Alienit, ufot -- miksi ne ovat alituisesti esillä?


Alaotsikko: C.S.E.T.I. ilmoittaa omaavansa "todisteita" alieneiden olemassaolosta. Alienit ja Ufot ovat pääosassa Uuden aikakauden agendassa, koska heidän avullaan pyritään selittämään Raamatun luomiskertomus tyhjäksi. Lisäksi, usko ufoihin ja alieneihin on tärkeää jotta ihmiset uskoisivat Antikristukseen! Nämä viime vuosina esiintyneet ufo/humanoidi-kertomukset saattavat olla Antikristuksen tulon ennusmerkki.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Ufot, alienit ja salaisuudet: ne ovat tuolla jossain ja hallitus tietää sen" ABCnews, 10.5.2001.

"Näin sanoo ryhmä entisiä hallituksen työntekijöitä joista monet ovat sotilas- ja turvallisuusviranomaisia, jotka astuivat julkisuuteen keskiviikkona sanoakseen että he olivat nähneet todisteita avaruusolennoista ja tunnistamattomista lentävistä esineistä; heidät kutsuttiin myös Kongressin kuultavaksi näistä asioista. 'Nämä todistavat kertakaikkiaan että me emme ole yksin' sanoi Steven Greer, Disclosure-projektin johtaja; tämä on ei-kaupallinen tutkimusjärjestö joka pyrkii selvittämään väitettyjä humanoidi-kontakteja. Greer, joka organisoi toimintaa Kansallisella lehdistöklubilla Washingtonissa väitti, että Yhdysvallat ja muut hallitukset ovat tienneet Ufoista ainakin 50 vuoden ajan ja pitäneet tiedon salassa."

Nämä toistuvat viittaukset avaruusolentoihin saattavat kyllästyttää joitakin, mutta sinun ei pitäisi kääntää niille selkääsi aivan vielä, sillä tämä saattaa ennakoida tulevaa todellisuutta joka meidän kaikkien täytyy kohdata; silloin kun Korkein Muukalainen laskeutuu Maahan "ihmeiden ja merkkien" säestyksellä, sinä ymmärrät että New Age on jo kauan puhunut alieneista ja Ufoista, ja että jotkut New Age- intoilijat ovat viitanneet näiden asioiden yhteydessä suoraan Antikristukseen.

Oletko sinä yllättynyt? Jos olet, sinun täytyy ymmärtää, että totuus on tarua ihmeellisempää. Elokuun 18. päivänä minä hiiviskelin vain jäsenille tarkoitetussa seminaarissa jonka järjesti Uuden Englannin Teosofisen seuran johtaja; tämä salaseura on yksi merkittävimpiä voimia jotka vievät kohti Uutta maailmanjärjestystä. Informaatio jota hän antoi oli pelottavaa, ja jos sinä et ole lukenut tekemiäni muistiinpanoja tästä seminaarista sinä voit lukea ne uutisesta 1052.

Katsotaampa nyt mitä herra Lambert paljasti valitsemalleen ryhmälle alieneiden ja Ufojen roolista:
"Ufot ja alienit ovat osa Uutta maailmanjärjestystä. Ne ovat hyväntahtoisia olentoja jotka auttavat ihmiskuntaa saavuttamaan inhimillisyyden. Ne ilmestyvät sopivalla ajalla tehden ihmiskunnalle mahdolliseksi suorittaa jättiaskeleen kollektiivisessa tajunnan laajentamisessa, kun Maitreya (=Antikristus) ilmestyy."
Tässä, sinulla on informaatiota suoraan "hevosen suusta", ja melko suuren hevosen. Herra Lambert oli yksi Uuden maailmanjärjestyksen avainsuunnittelijoita. Koska hän sanoo, että alienit ja Ufot ovat osa Uutta maailmanjärjestystä, meidän pitäisi kiinnittää tähän huomiota. Tämän suppean ja pelottavan paljastuksen pitäisi kertoa meille joitain tärkeitä faktoja Ufoista ja alieneista:
 1. Ne tulevat olemaan erittäin tärkeänä apuna Antikristukselle kun hän ilmestyy; siksi, ei tarvitse venyttää paljonkaan mielikuvitusta sanoakseen, että alienit ja Ufot esittävät tärkeää osaa siinä muutosprosessissa, kun ihmiset valmistellaan hyväksymään Antikristus jo ennen hänen tuloaan. Kun sinä katsot TV-ohjelmaa Ufoista tai humanoideista, sinua valmennetaan hyväksymään Antikristus. Sinun "tajuntasi laajenee" -- kuten muillakin katsojilla niin että ihmiskunta voisi kokonaisuutena ottaa "jättiaskeleen" kollektiivisessa tajunnassa, jotta Antikristus voisi ilmestyä.

 2. Sellaiset ihmiset jotka on mainittu tässä artikkelissa näyttelevät tietoisesti tai tietämättään osaansa tässä valmennus-prosessissa. Tärkeät, korkea-arvoiset henkilöt jotka vievät tätä suunnitelmaa eteenpäin tekevät tämän täysin tietoisena aikomuksistaan. Täten, sinä voit nähdä nämä ihmiset oikeassa valossa niin ettet kulje harhaan.

 3. Mitä enemmän media hehkuttaa alieneista ja Ufoista sitä lähemmäksi Antikristuksen ilmestyminen käy.
Palataanpa nyt takaisin artikkeliimme.

"Greer sanoi, että oli olemassa noin 400 todistajaa jotka väittävät omaavansa ensikäden kokemuksia Ufoista tai alieneista, sekä ovat halukkaita todistamaan Kongressin edessä. Heidän joukossaan on Daniel Sheehan, tunnettu washingtonilainen lakimies joka toimii Greerin ryhmän neuvonantajana ...James Oberg, ABCnewsin avaruusosaston työntekijä sekä eläkkeellä oleva NASA:n insinööri sanoo, että Greer on jo kauan väittänyt että on olemassa todellinen X-File -salaliitto jossa käytetään UFO-teknologiaa."

Sinä huomaat, että on vaikeaa väitellä tehokkaasti tällaisten ihmisten -- kuten "hyvin tunnettu washingtonilainen lakimies" tai "eläkkeellä oleva NASA:n insinööri" -- todistuksia vastaan. Ihmiset edelleen uskovat että NASA on tiukkapipoinen tieteellinen organisaatio jossa on objektiivisia tiedemiehiä ja insinöörejä ja joilla ei ole suuria salaisuuksia, ja siksi NASA:n uskotaan antavan oikeaa tietoa. Ihmiset eivät ymmärrä, että NASA:n perusti Illuminati ja että heidän johtajansa ovat aina olleet vapaamuurareita. Kuuntele kun okkultistinen kirjailija kuvaa vapaamuurareiden toimia Apollo 11:sta joka laskeutui kuuhun.
"Kenties sille annettiin vähän huomiota, että Edvin Eugene Aldrin, joka oli toinen kahdesta ihmisestä jotka astiuvat Kuun pinnalle 20.7.1969 oli vapaamuurari. Kuitenkin, se että hän ja hänen kumppaninsa kantoivat Tähtilippua tiedetään laajalti. ...Se mitä ei tiedetä on, että Tähtilipun mukana Aldrin kantoi vapaamuurareiden banneria." [David Ovasson, The Secret Architechture of Our Natoin's Capitol, s.241].
Kuinka moni teistä tiesi että Aldrin pystytti vapaamuurareiden lipun Kuun pinnalle sen jälkeen kun hän oli pystyttänyt Tähtilipun? Tämä pieni salaisuus on vain yksi monista salaisuuksista jotka koskevat vapaamuurareiden toimia heidän johtaessaan NASAa. Näinä päivinä NASA saattaa valehdella maailmalle kertomalla että he ovat todistaneet humanoidien olevan todellisia, että Mars oli kerran asuttu ja että nämä olennot ovat hyväntahtoisia, että he haluavat auttaa ihmiskuntaa saavuttamaan inhimillisyyden päätepisteen -- juuri niin kuin Teosofisen seuran johtaja Bil Lambert sanoi.

Tämä kampanja joka yrittää saada ihmiset uskomaan alieneihin ja Ufoihin seuraa klassista kuusiportaista asenteenmuokkaus-suunnitelmaa; salli meidän kertoa tämä nopeasti. [Lue uutinen 1055 jotta saisit täydelliset tiedot tästä suunnitelmasta].

Kuusiportainen asenteenmuokkaus-suunnitelma

Vaihe 1: Asiasta -- joka on liian vastenmielinen yleisölle -- keskustelevat arvossapidetyt henkilöt arvokkaassa foorumissa.

Vaihe 2: Ensin yleisö järkyttyy, sitten loukkaantuu.

Vaihe 3: Mutta pian tästä asiasta aletaan keskustella julkisesti.

Vaihe 4: Kun tästä aiheesta toistuvasti keskustellaan, aihe menettää asteittain kiinnostuksensa.

Vaihe 5: Ihmiset eivät enää järkyty aiheesta.

Vaihe 6: Kun he eivät enää loukkaannu, ihmiset alkavat esittää perusteita sille, että hillitään äärimmäisyyksia; tai, he hyväksyvät lupaukset, haasteet, keinot saavuttaa tämä päämäärä.

Huolimatta kaikista näistä vuosista jolloin maailmaa on valmisteltu avaruusolentojen kohtaamiseen olemme edelleen vaiheessa yksi, jossa arvostetut asiantuntijat puhuvat arvostetusta foorumista käsin pyydystellen ihmisiä uskomaan alieneiden ja Ufojen olemassaoloon. Kenties ihmiset eivät ole vielä riittävän vakuuttuneita jotta voisimme siirtyä kohtaan 5 ja 6, joka tapahtuu juuri ennen Antikristuksen ilmestymistä. Totisesti, tämä ABC-uutiskanavan artikkeli täyttää vaiheen 1 täydellisesti kun ihmiset -- jotka edustavat meidän yhteiskuntaamme eivätkä joitain höyrypäitä -- puhuvat näistä asioista kameran edessä. Se tosiasia, että NASA:n insinööri on osa tätä arvossapidettyä avaruusolentoihin uskovaa asiantuntijaraatia täyttää vaiheen 1 vaatimukset.

Entinen astronautti John Glenn on useasti maininnut, että astronautit rutiininomaisesti näkevät ulkoavaruudesta kotoisin olevia avaruusaluksia kun he ovat Maan ulkopuolella, mutta että heidän ei ole sallittu paljastaa tätä "tosiasiaa". Tämä teema sopii ylempänä olevaan artikkeliimme.

"Toisessa lausunnossaan keskiviikkona Donna Hare, entinen NASA:n työntekijä sanoi, että Apollo-astronautit näkivät Maan ulkopuolisen avaruusaluksen kun he laskeutuivat Kuuhun, mutta että heidän ei sallittu paljastaa sitä. Haren lähde oli mies joka oli karanteenissa astronauttien kanssa."

Tällaiset ihmiset taatusti antavat luotettavuutta humanoidi-kertomuksille koska heillä tuntuu olevan "jalat tukevasti maankamaralla". Tämä on avainasia jolla vakuutetaan keskiverto amerikkalainen alieneiden ja Ufojen olemassaolosta. Mutta, sitten meidän artikkelimme menee askeleen pidemmälle lainatessaan luotettavalta kuulostavaa lähdettä, entistä ilmavoimien majuria:
"Entinen ilmavoimien majuri George Filer III kertoi reporttereille, että kun hän oli McGuire:n ilmavoimien tukikohdassa New Jerseyssä, avaruusalus laskeutui alas ja että sieltä tuli humanoidi jota sotilaspoliisi ampui. 'Meidän poliisimme meni sinne ja löysi kuolleen avaruusolennon vähän matkan päästä' Filer sanoi. 'He pyysivät minua kertomaan asiasta kenraaleille' hän sanoi, mutta myöhemmin häntä kiellettiin tekemästä niin. Hän sanoi kertovansa tarinan Kongressille."
Nyt me tiedämme että alienit voivat kuolla. Majuri Filerin tarina jatkuu: "Filerin tapauksessa ei ole mitään uutta. Hänellä on oma web-sivu nimeltään Filerin kansiot (=Filer's Files) jossa hän kertoo, että hän ajoi takaa avaruusalusta Englannin yllä lentäessään USA:n ilmavoimissa. 'Minä olen henkilökohtaisesti tarkkaillut Ufoja sekä silmin että tutkalla. Minä olen jahdannut niitä siitä lähtien...' hän kirjoittaa. Greer sanoi, että Maan ulkopuoliset olennot voisivat tarjota uuden, runsaan energianlähteen joka hoitaisi maailman energiantarpeen. Avaruusolentojen tieto-taidosta -- sanoi Greer -- voisi olla merkittävä apu maailman ympäristö-ongelmia sekä maailmanrauhaa koskevissa kysymyksissä."

Henkilökohtainen, ensi-käden todistus luotettavalta silminäkijältä on vahvin todistus jonka oikeuslaitos voi saada. Siksi, majuri Filerin todistus luultavasti vakuuttaa monet amerikkalaiset. Kuitenkin, ne joille New Age:n opetukset -- varsinkin ne jotka koskevat avaruusolentojen merkitystä Antikristuksen ilmestymisen yhteydessä -- ovat tuttuja, voivat havaita majuri Filerin puheiden yhteyden New Age:n oppeihin kun hän puhuu avaruusolentojen merkityksestä "globaaleihin ympäristökysymyksiin" sekä "maailmanrauhalle". Nämä molemmat ovat koodisanoja, erittäin tärkeitä tulevalle New Age -Kristuksen (=Antikristuklsen) valtakunnalle.

Kongressi ryhtyy toimiin jotta avaruusolentojen puolustajista tehtäisiin salonkikelpoisia

Alueella, joka koskee amerikkalaisten valmistelemista avaruusolentojen olemassaoloon, tuki sellaiselta taholta kuin U.S. Kongressi olisi kullanarvoista. Amerikkalaiset saattavat suhtautua Kongressiin monella eri tavalla mutta harvat pitävät sitä hullujenhuoneena (minä pidän (suom. huom.)). Siksi, kun Kongressi kutsui henkilön -- joka on myös eräitä maailman johtavia Ufojen puolustajia -- kertomaan ihmisten kloonaamisesta, Kongressi oli juuri edistynyt työssään vakuuttaa monet amerikkalaiset Ufojen ja humanoidien salonkikelpoisuudesta. Tietysti, minä puhun Raelista sekä siitä kuinka hän uskoo ihmisen saaneen alkunsa. Katsotaanpa nyt uutiskertomusta.

UUTISKATSAUS: "Kloonaamisen puolustaja pitää kloonaamista elämää ylläpitävänä tieteenä sekä kutsuu pyrkimyksiä kieltää se rikoksena ihmisyyttä vastaan: hänen ryhmänsä uskoo, että ihmiset ovat avaruusolentojen klooneja. He myös uskovat että tiedemiesten pitäisi yrittää kloonata ihmisiä nyt." ABCnews, 29.3.2001.

"Mies joka kutsuu itseään Raeliksi todisti Kongressin alakomiteassa keskiviikkona, että kloonaamisen lopettaminen olisi 'Rikos ihmisyyttä vastaan'. ...Rael, pukeutuneena valkoiseen tunikaan ja tähtimedaljonkiin puhui Elizabeth Vargasin kanssa Good MOrning America -aamuohjelmassa puolustellen periaatteitaan sekä perustamansa Clonaid -yhtiön työtä."

Varga kysyi Raelilta, että eikö ihmisten kloonaaminen ole sekä vaarallista että moraalisesti vastuutonta. Vargas aloittaa keskustelun:
VARGAS: "Presidentti Bush, Demokraatit, Republikaanit ja jopa muut tiedemiehet sanovat yhteen ääneen, että se mitä sinä nyt teet -- yrität kloonata ihmistä -- on väärin. Mikä on sinun vastauksesi?"

RAEL: Näin tapahtuu aina kun otetaan käyttöön uutta tiedettä ja teknologiaa. Jos 100 vuotta sitten olisimme kuunnelleet konservatiivisia ihmisiä jotka olivat tiedettä ja edistystä vastaan, meillä ei olisi tänään rokotteita, orgaanisia siirrännäisiä, verensiirtoa, antibiootteja jne. Joten, ainakin 90 % ihmiskunnasta olisi kuollut. Tämän vuoksi minä ajattelen, että tieteen pysäyttäminen on rikos ihmiskuntaa vastaan."
Rael osaa perustella väitteitään. Hän sanoo, että tämä nykyinen puheenaihe -- salliako ihmisten kloonaaminen vai ei -- on yhtä vakava asia kuin rokotteet jne. Useimmat ihmiset myöntävät nykyään lääketieteen ansiot elämän puolustamisessa, joten monet tulevat uskomaan että ihmisten kloonaaminen on tärkeää, ja että sen pitäisi jatkua.

Mutta, tärkeä seikka tässä keskustelussa on se, että juuri Kongressi arvosti Raelia niin paljon että kutsui hänet pyhään paikkaansa todistamaan. Jos Kongressi kunnioittaa häntä niin paljon että kutsuu hänet todistamaan aihesta, miksi myös hänen oppinsa Ufoista ja alieneista ei herättäisi arvostusta? Monet amerikkalaiset luultavasti vakuuttuivat tästä asiasta, varsinkin kun Vargas otti avaruusolennot esille haastattelun loppupuolella.
VARGAS: "Ymmärrättekö, miksi joillain ihmisillä on vaikeuksia ottaa teidät vakavasti? Tehän uskotte että kaikki ihmisolennot ovat avaruusolentojen klooneja."

RAEL: "Luotu keinotekoisesti laboratoriossa muokkaamalla DNA:ta, kyllä. Enkä minä usko että se on vähemmän vakavasti otettavaa kuin uskoa että yliluonnollinen jumala (tässä tapauksessa pienellä alkukirjaimella) loi maailman seitsemässä päivässä. Tämä jälkimmäinen on paljon yliluonnollisempaa."
Rael laskee uskomuksensa Maan ulkopuolisiin olentoihin samanarvoiseksi kristittyjen luomisuskon kanssa. Hänen vastauksensa on hyvin jännittävä, ja antaa vettä herkkäuskoisten uskomuksille. Jos haluat hähdä täydellisen selonteon Raelin opetuksista voit mennä hänen www-sivulleen http://www.rael.org.

Miksi Ufot ja alienit ovat tärkeitä Antikristuksen ilmestymisen kannalta?

Me olemme jo esittäneet että me elämme Lopun aikoja: aikaa joka tulee näkemään Antikristuksen ilmestymisen, Suuren ahdistuksen sekä Jeesuksen Kristuksen Toisen tulemisen. Me olemme myös kertoneet että Lopun aikojen tunnusmerkki on voimakas eksytys. Salli minun tutkia tätä eksytystä.

2.Tess 2:1-3 -- Tässä kappaleessa Paavali oikoo tessalonikalaisten harhakäsitystä jonka mukaan Herran Päivä olisi jo tullut. Paavali myötätuntoisesti ilmoittaa: "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla." Jeesus antoi saman varoituksen Matteus 24:4:ssä. Opetuslapset olivat juuri kysyneet Häneltä, että mikä on Lopun aikojen merkki. Jeesus antoi heille useampiakin merkkejä kuin vain yhden, mutta Hänen ensimmäinen vastauksensa oli: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä." Jeesus toistaa tämän varoituksen vielä kahdesti, jakeissa 11 ja 24. Jakeessa 24 Jeesus lisää: "Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." Toisin sanoen, Lopun aikojen eksytys tulee olemaan vertaansa vailla olevaa; siihen kuuluu epätavalliset ihmeet ja merkit.

Kukaan ei voi ymmärtää tätä aikaa jossa me elämme puhumattakaan Uudesta maailmanjärjestyksestä ellei hän ymmärrä Raamatun profetiaa ja oppeja.

Palatkaamme nyt Raamatun kohtaan 2.Tess 2:3: "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi..."

Tämä on niiden luopumus jotka väittävät olevansa kristittyjä mutta jotka eivät todellisuudessa ole. Me olemme käyttäneet paljon aikaa paljastaaksemme tämän eksytyksen yksityiskohtia, jonka valtaan suurin osa kirkkokunnista on joutunut. Me olemme tässä vaiheessa maailman historiaa tänään, täyttämässä tätä profetiaa. Paavali jatkaa: "...Ja laittomuuden ihminen ilmestyy..." Tietenkin, tämä laiton on Antikristus, kuten Daniel 9:27 ennusti ja jonka Jeesus vahvisti Matteus 24:15:ssa.

Pääasia jonka me haluamme sinun käsittävän on se, että tämän vertaansa vailla olevan eksytyksen lopputulos tulee olemaan Antikristuksen ilmestyminen.

Paavali jatkaa jakeessa 9: "...Tuo jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä..." Tämä jae kertoo meille että Lopun ajan eksytyksen lähde on Saatana. Älä erehdy tässä asiassa, Saatanan yliluonnollinen voima tuottaa kaikkein uskomattomimman eksytyksen jonka maailma on koskaan nähnyt. Tämä petos on niin ihmeellinen, että ihmisten mieli kirjaimellisesti räjähtää. Tässä vaiheessa meidän täytyy muistuttaa kuuntelijoitamme siitä, että Saatana ja hänen enkelinsä -- jotka myös tunnetaan demoneina tai riivaajina -- kykenevät muuttamaan itsensä ihmisten, samoin kuin avaruusolentojen muotoon eksyttääkseen ihmiset. Kuten Paavali sanoi: "Saatana itse tekeytyy valkeuden enkeliksi." Pidä tämä mielessäsi kun me opiskelemme lisää tätä aihetta.

Ja nyt, takaisin Paavalin ilmestyksiin.

"...Tuo, jonka tulemus tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua."

Ainoat ihmiset jotka eksyvät ovat pelastumattomat; tämä totuus sopii täydellisesti Jeesuksen sanoihin Matteus 24:ssä, missä Hän sanoo, että valitut, Jumalan ihmiset eivät eksy. Tämä pelastumattomien eksytys ottaa valtavien ihmeiden muodon koska seuraava jae sanoo näin: "Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen..." Tämä pelottava jae paljastaa, että Jumala itse puuttuu asioiden kulkuun tässä vaiheessa, paaduttaen niiden sydämet ja mielet jotka ovat hylänneet Evankeliumin totuuden. Jos tämä on sinun tilanteesi, sinä et saa vastustaa Pyhän Hengen kutsua pelastukseen enää. Käänny nyt Jeesuksen Kristuksen puoleen niin kauan kun armotalous on vielä voimassa, ennenkuin Jumala lähettää voimakkaan eksytyksen uskosta osattoman maailman keskelle.

Lopuksi Paavali paljastaa Jumalan lähettämän eksytyksen todellisen tarkoituksen: "...Että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen." Tämä petos tulee olemaan osa Jumalan tuomioita syntisille.

Tutkitaanpa nyt Ufojen ja avaruusolentojen rakennetta. Alienit kuvataan elokuvissa, televisio-ohjelmissa ja kirjoissa seuraavalla tavalla:
Vuonna 1982 Michael London L.A. Timesistä keräsi yhteen ryhmän -- kahdeksan henkilöä -- joilla oli kokemuksia Ufoista ja avaruusolentojen kohtaamisista, katsomaan Steven Spielbergin elokuvaa nimeltä "E.T." London kirjoitti muistiin ihmisten reaktioita:
"Tämä elokuva on totta. Se valmistelee meitä avaruusolentojen saapumiseen."

"Elokuva on kulkuneuvo... Se kehoittaa yleisöä olemaan vähemmän peloissaan niinsanotun yliluonnollisen edessä. Ja mikä on parempi tapa aloittaa kuin pienten lasten kanssa?"
Kaikki tehdään lasten kautta, ja niin on ollut yli 20 vuoden ajan. Täten, ensimmäisellä sukupolvella joita valmisteltiin on nyt omia lapsia. Mikä on tämän tarkoitus? Muista, että elokuva- ja TV-ala ovat avoimen vihamielisiä kristinuskoa kohtaan ja suhtautuvat myönteisesti New Ageen. Muista myös, että New Agen päämäärä numero 1 on lavastaa onnistuneesti Antikristuksen ilmestyminen.

Kun Antikristus ilmestyy, hän väittää olevansa ylösnoussut mestari toisesta ulottuvuudesta, toisin sanoen avaruusolento. Hän on aivan yhtä ystävällinen kuin ne alienit joita sinä olet nähnyt televisiossa ja elokuvissa. Hän ajattelee sydämessään meidän parastamme ja haluaa johtaa maailman uuteen rauhan aikakauteen.

New Age -johtajat uskovat että ihmiset tulevat olemaan paljon taipuvaisempia hyväksymään Antikristuksen väitteet jos heidät on ensin johdateltu uskomaan ystävällisten avaruusolentojen olemassaoloon. Tässä vaiheessa meidän täytyy pysähtyä taas tutkimaan Raamattua.
Tutkitaanpa Ufojen hedelmiä tutkimalla niiden kertomuksia joilla on ollut Ufoihin kontakteja. Jännittävä lähde on ranskalainen tiedemies Jacques Vallee ja hänen kirjansa "Messengers of Deception: UFO Contacts And Cults". Herra Vallee on maailmankuulu tiedemies. Hän tuo ei-kristityn tiedemiehen empiirisen ajattelutavan tähän aiheeseen.

Tutkitaanpa ensin asioita joita Ufot opettavat tapaamilleen ihmisille.
 1. Ruumiin ulkopuolisia kokemuksia

 2. Kommunikointia henkien kanssa

 3. Automaattikirjoitusta

 4. Jotkut ihmiset menevät transsiin

 5. Ufot käyttävät kristalleja voimanlähteinä, jopa avaruusalustensa voimanlähteinä

 6. Jotkut ihmiset jotka ovat läpikäyneet tämän henkisen muutoksen alkavat havaita tietoisuutensa laajentumista

 7. Prosessi jolla heidän tajuntaansa laajennettiin oli demonista

 8. Spiritistiset istunnot

 9. Opit ylempien rotujen olemassaolosta; niiden joilla on määrättyjä tehtäviä, kuten Atlantis ja muinaiset astronautit. Huomaa, että tämä sitoo Ufot natsismiin. Mutta, Uusi maailmanjärjestys on natsismin uudelleen ruummiillistuma.

 10. Jonkun korkeamman odotus alkaa saada palvonnan muotoja

 11. Avaruusolennot käyttävät tyypillistä New Age -terminologiaa kun he kommunikoivat kontaktihenkilöidensä kanssa. Paras kuvaus tästä on se, että heidän opetuksensa mukaan "Ylösnousseiden mestarien hierarkia" valmistautuu puuttumaan jälleen kerran ihmiskunnan historiaan, johdattaakseen ihmiskunnan korkeammalle tajunnan tasolle. He valitsevat ihmisen ja varustavat hänet super-ihmisen voimilla ja tiedoilla. Tämä mies johtaa meidät maailmanhallitukseen ja maailmanrauhaan.
Kuka on tämä valittu mies? Maitreya, Raamatun Antikristus!! Tämä saattaa tarkoittaa, että alienit ovat samoja "henkioppaita" jotka ovat ohjanneet New Age -kirjailijoita näiden vuosien ajan.

Kaikki nämä esimerkit ovat klassista okkultismia! Edelleen, kun kristillinen kirjailija David Lewis ilmoittaa kirjassaan UFO: End Time Delusion: "Poikkeuksetta, jokaisella henkilöllä joka väittää kohdanneensa avaruusolentoja on yksi yhteinen tekijä. Jokaisella on ollut aikaisempia kontakteja metafysiikkaan tai kultteihin. Ne joilla on suoria kontakteja UFO-olentoihin on ollut jo aikaisemmin yhteyksiä yliluonnollisen maailman pimeään puoleen." Täten, ihmisiä jotka ovat antautuneet jossain määrin saatanalle, käytetään pettämään ihmisiä jotta nämä uskoisivat Ufoihin ja alieneihin. Sitten Lewis lisää tämän lohduttavan lausunnon: "Yhdelläkään kristityllä ei ole koskaan ollut suoraa kohtausta humanoidien kanssa." (s.15-16). Näin Jumala suojelee valittujaan saatanalliselta eksytykseltä. Ylistä Hänen pyhää nimeään!!

Nyt, salli meidän tutkia Ufojen ilmoittamia päämääriä ja verrata niitä Uuden aikakauden liikkeen päämääriin eli Uuden maailmanjärjestyksen perustamiseen.

1.
UMJ: Hylätä kaikki hallitukset
UFO: Hylätä demokratia ja korvata se diktatuurilla

2.
UMJ: Kaikki uskonnot täytyy hylätä
UFO: Kaikki uskonnot täytyy hyläyä

3.
UMJ: Perustaa maailmanhallitus
UFO: Perustaa maailmanhallitus, utopialainen hyväntahtoinen diktatuuri

4.
UMJ: Kaikki maailman uskonnot ovat samanatvoisia, ja ne sulautuvat yhteen eräänä päivänä
UFO: Kaikki maailman uskonnot ivat samanarvoisia

Täten, Ufojen päämäärät sopivat hyvin yhteen Uuden maailmanjärjestyksen päämäärien kanssa. Edelleen, UFO-alienit opettavat kontaktihenkilöilleen asioita jotka täyttävät Raamatun Lopun aikojen profetiat.
 1. Maailmanlaajuinen talous

 2. Rahan eliminointi

 3. Universaalinen rauha
Muista Apostoli Paavalin profeetallinen varoitus 2.Kor 11:11:ssa: "...Sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi." Jotta hän saisi ihmiset uskomaan Uuden maailmanjärjestyksen konsepteihin, saatana on saanut semoninsa fyysisesti esiintymään avaruusolentoina jotka matkustavat Ufoilla; koneilla jotka ovat täynnä korkeaa teknologiaa. Älä aliarvioi saatanaa; hän on tämän maailman ruhtinas, ja nyt Pyhä henki sallii hänen sekaantua ennennäkemättömällä tavalla tämän maailman asioihin. Tulokset tulevat olemaan hämmästyttäviä.

Kuitenkin, me uskomme että maailma ei ole nähnyt vielä paljon mitään. Huomioi Raamatun opetukset Antikristuksen valtakunnasta.

Ilmestyskirja 13:13: "Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden."

Nämä yliluonnolliset tai yliluonnollisilta näyttävät ihmeet johtavat Antikristuksen palvontaan. Tämä on tarkkaan Ufojen ja Alieneiden suunnittelema päämäärä.

Järkyttävä totuus on, että Saatana on ollut manipuloimassa maailman tapahtumia -- päämääränsä saavuttamiseksi -- salaseurojen, komminismin, natsismin, New Agen ja Ufojen kautta. Lopullinen sulautuminen Uudeksi maailmanjärjestykseksi on melkein loppuun suoritettu. Ufot, alienit ja avaruusalukset eivät ole mitään muuta kuin demoneita joiden Pyhä Henki on sallinut materialisoitua keskuuteemme.

Älä tee virhettä sen suhteen, että suurin osa maapallon ihmisistä on valmiita tulemaan eksytetyiksi. Kristillinen kirjailija David Lewis lirjoittaa kirjassaan "UFO: End-Time delusion" että kristittyjen on vaikea takoa ei-kristittyjen päähän ajatusta lentävien lautasten muotoon materialisoituneista demoneista. Useimmat ihmiset jopa kristillisissä piireissä ymmärtävät hyvin vähän yliluonnollisista asioista.

Tämä konsepti hätkähdyttää jokaista joka on kasvanut perheessä joka ottaa Raamatun kirjaimellisesti. Kuitenkin, Tohtori Lewis on oikeassa siinä, että useimmat ihmiset tänään -- nekin jotka pitävät itseään kristittyinä -- eivät ymmärrä riivaajien todellisuutta. Tämä on ollut Saatanan tarkoitus alusta alkaen. Huomioi konkreettiset vaiheet jotka Saatana on läpikäynyt maailman ihmisten joukossa -- jotka olivat ennen fundamentalistisia kristittyjä -- tehdäkseen heidät tietämättömiksi Raamatun sisällöstä.
 1. Useiden sukupolvien ajan useimmat ihmiset ovat hyljänneet totuuden Jeesuksesta Kristuksesta.

 2. Tämän hylkäämisen välitön seuraus on, että ihmiset lakkaavat lukemasta Raamattua tai käyttämästä sitä millään tavoin elämässään.

 3. Sitten Saatana laittaa ihmisten päähän ajatuksen, että Raamattua ei pidä ottaa kirjaimellisesti, että se on kokoelma myyttejä ja legendoja.

 4. Kun ihmiset alkavat hyväksyä ajatuksen, ettei yliluonnollisia olentoja ole olemassa, Saatana voi siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

 5. Tämä vaihe on vakuuttaa ihmiset siitä, että ainoa todellisuus mikä voidaan hyväksyä on se joka voidaan havaita viidellä aistilla. Jos jotakin voidaan aistia yhdellä tai useammalla aistilla, tämän voidaan uskoa olevan olemassa.

 6. Saatana sitten jatkaa seuraavaan vaiheeseen; vakuuttaa ihmisille, että jos jokin toimii, niin sen täytyy olla todellista. Täten, ihmisistä tulee vastaanottavaisia demoniselle aktiviteetille koska näiden "systeeminsä" toimii suurella voimalla. Edelleen, tällaiset ihmiset ovat kykenemättömiä tunnistamaan tämän demonisen voiman oikein koska heidät on henkisesti saatu hylkäämään mahdollisuus että yliluonnollisia olentoja esiintyisi.

 7. Lopulta Saatana ryhtyy lavastamaan entistä voimakkaampia ja entistä useammin esiintyviä UFO-näytöksiä. Avaruusolentoja ja UFO-ilmiöitä ilmaantuu entistä useammin. Koska ihmiset eivät usko yliluonnollisen olemassaoloon, he uskovat ne valheet joita demonit kertovat; että he ovat kotoisin toiselta planeetalta. Tämä toinen planeetta on -- he sanovat -- teknologisesti ja henkisesti Maata edistyneempi. Tämän vuoksi, kun tämän edistyneemmän planeetan olennot kertovat uskonnostaan, meidän odotetaan hyväksyvän sen ja hylkäävän meidän vanhanaikaiset uskonnot, erityisesti kristinuskon.
Muinaisina aikoina -- näin heidän tarinansa jatkuu -- alienit vierailivat Maassa ja sekaantuivat historiaan antamalla ihmiselle tietoa jonka avulla hän pystyi rakentamaan esimerkiksi pyramidit. Lopulta -- tarinan mukaan -- alienit suorittivat geneettisiä kokeita jotka muuttivat ihmiset kivikauden olennoista moderniksi ihmiseksi.

Nyt on tullut aika -- sanovat alienit -- puuttua taas ihmiskunnan historiaan. Tällä kerralla se sekaantuvat asioihin pelastaakseen ihmisen itseltään: sodilta, vihamielisyydeltä, helgelliseltä lukutaidottomuudelta sekä ympäristötuholta. Nämä avaruusolennot suorittavat tämän teon tuomalla esiin miehen, joka on varustettu paljon suuremmalla ymmärryksen tasolla ja joka pystyy johtamaan maailman samalle tietoisuuden tasolle jolla hän on. Tietysti, tämä mies on Maitreya, Antikristus.

Älä kulje harhaan. Kuten Cooper kertoi kirjassaan "Behold A Pale Horse" näin: "Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijoilla on suunnitelma saada aikaan sellaisia asioita kuten maanjäristyksiä, sotia, avaruusolentojen laskeutumisia ja talouden romahtaminen. He saattavat aiheuttaa kaikki nämä asiat jotta suunnitelma varmasti toteutuisi..."

Riivaajat Saatanan armeijasta materialisoituvat pian avaruusolentoina ja laskeutuvat Maahan valtavan avaruusalus-armadansa kanssa. Suunnitelma vaatii että he laskeutuvat samanaikaisesti useisiin paikkoihin Maapallolla. Jotkut ilmestyvät Valkoiseen Taloon neuvottelemaan Presidentin kanssa; toiset ilmestyvät tärkeisiin hallinnollisiin rakennuksiin kaikkialla maailmassa. Alienit ilmestyvät joidenkin ihmisten koteihin tai heidän takapihoilleen. Ihmiset järkyttyvät. Tämä on Suunnitelma. Tämä saattaa tapahtua ennen tempausta; meidän pitää olla valmiita toimimaan järkevästi tämän suunnitellun tapahtuman kanssa.

Lopuksi, salli meidän tutkia asiaankuuluvia jakeita jotka saattavat liittyä tähän UFO/alien -suunnitelmaan.

Ilmestyskirja luku 9 puhuu demoneista jotka vapautetaan syvyyden kuiluista. Ne muistuttavat Apostoli Johanneksen mielestä heinäsirkkoja jotka levittäytyvät kaikkialle ja piinaavat pelastumattomia ihmisiä. Heidän johtajansa on nimeltään Abaddon tai Aollyon (=hävittäjä). Hämmästyttävästi, New Age -kirjailijat viittaavat näihin olentoihin jatkuvasti New Agen "valaistuneina" johtajina.

ILmestyskirjassa 16: 13-16:ssa me näemme kolme riivaajaa jotka tulevat Antikristuksen suusta; ne tekevät tällaisia suuria ihmeitä eksyttääkseen maailman johtajat. Tämä on tarkkaan osa sitä suunnitelmaa jotka alienit tulevat toteuttamaan. Ne tulevat pettämään erityisesti Presidentit, pääministerit, kuninkaat ja kuningattaret kaikkialla maailmassa.

Kaikkialla viesti tulee olemaan sama: "Me olemme tulleet tänne auttaaksemme Maan ihmisiä pääsemään uudelle tietoisuuden tasolle, josta Maitreya on jo maininnut." Alienit ja Ufot tulevat kirjaimellisesti leijailemaan Maitreyan yllä ja ympärillä kun hän lavastaa ilmestymisensä. Tämä on suunnitelma.

Mikä tulee olemaan ihmisten reaktio? Koska he eivät usko demoneihin vaan ainoastaan siihen mitä voivat havaita fyysisillä aisteillaan, he hyväksyvät alienit ja uskovat heidän satuihinsa. Ihmisten valmisteleminen kirjojen, aikakauslehtien, television, elokuvien sekä roskalehtien -- kuten National Enquirer -- kautta on lopulta tuottanut tulosta. Ihmiset tulevat uskomaan ja hyväksymään sen, että heidät johdatetaan hengelliseen perikatoon. He hyväksyvät Antikristuksen väitteet ja tulevat tuomituiksi.

Ne jotka ovat antautuneet okkultistiseen meditaatioon ja puhuneet "henkioppaiden kanssa" ovat altteimpia uskomaan. Kuten myös ihmiset jotka ovat antautuneet okkultistiseen hypnoosiin ja jotka on etukäteen ohjelmoitu uskomaan. Ihmiset jotka ovat täyttäneet mielensä tieteisnovelleilla ovat myös alttiita uskomaan. Ja kaikki ne tulevat uskomaan jotka ovat ilman totuutta Jeesuksesta.

Raamatun profetia tulee täyttymään. Antikristus tulee pettämään koko ei-uskovan maailman. Hän jatkaa vahvistamalla rauhansopimuksen Israelin kanssa ja Suuri ahdistus alkaa.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1500Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi
Visitors since: Nov 20, 2001


Takaisin