http://www.cuttingedge.org/news/n1593.cfm

AMERIKAN JUUTALAINEN KANSALAINEN RAIVOSTUI KUN PRESIDENTTI BUSH ASETTUI VASTEN ILLUMUNISTISTA SIIONIN PÖYTÄKIRJOJEN SYMBOLIA, JOKA ON ISREAELIN LIPPU.

Alaotsake: Hyvin harvat tietävät, että Israelin lippu on maailman voimakkain saatanallinen symboli heksagrammeineen ja sinivalkoisine väreineen. Joulukuun 12. pnä  Bush tarkoituksellisesti asettautui Israelin lipun eteen saaden päällensä tämän hyvin asioista perillä olevan amerikanjuutalaisen suuttumuksen.

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

LYHYT UUTINEN: "American foreign policy?", by David Rosenberg, 12-12-01, Rense.com, http://www.rense.com/general17/flag.htm, http://dailynews.yahoo.com/h/p/nm/20011211/ts/mdf99013.html

"Katsoin tänään presidentin puheen ... juutalaisena olen raivostunut siitä, että presidentti valitsi tulla kuvatuksi Israelin lipun kanssa KOKO seremonian ajan. (Nyt Mr. Rosenberg tekee viisi kriittisen tärkeää huomautusta; kaikki korostukset ovat alkuperäisiä.)

"1. Tavallisesti Daavidin tähti ei ole näkyvissä, koska se on piilossa lipun taitteiden sisällä. Tämä oli  ensi kerta koko elämässäni, kun saatoin nähdä Daavidin tähden kokonaan tangossa olevassa lipussa ilman että kova tuuli olisi puhaltanut. Jonkun oli täytynyt tehdä lujasti töitä tämän lipun kanssa saadakseen sen näkymään tällä tavoin yhdessä presidentin kanssa. En ihmettelisi vaikka he olisivat panneet palan pahvia sen taakse.

"2. Kuten kuvasta näkyy tämä on hänen aloitusasemansa, hän yksin vannomassa Israelin lipulle. Alkuseremonian jälkeen hän hän piti 4 minuutin puheen, jossa hänen ruumiinsa kääntyi oikealle ja taas uudelleen he asettivat hänet Israelin lipun eteen ... ja taas "kas kummaa" näkyi vain hän ja Israelin lippu ... neljän pitkän minuutin ajan.

"3. Vertailin hänen päänsä kokoa lippuun vierellä. Kuvauskulman ja etäisyyden huomioiden, tähti on yli kaksi kertaa niin suuri kuin presidentin pää.

"4. Koko hänen puheensa ajan näkyi vain hänen päänsä ja Daavidin tähti. Amerikan lippua ei näkynyt missään. Tämä oli minulle amerikkalaisena elämäni hämmentävin hetki kansalaisuuteni saamisen jälkeen.


Presidentti Bushin asema tässä syyskuun 11. päivän muistoseremoniassa 11.12.2001 varmasti sisältää kaiken mitä Mr. Rosenberg tahtoo sanoa. Yahoo.com:in kuva on erityisen paljastava koska uutistoimiston odottaisi kuvaavan presidenttiä Amerikan lipun vieressä tai sen edessä jos hän yleensä olisi sen edessä seremonian aikana. Mutta miksi sitten Amerikan juutalainen kansalainen on niin järkyttynyt siitä, että US:n presidentti seisoo juutalaisen kansallisen lipun edessä, onhan hän juutalainen? Vastaus on sekä valaiseva että tyrmistyttävä. Kuuntele hänen selitystään miksi hän oli niin vihainen:

"5 Tämä on selvä sanoma varjoeliitiltä ja siionisteilta meille kaikille, että he hallitsevat Amerikkaa täydellisesti ... Tämä selkeästi ajaa Siihonin Vanhinten ohjelmaa ... aikaan saada Kolmas Maailmansota - meidän juutalaisten ja kristittyjen uskonsota muslimeja vastaan.
Toisin sanoen Mr. Rosenberg sanoo, että Israelin lippu on illuministinen symbooli!

Kiitän Mr. Rosenbergiä siitä, että hänellä on perusteellinen ymmärrys niistä kauheista seurauksista, jotka sisältyvät siihen, että Israelin lippuun kuuluu mustan magian noituuden kaikkein pahin symboli - heksagrammi. Lisäksi valkoisen pohjan ja sinisen koristeen värit, heksagrammin ollessa sininen, todistavat yhtä lailla sen illuministista alkuperää. Olemme käsitelleet tätä aihetta seminaarissamme 4 "Raging Spiritual Warfare At The End of the Age", mutta nyt sivuamme sitä tässä.

Kaikki okkultistit uskovat kirjaimellisesti legendaan Atlantiksesta tuosta myyttisestä maasta, joka oli 12000 vuotta sitten, jossa ihmiset olivat päässeet uskomattoman pitkälle magiikan harjoittamisessa. Ihmiset eivät puhuneet, sillä he kommunikoivat telepaattisesti  He saivat halutessaan esineet levitoimaan (leijumaan) ja saattoivat myös niin halutessaan matkustaa astraalitasolla (tähtimaailmassa). Tavallinen Matti Meikäläinen oli niin pitkällä, että heille ihan oikeasti oli kehittynyt näkyvä Kolmas Silmä keskelle otsaa.

Lopullinen illministinen päämäärä on tuottaa maaplaneetalle uusi ja globaali Uuden Ajan Kristuksen hallitsema Atlantis! 1700-uvun puolivälissä amerikkalaisten, brittiläisten ja eurooppalaisten valaistujen vapaamuurareiden henkioppaat kertoivat heille, että uusia pohjois-amerikkalaisia siirtokuntia tuli perustaa uutena Atlantiksena. Niiden tarkoitus oli johtaa maailma vähitellen UMJ:een, mutta sitten vapaaehtoisesti kuolla kuten Feeniks-lintu. Tosiasiassa vapaamuurarilliset Amerikan Yhdysvaltojen  perustajat alunperin valitsivatkin  Feeniks-linnun Yhdysvaltojen kansalliseksi symbooliksi, eivätkä Amerikan kotkaa. ["The Secrets of the Illuminati", by Elizabeth van Buren, New Age Author, in her Chapter 12 "New Atlantis"]

Tämän maan tuhkasta nousisi Atlantiksen globaali järjestelmä, joka tunnetaan myös UMJ:nä. [Lue Free12, NEWS1259, ja erikoisesti NEWS1399 täysin ymmärtääksesi Feeniks-lintu-symboolin merkityksen]

Heksagrammi ei ollut vain eräs kaikkein kunnioitetuimmista Muinaisen Viisauden symboleista alkuperäisellä Atlantiksella, vaan lisäksi korkeimman tason papit pukeutuivat täyspitkiin valkoisiin sinikoristeisiin viittoihin, joissa näkyi sinisiä symbooleja. Toisin sanoen  näiden korkeimman tason pappien puvut olivat hohtavan valkoiset sinisin koristein ja symbolein. Siksi Israelin kansallinen lippu kirkuu okkultista alkuperäänsä! Tosiasiassa kun tiedät tämän olevan totta, niin voit ymmärtää, että tämä lippu kertoo maailman kaikille okkultisteille, että Illuminaatti vahvasti hallitsee Israelia, ja on tehnyt sitä sionistisen liikkeen alkamisesta saakka vuonna 1896, jolloin lordi Rothschild rahoitti ensimmäisen siionistisen konferenssin!

Israel perustettiin Illuminaattien periaatteilla ja vallalla vuonna 1948 ja sen johto on jatkunut katkeamattomana tähän päivään Illuminaatin käsissä. (Cutting Edge Ministries ei ole antisemitistinen eikä Israelin vastainen [Lue NEWS1010 ja NEWS1064]. Me kyllä täysin ymmärrämme Sak.13:8:n merkityksen ja tiedämme, että Jumala sallii Antikristuksen pettää nyky-Israelin Illuministinen johto ja heidän seuraajansa  - 2/3 kansasta - mutta tulee varjelemaan 1/3-jäännöksen [Ilm.12:6,17] niin, että kun Jeesus tulee toisen kerran, Hän tulee Israelille, joka tunnistaa Hänet Messiaanaan [Sak 12:10].

Palatkaamme nyt Mr. Rosenbergin valistuneesen protestointiin:

Mr. Rosenberg esittää rohkeasti, että Israelin lippu on erikoislaatuinen illuministinen symbooli, Siionin Viisaiden Pöytäkirjat. (engl. The Protocols of the Learned Elders of Zion) Mr. Rosenberg on aivan oikeassa ja olen hämmästynyt hänen kyvystään oivaltaa ja ymmärtää. Niin kovin harvat tämän päivän maailmassa ja vielä harvemmat Israelissa ymmärtävät, että nykyinen tapahtumien kulku Lähi-Idässä. - ja muualla maailmassa - etenee maailmanlaajuisen suunnitelman mukaan tuottaa Uuden Ajan Kristus [Antikristus. Kuten osoitamme uutisessa NEWS1429 amerikkalainen CIA-illuminismi hallitsee Israelia samaan aikaan kun Venäläinen KGB-illuminismi hallitsee Palestiinalaista johtajaa Arafatia. Siten dialektisen prosessin parhaan tradition mukaisesti Illuminaatti hallitsee konfliktin molempia osapuolia siten saaden aikaan muutoksen, jota he todella haluavat. [Lue NEWS1529 päästäksesi selville mikä on lopullinen päämäärä].

Kuitenkin ei ainoastaan ole tyrmistyttävää havaita, että Israelin lippu on Valaistuksen Mestareiden symbooli - jonka vuoksi pääkallon ja sääriluiden salaseuran jäsen (Skull & Bones adept) presidentti Bush tarkoituksella poseerasi sen edessä - vaan se on myös Siionin Viisasten Pöytäkirjan täydellinen symbooli. Jotta voisit arvostaa tämän paljastuksen koko vaikutusta, meidän on tarpeen puhua jonkin aikaa näistä pöytäkirjoista, että voisit täysin ymmärtää tätä symboliikkaa.

SIIONIN VIISASTEN PÖYTÄKIRJAT

Kuuntele alkuperäistä Illuminaatin yleissuunnitelmaa, jota virheellisesti kutsuttiin Siionin Viisasten Pöytäkirjoiksi (Protocols of the Learned Elders of Zion.) Sen sijaan että se olisi juutalaisten johtajien maailmanhallintasuunnitelma, tämä dokumentti on todellisuudessa Illuminaatin suunnitelma luoda maailmanhallitus, talous ja saatanallinen uskonto ja se tunnetaan UMJ:nä. Syy että se kirjoitettiin ohueksi peitteeksi juutalaisten salaliitolle valloittaa maailma heidän messiaalleen oli, että siten tämä dokumentti kertakaikkiaan tulisi häväistyksi ja unohdetuksi. Kun maailman ihmisten suuret joukot olivat hylänneet Pöytäkirjat, illuministit saattoivat käyttää sitä aivan vapaasti suunnitelmanaan kuinka saavuttaa globaalinen hallitus, uskonto ja talous ja niin heidän Uuden Ajan Kristuksensa voisi nousta ja ottaa hallinnan.

Siionin Viisaiden Pöytäkirjat on maailman historian röyhkein saatanallinen dokumentti! Se systemaattisesti listaa kaikki ne vaiheet, jotka tarvitaan UMJ:n ja sen supermiehen Antikristuksen tuottamiseksi. On ilmeistä, että nämä suunnitelmat perustaa Antikristuksen valtakunta, ovat niin nerokkaasti laaditut ja kirjoitetut, että ne voivat olla vain henkioppaiden yliluonnollista työtä automaattikirjoituksen välityksellä.
Pöytäkirjat on järjestetty seuraavalla tavalla:

Muinaisten mysteerien poliittiset puitteet voidaan selvästi nähdä varhaisessa 20. vuosisadan dokumentissa SIIONIN VIISAIDEN PÖYTÄKIRJAT. Vaikka monet väittävät, että juutalaisten salaliitto on tämän dokumentin alkulähde, sen todennäköisimmin kokosi Prieure’ de Sion. Seuraavassa peruskohdat:

1.    Suunnitelma maailman hallintaan.
2.    Vapaamuurarillisen valtakunnan tuleminen.
3.    Siionin veren kuningas,…Daavidin suvun juurista.
4.    Juutalaisten kuningas on oleva oikea paavi.
5.    Maailman hallitsija on oleva kansainvälisen kirkon patriarkka.
(Hogan, Jean Baptiste, as quoted by Holy Blood, Holy Grail, p. 193.)

Tutkikaamme nyt joitakin osuvia lainauksia, että tutustuisit sen kaltaisiin suunnitelmiin kuin Pöytäkirjat tuovat esiin siten tehden mahdolliseksi sinulle tarkemmin päätellä pääkallon ja luiden seuran Bushin luonnetta, kun hän tarkoituksella poseeraa Israelin lipun heksagrammin edessä, joka on Siionin Viisaiden Pöytäkirjojen väkevä symbooli. Muista, että Pöytäkirjat on ainakin 100 vuotta vanha.

TERRORISMIN KÄYTTÖ HALLITUSTEN KURISSA PITÄMISEKSI

"Lyhyesti tiivistääksemme järjestelmämme hallitusten kurissa pitämiseksi, meidän pitää näyttää voimamme yhdelle niistä terroristisilla yrityksillä ja kaikille, jos sallimme yleisen nousun mahdollisuuden meitä vastaan, me vastaamme Amerikan tai Kiinan ... pyssyillä." [Protocol 7, World Wide Wars , Paragraph 6]

"In a word, to sum up our system of keeping the governments ... in check, we shall show our strength to one of them by terrorist attempts and to all, if we allow the possibility of a general rising against us, we shall respond with the guns of America, or China ..." [Protocol 7, World Wide Wars , Paragraph 6]

Onko mikään ihme, että Bush johtaa nyt Amerikkaa globaalissa ponnistuksessa "terrorismia" vastaan? Onko mikään ihme, että Bush uhkaa "lopettaa valtiot", jotka tukevat ja/tai rohkaisevat terrorismia? [Read NEWS1542] New Age-kirjailija Bill Cooper esitti lopullisen suunnitelman saavuttaa globaali hallitus toisella tavalla. Hän sanoi:

Is it any wonder that President Bush is now leading America in a global effort against "terrorism"? Is it any wonder that Bush is threatening to "end the states" who sponsor and/or encourage terrorism? [Read NEWS1542] A New Age author, Bill Cooper, stated the final plan to achieve global government another way. He said:

"salaiset seurat suunnittelivat jo niin varhain kuin 1917 keksiäkseen keinotekoisen uhkan ... saadakseen ihmiskunnan yhdistymään yhden maailman hallituksessa, jota he kutsuvat UMJ:ksi." [Behold A Pale Horse, p. 27]

Maailmanlaajuinen terrorismi on ilmeisesti "keinotekoinen uhka" joka on luotu UMJ:n eli antikristuksen valtakunnan saavuttamiseksi. Mutta taas kerran Raamatun profetia tarkasti ja peloittavasti ennusti tämän tapahtumien käänteen! Antaessaan merkkejä joista Hänen kansansa tietäisi ajan lopun olevan lähellä, Jeesus mainitsi "terrorin" yhtenä merkeistä. Kuuntele:

"Nation will rise against nation, and kingdom against kingdom. There will be mighty and violent earthquakes, and in various places, famines and pestilences ... and there will be sights of terror ..." [Luke 21:10-11; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary.]

Global Terrorism is obviously the "artificial threat" created to achieve the New World Order, the Kingdom of Antichrist. But, once again, Biblical prophecy accurately and eerily predicted this turn of events! In giving signs by which His people would know the End of the Age is near, Jesus listed "terror" as one of the signs. Listen:

"Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan,
11. ja joka puolella on suuria maanjäristyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja. Kauhistuttavia asioita tapahtuu, ja taivaalla näkyy suuria ennusmerkkejä.


"Nation will rise against nation, and kingdom against kingdom. There will be mighty and violent earthquakes, and in various places, famines and pestilences ... and there will be sights of terror ..." [Luke 21:10-11; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary.]
"Signs of terror" - eikö tässä ole sanottu kaikki tämän maailmanlaajuisen terrorisminvastaisen sodan näkymistä? Taas kerran Raamattu osoittaa, että se on otettava kirjaimellisesti.

LISÄÄ SANOJA PÖYTÄKIRJOISTA KOSKIEN TERRORIA

"... Kansat ovat lammaslauma ja me olemme niille susia. Ja te tiedätte mitä tapahtuu, kun sudet saavat otteen laumasta? ..... On toinenkin syy miksi he sulkevat silmänsä: sillä me lupaamme heille jatkuvasti palauttaa kaikki heidän vapautensa, jotka olemme ottaneet heiltä, heti kun olemme tukahduttaneet rauhan viholliset ja kesyttäneet kaikki osapuolet ..... Ei kannata sanoa mitään siitä kuinka kauan heidän on odotettava vapauksiensa palauttamista ...." [Protocol #11 -- The Totalitarian State]

Älkää erehtykö siitä mihin tämä sota terroria vastaan on meitä johtamassa - suoraan totalitarismiin! Enemmän terroria:

"... kun maailman kansat ovat vielä tainnuksissa ja terrorin ja epävarmuuden tilassa siitä, että vallankumous on tapahtunut tosiasia, heidän pitäisi kertakaikkiaan huomata, että me olemme niin vahvoja, niin voittamattomia, niin ylenpalttisesti täytettyjä voimalla, että missään tilanteessa emme välitä heistä vähääkään ja siispä kaukana siitä, että kiinnittäisimme huomiotamme heidän mielipiteisiinsä tai toiveisiinsa, me olemme valmiita ja kykeneviä murskaamaan vastustamattomalla voimalla kaikki mielenosoitukset aina ja kaikkialla siitä, että me olemme ottaneet haltuumme kaiken mitä halusimme ... Sitten pelolla ja vavistuksella he sulkevat silmänsä kaikelle ja tyytyväisinä odottavat mikä tulee olemaan kaiken sen loppu. [Ibid.; Emphasis added above]

Kun amerikkalaiset tuijottivat silkalla kauhulla (in sheer terror) WTC:n kaksoistornien ja Pentagonin sortumista 11.9. he alkoivat sulkea silmänsä kaikelle muulle paitsi mitä hallitus ja massamedia halusivat heidän uskovan. Vielä nytkin "pelolla ja vavistuksella he sulkevat silmänsä kaikelle ja tyytyväisinä odottavat mikä tulee olemaan kaiken sen loppu." Juuri kuten Pöytäkirjojen henkioppaat ovat ennakoineet, amerikkalaiset ovat sulkemassa kollektiiviset silmänsä iloisesti myyden vapauksia "luvatusta rauhasta ja turvallisuudesta". Ben Franklinin sanat tähän tilanteeseen tänään kaikuvat oudon selkeinä:

"Ne jotka luopuvat vapauksista savuttaakseen turvallisuuden eivät ansaitse vapautta eikä turvallisuutta."

Kun luin suunnitelmasta "palauttaa kaikki heidän vapautensa, jotka olemme ottaneet heiltä, heti kun olemme tukahduttaneet rauhan viholliset ja kesyttäneet kaikki osapuolet", saatoin vain muistella Bushin rohkeaa huomautusta tähän ilmiöön. Mietipä tätä uutista:
As I read the plan to "keep promising them to give back all the liberties we have taken away as soon as we have quelled the enemies of peace and tamed all parties", I could only hearken back to President Bush's bold statement to this effect. Consider this news report:

LYHYT UUTINEN: "Turvallisuudella korkea hinta: Kongressi haluaa tarkempaa tutkimusta", The Providence Journal, September 25, 2001, P. A1, A10.

NEWS BRIEF: "High price to pay for security: Congress wants closer examination", The Providence Journal, September 25, 2001, P. A1, A10.

"Puheessa kansalle viime viikolla Bush julisti uuden sodan "vapauden ja pelon välillä" ja vakuutti käyttävänsä kaikkia mahdollisia resursseja vapauttaakseen maailman terrorismista. Mutta kun tähän haasteeseen vastataan, niin monet Yhdysvalloissa ainakin väliaikaisesti menettävät joitakin vapauksiaan ja yksityisiä oikeuksiaan."

Bush on jo noudattamassa tätä Pöytäkirjojen suunnitelmaa sanoessaan, että "monet Yhdysvalloissa ainakin väliaikaisesti menettävät joitakin vapauksiaan ja yksityisiä oikeuksiaan"! Mr. Rosenberg ampuu suoraan maaliin kun hän sanoo, että Bush tarkoituksella viestitti uskollisuuttaan illuministiselle dokumentille, joka tunnetaan Siionin Viisasten Pöytäkirjoina. (The Protocols of the Learned Elders of Zion.)
Koska kaiken tämän suunniteltu päämäärä on menestyksellisesti toteuttaa antikristus! Sinua on nyt ennalta varoitettu.
Since the planned goal of all this planned in to successfully stage Antichrist! You have now been forewarned.

VIELÄ LISÄÄ SANOJA PÖYTÄKIRJOISTA KOSKIEN TERRORIA

"... meidän täytyy luoda kiihoitusta (ferments), epäsopua (discord) ja vihamielisyyttä (hostility) ....vehkeilyllämme (by our intrigues) me sekoitamme kaikki langat, jotka olemme ulottaneet kaikkien valtioiden kabinetteihin poliittisten ja taloudellisten sopimusten  ja lainavelvoitteiden avulla. Onnistuaksemme tässä meidän täytyy käyttää suurta oveluutta ja ymmärrystä (cunning and penetration) neuvotteluissa ja sopimuksissa, mutta koskien sitä mitä kutsutaan viralliseksi kieleksi, meidän tulee pitäytyä päinvastaiseen taktiikkaan ja omaksua rehellisyyden ja itsetyytyväisyyden (complacency) naamari. Täten kansakuntien ihmiset ja hallitukset, joita olemme opettaneet katsomaan vain ulkopuolta siitä mitä heille esitämme, edelleen hyväksyvät meidät ihmisrodun hyväntekijöinä ja pelastajina." [Ibid., Lihavoinnit lisätty]

Kun Cutting Edge esittää, että Bushin hallitus on on osa luotua sunnitelmaa, jonka kautta vapautemme perustuslain takaamat oikeutemme hävitetään [NEWS1533], me perustamme tämän uskomme tämän kaltaisiin ja moniin muihin UMJ:n suunnitelman ilmoituksiin tuottaa antikristus.

Edelleen Siionin Viisasten Pöytäkirjat kertovat meille, että kansalainen ei voi luottaa yhtään mihinkään mitä johtajat heille kertovat! "Menestyksen perustekijä politiikassa on sen hankkeiden salaisuus: diplomaatin sanat ja teot eivät saa olla sopusoinnussa."
Meidän ei pitäisi hämmästyä, kun FBI pidättää arabeja tässä maassa ilman syytteitä ja niin salaisesti, että ei yksikään lakimies eikä uhrin läheinen saa tietää missä heitä pidetään! Suuressa "hankkeidensa salaisuudessa" tämä hallitus alkaa ryöstää "epäillyiltä" ne perusoikeudet, jotka aina on myönnetty syytetylle, myös ei-kansalaiselle. [http://www.rense.com/general18/sda.htm]

HE KÄÄNTÄVÄT IHMISKUNNAN YLÖSALAISIN KAUNIILLA JA MAHTAVILLA PUHEILLAAN!

"Kun tulemme valtakuntaamme niin meidän puhujamme selittävät suuret ongelmat, jotka ovat kääntäneet ihmiskunnan ylösalaisin saattaakseen sen lopuksi hyväntahtoisen hallintamme alaiseksi. Kuka sitten enää milloinkaan epäilee, että kaikki nämä ihmiset olivat lavalla meidän ohjauksessamme poliittisen suunnitelman mukaan, jota kukaan ei ole osannut arvata monien vuosisatojen saatossa? [End of Protocol No. 13 ]

Presidentti Clinton varapresidentti Al Goren avustamana käytti koko 8 vuoden presidenttikautensa sellaisten suurten ongelmien selittämiseen, jotka ovat "kääntäneet ihmiskunnan ylösalaisin". Clinton ja Gore esittivät ympäristöasioita kuten globaali lämpeneminen, asuinympäristön katoaminen, lajien kuoleminen sukupuuttoon ja monia muita ympäristömurheita. Bush ja Ashcroft kuitenkin ovat astuneet rooliinsa maailmanlaajuisessa terrorismissa, joka on viimeinen ponnistus maailmanhallituksen tulemiseksi. Joka päivä he väittävät, että maailmanlaajuinen terrorismi on "kääntänyt ihmiskunnan ylösalaisin".

Amerikkalaisten enemmistöllä ei ole aavistustakaan siitä, että heitä on "ohjattu lavalla poliittisen sunnitelman mukaan", joka nyt on ollut käynnissä yli kaksi vuosisataa! Amerikan julkinen koulutusjärjestelmä on tehnyt likaisen työn kouluttamalla ihmisiä, jotka eivät osaa lukea tai kirjoittaa kiinnittääkseen huomiota siihen mitä on käynnissä. Tämän päivän kansalaisia ei myöskään ole koulutettu kriittisen ajattelun taidossa, eivätkä he tunne kylliksi historiaa huomatakseen sen ansan, johon Bush ja Ashcroft ovat meitä viemässä! Paperilla Bushilla on kaikki ne diktatoriset valtuudet, jotka Stalin milloinkaan omisti. Hän vain ei ole vielä päättänyt aktivoida näitä valtuuksia. Kun ihmisten oville aletaan koputtaa keskiyöllä  ja esittää pidätysmääräyksiä, jotka on allekirjoittanut Kotimaan Turvallisuus (Homeland Security), he huomaavat liian myöhään, että ovat allekirjoittaneet oman kuolemantuomionsa. Tuohon aikaan Amerikan vapaudet ja perustuslailliset oikeudet tullaan romuttamaan ja kaiken tämän on tekevä kristillinen, myötätuntoinen, konservatiivinen republikaaninen hallitus, joka puheissaan kiivaasti väitti, että terrorismin vastaista sotaamme ei voida käydä vapauksiemme kustannuksella! Kuinka ironista!
Ajattele tätä otetta mahtavasta puheesta, joka liittyy tähän syöksyyn kohti diktatuuria terrorin vastaisen taistelun varjolla. "Lisäksi massojen ja yksilöiden ohjailemisen taito ovelasti manipuloidun teorian ja sanahelinän, yleensä elämän määräilyn ja kaiken laisten muiden metkujen avulla, joista tavalliset ihmiset eivät ymmärrä mitään, kuuluvat yhtälailla hallitsevan luokkamme eksperteille." [Protocol #4; Korostukset lisätty]

Presidentti Bush on pitänyt joitakin kauneimpia ja liikuttavimpia puheita mitä ikinä olen kuullut, erityisesti virkaanastujaistensa aikana pitämä [NEWS1463 ja NEWS1464] ja WTC:n ja Pentagonin hyökkäysten jälkeinen puhe [NEWS1543]. Hänen kaunis ja mahtava puhetaitonsa on juuri sitä mitä Pöytäkirjat kuvailevat!

YHDESSÄ TOIMIVAN ILLUMINISTISEN LEHDISTÖN - MASSAMEDIAN - VALTA

"Meidän täytyy pakottaa pakanoiden hallitukset toimintaan laajasti ymmärretyn suunnitelmamme edellyttämään suuntaan ... täten edustamme julkista, salaisesti johdattelemaamme mielipidettä tuon niin sanotun "suuren vallan"- lehdistön avulla, joka harvoin poikkeuksin on jo käsissämme. [Protocol #7]

Jokaisen amerikkalaisen tulee ymmärtää, että koko kansallinen lehdistö on Illuminaatin hallinnassa ja sallii sinun kuulla vain niitä "uutisia" joita sinun odotetaan kuulevan. Hyvin pian kaikki vaihtoehtoiset uutislähteet tullaan ajamaan alas. Tuo aika tulee aina vain lähemmäksi.
"Saadaksemme julkisen mielipiteen käsiimme, meidän on saatava se sekasorron tilaan (state of bewilderment) tuomalla esiin joka puolelta niin monia ristiriitaisia mielipiteitä ja niin kauan aikaa, että se riittää sekoittamaan keskivertoihmisen pään tässä labyrintissa ja näkemään että on parasta, kun ei omista minkäänlaista mielipidettä poliittisissa asioissa." [Protocol #5]

Nyt ymmärrät miksi sunnuntaiaamun TV-ohjelmat ovat täynnä "puhuvia päitä", jotka niin täyttävät radioaallot mielipiteillä joka asiasta, että keskiverto ihminen on täysin hämmentynyt siitä, mikä on totuus! Tämän kaltaiset TV-ohjelmat nähtiin ennalta yli 100 vuotta sitten Siionin Viisaiden Pöytäkirjoissa.

Kun yhdistät em. puhetaidon mahdin keskusteluun massamedian roolista ymmärrät paremmin seuraavan osan suunnitelmaa:
"Johtajuutemme pääkohde koostuu tästä: heikentää julkinen mieliala kritiikillä, johtaa se pois vastarintaa nostattavista pohdiskeluista, kääntää pois mielen voimat kohti teeskenneltyä taistelua ja tyhjää kaunopuheisuutta (eloquence). Kaikkina aikakausina niin maailman kansat kuin yksilötkin ovat hyväksyneet sanat tekojen asemesta, sillä he ovat tyytyväisiä kun on show-meininkiä ja harvoin pysähtyvät tekemään huomioita  seuraavatko teot lupauksia julkisella näyttämöllä. Siksi meidän tulee perustaa show-instituutioita ..." [Protocols #5; reiterated in Protocol #10; Korostus lisätty]

Tämä yksi kappale kertoo meille kaiken mitä on tarpeen tietää molempien puolueiden poliitikoista, kun he vähitellen johdattavat meitä UMJ:een. Heillä on harkittu tarkoitus "heikentää" meidän mielemme ja "kääntää meidät pois" (distract) "teeskenneltyjen" (sham) puheiden ja "tyhjän kaunopuheisuuden" avulla. Kummallakin puolella on vaikka miten monta poliitikkoa, jotka sopivat tähän kuvaukseen. Puhu, puhu ja puhu vieläkin enemmän, on etevän poliitikon motto.

Tänä päivänä puhe koskettaa aina isänmaallisuutta, sokeaa isänmaallisuutta. Juuri kuten oli Clintonin aikana niin samoin me toimimme Bushin kanssa tänä päivänä: me hyväksymme "sanoja tekojen asemesta" ja "harvoin pysähdymme tekemään huomioita seuraavatko teot lupauksia julkisella näyttämöllä". Amerikkalaiset ovat lampaita valmiita kerittäviksi.

Edelleen lehdistön oli määrä täyttää eräs hyvin tärkeä tarve tässä suunnitelmassa, jatkuvan konfliktin tarve suunnitellun muutoksen aikaan saamiseksi. Kuuntele Pöytäkirjojen tätä osuutta: 

"Tämän päivän valtioiden hallinnassa on suuri voima, joka luo ajattelun liikkeen ihmisissä, tuo voima on lehdistö. Lehdistön rooli on jatkuvasti osoittaa tarpeita, joiden otaksutaan olevan ehdottoman välttämättömiä ... ja luoda tyytymättömyyttä." [Protocol No. 2] Tämä kappale oli pohjana uutisellemme  NEWS1154 "Huonot uutiset suunniteltu peloittamaan meitä". Lehdistön oletetaan pitävän meidät sekasorrossa (in turmoil), koska Pöytäkirjojen tekijät uskoivat lujasti, että "konflikti saa aikaan muutoksen ja sunniteltu konflikti saa aikaan suunnitellun muutoksen". [Hegeliläinen oppi jota ensiksi kannatti eräs vapaamuurari vuonna 1823 ja antoi sitten käsitteen Hegelille]. Koska kuljemme Suunnitelman mukaan kohti globaalin, diktatorisen hallinnon laskettua muutosta, hallinnon joka on vertaansa vailla historiassa mitä tulee valtaan ja sortoon - siispä tarvitsemme runsaasti suunniteltua konfliktia ruokkimaan meitä päivittäin. Sotia, sanomia sodista, luokkaristiriitoja ja monia muita huonojen uutisten herkkupaloja tulvii tajuntaamme päivittäin. Tämä on Suunnitelma.

"SUUNNATTOMIEN MITTOJEN" DIKTATUURIN PERUSTAMINEN

"Nämä lait tulevat poistamaan yksi kerrallaan kaikki mukavuudet ja vapaudet, jotka ovat olleet sallittuja ... ja meidän valtakuntamme tullaan tuntemaan tyranniasta, jolla on niin suunnattomat mittasuhteet, että milloin tahansa ja kaikkialla se pyyhkäisee pois jokaisen ... joka vastustaa meitä teoin tai sanoin."

[PROTOCOL 5 -- TYRANNIA JA NYKYAJAN EDISTYS]

Millaisia "lakeja" tämä Pöytäkirjojen kohta ennalta näkee, jotka "poistavat yksi kerrallaan kaikki mukavuudet ja vapaudet, jotka ovat olleet sallittuja"? USA:n isänmaanystävän laki (The USA Patriot Act) ja siihen liittyvän lainsäädännön kohdat tulevat olemaan lopullinen vapauksiemme ja perustuslaillisten oikeuksiemme eliminointi. Pidä mielessä sanani.

Ymmärsitkö millainen on se diktatuuri (tyrannia), jonka Illuminaatti on suunnitellut jokaiselle valtiolle, kun ne on tuotu Antikristuksen hallintaan?

" ...tyrannia, jolla on niin suunnattomat mittasuhteet, että milloin tahansa ja kaikkialla se pyyhkäisee pois jokaisen ... joka vastustaa meitä teoin tai sanoin."

Edelleen valtaan päästyään heillä on suunnitelma "pyyhkäistä meidät pois". Sinua on ennalta varoitettu ja kirjoitus on hyvin selvästi luettavissa seinällä. Ainoa kysymys on kiinnitätkö sinä siihen huomiota? Vai oletko niin kiinni investointisuunitelmissasi, jalkapallopeleissä ja muilla elämäsi alueilla juuri nyt, että et tahdo kuulla mitään totuutta, varsinkaan "huonojen uutisten" totuutta?
Pian Bushin hallitus lähtee liikkeelle vihollisiaan vastaan tekosyynä taistella "kotimaan terrorismia" vastaan ja tulee yrittämään heidän "pois pyyhkäisemistään". Kun he lähtevät liikkeelle, he lähtevät ensiksi niitä vastaan, joilla ei ehkä ole vahvoja perhesiteitä, tai niitä joilla ei ole paljon alaisia, mutta pian he tulevat jokaista vihollistaan vastaan, joista tärkein on fundamentalistinen uudesti syntynyt kristitty.
Koska tämä vähitellen kiristäminen tulee seuraamaan Hitlerin mallia, voisimme lopettaa erään saksalaisen toisinajattelijan, joka oli yksi viimeisistä pidätetyistä,  kuuluisalla lainauksella. Hän sanoi: "Kun he tulivat hakemaan juutalaisia, en puhunut mitään, koska en ollut juutalainen. Kun he tulivat hakemaan katolisia, en puhunut mitään, koska en ollut katolinen. Ja kun he tulivat hakemaan minua, ei jäänyt ketään jäljelle puhumaan."

Herää Amerikka! Fundamentalisti-kristittyjen jotka kunnioittavat Jumalan Sanaa ja elävät sen mukaan pitäisi herätä nyt näkemään, että tämän presidentin hengellinen ja poliittinen hedelmä on illuministinen eikä kristillinen [Lue NEWS1314, NEWS1398, NEWS1451, ja NEWS1540]. Jokainen joka rakastaa perustuslakia ja uskoo, että hallituksemme tulisi tiukasti pitäytyä siihen, leimataan nyt "kotimaiseksi terroristiksi" ja on pidätysjonossa odottamassa sopivaa aikaa. Kristittyjen täytyy rukoilla varjeluksen aitaa (Job 1:2) ja varjeluksen tulimuuria (Sak.2:5) johtajiensa ympärille päivittäin. Kaikkien kristittyjen tulee liittyä yhteen ryhmänä, jotka huolehtivat toisistaan, jotka nostavat ison metelin, jos joku heidän joukostaan äkkiä katoaa. Kuljemme kohti vaarallisia (desperate) aikoja juuri kuten Jeesus ennusti tapahtuvan Matt. 24. luvussa antikristuksen viimeisten synnytystuskien aikana.

Paperilla presidentti Bush on vaatinut ja saanut diktatoriset valtuudet. Alamme kuulla kidutuksista FBI:n käsissä, ["FBI Considers Torture As Suspects Stay Silent (FBI harkitsee kidutusta kun epäillyt vaikenevat)", The Times, U.K., October 22, 2001], pidätyksistä ilman syytteitä, ilman lakimiehiä ja ilman pidätettyjen nimiä ["Everybody's Got Their Own Terrorist", by Al Martin, http://www.rense.com/general18/sda.htm]. Jopa CIA on alkamassa vakoilla amerikkalaisia kotimaassa. [The Christian Science Monitor, December 17, 2001, "CIA. expands it watchful eye to U.S."].

FBI ja CIA näyttävät olevan yhdistämässä voimansa ja resurssinsa muodostaakseen amerikkalaisen vastineen venäläiselle KGB:lle, joka on ollut kaikkein peloittavin voima venäjän kansaa vastaan yli 70-vuotisen kommunistisen sorron ajan.

Muista että keskiverto saksalainen ei milloinkaan tuntenut minkään uhkaavan itseään ja kuitenkin Hitler oli alkamassa käynnistää holokaustiaan juutalaisia, fundamentalisti-kristittyjä ja muita yhteiskunnan ala-arvoisia jäseniä vastaan [Dr. Wolf Wolfensberger, "The New Genocide of Handicapped and Afflicted People" kirja joka tämän päivän Amerikassa oli liian kuuma kustannettavaksi]. Keskiverto sakasalainen ei tuntenut mitään poikkeavaa Hitlerin yhteiskunnassa ennen kuin pommit alkoivat pudota, vaikka kymmenet tuhannet ihmiset alkoivat kadota lopullisesti.

Amerikka on luisumassa alas samaa polkua! Tässä ja nyt!

Älköön kukaan sanoko, että me emme varoittaneet sinua siitä, että tämä ilmeisesti kristitty, myötätuntoinen republikaaninen presidentti pettää sinua. Totisesti Jeesus oli oikeassa ennustaessaan että lopun ajan leimaa antava tavaramerkki on vertaansa vailla oleva hengellinen petos! (Matt.24:4, 11 ja 24)

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.
Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
35 Elizabeth Street
Attleboro, MA 02703-2031
TAKAISIN