Arabien ja israelilaisten välinen konflikti näyttää luisuvan hiljalleen kohti täysimittaista sotaa


Alaotsikko: Useimmat mittarit tällä alueella ovat punaisella. Useimmat avainjohtajat sekä arabien että Israelin puolella puhuvat sodan väistämättömyydestä. Tämän lisäksi USA:n hallitus on juuri pyytänyt tarjouksia uuden sotilastukikohdan rakentamisesta Israelin keskiosiin. Mitä nämä raportit tahtovat sanoa? Vastaus saattaa hämmästyttää sinut.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Suunta kohti Lähi-Idän sotaa" Arnold De BorchGrave, UPI, 5.5.2001.

"WASHINGTON, 4.5. (UPI) -- Se alkoi kivien heittelyllä, ja nyt palestiinalaisten tulitus on arkipäiväistä. Suunnasta kohti toista sotaa ei voi erehtyä. Palestiinalaiset ovat päätelleet että itsenäinen valtio Länsirannalla ja Gazassa on vain kangastus joka tuskin edes heijastuu horisontista. Irakilaiset agentit ovat kertoneet palestiinalaisille tovereilleen, että he ovat ikäänkuin Ranskan vastarintaliikkeen jäseniä jotka taistelivat natsien miehitystä vastaan Toisessa maailmansodassa, ja että tavoitteena pitäisi olla Palestiinan täydellinen vapauttaminen. Vihjaukset joukkotuhoaseista -- jotka mahdollisesti sisältäisivät biologisia ja kemiallisia ainesosia -- sekä keinot jakaa niitä pulpahtavat esiin hälyttävän usein. Iranilaiset agentit Hizbollah-sissien kanssa messuavat myös itsenäistä palestiinaa 'JOrdan-joelta Välimerelle asti'."

Uutisraportit osoittavat, että palestiinalaiset haluavat Israelin, sekä kaikkien israelilaisten tujoa. Tämän vuoksi he eivät ole tyytyväisiä hitaaseen vauhtiin jolla Arafat kulkee. Siksi palestiinalaiset sirpaleryhmät ovat lisääntyvässä määrin suuntautumassa kohti Irakia. Täten, on merkittävää huomata -- kuten ensimmäisessä kappaleessa sanotaan -- että irakilaiset agentit yllyttävät palestiinalaisia vihaan ja vastarintaan, jotta juutalainen valtio saataisiin kokonaan tuhotuksi.

Vaikka Israel on varoittanut käyttävänsä neutronipommia mikäli sota puhkeaa, arabit ovat laskeneet omien pelotteidensa varaan. Arabeilla on "köyhän miehen ydinaseita" eli kemiallisia ja biologisia taistelukärkiä. Jotkut tiedusteluraportit osoittavat jopa, että Irak olisi rakentanut yhdeksän ydin-taistelukärkeä. Arabit ovat hankkineet uudenaikaisia ohjuksia Pohjois-Koreasta; nämä ohjukset voisivat nopeasti tuhota Israelin minkä tahansa sodan alkaessa.

Lopuksi, meistä on hyvin merkittävää että Iran ja Hizbollah saarnaavat Israelin täydellistä tuhoa, erityisesti juutalaisten. Tällaisella kiihkeällä propagandalla on suunnaton vaikutus arabeihin jotka jo luonnostaan vihaavat Israelia.

Palataanpa nyt takaisin UPI:n uutiseen

"Hamasin itsemurha-pommittajat marssivat avoimesti Gazassa räjähteet vyötäisilleen kiinnitettynä. Hamasin johtaja sheikki Ahmed Yassin esiintyy säännöllisesti al-Jazera -televisiokanavalla kertomassa että Israelin tuhon pitäisi olla kaikkien arabien päämäärä."

Tutkimuksissani minä olen hämmästynyt arabien ylimielisestä sanallisesta retoriikasta. Vaikka he ovat lukumäärältään ja aseistuksen suhteen Israelia vahvempia, he ovat hävinneet jokaisen sodan selvästi. Heidän sanansa vellovat kuin tulvavesi kun he ylpeilevät sillä mitä he pian tulevat tekemään Israelille. Arabit ylpeilevät ikäänkuin he olisivat voittaneet eivätkä suinkaan hävinneet nämä sodat.

Tämä kappale maalaa tästä kirkkaan kuvan. Hamasin itsemurhapommittajat marssivat avoimesti Gazassa räjähteet näkyvillä, jotka he toivovat jonain päivänä suuntaavansa juutalaiseen kohteeseen. Tällainen käytös muistuttaa minua Lopun ajan profetioista joissa arabit valmistautuvat taistelemaan israelilaisia vastaan. Kuuntele ja näe, josko tämä profetia sopii tämän päivän otsikoihin.

Ensimmäisessä Raamatunkohdassa Jumala puhuu suoraan eedomilaisille, Eesaun Huoneelle, tämän päivän palestiinalaisille:
"Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat niinkuin ei heitä olisi olutkaan." [Obadja 16].
Varmasti, nämä arabit jotka näyttävät miehisyyttään Gazassa ja muissa paikoissa "juovat ja särpivät typerästi". Jos he ottaisivat Jumalan Sanan tosissaan, kuinkahan moni heistä käyttäytyisi tällä tavalla? Jos he todella uskoisivat että he ja heidän seuraajansa "tuhotaan ikäänkuin heitä ei olisi koskaan ollutkaan", kuinkahan ylpeitä he olisivat? Kuten me esittelimme uutisessa 1011, nämä arabit taistelevat itse Jumalaa vastaan. Totisesti, heidän tehtävänsä on mahdoton.

Nyt, palataanpa takaisin tähän UPI:n artikkeliin:

"Maltiliset arabihallitukset -- etunenässä Egypti ja Jordania, ainoat jotka ovat allekirjoittaneet rauhansopimuksen Israelin kanssa -- haluavat kovasti saada aikaan rauhan. He tietävät että heidän omat kansalaisensa kannattavat Saddam Husseinia, ja jos alueella syttyy sota, julkinen mielipide vaatisi näiden maiden johtajia liittymään sotaan."

Täten, me näemme että ainoastaan Egyptillä ja Jordanialla näyttää olevan päässään yhtään järkeä näinä päivinä. Nämä ovat hyvin haluttomia liittymään sotaan Israelia vastaan koska he tietävät että he häviäisivät sodan. Täten, vaikka nämä maltilliset johtajat tietävät että heidän oma kansansa haluaa sotaa, he tekevät parhaansa estääkseen sen. Vaikka Egypti on hiljattain harjoitellut simuloitua hyökkäystä Israeliin, takahuoneessa Egypti yrittää välttää sodan.

Palestiinalaiset ovat hyvin tietoisia Egyptin ja Jordanian haluttomuudesta ryhtyä sotaan. Siksi, Arafat suunnittelee ryhtyvänsä sellaisiin toimenpiteisiin jotka sytyttäisivät kaikkien maailman muslimien intohimot ja jotka pakottaisivat Egyptin ja Jordanian sotaan. Uutisessa 1404 me raportoimme siitä, että Arafat saattaa suunnitella Kalliomoskeijan , Islamin kolmanneksi pyhimmän paikan räjäyttämistä. Kun Arafat syyttää Israelia räjäytyksestä, koko arabimaailma uskoo häneen koska he haluavat uskoa. Tämä tulee yhdistämään kaikki arabit Israelia vastaan ja toteuttaa seuraavan profetian:
"Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan."

"Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan." [Sakarja 12: 3,9].
Tänään arabit eivät ole täysin yhdistyneet Jerusalemia vastaan; mutta, kun Kalliomoskeija on räjäytetty kaikki arabit ja muslimit nousevat Jerusalemia vastaan aaltona aallon perään sellaisella vihan vimmalla jota voidaan kutsua ainoastaan hulluudeksi. Ja, Jumala sanoo, Hän suojelee Jerusalemin ja Israelin sekä takaa heille turvallisuuden.

Tietenkin, Eesaun Huoneella (palestiinalaisilla) on tilinteon päivä johon Obadja 15-18 viittaa, kuten me olemme kommentoineet uutisessa 1422. Jumala on lausunut, että palestiinalaisten täydellinen tuho tulee jonkinlaisen tulen muodossa joka ammutaan Israelista. Tämä profetia näyttää olevan hyvin lähellä toteutumistaan koska Israel on kaivanut vallihautoja ja rakentanut esteitä jotta estettäisiin juutalaisia kuolonuhreja vaativat onnettomuudet silloin kun he tuhoavat palestiinalaisia.

Iranin suunnittelema öljysaarto avainkohtana

"Kasvava Israelin vastainen vihamielisyys keskellä väkivaltaa Lähi-Idässä ajaa maltilliset ja radikaalit yhä lähemmäksi toisiaan. Käytäväkeskusteluissa Teheranin konferenssin aikana keskusteltiin jopa siitä että Iran voisi sulkea Hormuzin salmen -- elintärkeä öljyväylä Lännelle -- seuraavan alueellisen konfliktin aikana. Kokouksen lopussa osanottajat messusivat: 'Allah on suuri, kuolema Amerikalle, kuolema Israelille'."

Illuminatin suunnittelema Kolmas maailmansota -- sota joka tuo Antikristuksen -- vaatii arabien öljysaartoa kostona Israelin tukemisesta. Tämän toimenpiteen on suunniteltu ajavan Läntiset taloudet kaaokseen ja saattavan pörssit vapaaseen pudotukseen. Öljysaarto pakottaisi myös Yhdysvaltain meri- ja ilmavoimat alueelle, kenties maavoimat myös, eli tuovan täten Amerikan konfliktiin Venäjän kanssa.

Sitten, suunnitelma vaatii Pohjois-Korean hyökkäämään Etelään. Se mitä Amerikan meri- ja ilmavoimista on jäljellä ryntäävät auttamaan Etelä-Korean armeijaa. Kiina siirtyy välittömästi tukemaan Pohjois-Koreaa sekä uhkailemaan Amerikkaa sanallisesti. Tästä seuraa paniikki.

Lähi-Idässä, Yhdysvaltain sotavoimat huomaavat kuinka merkittäviä edistysaskeleita Venäjä on saavuttanut ase-teknologiassaan (lue uutinen 1449 "Onko Venäjän teknologia voittanut USA:n merivoimat tulevassa maailmansodassa? Kiinalla on näitä Venäläisiä aseita"). Me saatamme joutua huomaamaanettä meidän merivoimamme on erittäin haavoittuvainen näille venäläisille aseille ja että tappiot saattavat olla huomattavia. Me olemme myös lukeneet raportteja siitä, että Venäjän uusin superhävittäjä on merkittävästi parempi kuin mikään mikä meillä on ilmassa, joten entäpä jos Amerikka ei pysty hallitsemaan taivasta tässä uudessa konfliktissa?

Lopuksi, viimeinen pisara on se kun Kiina MIehittää Taiwanin. Vuonna 1999 Naval War College -tilaisuudessa minä kysyin tohtori Kurtkilta, entiseltä Kansalliselta puolustusneuvonantajalta tärkeän kysymyksen liittyen Taiwaniin. Tohtori Kurth oli juuri kertonut, että Amerikan merivoimat oli juuri venytetty liian tiukalle. Hän korosti seuraavia seikkoja:
Tämä viimeinen lausunto heräti minun mielenkiintoni, koska minä tiesin aikaisempien keskustelujen pohjalta, että USA:n merivoimilla on ainoastaan 12 lentotukialusta. Kysymys- ja vastausperiodin aikana minä nostin käteni ja kysyin:

"Tohtori Kurth, salli minun maalata skenaario. Oletetaanpa että kahden viikon päästä Lähi-Idässä puhkeaa sota Israelin ja arabien kesken, joka vaatii USA:n merivoimien puuttumista asiaan jotta öljyreitit pysyisivät auki. Oletetaan, että kaksi viikkoa myöhemmin Pohjois-Korea miehittää Etelän ydinaseita käyttäen. USA:n merivoimat vedettäisiin myös tälle alueelle. Sitten, oletetaanpa että kaksi viikkoa myöhemmin Kiina hyökkää Taiwaniin. Voisimmeko me estää Kiinaa miehittämästä Taiwania?"

Tohtori Kurth mietti lyhyen hetken ja sanoi sitten: "Eilen, Amiraali Johnson sanoi, että USA:n merivoimat tarvitsee 15 lentotukialusta selvitäkseen maailmanlaajuisesta tehtävästään. Jos meillä olisi nämä 15 lentotukialusta, me voisimme puolustaa Taiwania tässä skenaariossa jonka sinä juuri otit esille."

Pieni likainen salaisuus on, että Illuminati on jo suunnitellut antavansa Taiwanin takaisin Kiinalle. Vuonna 1952 Illuminati piirsi maailman kartan uudestaan, eliminoi kansallisen suvereniteetin ja korvasi jokaisen maan sotilasvyöhykkeillä. Tässä kartassa Taiwan on osa Kiinaa (Lue uutinen 1282). Kun Amerikan sotavoimat ovat täysin sidottuja Lähi-Itään ja Koreaan, Presidentti joutuu kertomaan amerikkalaisille että hän ei pysty suojelemaan Taiwania. Taiwan joutuu olemaan omillaan ja sortuu. Koska Taiwan ja Etelä-Korea käsittävät merkittävän osan maailmantaloudesta, paniikki maailman finanssimarkkinoilla syvenee.

Täten,skenaario näyttää syttyvän jokaisella kriittisellä alueella suunnitelmien mukaan.

Kuitenkaan, Jumalan aikataulu ei ole sallinut tämän alkavan vielä. Joka kerta kun me ajattelemme että nyt konflikti vihdoinkin on alkamassa, Israel, palestiinalaiset tai arabimaat vetäytyvät. Monta kertaa vuoden 2000 lokakuun jälkeen sota näytti olevan vain tuntien päässä. Meidän täytyy vain olla kärsivällisiä ja odottaa että Jumala sallisi tämän tapahtua, Hänen ajallaan. Entinen satanisti Cisco Wheeler ilmoitti, että Illuminati odottaa demonisilta henkioppailtaan lupaa aloittaa sota. Hän sanoo, että Illuminati että tästä sodasta tulisi mahdollisimman tuhoisa, koska se on yli 200 vuoden suunnittelun tulos. Tämän päivän Illuminati-johtajat odottavat tätä sotaa vesi kielellä, mutta henkioppaat eivät ole vielä näyttäneet vihreää valoa, koska Jumala ei ole antanut vielä lupaa.

USA:n sotilastukikohta suunnitteilla Israeliin!

UUTISKATSAUS: "USA rakentamassa uutta sotilastukikohtaa Israeliin" Rense.com, Joel Skousen, World Affairs Brief.

"Jane's Defence weekly raportoi tällä viikolla, että Yhdysvallat on pyytänyt tarjouksia uuden sotilastukikohdan rakentamiseksi Israelin keskiosiin. Joku saattaisi kysyä, miksi Israel ei itse rakenna omia tukikohtiaan?"

Tämä on hyvä kysymys, mutta minulla on vielä parempi kysymys: "Miksi Amerikka rakentaa tukikohtaa Israelin keskiosaan?" Meille on jatkuvasti vakuuteltu, että me emme koskaan tule lähettämään maajoukkoja Lähi-Itään koska me emme halua lähettää amerikkalaisia keskelle loputonta arabien ja juutalaisten välistä etnistä konfliktia. Eräs tärkeimpiä syitä miksi Amerikka on aina tukenut Israelia kehittyneimmällä ase-teknologiallaan on se, että tällöin meidän ei tarvitsisi lähettää maajoukkoja sinne. Joten, miksi Bushin hallinto pyytää tarjouksia sotilastukikohdan rakentamiseksi?

Edelleen, koska sellaisen tukikohdan rakentaminen kestää useita vuosia, odotammeko me Israelin ja arabien välisen sodan laajenemista? Tämä mahdollisuus on varmasti olemassa. Kuten me olemme jo maininneet, tämän sodan tarkan ajankohdan kertominen on vaikeaa. Joel Skousen ajattelee että hänellä saattaisi olla vastaus:
"MInä epäilen että me olemme todistamassa alustavan rauhansopimuksen valmistelemista PLO:n ja Israelin välille. Jatkona niille odotuksille että Israel tarjoaisi 'Maata rauhan aikaansaamiseksi' nykyinen rauhanesitys vaatii että Israel ei ainoastaan luovu valtaosasta Länsirantaa -- joka sisältää tärkeitä vesivaroja -- vaan tämän lisäksi useista strategisista sotilastukikohdista samoin kuin joistakin uudisasutus-alueista. USA on tarjoutunut rakentamaan uusia tukikohtia korvatakseen ne jotka täytyy luovuttaa. Tämä nykyinen suuntaus tällaisen tukikohdan rakentamisen aloittamiseksi saattaa liittyä USA:n käsitykseen, että lopullinen rauhansopimus on välttämätön ja että sen sisältö on ennaltamäärätty."
Herra Skousen saattaa olla täysin oikeassa, ja me saatamme joutua todistamaan jatkuvia levottomuuksia seuraavan 3-4 vuoden aikana. Siten, viimeinen synnytyskipu joka tarvitaan Antikristuksen tuomiseksi tulisi olemaan uskomattoman pitkä.

Kuitenkin, me uskomme että on olemassa toinen mahdollisuus. Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma visioi että Antikristus tulee ilmestymään Jerusalemin itäpuolella, ratsastaen aasin selässä samaa polkua jota Jeesus ratsasti Matteus 21:4-9:n mukaan. Jeesus tiesi että Hän oli toteuttamassa Sakarja 9:9:ssä mainittua profetiaa, ja Hän tiesi että Hän oli toteuttamassa tätä profetiaa juuri sinä päivänä joka mainittiin Danielin kirjassa 9:24-26, 69:ttä vuosiviikkoa koskevan profetian viimeisenä päivänä. Antikristus tulee toistamaan tämän Sakarjan profetian.

Antikristus tulee perustamaan pääkaupunkinsa Jerusalemiin, koska hän väittää olevansa juutalaisten messias, jota Israel on jo kauan odottanut. The Armageddon Scriptin kirjoittaja Peter Lemesurier antaa tämän hätkähdyttävän lausunnon:
"...Väkivalta ei millään muotoa olisi toivottavaa kansannousun aikana joka seuraa Messiaan saapumista muinaisen Temppelin paikalle. Todella, hänet täytyy asianmukaisesti kruunata ja voidella öljyllä kivimurskan keskellä Kalliovuorella, lähellä entistä Kaikkeinpyhintä." [s.235].
Tässä Lemesurier näyttää sanovan, että tämä väärä messias tulee olemaan aidosti juutalainen kun hän näyttää kiinnittävän huomiota juutalaiseen profetiaan, jättäen itse asiassa huomioon ottamatta hänen lopullista päämääräänsä Maailman Opettajana ja Mysteeri-kuninkaana. Koska tämä on varmasti totta, me voimme lukea, että tällä messiaalla tulee olemaan kaksi eri vaihetta petoksessaan.
"Mutta valtakunta johon hänem täytyy astua tullakseen kruunatuksi kuninkaaksi on oleva maailmanvaltakunta, uusi Israelin kuningaskunta... Ei pelkästään saman niminen poliittinen valtio... Hänen välitön tehtävänsä tulee olemaan -- ei uuden poliittisen järjestyksen vaan hengellisen löytäminen, jopa suuremman valtakunnan valmistelussa kuin mikä ympäröi näitä molempia."
Täten, Lemesurier tekee hyvin selväksi että Antikristuksen lopullinen suunnitelma on hallita koko maailmaa; kuitenkin, hänen täytyy ensiksi suorittaa vaihe 1, joka on vakuuttaa juutalaiset siitä että hän on Messias sekä tulla asianmukaisesti kruunatuksi ja öljyllä voidelluksi, kuten kaikille juutalaisille kuninkaille on tehty. Sitten, kun tämä ensimmäinen vaihe on saatu loppuun, tämä väärä messias voi kääntää huomionsa koko maailmaan.

Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma visioi, että Antikristus tarvitsee yhteensä seitsemän vuotta vaiheen 1 loppuun suorittamiseksi. Tietenkin, me tiedämme että tämä aikataulu sopii täydellisesti Raamatussa mainittuun 7 vuoden Suuren ahdistuksen aikaan (Daniel 9:27). Tämä yksityiskohta, niin pelottava kuin se onkin, on vain yksi monista esimerkeistä joissa Uuden maailmanjärjestyksen Suunnitelma on täysin sopusoinnussa Raamatun profetioiden kanssa. Jeesus Kristus palaa leikatakseen poikki tämän väärän messiaan suunnitelmat, okkulttisille periaatteille rakennetusta 1000-vuotisesta valtakinnasta.

Tämän kaiken tarkoitus on esitellä, että Antikristus tulee tekemään Jerusalemista pääkaupunkinsa. Koska hän tulee olemaan tulevaisuuden maailmanhallitsija, suunnitelmat on tehty niin että hän tulee välittömästi kontrolloimaan hyvin suurta määrää sotilaita Israelissa. Cisco Wheeler raportoi, että Illuminati on aina suunnitellut että silloin kun Antikristus hallitsee Jerusalemista käsin, paikalla olisi YK:n sotilastukikohta jota miehittäisivät kansainväliset joukot. Syy sille miksi tukikohta rakennetaan amerikkalaiseksi on, että Israelin kansa ei milloinkaan sallisi YK:n rakentavan tällaista tukikohtaa. He eivät luota YK:hon koska se on jatkuvasti puolustanut arabeja ja antanut juutalaisvastaisia lausuntoja. Mutta, hyvin harvat juutalaiset valittavat kun heidän Messiaansa (=Antikristus) tulee johtamaan tätä tukikohtaa.

Mutta, ennenkuin Antikristus voi hallita, hänen täytyy ilmestyä, ja ennenkuin hän ilmestyy, suunnitelma vaatii kolmatta maailmansotaa (lue uutinen 1056). Albert Piken demoninen viestintuoja visioi tämän sodan vuonna 1870 -- tapahtuvaksi Israelin sen arabinaapureidensa välillä.

Siksi, me saatamme olla katsomassa suunnitelmaa joka on tehty kolmannen maailmansodan jälkeistä aikaa silmälläpitäen. Tätä sotilastukikohtaa miehittäisivät kansainväliset joukot ja se olisi Antikristuksen käytettävissä. Jos tämä on totta, silloin se on taas yksi merkki siitä, että Lopun aika on todella lähellä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1499Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin