Harry Potter -elokuvien magia soveltuu hyvin yhteen YK:n opetussuunnitelman kanssa, joka on suunniteltu muuttamaan oppilaiden arvot ja asenteet


Alaotsikko: Henkinen valmentaminen pakanuuden arvoille jotka tekevät lapsestasi hyvän maailmankansalaisen, sopivan vastaanottajan Antikristukselle. [Uutinen 1052].

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Viimeisen 16 vuoden aikana, jolloin minä olen tutkinut Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa tuoda Antikristus, minua on jatkuvasti hämmästyttänyt se, kuinka hyvin tiedemiehet, opettajat ja New Age -kirjailijat tunsivat ihmismielen salaisuudet. Koska he tunsivat ihmismielen niin hyvin, he voivat juonia viattomalta kuulostavia menetelmiä jotka asteittain muuttavat ihmisten mieliä ja asenteita millä tahansa alueella, niin että uhri ei edes tiedä että häntä manipuloidaan. Sen jälkeen kun uhri on omaksunut etukäteen suunnitellut arvot ja asenteet, hän uskoo vakaasti että hän on itse päätynyt tähän lopputulokseen.

Kaikkina aikoina, mutta erityisesti Lopun aikoina useimmat ihmiset putoavat kategoriaan jonka apostoli Juudas (ei Iskariot) kuvaa jakeessa 10. Kuuntele: "Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä."

Kun tutkija edes ehdottaa, että kokonaisia lapsi-sukupolvia 1960-luvulta lähtien on alistettu hyvin hienostuneelle mielen kontrolloinnille ja valmentautumiselle joukkoviestintävälineiden, television, elokuvien, viihteen ja opetuksen kautta, me nauramme ja suhtaudumme häneen pilkallisesti. Hienostuneen mielenhallinnan uhrien ei koskaan sallita ymmärtävän mitä heille on tapahtunut ja miksi.

New Age -kirjailijat ovat ilmaisseet perimmäisen päämääränsä oikein hyvin, kun he kertovat, että New Age -kristus ei voi ilmestyä ennenkuin merkittävä osa väestöstä on etukäteen valmis hyväksymään hänet.

Mihin New Age -johtajat haluavat kaikkein mieluiten valmentaa ihmiset? Koska Daniel 8:23-25 selvästi ilmoittaa, että Antikristus harjoittaa Mustan Magian noituutta, meidän pitäisi odottaa näkevämme kulttuurin muutos Länsimaisesta ajattelutavasta satanismiin. Täten, on mielenkiintoista havaita, että Elvis Presleyn Rock'n'Roll teki tietä Beatlesien rakkaudelle itämaista mystiikkaa ja huumeita kohtaan, joka puolestaan antoi tietä 1970-luvun alkupuolella Hard Core- Rock-yhtyeille jotka omaksuivat satanismin. Hard Core- Rock-yhtyeiden satamismi on jatkunut tyyntymättömänä tähän päivään asti, kunnes nyt, hyvin harvat amerikkalaiset ajattelevat että tämäntyyppisessä "viihteessä" olisi mitään väärää. Suurimmalle osalle amerikkalaisia nämä saatanalliset arvot tuntuvat normaaleita.

Nyt, isovanhemmat ja vanhemmat jotka kasvoivat Hard Core- satanismin vaikutuspiirissä, vievät innokkaasti lapsensa elokuvateatteriin katsomaan Harry Potter ja Viisasten kivi -elokuvaa ja/tai lukevat heille näitä kirjoja. Nämä vanhemmat, isovanhemmat ja lapset ovat ehdottoman varmoja, että Harry Potterin sisältämässä satanismissa ei ole mitään väärää; he kutsuvat sitä valheellisesti "fantasiaksi". Jopa niin sanotut "kristilliset" ministeriöt antavat hyväksyntänsä Harry Potterin saatanallisille juonille.

Vaikka meillä ei ole ollut vaikeuksia nähdä monia saatanallisia elementtejä Harry Potterissa, me emme ymmärtäneet että nämä romaanit kirjoitettiin tarkkaan YK:n vaatimusten mukaan, jotka määräävät että lapset Länsimaissa pitäisi kouluttaa niin, että heistä tulisi hyviä maailmankansalaisia. Ymmärtääksesi tämän järkyttävän tosiasian, salli meidän tutkia Yhdistyneiden Kansakuntien opetusohjelmaa:

"Ehdoton käyttäytymisen kontrollointi on välttämätöntä... Kriittinen piste käyttäytymisen kontrolloimiseksi, itse asiassa, on hiipiä ihmiskunnan päälle heidän sitä tajuamattaan." ["Kouluttautuminen humaanisuuteen", Curriculum Arm of The National Education Association, 1970].
Ei luultavasti ole mahdollista selkeämmin ilmaista YK:n -- ja Amerikan -- koulutuslaitoksen ytimen päämäärää. Huomioi, että avain-päämäärä tämäntyyppisessä koulutuksessa on "käyttäytymisen kontrollointi". Mutta, tämä kontrollointi tapahtuu niin salakavalasti, että uhrit eivät ole tietoisia siitä että heitä manipuloidaan, niin kuin marsut laboratoriossa.

Pidä tämä asia mielessäsi kun me nyt alamme tutkia tiettyjä osia tästä käyttäytymisen kontrollointi-ohjelmasta, joka on laadittu YK:n toimesta.

Tarinan kertominen on tärkeä tämän prosessin kannalta. Harvat kommunikaatiovälineet ovat vaikuttaneet ihmisten mieliin tehokkaammin kuin elokuvat. Tämä on suurin syy, miksi oli niin kiire tehdä elokuva ensimmäisestä Potter-kirjasta. J. K. Rowling on onnistunut luomaan tarinan joka on täynnä värikkäitä hahmoja ja asetelmia, että hän onnistuneesti luo hyvin vakuuttavia illuusioita, vai pitäisikö meidän sanoa harhoja. Nämä keinotekoiset kokemukset saavat aikaan vahvoja tunteita, tunnetiloja jotka tekevät lapselle helpoksi astua hengellisesti sisään kokemuksiin joita on kuvattu romaaneissa, ja kenties astua sisään "todellisuuteen" jonka Rowling on muotoillut nuorille lukijoilleen. Koska tämä väärä "todellisuus" on täynnä aitoa satanismia, tämä hengellinen "todellisuus" jonka sisäpuolelle lapset pakenevat, pitäisi huolestuttaa jokaista ajattelevaa vanhempaa; kuitenkin, muista että monet näistä vanhemmista kasvoivat saatanallisessa ilmapiirissä 1970-luvulta 1990-luvulle.

Kuitenkaan, koulujen opettajilla ei ainoastaan ole tapana käyttää tarinan kertomista saamaan aikaan tunteisiin pohjautuvaa "koulutusta"; heidän on käsketty käyttää "hypnoottista transsia tarinointiin". Tohtori Abrahamson selitti tätä "hypnoottista" tarinointia kappaleessa jonka otsikko on "Hypnoottisen transsin toteutuminen tarinoinnissa": "Usein, kun me joko kerromme tai kuuntelemme tarinaa, meidän tavanomainen henkinen keskittymiskykymme häiriytyy enemmän tai vähemmän... Erickson määritteli hypnoottisen transsin mieleenpalauttamiseksi ja alitajuisen oppimisen hyödyntämiseksi... Ihmiset ovat kaikkein avoimimpia oppimaan tässä tilassa, koska tällöin tavalliset tavalliset viitekehykset ja uskomukset ovat väliaikaisesti muuttuneet, joten tällainen henkilö voi olla vastaanottaja käsitteille ja tiedoille jotka saattavat erota jonkinverran siitä mitä on aikaisemmin sulautunut tämän ihmisen kognitiiviseen ja emotionaaliseen viitekehykseen." ["Tarinointi pedagogisena työkaluna korkeampaan oppimiseen", Tri. Abrahamson].

Oletko sinä huomannut, kuinka monet koulut järjestivät "kenttäretkiä" Harry Potter -elokuvan ensimmäisenä päivänä? Syy tälle kouluviranomaisten innokkuudelle on se, että elokuva tarjoaa juuri sellaista "suunniteltua todellisuutta" jota sekä Yhdysvallat ja YK ovat etsineet siitä lähtien kun YK luotiin Toisen maailmansodan jälkeen. Tämä "keinotekoinen todellisuus" suunniteltiin sellaiseksi, että se olisi vailla perinteisiä kristillisiä arvoja ja asenteita, mutta sen sijaan rikas uusissa pakanallisissa uskomuksissa, arvoissa ja elämäntavoissa, sekä tietyssä henkisessä "maailmankuvassa", Uudessa maailmanjärjestyksessä.

Jotta saataisiin voimaan tämä muutos, lasten täytyy saada tuntemaan olonsa "vapaaksi"; vapaaksi vanhoista rajoituksista, auktoriteeteistä ja arvojärjestelmistä, toisin sanoen kristinuskosta. Yhä voimakkaammat tunteet kantavat lapset sisälle yliluonnolliseen valtakuntaan jossa on lentäviä luutia, voimakkaita taikoja, pyrähteleviä aaveita, muotoaan muuttavia professoreita, riivattuja, taikajuomia, loitsuja ja noituutta -- kaikki vapaita kaikista harmillisista hengellisistä säännöistä sekä kielloista "Sinun ei pidä tekemän...!" Se mitä he eivät ymmärrä, on että Rowlingin käsikirjoitus -- ei heidän oma mielikuvituksensa -- ohjaa heidän mieltään ja määrittää heidän arvonsa. Lapset eivät ymmärrä kuinka syvällisesti heitä manipuloidaan!

Salli meidän nyt tutkia YK:n 5-portaista muutoskirjaa "Transsin dynamiikan aikaansaaminen ja suggestio tarinoinnin kautta":

Vaihe 1 -- Huomion kiinnittäminen

Vaihe 2 -- Tottumuskehysten ja uskomusjärjestelmän tuhoaminen

Vaihe 3 -- Alitajuinen etsintä

Vaihe 4 -- Alitajuinen prosessi

Vaihe 5 -- Hypnoottinen reaktio

Nyt, salli meidän keskustella jokaisesta näistä askeleista, ja kuinka Harry Potter melkein täydellisesti toteuttaa nämä viisi askelmaa. Mutta, ennenkuin me aloitamme, me haluamme sinun kiinnittävän huomiosi vaiheeseen 2: "Tottumuskehysten ja uskomusjärjestelmän tuhoaminen". Tämä lause tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että sinun koulujärjestelmäsi tarkoituksellisesti yrittää tuhota kristilliset arvot ja asenteet joita sinä olet istuttanut lapsiisi! Sinulla on yksi hyvä syy lisää viedä lapsesi pois julkisesta koulusta ja antaa heille joko koti-opetusta tai viedä heidät kristilliseen kouluun. Nyt sinä tiedät, että sinun lapsesi ovat antikristillisten opetussuunnitelmien kohteita.

Aikaisemmin me puhuimme sellaisen opetuksen merkityksestä joka suosii tunteita päättelykyvyn kustannnuksella. 1960-luvun puolivälin jälkeen julkiset koulut alkoivat muuttaa menetelmiään tunteiden suosimisen suuntaan. Aikaisemmat opetusmenetelmät suosivat älyä, haastoivat se ja kouluttivat sitä. Tunteisiin luottamista paheksuttiin.

Kuitenkin, muutos lähti käyntiin 1960-luvulla seuraten voimakkainta mahdollista kulttuurin muutosta, jonka toi saatanallinen Rock. Me olemme nyt tämän prosessin lopussa, joten salli meidän tutkia YK:n viisiportaista muutossarjaa transsin dynamiikan ja suggestion aikaansaamiseksi tarinoinnin kautta.

Vaihe 1 -- Huomion kiinnittäminen

Tämän ensimmäisen askeleen tavoite on siepata lapsi mukaan tarinaan niin että hän unohtaa todellisen maailman. Vaikka tämä kuulostaa sinänsä harmittomalta, muista että me olemme tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa jotka haluavat tuhota rakkaan lapsesi uskomusjärjestelmän. Tässä kohdassa elokuva kirjaimellisesti pommittaa tunteita vangitsevilla hahmoilla, näennäisillä kokemuksilla ja kirkkailla aistimuksilla jotka saattavat olla ristiriidassa lapsen alkuperäisten arvojen ja asentaiden kanssa. Tämä on kirjaimellisesti tungettelevaa henkistä manipulaatiota, taas kerran ilman että uhri tietää että häntä huolellisesti manipuloidaan.

Tässä elokuvassa, Harry kommunikoi käärmeen kanssa ja käyttää sitten maagisia voimiaan poistamaan lasiesteen jotta käärme voi kulkea vapaasti. Meidän aistejamme hätkähdyttää kun me näemme Harryn ja hänen ystäviensä kulkevan aikaportin läpi rautatieasemalle. Katsoja on ihmeissään okkulttisessa kaupassa Diagon Alleyllä, ja Harryn taikasauva valitsee hänet. Näistä kohtauksista tulee kirjaimellisesti "vaihtoehtoista todellisuutta" lapselle saaden hänet siirtämään syrjään ajattelukykynsä ja jäämään kiinni maagiseen hetkeen ja tunteisiin joita kohtaus tarjoaa.

Lapsen mieli on nyt kirjaimellisesti valmennettu trannsin muodostuksen polttopisteeseen. Tohtori Abramson ilmaisi päämäärän hyvin: "Jos lavastus on onnistunut, tietoisuus johdetaan harhaan." Koska lapsiuhrilla ei ole tietoa siitä mitä hänelle tapahtuu, vastuullisten vanhempien pitäisi ottaa huomioon Jeesuksen ohje siitä, kuinka suojella lapsen mieli monilta Saatanan petoksilta. Jeesus sanoi: "Valvokaa ja rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen; henki tosin on altis, mutta liha on heikko." [Matt. 26:41].

Jeesus varoitti taas, erityisesti niitä jotka elävät Lopun aikoina: "Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." [Matt. 24:24].

Apostoli Paavali kertoo meille, mitä meidän sallitaan syöttää mieliimme: "Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa..." [Fil. 4:8].

Lopuksi, Jumala kertoo meille tarkkaan mitä me emme saa syöttää mieliimme: "Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta..." [5 Moos. 18:10]. Koska Harry Potter ylistää kaikkia näitä taikuuden muotoja jotka Jumala on kieltänyt, ja koska hän opettaa kaikkia näitä taikoja kymmenille miljoonille nuorille, vaikutuksille altteille lapsille, meidän pitäisi tietää että Jumala kieltää seuraajiaan lukemasta tai katsomasta Harry Pottereita.

Vaihe 2 -- Tottumuskehysten ja uskomusjärjestelmän tuhoaminen
Muista, tämä toinen vaihe on suunniteltu heikentämään perinteisten uskomusten ja tottumusten vaikutuksia. Tämä on koko koulujärjestelmän perimmäinen päämäärä; siirtää lapsen uskomusrakennelma kauaksi Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen Sanastaan, sekä kohti pakanallista maailmankatsomusta joka on yhdenmukainen Antikristuksen kanssa. Tämä on syy miksi Karl Marx oli ensimmäinen ihminen joka puolusti julkisia kouluja.

Harry Potter saavuttaa tämän kristillisen maailmankatsomuksen tuhon erittäin hyvin. Nyt kun vaihe 1 on johtanut lapsen mielen harhaan todellisuudesta, sekä tämän todellisuuden vanhoista rajaviivoista, elokuvan toiminta tuo kaatamalla esiin nopeasti liikkuvana virtana okkulttisia ajatuksia ja yliluonnollisia kuvia, jotka aikaansaavat mielenmuutoksen vanhasta Jumalan Sanaan perustuvasta suodattimesta läpikotaisin pakanalliseen mielenlaatuun. Lapsiuhrit jotka ovat samaistuneet Harryyn, rakastettavaan noitaan, opiskelevat nyt maailmaa hänen silmiensä, arvojensa ja tunteidensa kautta.

Ja mitä tämä lapsi näkee? Hän näkee saatanallisia kauppoja ja pikkurihkamaa Diagon Alleyllä, riivatun miehen juovan yksisarvisen verta, kirouksia ja taikoja, demonisen aaveen liitävän ilman halki, ruokaa valmistettavan maagisesti, sekä monia muita kohtauksia jotka ovat puhdasta pakanuutta. Puhuessaan taioista ja kirouksista, Berit Kjos ilmaisee: "Taikoja ja kirouksia on aina käytetty ihmisten ahdisteluun pakanallisissa kulttuureissa... Tämän päivän jälkimodernissa maailmassa samat muinaiset menot on herätetty uudelleen henkiin. Markkinoimalla näitä Valkoisena magiana joka ei satuta ketään, ne ovat vallanneet Länsimaat myrskyn lailla." [Potter Mania and Unconscious Learning: How Movie Magic Changes Minds", s. 4].

Vaihe 3 -- Alitajuinen etsintä
Sitten kun Harry Potterin kaltainen tarina on johtanut mielen harhaan todellisuudesta, elokuvan toiminta alkaa pommittaa lasta mielikuvilla, arvoilla ja tunteilla jotka ovat päinvastaisia niille arvoille ja tunteille jotka ovat aikaisemmin vallinneet lapsen mielessä. Vaikka useimmat lapset eivät tunne Raamattua, paljon heidän yleisestä maailmankuvastaan perustuu silti suurelta osin kristillisiin arvoihin. Lapsen alitajunta etsii nyt sovintoa taistelussa vanhan järjestelmän ja uuden pakanallisen järjestelmän välille. Tämä prosessi ratkaistaan lapsen mielessä ja tunteissa käyttäen Dialektista prosessia, jossa vanha järjestelmä -- teesi -- ja vastakkainen järjestelmä -- antiteesi -- taistelevat tarpeeksi voimakkaasti ja tarpeeksi kauan jotta uusi järjestelmä -- synteesi -- luodaan lapsen mieleen.

Encyclopedia Britannica kuvailee tätä lapsen henkistä prosessia näin: "Kun käytetään tarinan kertomista transsia aiheuttavana mekanismina, opiskelijalle tarjoutuu tilaisuus uudelleen järjestellä tietoa ja käsitellä sitä luovasti, jotta omaksuttaisiin uutta tietoa ja käsitteitä..."

Täten, lasta ei ainoastaan rohkaista muuttamaan perusarvoja ja asenteita; häntä rohkaistaan opetusluokissa näinä päivinä "etsimään yhteistä perustusta" sekä sopeuttamaan uskomuksensa ryhmän konsensukseen, vaikka tämä prosessi tarkoittaisi moraalisten kompromissien tekemistä.

Tämä uusi pakanallinen tieto jota omaksutaan Harry Potterin kautta sisältää kaikki saatanalliset rituaalit jotka Jumala on kieltänyt; rituaalit jotka kirjoissa ja elokuvassa saadaan näyttämään loisteliailta. Me kuulemme paljon kuinka Harry käyttää okkultistista voimaansa hyvään, taistellen ilkeää Lordi Voldemortia vastaan joka yrittää käyttää samaa okkultistista voimaa pahaan. Tämä skenaario ei ole klassinen Hyvä vastaan paha -asetelma, vaan saatanallista hengellisyyttä, universaalin Voiman kaksi ilmenemismuotoa: Yin ja Yang, hyvä ja paha, valo ja pimeä. Sinun lapsellesi on juuri opetettu hyvin fundamentalistinen saatanallinen doktriini!

Vaihe 4 -- Alitajuinen prosessi
Tässä vaiheessa, lapsiuhri on viimeinkin ratkaissut henkisen ja tunnepitoisen taistelunsa alkuperäisen arvojärjestelmänsä ja uuden Harry Potter -järjestelmän välillä. Nyt hän avaa mielensä täysin vastakkaisille uskomuksille, Harry Potterin vastakkaisille arvoille. Lapsi hyväksyy nyt hienovaraiset suggestiot jotka juoni tarjoaa hänelle. Encyclopedia Britannica kertoo tarkkaan mitä tapahtuu.
"Epäsuora suggestio tarinan kertomisen puitteissa panee alulle alitajuisen etsinnän ja helpottaa opiskelijan alitajuista prosessia, ja he usein havaitsevat itsensä avoimemmiksi ajatuksille ja käsitteille jotka menneisyydessä olivat suljettuja... Epäsuora suggestion muoto auttaa oppilaita välttämään omat rajoitukset."
Lievän hypnoottisen transsin ensisijainen päämäärä, joka luotiin kirkkaalla tarinan kerronnalla, on nyt saavutettu. Lapsi on tehnyt nyt kaksi asiaa: hän on hyväksynyt aikaisemmin kielletyt uskomukset ja tiedon, samalla kun hän on omaksunut uusia merkityksiä vanhoille asioille, symboleille ja totuuksille.

Tämä on noituuden olennainen osa.

Tämä tosiasia helpottaa selittämään, miksi monet Potter-fanit sanovat että he uskovat Jumalaan ja silti rakastavat uppoutua Harry Potterin satanismiin.

Jumala vihaa tällaisia vastenmielisiä menoja. Hän sanoo, että hyvää ja pahaa ei voi sekoittaa keskenään: "14. Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? 15. Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? 16. Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: 'Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani'. 17. Sentähden: 'Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani 18. ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias'." [2 Kor. 6: 14-18].

Vaihe 5 -- Hypnoottinen reaktio
Tässä viimeisessä vaiheessa lapsiuhri hallitsee uusia kuvia ja vaikutelmia jotka on painettu hänen alitajuiseen mieleensä. Tämä vaihe on erittäin tärkeä, koska se merkitsee että lapsen alitajuinen mieli on käännetty. Sinä näet, alitajuinen mieli kontrolloi fundamentalistisia arvoja ja asenteita. Koska tietoinen mieli toimii puolustajana -- ovenvartijana -- alitajuiselle mielelle, se suodattaa kaiken sisääntulevan tiedon joka ei vahvista mielen aikaisemmin hallitsemia arvoja. Täten, on kaikkein tärkeintä että tietoinen mieli johdetaan harhaan, käännetään pois päältä, jotta vastakkainen tieto pääsisi minkään estämättä suoraan alitajuntaan.

Tässä vaiheessa, vaihtuminen tapahtuu lapsen mielessä sillä aikaa kun hänen huomionsa on keskittyneenä tarinaan ja nopeaan toimintaan. Edelleen, Encyclopedia Britannica varoittaa: "Monet ihmiset pitävät hypnoottista transsia tapahtumana joka tapahtuu ainoastaan hypnoterapeutin kanssa, ja kun se tapahtuu, he ajattelevat että hypnotisoitavalta katoaa kaikki kontrolli. Vastoin yleistä väärinkäsitystä, hypnotisoitu on edelleen sama ihminen, ainoastaan havaintokyky on muuttunut transsitilan aikana."

Berit Kjos varoittaa: "Opetus-areenalla, prosessin päämäärä on sosialisoida opiskelijat uusilla arvoilla jotka sopivat globaaliin yhteisöön. Suunniteltu muutos on kasvava ja pysyvä, ei väliaikainen.Se on osa UNESCO:n elämänmittaisen oppimisen ohjelmaa, ja sopii Hollywoodin tuottajien päämääriin ja ideologiaan."

Täten, Harry Potter -elokuva on täydellinen kulkuneuvo iskostamaan tämä uusi arvo- ja uskomusjärjestelmä -- ja tehdä siitä pysyvä -- lapsen mieleen, joka on puolimatkassa tässä uudessa omaksumis-prosessissa. Tämä on syy, miksi amerikkalainen koulutusjärjestelmä on innoissaan Harry Potterista. Scholastic Magazine omaksui Harry Potter -opetusmateriaalin pian sen jälkeen kun ensimmäiset kaksi kirjaa olivat villinneet lapset. tämä opetusmateriaali toteuttaa järjestelmällisesti tämän maailmankuvan muutoksen.

Kun Potter-elokuva tuli teattereihin, opettajat ja rehtorit järjestivät kenttäretkiä joissa he kuljettivat busseilla oppilaita teattereihin. Kuitenkin, nämä opettajat ja rehtorit suunnittelivat perinpohjaisen Harry Potter -projektin sitten kun he saisivat lapset takaisin luokkahuoneeseen. He käyttävät Harry Potteriin pohjautuvaa opetussuunnitelmaa joka rohkaisee nuoria oppilaita noudattamaan okkultistisia mieltymyksiään sekä kehittämään vastalöydettyjä saatanallisia uskomuksiaan ja asenteitaan.

Ne kristityt oppilaat julkisissa kouluissa jotka eivät halua mennä mukaan tähän uuteen asenteeseen joutuvat kokemaan pilkkaa ja syrjintää. Opettajat saattavat pitää tällaista oppilasta "suvaitsemattomana" ja "yhteistyökyvyttömänä". Täten, sinun kallisarvoinen lapsesi jonka puolesta sinä olet rukoillut ja tuskaillut, on vakavan hyökkäyksen kohteena, jotta hän mukautuisi "kollektiiviseen tajuntaan". Häntä painostetaan ankarasti opettajien ja opetussuunnitelman taholta. Miksi sinä sallisit tämän lapsellesi? Cutting Edge on opettanut melkein vuosikymmenen, että kristittyjen vanhempien pitäisi ottaa lapsensa pois julkisesta koulusta. Tämä koulutusjärjestelmä on vaivihkaa sopeutettu YK:n opetussuunnitelmaan.

Sillä aikaa kun monet kristityt vanhemmat tukevat pyrkimyksiä erottaa Yhdysvallat YK:sta, monet näistä vanhemmista lähettävät sokeasti lapsensa julkisiin kouluihin. Okkultistiset kirjailijat tekevät selväksi, että YK perustettiin alunperin okkultististen arvojen päälle, ja että sen suunniteltiin olevan tulevan New Age -Kristuksen lopullinen hallitus.

Kuuletko sinä Jeesuksen sanat Raamatusta: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa." [Ilm. 18:4].

Kaikkien maailman ihmisten täytyy tehdä nyt hengellinen valinta: ketä sinä todella palvelet? Jeesusta vai Saatanaa? Kristillisiä arvoja vai maailman arvoja? Maailma jatkaa matkaansa kohti Antikristuksen ilmestymistä, ja liian monet lapset on valmennettu Harry Pottereiden kautta hyväksymään hänen okkultistiset arvot. Kuinka on sinun lapsesi laita?

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1591Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin