Terroristeilla saattaa olla matkalaukun kokoisia ydinpommeja ja jopa kämmenellä pidettäviä ydinaseita!

 

Alaotsikko: Viranomaisten vakuuttelut siitä, että he ovat nostaneet valmiustasoa estääkseen tulevat terrori-iskut tuntuvat turhilta, kun sinä ymmärrät näiden terroristien mahdollisuudet!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössäUUTISKATSAUS: "Oikeusministeri varoittaa Bostonia mahdollisista iskuista" Reuters, Exite News, 21.9.2001.

"BOSTON (Reuters) -- Yhdysvaltain oikeusministeri John Ashcroft varoitti Bostonin pormestaria ja Massachusettsin kuvernööriä mahdollisesta hyökkäyksestä kaupunkiin tai ympärillä oleviin kuntiin, viranomaiset kertoivat Reutersille perjantaina. 'Hän teki minut tietoiseksi joistakin seikoista, ja meidän täytyi valmistautua' Bostonin pormestari Thomas Menino kertoi Boston Heraldille. Pormestarin lehdistötoimisto kertoi Reutersille, että he antavat lisää lausuntoja myöhemmin perjantaina."

"Kuvernööri Jane Swift keskusteli myös Aschroftin kanssa: 'Mutta olisi harhaanjohtamista sanoa, että osavaltio on nyt entistä korkeammassa hälytystilassa. Me olemme olleet korkeassa hälytystilassa syyskuun 11 päivästä lähtien' sanoi hänen sihteerinsä Sarah Magazine. Toimistorakennukset on asetettu erikoisvalvontaan, ja automaattiaseilla varustetut sheriffit ovat partioineet liittovaltion rakennuksia kaupungissa. Keskushallinto kielsi lentokoneita lentämästä kolmea mailia lähempänä urheilutapahtumia tai muita merkittäviä ulkoilmakokouksia, Boston Globe kirjoitti."

Normaali amerikkalainen huoahtaa helpotuksesta lukiessaan uusimmista varotoimenpiteistä. Varmastikaan, näiden toimenpiteiden seurauksena yksikään terroristi ei voisi tehdä vahinkoa. Varmasti, kun me ajattelemme tyypillistä Lähi-Idän itsemurha-pommittajaa jolla on pommeja selkärepussaan tai räjähteillä lastattu auto, nämä ylimääräiset varotoimenpiteet saattaisivat estää tämäntyyppisen hyökkäyksen.

Me huomasimme myös, että keskushallinto oli "kieltänyt lentokoneita lentämästä kolmea mailia lähempänä urheilutapahtumia tai muita merkittäviä ulkoilmakokouksia". Voi vain kuvitella, mitä vahinkoa terroristi voisi aiheuttaa jos hän kykenisi lentämään stadionin yllä koneella joka olisi lastattu suurella määrällä räjähteitä, tai kemiallisia tai biologisia aineita.

Kuitenkin, minun täytyy tehdä kysymys tästä "lentokiellosta": "Millä voimalla pystyttäisiin estämään lentokonetta, joka äkkiä poikkeaa kurssistaan, lentämästä stadionin yli?" Kun lentokoneet nousevat Bostonin Loganin kentältä, ne ovat viiden mailin päässä Fenway Parkista, jossa Bostonin Red Sox pelaa huomenna (lauantaina 22.9). Jos kaappaaja saisi taas lentokoneen hallintaansa, millä aseella viranomaiset pystyisivät ampumaan tämän koneen alas ennenkuin se olisi stadionin päällä? Onko heillä ilmatorjunta-ohjuksia valmiina tulittamaan lyhyellä varoitusajalla? Vai onko heillä valmiina suunnitelma lähettää hävittäjiä ilmaan ampumaan alas kaikki reiteiltään harhautuneet koneet?

Vastauksella saattaa olla merkitysta 33000 fanin elämälle huomenna Fenwaylla sekä monille muille urheilu-faneille ympäri maata huomenna tai sunnuntaina. Pienkoneet ovat myös huolenaihe, koska monilla terrorismista epäillyillä on lentolupakirja.

Entäpä jos terroristit käyttävät täysin erilaista asetta?

Entäpä jos arabiterroristit käyttävätkin sellaista asetta jota ei ole ajateltu aikaisemmin, ainakaan lehdissä? Uutisessa 1216 minä lainasin kirjaa nimeltä "Vihollisen silmien kautta" jonka oli kirjoittanut Stanislav Lunev, entinen Neuvostoliiton tiedustelupalvelun agentti joka loikkasi. Tässä kirjassa hän kuvailee Venäjän tiedustelupalvelun mahdollisuuksia jotka koskevat ydinaseita.

Hän ilmoittaa, että Venäläiset ovat jo saattaneet levitellä ydinpommeja tiettyjen amerikkalaisten kaupunkien ympärille. Nämä pommit tehtiin näyttämään kiviltä, tukeilta tai pieniltä puilta. Niiden koko on niin pieni että ne ovat nimeltään "matkalaukkupommeja".

Kuitenkin, Lunev ilmoitti että nimi "matkalaukkupommi" on harhaanjohtava koska nämä aseet mahtuvat itse asiassa asiakirjasalkkuun. Koska ne painavat 23-27 kiloa, aikuinen mies voi kuljettaa niitä ilman että herättäisi huomiota tai epäilyksiä. Terroristi voisi näyttää miltä tahansa liikemieheltä joka kävelee kadulla!

Sellainen pommi tuhoaisi melkein kaiken viiden mailin säteellä. Tämä tarkoittaa, että terroristin tarvitsee vain ajaa valtatietä 90, joka kulkee mailin päästä Fenway-puistoa, ja heittää pommi ulos autosta! Tai, hänen tarvitsee vain mennä Bostonin keskustaan ja heittää laite pois. Hänen ei tarvitse mennä lähelle Fenway-puistoa tappaakseen 33000 fania puistossa tai paljon ihmisiä Bostonin keskustassa. Kuka edes ajattelee kahta kertaa kun näkee jonkun Bostonin keskustassa salkun kanssa? Ei kukaan.

Sitten, Lunev ilmoitti että tiedustelupalvelu oli kehittänyt kämmenellä pidettävän ydinaseen. Tämä ase olisi täydellinen ase terroristille, koska se sallisi itsemurhapommittajan päästä muutaman korttelin etäisyydelle stadionista ja laukaista pommin. Jos venäläiset olisivat kehittäneet tämäntyyppisen aseen, ei olisi mahdotonta että Osama bin Ladenilla olisi tällainen ase myös. Venäläiset ovat tukeneet arabiterroristeja jo monen vuosikymmenen ajan, ja Washington teeskenteli ettei se edes huomannut koko asiaa. Me voimme ainoastaan toivoa ja rukoilla, että tämä skenaario ei toteutuisi huomenna.

Tiedustelupalvelu on kertonut jo jonkin aikaa, että arabit suunnittelevat toista hyökkäysaaltoa lokakuun 22.päivälle, joka olisi täsmälleen 11 päivää World Trade Centeriin ja Pentagoniin kohdistuneita iskuja myöhemmin. Lisäksi, 22 = 11x2; ja, kun lisäät kuukauden "9" päiviin "22" (2+2) saat luvun 13.

Ensimmäiseen torniin iski kone jonka numero oli 11. Toiseen torniin iski kone numero 175 (1+7+5 = 13). Me voimme ainoastaan toivoa ja rukoilla että näitä lukuja "11" ja "13" ei käytettäisi toisen hyökkäysaallon iskuihin huomenna. Viranomaiset Presidentti Bushista valtion ja kaupunkien viranomaisiin ovat toistaneet että heillä on tilanne hallinnassaan, ja että meidän pitäisi palata normaaliin päiväjärjestykseen. Me voimme ainoastaan toivoa että he ovat oikeassa.
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -ministeriön artikkeli numero 1545Käännetty Cutting Edge -nimisen kristillisen järjestön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi
Visitors since: Oct 4, 2001


Takaisin