Huipputiedemiehet jotka ovat asiantuntijoita taistelussa herkästi leviäviä tauteja vastaan, ovat äkkiä joko kuolleet tai kadonneet! Lukuisat israelilaiset tiedemiehet tällä samalla alueella ovat kuolleet!!


Alaotsikko: Koska sanomalehdet ovat täynnä varoituksia mahdollisista kemiallisilla ja/tai biologisilla aseilla tehtävistä hyökkäyksistä, eikö meidän pitäisi olla huolestuneita näiden tiedemiesten kuolemista? Olemmeko me menettäneet puolustuksen etulinjan menettämällä heidän asiantuntemuksensa?

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Israelilaisia biologeja ja atomialan tiedemiehiä surmattu hiljaisessa sodassa", Sähköposti Barry Chamisilta, 5.12.2001.
"Israelilaisia biologian ja atomialan tiedemiehiä on surmattu yksi toisensa jälkeen, ja tämä hiljainen sota jatkuu. Lentokone, joka kuljetti tiedemiehiä Venäjän biologisen sodankäynnin keskukseen Novosibirskiin räjähti Mustanmeren yläpuolella, eikä kukaan ihmettele sitä, että ukrainalainen ohjus joka luultavasti räjäytti koneen, oli satoja maileja kantomatkansa ulkopuolella."

"Sitten Corsairin kone syöksyi maahan surmaten Ichilovin sairaalan veritautiopin osaston johtajan samoin kuin Heprealaisen lääketieteellisen yliopiston sekä Tel Avivin Julkisen terveydenhoito-osaston johtajat, eikä epäilyksen sanaakaan lausuttu."

"Tämän jälkeen maan yksi yksi parhaita atomialan tiedemiehiä, Baruch Zinger, murhattiin eikä kukaan edelleenkään osaa epäillä mitään. Sinun eturintamasi ydinaseilla ja biologisilla aseilla tehtäviä hyökkäyksiä vastaan on hävitetty peitetyssä murha-kampanjassa eikä hallituksesi ryhdy minkäänlaisiin varotoimenpiteisiin pysäyttääkseen tätä älymystön teurastusta..."
Samaan aikaan kun meidän sanomalehtemme ovat täynnä vakavia varoituksia mahdollisista biologisilla ja/tai kemiallisilla aseilla tehtävistä iskuista, me tarvitsisimme parhaat aivot aivot jotka olisivat valmiina pelastamaan ihmisiä. Jos sinä olet koskaan katsellut elokuvaa jonka juonena on vaarallinen kulkutauti, sinä tiedät että viranomaiset ottavat välittömästi yhteyttä kaikkein parhaimpiin lääketieteen asiantuntijoihin . Näistä huipputiedemiehistä tuleekin usein elokuvan sankareita.

Israel on pieni kansakunta, joten monien huipputiedemiesten menettäminen olisi tuhoisaa. Kuitenkin, ilman Barry Chamisia me emme olisi koskaan tienneet näistä katoamisista.

Chamish kutsuu tätä "peitetyksi murha-kampanjaksi", joten meidän täytyy ottaa hänet vakavasti; varsinkin kun hän on todistanut olevansa vastuullinen journalisti. Näyttää melkein siltä kuin joku jolla on tarvittavat voimavarat käytettävissään, ei halua että hänen maansa pystyisi tehokkaaseen vastaiskuun biologisilla ja/tai kemiallisilla aseilla tehtävää hyökkäystä vastaan. Kun sinä poistat etulinjassa olevat tiedemiehet, sinulla on pahoin vaurioitunut kansallinen puolustusjärjestelmä.

Tämän tilanteen Israelissa pitäisi huolestuttaa jokaista, joka on tietoinen tilanteesta, sillä Israelilla on Arabi-vihollisia joilla on kehittyneet valmiudet biologiseen ja kemialliseen sodankäyntiin. Syyria, Irak ja jopa Iran ovat tehneet kovasti töitä kehittääkseen näitä valmiuksia.

Edelleen, näiden maiden johtajat eivät ole piilotelleet haluaan käyttää tätä teknologiaa Israelia vastaan. Siksi, sen että tällainen aivovuoto -- ilmeisesti tahallaan aiheutettu -- tapahtuu, pitäisi järkyttää Israelin johtoa. Vielä, mitään ei ole kerrottu uutisissa, ja näyttää siltä että mitään korotettuja turvallisuusmääräyksiä ei ole annettu. Ilman Barry Chamisia me emme tietäisi mitään näiden tiedemiesten kuolemista.

Amerikkalaisia biologian ja DNA-tutkimuksen tiedemiehiä on myös hävinnyt

UUTISKATSAUS: "Viranomaiset etsivät kadonnutta Harvardin virus-spesialistia", AP, 24.11.2001

"BOSTON -- FBI seuraa tutkimuksia kadonneesta Harvardin biologista hänen tutkimustensa vuoksi, jotka koskivat potentiaalisia tappavia viruksia, mukaanlukien Ebola. Tri. Don C. Wiley, 57, nähtiin viimeksi Memphisissä, Tennesseessä, missä hän osallistui vuosittaiseen tiedemiesten tapaamiseen St. Jude Children's Research Hospitalissa. Hänen autonsa löydettiin 16. marraskuuta Mississippi-joen sillalta tankki täynnä ja avain virtalukossa. Wiley oli lähtenyt Peabody-hotellista vain neljä tuntia aikaisemmin kuin vuokra-auto löydettiin. Hänen oletetaan tavanneet vaimonsa ja kaksi lastaan samana päivänä Cambridgessa, Massachusettsissa..."

"Wiley, Harvardin biokemian ja biofysiikan professori, on huomattava kansallinen asiantunija Ebolan, HIV:in ja influenssan alueilla. Ebola on hyvin tarttuva virus joka surmaa 50 - 90 prosenttia uhreistaan; siihen ei ole rokotetta. Vuonna 1999 Wiley sekä toinen Harvardin professori, Tri. Jack Strominger, voittivat Japanissa myönnetyn palkinnon löydöistään, kuinka immuunijärjestelmä suojelee ruumista taudinaiheuttajilta."
...Kuinka immuunijärjestelmä voi suojella meitä taudinaiheuttajilta. Nyt, tämä näyttää olevan tärkeä tieto jotta kansakunta voisi taistella virusepidemiaa vastaan, eikö niin? Kuitenkaan Tohtori Strominger ei ole kuollut eikä kadonnut, joten Wileyn katoaminen ei välttämättä todista mitään. Sinä voit olla oikeassa. Mutta, salli meidän jatkaa.

UUTISKATSAUS: "Tiedemies löydetty surmattuna kotoaan" Maria Glod, Washington Post, 12.12.2001.
"Hyvin tunnettu biofyysikko joka oli yksi johtavia DNA-tutkojoita, löytyi surmattuna kotoaan sen jälkeen kun työtoverit huolestuivat, kun hän ei tullut töihin maanantaina, viranomaiset kertoivat eilen. CIT:n www-sivujen mukaan Schwartz opiskeli Katolisessa yliopistosta ja valmistui Tohtoriksi biofysiikassa Stanfordin ylliopistosta."

"Robert G. Templin, joka oli työskennellyt CIT:ssä kuusi vuotta, kuvasi Schwartzia loistavaksi tiedemieheksi, joka kykeni selittämään monimutkaiset tieteelliset asiat yksinkertaisella kielellä. 'Hän oli sellainen ihminen joka pystyi elämään tiedemaailmassa tai liike-elämässä tai tavallisen virginialaisen elämää ja selittämään, miksi tiede on tärkeää.'"
Tämä Tohtori Schwartz oli lahjakas, loistava tiedemies, sellainen ihminen jollaisen sinä haluaisit lähellesi biologisen tai kemiallisen hyökkäyksen koittaessa, ja joka pystyisi saamaan tilanteen hallintaansa ja pelastamaan kaaokselta.

DNA-tutkimus on erittäin tärkeää, koska sitä voidaan hyödyntää puolustuksen luomisessa taudinaiheuttajia vastaan. Toisin sanoen, kun biologinen tai kemiallinen hyökkäys tapahtuu, Tohtori Schwartz olisi voitu kutsua nopeasti paikalle tutkimaan tätä tiettyä taudinaiheuttajaa sekä suunnitella nopeasti DNA-vastahyökkäys joka stimuloisi ihmisruumista kehittämään puolustuskyvyn käytettyä agenttia vastaan.

Nyt hän on mennyt, ja hänen loistavat kykynsä ovat menneet hänen kanssaan.

UUTISKATSAUS: "Tiedemies kuolee laboratorion ilmalukossa", smh.com.au, 12.12.2001.
"Mikrobiologilla, joka kuoli CSIRO:n eläintauti-laitoksessa Geelongissa oli 15 vuoden kokemus yksikössä, sanoi poliisi tänään. Victorian poliisi sanoi Set Van Nguyenin, 44, kuolleen eilisaamuna astuttuaan sisään laboratorion varaston ilmalukkoon joka oli täynnä typpeä. Hän sai surmansa saavuttuaan alhaisen lämpötilan varastoalueelle, jossa säilytetään biologisia näytteitä. Poliisi sanoi että biologi ei tiennyt huoneen olevan täynnä tappavaa kaasua, joka oli vuotanut jäähdytysjärjestelmästä. Pystymättä hengittämään hän kaatui maahan ja kuoli."
Austarlia on nyt menettänyt mikrobiologin joka oli erikoistunut eläintauteihin. Hän ilmeisesti ajatteli, että ilmalukko oli täytetty normaalilla happipitoisella ilmalla; muuten hän ei olisi astunut sisään ilman happilaitteita.

Hänen todellinen erikoisalansa olivat biologiset aseet.

UUTISKATSAUS: "Kuolleet ja kadonneet tiedemiehet: tuomiopäivän geneettiset bioaseet", Tri. Patricia Doyle, Rense.com, 13.12.2001.
"Marraskuussa Tri. Benito Que, solubiologi joka työskenteli tarttuvien tautien, kuten HIV:n parissa, löydettiin koomassa Miamin lääketieteellisen opiston laboratorionsa ulkopuolelta."

"Marraskuun 23. päivänä Tri. Vladimir Pasechnik, eturivin venäläinen biotutkija, joka oli vastuussa ruton saattamisesta aerosolin muotoon, ja joka oli binääristen aseiden menestyksekäs kehittäjä, löytyi kuolleena. Tohtori Pasechnik loikkasi Neuvostoliitosta vuonna 1989 vieraillessaan Britanniassa, jossa hän eli kuolemaansa asti. Hänen kuolemastaan ei kerrottu mediassa kokonaiseen viikkoon. Tällöin viranomainen Britannian tiedeyhteisöstä ilmoitti, että Tri. Pasechnikilla oli 'aivohalvaus'. Enempää tietoja ei annettu."
Onnettomuus, outo yhteensattuma vai jotakin muuta pahaenteistä?

Mikä tahansa näistä tapahtumista voitaisiin ylenkatsoa tai sivuuttaa joko hirvittävänä onnettomuutena tai omituisena yhteensattumana. Kuitenkin, koska kolme ei-israelilaista tiedemiestä on kuollut samoin kuin lukuisa joukko israelilaisiakin tiedemiehiä, joista jokainen omisti ainutlaatuista tietoa joka olisi voinut osoittautua arvokkaaksi Israelille ja Yhdysvalloille jos niitä vastaan olisi hyökätty kemiallisilla tai biologisilla aseilla, täytyy vain ihmetellä onko joku tappanut nämä tiedemiehet tarkoituksella.

Tohtori Patricia Doyle ajattelee, että jokaisella näistä tiedemiehistä oli yhteinen tietämys uusista bioaseista joita kehitellään parhaillaan. "Muutaman viime viikon aikana useita maailmankuuluja tutkijoita, jotka olivat erikoistuneet tarttuviin tauteihin samoin kuin DNA-tutkimukseen on löydetty kuolleina tai ovat kadonneet. Minä uskon että nämä tiedemiehet olivat tietämättömiä osuudestaan geneettisen bioaseen kehittelyyn, joka voisi pyyhkiä jopa kolmasosan ihmisistä planeetalta." [Rense.com, 13.12.2001, http://www.rense.com/general18/returb.htm].

Juutalainen kirjailija, Barry Chamish, ajattelee varmasti, että nämä israelilaiset tiedemiehet on surmattu. Kuuntele taas: "Israelilaisia biologeja ja atomialan tiedemiehiä surmattu hiljaisessa sodassa... Sinun eturintamasi ydinaseilla ja biologisilla aseilla tehtäviä hyökkäyksiä vastaan on hävitetty peitetyssä murha-kampanjassa eikä hallituksesi ryhdy minkäänlaisiin varotoimenpiteisiin pysäyttääkseen tätä älymystön teurastusta..."

Täten, Chamish samanaikaisesti ilmoittaa, että nämä kuolemantapaukset ovat harkittuja murhia, ja että hallituksen täytyy olla sekaantunut asiaan, tai muuten he välittömästi ympäröisivät muut tiedemiehet suojellakseen heitä. Varmasti, nämä kuolemantapaukset näyttävät pahaenteisiltä kun sinä ymmärrät, että sanamalehdet ovat kirjaimellisesti täynnä tarinoita kaupunkeihimme kohdistuvata biologisen tai kemiallisen hyökkäyksen uhasta.

Jos meitä kohti hyökättäisiin biologisilla ja/tai kemiallisilla aseilla, nämä miehet olisivat saattaneet omistaa ainutlaatuiset kyvyt vastata tähän hyökkäykseen. Itse asiassa, minä uskon että näin on asianlaita. Vaikka paljon siitä mitä nämä miehet tiesivät on löydettävissä paperilla tai Internetistä, me emme tiedä, mikä vaikutus näillä ihmisillä olisi ollut.

Ensiksikin, me emme tiedä minkä teknologian parissa he työskentelivät juuri sillä hetkellä. Koska tietomäärä tuplaantuu nykyisin muutaman kuukauden välein, tämä tekijä voi olla merkittävä.

Toiseksi, me emme tiedä mitä henkilökohtaisia ominaisuuksia tai kriisiajan kokemuksia nämä miehet ovat saattaneet omata. Kriisiaikana henkilön ainutlaatuinen kyky olla johtajana tai analysoida tilannetta saattaa olla ratkaisevaa onnistumisen ja epäonnistumisen välillä, sen välillä pelastuuko vai kuoleeko ihmisiä. Jokainen näistä ihmisistä on saattanut omata juuri tällaisia ainutlaatuisia kykyjä.

Tohtori Patricia Doyle ilmaisee ponnekkaasti oman näkökantansa siihen mitä on tekeillä: "Minä uskon että on olemassa salaseura Yhdysvalloissa, ja että tämä ryhmä on vastuussa vääristä pernaruttokirjeistä vuonna 1998 sekä äskettäisistä oikeista pernaruttokirjeistä. Tämä salaseura koostuu joistakin korkeista virkamiehistä hallituksessa, armeijassa ja bioteknisessä teollisuudessa. Siellä on salassa pidetty suunnitelma kehittää virusperäinen helposti leviävä tauti, mahdollisesti 21. vuosisadan versio vuoden 1918 espanjantaudista."

"Tästä taudinaiheuttajasta tehdään sellainen, että se tarttuu vain tiettyihin ihmistyyppeihin. Minä uskon että Tohtori Wileyn tutkimukset viruksien, bakteereiden ja mycoplasmojen immuunitekijöistä käytetään luomaan taudinaiheuttajia jotka eivät tartuta tietyntyyppisiä ihmisiä. Toisin sanoen, tuomiopäivän bioase voidaan vapauttaa niin että joidenkin ihmisten geneettinen koodi suojaa nämä ihmiset infektioilta."

On olemassa toinenkin mahdollisuus, miksi nämä tutkijat surmattiin. He eivät mahdollisesti olleet tietoisia laajuudesta johon heidän tutkimuksiaan käytettiin; nimenomaisen DNA:n omaavaan taudinaiheuttajaan joka pyyhkisi miljardi määrättyä ihmistä maapallolta. Näillä tiedemiehillä on saattanut olla täysin hyväntahtioset suunnitelmat ja päämäärät tutkimuksilleen. He eivät ainoastaan järkyttyisi nähdessään kuinka heidän tutkimuksiaan käytettäisiin väärin kun tauti iskisi väestöön, vaan he luultavasti tietäisivät tarkkaan kenellä oli kyky tehdä heidän tutkimuksistaan ihmisiä tappavia aseita. Nämä tutkijat olisivat sitten voineet mennä julkisuuteen tietojensa kanssa ja osoittaa sormella syylliset. Siksi heidät tapettiin.

Tämä äkkinäinen monien tutkijoiden kuolema saattaa kertoa meille, että aika jolloin tämä DNA-erikoistunut tauti päästettäisiin irti saattaa olla nurkan takana.

Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma jonka Bill Cooper paljasti vuonna 1992 on yhä voimassa

New Age -kirjailija, Bill Cooper tekee samanlaisen väitteen, sanoen että tietyt ihmiset suojellaan uudelta rutolta ennenkuin se vapautetaan ihmisten joukkoon. Kuuntele: "Useita huippusalaisia suosituskirjeitä tehtiin Rooman Klubiin kuuluvan Tri. Aurelio Peccein toimesta. Hän halusi että rutolla, joka päästettäisiin irti, olisi samanlainen vaikutus kuin Mustalla surmalla. Johtajan suositus oli kehittää sellainen mikrobi joka hyökkäisi ihmisen immuunijärjestelmään ja tekisi rokotteen kehittämisestä mahdottoman tehtävän. Annettiin määräys kehittää mikrobi ja siihen lääke. Lääkettä annettaisiin eloonjääneille sitten kun tarpeeksi ihmisiä olisi kuollut. Lääke ilmoitettaisiin keksityn vasta aivan äskettäin, vaikka todellisuudessa se olisi ollut olemassa alusta asti." [Bill Cooper, Behold A Pale Horse, s. 167]

Profeetallinen aika jossa me elämme

Koko Cutting Edge -ministeriön tarkoitus on varoittaa ihmisiä siitä tosiasiasta, että kaikki tapahtumat joista Jeesus, profeetat ja Apostolit varoittivat, ja jotka tapahtuisivat Lopun aikoina ovat meidän keskellämme, tässä ja nyt. Israel on omassa maassaan eikä lähde sieltä koskaan pois. Maailma on yhdistymässä -- poliittisesti, taloudellisesti ja uskonnollisesti -- aivan kuten Raamattu ennustaa. Danielin kymmenen super-kansakuntaa luotiin 31.12.1992 ja vuoden 1996 lopun välisenä aikana (lue uutinen 1002).

Okkultistit ympäri maailmaa kihisevät innosta, koska heidän henkioppaansa ovat kertoneet, että heidän New Age -Kristuksensa on melkein valmis ilmestymään. [Lue uutiset 1044 ja 1052 tietääksesi kuinka henkioppaat ovat varoitelleet vuosia niiden ylöstempaamisesta, joiden arvot ja uskomukset ovat sellaisia että he eivät koskaan voisi hyväksyä Antikristusta.]

Kaikki Raamatun profetiat näyttävät kertovan saman asian

Kaikki Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman osaset, joiden on tarkoitus saada aikaan Kolmas maailmansota sekä kaikki mukana seuraavat kauheudet -- kaaos, katastrofit, terrorismi, talouden romahtaminen, nälänhätä -- täyttävät sanamalehdet, Televisio-ohjelmat ja radio-ohjelmat uhkaavien varoitusten muodossa. Käsikirjoitus näyttää olevan seinällä, ja nämä loistavien tiedemiesten kuolemantapaukset tuntuvat lannistavilta.

Tällä hetkellä me tunnumme olevan menossa suoraan kohti Lopun ajan profetioiden rutto-osuutta. Kaikki tapahtumat näyttävät osoittavan, että Antikristuksen tulo on lähellä. Toisin sanoen, Ilmestyskirja 6:1-2:ssa mainittujen tapahtumien toteutuminen näyttää olevan käsillä.

Ensimmäisen Sinetin tuomio

"Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: 'Tule!' Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan."
Jos näin ovat asiat, silloin myrskypilvet horisontissa jotka täyttäisivät Sinettien 2, 3 ja 4 tuomiot pitäisi olla näkyvillä juuri nyt. Tarkistetaanpa loput näistä tuomioista.

Toisen Sinetin tuomio

"Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: 'Tule!' Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka."
Huomaa, että ratsastajalle annettiin suuri miekka. Suuria miekkoja kutsutaan tänään joukkotuho-aseiksi, ja ne ovat ydinaseita, neutroniaseita, biologisia tai kemiallisia aseita. Edelleen, huomaa järjestys tässä; punainen hevonen seuraa Antikristuksen ilmestymistä.

Käännä esille Daniel 7:7-8 nähdäksesi profeetallisten tapahtumien järjestyksen, jotka seuraavat Antikristusta: "Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä."

Tästä järjestyksestä me näemme, että välittömästi Antikristuksen ilmestymistä seuraten [Ilm. 6:1-2] puhkeaa valtava sota, joka totaalisesti tuhoaa kolme näistä alkuperäisestä kymmenestä supervaltiosta. Koska Amerikka on osa NAFTA:a, super-kansakuntaa numero 1, on mahdolista että me tuhoudumme sillä hetkellä (Lue uutinen 1038/radio).

Se tosiasia että henkioppaat kertoivat Amerikan perustajille -- vapaamuurareille -- että meidän kansallislintumme tuli olla Fenix-lintu, ei lupaa hyvää meidän tulevaisuuttamme ajatellen, sillä Fenix-lintu on egyptiläinen okkulttinen lintu, joka -- kun sen tulee aika kuolla -- sytyttää itsensä vapaaehtoisesti tuleen ja palaa tuhkaksi (lue uutinen 1259).

Kolmannen Sinetin tuomio

"Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: 'Tule!' Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: 'Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."
Tämä tuomio on ilmeisesti talouteen kohdistuva, koska me näemme että tarvitaan koko päivän palkka yhden vehnälitran ostoon. Ehkäpä tämä on syy, miksi me näemme nälänhätää neljännen Sinetin tuomiossa. Rikkaat ilmeisesti säästyvät tältä tuomiolta, koska rikkaat olivat Ilmestyskirjan kirjoittamisen aikoihin niitä joilla oli öljyä ja viiniä.

Neljännen Sinetin tuomio

"Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: 'Tule!' Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta."
Syy, miksi Tuonela (Helvetti) seurasi Kuolemaa niin lähellä on se, että niin paljon ihmisiä kuolee samaan aikaan, että he aivankuin putoavat helvettiin. Jumala kuvaa tämän tilanteen täydellisesti, kuuntele: "Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi..." [Jesaja 5:14]. Tässä kappaleessa Jumala kuvailee suunnattomia määriä kadotettuja juutalaisia, jotka kuolevat kun Hänen Jumalallinen tuomio lankeaa noiden syntisten ja katumattomien ihmisten päälle. Mutta, tämä jae antaa meille ymmärrystä siihen, että sopivalla hetkellä Jumala käskee helvettiä "avaamaan suunsa ammolleen". Tämä maailmanhistorian aika näyttää tulevan meidän päällemme.

Päivittäisissä uutisissamme me näemme tiedustelupalvelujen varoituksia varoituksia ydinaseilla, biologisilla aseilla tai kemiallisilla aseilla tehtävien hyökkäysten vaarasta. Koskaan aikaisemmin historiassamme meidän päivittäinen uutismediamme ei ole ollut niin kyllästetty aiheilla joista kolmannen ja neljännen Sinetin tuomiot koostuvat! Kuten isäni tapasi sanoa: "Missä on savua, siellä on tulta." Meidän päivittäiset uutisemme ovat täynnä tällaista savua.

Jos me kristityt jäämme kiinni tähän pyörteeseen, me emme saisi joutua paniikkiin ja ryntäillä sinne tänne peloissamme. Meidän täytyy seisoa rohkeina, saavuttaa eksyneet ja kadotukseen matkalla olevat, ja jakaa heille evankeliumia. Edelleen, meidän pitäisi saada lohtua näistä Raamatunkohdista, minun suosikkini mukaanluettuna:
"Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä. Katso, häpeän ja pilkan saavat kaikki, jotka palavat vihasta sinua vastaan; tyhjiin raukeavat ja hukkuvat, jotka sinun kanssasi riitelevät." [Jes. 41:10-11].

"Mutta nyt, näin sanoo Herra, joka loi sinut, Jaakob, joka valmisti sinut, Israel: Älä pelkää, sillä minä olen lunastanut sinut, minä olen sinut nimeltä kutsunut; sinä olet minun. Jos vetten läpi kuljet, olen minä sinun kanssasi, jos virtojen läpi, eivet ne sinua upota; jos tulen läpi käyt, et sinä kärvenny, eikä liekki sinua polta." [Jes. 43:1-2].

"Älkää vavisko älkääkä peljätkö. Enkö minä aikoja sitten antanut sinun kuulla ja sinulle ilmoittanut, ja te olette minun todistajani: Onko muuta Jumalaa kuin minä? Ei ole muuta pelastuskalliota, minä en ketään tunne." [Jes. 44:8].

"...'En minä sinua hylkää enkä sinua jätä'; niin että me turvallisin mielin sanomme: 'Herra on minun auttajani, en minä pelkää; mitä voi ihminen minulle tehdä?'" [Hebr. 13:5-6].
Lopuksi, tämä on minun suosikkikohtani koko Raamatussa, varsinkin silloin kun minä tarkastelen Lopun aikoja. Corrie Ten Boom käski isäänsä lukemaan tämän kappaleen joka päivä Toisen maailmansodan aikana, vaatien sen lupauksia perheelleen. Minä toivon, että sinä koet sen yhtä sydäntä lämmittäväksi ja lohdulliseksi niinkuin minä olen kokenut joka päivä yli kymmenen vuoden ajan. Nämä lupaukset näyttävät sopivan harvinaisen hyvin sentyyppiseen myrskyyn joka kerääntyy horisonttiin juuri nyt.

Psalmi 91

Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan". Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaaan. -- Sillä: "Sinä, Herra, olet minun turvani". -- Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi. Ei kohtaa sinua onnettomuus, eikä vitsaus lähesty sinun majaasi. Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi. Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta jalopeuraa ja lohikäärmettä. --

Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen."
Minä en tiedä, kuinka Jumala pitää lupauksensa pyhilleen tänä aikana, mutta minä olen ehdottoman varma että Hän tekee niin. Varmasti, ainoa valmistautumistapa näitä tapahtumia varten on hengellinen; oikean hengellisen suhteen saavuttaminen Jumalan kanssa Jeesuksen Kristuksen kautta. Ennenkuin varoitukset päivittäisissä uutisissamme muuttuvat todeksi, sinun täytyy saada sydämesi oikeaan asemaan suhteessa Jeesukseen Kristukseen. Jos se on Jumalan tahto, että me olemme maan päällä tällaisena aikana, sinun täytyy aggressiivisesti ja rakastavasti jakaa Jeesuksen Kristuksen rakkautta evenkeliumin muodossa toisille.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1592Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin