Meidän vapaamuurari-perustajaisämme omistivat Amerikan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle


Alaotsikko: Kirjasta joka julkaistiin vuonna 1999, ja jonka oli kirjoittanut huomattava astrologi, me luemme että koko kansakunta ja sen tärkeimmät hallintorakennukset omistettiin koira-tähti Siriukselle, joka on okkultistisen opin mukaan Saatana.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Kuuluisa astrologi David Ovason julkaisi vuonna 1999 kirjan nimeltään "Meidän kansakuntamme pääkaupungin salainen arkkitehtuuri: vapaamuurarit ja Washington D.C.:n rakentaminen", jossa hän paljasti historiallisen tosiasian, että vapaamuurarien veljeskunta omisti nuoren Amerikan Yhdysvallat tähdille yleisesti ja koira-tähti Siriukselle erityisesti. Kuuntele kirjaa:
"Tänään Washington D.C.:ssä on yli 20 täydellistä Eläinrataa, joista jokainen osoittaa epätavallista mysteeriä kohti. David Ovason, joka on opiskellut näitä asioita 10 vuotta, paljastaa nyt miksi tällainen paljous on laitettu meidän kansakuntamme pääkaupungin keskelle ja selittää näiden yhteydet. Hänen hyvin havainnollistettu tekstinsä kertoo meille tarinan siitä, kuinka Washington, perustamisestaan vuonna 1791 lähtien oli yhdistetty Eläinradan, tiettyjen tähtien ja kosmologisen symboliikan kanssa; tämän hän paljastaa ensimmäistä kertaa."
Välittömästi, meille kerrotaan että Yhdysvaltain pääkaupunki oli perustettu Raamatussa kielletyn astrologian mukaan alusta alkaen. Edelleen, kun me pääsemme sisälle tähän materiaaliin, sinä huomaat että Washington D.C. ja sen avainrakennukset olivat erityisesti suunnattu ja omistettu koira-tähti Siriukselle, joka on Saatanan okkultistinen määritelmä.

Tämä kirja todistaa ehdottomasti vapaamuurareiden saatanallisesta luonteesta. Sinä saatat sanoa että vapaamuurareiden vastustaja oli kirjoittanut tämän kirjan. Väärin! Kirjailija, David Ovason on huomattava astrologi, ja C. Fred Kleinknecht, mies joka antoi myönteisen arvostelun tästä kirjasta, on 33. asteen vapaamuurari.

Kuuntele kun Kleinknecht ylistää tämän kirjan löytöjä saatesanoissaan: "Tässä ihmeellisessä ja huolella kirjoitetussa kirjassa, David Ovason esittelee huomattavan teesin, että Washington D.C. on tähtien kaupunki. Hän esittelee että kaupungissa on yli 20 Eläinrataa, ja että suurin osa niistä on suunnattu merkittävällä tavalla. Jopa vielä yllättävämpää on tietää että nämä Eläinradat oli suunniteltu osoittamaan tiettyihin kohtiin taivaissa -- eli vihkimään pääkaupunki tähtien kanssa... Washingtonin D.C.:n Eläinratojen tehtävä, asema ja merkitys kertovat suhteesta taivaan ja maan välillä."

"Mitä tämä merkitsee meille? Tähti Spica sattuu olemaan sellainen jonka David Ovason on osoittanut olevan symbolisesti linkitetty sekä Washington D.C.:n että koko Yhdysvaltain kanssa... Tämä saattaa olla viisikulmaisen tähden esikuva, jotka koristavat Amerikan lippua. Hän myös ehdottaa, että Spica on saattanut olla liekehtivän vapaamuurareiden tähden esikuva." [s. vii-viii].
Myöhemmin, sivuilla 4-5 Ovason kertoo, että tämä tähti, Spica on todellisuudessa Sirius, "Edustettuna hieroglyfeissä jotka muistuttavat obeliskia ja viisisalkaraista tähteä." Edelleen, Ovason sanoo että tähdet Amerikan lippua varten näyttää olevan otettu tästä Sirius-hieroglyfistä. Jos Amerikka ja sen pääkaupunki olivat omistetut koira-tähti Siriukselle, niin tämä on hyvin painava asia, koska me kerroimme uutisessa 1430, ja myöhemmin täällä että tämä Sirius on Saatana.

Tiettyjä astrologian mukaan määrättyjä tapahtumia Amerikan historiassa

"Jos sinä olisit seissyt tällä paikalla 3.4.1791, sinä olisit ollut todistamassa merkittävää tapahtumaa -- sellaista joka näyttää olleen kietoutuneena Washington D.C.:n rakentamiseen. Sen päivän aamuna tapahtui auringonpimennys... vuoden 1791 auringonpimennys oli Oinaksen tähtikuviossa sillä hetkellä... tämä oli ennusmerkki siitä että Washington D.C.:n kohtalo olisi täynnä uraauurtavaa ponnistelua ja ylenmääräistä intoa... ennusmerkki sinä aamuna oli merkittävä. Aurinko ja kuu eivät ainoastaan olleet Oinaksessa sillä hetkellä: ei vähempää kuin viisi tunnettua planeettaa olivat Oinaan tähdistössä -- merkki joka suosi työhön ryhtymistä. Tällaiset kosmiset erikoisuudet olivat merkkejä siitä, että kaupunki oli saanut alkunsa eräänlaisesta unelmasta, visiosta." [s. 6-7].
Totisesti, Amerikka näyttää saaneen alkunsa okkultististen vapaamuurareiden toimesta jotka seurasivat Sir Francis Bacon:in unelmaa jonka hän omaksui vuosina 1590-1626, että Pohjois-Amerikka pitäisi perustaa olemaan Uusi Atlantis. Kuuntele Uuden maailmanjärjestyksen kirjailijaa, Elizabeth van Burenia, joka kirjoitti kirjan "The Secret of The Illuminati":
"Sir Francis Bacon oli muodostanut salaseuransa avulla... suunnitelmat Läntisen pallonpuoliskon siirtokunnille... on olemassa salainen ja muuttumaton kohtalo joka ihmiskunnalle on suunniteltu, sellainen jota suurin osa ihmiskunnasta ei ymmärrä. Amerikan pohjoinen manner oli määrätty olemaan demokraattinen liittovaltio jo tuhansia vuosia ennenkuin Kolumbus purjehti sen rannikolle. Ei ole epäilystä siitä, että Valaistuneilla oli käsissään Uuden kansakunnan muodostaminen. Thomas Paine, George Washington, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, John Adams ja lukematon määrä muita jotka olivat mukana Itsenäisyysjulistuksen allekirjoituksessa, olivat kaikki vapaamuurareita tai muiden salaseurojen jäseniä. Yhdysvaltain Sinetin ja aikaisemmin siirtomaan lipun muotoilu osoittaa että näillä suunnittelijoilla oli hallussaan esoteerista tietoa." [s. 142-144].
Nyt me tiedämme, että Saatanalla oli suunnitelmat Yhdysvaltain varalle, että se perustettiin hänen okkultistisen opin mukaan, Uutena Atlantiksena. Atlantis oli mystinen manner jonka kaikki asukkaat olivat salatieteiden asiantuntijoita, niin edistyneitä opissaan että heidän Kolmas silmänsä oli fyysisesti olemassa. Yhdysvallat suunniteltiin olemaan Uusi Atlantis joka johtaisi muun maailman Okkultistiseen taivaaseen, joka tunnetaan Uutena maailmanjärjestyksenä, ja jossa Antikristus hallitsisi 1000 vuotta!

Sir Francis Bacon, alkoittaen 1590-luvun alussa, alkoi tehdä yksityiskohtaisia suunnitelmia siitä, miten Pohjois-Amerikka asutettaisiin. Hän oli syvälle vihkiytynyt ruusuristiläisten oppeihin ja perusti hyvin salaisen Kypärä-ritarikunnan, seuran joka perustettiin ruusuristiläisten mallin mukaan. Lopulta, Bacon oli vastuussa modernin vapaamuurariliikkeen synnystä, kuten kerrotaan vapaamuurarikirjailija George V. Tudhopen kirjassa "Bacon Masonry".

Täten, me voimme nähdä että meidän maamme alkuperäisten perustajaisien toiminta, josta yläpuolella mainittiin, oli pelkästään okkultistisen suunnitelman toteuttamista joka laadittiin "tuhansia vuosia ennen Kolumbuksen purjehdusta"! Meidän vapaamuurari esi-isämme pelkästään seurasivat okkultistisen suunnitelman yksityiskohtia jotka Sir Francis Bacon visioi 1590-luvulla henkioppaidensa avustuksella.

Kristitty kirjailija -- ja entinen mustan magian harjoittaja -- William Schnoebelen kirjoittaa: "...muut näkivät Amerikan Uutena Atlantiksena, paikkana jossa okkultismi kukoistaisi kristinuskon estämättä. Kauan ennen vuotta 1776, ruusuristiläisten siirtokunta oli perustettu Ephrataan, Pennsylvaniaan. Siirtokuntien Amerikka oli täynnä okkultistisia ryhmiä, ja sekä noituus että vapaamuurareiden oppi tulivat laivojen mukana erittäin aikaisin." [William Schnoebelen: "Masonry: Beyond the Light", s. 258].

Vanhassa Atlantiksessa jokainen kansalainen oli niin edistynyt okkultismissa, että Kolmas silmä avautui fyysisesti heidän otsaansa. Järkyttävästi, tämä Kolmas silmä esiintyy huomiota herättävästi tässä Ovasonin kirjassa. Kuuntele:

"Muut historioitsijat kertovat sinulle, että tämän Toisen Rooman [Washington D.C.:n alku voidaan jäljittää paljon aikaisempaan unelmaan, mielikuvitukselliseen 'sisäisen näön' kykyyn, joka oli miehellä joka eli tässä maassa... vuonna 1663, Francis popella." [s. 8]. "Sisäinen näkökyky" on okkultistinen termi sellaiselle ihmiselle joka voi selvännäkijän tapaan nähdä Kolmannen silmän kautta, joka ei ole fyysisesti vielä avautunut, mutta joka toimii jo. Täten, Ovason sanoo että meidän vapaamuurari-perustajaisät olivat niin edistyneitä että heillä oli selvännäkijän kyky!
Salli meidän nyt tutkia, kuinka vapaamuurarit rakensivat Washington D.C.:n avainrakennukset satanismin oppien mukaan. Sinä alat nyt saada Amerikasta ymmärtämystä jota sinulla ei ole ollut koskaan aikaisemmin, ja nyt sinä voit nähdä miksi kadut suunniteltiin siten että ne muodostivat saatanallisia symboleita (lue uutinen 1040, "Vapaamuurareiden vallan symbolit heidän valtaistuimellaan, Washington D.C.:ssä" ja uutinen 1399, "Entinen satanisti kertoo meille, että Hallitusaukio Washington D.C.:ssä suunniteltiin alunperin Sephioottisen Elämänpuun muotoon").

Ennenkuin me itse asiassa aloitamme opintomme, sallikaamme Ovasonin sanoa viimeinen sana astrologian ja muiden okkultististen symboleiden merkityksestä Washington D.C.:n rakennuksissa: "...tähtien valon mytologia esittää olennaista osaa D.C.:n perustamisessa ja historiassa. Onko jotain salattua näiden ponnistusten takana, joita rakentajat ovat tehneet varmistaakseen että monta tähteä pitäisi pudota maahan? Miksi astronomien ja astrologien pitäisi nähdä niin paljon vaivaa kutoessaan maagista taidettaan tähän kaupunkiin? Edelleen, onko kaupunkia salaisesti valmisteltu johonkin tulevaisuuden hetkeen, jolloin tähdet nähdään elävinä mysteereinä jollaisia ne todellisuudessa ovat?" [s. 10-11].

Aika "jolloin tähdet nähdään elävinä mysteereinä jollaisia ne todellisuudessa ovat" tulee silloin kun Antikristus hallitsee ja hän perustaa uudelleen saatanalliset mysteerit yleisön palvottaviksi. Silloin, Washington D.C.:hen rakennetun astrologian merkitys tulee kaikkien tietoon.

Salli meidän tutkia, missä laajuudessa D.C. rakennettiin luciferilaisen astrologian mukaan.

Itsenäisyysjulistus

Historioitsijat tunnustavat, että Uuden itsenäisen tasavallan alku tapahtui heinäkuun 4. vuonna 1776, jolloin itsenäisyysjulistus annettiin. Me tiedämme jo, että julistuksen ajoitus oli huolellisesti laskettu saatanallisen opin mukaan. 4.7. on tarkalleen 66 päivää saatanallisen pyhän, Beltane:en alkamisesta, joka tapahtuu huhtikuun 30. päivänä. Numero "66" on Täydellisen miehen (numero 666) Täydellisen hallituksen numero. Siksi, odottamalla 66 päivää Beltane:en alkamisesta , meidän vapaamuurari-perustajaisämme kertoivat muille vihkiytyneille, että Amerikka tulisi olemaan Uusi Atlantis, Antikristuksen täydellisen globaalin hallituksen edeltäjä. Edelleen 4.7. on tarkalleen 13 päivää kesäpäivän seisauksesta, kesäkuun 21. päivästä. Numero 13 on Saatanan kapinan luku ja kuvaa silmiinpistävästi luciferilaista tietoutta.

Mutta nyt, David Ovason kertoo meille jotain uutta Itsenäisyysjulistuksesta: "Nämä astrologiset laskelmat näyttävät selvästi, että päivänä jolloin Itsenäisyysjulistus hyväksyttiin Philadelphiassa, aurinko oli Siriuksessa." [s. 138]. Täten, okkultistiset vapaamuurari-perustajaisät laskivat jopa päivän jolloin heidän pitäisi hyväksyä tämä julistus. Ovason lausuu selvästi: "Vapaamuurari, joka ensimmäisenä allekirjoitti Itsenäisyysjulistuksen, oli tietoinen heinäkuun 4. päivän merkityksestä kosmisena tapahtumana." [s. 139]. Tasavallan alkuajoista lähtien, taistelu tämän kansakunnan sielusta raivosi yliluonnollisella alueella, aivan niin kuin Jumala paljasti tapahtuvan jokaisessa kansakunnassa jokaisessa historian vaiheessa (Daniel 10:20).

Mikä ja kuka on Sirius, jonka mukaan Amerikka suuntautui?

Koska me olemme jo lukeneet, että Washington D.C. erityisesti ja Amerikka yleisellä tasolla suunniteltiin koira-tähti Siriuksen mukaan, meidän täytyy tutkia Siriusta egyptiläisestä saatanallisesta mytologiasta käsin. Sitten kun me olemme tutkineet egyptiläisten uskomusta tästä tähdestä, sinä ymmärrät paljon paremmin kuinka syvissä vaikeuksissa Amerikka on Jumalan suhteen. On ollut aina olemassa sellainen Amerikka, jonka olemassaolosta sinä et ole ollut tietoinen, mutta Jumala on ollut, ja se on avain tähän keskusteluumme.

Saatanallisessa legendassa, Sirius on eräs galaksin tärkeimpiä tähtiä; mutta, Sirius on Saatana! Salli meidän kuunnella mitä vapaamuurari-kirjailija Albert Pike:lla on sanottavaa Siriuksesta:

"Anubis auttoi Isistä, hänen etsiessään Osiriksen murhaajaa, koiran muodossa. Hän oli Sirius, tai Koira-tähti, Osiriksen ystävä ja neuvonantaja, ja kielen, kieliopin, astronomian, maanmittauksen, aritmetiikan, musiikin ja lääketieteen keksijä. Hän oli myös ensimmäinen lainlaatija, opetti palvomaan jumalia ja rakentamaan temppeleitä." [Albert Pike, "Morals And Dogma", s. 376].
Täten, me voimme nähdä kriittisen avainroolin jota Sirius esittää egyptiläisissä mysteereissä. Hän oli messiashahmo Osiriksen -- joka kuoli ihmiskunnan hyvän puolesta ja naulattiin arkkiin -- neuvonantaja (s. 377). Sirius opetti hyödyllisiä tieteitä, laati alkuperäiset lait, opetti palvomaan pakana-jumalia sekä rakentamaan temppeleitä.

Myöhemmin, Pike kertoo että Sirius oli "Taivaiden suurin ja kirkkain tähti..." [s. 454]. Koska Sirius on kaikkein tärkein tähti kesäkuun ja heinäkuun päivinä, se on sellainen tähti silloin kun kesäpäivät ovat kuumimmillaan; siksi, meillä on tapana sanoa: "Kesän koira-päivät Siriuksesta." Kuitenkin, kun me kaivaudumme syvemmälle Luciferin oppeihin, me tajuamme että Sirius on vain toinen nimi helvetille ja Saatanalle! Kuuntele okkultistista kirjailijaa M. Temple Richmondia ja hänen kirjaansa "Sirius":

"Eufratilaiset, persialaiset, foinikealaiset ja muinaiset intialaiset kutsuivat Siriusta johtajaksi, kun taas roomalaiset tunsivat Siriuksen Janitor Lethacuksena, helvetin vartijana. Molemmat nimet ovat luultavasti muistoja Anubiksesta, egyptiläisestä jumalasta joka johti kuolleet alamaailman läpi. Egyptiläiset itse kutsuivat Siriusta useilla muilla nimillä, kuten Sothis, Sothi, Sept, Sepet, Sopdet, Sot ja Sed." [s. 29].
Täten, tämä okkultistinen kirjailija Richmond kertoo selkeästi että Sirius on helvetin vartija. Raamatussa me kutsumme tätä persoonaa Saatanaksi. Richmond edelleen yhdistää Siriuksen Anubikseen, koiraan.

Egyptiläiset kutsuivat häntä myös nimillä Set tai Seth. New Age -kirjailija ja Teosofisen seuran perustaja Helena Petrovna Blavatsky kirjoittaa Set-jumalasta näin:

"...Hermes, viisauden jumalaa, kutsetaan myös nimillä Thoth, Tat, Seth, Set ja Sat-an, ja että hän oli, pimeältä puolelta katsottuna, Typhon, egyptiläinen Saatana joka oli myös Set." ["Isis Unveiled", s. 554].
Kristitty kirjailija Bill Schnoebelen, entinen satanismin harjoittaja, sanoo että egyptiläinen Set-jumalan palvonta oli todella kuvottavaa. Hän sanoo näin: "Muinaisessa Egyptissä Sethiä palvottiin irstailla homoseksuaalisilla rituaaleilla." Nämä rituaalit, joita esitettiin Set/Siriukselle olivat niin hirvittäviä ja halventavia, että "myöhemmät Egyptin hallitsijat tärvelivät heidän temppelinsä ja obeliskinsa, sekä yrittivät ajaa heidät pois maasta." [Schnoebelen, "Twice The Child of Hell", s. 9].

Edelleen, me löydämme että Sirius nai siskonsa Nephtlysin, New Larousse Mythology Encyclopedian mukaan. Täten, Sirius syyllistyi insestiin.

Kristitty kirjailija Texe Marrs sanoo: "Läpi vuosisatojen, Sirius on tunnistettu useimpien okkultistien ja esoteeristen opettajien taholta paikaksi jossa Lucifer ja hänen hierarkiansa asuvat. Kristillisessä termonologiassa Sirius on koodisana helvetille. [Texe Marrs, "Book of New Age Cults And Religions", 1990, s. 299].

Okkultistinen kirjailija Veronica Veronica Lons ilmoittaa selkeästi, että Anubis (Sirius, Koira) oli ennustuksen ja noituuden jumala. Albert Pike kertoo, "että egyptiläinen Anubis-jumala vartioi kuoleman portteja."

Set/Siriusta kuvaillaan mustan magian satanismissa "Pimeyden paholaiseksi" ja "Alamaailman herraksi". [M. Esther Harding, "Woman's Mysteries: Ancient And Modern", s. 48, 168]. Edelleen, Harding paljastaa, että tämä alamaailma josta Set/Sirius on vastuussa ei ole Hades vaan Tartarus. Schnoebelen vielä lisää, että Set:in symboli on ylösalaisin käännetty pentagrammi! Täten pentagrammi kuvaa Set/Siriusta, tai mitä nimeä okkultistit käyttävätkään.

Lopuksi, vapaamuurari-kirjailija Albert Pike paljastaa kirjassaan "Morals And Dogma", että pentagrammi jota vapaamuurarit kutsuvat Looshinsa leimuavaksi tähdeksi edustaa Siriusta, koira-tähteä! Pike jopa viittaa Siriukseen "Sielujemme vartiajana ja oppaana." [s. 15-16]. Nyt, sinä voit nähdä miksi vapaamuurari-arkkitehdit suunnittelivat kadut Hallitus-aukiolle niin että ne muodostivat ylösalaisin käännetyn pentagrammin. Kuten me raportoimme uutisessa 1040, tämä pentagrammi ympäröi Valkoisen Talon!

Avainrakennukset rakennettu ja omistettu saatanallisille opeille

 1. Temppelitalo, tai Ylin neuvosto -- "Arkkitehti John Russell Pope... rakensi kaikkein esoteerisimmän rakennuksen Washington D.C.:ssä, jonka vapaamuurarit tuntevat Temppelitalona tai Ylimpänä neuvostona." [s. 9]. Tämä rakennus sijaitsee 13 korttelin päässä Valkoisesta Talosta ja on suorassa linjassa kuuluisan obeliskin kanssa joka tunnetaan Washington-monumenttina. Täällä C. Fred KleinKnecht, 33 asteen vapaamuurari toimittaa virkaansa. Tätä vapaamuurareiden temppeliä okkultistit pitävät Washington D.C.:n todellisena hengellisenä sydämenä.

 2. Washington D.C.:n katukuva on laadittu Babylonin suunnitelmien mukaan: "...pohjois-eteläsuuntaisten katujen kaava on laadittu tavalla jonka jotkut historioitsijat jäljittävät muinaiseen Roomaan, toisen Babyloniin." [Ovason, s. 41]. Amerikka on totisesti maailman Uusi Babylon. Ilmestyskirja 2:13:ssa Jeesus paljastaa että Saatanalla on kaupunki jossa hänellä on valtaistuin: "Minä tiedän, missä sinä asut: siellä missä saatanan valtaistuin on..." Ilmestyskirjan kirjoittamisen aikaan Saatanan valtaistuin oli Pergamoksessa. Vuodesta 1776 lähtien, jolloin vapaamuurarit perustivat Amerikan Uudeksi Atlantikseksi, Saatanan valtaistuin on ollut Washington D.C.! Sinä voit ymmärtää paremmin tulevan informaation jos sinä pidät tämän asian mielessäsi.

  Amerikka totisesti voi olla Ilmestyskirja 18:n taloudellinen Babylon. [Lue uutinen CE1038 tietääksesi yksityiskohdat].

 3. Joka hallituskeskuksen sijainti laadittiin okkultistisen ajattelun mukaan! George Washington antoi julistuksen 30.3.1791, jolla tietty alue -- joka näkyy tässä kuvassa -- rauhoitettiin ja jolle hallituskeskus myöhemmin rakennettiin. Tämä sijainti valittiin siksi, koska maan ja joen asema muodostaa sellaisen kuvion jota salatieteilijät kutsuvat Pythagoraan Y:ksi. Kuten David Ovason selittää: "Pythagoraan Y on viimeinen jäljellä oleva piirto (haalea jälki) elämänmittaisesta polusta, jota kuljettaessa tulee jatkuvasti eteen valintoja vertauskuvallisista suunnista... pitäisikö olla hyvä vai paha? Itsekäs vai antelias? Pythagoraan Y edustaa kaikkia näitä haarautumia joita kasvavan sielun täytyy kantaa jokaisella ohikiitävällä hetkellä." [Ovason, s.47].

  Täten, tämän Siriukselle omistetun okkultistisen pääkaupungin sijainti oli määrätty okkultistisen ajattelun pohjalta. Tämä maantieteellinen paikka valittiin koska Potomac-joki ja sen itäinen sivuhaara muodostivat luonnollisen "Pythagoraan Y:n".


  Seuraava tapahtuma on myös hyvin paljastava. Seremonia jolla tämä tietty alue vihittiin tapahtui huhtikuun 15. päivänä vuonna 1791, tarkalleen kello 3:30 iltapäivällä. "Elisha Cullen Dick, Alexandria-looshin mestari asetti merkin. Sitten kun tämä oli tehty, maissin, viinin ja öljyn rituaali suoritettiin sen päällä, vapaamuurareiden tavan mukaan."

  Seikka, että vapaamuurarit suorittivat maissin, viinin ja öljyn talletus-seremonian kertoo meille, että tämä järjestö on aivan yhtä pakanallinen ja saatanallinen kuin mikä tahansa joka on ammentanut voimaansa egyptiläisistä ja babylonialaisista saatanallisista mysteereistä. Sinä näet, tämä seremonia on osa auringon palvontaa, rituaalia joka on ehdottomasti kielletty Raamatussa.

  Vapaamuurari-kirjailija George H. Steinmetz, kirjassaan "Freemasonry: It's Hidden Meaning" lausuu: "Muinaiset ihmiset jotka palvoivat Aurinkoa jumalanaan tai Jumalan symbolina, pitivät kaikkea keltaista tai kullanväristä aurinkoon liittyvänä; sen vuoksi, kulta, messinki, maissi tai vehnä, värinsä vuoksi, olivat hyvin pyhiä."

  Lopuksi, me luemme astrologisesta syystä miksi seremonia alkoi tasan 3:30 iltapäivällä. "Tarkkaan kello 3:30, Jupiter oli kaikkein merkittävin planeetta taivaalla, aloittaen nousunsa horisontin yläpuolelle. Se oli 23 astetta Neitsyestä... hän otti hetken haltuunsa, kun Eläinradan Neitsyt käytti voimakasta ja hyväntahtoista vaikutustaan. Näillä keinoin, Neitsyen eläinradallinen voima -- jota kutsuttiin myöhemmin vapaamuurareiden ympyröissä 'Kauniiksi Neitsyeksi' -- kykeni varustamaan hyväntahtoisella vaikutuksellaan pääkaupungin rakennuksen. Oliko tämä yksi syy, miksi monet astrologit ovat väittäneet, että Eläinradan Neitsyt hallitsee Washington D.C.:tä? ...on erittäin selvää, että peruskiven seremoniallinen paikka viittaa paljon suurempaan kuin pelkästään Liittovaltion hallinto-alueen perustamiseen: se oli jollain tavalla linkitetty itse Amerikan kohtaloon tulevaisuudessa." [Ovason, s. 49].

 4. Pennsylvania Avenuen okkultistinen rooli -- "Pennsylvania Avenuelle suotiin kaikkein tärkein rooli Capitolin ja Valkoisen Talon välittäjänä." [Ovason, s. 60]. Pennsylvania Avenue edustaa yhtä raajaa vapaamuurareiden kompassista, joka ulottuu Valkoisesta Talosta Capitolille (lue uutinen 1040 saadaksesi täydet yksityiskohdat).

 5. Valkoinen Talo -- "Presidentin talo oli ensimmäinen julkinen rakennus joka nousi Washington D.C.:ssä. Kirje jonka eräs herrasmies Jätti Charleston Newspaperin toimitukseen tarjoaa ainoan olemassaolevan silminnäkijäkuvauksen vapaamuurareiden peruskiven muurauksesta, joka tehtiin 13. lokakuuta vuonna 1792, jolloin Georgetownin looshi numero 9 Marylandista osallistui seremoniaan." [Ovason, s. 62].

  Valkoista Taloa ei ainoastaan vihitty pakana-jumalille, vapaamuurareiden toimesta, vaan myös sen suunnittelija, arkkitehti James Hobin oli vapaamuurari." [Ovason, s. 63].

  Peruskivi muurattiin huolellisesti astrologian mukaan. "Sinä päivänä taivaiden holvikaarissa -- jolloin peruskivi muurattiin -- oli kaikkein mielenkiintoisin konjunktio. Hieman ennen puoltapäivää kuu asettui samalle asteluvulle kuin Lohikäärmeen pää (kuun kyhmy/nivel). Molemmat planeetat ja kuu olivat 23 astetta Neitsyestä." [Ovason, s. 64-65].

  Koska Valkoinen Talo on omistettu pakana-jumalille, sinä voit nähdä miksi Mendes-vuohen pää eli pentagrammi -- kaikkein katalin symboli -- ympäröi Valkoisen Talon (lue uutinen 1040 saadaksesi täydet yksityiskohdat). Onko ihme, että niin moni Presidenteistämme on ollut vapaamuurareita tai muiden okkultististen ryhmien jäseniä?

 6. Kadut laadittu okkultistisen suunnitelman mukaan. -- "Kerta toisensa jälkeen me opimme lisää vapaamuurareiden vaikutuksesta tämän kaupungin rakennuksissa. Melkein kahden vuosisadan läpi me näemme painoarvon joka on annettu Neitsyen tähtikuviolle. Kerta toisensa jälkeen me näemme että tietämys tähdistä esitti tärkeää osaa tämän kaupungin rakentamisen jokaisessa vaiheessa. Totisesti, kun Washington D.C:n tarina paljastuu, meidät pakotetaan hyväksymään se jphtopäätös että 13 suoraa katua jotka L'Enfant suunnitteli kaupunkiin olivat Kansallislipun symboleita, laadittu ottamaan vastaan tähtien vaikutus." [Ovason, s. 66].
Hämmästyttävää! Nyt sinä tiedät syyn, miksi hallintokeskuksen kadut Washington D.C.:ssä laadittiin luciferilaisten symbolien mukaan, kuten vapaamuurareiden kompassi, aukio, viivain ja 13 suoraa katua. Nämä kadut "laadittiin ottamaan vastaan tähtien vaikutus", tyydyttämään astrologiaa, joka on kielletty Raamatussa.

Edelleen, me olemme jo oppineet että kaupungin katusuunnitelma on alkujaan Roomasta ja muinaisesta Babyloniasta.

Tunnetko sinä kuinka Jumalan tuomio on tulossa tämän pakanallisen maan ylle? Koska Amerikka on selvästi Babylon, minä voin kuulla Vapahtajan äänen sanovan: "Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaa. Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: 'Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta.'" [Ilm. 18:1-3].

Koska tämä kansakunta perustettiin Uudeksi Atlantikseksi, Uudeksi Babyloniksi, ja koska Washington D.C. perustettiin monien samojen periaatteiden mukaan kuin alkuperäinen Babylon, tämä Raamatunkohta näyttää koskevan hyvin voimakkaasti tätä maata. Meistä on tullut maailman avain-kansakunta tänä päivänä, ja kaikki kansakunnat ovat joutuneet hengelliseen ja taloudelliseen kanssakäymiseen Amerikan kanssa, ja maapallon kauppiaat ovat rikastuneet tehdessään kauppaa kanssamme. Kuten me selkeästi esittelemme Seminaari Yhdessä, tämä Taloudellinen Babylon on Yhdysvallat. Jumalan tuomio lähestyy.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1487Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin