Massiivinen terrori-isku amerikkalaisia kaupunkeja vastaan! Onko tämä alku terrorille joka on suunniteltu johtamaan kolmanteen maailmansotaan?

 

Alaotsikko: Palentiinalaiset tulvivat kaduille juhlimaan onnistunutta hyökkäystä Yhdysvaltain taloudellista ja sotilaallista symbolia vastaan Onko Illuminati iskenyt Osama Bin Ladenin kautta?

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössäUUTISKATSAUS: "Terrori-isku tuhoaa Trade Centerin", Exite News, syyskuu 11, 2001.

"NEW YORK (AP) - Yksi kaikkein uhkarohkeimmista hyökkäyksistä Yhdysvaltoja vastaan, terroristit kaappasivat kaksi lentokonetta ja ajoivat lensivät niillä päin World Trade Centeriä romahduttaen 110-kerroksisen kaksoistornin. Lentokone rysähti myös Pentagoniin tuoden itse hallituksen hyökkäyksen kohteeksi. Tuhannet saattavat olla kuolleita tai loukkaantuneita, sanoi korkea-arvoinen poliisi-virkamies nimettömänä. Viranomaiset olivat yrittäneet evakuoida niitä jotka työskentelivät näissä kahdessa tornissa, mutta monien ajateltiin jääneen loukkuun. Noin 50000 ihmistä työskentelee Trade Centerissä ja kymmenet tuhannet muut vierailevat siellä joka päivä."

Hyvin pian hyökkäyksen jälkeen Palestiinan vapautuksen rintama julkaisi lausunnon jossa se ilmoitti olevansa vastuussa iskusta. Kun Jasser Arafat ja Osama bin Laden nopeasti kielsivät sekaantuneensa asiaan, suuri määrä palestiinalaisia juhli kaduilla.

Meille on usein huomautettu, että jos amerikkalaiset olisivat itsemurhapommien kohteena kuten Israel, me emme sietäisi sitä; me vaatisimme kostoa. Jos tavallinen amerikkalainen räjäytettäisiin palasiksi, normaali amerikkalainen vaatisi jonkun päätä vadille.

Me näemme pian kuinka tarkaksi tämä ennustus osoittautuu. Kuitenkin, muista että jos tämä toimeenpantiin Illuminatin toimesta jotta saataisiin aikaan paniikkia Länsimaisten ihmisten keskuuteen jotta he hyväksyisivät Antikristuksen, monta muuta kriisiä seuraisi pian, ja vyöryisi päidemme ylitse, niin että juuri kun olisimme selvinneet yhdestä kriisistä me kuulisimme toisesta ja niin edelleen.

Tämän tragedian väliaikainen tavoite saattaisi olla maailman kansakuntien yhdistäminen globaaliksi hallinnoksi, armeijaksi ja poliisivoimiksi.

Mutta, jos tämä tragedia on ensimmäinen yhteislaukaus suunnitellulle kolmannelle maailmansodalle, me tulemme pian näkemään jatkoa maailmalla sekä täällä kotona (USA:ssa).

Amerikkalaiset tulevat olemaan niin paniikissa että he hurraavat kun Presidentti julistaa kansallisen hätätilan, ja siihen että osana hätätilaa hänen täytyy rajoittaa vapauksia, vähentää hallituksen valtaa sekä omaksua diktaattorin valtaoikeuksia. Antikristus odottaa nurkan takana.

NUMEROIDEN OKKULTTINEN VOIMA

Me voimme jo nähdä, että tämä katastrofi sisältää valtavan okkulttisen nimikirjoituksen. Kun sinä näet kuinka tämä tragedia on ympäröity okkulttisilla numeroilla "11", sinä ymmärrät että illuminati on huolellisesti painanut sormenjälkensä tähän tapaukseen. Okkultistit kirjaimellisesti sopivat Paavalin selitykseen pakanoista Roomalaiskirjeessä 1:25: "Nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa..."

Täten, monet epäjumalien kuvat muinaisissa pakanallisissa seuroissa on muovattu saman näköisiksi kalojen, lintujen, eläinten, auringon, kuun ja tähtien kanssa. Kuitenkin, okkultistit palvovat myös tiedettä ja matematiikkaa. He kirjaimellisesti uskovat että numeroilla on luontaista voimaa.

Satanistit aina asettavat numeroille suuria merkityksiä, erityisesti Mustan magian satanistit. Kuten me olemme kertoneet aikaisemmissa artikkeleissamme, Daniel 8:23-25 kertoo meille että uskonto jota Antikristuksen toimesta tullaan harjoittamaan on musta magia. Edelleen, Ilmestyskirja 17:17 kertoo meille, että Lopun aikojen Kymmenellä kuninkaalla on sama mieli ja uskonto kuin Antikristuksella. Siten, ei ole yllätys että molemmat Presidentti Bushit ovat mustan magian harjoittajia Pääkallon ja sääriluiden järjestössä; ja että Presidentti Clinton harjoitti mustaa magiaa.

Satanistit uskovat, että huolellisesti suunniteltu tapahtuma täytyy toteuttaa oikeiden numeroiden mukaan tai se saattaa epäonnistua. Kun Illuminati lopetti Ensimmäisen maailmansodan, he olivat juuri saattaneet menestyksekkäästi päätökseen Albert Piken okkulttisen suunnitelman ensimmäisen vaiheen Antikristuksen tuomisessa (lue uutinen 1056). Siten, he tarkoituksellisesti lopettivat sen 11.11. kello 11; tällöin Armisticen sopimus allekirjoitettiin.

Kun Illuminati murhautti Presidentti Kennedyn, hänet surmattiin okkulttisen numeron 11 mukaan. Hänet surmattiin 11.kuukautena, 22.päivänä ja 33. leveyspiirillä. Tämä teko tehtiin Masonic Dealey Plazalla, joka on kaikkein vaikutusvaltaisin salaseura nykyään ja jolle numero 11 on erittäin tärkeä.

Numero 11 on kaikkein voimakkain okkulttinen allekirjoitus tässä tapahtumassa. Kun se suoritettiin menestyksekkäästi, okkultistit kaikkialla maailmassa tiesivät tarkkaan kuka oli kaiken takana.

Anna meidän tutkia näitä useita numero yksiätoista jotka ympäröivät tätä hirvittävää tapahtumaa:

  1. Tämä tapahtui 11. syyskuuta.

  2. Tämä tapahtui 9.kuussa. Kun lisätään päivä 11 (1+1+9) saadaan toinen 11.

  3. Kone joka ensimmäisenä törmäsi World Trade Centeriin oli lento numero 11.

  4. Toinen kone joka törmäsi Trade Centeriin oli lento numero 77.

  5. World Trade Centerin arkkitehtuuri -- Satanistit rakastavat ilmaista uskomuksiaan ja päämääriään arkkitehtuurissa. Siten, monet rakennukset Washington D.C:ssä luotiin okkultisten symbolien mukaan. Tämä on syy siihen, miksi katujen suunnittelijat loivat ne niin että ne muodostavat saatanallisia symboleja: Kadut Valkoisen talon pohjoispuolella muodostavat käänteisen pentagrammin; kadut jotka liittävät Valkoisen talon Capitol-kukkulaan muodostavat yhden puolen vapaamuurarien kompassista; muut kadut muodostavat vapaamuurarien neliön ja viivaimen (lue uutinen 1040).
Me näemme, että koko hallituskeskuksen muoto luotiin saatanallisen Elämänpuun muotoon (lue uutinen 1399), ja että meidän Pentagonimme muoto on kuoleman symboli, pentagrammi.

Satanistit todella uskovat maahan rakennettujen symbolien voimaan. Siten me havaitsemme hyvin kiinnostavaksi sen, että World Trade Centerin kaksoistornit muodostavat jättimäisen numeron 11. Jos tämän katastrofin oli tarkoitus olla alkupamaus Antikristuksen tuovalle kolmannelle maailmansodalle (lue uutinen 1056), silloin kaikkein sopivin symboli maailmassa olisi osua numeroon 11, jonka perusmerkitys on "syntinen, haitallinen ja epätäydellinen".

Sinä näet; Uusi maailmanjärjestys on täydellinen järjestelmä, ja Vanha maailmanjärjestys on epätäydellinen, syntinen ja haitallinen. Okkulttinen kirjailija toisensa perään on painottanut että vanhan järjestelmän täytyy kuolla (lue uutinen 1186); niinkuin Fenix-lintu joka poltetaan tuhkaksi jotta toinen Fenix-lintu voisi nousta uutena ja tuoreena tuhkasta. Siten, "ahne" ja "tuhlaileva" kapitalismiin ja yksityisomistukseen perustuvan Vanhan järjestyksen täytyy kokea liekehtivä kuolema. Mutta, tästä kuolemasta nousee ihmeellinen Uusi maailmanjärjestys.

Monissa edellisissä artikkeleissamme olemme painottaneet, että Amerikka suunniteltiin uudeksi Atlantikseksi joka johtaisi maailman loisteliaaseen Kristuksen (=Antikristuksen) valtakuntaan. Me kerroimme tästä laajalti seminaarissa nimeltä "America's Leadership Of The New World Order". Me raportoimme historiallisesta tosiasiasta, että alkuperäinen vapaamuurareiden 1700-luvun lopulla suunnittelema kansallislintu ei ole kotka vaan Fenix-lintu.

Tämä historiallinen tosiasia vaatii, että oikealla hetkellä, kun maailma astuu pääovesta sisään Uuteen maailmanjärjestykseen, Antikristuksen valtakuntaan, Amerikka saattaisi äkkiä tulla uhratuksi kiivaissa liekeissä, palaen tuhkaksi; niin että Uusi maailmanjärjestys nousisi tästä tuhkasta. Me olemme väittäneet jo vuosikymmenen ajan, että Amerikka on Ilmestyskirjan luvussa 18 mainittu taloudellinen Babylon (lue uutinen ce1038). Tämä Babylon tuhotaan Jumalan toimesta yhdessä tunnissa.

Me uskomme, että tämä kohtalo on meille varattu, kun Illuminati suunnittelee pääsevänsä eroon maailman suurimmasta hyödykkeiden ja teollisuustuotteiden kuluttajasta. Okkulttinen kirjailija toisensa jälkeen on surrut tätä tosiasiaa ja painottanut, että koska Yhdysvallat kieltäytyy lopettamasta luonnonvarojen kuluttamista (lue uutinen 1508), Äiti Maan täytyy aloittaa "puhdistustoimet" tätä kansakuntaa vastaan.

Illuminatin mielestä maan päällä ei ole parempaa kohdetta johon osua -- jotta tuotaisiin kapitalismi alas ja vihittäisiin Uusi maailmanjärjestys -- kuin Pentagon ja WTC:n kaksoistornit. Nämä kaksoistornit edustavat modernin kapitalismin syvintä olemusta. Pentagon taas edustaa tämän maan sotilasvaltaa, joka on niin suuri että sitä pelätään ja vihataan kaikkialla maailmassa.

Siten, tässä tragediassa on numero 11 viidesti mukanaan. Tämä okkulttinen allekirjoitus kertoo meille tarkkaan, kuka on tämän hirvittävän tapahtuman takana. Jos Osama bin Laden on mies joka painoi liipaisinta, hän vain täyttää Illuminatin toiveet. Jos Amerikan, Englannin ja Israelin tiedustelupalvelut todella haluaisivat miehen pois tieltä, he tekisivät niin huolimatta siitä kuinka rikas, voimakas tai suojeltu hän olisi. Osama bin Laden on tänään elossa ainoastaan siksi koska Illuminati haluaa hänen olevan elossa.

Mihin suuntaan me menemme tästä? tapahtumia täytyy tarkkailla huolellisesti. Me uskomme, että tämä tragedia saattaa olla suunnitellun kolmannen maailmansodan lähtölaukaus. Alla luetellut asiat on suunniteltu tapahtumaan, mutta me emme ole varmoja ajoituksesta tai järjestyksestä.
Länsimaiset ihmiset yleisesti ja amerikkalaiset erityisesti tulevat olemaan niin paniikissa, että he hyväksyvät minkä tahansa suunnitelman joka voisi johtaa ulos tästä hirvittävästä kriisistä. Amerikkalaiset tulevat mielihyvin luopumaan vapauksistaan, perustuslaillisesta hallituksestaan sekä aseistaan jos he uskovat että tämä palauttaisi rauhan. Tietysti, meille kerrottaisiin, että me saisimme vapautemme takaisin kunhan rauha on saavutettu, ja me typerästi uskoisimme sen.

Tekisikö se vankeutemme ja vapauden menetyksen helpommaksi jos käsky tulee "kristilliseltä" ja myötätuntoiselta Presidentiltä? Olisiko yhtään helpompaa luovuttaa aseet "kristilliselle" oikeusministerille?

Tarkkaile tulevien päivien ja viikkojen tapahtumia. Jos tämä on suunnitellun kolmannen maailmansodan ensi-isku, me tulemme näkemään jatkoa. Illuminati suunnittelee kolmannen maailmansodan kestoksi tasan 13 viikkoa. Olemmeko me juuri olleet todistamassa tämän 13-viikkoisen jakson alkua? Ainoastaan aika kertoo.
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -ministeriön artikkeli numero 1533Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi
Visitors since: Sep 13, 2001


Takaisin