SUU- JA SORKKATAUTI BRITANNIASSA JA EUROOPASSA -- JÄRJETÖN PANIIKKI ISKEE TÄYDELLÄ VOIMALLA

Alaotsikko: Lääketieteelliset tosiasiat eivät merkitse mitään tässä arvoituksellisimmassa kriisissä. Vaikka suu- ja sorkkatauti ei vaikuta ihmisiin, vaikka ihmiset voivat turvallisesti jopa syödä sairaiden eläinten lihaa ja vaikka sairastuneiden eläinten määrä on pieni, sadoin tuhansin täysin terveitä eläimiä teurastetaan. Mitä oikein UMJ:ssä on nyt tapahtumassa?

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

LYHYT UUTINEN: "Suu- ja sorkkatauti todettu ranskalaisessa karjassa", by Donald G. McNeil, The New York Times, International Version, March 13, 2001.

"Pariisi -- 13.3.2001 -- Ensimmäinen suu-ja sorkkatautitapaus, joka on levinnyt Britanniasta Euroopan mantereelle, on löydetty Länsi-Ranskasta eräältä maitotilalta, terveysviranomaiset ilmoittivat tänään. Tauti löytyi 114 lehmän karjasta, joka oli laiduntanut lähellä naapuritilan Britanniasta tuotuja lampaita, jossa epidemia todettiin 19.2. Kaikki lampaat teurastettiin varotoimenpiteenä ; yhdenkään ruhon testi taudin suhteen ei ollut positiivinen. Sensijaan kuusi lehmää osoitti suu- ja sorkkataudin oireita maanantaina, joten koko karja tapettiin maanantai-iltana ja poltetaan tänään."

Seikka jonka toivon sinun huomioivan edellä esitetyssä on, että ranskalainen viljelijä menetti koko karjansa puhumattakaan tuloistansa vain sen perusteella, että havaittiin ”oireita” vain kuudessa lehmässä.

Karjaa ei pantu karanteeniin testattavaksi sairauden vuoksi, vaan välittömästi teurastettiin. Jälkeenpäin testit osoittivat, että ”yksikään ruho ei ollut positiivinen sairauden suhteen”.

Isäni omisti maitotilan kasvuvuosinani, joten olen tutustunut eläimiin. Tiesin, että suu-ja sorkkatauti saattoi tulla, mutta se ei ollut mitään sellaista, jonka kanssa emme olisi pärjänneet. Tiesimme, että jos meillä joskus oli tuo sairaus, meidän tuli vain eristää epäillyt eläimet ja pyytää eläinlääkäri hoitamaan sairaita eläimiämme. Tiesimme, että saattaisimme menettää eläimen tai pari, mutta emme ikinä, emmekä milloinkaan voineet kuvitella menettävämme koko karjaa. Eikä ikinä eikä milloinkaan hallituksen virkamies ilmestynyt ottamaan asioita omiin käsiinsä ja teurastanut myös kaikkia terveitä eläimiä. Jos täysin terveitä eläimiä olisi yritetty teurastaa, isäni ja kaikki lähinaapurit olisivat heti protestoineet ja voimakkaasti vastustaneet. Jopa pyssyt olisi voitu ottaa esille! Karjan menetys viljelijän ja karjatilallisen vaikeassa ammatissa merkitsee talon, maan ja koko omaisuuden menetystä.

Joitakin vuosia sitten Hong Kongissa eräs kiinalainen lääkäri selitti, että heillä ei ollut tapana teurastaa kokonaisia karjoja ja siten toisti edellä esittämäni tuntemuksen. Suu- ja sorkkatauti ei ole niin kauhea, että se vaatisi tämän kaltaisen reaktion. Olen keskustellut erään Cutting Edge’n lukijan kanssa, joka on lääketieteen tohtori ja hän ilmaisi hämmästystä ja huolestumista siitä, miksi hallitukset Britanniassa ja Euroopassa ilmeisesti ylireagoivat näin järkyttällä tavalla. Hän suositteli minulle erästä nettisivua saadakseni lisätietoa asiasta. Menkäämme sinne nyt: : http://news.bbc.co.uk/hi/english/uk/newsid_1191000/1191207.stm

"Foot-and-Mouth Factfile (Tosiasioita suu- ja sorkkataudista)", Maaliskuun 5. päivä, 2001  “Mikä on suu- ja sorkkatauti? Se on hyvin tarttuva virussairaus, joka saattaa levitä jopa ilman pölyhiukkasten välityksellä ja voi olla tappava sioille, nautakarjalle, lampaille ja vuohille. Sairastuneiden eläinten sorkat ja suut tulevat rakoille aiheuttaen liikuntakyvyttömyyttä (lameness), lisääntynyttä sylkieritystä ja ruokahaluttomuutta. Ne nopeasti laihtuvat ja maidontuotanto alenee.”

Niin, tämä sairaus on hyvin tarttuva. Mutta kun viljelijä huomaa, että osalla hänen nautakarjastaan, lampaistaan,  sioistaan tai vuohistaan on suu- ja sorkkatauti, hänen ei toki tarvitse teurastaa koko karjaa! Kuuntele jatkoa:

”Voivatko eläimet toipua siitä? Suu- ja sorkkatauti tappaa pienen osan sairastuneista eläimistä – enimmäkseen vanhoja ja nuoria. Useimmat eläimet voisivat toipua viruksesta, vaikka se saattaisi jättää ne heikoiksi ja liikuntakyvyttömiksi. On saatavana rokote, jota harvoin käytetään Euroopan Unionissa, mutta se on laajalti käytetty joissakin muissa osissa maailmaa.”

Tämä tieto on kriittisen tärkeä ja Britannian ja Ranskan hallitusten tuhoisan ylireaktion valossa on sanoin kuvaamattoman tyrmistyttävää. Ensin opimme, että vaikka tämä sairaus on hyvin tarttuva, se tappaa vain ”pienen osan sairastuneista eläimistä”, tavallisesti vanhoja ja nuoria. Jos vain pieni osa sairastuneista eläimistä kuolee, niin miksi sitten kokonaisia karjoja tuhotaan sen tähden, että vain muutaman eläimen todetaan sairastuneen? Palaamme tähän pian, mutta jatkakaamme kohtaan kaksi tässä mitä tärkeimmässä tiedostossa.

Toiseksi me opimme, että ”Useimmat eläimet voisivat toipua viruksesta”. Nyt mysteeri syvenee mitä tulee siihen, miksi viljelijät menettävät kaiken karjansa, joka tarkoittaa, että monet heistä menettävät myös tilansa; tiedäthän että mitä hallitus sitten korvaakaan heille, se ei ole läheskään tarpeeksi peittämään heidän menetyksiään. Itse asiassa tämä tiedosto myöhemmin ilmoittaa, että vuosina 1967-1968 viimeisen epidemian aikana, menetykset olivat 150 miljoonaa puntaa, mutta hallitus korvasi vain 27 miljoonaa. Voit olla varma, että huomattava osa viljelijöistä ja karjankasvattajista menetti omaisuutensa ja elinkeinonsa. Pidä tämä mielessäsi, sillä tulemme palaamaan siihen myöhemmin.
Kolmanneksi tämä tiedosto kertoo meille, että rokote on saatavana, mutta se on harvoin käytetty Euroopan Unionissa, johon Britannia kuuluu. Jos rokote on saatavana ja tehokas muussa maailmassa, niin miksi sitä ei kiidätetä Euroopan Unionin tiloille viljelijöille pelastukseksi taloudellisesta tuhosta? Kaikissa suu- ja sorkkatautia koskevissa uutisissa en milloinkaan ole kuullut, että olisi yritetty viedä rokotetta karjoille. Sitäpaitsi koska tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun viljelijät Euroopan Unionissa ovat joutuneet taistelemaan tämän sairauden kanssa, niin miksi rokote ei ole ollut jatkuvassa käytössä näinä vuosina? Sellaisen rokotteen käyttö suojelisi viljelijöiden tulot, heidän tilansa ja koko elinkeinonsa. Muista tämä tosiasia, sillä palaamme tähän aiheeseen myöhemmin.

Palatkaamme tähän artikkeliin:

"Jos rokotetta on saatavana, niin miksi sitä ei käytetä? Rokote on pois suljettu pääasiassa kaupallisista syistä. Eläinlääkärien mukaan rokotetut eläimet, vaikkakin oireettomina, voivat kantaa virusta ja siirtää sen toisiin eläimiin. Sen vuoksi taudista vapaat maat kieltävät rokotetun karjan tuonnin. Jos Englanti päätyisi rokotuksiin teurastuksien asemesta, se ei voisi viedä karjaa päämarkkinoilleen Euroopassa ja USA:ssa."

Vaikka tämä näkökanta on tärkeä, se ei vastaa siihen kysymykseen, miksi sairastuneita eläimiä ei voisi eristää ja tervettä karjaa säilyttää, jotta viljelijät voisivat myydä terveet eläimensä kotimaan markkinoille vaikka alennettuun hintaan. Sitä paitsi jos rokotetta käytetään muualla maailmassa paitsi Euroopassa, niin mistä sitten muu maailma tuo lihansa? Kuuntele vielä uudelleen asiatietoa edellä lainatusta kappaleesta:
"On saatavana rokote, jota harvoin käytetään Euroopan Unionissa, mutta se on laajalti käytetty joissakin muissa osissa maailmaa.” Niinpä kysyn taas: Jos muu maailma käyttää tätä rokotetta "laajalti" niin miksi he eivät anna tuoda rokotettua karjaa EU:sta?

Sitten tämä tiedosto puhuu siitä ovatko ihmiset vaarassa. "Ovatko ihmiset vaarassa? Eivät. Lääkäreiden mukaan ei ole mitään riskiä ihmisten terveydelle. Tätä sairautta ei pidä sekoittaa saman nimiseen mutta täysin erilaiseen tilaan, jota sanotaan käsi- jalka- ja suutaudiksi (engl. hand, foot and mouth disease), joka voi tarttua ja aiheuttaa sairauden varsinkin lapsissa. "Ei ole mitään riskiä ihmisten terveydelle." Satoja tuhansia terveitä eläimiä teurastetaan, vaikka tosiasiat ovat seuraavat:

1.  Vain pieni osa eläimistä on saanut tartunnan, joka tarkoittaa, että teurastettavien eläinten suuri enemmistö on täysin terveitä. Tähän mennessä Britanniassa on vahvistettu 228 tapausta, mutta yli 150000 eläintä on jo tapettu ja 100000 vastasyntynyttä lammasta aiotaan teurastaa.

2.   Sairastuneiden eläinten suuri enemmistö toipuu sairaudesta. Karjat voivat tuhoutua vain, jos viljelijä ei heti varotoimenpiteenä eristä sairastuneita eläimiä terveistä, mutta jopa sairastuneiden eläinten suuri enemmistä toipuu.

3.   Ihmisille kuitenkaan ei ole mitään vaaraa. Suu- ja sorkkatauti ei voi ylittää lajien välistä rajaa eläimistä ihmiseen. Ensiksi lainattu artikkeli sairaudesta Ranskassa esittää tämän vaaran puuttumisen mitä selvimmin. Kuuntele: ".... suu- ja sorkkatauti harvoin tarttuu ihmisiin ja sairastuneiden eläinten lihaa voi turvallisesti syödä."

Tämän tiedon vaikutus on suunnaton. Ihmiset voivat haitatta syödä sairastuneiden eläinten lihaa. Voimme syödä sairaiden eläinten lihaa sairastumatta tai kuolematta. Eräs toinen artikkeli sanoo, että ihmiset voivat jopa juoda sairaiden eläinten maitoa sairastumatta [http://www.vny.com/cf/news/upidetail.cfm?QID=167881  "bc-farming", March 14, 2001]

Mitä sitten oikein on tapahtumassa? Miksi sitten viranomaiset reagoivat ikäänkuin suu- ja sorkkatauti olisi niin vakava, että se edellyttää kokonaisten karjojen teurastuksia.? Näin dramaattinen toiminta olisi ymmärrettävissä, jos ihmisten terveys olisi vakavasti uhattuna.
Ajattele kustannuksia koko taloudelle suhteessa todella sairastuneiden eläinten määrään:

* "Britannian maaseudulla on raportoitu 191 tautitapausta tähän mennessä ja alue on käytännössä suljettu -- yleiset jalankulkuväylät katkaistu, tilat karanteenissa jopa ihmisten vierailuilta, 18 miljardin maaseututurismi lamassa." Tämä on voimakas reaktio vain 191 eläimen sairastumiseen, joista useimmat olisivat jääneet eloon.

Ajattele tilannetta Ranskassa:

*  "Sairaus löydettiin 114 lehmän karjassa ... yksikään niiden raadoista ei antanut positiivista tulosta sairauden suhteen." Tämä artikkeli jatkoi sanoen, että vain kuusi 114 lehmästä osoittivat joitakin oireita, mutta yksikään jälkeenpäin testattu raato ei ollut positiivinen.

*  Viikko sitten Ranska julisti maanlaajuisen 15-päiväisen kiellon siirtää mitään nautakarjaa, lampaita, sikoja, vuohia tai hevosia, ellei niitä viety teurastukseen. Se on jo tappanut 50000 lammasta ennakkovarautumisena.  Tämä on paljon lampaita tapettuna vain "ennakkovarautumisena", mutta nämä kuivat tilastot tuottavat hyvin todellisia taloudellisia tuhoja monille raskasta työtä tekeville viljelijöille, kun he yrittävät ansaita elantonsa.

Toiset artikkelit raportoivat, että viljelijät ja karjatilalliset ovat rintamassa raivoissaan ja turhautuneina hallitustaan vastaan, joka on kirjaimellisesti heittämässä heidät ulos elinkeinostaan ja mahdollisesti tuhoamassa yhden kokonaisen elämäntavan ja kokonaisen elinvoimaisen ruokateollisuuden.

Ajattele tilannetta Iso-Britanniassa:

* Teurastettavien tai jo teurastetun nautakarjan, lampaiden ja sikojen kokonaismäärä on ylittänyt jo 150000 rajan. Noin 19 uutta tapausta vahvistettiin eilen ja kokonaismäärä on nyt 183. Lisäksi on tuhottu 122 tapausta, koska niitä pidettiin tartuntariskeinä. [Drudge Report, March 13, 2001]

Tarkastelkaamme tätä tilastoa: vain 183 eäintä todettiin sairaiksi, mutta niiden vuoksi 150000 eläintä teurastettiin. Viljelijät joka puolella joutuvat luopumaan elinkeinostaan. Toinen kertomus vahvistaa 183 eläimen sairastumisen.  "Ranskan suu- ja sorkkatautitapaukset olivat ensimmäiset Britannian ulkopuolella löydetyt, jossa tiistaina sairastuneiden eläinten lukumäärä nousi 183.een ...karjan tappamiset varotoimina jatkuvat Britanniassa. The London Mirror-lehti raportoi, että 155000 eläintä on korvamerkitty mahdollisesti suu- ja sorkkataudille altistuneina ja näistä 116000 on jo tapettu.

* "Vahvistettujen tautitapausten määrä Britanniassa on nyt 151 ... Terveysviranomaiset ovat tappaneet yli 80000 päätä saastuneesta karjasta tarkoituksena pysäyttää viruksen leviäminen ja suurin osa ruhoista ovat kasoissa maan tiloilla. Lisäksi 34000 eläintä joita epäillään viruksen kantajiksi, on määrätty teuraaksi ja hävitettäviksi." ["Carcass Piles Threaten UK Health", March 11, 2001, http://www.vny.com/cf/news/upidetail.cfm?QID=167054]

Siis koska alle 200 eläintä on sairastunut suu- ja sorkkatautiin, hallitus on lahdannut 80000 maaliskuun 11 päivään mennessä ja aikoo lahdata vielä 34000 epäiltyinä taudin kantajina. Edellä lainatut eiliset raportit (13.3.) osoittavat lahdattujen eläinten määräksi 150000 syynä alle 200 todella sairastunutta eläintä, joista ei ole mitään vaaraa ihmisille ja joista suurin osa voisi toipua.

Viranomaiset Britanniassa ja Euroopassa ylireagoivat niin suunnattomassa mittakaavassa, että siinä olisi uutisaihetta kylliksi, jos teurastusluvut olisivat sairastuneiden eläinten lukuja. Vaikka ongelma on niin pieni, tämä britti-viranomaisten ilmoitus kuvaa ylireaktiota tähän ongelmaan pähkinän kuoressa. Kuuntele: "Britannian johtava eläinlääkintävirkamies (Chief Veterinary Officer) Jim Scudimore sanoi lauantaina olevansa tyrmistynyt ongelman laajuuteen ja myönsi, että sairauden "hyvin nopea leviäminen" oli lyönyt asiantuntijat hämmästyksellä." Mihin ihmeen "laajuuteen"? Jos 200 eläintä miljoonista sairastuu, niin se nyt ei paljon tuhoa tee.

VIRANOMAISTEN PANIIKKI SAAVUTTAMASSA UUDEN ENNÄTYKSEN UK:SSA.

LYHYT UUTINEN:  "MILJOONA syntymätöntä lammasta äiteineen saatetaan teurastaa, kun suu- ja sorkkatautikriisi syvenee. Ne teurastettaisiin laitumilla, joilla ne ovat olleet liikkumisrajoitusten vankeina." [Drudge Report, March 14, 2001]

Nyt viranomaisten inspiroima paniikki syvenee ja leviää. Miljoonan terveen kantavan lampaan aiotaan antaa synnyttää ilman asianmukaista valvontaa Britannian talven kylmyydessä.  Suurin osa näistä täysin terveistä lampaista tulee kuolemaan. Miksi niiden sitten annetaan kuolla tällä tavalla? Niiden annetaan kuolla vain, koska niiden emät ovat laitumilla, jotka viranomaiset ovat mielivaltaisesti määritelleet sellaisiksi, joiden yli tuulet mahdollisesti ovat kuljettaneet joitakin viruksia.

Miljoona kallisarvoista lammasta kuolee vain, koska ne ovat voineet jotenkin saada tartunnan. Miltä sinusta tuntuisi olla yksi tämän karjan omistajista? Sinulla olisi edessäsi ehdoton ja täydellinen taloudellinen tuho -- romahdus!

Tämän kaltainen taloudellinen tuho ON todellisuutta.

"Terveysministeri Nick Brown kielsi BBC:n TV-haastattelussa, että hallitus olisi menettänyt suu- ja sorkkataudin hallinnan, joka tauti on raastanut tiloja koko maassa ja tuhonnut suuren osan maaseutuelinkeinoa sekä urheilutapahtumia ja matkailua." Todellisuudessa se on ollut hallituksen reaktio tautiin, joka on raastanut tiloja ja viljelijöitä. Mutta tuhottavina eivät ole vain viljelijät. Edellä mainitusta jutusta luimme, että Britannian matkailuteollisuus on menettänyt 18 miljardia dollaria. Tämä juttu väittää, että myös urheilutapahtumat, joihin kuuluu eläimiä, ovat myös kokeneet hyvin kovia.

AMERIKKA ON LIITTYMÄSSÄ MUKAAN -- VILJELIJÄT OLKAA VARUILLANNE!

LYHYT UUTINEN: "Floridassa jopa happirasia? (Oxo cube) riittää paniikin siementen kylvämiseen", UK Independent News, 15 March 2001, By Andrew Buncombe in Washington and Stephen Castle in Brussels

"Yhdysvallat eilen ryhtyi estämään suu-ja sorkkataudin pääsyä maahan Euroopasta tulevien matkailijoiden mukana varoittamalla, että heidän matkatavaransa, kenkänsä ja jalkansa desifioidaan heidän saapuessaan. Huolestuneessa ilmapiirissä kerrottiin tarinoita, että jopa happirasiat oli takavarikoitu Floridassa saapuvilta briteiltä, viranomaiset USA:ssa sanoivat tekevänsä mitä tahansa sairauden pitämiseksi rajojen ulkopuolella."

Tästä tarinasta päätellen Amerikan viranomaiset ovat yhtä paniikkimielisiä kuin heidän englantilaiset ja eurooppalaiset kollegansa. Jos tämä on totta niin Amerikan viljelijöiden olisi hyvä terästäytyä karjansa takavarikointiin ja tuhoon.

ONKO TÄMÄ KUUDEN ASKELEN ASENTEEN MUUTOSSUUNNITELMA VEGETARISMIN PUOLESTA?

Siis päivänpolttava kysymys on yksinkertainen. "Mitä oikein on tapahtumassa?" Koska niin monet muutkin merkit viittaavat pian toteutuvaan Antikristuksen valtakuntaan, voisimme ajatella, että tämä viranomaisten lietsoma paniikki sopisi tähän maailmankuvaan. Oikeutettu kysymyksemme kuuluu: "Mitä oikein on tapahtumassa?"

Teosofisen seuran johtaja Alice A. Bailey kirjoitti selkeästi, millainen tulisi olemaan Antikristuksen ilmestymisen päämäärä. Monumentaalisen tärkeässä kirjassaan The Externalisation of the Hierarchy

Bailey kirjoitti: "Vasta viime vaiheissa ja kun aika on tullut palata Kristuksen tunnistettuun fyysiseen ilmaisemiseen, joka johtaa mysteerien selkeään ennallistamiseen, tietyt Hierarkian jäsenet ilmestyvät ja ottavat maailman asioiden ulkoisemman ja tunnistettavan fyysisen hallinnan." [Sivu 570]

Koska tiedämme, että Alice Bailey on vain välikappale, jonka kautta mahtava demoni "Mestari D.K." puhuu, niin tiedämme, että tämä ilmoitus sisältää Saatanan yliluonnollisen voiman. Tarkastelkaamme pikaisesti tämän väitteen elementtejä, jotta voisimme paremmin ymmärtää, mitä Mestari D.K. tässä tarkoittaa.

*  "... kun aika on tullut palata Kristuksen tunnistettuun fyysiseen ilmaisemiseen ..." Tämä ilmoitus merkitsee kirjaimellisesti, että Antikristus (Kristus) on noussut mailman näyttämölle ennustettujen  "merkkien ja ihmeiden" keskellä. Antikristuksella tulee olemaan väärä (assumed) "tunnistettu fyysinen ilmaiseminen", mikä on okkulttista ammattisanastoa (jargon) ja tarkoittaa, että tulet näkemään hänet maailman näyttämöllä.

*  "... johtaa mysteerien selkeään ennallistamiseen ..." Kun Antikristus nousee, hän välittömästi palauttaa muinaisen mysteeriuskonnon yleiseen käyttöön! Tämä muinainen mysteeriuskonto on saatananpalvonta, joka menee ajassa taaksepäin aina Nimrodin babylonialaiseen maailmanvaltaan. Kun hurskas Seem hävitti tämän palvonnan, voitti ja tappoi Nimrodin ja teurasti kaikki Lusiferin papit, hän ajoi koko järjestelmän maan alle ja siitä tuli salaseurojen järjestelmä.

Mestari D.K. puhuu lisää tästä suunnitellusta ennallistamisesta vain joitakin sivuja myöhemmin. "Tämä toinen vaihe on toteuttava uuden uskonnon valtaantulonsa aikoihin jolloin, vanhat teologiset toiminnot tullaan täysin hajottamaan ... kun Mysteerien ennallistamista valmistellaan. Nämä Mysteerit, kun ne ennallistettu, yhdistävät kaikki uskonnot." (sivu 573)

Nyt tiedämme, että Mysteerit  ON uskonto. Se on lusiferiaaninen mysteeriuskonto. Ja se tulee huipentumaan kaikkien uskontojen yhdistymisessä. Tämä päämäärä on täsmälleen tämän päivän ekumeenisen liikkeen päämäärä. New Age-kirjailijat todella selkeästi ja yksimielisesti julistavat, että nykyinen ekumeeninen liike on Kristuksen uuden maailman järjestyksen uskonnon välitön edeltäjä. Siten lusiferiaaninen palvonta eli Mysteerit tullaan täysin vahvistamaan maan päällä. Kaikki julkisen elämän puitteet tulevat näiden Mysteerien hallitsemiksi. Tiesitkö, että kaikkien aikojen okkultisteilla on aina ollut se yksi yhteinen piirre, että he ovat ehdottomia vegetaristeja? The New Age Dictionary ilmaisee tämän totuuden mitä selkeimmin:

"kasvissyöjä ... joka on viisas, ehyt, tuore, eloisa, ei syö lihaa, ruokavalio ja elämäntyyli liittyy hinduismiin, buddhismin, jainismiin, taolaisuuteen, zoroasterilaisuuteen, pythagoralaisuuteen j.n.e.  (Hinduism, Buddhism, Jainism, Taoism, Zoroastrianism, Pythagoreanism, the Essenes, Trappists, Benedictines, Cathusians ...")

Läpi historian eräs yleisimmistä ja pysyvimmistä okkulttisten ryhmien piirteistä on ollut heidän vegetarismin harjoituksensa. Sekä mustan että valkoisen magian ryhmät harjoittavat kasvissyöntiä. Saksalainen mustan magian ryhmä nimeltä Lebensreform Wienissä Itävallassa tunnettiin siitä, että he "harjoittivat vegetarismia ja keskustelivat Pythagoran ja Neo-platinistien opeista Wien'issä 1870-luvulla." [The Occult Roots of Nazism , Nicolas Goodrick Clark, p. 28]  Tämä ryhmä vaikutti sen okkulttisen liikkeen alkamisen Saksassa, joka lopulta johti Hitlerin valtaan nousuun. Adolf Hitler ja hänen natsinsa olivat vegetaristeja. On tosiasia, että toisen maailmansodan alkuvaiheessa Hitler pakotti joukkonsa vegetarismiin. Tämä lyhytnäköinen käytäntö loppui äkkiä, kun saksalaiset kenraalit, jotka johtivat Venäjälle etenemistä, lähettivät voimakassanaisen yhteisen viestin Hitlerille, että joukot eivät taistelleet tehokkaasti, koska kasvisdieetti ei antanut riittävää kuntoa taistelussa venäläisiä vastaan varsinkin, kun sää oli ankara. Hitler peruutti vegetaristisen määräyksen.

Miksi sitten okkultistit harjoittavat vegetarismia? Kullakin on omat vähän poikkeavat tapansa ja eri ryhmät opettavat vähän toisistaan poikkeavasti, mutta seuraavassa luettelossa on joitakin niistä syistä, miksi okkultistit ovat taipuvaisia vegetarismiin.

1. Juutalaisten ja kristittyjen pyhän Raamatun Jumala Adonai opetti, että ihmisten pitäisi syödä lihaa.

Apt. 10:9-16:ssa apostoli Pietari sai näyn Jumalalta, jossa liinavaate laskettiin taivaasta täynnä kaikenlaisia eläimiä, sekä sellaisia jotka Jumala oli ennen julistanut puhtaiksi, että sellaisia, jotka Hän oli julistanut saastaisiksi. Jumala käski: "Nouse Pietari, teurasta ja syö."
3.Moos.11:2:ssa Jumala sanoo: "Nämä ovat ne eläimet, joita te saatte syödä...." Sitten jakeissa 3-45 Jumala luetteli Israelilaisille kaikki, mitä he saivat ja mitä eivät saaneet syödä, mutta Jumala kyllä salli nautakarjaa, lampaita ja vuohia syötävän. On mielenkiintoista, että juuri näitä eläimiä järjettömästi lahdataan Euroopassa ja Britanniassa tänä päivänä.

On mielenkiintoinen sääntö, että kun Saatana innokkaasti väärentää Jumalaa, hän aivan yhtä innokkaasti kääntää päinvastaisiksi Jumalan käskyjä ja säädöksiä. Siispä kun Jumala pitää oikeaa puolta parempana paikkana valtakunnassaan, niin Saatana katsoo vasemman puolen paremmaksi. Jos Jumala sanoo, että ihminen voi syödä määrättyjen eläinten lihaa, niin Saatana opettaa vegetarismia. Tosin ei jokainen okkultisti ole vegetaristi (eikä jokainen vegetaristi ole okkultisti, suom.huom.), mutta niin monet ovat, että vegetarismi on johdonmukaisesti avainoppi.

2. Kehitysoppi opettaa, että ihminen on vain pitemmälle päässyt eläin evoluution tikapuilla. Siksi monet okkultistit uskovat, että ihmisellä ei ole oikeutta tappaa toisia eläimiä, jotka ovat alempana evoluution tikapuilla. Tämä uskomus on avain ymmärtää sellaisia eläinten oikeuksien puolustajia kuin P.E.T.A. [People for the Ethical Treatment of A nimals].

Monille konservatiiveille oli suuri järkytys huomata, että ääriympäristöaktivisteja oli nimitetty avainasemiin Clinton'in hallinnossa ja he toteuttivat aggressiivisesti ääriohjelmaa hallinnon haarasta tulevien määräysten puitteissa. Illuministit katsovat ääriympäristöaktivismin olevan avainasemassa heidän tuhotessaan nykyistä teollista sivilisaatiota, mutta vegetarismi on heille rakas ja lähellä sydäntä yhtä lailla.

3. Useimmat okkultistit uskovat jälleensyntymiseen; tämä on toinen kaikkien aikojen okkultisteja yhdistävä tekijä. Jos okkultisti uskoo jälleensyntymiseen kuten hindut, hän uskoo, että voisi helposti tulla syöneeksi vanhaa Heikki-setää tai Liisa-tätiä ja siksi pitävät parempana syödä kasviksia.

On vahvat todisteet, että kun Mysteerit on "ennallistettu ulkoisempaan ilmaisuun", että yhteiskunta totaalisesti muuttuu heijastamaan kaikkia niitä saatanismin arvoja, joista se koostuu. Näihin arvoihin kuuluu vegetarismi.

Illuminaatti suunnittelee koko mailman käännyttämistä vegetarismiin, kun he kerran saavat vallan ja heidän Kristuksensa on paikallaan. Siksi jos maailma on niin lähellä Ajan Loppua, kuin arvelemme, niin eikö ole loogista ajatella, että laaja järjestely olisi jo käynnissä? Eikö olisi järkevää odottaa, että merkittävä pyrkimys voisi olla käynnissä ihmisten pelottelemiseksi syödä lihaa, jotta he aloittaisivat lihattoman  ruokavalion.

Ilmaston lämpenemisen pelko on osoittanut Illuministijohtajille, että he voivat valehdella hampaidensa lävitse ja ihmisten enemmistö uskoo heitä. He voivat heitellä vääriä tieteellisiä "faktoja" ja lukuja sinisilmäiselle yleisölle ja saada heidät uskomaan, että on paljon niitä, jotka uskovat ja siten saada yhä  suurempi osa väestöstä vakuuttuneeksi. Kuten osoitimme, että Kuuden Askelen Asenteiden Muutossuunnitelmassa (Six Step Attitudinal Change Plan) toistuva valhe samasta aiheesta vakuuttaa monet pelkästään sen toistamisen vuoksi massatiedotusvälineissä. [Lue tarkemmin uutisesta NEWS1055 miten tämä häijy suunnitelma toimii].

Edelleen ihmiset luonnostaan luottavat, että heidän johtajansa haluavat yleensä kansansa parasta. Siksi jos terveysviranomaiset ja tärkeimmät poliittiset virkamiehet ovat yhtä mieltä siitä, että suuren luokan kriisi on juuri puhjennut, niin ihmisten enemmistö uskoo heitä huolimatta päinvastaisista tieteellisistä tosiasioista. Tosiasiassa tutkimuksemme Kuuden Askelen Asenteiden Muutossuunnitelman (Six Step Attitudinal Change Plan) monesta käyttämisestä kulttuurissamme, valistaa meitä, että askel #4, jatkuva konflikti ja sanallinen painostus, on avain halutun muutoksen saavuttamiseksi ihmisten asenteissa ja arvoissa.

Ovatko illuministiset vallanpitäjät monien hullun lehmän tauti- ja suu- ja sorkkatautitapausten jälkeen  päättäneet, että nyt on suuren ponnistuksen aika ajaa kansa vegetarismiin? Parasta aikaa viranomaiset lahtaavat karjoja suhteettomassa määrin ongelmaan nähden ja enimmäkseen terveitä yksilöitä. Siten heidän toimintansa vaikutus on sekä lyhyt- että pitkäaikainen.

Lyhyellä tähtäyksellä viranomaiset pelottavat monia ajattelemaan, että kenties lihansyönti itsessään on vaara, josta heidän tulee päästä eroon. Monet päättelevät, että ollakseen turvassa tästä lähtien, he pitävät itsensä ja väkensä erossa lihan kulutuksesta. Hullunlehmäntauti todella ON hengenvaarallinen ihmisille ja jos se joskus leviää kuten suu- ja sorkkatauti, niin väestö on vaarassa. Jos tämä teoria pitää paikkansa, voit odottaa kuulevasi hullunlehmäntautia mainittavan samoissa uutisissa kuin suu-ja sorkkatautia. Useimmat sitten niputtavat ne mielessään yhteen.

VILJELIJÖIDEN, HEIDÄN TUOTANTONSA JA KOKO ELÄMÄNTAPANSA TUHO

Myös lyhyellä tähtäyksellä viranomaiset tarpeettomasti aiheuttavat monien perheiden omistamien tilojen konkurssin. Perheen omistama tila on ollut Illuminaatin tähtäimessä kaiken aikaa sitten ensimmäisen maailmansodan ja se on sitkeästi kehittänyt säännön toisensa jälkeen, loppumattomattomia hallituksen avustusohjelmia ja suunnitellun kriisin toisensa jälkeen -- kaikki tämä tarkoituksella ajaa perheomistaja pois tilaltaan. Isäni aina valitti toisen maailmansodan jälkeistä todellisuutta koskien hallituksen avustusohjelmia. Hän sanoi aina, että viljely oli paljon kannattavampaa ollessaan markkinavetoista, kuin hallituksen kontrolloimaa ohjelmilla "auttaa" viljelijää.

Isä oli oikeassa. Tänä päivänä Britanniassa ja Euroopassa monet perheiden omistamat tilat ovat menossa historian roskaläjään. Kun suu-ja sorkkatauti kerran on "turvallisesti hallinnassa", silloin niin monet viljelijät ovat poissa pelistä, että tilanne ei milloinkaan voi palata normaaliksi. Jos kyllin monta tilaa suljetaan ja ihmiset yrittävät palata normaaleihin lihansyöntitapoihinsa, he huomaavat, että hinnat ovatkin pilvissä, koska kysyntä ylittää tarjonnan. Tämä uusi markkinatodellisuus sitten voi olla se lopullinen tekijä, joka ajaa ihmiset kasvisdieetille.

VALTION RUOKATUOTANTO VALVONTAAN "KRIISIN" VARJOLLA

Pitkällä tähtäyksellä Illuminaatin ison rahan miehet saavat omistukseensa viljelysmaan, jota he ovat himoinneet sukupolvien ajan. He tulevat valvomaan ruuan tuotantoa Britanniassa ja Euroopassa, kuten ei milloinkaan ennen. Ihmiset ovat silloin täysin riippuvaisia näistä rahakkaista illuminaateista eloonjäämisensä suhteen. Antikristuksen saappaan alla suunniteltu diktatuuri ajetaan kotiin ruokaketjun kautta niin, että harvat valittavat liian äänekkäästi, kun painostustoimet alkavat iskeä. Jos pidät tätä väitettä liian rajuna tai epärealistisena, niin mietipä tätä lainausta Buckminster Fuller'ilta, joka on UMJ:n suunnitelman tärkeä toteuttaja (prime mover and shaker). Fuller on erikoistunut nälkäprojektiin, on World Game Laboratories'in perustaja ja on istunut neuvostossa nimeltä: Planetary Initiative's World Council of Wise Persons (suom. Viisasten henkilöiden planetaaristen aloitteiden maailmanneuvosto). Hän sanoo:

"Läpi maa- ja merikuljetuksen historian ne jotka ovat saaneet valvontaansa elintärkeän tuotannon maailman kuljetusreitit, ovat aina tulleet MESTAREIKSI  pelissä, jonka tarkoitus on vahvistaa ylin inhimillinen valta kaikkien muiden alempien valtaorganisaatioiden ylitse -- siksi näkymättömästi koko ihmiskunnan ylitse. [The Critical Path, St. Martin's Press, 1981, page xx; Emphasis above was in the original]. Tämä järjetön reagointi suu-ja sorkkatautiin voisi hyvin olla Illuminaatin toimi saada hallintaan kokonaisten valtioiden ruuan tuotanto. He ovat pääsemässä ruuan tuotannon MESTAREIKSI tämän kriisin avulla. Eräs uutinen väittää, että virkamiehet useasta Itä-Euroopan maasta ovat jopa asettaneet kiellon tuoda viljaa Euroopan yhteisöstä! ["In Florida, even an Oxo cube is enough to sow the seeds of panic", UK Independent News, 15 March 2001, http://www.independent.co.uk/news/UK/This_Britain/2001-03/us150301.shtml  By Andrew Buncombe in Washington and Stephen Castle in Brussels]

Illuminaatin suunnitelma on eliminoida 2/3 maapallon väestöstä. (Constance Cumbey, Hidden Dangers of the Rainbow, p. 152, quoting the Global 2000 Presidential Report issued under President Carter; also Friends of the Earth Chairman David Brower, Progress As If Survival Mattered , Friends of the Earth 1981, p. 68-70).

On mielenkiintoista, että kun summaat kaikki Jumalan tuomiot Ilmestyskirjassa, sodat, nälänhädät, luonnontuhot, huomaat, että tapettujen ihmisten ennustettu suhteellinen määrä on 2/3! Siksi tämä UMJ-suunnitelma kun se kerran toteutetaan, tulee toteuttamaan Raamatun profetian. Jos haluat eliminoida 2/3 maailman väestöstä, sinun täytyy saada valvontaasi ruuantuotanto, koska se voi ajaa pienet viljelijät pois pelistä siten keskittäen viljelyteollisuuden harvoille suurille tiloille, jotka kaikki ovat hallituksen ja sen uusien sääntöjen valvonnassa.
Minusta kuulostaa siltä, kuin tämä profetia voisi olla toteutumassa:

"Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!"

Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta." (Ilm. 6:7-8)

Kun langennut ihminen pääsee täydellisesti valvomaan maailman ruuan tuotantoa, niin ole varuillasi! Kun illuministiset virkamiehet pääsevät täydellisesti valvomaan valtion ruuan tuotantoa, niin tuho odottaa sinisilmäistä maailmaa. Todella päivän tapahtumat osoittavat, että Ajan Loppu on yllämme. Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
35 Elizabeth Street
Attleboro, MA 02703-2031TAKAISIN