Kenraali kehoittaa Presidenttiä lähettämään joukkoja Etekä-Koreaan, nyt!


Alaotsikko: Kenraali Singlaub kehoittaa Presidenttiä lähettämään amerikkalaisia joukkoja Etelä-Koreaan jotta ehkäistäisiin Pohjois-Korean hyökkäys. Tällainen toimenpide täyttäisi suunnitelman Kolmannesta maailmansodasta, jota Cutting Edge on ennustanut 12 vuoden ajan. Tällainen toimenpide voisi tuoda myös ulkomaisia joukkoja maaperällemme täyttäen vuoden 1952 suunnitelman luoda viisi sotilasvyöhykettä Amerikkaan.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Singlaub: Korea pysyy salamavaloissa", Wes Vernon, NewsMax.com, maanantaina, 26.11.2001.
"WASHINGTON -- Entinen Yhdysvaltain joukkojen komentaja Etelä-Koreassa varoittaa, että Pohjois-Korea ei ole ainoastaan kykenevä käymään sotaa kemiallisilla aseilla, vaan että se myös harkitsee tällaisen toimenpiteen tekemistä. Eläkkeellä oleva kenraali John. K. Singlaub kertoi NewsMaxille tänä viikonloppuna uskovansa, että Korean demilitarisoitu vyöhyke on todennäköisin paikka jossa seuraava sota syttyy; nyt kun USA:n joukot ovat keskittäneet huomionsa Lähi-Itään."
Kuten tässä artikkelissa käy ilmi, kenraali Jack Singlaub on taas vahvistanut meidän opetuksemme siitä, että suunniteltuun Kolmanteen maailmansotaan sisältyy Korean sota! Itse asiassa, useita viikkoja sitten kenraali Singlaub ja amiraali Thomas Moorer vahvistivat kolmen sodan skenaarion josta tuleva Kolmas maailmansota tulee koostumaan! Jos sinä et ole lukenut seuraavia artikkeleita, me rohkaisemme sinua tekemään niin:
Nyt kun sinä olet lukenut kaikki nämä artikkelit, sinä ymmärrät paremmin tämän artikkelin sisällön. Ylempänä kenraali Singlaub vahvistaa että Lähi-Itä tulee ensin olemaan huomion keskipisteenä, jota seuraa Pohjois-Korean invaasio Etelään. Tämä on kaikkein tärkein vahvistus, koska se täyttää vapaamuurarijohtaja Albert Piken demonisen vision. Tämä visio ilmoittaa, että Kolmas maailmansota alkaisi Israelin ja arabi-naapureiden välillä ja laajenisi sitten muihin osiin maailmaa. Täten, on erittäin merkittävää että kenraali Singlaub ilmoitti, että sota voisi alkaa silloin kun amerikkalaiset joukot ovat keskittyneet Lähi-Itään. Tämä skenaario todistaa taas kerran, että Cutting Edge on ollut oikeassa Kolmatta maailmansotaa koskevassa opetuksessaan. Se myös tarkoittaa, että suunnitelma jonka me näimme 12 vuotta sitten on edelleen voimassa.

Mutta sitten kenraali Singlaub pudottaa pommin. Kuuntele:
"Singlaub uskoo, että tämänhetkinen hälytystaso ei ole niin korkea kuin mitä sen pitäisi olla. Hän uskoo, että lisää Yhdysvaltain reserviä pitäisi lähettää Koreaan nyt."
Singlaub kehoittaa Presidenttiä mobilisoimaan Yhdysvaltain armeija, Kansalliskaarti, ilmavoimat ja merivoimat nyt, jotta ne voitaisiin lähettää Etelä-Koreaan ennen Pohjois-Korean hyökkäystä. Aikaisemmin meille kerrottiin että Valkoinen talo lähetti ilmavoimien lentokalustoa Etelä-Koreaan sen jälkeen kun Singlaub oli "suositellut" tällaista toimenpidettä, joten meille jätettiin sellainen vaikutelma, että Valkoinen talo kuuntelisi myös tämän ehdotuksen.

Singlaub antaa useita syitä, miksi meidän reserviläisiä pitäisi lähettää Etelä-Koreaan:
 1. Clintonin hallitus on merkittävästi heikentänyt Yhdysvaltain armeijaa. Singlaub ajattelee, että Pohjois-Korean stalinistinen hallitus yrittää pelotella Yhdysvaltoja ja Etelä-Koreaa uhkailemalla sodalla. "Tällainen sapelinkalistelu on peräisin siitä havainnosta että Yhdysvallat on heikko", kenraali sanoi. Hän jäljittää Pohjois-Korean uuden ylimielisyyden Clintonin politiikkaan joka heikensi USA:n armeijaa.

  Me olemme kertoneet tästä tosiasiasta jo useiden vuosien ajan, että Clinton on heikentänyt Yhdysvaltain armeijan kriittiselle tasolle. Kuitenkin, muista että Clinton oli sitoutunut Uuteen maailmanjärjestykseen aivan niinkuin Bush, amiraali Moorer ja kenraali Singlaub. Siksi, kun Clinton heikensi USA:n armeijaa hän tiesi tarkkaan kuinka, milloin ja missä olosuhteissa Kolmannen maaimnansodan aikana tämä heikentyminen koituisi Amerikan turmioksi. Toisin sanoen, Clinton tiesi tarkkaan mitä Illuminati halusi hänen tekevän. Edelleen, kun Bush tuli valtaan, hän tiesi tarkkaan millä aikataululla hän veisi USA:n joukot Lähi-Itään ja Koreaan, ja että armeijaa oli heikennetty koska Illuminati halusi niin.

  Toisin sanoen, sekä Clinton että Bush tiesivät, että tämä sota oli suunniteltu, ja että USA:n sotavoimia oli tarkoituksella heikennetty etukäteen.

 2. Pohjois-Korealla on joukkotuhoaseita, ja tahto käyttää niitä Etelä-Koreaa vastaan.

  Singlaub sanoo, että Pohjois-Korealla on varmasti kemiallisia aseita ja että Pohjois-Korea tulisi myös käyttämään niitä. Kemiallisia ainesosia sisältävät raketit tekisivät USA:n lentotukikohdista Etelä-Koreassa käyttökelvottomia. Tai sitten, hän sanoo, he voisivat käyttää erikoisjoukkojaan kuljettamaan nämä aseet määränpäähän, tai he voisivat kuljettaa ne ilmavoimien avulla.

  Me olemme raportoineet aiemmissa artikkeleissamme, että Pohjois-Korea on kouluttanut 100 000 miestä "erikois-operaatioihin". Tämäntyyppisillä joukoilla on samanlainen perinne kuin venäläisillä Spetnatz-erikoisjoukoilla. Nämä ovat kaikkein parhaiten koulutettuja sotilaita maailmassa. Ne on koulutettu operoimaan kaikenlaisilla aseilla, joukkotuho-aseilla kenttä-olosuhteissa sekä hyvin erikoistuneeseen yhteydenpitoon. Heidät on myös koulutettu murhaamaan avain-johtajia. Heidät on koulutettu päihittämään ylivoimaisia vihollisjoukkoja ja tuhoamaan raskaasti puolustettuja avainkohteita. Ne operoivat ennen tavanomaisen sodan alkua, hankkimaan venäläisille joukoille etulyöntiasema.

  Tässä, kenraali Singlaub vahvistaa, että Pohjois-Korealla on tällaisia sotilaita hyvin paljon, ja sanoo että ne ovat suuri uhka Etelä-Korean ja Yhdysvaltain koukoille. Singlaub jopa sanoo, että Pohjois-Korea saattaisi käyttää näitä erikoisjoukkoja kuljettamaan kemiallisia aseita kohteisiinsa. Usko minua: jos he voivat kuljettaa kemiallisia aseita, he voivat kuljettaa myös biologisia aseita tai ydinaseita.

  Tätä taustaa vasten eversti David Hackworth antoi hyvin huolestuttavan raportin amerikkalaisten sotilaiden tasosta. Eversti Hackworth sanoi, että amerikkalaiset sotilaat ovat huonosti koulutettuja tänä päivänä, ja että jopa meidän eliittijoukkomme ovat vain hiukan parempia kuin tavalliset sotilaat. [Guardian U.K., 29.10.2001].

 3. Jos Pohjois-Korea käyttää näitä joukkotuhoaseita, he aloittaisivat "toisen Korean sodan". Nyt hän uskoo, että kommunistinen Korea saattaisi käyttää kemiallisia aseita sisältäviä raketteja myös Japanissa sijaitsevia Yhdysvaltain tukikohtia vastaan. Eräs suunnitelma saattaisi olla iskeä ensin USA:n tukikohtiin Etelässä kemiallisin tai biologisin asein samalla kun Pohjois-Korealaiset tankit murtautuisivat linjojen läpi ja ottaisivat Pusanin sataman haltuunsa -- ennenkuin Yhdysvallat pystyisi lähettämään vahvistuksia. Tällainen skenaario, Singlaub sanoo, asettaisi näyttämön toiselle Korean sodalle.

  Tällainen hyökkäys käynnistäisi Korean osuuden Kolmanteen maailmansotaan. Edelleen, tällainen hyökkäys saattaisi tuhota arvokkaita sotilastarvike-varastoja Etelä-Koreassa, Japanissa ja Okinawalla. Singlaub väittää, että jos me kutsumme reserviläiset nyt, me voisimme saada heidät perille ennen hyökkäystä ja puolustaa heitä. Itse asiassa, Singlaub sanoo että me voisimme estää Pohjois-Koreaa hyökkäämästä jos me siirrämme reserviläiset asemiin nyt.
 4. Singlaub sanoo, että Pohjois-Korean johtajat eivät kunnioita Amerikan sotilasmahtia. Kommunistit uskovat nyt, että Presidentti Bushia voidaan huijata, koska hän on kiinni terrorismin vastaisessa sodassa ja koska meidän armeijaamme on heikennetty Clintonin aikana. Bushin pitäisi asettaa armeija Etelä-Koreassa hälytystilaan sekä mobilisoida lisää reserviläisiä, kenraali sanoo. Silmin havaittava haavoittuvuus on seurausta Clintonin politiikasta, Singlaub väittää.

  Taas kerran, me toistamme että Clinton teki ainoastaan niin kuin Illuminati käski hänen tehdä. Heikko ja mahdollisesti nöyryytetty USA:n armeija olisi sitten helpompi sulauttaa YK:n sotavoimiin, jotka nousevat Kolmannen maailmansodan tuhkasta.

  Singlaub jatkaa kertomalla meille muita syitä miksi Pohjois-Korealaiset eivät kunnioita meidän armeijaamme: "...meidän valmiutemme on laskenut siviilitehtävien paljouden vuoksi samoin kuin naisten suuren määrän vuoksi. Naisia otetaan armeijaan niin paljon että näyttää siltä kuin me laittaisimme heitä taistelutehtäviin", Singlaub pelkää. Tämä, hän sanoo, lisää arveluita että Yhdysvallat on heikko.

  Taas kerran, Illuminati halusi paljon naisia meidän armeijaamme koska he halusivat heikentää USA:n armeijaa. Vaikka he tiesivät että me kohtaisimme arabeja Lähi-Idässä, korealaisia Korean niemimaalla ja kiinalaisia Taiwanissa tässä tulevassa konfliktissa, he silti tuovat paljon naisia. Kaikki nämä kolme kulttuuria aliarvioivat naisia ja uskovat että suuret määrät heitä heikentävät armeijaa.
Kenraali Singlaub moittii homoseksuaaleja

"Edelleen, kuten jokainen sotilaskoulutuksen saanut tietää, homoseksuaalien suvaitseminen armeijassa on hyvin, hyvin tuhoisaa joukkojen taisteluvalmiudelle ja tehokkuudelle." Kenraali Singlaubin pitäisi olla hyvin varovainen, sillä tällaiset lausunnot voivat tuoda hänelle vaikeuksia. Vaikka vain muutama ihminen sanoo selvästi, että homoseksuaalit heikentävät armeijaa, kenraali Singlaub ilmaisee tämän asian oikein hyvin.

Taas kerran, illuminaatit jotka toimivat hallituksessamme Bush vanhemman ja Clintonin hallinnon aikoina, tiesivät tämän ja pakottivat silti Pentagonin hyväksymään homoseksuaaleja yhä enenevässä määrin. Miksi he tarkoituksella heikentäisivät meidän armeijaamme nyt kun he ovat viemässä meidät Kolmanteen maailmansotaan?

Oletko sinä ymmärtänyt että meidän armeijamme ei ole kunnossa, tai että se kärsisi ainakin hirvittäviä tappioita? Jos meidän armeijamme on alakynnessä tavallisessa sodassa, meidän johtajamme saattaisivat ottaa käyttöön ydin- tai neutroniaseet; tämä saattaisi johtaa hirvittäviin seurauksiin.

Vuonna 1981 laadittua käsikirjoitusta seuraten

Kenraali Singlaub tässä artikkelissa (uutinen 1555) ja amiraali Moorer aikaisemmissa artikkeleissa näyttävät maalailevan skenaariota jonka Uuden maailmanjärjestyksen kirjailija Peter Lemesurier visioi kirjassaan "The Armageddon Script", julkaistu vuonna 1981. Kuuntele:

"Kauko-Idässä, Lähi-Idässä ja Afrikassa tulee olemaan lukuisia paikallisia konflikteja. Hiuksia nostattava ydinase-selkkaus Koreassa saattaa, jakson lopussa, uhata koko ihmiskunnan olemassaoloa. Ja, kaiken yläpuolella, on suuri Kiinan sota." [s. 233].
Cutting Edge kirjoitti seuraavan kappaleen uutiseen 1328 pari vuotta sitten.
"Huomioi, että kun nämä kaksi sotaa puhkeavat, amerikkalaiset sotilaat vedetään tarkoituksella pois tästä maasta lähetettäviksi toiseen näistä kahdesta alueesta. Amerikkalaiset tulevat reagoimaan massiiviseen sotaan Lähi-Idässä. Koska me olemme jo sitoutuneet Etelä-Korean puolustamiseen, me tuomme hyvin suuria vahvistuksia selkkaukseen. Amerikkalaiset joukot vedetään tarkoituksella pois maastamme."
Minä haluan toistaa viimeisen kohdan, koska on luultavaa että Bush kutsuu reserviläiset Koreaan:
"Amerikkalaiset joukot vedetään tarkoituksella pois maastamme."
Kun kotoperäiset amerikkalaiset joukot vedetään maaperältämme, seuraava vaihe Illuminatin suunnitelmassa pannaan täytäntöön. Mutta tästä asiasta kerrotaan osassa kaksi.

Totisesti, uutiset kertovat että tämä Kolmannen maailmansodan suunnitelma on voimassa ja hyvin lähellä toteytumistaan. Muista myös, että Kolmannen maailmansodan tarkoitus on Maitreyan, New Age -kristuksen saattaminen maailmaan.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1583Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin