukkeita kuin korttipakkoja. Me näimme kuinka lipukkeita joissa oli reikä Bushin kohdalla teipattiin ja niistä tehtiin Goren ääniä...'" Totisesti, massiivinen vaalipetos oli meneillään.

Kun ideologia -- olkoonpa sen väri mikä tahansa -- päättää tukahduttaa ihmisten tahdon tai itseasiassa orjuuttaa koko väestön, he ilmaisevat hirvittävät aikomuksensa mitä kauneimmilla termeillä. He kertovat aina uhreilleen, että he toimivat heidän omaksi parhaakseen. Kun sinä puhut Leninistä, Stalinista tai Hitleristä, heillä oli aina puhumisen taito; he pystyivät aina vakuuttamaan kansalleen että heidän pitäisi kävellä pitkin sitä lankkua joka johtaa heidän poliittiseen kuolemaansa. Myös Demokraatit esittelevät omaa näkemystään vaalipetoksesta kaunein sanakääntein, kuten "Jokainen ääni pitäisi laskea" tai "kansan tahto".

Tietysti, tämä on tarkkaan sitä retoriikkaa joka virtaa ulos Demokraattien suusta. Kuitenkin, Demokraateilla on aina ollut takanaan kaikkein arvokkain liittolainen: valtalehdistö. Kuten me keskustelimme uutisessa 1439 otsikolla "näkymätön yksipuoluejärjestelmä Amerikassa" Demokraateille on aina määrätty aktiivisen muutoksen edistäjän rooli, ja pääosa lehdistöä on aina ollut heidän aktiivinen liittolaisensa. Koska heidän päämääränsä on tuhota vanha status quo (=nykytila) -systeemi jotta Illuministinen hallitus voitaisiin nimittää, heidän suora kohteensa on oletettu status quo:n puolustaja, Republikaaninen puolue. Kuitenkin, heidän epäsuora ja lopullinen kohteensa on meidän perustuslaillinen hallituksemme, vihattu instituutio jonka he haluavat tuhota. Tämä vaali-fiasko saattaa olla suunniteltu, jotta saavutettaisiin tämä perustuslaillinen tuho.

Palataanpa nyt takaisin tarinaamme, jotta näkisimme kuinka perin pohjin lehdistö tukee Demokraattista puolta, jopa siihen pisteeseen asti jossa häpeämättömästi valehdellaan ihmisille.

"Kun Demokraatit katosivat hissiin lipukkeiden kanssa, Roger Morse ja muutama muu Republikaanien vapaaehtoinen ryntäsi heidän peräänsä 19. kerrokseen." "'Me tiesimme että he olivat aikeissa varastaa vaalit suljettujen ovien takana, ja että he halusivat niin vähän todistajia kuin mahdollista.' Morse sanoi. 'Me halusimme lehdistön sinne. Me halusimme heidän videoivan jokaisen lipukkeen ennenkuin he tekivät päätöksen.' Morse ja muut Republikaanien vapaaehtoiset päivystivät 19. kerroksen laskentahuoneen lasioven ympärillä, kun he ymmärsivät että heidän täytyi tehdä jotakin. 'Tilanne alkoi mennä melko huonoksi. Me huusimme lauseita kuten lopettakaa äänten varastaminen!'"

"Sitten, Morse myöntää, homma meni ilkeäksi. Me aloimme hokea: 'Päästäkää lehdistö sisään!'"

Kun ovi lopulta työnnettiin auki ja lehdistö pääsi sisälle, he näkivät että huoneessa oli menossa selvä vaalipetos. "Morse ja muut Republikaanien vapaaehtoiset näkivät Demokraattien ahtavan lipukkeita 'taikakuoriin'."

"Tämä oli sama menettelytapa joka oli ollut meneillään useiden päivien ajan kameroiden edessä alakerrassa. Tosin tällä kerralla se tapahtui ilman että yksikään Republikaanien vapaaehtoinen oli huoneessa; myöskään kameroita ei ollut. Jokainen 'taikakuori' sisälsi kiistanalaisia lipukkeita yhdestä Miami-Daden äänestysalueesta. Sen jälkeen kun kolmimiehinen yhtä maakuntaa edustava pöytä oli tarkastanut kiistanalaiset lipukkeet he sinetöivät ne kirjekuoriin ja kirjoittivat käsin lipukkeiden määrän kuoreen."

"Yksikään Republikaani ei istunut tarkastuspöydässä. Wilkes, Morse ja Republikaani-lakimiehet sanoivat että pöytä järjestelmällisesti toimi Bushia vastaan tuomitessaan ääniä. 'Me emme koskaan nähneet noita lipukkeita. Joku olisi voinut vain pudottaa sinetöidyn kirjekuoren pöydälle ja meidän sallittiin ainoastaan tarkkailla lopullista laskentaa -- niin monta Bushille, niin monta Gorelle, niin monta tyhjää.'"

"Ylhäällä 19. kerroksessa Demokraattien vaalituomari käsitteli vauhdilla kiistanalaisia lipukkeita, tunki niitä 'taikakuoriin', sinetöi ne ja kirjoitti uuden luvun kuoren taakse. Ulkopuolella Republikaanisten protestoijien määrä nousi, ja television kuvausryhmät alkoivat saapua."

Lopulta, ovi salaiseen laskentahuoneeseen työnnettiin auki. Mitä TV-ryhmä näki? "...Ulkopuolinen, joka sanoi olevansa Demokraattien lakimies tuli esiin huoneesta. Filmiryhmä löysi hänet tunkemasta lipukkeita taskuunsa ja Republikaanit käytävällä huusivat ilkeyksiä. 'Sheriffin edustajat piirittivät hänet välittömästi ja hänet vietiin pois' Morse sanoi."

Nyt kun vahvoja, selkeitä todisteita vaalipetoksesta oli tullut esiin, kirjoittiko lehdistö paljastavan raportin jossa he kertoivat totuuden amerikkalaisille? Eivät. Kuuntele mitä todella tapahtui.

"Tämä 'lakimies' paljastui Miami-Daden Demokraattisen puolueen puheenjohtaja Joe Gelleriksi. Hän väitti että hän oli tarvinnut poliisisaattueen paetakseen 'ahdistelijoitaan', väite jonka Time sekä U.S. News julkaisivat. Itse asiassa, Morse sanoo, että Geller saateltiin alas 18. kerrokseen sheriffin edustajien kuulusteltavaksi. Useita tunteja myöhemmin maakunnan vaaliviranomaiset antoivat raportin että Geller oli käsitellyt harjoitus-lipukkeita, ja, että ne olivat yleisiä ja kaikkien valtuutettujen vaalitarkkailijoiden saatavilla. 'Tämä ei ole yksinkertaisesti totta' sanoi Morse: 'Me olimme yrittäneet päästä käsiksi näihin harjoituslipukkeisiin jo useiden päivien ajan mutta kaikki meidän pyyntömme saada nähdä niitä evättiin.'

Joten, me voimme nähdä senaattori Joe Liebermanin, Demokraattien varapresidentti ehdokkaan presidenttiehdokas Al Goren kanssa toistaen valhetta, että Republikaanit olivat syyllisiä ongelmaan. Artikkeli jatkuu: "Näin todellakin valtalehdistö kuvasi Republikaanien mielenosoituksia. Ottaen repliikkinsä Joe Liebermanilta joka syytti mielenosoittajien käyttävän 'pelottelua ja väkivaltaa' ja kutsuen heitä 'demokratian vastustajiksi' Time-lehti kutsui mielenosoittajia 'GOP-huligaaneiksi'. U.S. News & World Report julkaisi Mortimer Zuckermanin syytöksen jossa hän sanoi Republikaanien aloittaneen 'mini-mellakat'."

"Kello 13 mennessä maakunnan vaaliviranomaiset pyysivät keskeyttämään ääntenlaskennan. Goren kampanja-viranomaiset syyttivät tästä protestoijia. Demokraatti Leahy selitti, että nämä olivat päättäneet pyytää keskeytystä koska jäsenet ajattelivat, että he eivät pystyisi saamaan työtään tehdyksi sunnuntain määrä-aikaan mennessä."

Mutta, vaikka valtalehdistön ei voida olettaa kertovan totuutta amerikkalaisille, poliisin voisi olettaa tekevän oikeat ja lailliset toimenpiteet. Loppujen lopuksi, he olivat nähneet Demokraatti-virkailijan tunkevan laillisia lipukkeita taskuunsa; tämän jonka he pidättivät kuulusteluja varten. Jos sinä oletat poliisin tekevän oikeat ja lailliset ratkaisut sinä tulet pettymään. Kuten tarina jatkuu: "...Filmiryhmä videoi koko kiistelyn jossa Geller oli osallisena, mutta yhtäkään poliisi-raporttia ei tehty. Ja ainoa ihminen joka pidätettiin oli Joe Geller."

Joten, ei Demokraattinen puolue, ei valtalehdistö eikä poliisikaan tehnyt oikeita toimenpiteitä korjatakseen tämän katkeran vaalipetoksen. Kuitenkaan, tämä ei ole tarinan loppu. Floridan Demokraatit alkoivat välittömästi pyörittää tätä tarinaa tavalla jota mikään natsi- tai komministi-propaganda ei voisi ylittää. Kuuntele:

"Kongressin Demokraatit kansanedustaja Peter Deutschin johdolla vaativat virallista tutkintaa mielenosoitusten takia syyttäen heitä 'äänestäjien pelottelusta'. Deutsch jatkoi:"

"'Monien julkaistujen raporttien mukaan väkivaltaiset mielenosoittajat onnistuivat luomaan pelon ja säikähdyksen ilmapiirin tarkoituksenaan estää ääntenlaskijoita suorittamasta työtään.' Deutsch kirjoitti: 'Teot, josta nämä uutisraportit kirjoittivat olivat pelottavia.'"

Tämän uutisraportin (WorldNetDaily) tekijä varoittaa: "Huolimatta videoiduista todisteista jotka osoittavat että tällaista väkivaltaa ei tapahtunut, oikeuslaitoksen tutkinta äänestäjien pelottelusta jättää vakavan uhan vapaaehtoisille kuten Wilkes, Morse sekä muille jotka on tunnistettu Republikaanien apulaisiksi. Näin uskoo Barbara Olson, lakimies joka hiljattain kirjoitti elämänkerran Hillary Clintomista otsikolla 'Hell to Pay'."

"'Tämä on toinen pelotteluyritys' Olson sanoi: 'Kenenkään ei pitäisi ottaa tätä kevyesti. Tämä on sama taktiikka jota he käyttivät Linda Trippiä vastaan. Syytteeseen asettamisen uhka pelottaa nuoria ihmisiä jotka eivät pysty taistelemaan mahtavaa Yhdysvaltain hallitusta vastaan, ja joilla ei ole varaa palkata kalliita lakimiehiä. Ja juuri tämän varaan hallinto laskee.'"

TAPAHTUMIEN KERTAUS

Kerrataanpa tämä tarina lyhyesti: Demokraatit paikallisessa vaalipiirissä veivät lipukkeet salaiseen huoneeseen pois kameroiden sekä Rebublikaanisten tarkkailijoiden näkyviltä, joten he pystyivät luomaan uusia ääniä Al Gorelle; ilmiselvä vaalipetos.

Republikaanit näkivät mitä oli tapahtumassa ja tekivät sellaisen metelin, että ihmiset alkoivat huomata mitä oli tekeillä, ja paikalle alkoi saapua kameraryhmiä. Kuitenkin tämä meteli ei ollut lähelläkään "kiusantekoa" tai "äänestäjien pelottelua". Yhden paikallisen Demokraatti-virkailijan nähtiin tunkevan lipukkeita taskuunsa ja hänet vietiin pois kahden poliisin saattamana kuulusteluihin.

Mutta, sitten media alkoi maalata Republikaaneista kuvaa pahoina ihmisinä, jotka olivat lähes kuoneet mellakoita ja jotka pelottelivat isänmaallisia, kunnollisia Demokraatti-virkailijoita jotka ainoastaan yrittivät varastaa vaalit Gorelle vanhanaikaisella takahuoneen tyylillä. Tämän median kertosäkeen omaksuivat senaattori Joe Lieberman, Time-lehti, U.S. News & World Report ja lopulta paikalliset Demokraatti-virkailijat alhaalta ylös asti, maakunnan tasolta Presidenttiin asti. Ja, meidän niinsanottu puolueeton lehdistömme hyppää barrikadeille kertoen kaikkein röyhkeimmän valheen, jotta pimitettäisiin amerikkalaisilta se mitä todella tapahtui.

Se mikä minua eniten järkyttää ei ole se, että massiivinen vaalipetos tapahtui näissä vaaleissa. Eikä se, että se tapahtui takahuoneessa Al Gorelle vaan se, että se tapahtui niin avoimesti, niin julkisesti. Miksi Demokraatit ja heidän valtalehdistönsä jatkavat tätä ilmiselvää vaalipetosta nyt kun asia on jo selvä? Yksi vastaus saattaisi olla se, että Gore haluaa niin epätoivoisesti voittaa että hän on halukas huijaamaan ja valehtelemaan avoimesti. Toinen mahdollinen vastaus saattaa olla se, että Demokraatit ovat niin luottavaisia kykyynsä valehdella nehdistön kautta sekä halveksivat niin paljon keskiverto amerikkalaisen älyllistä tasoa että he uskovat voivansa päästä tästä ilmiselvästä vaalipetoksesta kuin koira veräjästä.

Mutta, minä luulen että meidän pitäisi tutkia muiden vastausten mahdollisuuksia. Me lähestymme perusrtslaillisen tasavaltamme loppua sekä seitsemän vuotta kestävän Antikristuksen valtakauden alkua. Kaikki merkit näyttävät osoittavan tähän suuntaan ja kohti tätä lopputulosta. Tämän suunnitellun Antikristuksen valtakunnan nimi on Uusi maailmanjärjestys. Siksi, minä havaitsen hyvin kiinnostavaksi sen, että hyvin tärkeä dokumentti siitä kuinka saavuttaa Uusi maailmanjärjestys vaatii sarjan skandaaleita sen hallituksen aikana joka välittömästi edeltää Antikristuksen uutta hallintoa. Tämä dokumentti kirjoitettiin melkein 200 vuotta sitten ja sitä on käytetty ohjeena niille muutoksille joiden täytyy tapahtua jotta tämä Uusi maailmanjärjestys voitaisiin perustaa. Kun henkilö joka on hyvin perehtynyt historiaan lukee tämän 200 vuotta vanhan dokumentin, hän tulee ehdottomasti järkyttymään tajutessaan kuinka monet asiat jotka tässä dokumentissa on mainittu on todella tapahtunut lähi-historiassa, erityisesti 1900-luvulla.

Tämän dokumentin nimi on "Siionin viisaiden miesten protokolla". Se kirjoitettiin 200 vuotta sitten. Sen alkuperäinen esittäjä oli selvästi yliluonnollinen, demoni joka kirjoitti automaattikirjoituksella ihmis-agentin kautta. Vain yliluonnollinen äly voisi katsoa eteenpäin 200 vuoden päähän ja ennustaa tarkkaan muutokset -- ihmisten asenteissa ja arvoissa, hallituksissa, taloudessa sekä uskonnossa -- jotka ovat välttämättömiä Antikristuksen ilmestymiselle. Kuten eräs New Age -kirjailija sanoi: "Kristus (=Antikristus) ei voi ilmestyä ennenkuin merkittävä osa ihmiskuntaa on valmiita vastaanottamaan hänet."

Katsotaanpa nyt Siionin viisaiden miesten pöytäkirjaa nähdäksemme mitä sillä on sanottavaa; sellaista joka olisi merkittävää näiden vaalien kannalta. Me olemme todenneet sen tosiasian että valtalehdistö on aina ollut merkittävä Demokraattisen puolueen partneri valehdellessaan ihmisille jotta maamme saataisiin ohjattua Uuteen maailmanjärjestykseen. Aloitetaanpa sillä mitä Protokolla sanoo lehdistöstä.

"Yhdysvaltain käsissä on tänä päivänä suuri ihmisten mielipiteitä muokkaava voima, joka on lehdistö. Lehdistön esittämä osa on luoda tyytymättämyyttä." (Protokolla numero 2). Lehdistön on tarkoitus pitää meidät sekasorrossa, koska Pöytäkirjan kirjoittajat uskoivat, että "Konflikti saa aikaan muutoksen, ja että suunniteltu konflikti saa aikaan suunnitellun muutoksen." (Hegeliläinen doktriini, omaksuttiin vuonna 1823 sen vapaamuurarin toimesta joka antoi professori Hegelille konseptin]. Koska me kuljemme Suunnitelman talutusnuorassa kohti tätä hallinnon muutosta -- globaaliseen diktatoriseen hallintoon joka on historiallisesti ainutlaatuinen -- me tarvitsemme paljon päivittäisiä konflikteja riesaksemme. Sodat, sotien uhat, luokkataistelut sekä monet muut huonot uutiset tulvivat tajuntaamme päivittäin. Tämä on Suunnitelma.

Mutta sitten, Protokolla numero 7 vie lehdistön vastuun hieman pidemmälle kun se sanoo: "Meidän täytyy pakottaa hallitukset... ryhtymään toimiin meidän huolella laaditun suunnitelmamme osoittamaan suuntaan... jonka me tulemme esittämään julkisena mielipiteenä, mutta joka on salaisesti meidän aikaansaamamme suuren voiman -- lehdistön -- avulla, joka, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta on kokonaan meidän käsissämme." (Protokolla numero 7).

Muista tämä tosiasia seuraavalla kerralla kun sinä katsot uutisia; uutisankkurit, kommentoijat, kaikki ovat Republikaanisten ja Demokraattisten johtajien käsissä jotka ohjaavat tätä maata asteittain kohti Antikristuksen valtakuntaa.

Mutta Protokolla vie nämä asiat vielä hiukan pidemmälle. Kuuntele: "Jotta saisimme julkisen mielipiteen omiin käsiimme, meidän täytyy saattaa se hämmennyksen tilaan niin pitkäksi aikaa jotta tavallinen ihminen kadottaa suuntansa labyrintissa ja tulee huomaamaan että paras olisi jos ei olisi ollenkaan mielipidettä mistään poliittisesta asiasta." (Protokolla numero 5).

Kuinka monta kertaa sinä olet kuullut jonkun asiantuntijan sanovan, että amerikkalaiset ovat saaneet tarpeekseen tästä vaalisotkusta? Meille on kerrottu että me toivoisimme koko sotkun menevän pois päiväjärjestyksestä. "Nimetkää uusi Presidentti" ihmiset sanovat, niin me voimme palata arkipäivään. Mutta suunnitelma on pitää sinut hämmennyksen tilassa kunnes lopulta sinä nostat kätesi ylös ja sallit tulevan suunnitelman pantavan täytäntöön. Tällä tavalla Monica Lewinsky -juttu käsiteltiin, ja tällä tavalla niin monet skandaalit menneenä 8 vuotena oli käsitelty. Jokaisella kerralla Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma meni eteenpäin.

Joten, muista aina että lehdistön päämääränä on luoda sinuun tyytymättömyyttä sekä hämmennystä ihmisten joukkoon. Kun sinä ymmärrät tämän tosiasian sinä katsot päivittäisiä uutisia eri tavalla. Lehdistö toteuttaa nämä päämäärät aina esittelemällä jonkinlaisia konflikteja. Taas kerran, tämä on ollut suunnitelma jo 200 vuotta. Edelleen, tämä lause Protokollassa vahvistaa meidän "Kuuden kohdan suunnitelman" suunniteltuna keinona muuttaa amerikkalaisten arvot ja asenteet hyvin vaivihkaa pitkän ajan kuluessa.

Mutta, mennäänpä nyt asian ytimeen. Clintonin hallinnon skandaalit ovat ennen kuulumattomia ja rankaisemattomia. Kymmenet miljoonat amerikkalaiset ovat näiden kahdeksan vuoden aikana niin tympääntyneet jatkuvaan valehteluun, huijaamiseen, aviorikoksiin että me tuskin kestämme enempää. Ja nyt, juuri kun me ajattelemme, että me olemme valinneet George W. Bushin joka johtaa meidät eroon Clintonista, meitä koettelee ilmiselvän vaalipetoksen näytelmä, joka on suunniteltu saamaan Gore virkaan, ja joka antaa meille samanlaisen hallituksen kuin se joka meillä oli Clintonin aikana.

Näiden skandaalien aiheuttama uupumus on myös osa Protokollaa. Kuuntele heidän suunnitelmaansa sen jälkeen kun heidän "Kristuksensa" on vallassa:

"...Jokaisella sopivalla tilaisuudella me tulemme julkaisemaan artikkeleita joissa me teemme vertailuja meidän hyvän hallintomme ja menneiden aikojen välillä... nämä edellisten hallitusten virheet kuvaillaan mahdollisimman kirkkain värein. Me tulemme istuttamaan sellaisen kammon ihmisiin että he pitävät parempana orjuutta poliittisesti rauhallisissa oloissa kuin niitä paljon mainostettuja vapauksia jotka ovat piinanneet ihmiskuntaa ja kuluttaneet loppuun kaikki ihmisyyden olemassaolon lähteet -- lähteet joita me olemme käyttäneet häikäilemättömästi hyväksemme joukolla jotka eivät tiedä mitä tekevät... nämä virheet, nämä skandaalit tulevat olemaan niin uuvuttavia että ihmiset pitävät parempana kestää mitä tahansa meidän alaisuudessamme kuin ottaa riski kärsiä uudestaan kaikki levottomudet ja murheet jonka läpi he ovat kulkeneet."

Nyt, kuinka yliluonnollinen Protokollan kirjoittaja tietää että edellisten hallitusten skandaalit voisivat olla niin hirveitä, että ihmisiä tarvitsee ainoastaan muistuttaa näistä skandaaleista niin he lakkaavat valittamasta sen orjuuden alla jossa heidän täytyy elää Antikristuksen kanssa? Ainoa tapa jolla Protokollan kirjoittaja voisi tietää tämän on, että tämä laittoi heidän ihmis-agenttinsa -- jotka kontrolloivat näitä menneitä hallituksia -- toimimaan niin skandaalimaisesti, että he vieraannuttivat ihmiset politiikasta. Siksi, kun Antikristus ilmestyy ihmiset syleilevät häntä uskoen että asiat eivät voi mennä enää huonommiksi. He luovuttavat vapautensa Antikristuksen lupauksiin luottaen ja kärsivät hänen diktatuurinsa alla koska he eivät enää kestäisi edellisten demokraattisten hallitusten skandaaleja.

Tämä on todellinen Suunnitelma. Se mitä Floridassa tapahtui on osa tätä suunnitelmaa. Me ihmiset olemme luultavasti uskomattoman väsyneitä siihen mitä on tapahtunut. Me olemme nähneet ilmiselvän vaalipetoksen jääneen rankaisematta. Sinä näet, että me olemme hyvin lähellä suunnitellun Kolmannen maailmansodan alkamista, sodan jonka on tarkoitus tuoda Antikristus. Kun Antikristus tulee näyttämölle keskellä valheellisia merkkejä ja ihmeitä, me olemme viritettyjä ja valmiita hyväksymään kaikki hänen uudet ajatuksensa sisältäen uuden hallitusmuodon jota hänkutsuu "Valistuneeksi itsevaltiudeksi".

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1445
 
 

Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


 


Takaisin