Antikristillinen viha puhkeaa Temple University -kampuksella

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä luet nyt Cutting

Edge -työryhmän artikkelia
Alaotsikko: Kristityt kunnioittavat ihmistä joka valittaa näytelmästä jossa Jeesus kuvataan homoseksuaalina, mutta Temple Universityn virkailijat määräsivät hänet psykiatriseen hoitoon! Tämä taktiikka on suoraan peräisin illuminaattisesta kommunismista.

UUTISKATSAUS: "Opiskelija haastaa opiston oikeuteen henkisestä pahoinpitelystä: hänet lähetettiin psykiatriseen hoitoon hänen vastustettuaan näytelmää jossa Jeesus kuvattiin homoseksuaalina." Jon Dougherty, WorldNetDaily, 5.1.2001.

"Ensimmäisen vuoden opiskelija Temple Universityssä Philadelphiassa haastaa oikeuteen yliopiston virkailijat siitä että he lähettivät hänet pakolla psykiatriseen hoitoon seurauksena kiistasta joka koski näytelmää joka kuvasi Jeesuksen Kristuksen homoseksuaalina. Tuomari Brian Fahlingin mukaan -- joka käsittelee tätä juttua -- Michael A. Marcavage pidätettiin sen jälkeen kun hän antoi 'kristillisen vastalauseensa' yliopiston teatteri-osaston päätökseen esittää "Corpus Christi"; näytelmä joka sai ensiesityksensä Broadwaylla vuonna 1998 ja joka kuvaa Jeesuksen homoseksuaalina jolla oli seksisuhteita opetuslastensa kanssa."

"Näytelmässä Jeesus lopulta ristiinnaulitaan siitä että hän oli 'Homojen kuningas'."

Salli minun paneutua tarinan taustoihin ennenkuin minä menen yhtään pidemmälle: eräs Yhdysvaltain hienoimmista yliopistoista sponsoroi näytelmää -- luultavasti veronmaksajien rahoilla -- joka kuvaa Jeesusta kaikkein halveksuttavammalla tavalla; aktiivisena homoseksuaalina joka harrastaa seksiä Hänen yhtälailla homoseksuaalisten opetuslastensa kanssa! Saatana tietää erittäin hyvin, että Jeesuksen Kristuksen nimeä vastaan ei voisi hyökätä aggressiivisemmin kuin kuvaamalla Hänet homoseksuaalina, vaikka Jeesus ei olisi voinut olla myötätuntoisempi antaessaan tuomion homoudesta. Huomioi seuraavat lausunnot jotka Hän itse antoi:

Matteus 5:17-18: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut."

Älä astu harhaan; Jeesus äänekkäästi puolusti Vanhan Testamentin Lain moraalista koodia. Hän torjui joitakin Temppeli-lakeja sekä seremoniallisia lakeja sekä kaikki juutalaisen papiston ihmisille antamat säädökset. Mutta, Jeesus ei koskaan muuttanut yhtäkään moraalia koskevaa lakia, johon sisältyi homoseksuaalisuutta koskeva kielto.

Lue 3. Moos 18:22-29, ja huomaa että homoudesta, joka "saastuttaa maan" Jumala määräsi kuolemanrangaistuksen jakeessa 29. Sanat "hävitettäköön kansastansa" tarkoittaa kuolemantuomiota. 5.Moos 13:5 kertoo meille viimeisessä jakeessa kuolemanrangaistuksen merkityksen Israelin oikeusjärjestelmässä: "Poista paha keskuudestasi."

Lisää varoituksia homoseksuaalisuudesta

1.Kor 6:9-10: "Vai ettekö teidä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa."

Jeesus kääri kaiken kokoon Ilmestyskirja 21:27:ssä: "Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan." Koska me tiedämme 3.Moos 18:22 sanoneet, että homous "saastuttaa maan" sekä että se on "kauhistus" Jumalan silmissä, me tiedämme että Jeesus laskee homoseksuaalisuuden niiden syntien joukkoon jotka pitävät ihmisen poissa Taivaasta.

Homoseksuaalisuuden puolustajat sanovat, että Jeesus ei koskaan selvästi sanonut homouden olevan väärin; siksi -- he sanovat -- sen täytyy olla oikein. Jokainen opiskelija joka on käynyt väittely-kurssin koulussa voi kertoa sinulle, ettei informaation poissaolo sinänsä todista mitään. Niin on myös asia tässäkin. Kuitenkin, nämä puolustajat jättävät huomioimatta yhden hyvin tärkeän asian Johanneksen Evankeliumin 1.luvussa: "Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. ...Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta."

Täten, Jumalan Sana oli olemassa Kirkkaudessa ennenkuin maailmat luotiin; täten, Sana itse asiassa loi universumin; täten, Sana oli olemassa Jeesuksen Kristuksen persoonassa joka myöhemmin inkarnoitui ihmislihaan; täten, Jeesus Kristus inspiroi sekä Vanhan että uuden Testamentin. Siksi, kiellot homoudesta jotka löytyvät 3.Moos 18 ja 20 olivat todellakin Jeesuksen Kristuksen Sanoja!

Takaisin tarinaan

Nyt, kun me olemme havainneet, että tämä nuori kristitty kollege-oppilas seisoi tiukasti Raamatun mukaisella maaperällä hänen vastustaessaan näytelmää nimeltä "Corpus Christi" voimme jatkaa kertomusta.

"Marcavage, entinen Valkoisen talon harjoittelija, valitti välittömästi näytelmästä dekaanille sekä yliopiston johtajalle -- jonka Fahling kertoi eronneen yliopistosta -- silloin kun teatteri-ihmiset alkoivat harkita näytelmän esittämistä. Sen lisäksi että hän informoi virkailijoita näytelmän sisällöstä -- Fahling sanoi -- Marcavage jakoi traktaatteja kaikkialla yliopistossa jotta 'kaikki kristityt kampuksella olisivat tietoisia tästä hirvittävästä näytelmästä' sekä teki suunnitelmia siitä kuinka järjestää protesti teatterin ulkopuolella silloin kun on näytelmän ensi-ilta."

"Aluksi yliopiston virkailijat näyttivät hyväksyvän Marcavagen protesti-suunnitelmat, ollen ainoastaan huolestuneita siitä, että aktiivinen protestointi saada aikaan fyysisen selkkauksen kampuksella. Marcavage suostui peruuttamaan protestoinnit mutta jatkoi silti suunnitelmia tiedottavasta kampanjasta näytelmää vastaan muiden kristittyjen oppilaiden kanssa. Yliopiston turvallisuusviranomaiset aluksi hyväksyivät tämän tiedottavan kampanjan pitämisen."

"Mutta sitten, kokouksessa myöhemmin samana päivänä yliopiston viranomaiset kielsivät Marcavagea käyttämästä koulun näyttämöä hänen kampanjassaan. 'Pistää vihaksi' Marcavage sanoi. Sitten hän meni kylpyhuoneeseen, lukitsi oven ja rukoili neuvoa siitä mitä hänen pitäisi tehdä seuraavaksi. Opiskelijoiden mukaan Bergman seurasi häntä kylpyhuoneeseen ja alkoi jyskyttää ovea vaatien että hän avaisi sen ja palaisi paikalleen keskustelemaan asiasta. Marcavage avasi oven ja kertoi uskovansa keskustelujen olevan ohitse."

Halu rukoilla yksityisesti vakavan paikan tullen ei ole epätavallista kristitylle, ja ainoa yksityinen paikka joka tuli Marcavagen mieleen oli wc. Äkkiä, yliopiston turvallisuusviranomaisten jyskyttäessä ovea , Marcavage avasi sen, julisti keskustelujen päättyneiksi ja aikoi kävellä pois.

"Bergman pakotti minut voimaa käyttäen varapresidentin toimistoon, painoi minut tuoliin ja piteli minua siinä aloillaan." Fahling sanoi, että Marcavage pyysi saada lähteä pois mutta Bergman ei sallinut sitä. Yritettyään nousta, varapresidentti kamppasi Marcavagen lattiaan ja paiskasi hänet läheiselle sohvalle jossa molemmat miehet pitelivät häntä aloillaan. Muutaman hetken päästä Temple Universityn poliisi saapui paikalle ja pani hänet rautoihin. Sitten poliisi vei hänet Temple Universityn sairaalaan.

"Fahling sanoo, että Pennsylvanian lain mukaan henkilön joka määrätään vastentahtoisesti mielentilatutkimukseen on oltava selvästi uhka itselleen tai toisille, eikä Marcavage sovi tähän kriteeriin. Fahling sanoi haastattelussa Marcavagen henkilökohtaisesti tuntevien opiskelijoiden kertoneen, että tämä ei ole sellainen henkilö joka käyttäytyisi niin että hänet pitäisi viedä pakolliseen mielentilatutkimukseen."

Vielä, sairaalassa Bittenbenderin väitetään allekirjoittaneen lausunnon jossa Marcavage kuvataan "vakavasti häiriintyneeksi"; niin että hän on "selkeä ja pysyvä uhka toisille"; että "hän oli aiheuttanut tai yrittänyt aiheuttaa vakavaa ruumiillista haittaa toisille viimeisen 30 päivän aikana"; ja että "hän oli yrittänyt tappaa itsensä". Fahling sanoi, että Bittenbender päätti tämän lausuntonsa vakuuttamalla, että Marcavage "tarvitse pakollista hoitoa ja tutkimusta".

Kohtaus suoraan Illuminaattisesta venäläisestä ja kiinalaisesta kommunismista!

Todella järkyttävä tosiasia joka nousee esille tästä tarinasta on se, että Illuminattinen kommunismi on aina julistanut kristittyjen olevan "henkisesti vajavaisia", uhka yhteiskunnalle sekä "selkeä ja pysyvä uhka toisille". Siksi venäläiset ja kiinalaiset mielisairaalat ovat aina olleet täynnä kristittyjä. Kommunismi on aina uskonut että täytyy olla kirjaimellisesti "hullu" jos uskoo Jeesukseen Kristukseen pelastajana. Venäläiset ja kiinalaiset viranomaiset olivat pitkään käyttäneet mielisairaaloita vankiloina kristityille sekä paikkoina joissa he kiduttivat heitä "parantaakseen" heidän "sairautensa".

Tässä, me näemme saman mentaliteetin Temple Universityn viranomaisilla. Nämä yliopiston virkailijat uskoivat, että Marcavagen täytyi olla "mielisairas" jos hän vastusti näytelmää joka kuvasi Jeesuksen ja Hänen opetuslapsensa aktiivisiksi homoseksuaaleiksi.

Historia kertoo, että Adolf Hitler ei olisi koskaan voinut panna toimeen juutalaisten ja muiden "ali-ihmisten" kansanmurhaa jos hän ei olisi saanut passiivista ja aktiivista tukea Saksan kansalta. Siksi, vuodesta 1933 -- jolloin Hitler nousi valtaan -- vuoden 1938 marraskuuhun jolloin hän pani toimeen kristalliyönä tunnetun hyökkäyksen juutalaisia ja heidän omaisuuttaan vastaan, Hitler syötti heltymätöntä propagandaa vakuuttaakseen Saksan kansan siitä, että juutalaiset ja muut ala-arvoiset ihmiset täytyisi poistaa yhteiskunnasta.

Tuhansissa ja taas tuhansissa tapauksissa tänä aikana viranomaiset kaikkialla Hitlerin komentoketjussa tekivät päätöksiä jotka olivat linjassa Hitlerin saatanallisten uskomusten kanssa. He eivät saaneet suoria ohjeita Hitleriltä, mutta kuitenkin he tekivät samanlaisia päätöksiä kuin mitä Hitler olisi tehnyt. Nämä melkein lukemattoman monet päätökset tänä aikana tekivät paljon siitä työstä jolla Saksa ja saksalaiset valmisteltiin 18 miljoonan juutalaisen sekä muiden "ala-arvoisten" ihmisten teurastamiseen.

Näyttää siltä, että saatanallisen hengen kautta joka tunkeutui kaikkialle Saksaan, monet ihmiset ja viranomaiset alkoivat ajatella Hitlerin lailla. Sinä voit itse asiassa sanoa, että monet saksalaiset viranomaiset ja tavalliset saksalaiset tulivat "hitlerisöidyiksi" vuosina 1933-1938 ilman, että Hitlerin tarvitsi käyttää valtion raskasta kättä suorittaakseen tämän operaation. Tämä diktatuurinen, raskas käsi tuli vuoroon myöhemmin.

Minä kerron sinulle, että näin ovat asiat tämän päivän amerikassa. Monet poliittiset asiantuntijat ovat havainneet, että Demokraattinen puolue on "clintonisoitu" eli muuttunut sellaiseksi että he automaattisesti ajattelevat ja toimivat niinkuin hän olisi toiminut. Saatanallinen henki näyttää leijuvan Yhdysvaltain yllä tänään kietoen valtaansa monet viranomaiset ja kansalaiset. Temple Universityn virkailijat oli "clintonisoitu" ja nyt heillä on samat antikristilliset arvot ja asenteen kuin Clintonilla. He uskovat -- kuten kommunistit -- että kristittyjen täytyy olla mielisairaita jos he vastustavat Jeesuksen kuvaamista aktiivisena homoseksuaalina! He eivät odota että he joutuisivat oikeuteen ja saisivat rangaistuksen! He näytävät uskovan, että tuomioistuin tukisi heidän toimenpiteitään.

Tämä hirvittävä välikohtaus kuvaa, kuinka lähelle avointa vainoa amerikka on mennyt. Me seuraamme kiinnostuksella Temple Universityä vastaan nostetunn syytteen kohtaloa. Me voimme ainoastaan toivoa ja rukoilla, että Amerikka ei ole niin pitkällä tällä antikristillisellä tiellä että syyte hylättäisiin.

Totisesti, Amerikka kulkee nopeasti alaspäin antikristillistä tietä. Aikaa ei ole paljon.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -ministeriön artikkeli numero 1456Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi
Visitors since: Oct 30, 2001


Takaisin