Bushin Valkoinen Talo taas meidän www-sivullamme, tällä kertaa 6.11.2001, ladaten kaikkein mielenkiintoisimman ja paljastavimman profeetallisen artikkelin -- uutisen 1422!


Kun me tarkastelemme kaikki artikkelit jotka Bushin Valkoinen Talo on ladannut sen jälkeen kun hänestä tuli Presidentti, sinä järkytyt! Bushin viranomaiset ovat vierailleet sivullamme useammin kuin Clintonin hallinto!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Clintonin Valkoinen Talo totisesti rakasti Cutting Edgeä. Heidän tietokoneensa olivat meidän www-sivullamme niin usein viimeisen kahden vuoden aikana, että me melkein tunsimme että meidän pitäisi antaa heille ilmainen salasana! Kun Clinton lähti, me tuumimme, että josko "kristillisellä", konservatiivisella Bushilla olisi yhtään kiinnostusta meidän materiaaliamme kohtaan. Me olimme valmiita antamaan hänelle salasanan jos hän olisi meidän sivullamme yhtä paljon kuin Clinton.

Bush oli totisesti kiinnostunut, eikä meidän tarvinnut odottaa kauan. Ensimmäinen lataus tapahtui 2.2.2001, vain päiviä sen jälkeen kun George W. astui virkaansa. Salli meidän kertoa ne päivät jolloin Bushin Valkoinen talo oli sivuillamme, ladaten artikkeleita. [Yhdysvaltain hallitus ja sotavoimat ovat vierailleet myös Mäntän sivuilla, mahdollisesti juuri minun sivullani muutaman viime kuukauden aikana. Katso http://www.mantta.fi/sysadmin/Oct.wwwstats.html#Domain. Suom. huom.]

Kuitenkin, ennenkuin me aloitamme, salli meidän vilkaista viimeistä artikkelia jonka Clintonin Valkoinen Talo latasi. 18.1.2001, Valkoisen Talon tietokone latasi uutisen 1111 otsikolla "I.R.S. Vallan väärinkäyttöä: katsastus protokollaan numero 13, Siionin viisasten miesten pöytäkirjasta". Tämä lataus oli hyvin lähellä tammikuun 20. päivän virkaan astumista, joten me ajattelimme että jospa Bushin työntekijät olisivat olleet tietokoneen ääressä. Suurin osa Clintonin henkilökunnasta oli joko lähtenyt tammikuun 18. päivään mennessä tai he eivät olisi enää välittäneet työskennellä Clintonille. Me ajattelimme että Valkoinen Talo halusi nähdä olimmeko me niitä jotka opettivat että amerikkalaisten ei pitäisi maksaa veroja. [Cutting Edge opettaa että verot täytyy maksaa kiltisti. Suom. huom.]

Bushin Valkoisen Talon latausmuistio

Helmikuu 2, 2001 -- Ladattu uutinen 1343 otsikolla "Kansallinen katolinen reportteri valitsee uuden kuvauksen Jeesuksesta Kristuksesta, joka on täynnä noita-symboliikkaa". Me ajattelimme, että ehkä meidät tarkastettiin mahdollisen "Hate Crime" (=viharikos) väkivallan varalta. Kuitenkin, koska me mainitsimme että jotkut näistä symboleista olivat vapaamuurareiden symboleita, me ajattelimme että tämän vuoksi Pääkallon ja sääriluiden järjestöön kuuluva Bush oli kiinnostunut.

Maaliskuu 30, 2001 -- Ladattu uutinen 1300 otsikolla "Merivoimien strategia-foorumi: vara-amiraali Cebrowski: 'Sotavoimien muoto ja toimintatapa merivoimissa seuraavaksi.'" Eräs ystäväni vei minut tähän vuosittaiseen merivoimien strategia-foorumiin 16 - 17.6.1999. Minä kirjoitin kokonaisen sarjan artikkeleita siitä mitä minä opin kuuntelemalla korkeinta siviili- ja sotilasjohtoa jota Amerikalla on. Koska minä loin melkoisen sekasorron kysymys/vastaus -jakson aikana viimeisenä päivänä, minä ajattelin että kenties Valkoinen Talo halusi tietää kuinka paljon minä opin tämän konferenssin aikana.

Minä sain aikaan melua koska minun kysymykseni Tohtori Kurthille paljasti tietämykseni Kolmannesta maailmansodasta jota oli suunniteltu. Vain muutamia viikkoja sitten, marraskuussa 2001, NewsMaxin haastattelussa amiraali Moorer ja Kenraali Singlaub paljasti että tämä tuleva Kolmas maailmansota oli edelleen suunnitelmissa (lue uutinen 1555).

Kenties Bushin Valkoinen Talo halusi tietää tarkkaan mitä muita asioita minä opin tämän merivoimien strategia-istunnon aikana kesäkuussa 1999.

Huhtikuu 4, 2001 -- Ladattu uutinen 1391 otsikolla "Harry Potter ja Salaisuuksien kammio -kirjan tarkastelu". Me emme ymmärtäneet miksi Valkoinen Talo olisi kiinnostunut tästä artikkelista, paitsi kenties meidän voimakkaan abortinvastaisen asenteemme takia.

Kesäkuu 5, 2001 -- Ladattu uutinen ce1391 otsikolla "Vatikaani ja salaseurat tavoittelemassa Uutta maailmanjärjestystä". Tämä artikkeli kirjoitettiin kevättalvella vuonna 1992. Se kertoo yksityiskohtaisesti yhteistyöstä kolmen suuren Uutta maailmanjärjestystä ajavan voiman kesken. Nämä voimat ovat kapitalismi, kommunismi/sosialismi ja Vatikaani.

Heinäkuu 19, 2001 -- Ladattu uutinen 1128 otsikolla "Ilmastosopimus: USA:n Senaatti vastustaa sitä". Myöhemmin, Presidentti Bush päätti että Amerikka ei osallistu tähän sopimukseen joka olisi lopettanut meidän teollistuneen sivilisaatiomme sellaisena kuin me tunnemme sen.

Elokuu 3, 2001 -- Ladattu uutinen 1040 otsikolla "Vapaamuurareiden symbolit heidän valtaistuimellaan Washington D.C.:ssä". Tämä artikkeli raportoi siitä tosiasiasta, että katujen suunnittelu, jotka yhdistävät Valkoisen Talon Capitol-kukkulaan olivat järjestetty niin että ne muodostivat Mendes-vuohen pään, vapaamuurareiden viivoittimen, suorakulman ja kompassin. Taas kerran, me päättelimme että Bushin elinikäisellä jäsenyydellä Pääkallon ja sääriluiden järjestössä oli jotain tekemistä asian kanssa.

Syyskuu 16, 2001 -- Ladattu uutinen 1188 otsikolla "Kansakunnan taisteluhymni -- viesti tälle päivälle". Me emme ymmärtäneet miksi Valkoinen Talo olisi kiinnostunut tästä artikkelista, tästä hymnistä. Koska he lukivat sen pian syyskuun 11. päivän hyökkäysten jälkeen, me tunsimme että kenties he etsivät oikeanlaista patrioottista hymniä, ja tutkivat tätä.

Syyskuu 17, 2001 -- Ladattu uutinen ce1060 otsikolla "Kaupunkiterrori: eräs viimeisistä vaiheista Uuteen maailmanjärjestykseen". Koska me olimme juuri kokeneet terrori-iskut joissa oli hyvin selvä okkultistinen allekirjoitus, me tunsimme että Bushin Valkoinen Talo kenties halusi tietää kuinka paljon me todella tiedämme tästä suunnitelmasta. Tämä artikkeli kirjoitettiin kesällä 1993, mutta se on hyvin ajankohtainen.

Lokakuu 3, 2001 -- Ladattu uutinen 1188 otsikolla "Kansakunnan taisteluhymni -- viesti tälle päivälle". Nyt, miksi Valkoinen Talo lataisi tämän artikkelin uudestaan? Me otimme yhteyttä Cisco Wheeleriin, entiseen illuministiseen satanistiin kysyäksemme häneltä oliko tässä artikkelissa mitään sellaista joka voisi erityisesti kiinnostaa Illuminatia. Hän soitti takaisin ja kertoi, että kun hän luki tätä artikkelia hän alkoi itkeä ja vapista, koska tämä artikkeli julistaa Jumalan kaikkivaltiutta ja lopullista tuomiota hyvin, hyvin voimakkaasti. Cisco sanoi, että viesti jonka tämä artikkeli antaa illuminaatille kuten George W. Bush on sellainen, että huolimatta heidän yhsityiskohtaisista ja huolella tehdyistä suunnitelmista lavastaa Antikristus, he lopulta epäonnistuisivat ja häviäisivät Jeesukselle Kristukselle Harmageddonin taistelussa. Sen jälkeen kun me puhuimme Ciscon kanssa, me teimme pienen päivityksen tähän artikkeliin, ja teimme tästä aihesta radio-ohjelman.

Lokakuu 22, 2001 -- Ladattu uutinen 1259 otsikolla "Hillary Clinton pitää yllään Fenix-rintaneulaa, joka osoittaa että hän on illuminaatti". Fenix-lintu on erityisen häiritsevä symboli julkisuudessa näinä päivinä, okkultistisen legendansa vuoksi. Egyptin mysteerikot keksivät Fenix-linnun. Tämä legenda kertoo, että Fenix-lintu elää useita satoja vuosia, ja tulee sitten pisteeseen jossa hän kuolee vapaaehtoisesti. Välittömästi tämän jälkeen vanhan Fenix-linnun ruumis syttyy palamaan ja palaa tuhkaksi, josta nousee uusi Fenix-lintu.

Vuonna 1789 Benjamin Franklinin ja Thomas Jeffersonin henkioppaat kertoivat heille, että Yhdysvaltain kansallissymbolin pitäisi olla Fenix-lintu. [Elizabets van Buren, "The Secret of the Illuminati", s. 144]. Myöhemmin, "...sen nokka ja kaula muutettiin kotkan näköiseksi" koska meidän perustajamme olivat huolissaan että amerikkalainen yleisö yhdistäisi sen pakanalliseen, okkultistiseen vapaamuurareiden symboliin.

Henkioppaat kertoivet meidän perustaja-isillemme, alkaen vuodesta 1590 Englannissa, että he perustaisivat Amerikan okkultistiseksi Uudeksi Atlantikseksi, valtioksi joka perinpohjin johtaisi maailman Uuteen maailmanjärjestykseen. Tämä on ollut USA:n hallituksen politiikka vuodesta 1776 lähtien. Tämä tosiasia voidaan helposti todeta katsomalla dollarin setelin kääntöpuolta. Siinä on keskeneräisen pyramidin illuministinen symboli, jonka yllä leijuu Luciferin kaikkinäkevä silmä. Alapuolelle on kirjoitettu latinaksi sanat "NOVUS ORDO SECLORUM" eli "Uusi maailmanjärjestys".

Kun Hillary Clinton ja Clintonin hallinnon naisjäsenet alkoivat käyttää Fenix-rintaneulaa julkisuudessa, se tarkoitti että Illuminatin suunnitelma oli edelleen voimassa! Se tarkoitti, että oikealla hetkellä Yhdysvallat -- Uusi Atlantis -- "vapaaehtoisesti" roihahtaa liekkeihin jotka tuhoavat sen täydellisesti. Mutta tämän tuhotun Amerikan tuhkasta nousee Uusi maailmanjärjestys, New Age -kristuksen valtakunta! Muista tämä tosiasia seuraavalla kerralla kun sinä luet kuinka Clinton luovutti ydinase- ja ohjusteknologiaa kiinalaisille.

Cokie Roberts ilmestyi David Letterman show:hun muutama viikko sitten pitäen ylpeästi yllään Fenix-rintaneuraa. Hän ja Letterman jaarittelivat rintaneulasta joka esiteltiin "Amerikan kotkaksi". Kuitenkin, minä olen nähnyt videolta että se on Hillaryn Fenix-rintaneula. Suunnitelma joka sallii tämän maan tuhoutuvan tulella on edelleen voimassa. Ja, nyt Valkoinen talo tietää että me tiedämme!

Ymmärtääksesi kuinka tämä hävitys mahdollisesti tapahtuu, lue:

Marraskuu 6, 2001 -- Ladattu uutinen 1422 otsikolla "Tuleva profetoitu palestiinalaisten tuho -- tämän päivän Eesaun Huone". Me kirjoitimme tämän artikkelin yli kaksi vuotta sitten, ja sen toteutuminen käy lähemmäksi joka päivä. Tietääksemme Cutting Edge -ministeriö on ainoa kristillinen ministeriö joka kertoo avoimesti että tämä profetia toteutuu israelilaisten ja palestiinalaisten välisessä sodassa.

Jos tämä lupaus ei olisi totta, en voisi kuvitella että Valkoinen talo ajattelisi tätä asiaa sen enempää. Jos sotaa ei olisi näköpiirissä, Valkoinen Talo vain vilkaisisi otsikkoa, nauraisi ja jatkaisi matkaansa! Tosiasia että Valkoinen Talo luki tämän artikkelin antaa suurta painoarvoa sille että näin on suunniteltu ja että tämä tapahtuma on lähellä.

Kuitenkin, jotta ymmärtäisit uutisen 1422 merkityksen, sinun täytyy lukea ne artikkelit jotka on lueteltu alapuolella, ja jotka antavat perustusta tälle artikkelille.

Täten, kun Valkoinen Talo luki kaikkein tärkeimmän artikkelin koskien tulevaa palestiinalaisten tuhoa, he eivät lukeneet muita artikkeleita. Varmasti, heidän ei edes tarvitse lukea niitä artikkeleita jotka on kirjoitettu uutisen 1422 jälkeen, koska he tietävät että suunnitelma on edelleen voimassa. Uutinen 1422 on luultavasti kaikkein tärkein artikkeli tässä sarjassa, joka on syy siihen miksi Valkoinen Talo valitsi juuri sen.

Valkoinen Talo tietää suunnitelmasta tuhota palestiinalaiset, ja nyt he tietävät että tällainen suunnitelma on ollut olemassa jo alusta alkaen. Mitäkähän Illuminati-virkamiehet Valkoisessa Talossa mahtavat tuntea kun he tajuavat että hyvin tärkeä osa heidän suunnitelmaansa yksinkertaisesti toteuttaa Raamatun 2700 vuotta vanhan profetian? Ymmärtävätköhän he, että kaikki heidän suunnitelmansa tuoda Antikristus toteutuvat yksinkertaisesti sen takia koska näin Raamatun profetiat täyttyvät? Ymmärtävätköhän he, että Jumala käskee demonisia henkioppaita kuiskaamaan Illuminati-johtajien korvaan suunnitelmat jotka täyttävät jokaisen Hänen profetiansa?

Tämä profeetallinen tosiasia on täyttymys profetialle jonka Jumala antoi profeetta Esaiaalle. Kuuntele: "Etsikää Herran kirjasta ja lukekaa: ei yhtäkään näistä ole puuttuva, ei yksikään toistansa kaipaava. -- 'Sillä minun suuni on niin käskenyt.' -- Hänen henkensä on ne yhteen koonnut." [Jesaja 34:16].

Pyhä Henki alkoi pakottaa Illuminatin henkioppaita 1590-luvulla paljastamaan suunnitelmaa perustaa Pohjois-Amerikan mantereesta okkultistinen Uusi Atlantis, aloittaen suunnitelmat jotka täyttäisivät profetiat. Pyhä Henki oli aktiivinen vuosina 1773-1776 kun Rothschild ja Weishaupt tekivät yhteistyötä perustaen salaseuran nimeltä Valaistuksen mestarit (Masters of the Illuminati). Ja, Pyhä Henki oli aktiivinen tähän päivään, varmistaen että kaikki Illuminatin suunnitelmat lavastaa Antikristuksen ilmestyminen täyttäisivär Raamatun ennustukset kirjaimellisesti! Illuminatin suunnitelma on vain vähän yli 400 vuotta vanha, kun taas profetiat heidän suunnitelmistaan ovat 1900-2700 vuotta vanhoja. Totisesti, Jumalan kaikkivaltius paljastuu tulevissa tapahtumissa.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1578Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin