Ollaanko Jerusalem julistamassa kansainväliseksi kaupungiksi, johon voidaan rakentaa yhteinen rukoushuone juutalaisille, muslimeille ja kristityille?


Alaotsikko: Äskettäiset tapahtumat näyttävät osoittavan, että Bush, Sharon ja Arafat tekevät yhteistyötä saattaakseen päätökseen vaiheet 3 ja 4 Uuden Jerusalemin sovinto-projektissa. Väliaikaiseksi tarkoitettu Väärä rauha saattaa olla aivan nurkan takana!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Pitäisikö Jerusalemista tehdä kansainvälinen kaupunki?" BBC News Talking Point, 5.11.2001.
"Kaikista keskeneräisistä asioista jotka ovat Israelin ja palestiinalaisten välisen rauhansopimuksen tiellä, Jerusalemin asema on kaikkein monimutkaisin ja herkin. Se on sellainen joka näyttää tarjoavan vain vähän mahdollisuuksia kompromissiin... Huomattava enemmistö israelilaisista vaatii että yhdistetty Jerusalem tulee olemaan juutalaisvaltion ikuinen pääkaupunki. Yhtä painokkaasti palestiinalaiset sanovat, että arabien itä-Jerusalemin -- jossa sijaitsevat Kalliovuori ja Al Aksa -moskeija -- pitäisi olla heidän uuden valtionsa pääkaupunki. Onko eräs ratkaisu tehdä Jerusalemista kansainvälinen kaupunki? Tähän voisi sisältyä YK:n hallinto, tai siitä voitaisiin tehdä demilitarisoitu kaupunki kaikille uskonnoille jotka palvovat siellä."
Kun illuministinen mediatalo kuten BBC alkaa julkistaa ehdotusta joka on hyvin yhteneväinen Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman avainkohdan kanssa, sinun pitäisi miettiä, että onko tämä äkkinäinen kehitys valmentamista! Avainasia suunnitelmassa tuoda Antikristus on hengellisesti kansainväliseksi tehty Jerusalem! Niille jotka ovat Cutting Edgen uusia lukijoita, sallikaa meidän palata hetkeksi taaksepäin tuomaan tarpeelliset yksityiskohdat, jotta Sinä voisit ymmärtää tämän BBC:n uutisen merkityksen.

18.8.1991 minä hiivin sisään vain jäsenille tarkoitettuun Teosofisen seuran seminaariin. Uuden Englannin osaston johtaja Bill Lambert oli juuri palannut kolmen vuoden työ-komennukselta jonka oli järjestänyt Uuden maailmanjärjestyksen suunnitteluryhmä, ja joka oli nimeltään "Uuden Jerusalemin sovinto-projekti". Tärkeitä päätöksiä oli juuri tehty, ja hän kalusi kertoa niistä seuraajilleen. Kuukausina jotka edelsivät Lambertin paluuta, eräs hänen jäsenistään oli tullut uskoon; tämä oli työskennellyt minun kanssani ja opettanut minulle yksityiskohtia suunnitelmasta tuoda New Age -Kristus (=Antikristus). Tämä ihminen oli edelleen virallisesti Teosofisen seuran jäsen, joten hänellä oli lupa osallistua kokouksiin ja tuoda sinne vieraita.

Madame Blavatsky perusti Teosofisen seuran vuonna 1875, ja sen toiminta oli mustan magian harjoittamista alusta asti! 1920-luvulla Adolf Hitler ja jotkin hänen miehistään osallistuivat seminaareihin Sveitsissä; he olivat teosofeja, jotka opettivat Hitlerille Salaisen doktriinin; tämä antoi hänelle perustelut juutalaisten kansanmurhaan. Siksi, Teosofinen seura on syvällä mustan magian noituudessa.

Kun minulle kerrottiin, että seminaarin nimi on "Mahdolliset ja todennäköiset tapahtumat tulevaisuudessa", olin valmis lähtemään. Minä yritin palauttaa mieleeni tiettyjä muistinhallinta-tekniikoita joita minä käytin collegessa mutta joita minä en ollut käyttänyt 30 vuoteen. Lue muistiinpanoni kokouksesta uutisesta 1052.

Uuden Jerusalemin sovinto-projekti

Lambertin avainasia oli Antikristuksen ilmestymisen lavastaminen. Mutta, Lambert ei heti aloittanut Antikristuksesta puhumista; hän aloitti esitelmänsä mielenkiintoisella aiheella: Jerusalemilla. Lambert sanoi:

"Joskus, vuosien 1985 ja 2010 välillä seuraava skenaario toteutuu, riippuen ainoastaan oikeista olosuhteista: Jerusalemin muslimi- ja juutalaisalueet yhdistetään kristittyjen alueiden kanssa, jolloin luodaan Uusi Jerusalem."
Lambert mainitsi, että tarvittiin neljä erillistä vaihetta jotta valmistettaisiin tie Antikristuksen saapumiselle. Tarvittiin tiettyjä valmisteluja jotta nämä Jerusalemin kolme aluetta voitaisiin yhdistää yhteen ja muodostaa näin yhden uskonnon alue.

Vaihe 1 -- Ensiksi, kolme konferenssia täytyy pitää samanaikaisesti: uskonnollinen konferenssi, talouspoliittinen konferenssi ja poliittinen konferenssi. Nämä kolme kokousta saavat aikaan tietynlaista mystistä voimaa joka antaisi Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijoille voimaa johtaa ihmiset siihen suuntaan johon he haluavat heidät johtaa.

Vaihe 2 -- Näiden kolmen konferenssin jälkeen tarvitaan sodan uhka, ja tätä uhkää pidettäisiin yllä siihen asti kunnes New Age -Kristus saapuisi.

Vaihe 3 -- Muslimien, juutalaisten ja kristittyjen alueet Jerusalemissa yhdistettäisiin ja rakennettaisiin kansainvälinen rukoushuone jota Lambert kutsui Jerusalemin Temppeli/Kirkko/Moskeijaksi.

Vaihe 4 -- Tässä vaiheessa Paavi matkustaa Jerusalemiin ilmoittamaan, että tästä hetkestä lähtien kaikki maailman uskonnot ovat yhtä, ja että hän on heidän ylin johtajansa. Kuuntele Lambertia: "Sopivalla hetkellä Paavi tulee vierailemaan yhdistetyllä Jerusalemin juutalaisten/kristittyjen/muslimien sektorilla ja ilmoittamaan, että kaikki uskonnot pitäisi yhdistää. Tämä toimenpide lopullisesti rikkoo Lähi-Idän tukkisuman."

Äkkiä, Lambert alkaa puhua Antikristuksen ilmestymisestä! Antikristuksen ilmestymisen voisi loogisesti ajatella olevan vaihe numero 5 tässä Uuden Jerusalemin sovinto-projektissa.

Vaiheet 1 ja 2 ovat jo toteutuneet!

Vaiheet 1 ja 2 ovat jo tapahtuneet, ilman että useimmat ihmiset ovat siitä edes tietoisia. Uutisessa 1395 me raportoimme että kolme samanaikaista kokousta jotka pidettiin YK:n päämajassa toteuttivat lambertin suunnitelman vaiheen numero 1. Maailmanlaajuinen uskonnollinen kokous pidettiin 28.-31.8.2000; lue uutinen 1402 ja valmistaudu järkyttymään.

Sitten, 4.-10.9.2000 pidettiin globaali talouspoliittinen konferenssi. Tämän konferenssin pää oli Mihail Gorbatshov, mutta toinen puheenjohtaja oli Colin Powell, mies joka on nyt meidän ulkoministerimme!

6.-10.9.2000 pidettiin poliittinen kokous. Sen nimi oli YK:n Millenium Assembly.

Nämä kolme kokousta 28.8.-10.9.2000 täyttivät Bill Lambertin kolmen kokouksen sarjan jotka muodostivat Uuden Jerusalemin sovinto-projektin vaiheen numero 1.

Vaihe 2 on sodan uhkan luominen. Aikataulun mukaan Arafat aloitti palestiinalaisten Intifadan 29.9.2000, vain 19 päivää näiden kokousten päättymisen jälkeen. Siitä lähtien Arafat on lietsonut sotaa askeleen kerrallaan, ja Israel on ollut leikissä mukana, koska se ei ole reagoinut näihin juutalaisten murhiin läheskään niin voimakkaasti kuin mitä amerikkalaiset olisivat tehneet omassa maassaan jos heidän kansalaisiaan murhattaisiin ja heidän kaupungeissaan räjäyteltäisiin pommeja. Kuitenkin, sodan uhka Israelissa on todellisuutta juuri nyt, ja Lambertin mukaan sen on määrä jatkua kunnes vaiheet 3 ja 4 toteutuvat.

Ratsastaen asemiin tämän kansainväliseksi tehdyn Jerusalemin luomiseksi

Vaiheen 3 täytyy tapahtua -- Jerusalem täytyy julistaa kansainväliseksi kaupungiksi, jotta kaikki kolmen monoteistisen pää-uskonnon jäsenet maailmassa voisivat palvoa yhdessä ja keskinäisessä rauhassa. Juutalaisten, kristittyjen ja muslimien sallitaan palvoa tässä uudessa kansainvälisessä kaupungissa, ja lopulta samassa ekumeenisessa palvontapaikassa. Tämä on suunnitelma; kuinka tämänhetkiset tapahtumat maailmassa ovat täyttämässä tätä okkultistista suunnitelmaa?

BBC:n ylempänä olevassa artikkelissa kirjoittaja, joka kirjoittaa osastoon nimeltä "Talking point" ehdottaa äkkiä, että Jerusalem pitäisi julistaa kansainväliseksi kaupungiksi tarkoituksena tehdä siitä "demilitarisoitu kaupunki kaikille uskonnoille jotka palvovat siellä". Tämä on täysin Lambertin suunnitelman mukainen!

Sitten kun vaihe 3 on suoritettu, vaihe numero 4 voi tapahtua. "Sopivalla hetkellä Paavi tulee vierailemaan yhdistetyllä Jerusalemin juutalaisten/kristittyjen/muslimien sektorilla ja ilmoittamaan, että kaikki uskonnot pitäisi yhdistää. Tämä toimenpide lopullisesti rikkoo Lähi-Idän tukkisuman."

Paavi aloittaa virkansa Jerusalemissa Ilmestyskirja 13:11-18:n Vääränä profeettana tällä lausunnolla. Sitten kun Uuden maailmanjärjestyksen uskonto virallisesti julistetaan syntyneeksi tällä hetkellä, kolmas maailmansota joka tuo Antikristuksen voi alkaa!

Lisää uutisia

Jos vilkaisemme vielä uutista artikkelin alussa, me voimme nähdä että se saattaa olla ihmisten valmentamista ajattelemaan kansainväliseksi tehtyä Jerusalemia. KUitenkaan, tämä artikkeli ei ole ilmestynyt tyhjästä. Katsotaanpa paria muuta mielenkiintoista tapahtumaa menneinä viikkoina, joissa ei näytä olevan järkeä normaalia taustaa vasten.

UUTISKATSAUS: "Powell esittelemään rauhansuunnitelma YK:ssa", Lamia Lahoud, The Jerusalem Post, 6.11.2001.

"JERUSALEM -- Palestiinan viranomaiset odottavat yhdysvaltain ulkoministeri Colin Powellin esittävän rauhansuunnitelman ääriviivat YK:n yleiskokouksessa 10.-17.11.2001, sanoi Bassam Abu Sharif, Jasser Arafatin neuvoja eilen. On käyty vakavaa yhteydenpitoa jotta saataisiin järjestettyä tapaaminen Arafatin ja George W. Bushin välille istunnon aikana, hän sanoi... Palestiina haluaa Yhdysvaltojen olevan täsmällisempi tutkiessaan Palestiinan valtiota, painottaen että valtioon pitäisi kuulua koko Länsiranta ja Gazan kaistale, joillakin varauksilla jotka sopivat kummankin osapuolen tarpeisiin."
Myöhään syyskuussa Israelin pääministeri Sharon äkkiä ilmoitti, että hän tukee Palestiinan valtiota ja että hän antaisi sellaisen Arafatille jos hän vain luopuu väkivallasta. Juutalaiset Israelissa vetivät henkiä, koska Arafat ei ole koskaan ollut halukas lopettamaan terroria mistän syystä. Koska Sharon ymmärsi tämän tosiasian, ja koska hän on entinen kenraali, jokainen olisi odottanut että sanoja "Palestiinan valtio" ei koskaan kuultaisi hänen huuliltaan.

Vain muutamaa päivää myöhemmin Presidentti Bush kertoi samat asiat. Taas kerran, ihmiset olivat hölmistyneitä, koska palestiinalaiset omaksuivat terrorin käsitteen päämääriensä saavuttamiseksi 1980-luvulla. Arafatin miehet olivat niitä jotka kaappasivat lentokoneita koko 1970- ja 1980-luvun. Arafatin miehet olivat niitä jotka taurastivat 11 juutalaista olympia-urheilijaa Münchenin kisoissa vuonna 1972. Ja, Arafatin miehet olivat niitä jotka järjestivät ja toteuttivat itsemurhaiskuja.

Ja nyt, sekä Presidentti Bush että Israelin pääministeri Sharon haluavat antaa Arafatille oman valtion. Tällainen ehdotus näyttää olevan vastoin Presidentti Bushin julistamaa terrorismin vastaista sotaa. Edelleen, Sharonin lupaukset Palestiinan valtiosta ovat vastoin hänen omia sanojaan joissa hän kutsui Arafatia samanlaiseksi terroristiksi kuin bin Ladenia, sekä ilmoitusta että hän tulee kohtelemaan Arafatia samalla tavalla kuin Bush kohtelee bin Ladenia. Vain mutamia päiviä sitten USA:n ulkoministeriö laittoi useita palestiinalaisia terroristiryhmiä listalleen, jotka on määrä kaivaa esiin ja tuhota.

Sillä välin, Arafat ei ole lopettamassa terrori-iskujaan. Hänen miehensä jatkavat siviilien ampumisia ja autojen räjäyttelyjä. Useita itsemurhapommittajia on pysäytetty heidän ollessaan matkalla surmaamaan lisää viattomia siviilejä, ja eräs uutisraportti jopa kertoi että Arafatin miehet olivat jopa yrittäneet salamurhata Sharonin.

Täten, vaikka meillä on sekalainen joukko raportteja viimeisen kuuden viikon ajalta, me päädymme todella epäloogiseen tapahtumaan, jonka me olemme kertoneet yläpuolella, jossa Palestiinan viranomaiset odottavat Bushin ja Powellin ilmoittavan rauhansuunnitelman YK:n kokouksessa 10.-17.11.2001, johon sisältyy Palestiinan valtio.

Britannian pääministeri saattaa olla lähellä totuutta, kun hän ehdotti, että yhdysvaltalaiset ja brittiläiset joukou partioisivat raja-alueilla jotta estettäisiin enemmät terrori-iskut. Kuitenkin, menneisyydessä Israel on yrittänyt "ratkaista" turvallisuusongelmansa kansainvälisillä joukoilla ja on joutunut katkerasti pettymään tuloksiin.

Johtopäätös

Me uskomme olevan mahdollista, että joko Presidentti Bush tai ulkoministeri Colin Powell julistavat "läpimurto" -rauhansuunnitelman -- mahdollisesti 11. marraskuuta -- joka antaisi palestiinalaisille jonkinlaisen valtion vaikkakin Israelin tiukassa valvonnassa. Mutta, edelleen, on mahdollista että Bushin suunnitelma tekisi Jerusalemista kansainvälisen ja että Sharon tukisi sitä "rauhan nimissä".

Jos tämä tapahtuu, kolmas vaihe Uuden Jerusalemin sovinto-suunnitelmassa toteutuisi: Jerusalem saatettaisiin julistaa kansainväliseksi kaupungiksi ja YK voisi äänestyksellä tehdä tästä julistuksesta virallisen. Maailman ihmiset uskoisivat äkkiä että heillä on rauha ja he iloitsisivat suuresti. Ihmiset voisivat jopa sanoa: "Meillä on rauha ja turvallisuus".

Sitten kun Lambert oli kertonut, että Paavi antaisi tällaisen julistuksen Jerusalemissa, hän alkoi välittömästi opettaa New Age -kristuksen ilmestymisestä. Tämän "rauhansuunnitelman" synnyttämä "rauha ja turvallisuus" katoaisi pian uuteen sota- ja terrorikierteeseen, mutta tällä kertaa amerikkalaiset joukot taistelisivat palestiinalaisia terroristiryhmiä, Hamasia ja Hizbollahia vastaan.

Jos Bush julistaa "läpimurto" -rauhansuunnitelman 11. marraskuuta, kun hän puhuu Yhdistyneissä kansakunnissa, tiedä että tällainen "rauhansuunnitelma" olisi hyvin lyhytkestoinen. Hyvin pian puhkeaisi Kolmas maailmansota jonka keskeltä Antikristus nousisi. Tällainen on suunnitelma.

Me odotamme suurella mielenkiinnolla marraskuun 11. päivää, jolloin Presidentti Bushin on määrä puhua YK:ssa. Koska World Trade Centeriin ja Pentagoniin kohdistuneissa hyökkäyksissä oli numero 11 tiiviisti mukana, meitä kiinnostaa päivämäärä 11.11.2001. Jos Bush puhuu YK:lle kello 11, hänellä olisi numero 11:n "kolminaisuus".

Viime kerralla kun Illuminati lavasti tapahtuman marraskuun 11. päivälle kello 11, kyseessä oli Armisticen rauhansopimuksen allekirjoitus, joka virallisesti päätti Ensimmäisen maailmansodan. Sinä näet, Illuminati antoi merkin koko muulle okkultistiselle maailmalle, että he olivat juuri menestyksekkäästi saaneet päätökseen ensimmäisen niistä kolmesta sodasta jotka Albert Pike näki demonisessa näyssään (lue uutiset 1015 ja 1056). Näin okkultistit ymmärsivät että II ja III maailmansota seuraisivat ajallaan, ja he tietäisivät että Antikristus nousisi viimeisestä maailmansodasta.

Kun Presidentti puhuu YK:ssa 11.11.2001, aika Armisticen sopimuksen ja Bushin puheen välillä on tasan 83 vuotta. Kun sinä lasket yhteen numerot 8 ja 3, saat luvun 11.

Meidän täytyy odottaa ja olla, niinkuin Jeesus ilmaisi: "Viisaita kuin käärmeet ja viattomia kuin kyyhkyset." Me emme ennusta mitään, mutta tapahtumat maailmassa sopivat niin hyvin yhteen Uuden Jerusalemin sovinto-projektin kanssa, että se ei voi olla sattumaa. Totisesti, näiden päivien tapahtumat osoittavat, että me elämme Lopun aikoja ja että Antikristuksen ilmestyminen on hyvin lähellä.

Suomentajan kommentti: Sille joka odottaa malttamattomana Kolmannen maailmansodan alkua ja Antikristuksen ilmestymistä, tämän artikkelin lukeminen saattoi olla masentava kokemus. Artikkelissahan sanotaan, että sota syttyy vasta vaiheen neljä jälkeen eikä vaiheen 3 ja 4 toteutuminen näytä olevan mahdollista lähitulevaisuudessa. Ennenkuin minä aloin suomentaa tätä artikkelia, otin yhteyttä Cutting Edgen johtaja David Bayhin ja kysyin asiaa. David vastasi ja sanoi, että sota voi syttyä myös ennen vaihetta 3 ja 4; suunnitelma on hänelle epäselvä. Jos näin on, Lambert on tällöin muuttanut suunnitelmiaan. Minun tulkintani mukaan "Herran päivä" -- 1 Tess. 5:2-3 ja 1 Tess. 2:1-4 -- viittaa pikemminkin tempaukseen ja tällöin päivä jolloin ihmiset sanovat "Rauha ja turvallisuus" koittaisi vasta Antikristuksen ilmestymisen jälkeen. Tällöin Kolmas maailmansota voisi alkaa milloin tahansa.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1426Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin