Kansakunnat hyväksyivät Kioton ilmastosopimuksen ilman Yhdysvaltain tukea


Alaotsikko: Euroopan Unioni, Japani, Venäjä ja Kiina avasivat tien kaikkein radikaaleimmalle sopimukselle todistaen, että nykyiset johtajat ovat sydämessään yhtä radikaaleja kuin ympäristökiihkoilijat. Miksi Presidentti Bush ei mennyt mukaan? Vastaus saattaa yllättää sinut.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Valtiot hyväksyivät Kioton paketin ilman Yhdysvaltoja" John J. Fialka, The Wall Street Journal, 24.7.2001.
"BONN -- Yhdistyneiden kansakuntien ilmastonmuutoskokous hyväksyi säännöt joilla toteutetaan Kioton pöytäkirjan mukaiset teollisuusmaiden päästöjen leikkaukset, mutta Yhdysvaltain poissaolo voisi lopulta tulla kalliiksi amerikkalaisille yhtiöille. Yhteisymmärrys saavutettiin varhain eilisaamuna seurauksena maraton-neuvotteluista, joissa tarpeeksi valtioita sitoutui noudattamaan sopimusta saattaen sopimuksen voimaan. Yhdysvallat -- maailman suurin hiilidioksidin ja muiden kasvihuonekaasujen tuottaja -- jatkaa Kioton paketin vastustamista, mutta viranomaiset sanovat, että Washington ei estä sopimuksen toteuttamista."

"Huomattava kannustin joka toi osapuolet yhteen oli ehto, joka sallii osapuolten ryhtyä päästökauppaan, konsepti jota Clintonin hallitus tuki neljän vuoden ajan ennenkuin Bushin hallitus hylkäsi sopimuksen. Sopimus vaatii teollisuusmaita vähentämään päästöjään 5,2% vuoden 1990 tasosta jaksolla joka alkaa vuonna 2008 ja päättyy 2012. Yhtiöt ja maat jotka leikkaavat päästöjään tätä enemmän voivat myydä ylijäämänsä. Ne maat jotka eivät saavuta päästörajoituksia havaitsevat halvemmaksi ostaa ylijäämää kuin investoida uusiin puhdistuslaitteisiin. Teoria on se, että markkinamekanismi ohjaa investoinnit suoraan niihin kohteisiin joissa päästörajoitusten toteuttaminen on kaikkein helpointa."
Kun G-8 maiden kokous alkoi Genovassa, Italiassa, Presidentti George Bush suututti monet valtionpäämiehet kun hän toisti vastustuksensa Kioton sopimusta kohtaan kutsuen sitä "hyvin huonoksi". Kuten me esitämme tässä artikkelissa, Kioton pöytäkirja on hyvin huono, ja että amerikkalaisten pitäisi kiittää Presidentti Bushia siitä että hän ei allekirjoittanut sopimusta. Kioton sopimus on huono seuraavista syistä:
  1. Ilmaston lämpeneminen on petosta; siksi Kioton pöytäkirja on täysin tarpeeton. [Lue artikkelini Maapallon ilmasto lämpenee III osoitteesta http://www.mantta.fi/~patato/suomi8.html. Suom. huom.]

  2. Tämä pöytäkirja ei pysty pakottamaan itsenäistä valtiota noudattamaan sopimusta silloin kun määräaika on saavutettu. Ainoa tehokas keino jolla itsenäinen valtio voidaan pakottaa tekemään jotakin on sotavoimien käyttö tai sillä uhkaileminen. Jos taloudelliset pakotteet eivät tuoneet Irakia ruotuun, sinä voit lyödä viimeisen dollarisi vetoa, etteivät ne tuo myöskään Kiinaa eikä Venäjää. Siksi me voimme ainoastaan päätellä, että kun tämä sopimus astuu voimaan vuonna 2008, maailmaa hallitsee YK:n sotilasmahti joka on kykenevä ja halukas pakottamaan nämä tällä hetkellä niin voimakkaat maat ruotuun.

  3. Tämä pöytäkirja yksinkertaisesti vahvistaa lyhyen aikavälin ennustusta että maailma on kriisissä, ja täten antaa lisää vauhtia matkalla kohti maailmanhallitusta, -uskontoa ja -taloutta.
Presidentti Bush tukee salaa Kioton pöytäkirjaa, mutta hän tietää että tämän paketin noudattaminen veisi Yhdysvaltain talouden vapaaseen pudotukseen. Illuminati päätteli jo kauan aikaa sitten, että amerikkalaiset eivät koskaan hyväksyisi Antikristusta elleivät he olisi rikkaita silloin kun Kolmas maailmansota ja sitä seuraavat kauhut alkaisivat toteutua. Eräs entinen noita sanoi että Illuminati oli valmis käyttämään korkeinta kuviteltavissa olevaa noituutta pitääkseen Yhdysvaltain talouden vahvana loppuun asti. Wall Street olisi kääntynyt laskuun sillä hetkellä kun kuka tahansa USA:n Presidenteistä olisi allekirjoittanut Kioton pöytäkirjan. [Tämä on syy siihen miksi Alan Greenspan laski korkoja 11 kertaa viime vuonna. Suom. huom.]

Tarkoittaako tämä että me voimme ottaa rennosti ja huokaista helpotuksesta, koska tämä huijaus joka juuri allekirjoitettiin Kiotossa ei tule voimaan Bushin aikana? Pinnalta katsottuna juuri niin näyttää olevan asianlaita. Monet amerikkalaiset ovat lukeneet tai kuulleet raportteja hyvin arvostetuilta tiedemiehiltä jotka ovat sanoneet, että ei ole todisteita jotka tukevat ympäristökiihkoilijoiden väitteitä ilmaston lämpenemisestä. Uutisessa 1125 "Ilmaston lämpeneminen on huijausta" me lainasimme Massachusettsin Teknologia-instituutin professoria, Tohtori Richard S. Lindzeniä, kun hän väittää että ei ole olemassa luotettavia todisteita jotka tukisivat teoriaa että maailma lämpenisi kasvihuonekaasujen päästöjen seurauksena.

Kuuntele Tri. Lindzeniä uudestaan: "Meillä ei ole mitään todisteita siitä että tämä olisi vakava ongelma."

Me myös kerroimme, että nämä Tri. LIndzenin näkemykset täytyy ottaa vakavasti hänen loistavien suositustensa ansiosta. Hän ei ole tietämätön kiihkoilija. Tohtori LIndzen ei ole myöskään yksin mielipiteidensä kanssa; hän liittyy objektiivisten tiedemiesten kasvavaan joukkoon jotka varoittavat meitä lankeamasta tähän ansaan.

Miksi meille tehdään tämä huijaus? Ne jotka väittävät että maailma on menossa sisään kasvihuone-skenaarioon ovat samoja jotka haluavat perustaa maailmanhallituksen, -uskonnon ja -talouden nimeltään Uusi maailmanjärjestys. Taas kerran, lue ja harkitse huolellisesti tätä Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman osaa joka vahvasti ilmoittaa, että maailmanlaajuista paniikkia tullaan lietsomaan ihmisten keskuuteen jotta maailma saataisiin lopulta sisään uuteen globaaliin järjestelmään.

"Kun me tulemme sisään valtakuntaamme (Uuteen maailmanjärjestykseen), meidän juhlapuhujamme esittävät suuria ongelmia jotka ovat kääntäneet ihmiskunnan ylösalaisin jotta se toisi, lopussa, meidän hyväntahtoisen (lue: pahantahtoisen) hallintavallan. Kuka ikinä epäilisi että kaikki nämä ihmiset tanssivat meidän pillimme mukaan, poliittisen suunnitelman josta kukaan ei ole peljon tiennyt monien vuosisatojen kierron aikana?" [Siionin viisaiden miesten pöytäkirja numero 13, myös lainattu Willian Cooperin kirjaan "Behold A Pale Horse", s. 303].
Varmasti, tämä tilanne kohtaa meidät tänään, eikö niin? Tulevan Uuden maailmanjärjestyksen työntekijät haluavat meidän koutuvan paniikkiin oletetun globaalin kriisin seurauksena, joten me hyväksymme heidän ratkaisunsa tähän "ongelmaan". Täten, vaikka monet nerokkaat tiedemiehet puhaltavat trumpettiin varoittaen että kasvihuoneilmiö on huijausta, Liittovaltion johtajat etunenässä Al Gore ja Bill Clinton sekä muut Demokraattien avainjohtajat, ovat päättäneet olla välittämättä näistä varoituksista ja yrittävät mennä täyttä vauhtia eteenpäin kurssilla joka olettaa että kasvihuoneilmiö on totta.

Lopulta, koska hallitus edistää tätä huijausta, hyvin liberaali Kansallinen opettajien kattojärjestö opettaa Amerikan lapsille kouluissa että kasvihuoneilmiö uhkaa koko ihmiskunnan olemassaoloa tässä maailmankylässä. Lapset tuovat koteihinsa monia kirkkaan värisiä lappusia ja vihkoja jotka julistavat kasvihuoneilmiötä vakuuttaen näin vanhemmat jotka muuten olisivat epäileväisiä.

Suurin uhkatekijä tässä pelottavassa taistelussa kasvihuoneilmiön puolustajien ja vastustajien välillä on se, että heidän taistelunsa potkaisee käyntiin Kuusiaskelmaisen asenteenmuokkaus-suunnitelman. Me olemme puhuneet paljon tästä prosessista, jonka on todettu olevan niin tehokas arvojen ja asenteiden muuttaja että ihmiset eivät edes huomaa että heitä manipuloidaan! Itse asiassa, kun he ovat muuttaneet mieltään, he ovat tiukasti sitä mieltä että tämä muutos oli tulosta heidän huolellisesta pohdinnastaan, ei seurausta mistään ilmiselvästä suunnitelmasta jota on toteutettu vuosikausia. Me rohkaisemme sinua lukemaan uutisen 1055 "Katsaus kusiportaiseen asenteenmuokkaus-suunnitelmaan ja kuinka sitä käytetään tänään". Meidän keskustelumme päämäärän tähden, salli meidän määritellä kuinka tämä suunnitelma toimii, lisätä se tähän aiheeseen sekä piirtää sitten koko meidän keskustelujemme vaikutukset.

Kuusiportainen asenteenmuokkaus-suunnitelma

Vaihe 1

Jotkut opettavat niin loukkaavia että siitä hädin tuskin voidaan keskustella julkisesti. Tätä kuitenkin puoltavat arvostetut asiantuntijat arvostetussa foorumissa.

Vaihe 2

Ensin yleisö järkyttyy, sitten närkästyy.

Vaihe 3

Toasiasia on, että kun tästä asiasta keskustellaan, siitä tulee keskustelun aihe.

Vaihe 4

Myöhemmin, tämän närkästyttävän aiheen toistaminen keskustelutilaisuuksissa lieventää sen vaikutuksia.

Vaihe 5

Ihmiset eivät enää järkyty aiheesta.

Vaihe 6

Enää närkästymättä, ihmiset alkavat väitellä asenteista maltillisista äärimmäisiin; tai, he hyväksyvät lupaukset, haasteet, keinot saavuttaa tätä päämäärä.

Tätä salakavalaa menetelmää muuttaa ihmisten asenteita on menestyksekkäästi kohdistettu Amerikan kansaan kokonaisuudessaan. Miljoonat ihmiset kokevat asenteen muutoksia tänä päivänä monissa asioissa. Tämä asenteenmuutos on olennaisen tärkeää jotta saavutettaisiin Uusi maailmanjärjestys. Nyt, kun tämä suunnitelma tekee työtään kaikkien kansalaisten mielissä ja sydämissä, salli meidän katsastaa kuinka tämä asenteenmuokkaus-suunnitelma toimii kasvihuoneilmiön tapauksessa.

Vaihe 1

Kasvihuoneilmiön väittäminen huijaukseksi on loukkaava kaskustelunaihe julkisuudessa. Hallituksen johtajat -- nykyiset ja entiset -- jotka painostavat Kiotoon, määrittävät varmasti keskiverto-amerikkalaisen ajatukset arvostettuina asiantuntijoina. Kun keskiverto amerikkalainen lukee lehdestään ja näkee että kaikki muut johtajat jotka osallistuivat G-8 -talouskokoukseen tulevat Kiotoa ja syyttävät Bushia hänen penseydestään, liian moni päättelee että Bush on väärässä tässä asiassa.

Varmasti, ilmastokokous Kiotossa palveli hyvin arvostettuna foorumina joka teki propagandaa tämän asian puolesta. Jokainen maa maailmassa -- 160 valtiota -- lähettivät kaikkein arvostetuimmat virkailijansa tähän konferenssiin yrittääkseen saada aikaan sopimuksen toimintasuunnitelmasta ennenkuin Maailmankylä olisi avun tavoittamattomissa!

Lopulta, monet tiedemiehet jotka tukevat tätä maailmanlaajuista agendaa nimeltä Uusi maailmanjäörjestys, tietävät hyvin että heidän osallistumisensa tarjoaa tälle valheelle tieteellisen luotettavuuden verhon, joka on hyvin tärkeä sen menestymiselle.

Vaihe 2
Kuuntele närkästystä tässä maassa. Ensiksi, kuuntele ex-Presidentti Clintonia kun hän tunnustaa, että tällaista närkästystä kasvihuoneilmiötä kohtaan esiintyy:
"Kohdaten nämä kummajaiset, Valkoinen Talo tuli ulos ristitulesta: 'Minä näen jo että lehdet ovat täynnä ihmisiä jotka sanovat, että taivas putoaa! Että sopimus on kauhea asia.' herra Clinton sanoi... Mutta, hän sanoi puheessaan Miamissa: 'Joka kerta kun me olemme yrittäneet parantaa amerikkalaisten elinympäristöä viimeisen 25 tai 30 vuoden aikana, joku ennustaa että se raunioittaisi talouden. Ja ilma on puhtaampaa. Vesi on puhtaampaa. Ruoka on turvallisempaa. Ympäristöön kaadetaan vähemmän myrkkyjätteitä. Ja, viimeksi kun minä katsoin meillä oli alhaisin työttömyysaste 24 vuoteen.'"
Täten, ex-Presidentti Clinton suorittaa samanaikaisesti kaksi hyvin tärkeää tehtävää näiden lausuntojen avulla. Ensiksi, hän myöntää opposition olemassaolon, ja määrittelee keskustelun parametrit ennen opposiotiota. Näin monet ihmiset kuuntelevat oppositiota tässä asiassa Clintonin huomautusten suodattimen läpi ja sanovat itselleen, että Clinton on oikeassa loppujen lopuksi. Toiseksi, Clinton yhtäläisti tämän valheen moniin oikeutettuihin asioihin jotka me olemme kohdanneet ja ratkaisseet menneenä kolmena vuosikymmenenä. Monet ihmiset jotka saattaisivat epäillä kasvihuoneilmiötä tukivat näitä oikeutettuja asioita kun meidän johtajamme kiistelivät niistä; siksi, he saattavat päätellä samat vihatut suuryritykset jotka vastustivat näitä asioita menneisyydessä ovat tekemässä sen taas, kasvihuoneilmiön kanssa. Täten ilmaston lämpeneminen yhdistyy näiden ihmisten mielissä oikeutettuihin asioihin tehden tästäkin oikeutetun!

Kuuntele joitakin totuuksia jotka Kioton pöytäkirja aiheuttaisi meidän taloudellemme ja koko elämäntavallemme. Muista, että Illuminatin ja Uuden maailmanjärjestyksen lopullinen päämäärä on hävittää meidän koko teollistunut yhteiskuntamme ja pakottaa "puhdistusoperaatiosta" selvinneet elämään sellaista elämää kuin meidän isovanhempamme elivät 200-300 vuotta sitten.

"Mary H. Novak, WEFA:n, taloudellisen konsulttifirman varapuheenjohtaja, ja joka on liitossa teollisuusyritysten kanssa jotka vastustavat ilmastosopimusta sanoo, että hänen ennusteensa puhuvat miljoonien työpaikkojen menetyksistä: 'Kaivosteollisuus tässä maassa pyyhkäistäisiin pois.' hän ennustaa. 'Vaikutukset maatalouteen, teollisuuteen ja liikenteeseen olisivat vakavia. Maatilojen tulot pienenisivät 50%.'" ["Sopimus lisää kiinnostusta vaihtoehtoisiin energiamuotoihin", New York Times ja The Providence Journal-Bulletin, 12.12.1997].
Tämäntyyppinen arvostelu on asiallista, mutta Presidentti Clinton suhtautuu ylenkatseellisesti teollisuusyritysten arvosteluun, kuten myös monet ihmiset.

Jotkin organisaatiot joiden ei normaalisti ajatella tukevan "ahneita suuryrityksiä" puhuvat Kiotoa vastaan: "Yhdysvaltain kauppakamari tuomitsi sopimuksen ja varoitti että se vaatisi tuhoisan 20% vähennyksen yritysten ja kuluttajien energiankäyttöön. 'Jos Yhdysvaltain neuvottelijat etsivät keinoa sekoittaa maailman tuottavin ja kukoistavin talous, tämä sopimus tekee sen.' sanoo Thomas J. Donohue, kauppakamarin puheenjohtaja. Se veisi Yhdysvaltain tehtaat ja työpaikat ulkomaille, nostaisi polttoaineen hintaa ja tukahduttaisi talouskasvun." [Lue uutinen 1106 "Vihamielisyyttä meidän sivilisaatiotamme kohtaan" ymmärtääksesi kuinka puhtaasti herra Donohue on iskenyt asian ytimeen; suunnitelma tosiaankin vaatii meidän taloutemme tuhoutumista.]

Entinen senaattori John Chafee, eräs kaikkein innokkaimpia Uuden maailmanjärjestyksen johtajia, myönsi yleisön ja joidenkin senaattorien närkästyksen.

"U.S. Senaattori John Chafee on kokenut samanlaisia mielialan vaihteluita kuin Patriotsin kannattajat tänä vuonna, kun hän tarkkaili ilmastonmuutos-sopimuksen edistymistä Japanissa. Mutta, kun hän jätti konferenssin eilen, hän oli taas kerran hyvin pessimistinen sopimuksen suhteen ja sen mahdollisuuksista tulla koskaan ratifioiduksi Senaatissa. Itse asiassa, Chafee on niin huolissaan kiivaasta oppositiosta joka koostuu monista hänen työtovereistaan, että hän pidättäytyy käsittelemästä sopimusta kunnes tunnelma jäähtyy. Chafee on Senaatin ympäristökomitean puheenjohtaja... Chafee ajattelee, että ei ole kiirettä runnoa sopimusta läpi." ["Chafee palaa aikaa ilmastosopimuksessa kunnes Senaatti jäähtyy", Peter B. Lord, The Providence Journal Bulletin, 12.12.1997].
Toisin sanoen, Senaattori Chafee keskeyttää kaikki keskustelut tästä asiasta kunnes kuusiportainen asenteenmuokkaus-suunnitelma murentaa vastustuksen monien amerikkalaisten mielissä.

Nyt, väittely on hieman muuttunut, sallien valheen kasvaa ihmisten mielissä.

Vaihe 3
Tämä on suunnitelman kaikkein katalin vaihe. Äkkiä sopimuksen puolustajat vaihtavat puheensa tieteellisistä asioista siihen että he äkkiä onnittelevat itseään siitä, että he ovat kyllin kypsiä julkisesti keskustelemaan tästä asiasta. Tämä muutos on hyvin tärkeä, koska tieteelliset tosiasiat eivät tue ilmaston lämpenemistä. Muuttamalla keskustelun kulun tosiasioista julkiseen keskusteluun itsessään, sopimuksen puolustajat tuovat paljon himmeämmän valon valaisemaan näitä tieteellisiä tosiasioita. Täten, heidän mahdollisuutensa muuttaa ihmisten mieliä lisääntyy suuresti.
Vaihe 4

Vaihe 5

Me olemme laittaneet vaiheet 4 ja 5 yhteen tässä keskustelussamme. Taistelu, väittely on kaikkein tärkein suunnitelman onnistumisen kannalta. Mitä useampi ihminen väittelee siitä, sitä useampi muuttaa mieltään; ja muutos suuntautuu ristiriitaisen aiheen puolustamiseen. Toisin sanoen, mitä enemmän väittelyä ilmaston lämpenemisestä käydään, sitä useampi mieli muuttuu uskomaan että ilmasto todella lämpenee!

Ei ole väliä vaikka ilmaston lämpenemistä vastustavat ovat niskan päällä tosiasioiden suhteen, koska nettovaikutus on se, että monet ihmiset vakuuttuvat kasvihuoneilmiön olemassaolosta. Tämän vuoksi liberaalit joukkotiedotusvälineet eivät pelkää järjestää monia väittelytolaisuuksia hyödyntäen monia television tai radion Talk Show -foorumeita. Mitä enemmän tunnelma väittelytilaisuuksissa lämpenee, sitä useampi kääntyy tukemaan ilmaston lämpenemis-teoriaa. Sillä välin kun monet ihmiset onnittelevat joukkotiedotusvälineitä siitä että he ovat niin avoimia tämän asian suhteen, puoltajien johtajat tietävät että he yksinkertaisesti toteuttavat tämän Suunnitelman kaikkein tärkeintä roolia, väittelyn aikaansaamista. Liian monet ihmiset päättelevät, että äärimmäisyysihmiset (=ongelman liioittelijat) ovat oikeassa mielenlaadun "missä savua, siellä täytyy olla myös tulta" takia. Siksi, kun he katsovat tämän aiheen pohjalta keinotekoisesti luotuun "savuun", he päättelevät että ilmaston lämpenemisen täytyy olla totta.

Tämän väittelyn aikana sinä kuulet puolustakien sanovan, että riski tehdä planeetastamme elinkelvoton on niin suuri, että me emme voi odottaa ja katsoa, olisiko oppositio sittenkin ollut oikeassa. Jos me odotamme vielä yhden tai kaksi vuosikymmentä ryhtymättä toimenpiteisiin ja huomaamme että ilmaston lämpeneminen on totta, on liian myöhäistä tehdä enää mitään. Äiti Maa on tuomittu. Tämä valheellinen argumentti tulee voittamaan monien amerikkalaisten sielut ja mielen.

Tämä tuo meidät viimeiselle askelmalle tässä kuusiportaisessa asenteenmuokkaus-suunnitelmassa.

Vaihe 6
Kun tarpeeksi monet on saatu vakuutettua että saattaa olla jotakin huolestumisen aihetta, me olemme valmiita että joku -- kenties entinen oppositiojohtaja -- astuu esiin tarjoten "kompromissia". Mieluummin kuin että menee niin pitkälle kuin mitä Kioton sopimus edellyttää, tämä kompromissilupaus sallisi Kioton sopimuksen tulla ratifioiduksi Kongressissa vesitettynä versiona. Kenties sopimukseen tulisi porsaanreikiä jotka "suojelisivat" tärkeitä teollisuudenaloja ainakin hteken.

Tämä skenaario olisi todellinen painajainen seuraavista syistä:

  1. HYväksymällä vesitetyn version, Senaatti myöntäisi että ongelma on olemassa. Miljoonat amerikkalaiset vakuuttuisivat että ilmasto todellakin lämpenee; muuten Senaatti ei olisi hyväksynyt lakia.

  2. Hyväksymällä vesitetyn version meidän senaattorimme sallisivat oven olevan hiukan raollaan. Mutta, vuosien kuluessa tämän vesitetyn sopimuksen porsaanreikiä tukittaisiin yksi kerrallaan, ilman suurta melua. Askel askeleelta tästä vesitetystä versiosta tulisi kattavampi, kunnes me äkkiä olisimme pisteessä jossa Kioton sopimus olisi täydellisesti hyväksytty.
Me näimme tämän prosessin aborttikysymyksessä, eikö niin? muutamia vuosia ennen Roe vastaan Wade -oikeusjuttua, rajatonta aborttia puolustavat ehdottivat vesitettyä kompromissia. Mieluummin kuin sallia rajoittamaton abortti-oikeus, puolustajat ehdottivat että me sallisimme abortin hyvin rajatuissa tapauksissa, ainoastaan äidin elämän suojelemiseksi, tai, insestin tai raiskauksen yhteydessä. Abortin puolustajat olivat olevinaan epätoivoisia, valittaen julkisesti että amerikkalaiset naiset ansaitsisivat parempaa, mutta että tämä olisi tyhjää parempi. Salaa puolustajat juhlivat, koska he tiesivät että he olivat avanneet oven raolleen; he tiesivät että aika oli heidän puolellaan, ja että olisi vain ajan kysymys jolloin he saisivat oven auki, rajoittamattoman abortti-oikeuden.

Oppositiojohtajat tällä välin olivat tietämättömiä siitä mitä he juuri olivat tehneet. Julkisesti he juhlivat kertoen tukijoilleen, että he onnistuivat estämään pahemman skenaarion toteutumisen. Sen sijaan että he olisivat hyväksyneet rajoittamattoman abortin, he olivat rajoittaneet vahingon hyvin pieneksi. Nämä johtajat eivät tienneet että he olivat juuri kokeneet viiveellä tulevan tappion. Historia osoittaa, että ei tarvita suurta potkaisua jotta ovi saataisiin täysin auki. Vuonna 1973 Yhdysvaltain Korkein Oikeus potkaisi oven kokonaan auki Roe vastaan Wade -oikeusjutun päätöksellä. Siitä lähtien Amerikassa on abortoitu 1,5 miljoonaa lasta vuosittain, yhteesä 36 miljoonaa! Adolf Hitler teurasti "ainoastaan" 18 miljoonaa vähempiarvoiseksi luokiteltua ihmistä 7 vuoden holokaustinsa aikana.

Tässä ilmaston lämpenemis-kysymyksessä, puolustajat tulevat ehdottamaan tällaista kuolettavaa kompromissia. Vastustajien tulisikin vastustaa kaikkia kompromisseja mihin hintaan hyvänsä. Meidän täytyy ymmärtää se tosiasia, että mikä tahansa kompromissi toisi myöhemmin tappion.

Me haluamme palata tutkimaan niitä ympäristöjärjestöjä jotka seisovat jo nyt Presidentti Bushia vastaan saadakseen ilmasto-sopimuksen läpi senaatissa. Sinun täytyy huomioida seuraavat ryhmät, koska tämä kysymys osoittaa heidän todellisen luonteensa. Normaalisti nämä ryhmät ovat hyvin huolellisia sen suhteen, mitä naamiota ha näyttävät yleisölle, niin että kukaan ei pitäisi heitä ympäristö-kiihkoilijoina joita he ovat aina olleet.

Seuraavat järjestöt ovat tulleet julkisuuteen tukemaan Kioton ilmastosopimusta:

  1. Natural Resources Defence Council -- "John Adams, johtaja... kutsui sitä (sopimusta) 'Historialliseksi kääntöpisteeksi planeetan suojelemisessa.' Hän sanoi, että myöhempien sopimusten täytyy saada aikaan lisää aggressiivisia toimenpiteitä, mutta ainakin nykyinen sopimus sisältää merkittäviä sitoumuksia vähentää kasvihuonekaasuja."

  2. Sierra Club -- Useimmat ihmiset eivät tiedä, että Sierra Clubilla on syvälle piilotettu agenda, Uuden maailmanjärjestyksen asiakirja. Heidän julkinen imagonsa pidetään sellaisena, että he ovat kiinnostuneita ainoastaan luonnon suojelemisesta.

  3. The Union of Conserned Scientists -- Cambridge, Massachusetts: "Meidän päämäärämme Kioton jälkeen on tukkia nämä porsaanreiät. Kuitenkin, huolimatta fossiilista polttoainetta käyttävän teollisuuden julmasta vastustuksesta ja miljoonien dollarien propagandakampanjasta, Kioton sopimuksen omaksuminen on tervetullut myönnytys.
Jos sinä olet seurannut uutisia viimeisen 10 vuoden ajan, sinä olet nähnyt Luonnonvarojen Puolustusneuvoston sekä Huolestuneiden Tiedemiesten Unionin julkaisevan uusia "tieteellisiä" raportteja monista ympäristökysymyksistä. He ovat aina huudattaneet hälytyssireeniä, että meidän teollistunut sivilisaatiomme on tappamassa Äiti Maan, mutta heidän nimensä ovat kuulostaneet niin virallisilta, että useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että nämä ovat ainoastaan ympäristökiihkoilijoita jotka haluavat radikaalisti muuttaa meidän sivilisaatiomme tuhoamalla sen. Loppujen lopuksi, tämä on Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma. Tällaiset ryhmät ovat peloittelujoukkoja joiden on tarkoitus suorittaa tämä päämäärä.

Lopuksi, me haluamme lainata yhtä näistä artikkeleista osoittaaksemme sinulle, että Kioton sopimus joka edistää Uuden maailmanjärjestyksen Taloudellista suunnitelmaa on fasismia. Uutisessa 1005 "Teollisuuspolitiikka on fasismia" me osoitimme sinulle, kuinka Presidentti Clinton huolellisesti suorittaa monia samoja askeleita kuin Adolf Hitler, kun hän muutti Saksan talouden fasistiseksi vuosina 1933-1939. Muistatko fasistisen talousjärjestelmän määritelmän? Se on sellainen talousjärjestelmä jossa tuotantovälineet (tehtaat), raaka-aineet (kaivokset, öljykentät) sekä päätökset mitä tuotetaan säilyvät yksityisessä omistuksessa. Kuitenkin, Liittohallitus sekaantuu markkinoihin määräten kuinka moni kilpailija saa tehdä samaa tuotetta, kuinka paljon sitä tuotetaan ja mikä on suositushinta. Ilmeisesti, koska kilpailua on vähennetty tai se on kokonaan eliminoitu fasistisessa talousjärjestelmässä, liikemiehet tekevät paljon enemmän voittoa! Tämän vuoksi rahaihmiset, alkaen Rothschildeistä vuonna 1776 ovat tukeneet Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa. Joka kerta kun sinä luet tarinaa jossa Hallitus sekaantuu markkinoihin, sinä tiedät että olet todistamassa asteittaista siirtymistä fasismiin. Nyt, kuuntele tätä kappaletta menneistä uutisista koskien ilmastosopimusta.

"Clintonin hallituksen suunnitelma, lyhykäisyydessään, asettaisi ylärajan kaikkien valtioiden hiilidioksidi- ja muiden kasvihuonekaasujen päästöille. Yhtiöille jotka tuottavat ja kuluttavat energiaa tehtäisiin luvanvaraiseksi päästää kaasuja. Jokainen yhtiö joka leikkaa päästöjään enemmän kuin mitä luvassa on määrätty, voisi myydä jäljellä olevat luvat yhtiöille joiden mielestä vähennykset ovat kalliimpia kuin päästölupien ostaminen. Tulos: energian hinta nousisi vastaamaan hiilidioksidipäästöjen hintaa."
Tietenki, Liittohallitus sekaantuisi kun se jakaa lupia päästöille. Ilman näitä lupia yhtiöt joutuisivat lopettamaan toimintansa. Siten, Hallituksella olisi tiukka ote yksityisistä yrityksistä. Presidentti ja muut virkamiehet hänen alapuolellaan tulisivat hyvin rikkaiksi kun he ottavat vastaan välttämättömät maksut jotka yritysten täytyy maksaa saadakseen luvat.

Näyttämö asetetaan myös valmiiksi jotta toteutettaisiin fasistisen taloussuunnitelman kaikkein tärkein osa: samaa tuotetta tuottavien kilpailijoiden määrän vähentäminen. Syyttäen yhtiötä epäonnistumisesta saavuttaa vaaditut päästövähennykset, Liittohallitus voi alkaa eliminoimaan kilpailijoita, kuten fasistisessa talousjärjestelmässä. Nämä toimenpiteet, jotka kitkisivät kilpailijat jotka eivät ole osa suunnitelmaa, voidaan toteuttaa yleviltä kuulostavien päämäärien varjolla. Mutta, fasismi vahvistuisi ja toteutuisi, aivan sinun nenäsi edessä.

Sopimus edistää Uuden maailmanjärjestyksen maailmantalous-osiota. Ja, kuten me kerromme uutisessa 1126 "Ilmastosopimus saavutettu", tämä sopimus edellyttää maailmanhallituksen olemassaoloa, joka voisi pakottaa itsenäiset valtiot tekemään asioita joita ne eivät haluaisi tehdä. Me rohkaisemme sinua lukemaan tämän artikkelin, varsinkin kun Suunnitelma on hyvin synkkä koskien toimia joihin Yhdistyneet Kansakunnat saattaa ryhtyä sellaista valtiota kohtaan joka kieltäytyy noudattamasta sen toiveita.

Tosiasia, että tällainen maailmanlaajuinen sopimus voidaan solmia ja allekirjoittaa, pitäisi tehdä meidät hyvin tietoiseksi siitä, että Lopun aika on yllämme.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1520Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin