Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvan katsaus


Alaotsikko: Koska elokuva seuraa tarkasti kirjan juonta, me oletimme että se sisältää samoja antikristillisiä symboleita kuin mitä kirjakin. Mutta, riivauksen valtaan joutuneen kuvaaminen elokuvan lopussa oli kaikkein voimakkain ja haitallisin.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Kiitospäivän viikonloppuna minä menin katsomaan tätä Harry Potter -elokuvaa ottaakseni selvää mikä elokuvan tarkoitus on, kristillisestä perspektiivistä tietenkin. Muista, että Cutting Edge -ministeriö ymmärtää mustan magian noituutta, joten me näemme asioita joita muut eivät näe, tai halua nähdä.

Elokuva seurasi yleisesti kirjan juonta ilman kirjan sisältämiä yksityiskohtia. Kuitenkin, elokuva ihannoi noituutta, henkien manausta, taikomista, kuolleiden kanssa puhumista sekä riivauksen valtaan joutumista.

Pysähdytäänpä hetkeksi tähän ja katsotaan Raamattua. Salli meidän tutkia joitakin Raamatunkohtia, joiden pitäisi antaa selvät ohjeet jokaiselle kristitylle pysyä erossa Harry Potter-kirjoista tai -elokuvista.

Koska Harry Potter ihannoi kaikkia näitä "kauhistuttavia tekoja", ei tarvitse olla raketti-insinööri eikä Raamattukoulun käynyt ymmärtääkseen, että meidän ei pitäisi sallia itsemme eikä lastemme lukea tai katsoa Harry Pottereita. Edelleen, koska Jumala sanoi, että Hän ei halua lastensa oppivan kauhistuttavia tekoja, seuraavat kaksi Raamatunkohtaa ovat aiheeseen sopivia:
  1. "Ja vielä veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa..." [Fil. 4:8].

  2. "Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!" [Jes. 5:20].
Harry Potter ei ainoastaan ylistä sitä minkä Jumala kieltää, vaan nämä romaanit kääntävät Jumalan säätämän järjestyksen päälaelleen. Harry Pottereiden puolustajat kirjaimellisesti kutsuvat hyvää pahaksi ja pahaa hyväksi. Kristityt jotka puolustavat Harry Pottereita ovat erityisen pahasti eksyksissä, mutta me paneudumme tähän aiheeseen artikkelin lopussa.

Harry Potter ja Viisasten kivi -- elokuva

Harry Poter oli jännittävä elokuva joka saa monet nuoret jäljittelemään päähenkilöitä monin tavoin ja saa jotkut haluamaan noitapiiriin liittymistä. Me olemme raportoineet, että monet noitapiirit ovat lisänneet jäsenmääriään koska nuoret ovat liittyneet näihin (uutinen 1393).

Ja, jokainen on nähnyt lasten jonottavan innoissaan Potter-juhliin, odottavan että heidän otsaansa maalattaisiin Harryn salama. Kun me nyt käsittelemme tätä aihetta, minä huomasin että elokuvassa Harryn salama oli laitettu juuri hänen oikean silmänsä yläpuolelle, ei keskelle otsaa niinkuin minä olen nähnyt kirjoissa. Kirjassa, sivulla 15, Harryn salama oli hänen otsassaan. Minä arvelin että se olisi keskellä otsaa, siinä paikassa johon minä olen nähnyt nuorten laittavan salamansa Harry Potteria kopioiden.

Tässä elokuvassa Harryn salama oli sijoitettu hänen oikean silmänsä yläpuolelle. Mielenkiintoisella tavalla, tämä on tarkka sijainti johon Mondex Visa kuvasi mikrosirun henkilön otsassa. Katso heidän kotisivunsa osoitteessa http://www.mondexphil.com/default.htm. Kenties Pedon merkin tarkka sijainti tulee olemaan juuri oikean silmän yläpuolella. Jos näin on, Harry Potter -elokuva olisi täydellinen antikristillinen valmentaja sinun lapsillesi. Niille jotka eivät tiedä Pedon merkkiä koskevaa profetiaa, salli minun selittää.

Ilmestyskirjassa Jeesus kertoo, että nousee esiin kaksi yliluonnollisilla kyvyillä varustettua Petoa. Käännä minun kanssani esiin Ilmestyskirjan luku 13 jakeet 1-10, niin me näemme Antikristuksen, joka saa voimansa Lohikäärmeeltä (Saatanalta). Tämä Peto vaatii ja saa osakseen palvontaa suurimmalta osalta maailman ihmisiä (jae 8). Tämä Peto saa rajoittamattoman poliittisen vallan kaikkialla maapallolla Ahdistuksen ajan viimeisen 3,5 vuoden jaksolle. Tämä Peto saa myös vallan teurastaa Jumalan ihmisiä (jae 7). Tämä Ensimmäinen Peto on Antikristus.

Sitten, jakeissa 11-18 me näemme toisen Pedon tulevan maailman näyttämölle; hän saa myös voimansa Lohikäärmeeltä (Saatanalta). Koska tämä Toinen Peto on luonteeltaan uskonnollinen, häntä pidetään kristittynä (jae 11), ja hän toimii Ensimmäisen pedon mukaisesti (jakeet 12-15). Tämä Toinen peto on Väärä profeetta.

Mutta sitten, me näemme äkkiä kuinka tämä Toinen peto vaatii jokaiselle ihmiselle jonkinlaisen merkin. Salli meidän tutkia tätä profetiaa: "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi." [Ilm. 13:16-18].

Täten, on hyvin merkittävää että Harry Potter vastaanotti "kirousarven" otsaansa juuri samaan paikkaan johon Väärä profeetta vaatii jokaista ottamaan Pedon merkin! Tämä on valmentautumsita Antikristusta varten!

Tämä elokuva sisältää myös muita Atikristuksen aikaan valmentavia asioita. Salli meidän luetella nämä ja sitten me selitämme ne.

Nämä Antikristus-symbolit esittävät kaikki merkittävää osaa tässä kirjassa. Tämä johtaa epäilemään, että kirjojen tarkoitus on valmistella nuorten lasten sydämet ja mielet hyväksymään pian ilmestyvä Antikristus! Koska minä uskon että näin on asianlaita, kaikkien vanhempien jotka hyväksyvät tämän pahuuden pitäisi huolellisesti harkita kuinka he aikovat vastata kun he tapaavat Jeesuksen Kristuksen ikuisuudessa ja joutuvat selittämään, kuinka he ovat kasvattaneet lapsensa.

Salli minun nyt selittää jokainen elokuvan Antikristus-symboli

VIISASTEN KIVI -- Viisasten kivi on viides ja lopullinen vaihe okkulttisella matkalla kohti ikuisen elämän saavuttamista. Tässä kirjassa Rowling selittää ja on oikeassa: "Muinaisen alkemian opiskelu liittyy Viisasten kiven valmistamiseen, legendaarisen materiaalin jolla on hämmästyttäviä ominaisuuksia. Kivi muuttaa kaiken metallin puhtaaksi kullaksi. Se tuottaa myös Elämän eliksiiriä, joka tekee sen juojasta kuolemattoman. Viisasten kivestä on saatu monia ilmoituksia vuosisatojen aikana, mutta ainoa olemassaoleva Kivi kuuluu herra Nicholas Flamelille, huomattavalle alkemistille ja oopperan rakastajalle. Herra Flamel, joka vietti 665-vuotis syntymäpäiviään viime vuonna, nauttii rauhallisesta elämästään Devonissa vaimonsa, Perenellen, 658, kanssa." [s. 220].

NUMERO 666 -- Tajuatko sinä, että Rowling teki juuri Viisasten kiven luojasta 666 vuotta vanhan? Ymmärrätkö sinä mitä tämä tarkoittaa? Koska numero 666 on Antikristuksen ja Pedon merkin symboli (Ilm. 13:18), ja koska Rowling sitoo tämän numeron Elämän eliksiiriin, Harry Potter opettaa lapsille, että keino jolla saavuttaa ikuinen elämä (Elämän eliksiiri) on hyväksyä Antikristus ja ottaa Pedon merkki!

NUMERO 11 -- Tämä numero on hyvin tärkeä tarinan kannalta. Harryn ja kaikkien nuorten täytyy olla 11-vuotiaita ennenkuin he voivat liittyä Tylypahkaan. Harry, Ron ja Hermione ovat kaikki 11-vuotiaita; tämä muodostaa luvun 11 saatanallisen kolminaisuuden, numeron 33 joka on suosittu okkultistien keskuudessa.

Jumala yhdistää numeron 11 Antikristukseen Daniel 7:8:ssa, koska hän on 11. sarvi joka nousee maailman näyttämölle. Siitä lähtien okkultistit ovat pitäneet lukua 11 merkittävänä heidän Antikristukselleen.

YKSISARVINEN -- Kaikki okkultistit uskovat että yksisarvinen on tulevan Maailman-opettajan symboli, Kristus joka ilmestyy johtaakseen ihmiskunnan korkeamman tietoisuuden tasolle ja 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan. Rowling kuvaa yksisarvisen myyttiseksi olennoksi joka elää rauhassa Kielletyssä metsässä. Hagrid vie Harryn, Ronin, Hermionen ja Malfoyn tutkimusretkelle etsimään kuka on tappanut yksisarvisen. "'Katso, täällä', sanoi Hagrid: 'Katso tätä ainetta joka hohtaa maassa. Hopeaista ainetta? Tämä on yksisarvisen verta. Täällä on ollut jonkun pahoin haavoittama yksisarvinen. Tämä on jo toinen kerta viikon sisällä. Minä löysin yhden kuolleena keskiviikkona... Harry ei ollut koskaan nähnyt mitään niin kaunista ja murheellista. Sen pitkät, hoikat jalat olivat vääntyneet outoon asentoon paikassa johon se oli kaatunut, ja sen harja oli levinnyt helmiäisen valkoisena tummien lehtien päälle."

"Harry oli ottanut yhden askeleen sitä kohden kun mateleva ääni jähmetti hänet paikalleen. Pensas lähistöllä kahisi. Sitten, varjoista, huppupäinen hahmo tuli ryömien maan poikki niinkuin jokin vaaniva peto. Harry, Malfoy ja Fang seisoivat hievahtamatta. Viittaan kietoutunut hahmo tuli yksisarvisen luokse, käänsi päänsä haavan kohdalle ja alkoi juoda sen verta. 'AAAAAAAAAARGH!' Malfoy päästi hirvittävän huudon ja juoksi pakoon. Samoin teki Fang. Huppupäinen hahmo nosti päänsä ja katsoi suoraan Harryyn. Yksisarvisen veri tippui hänen kasvoistaan."

Koska yksisarvinen on tulevan Antikristuksen symboli, tämä kuvaus tarkoittaa, että hän saa kuolettavan haavan. Eikö tämä kuulosta pelottavalla tavalla Ilmestyskirja 13:3:n kuvausta jossa koko maailma ihmettelee Pedon toipumista hänen saamastaan kuolettavasta haavasta?

Mutta, tämä symboliikka -- jossa juodaan yksisarvisen verta -- on myös hämmästyttävää. MYöhemmin kirjassa me löydämme lisää asiaan kuuluvia faktoja jotka antavat meidän ymmärtää symboliikkaa jota Rowling pyrkii jakamaan. Kuuntele: "'Harry Potter, tiedätkö sinä mihin yksisarvisen verta käytetään?' 'En', sanoi Harry hätkähtäen kysymystä. 'Me olemme käyttäneet ainoastaan sarvea ja häntää taikavälineisiin.'

'On hirvittävä teko teurastaa yksisarvinen', sanoi Frienze. 'Ainoastaan sellainen jolla ei ole mitään menetettävää sortuisi sellaiseen rikokseen. Yksisarvisen veri pitää sinut elossa, vaikka olisit tuuman päässä kuolemasta -- mutta siitä täytyy maksaa hirvittävä hinta. Sinä olet tällöin teurastanut jotakin puhdasta ja puolustuskyvytöntä pelastaaksesi itsesi, ja sinä elät puolielämää, kirottua elämää siitä hetkestä lähtien kun veri koskettaa sinun huuliasi.'"

"Harry tuijotti Frienzen pään taakse: 'Mutta kuka olisi niin epätoivoinen?', hän pohdiskeli ääneen. 'Jos sinusta tulisi ikuisesti kirottu, eikö kuolema olisi parempi?'

'Se on', Frienze myönsi, 'Ellei kaikki se mitä sinä tarvitset ole elää riittävän pitkään jotta sinä voisit juoda jotakin muuta -- jotakin joka tuo takaisin sinun voimasi -- jotakin joka tarkoittaa että sinä et voi koskaan kuolla. Herra Potter, tiedätkö mitä kouluun on piilotettu juuri tällä hetkellä?'

'Viisasten kivi! Tietenkin, Elämän eliksiiri! Mutta, minä en ymmärrä kuka... Tarkoitatko sinä', Harry huudahti, 'Että se oli Voldemort!'"

Tämä tarkoittaa ilkeää Lordi Voldemortia -- jonka tappo-kirous, jonka hän langetti Harryn, hänen äitinsä ja isänsä päälle, ja joka kääntyi häntä itseään vastaan kun Harry ei kuollut -- joka on lähellä kuolemaa, ja haluaa juoda yksisarvisen verta pysyäkseen hengissä tarpeeksi kauan saavuttaakseen ikuisen elämän juodessaan 666 elämän eliksiiriä.

New Age -doktriini jota tässä opetetaan on seuraavanlainen: ihmisten täytyy saada tilapäistä hengellistä elämää Kristuksesta kunnes koittaa aika jolloin heidän tietoisuutensa on noussut niin korkealle että he saavuttavat jumaluuden ja elävät ikuisesti! Tämä konsepti on aitoa New Agea, se on yhdenmukainen profetian kanssa, ja Rowling kuvailee sen hyvin! [Kristus tarkoittanee tässä New Age -kristustietoisuutta, ja tilapäisen hengellisen elämän hankkiminen ilmeisesti meditaatiota ja muita New Age -rituaaleja. Suom. huom.]

Salli meidän nyt palata Harry Potter -elokuvan Antikristus-symboleihin:

FENIX-LINTU -- Me näemme Fenix-linnun kahdessa paikassa. Ensiksi, me luemme että Professori Dumbledorella on Fenix-lintu hallussaan; toiseksi, me luemme että taikasauva, joka valitsee Harryn, sisältää yksisarvisen karvoja ja Fenix-linnun pyrstön. Lisää valmentautumista Antikristusta varten!

Nämä ovat tulevan Antikristuksen voimakkaita symboleita, ja sinun vaikutuksille altis nuori lapsesi nauttii tätä symboliikkaa sielunsa syvyyksiin asti. Tämä kirja hyödyntää viittä selkeää erilaista Antikristus-symbolia. Ajatteletko sinä edelleen, että sinun pitäisi antaa kallisarvoisten lastesi katsoa tämä elokuva?

Antikristuksen arvoja joita kirjoissa opetetaan

Ei absoluuttista standardia hyvälle tai pahalle -- Professori Quirrell kertoi Harrylle: "Ei ole hyvää tai pahaa, on ainoastaan Voima, ja ne jotka ovat liian heikkoja kyetäkseen etsimään sitä." [s. 291]. Tämä on tyypillinen noitien ja Illuminatin doktriini. Tämä oppi on opastava valo noille Illuminaateille jotka ajavat maailmaa kohti Antikristuksen valtakuntaa. Tämä oppi on hyvin houkutteleva niille epäkypsille lapsille jotka yrittävät kasvaa tässä meidän nykyisessä kultturissamme; koska lapsen luonto on pohjimmiltaan paha, hän huomaa tällaisen filosofian paljon vetovoimaisemmaksi kuin Jeesuksen Kristuksen Evenkeliumin. Kristityt vanhemmat, varokaa!

Käärmeiden kielen puhuminen -- Ennenkuin hän tunsi sukunsa noituuden taustaa, ja ennenkuin hän saapui Tylypahkaan, Harry meni Setä Vernonin ja Täti Petunian kanssa eläintarhaan. Kun hän katsoi käärmettä, harry tajusi äkkiä että hän ymmärsi mitä käärme ajatteli; Harry itse asiassa puhui tälle käärmeelle! Myöhemmin tässä kirjassa ja erityisesti Salaisuuksien kammiossa, me havaitsemme että tämä kyky puhua käärmeiden kanssa on nimeltään Parcelmouth, ja että se on erittäin tärkeä kyky mustan magian harjoittamisessa.

Koston motiivi -- "Hagridin täytyi melkein kiskoa Harry pois kirousten ja vastakirousten opaskirjasta, jonka oli kirjoittanut Vindictus Viridian." [s. 80]. Läpi kaikkien näiden kirjojen, koston hautominen ja hyökkääminen vihollisten kimppuun on etusijalla Harrylla, hänen ystävillään ja muilla oppilailla. Haluatko sinä lastesi omaksuvan tällaisen saatanallisen asenteen? Huomaa tämän kostokirjan kirjoittajan etunimi: "Vindictus" eli kostonhaluinen.

Edelleen, koko tämän elokuvan ajan päähenkilöt kokevat jatkuvasti pelkoa ja järkytyksiä. Haluatko sinä lastesi alistuvan tällaisille arvoille ja asenteille?

Oppilaat opetetaan tulemaan täysin riippuvaisiksi noituudesta. Kaikki ruoka taiotaan mieluummin kuin valmistetaan, kaikki astiat taiotaan puhtaiksi, ja jopa sairaala toimii noitavoimilla (s. 156). Neville Longbottom, eräs kömpelöimpiä oppilaita, sai kristallipallon isoäidiltään. Tämä pallo hehkuu monivärisenä jos sinä olet unohtanut tehdä jotain joka sinun olisi pitänyt tehdä. Antikristuksen aikana ihmiset ovat täysin riippuvaisia hänestä, joka ainoassa asiassa.

Riivatuksi joutuminen -- "Harryn kauhuksi, ääni vastasi, ja ääni näytti tulevan Quirrelista itsestään... 'Käytä poikaa, käytä poikaa.'" [s. 292]. Tämä on tyypillinen riivausilmiö. Kuitenkin, pian Harry huomasi että tämä demoni oli muodonmuuttaja-tyyppiä, joka pystyi muovaamaan isäntänsä sellaiseksi kuin se itse halusi.

Kuuntele dialogia: "Harrystä tuntui että paholaisen ansa oli laukeamassa... Petrified, hän katsoi kun professori Quirrell kurkotti ja alkoi riisua turbaaniaan... Harry olisi kirkunut mutta hän ei pystynyt päästämään ääntäkään. Siinä missä olisi pitänyt olla Quirrelin pää, olikin kaikkein hirvittävimmät kasvot jotka Harry oli koskaan nähnyt. Se oli kalkinvalkoinen, sillä oli räikeänpunaiset silmät, ja sillä oli aukkoja sieraimissaan, aivan kuten käärmeellä."

"'Harry Potter', se kuiskasi."

"Harry yritti perääntyä askeleen, mutta hänen jalkansa eivät liikkuneet.' Näetkö mikä minusta on tullut? Kasvo sanoi. 'Pelkkää varjoa ja höyryä. Minulla on muoto ainoastaan silloin kun minä jaan jonkun toisen ruumiin, mutta on aina ollut niitä jotka ovat olleet halukkaita päästämään minut sydämeensä ja mieleensä. Yksisarvisen veri on vahvistanut minua näinä menneinä viikkoina, ja sinä näit uskollisen Quirrelin juovan sitä metsässä; ja sitten kun minulla on Elämän eliksiiri, minä pystyn luomaan itselleni ruumiin... miksi sinä et antaisi minulle sitä kiveä joka on sinun taskussasi?"

Kun profesori Quirrell yritti ottaa Viisasten kiven Harryn kädestä, maaginen iho Harryn käsivarsissa muutti profesorin ihon kuolonharmaaksi, sitten jäykäksi joka lopulta murtui pieniksi palasiksi. Ruumis muuttui tomuksi. Voldemortin paha henki nousee professori Quirrelin ruumiista, kiertää ympyrää muutaman kierroksen, kulkee Harryn ruumiin läpi lyöden hänet lattialle. Sitten Voldemortin demoninen henki lentää pois huoneesta.

Tämä kuvaus demonisesta riivauksesta oli kaikkein kouriintuntuvin mitä minä olen koskaan nähnyt. Jos sinä olet eri mieltä, olet luultavasti turruttanut mielesi monilla aikaisemmilla elokuvilla. Tämä riivauksen valtaan joutuneen kuvaus oli kaikkein pelottavin asia koko elokuvassa, eikä nuorta lasta pitäisi altistaa tällaiselle.

Saatanallinen näkemys kuolemasta -- "Loppujen lopuksi, hyvin organisoidulle mielelle kuolema ei ole muuta kuin seuraava suuri seikkailu." [s. 297, 302; rehtori Dembledore kertoo Harrylle saatanallisesta perspektiivistä kuolemaan]. Mieluummin kuin helvettiin (ikuiseen eroon Jumalasta), kuten Raamattu opettaa, satanistit uskovat jälleensyntymiseen. He uskovat, että kun henkilö kuolee, heidän henkensä siirtyy Suureen Jälleensyntymisen pyörään odottamaan seuraavaa sopivaa ihmisruumista, jonka kanssa he voivat aloittaa "seuraavan suuren seikkailun". Haluatko sinä lapsesi hyväksyvän tämän opin?

Saatanallinen näkemys rakkaudesta -- "Sinun äitisi kuoli jotta sinä pelastuisit. Jos on olemassa yksi asia jota Voldemort ei ymmärrä, se on rakkaus. Hän ei käsittänyt että niin voimakas rakkaus kuin sinun äidilläsi oli jättää oman merkkinsä. Ei arpea, ei näkyvää merkkiä, olla niin syvästi rakastettu, että vaikka ihminen joka rakasti meitä on mennyt, antaa meille jonkin verran suojaa ikuisesti. Se on sinun ihossasi. Quirrell, täynnä vihaa, ahneutta ja kunnianhimoa jakaen sielunsa Voldemortin kanssa, ei voinut koskea sinuun tästä syystä. Oli tuskallista koskea ihmiseen joka on merkitty jollain niin syvällä." [s. 299; Rehtori Dumbledore selittää Harrylle Rakkauden voimaa, joka suojeli häntä taistelussa Quirrelia vastaan].

Valkoisen magian noituudessa tällainen rakkaus on juuri sitä mikä pelastaa ihmiskunnan ja kasvattaa kaikkia ihmisiä tulevina aikoina. Tällainen uhrautuva rakkaus on huono jäljennös Jeesuksen todellisesta Uhrikuolemasta ristillä.

Johtopäätös

Yhteenvetona, tämä elokuva on sellainen jota yhdenkään kristityn ei pitäisi sallia lastensa nähdä. On uskomatonta, että jotkut niin sanotut "kristilliset" johtajat ovat astuneet esiin puolustaakseen tätä elokuvaa, antaen joko suoraa tukea tai ehdollista hyväksyntää. Sillä, mitä Apostoli Paavali sanoo synnistä on suurta merkitystä. Kuuntele:

"Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia; älkää siis olko niihin osallisia heidän kanssaan." [Ef. 5:6-7].
Paavali oli väsynyt ja kyllästynyt loputtomiin selityksiin joita hän kuuli niin sanotuilta "uskovaisilta" Efeson seurakunnassa. Monet heistä näkivät vaivaa keksiäkseen tekosyitä joihin vedoten he olisivat voineet jatkaa syntistä elämäänsä. Lopulta Apostoli Paavali, kertoen julki turhautumisensa, sanoi Pyhässä Hengessä: "Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla..."

Koska Jumala ei koskaan muutu (Malakia 3:6 ja Hebr. 13:8), me voimme olla varmoja, että samat asiat jotka suututtivat Jumalaa 5000 vuotta sitten (5 Moos. 18:10-11) tekevät Hänet vihaiseksi tänä päivänä. Täten, Paavalin seuraava lause on erittäin tärkeä: "...sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia..."

Lopuksi, Paavali kertoo, että muilla kristityillä ei pitäisi olla mitään tekemistä niiden ihmisten kanssa jotka perustelevat syntejään "tyhjillä tekosyillä ja perusteettomilla argumenteilla". Jeesus sanoo melkein saman asian Ilmestyskirja 18:4:ssä, juuri ennenkuin Hän hävittää koko Talouspoliittisen Babylonin (USA:n?): "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa."

Jeesus upottaa sormensa myös niin kutsuttuihin "kristittyisin" jotka puolustavat satanismia sisältävää Harry Potteria Tyhjillä tekosyillä: "Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat..." Jeesus tunnisti tietyn määrän juutalaisia jotka väittävät olevansa juutalaisia mutta jotka eivät todellisuudessa olleet, vaan "Saatanan synagoogan" palvelijoita. Sovelletaanpa tätä lausuntoa kristittyihin jotka sanovat, että Harry Potterissa ei ole mitään väärää: "Minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa kristittyjä, eivätkä ole, vaan valhettelevat..."

Niin kutsutut "kristityt" jotka yrittävät puolustella Harry Pottereiden antikristillistä satanismia vajoavat epäilemättä tähän kategoriaan. Totisestim Harry Potterin aikaansaama jako Protestanttisessa leirissä kuvaa uskomattoman syvää ja laajaa luopumusta jolle kristinusko on antautunut. Kuten Apostoli Paavali sanoi: Antikristus ei voi ilmestyä ennenkuin ja jollei luopumus ensin tapahdu (2 Tess. 2:3-4).

Tai, kuten Jeesus sanoi: "Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?"

Jos sinä kuulet niinsanotun "kristityn" pastorin tai pyhäkoulun opettajan puolustavan Harry Pottereita, sinä tiedät että sinun täytyy seurata Jeesuksen ohjetta: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani..." Tai, kuten Paavali ilmaisi: "Älkää siis olko niihin osallisia heidän kanssaan." Älä anna oven kolhaista sinua matkallasi pois siitä kirkosta! Harry Potter saattaa olla eräs Lopun aikojen kirkon selvästi näkyvä merkki. Ethän halua löytää itseäsi väärältä puolelta?

Jumala tuomitsee tämän maailman Harry Potterin takia. Kuinka minä tiedän tämän? Kuuntele: "He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan." [Ilm. 9:21]. Älä syyllisty Harry Pottereiden edistämiseen äläkä puolustamiseen sillä näin sinä taistelet itse Vapahtajaa vastaan!

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1581Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin