Todellinen syy miksi Intian ja Pakistanin kuohunta ja ydinsodalla yhkailu on tärkeää -- Kiina suojelee pääsyä hänen uudelle valtatielleen. Profeetalliset merkitykset ovat suunnattomia!


Alaotsikko: Kun uutisten huomio on keskittyneenä Intian ja Pakistanin väliseen sotaan jota rakennellaan pitkin Kashmirin rajaseutuja, kukaan ei raportoi Kiinan peikosta, ei myöskään siitä kuinka tärkeä kiinalaisille on suojella uusi moottoritie jonka he ovat rakentaneet, jotta he voisivat valloittaa Lähi-Idän toteuttaen näin Ilmestyskirjan profetian.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Joulukuun 13. päivän terrori-iskusta lähtien Intian Parlamenttiin, uutiset eivät ole olleet hyviä. Intian tiedustelupalvelu on toistuvasti syyttänyt hyökkäyksestä terroristeja jotka toimivat kiistanalaisen Kashmirin ulkopuolelta, mikä tarkoittaa että Pakistania syytetään epäsuorasti, koska sen hallitus on avustanut ja yllyttänyt näitä terroristeja jotka haluavat vapauttaa Kashmirin Intian hallinnasta. Tarkastellaanpa joitakin asiaankuuluvua uutisotsikoita ennenkuin me aloitamme analyysimme.

UUTISKATSAUS: "Me olemme valmiit ydinsotaan", Nigel Rosser, News and City, 12.1.2001.

"Jännitys Intian ja Pakistanin välillä kasvoi tänään kun tuhannet kilpailevat sotilaat keskittyivät rajalle, ja Delhin sotilaskomentaja sanoi, että hänen maansa oli valmis taistelemaan joko tavanomaisin asein tai ydinasein... Kenraali S. Padmanabhand sanoi, että sotaisa tilanne kehittyi rajalla... Kenraali sanoi, että Intian armeija oli täysin valmistautunut mihin tahansa tavanomaisin asein käytävään yhteenottoon Pakistanin kanssa, sekä oli valmis tekemään vastaiskun ydinaseilla mikäli Pakistan käyttäisi niitä ensin. Hän sanoi, että ydinsota olisi 'katastrofaalinen' koko alueelle, mutta lisäsi että jokaista maata joka käyttäisi ydinaseita Intiaa vastaan tultaisiin 'rankaisemaan niin ankarasti' että eloonjääminen olisi kyseenalaista."
Nyt, nämä ovat uutisia jotka on suunniteltu nostamaan hiuksesi pystyyn! Itse asiassa, tämän uutisen pitäisi saada Raamattua tuntevat ihmiset ajattelemaan ydinsodan profetiaa Lähi-Idässä Lopun aikoina: "Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä." [Jooel 2:30-32].

Paikka josta tämä profetia puhuu on Lähi-Itä, sen jälkeen kun Israel on palannut takaisin omaan maahansa. Jumala ennustaa, että ennen "Suurta ja peljättävää Herran päivää" -- joka on seitsemän vuotta kestävä Ahdistuksen aika, aluetta tulee kohtaamaan sota jonka vaikutukset ovat tyrmistyttäviä: "...ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita..."

Ydinaseet varmasti luovat "savupatsaita", ja ne varmasti saavat aikaan tulisia olosuhteita, kuumempia kuin Auringon pinta. Ydinräjähdykset myös nostavat niin paljon pölyä ilmakehään että kuu muuttuu punaiseksi ja aurinko himmenee.

Täten, meidän ei pitäisi olla kovin yllättyneitä nähdessämme ydinaseilla uhkailua uutisissa; varsinkin kun maailma on lähellä Antikristuksen ilmestymistä. Tarkastakaamme lisää uutisia:

UUTISKATSAUS: "Intia uudistaa uhkauksensa ydinsodasta", Makhdum Ali, Paknews.com, 11.1.2002.

"LAHORE, PAKISTAN, 11.1.2002 -- Intia, pahamaineisen sisäministerinsä kanssa Washingtonissa on taas lisännyt jännitystä alueella. Tällä kertaa Intialainen Kenraali S. Padmanabhand sanoi 'sotaisan' tilanteen olevan käynnissä, lisäten, että 'tilannetta voidaan hyvinkutsua vakavaksi'. Kenraali myös sanoi, että Intia on valmis sotaan, tavanomaiseen tai ydinsotaan. Aikaisemmin pääministeri määräsi miljoona Intian armeijan sotilasta sijoittumaan asemiin pitkin Pakistanin rajaa väittäen, että 'Intia haluaa rauhaa'."
Kun tämä ja muut uutiset raportoivat, että Intia oli sijoittanut miljoona sotilasta pitkin Intian ja Pakistanin rajaa Kashmirissa, toiset uutisraportit ilmoittivat että Pakistan oli alkanut vetää pois avainjoukkojaan Afganistanin ja pakistanin väliseltä rajalta -- jossa ne olivat avustaneet USA:n joukkoja -- ja kuljettaa niitä Intian vastaisella rajalle. Koska Intialla on yli kaksinkertainen määrä sotilaita Pakistaniin verrattuna sekä ylivoimainen aseistus, meidän ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, että Pakistan haluaa poliittista ratkaisua kun taas Intia haluaa sotaa.

UUTISKATSAUS: "Intia aikoo valloittaa Pakistanin mikäli sota puhkeaa", Jim Rarey, Rense.com, 13.1.2002.

"KOLKATA (IANS) -- Intia tulee miehittämään Pakistanin hallinnoiman Kashmirin jos sota puhkeaa, sanoi intialainen ministeri."
Jos Intia todella ottaisi haltuunsa Pakistanin hallitseman osan Kashmiria, sekä Kiina että Illuminati löytäisivät itsensä keskeltä suurta profeetallista ongelmaa, syystä jonka me kerromme myöhemmin. Pidä tämä ajatus mielessäsi koska me palaamme siihen myöhemmin tässä artikkelissa.

UUTISKATSAUS: "Intian merivoimat pattitilanteessa Pakistanin kanssa", Rense.com, 16.1.2002.

"NEW DELHI (REUTERS) -- Intian merivoimien johtaja vahvisti keskiviikkona, että hänen joukkonsa olivat täysin mobilisoidut osana maan jännittynyttä pattitilannetta Pakistanin kanssa. 'Kaikki kolme armeijan siipeä on täysin mobilisoitu. Me olemme valmiit, laivat on aseistettu, tankattu ja varustettu.', kertoi Amiraali Madhavendra Singh ensimmäisessä lehdistötiedotuksessaan sen jälkeen kun pattitilanne alkoi. 'Laivasto on lähtövalmiina', hän sanoi. Hän ei suostunut vahvistamaan tai kieltämään mahdollista ydinaseiden olemassaoloa intialaisissa sotalaivoissa."
Toistaiseksi, tällaiset uutiskatsaukset on mainittu Intian ja Pakistanin välisen konfliktin yhteydessä. Kuitenkin, se mitä tavallinen amerikkalainen ei ymmärrä -- koska heille ei ole kerrottu -- on se, että Kiina on kaikkein kiinnostunein osapuoli tässä mahdollisen sodan skenaariossa. Kuuntele seuraava uutinen:

UUTISKATSAUS: "Kiina ja Pakistan uudistavat puolustus-yhteistyö -sopimuksensa", The News-Pakistan, 16.1.2002.

"PEKING -- Kiina ja Pakistan uudistivat tiistaina sitoumuksensa jatkaa yhteistyötä puolustussektorilla. Molempien maiden sotilasvirkamiehet keskustelivat keinoista edelleen vahvistaa yhteistyötään. Pakistanin puolta johti Kenraali Muhammad Aziz; Kiinan puolta Kenraali Fu Quanyou. Puolustuslähteet kertoivat APP:lle, että keskustelut käytiin ystävällisessä ilmapiirissä ja että molemmat osapuolet päättivät jatkaa olemassaolevaa kahdenvälistä yhteistyötä puolustuskysymyksissä."
Vastoin useimpia median kirjoituksia, tällä Kashmirin kuohunnalla on kolme mahdollista osapuolta: Intia, Pakistan ja Kiina. Huomioi tämä uutinen Kiinan roolista tässä konfliktissa. Itse asiassa, kaikki nämä kolme valtiota kontrolloivat Kashmiria! Huomioi seuraava uutinen:

UUTISKATSAUS: "Kashmir vauhdittaa Intian ja Pakistanin välistä kilpailua", Reuters, 5.1.2002.

"Intia, joka hallitsee 45 prosenttia kiistanalaisesta territoriosta, pitää tätä olennaisena osana valtiotaan. Pakistan, joka kontrolloi kolmasosaa aluetta, vaatii toteuttamaan YK:n vuonna 1948 tekemän päätöksen jossa kansanäänestyksellä määritettäisiin kashmirilaisten tahto. Kiina omistaa jäljelle jääneen osan Kashmirista. Maassa on noin 13 miljoonaa ihmistä, heistä 77% on muslimeja."
Täten, kaikki kolme valtiota kontrolloivat Kashmirin eri osia; Intia melkein puolta. Katsotaanpa nyt karttaa nähdäksemme missä Kashmir on, ja kuinka Intia, Pakistan ja Kiina sopivat tähän skenaarioon joka kehittyy meidän päivittäisissä uutisissamme.


Jos Kashmir olisi itsenäinen maa, sinä näet kuinka Pakistanin asema konfliktissa Intian kanssa olisi sotilaallisesti huono. Pakistanin valtaväylä Kiinaan kulkee kapean Khunderabin solan läpi, pitkin Karakorumin valtatietä, joka kulkee myös Karakorumin solan läpi (muista että nämä solat ovat tärkeitä Lopun aikojen tapahtumissa). Intialla, toisaalta, on pitkä raja Kashmirin kanssa idässä kuten Kiinalla lännessä. Siksi, sinä voit nähdä miksi on sotilaallisesti merkittävää että Pakistan kontrolloi Kashmirin pohjoista kolmannesta ja Kiina loppuja pohjoisosia. Intia hallitsee Kashmirin eteläosaa.

Siksi, tämä pieni alue maailmassa on näyttämö mahdolliselle yhteenotolle kolmen vallan -- Intian, Kiinan ja Pakistanin -- kesken; kaikilla näillä on ydinaseita. Ja, usko minua, Kiina on hyvin kiinnostunut Kashmirista Khunjerabin ja Karakorumin solien vuoksi. Huomioi tämä uutinen:

UUTISKATSAUS: "Kiina lähettää useita laivueita uusia hävittäjäkoneita Pakistaniin", Kamran Khan, The International News - Pakistan, 8.1.2002.

"KARACHI -- Historiallisessa mutta kuuluttamattomassa kehityksessä, Kiinan Kansantasavalta vähensi sotilaallista epätasapainoa Intian ja pakistanin välillä lähettämällä viisi laivaa, jotka oli lastattu upouusilla taistelukoneilla ja niihin liittyvillä tarvikkeilla, Karachin satamaan; näin vahvisti vanhempi pakistanilainen viranomainen. Erikseen, Kiinan hallitus toimitti varaosia pakistanille Karakorumin valtatietä pitkin, hieman ennenkuin lumi loi esteitä tälle tärkeälle yhteydenpitoväylälle Pakistanin ja Kiinan välillä, ennen joulua."
Huomaa, että Kiina vei strategisia varaosia Pakistaniin Karakorumin valtatietä pitkin ennenkuin lumi sulki solan. Huomaa myös, että tätä solaa kuvataan "tärkeäksi yhteydenpitoväyläksi Pakistanin ja Kiinan välillä." Sinä tulet myöhemmin tietämään kuinka tärkeä tämä väylä on Kiinalle. Itse asiassa, tämä nykyinen potentiaalinen konflikti koskee ainoastaan Karakorumin solaa ja valtatietä.

Nyt me tiedämme, että Kiinalla on tärkeä osa tässä Kashmirin kiistassa. Salli meidän tutkia allaolevaa artikkelia:

UUTISKATSAUS: "Kiina: ei niin piilossa oleva lohikäärme terrorisodassa", Center for Security Policy, 3.1.2002.

"WASHINGTON D.C. -- Jos Pakistan ja Intia joutuvat ydinsotaan tulevina päivinä, kumpaakin maata syytettäisiin tuhon aiheuttamisesta. Todellinen vastuullinen, kuitenki, olisi Kiina... Loppujen lopuksi, se oli Kiina joka auttoi Pakistania kehittämään atomipommin. Ilman Kiinan tietotaitoa, henkilökuntaa ja teknologiaa, Pakistanilla ei varmasti olisi tänään atomipommia. Kiina ja Pohjois-Korea ovat myös olleet rakentamassa Pakistanin ballistista ohjusjärjestelmää. Washington Timesin mukaan kiinalaisten toimittamat M-11 -ohjukset -- jotka Pakistan on nimennyt uudelleen Shaheen-ohjuksiksi ja varustanut ydinkärjillä ellei peräti lämpöydinkärjillä -- on asetettu valmiiksi Intiaa vastaan."
Nyt, miksi kommunistinen Kiina antaisi ydinaseteknologiaa Pakistanille, tietäen hyvin, että Pakistanin tiedustelupalvelu on yhtä radikaali kuin Osama bin Laden, ja että se saattaisi antaa näitä aseita hänelle, tai muille muslimimaille kuten Irakille tai Iranille. Joku saattaisi väittää että Kiinalla on pitkä historia niiden maiden kiusaamisessa jotka ovat myötätuntoisia Amerikalle. Varmasti, tässä teoriassa on varmasti paljon perää, mutta se ei kerro koko totuutta.

Palapelin toinen palanen on siinä tosiasiassa, että Presidentti Bush laajensi Kiinan kauppa-oikeuksia antamalla sille suosituimman maan aseman, vaikka hän tiesi hyvin että Kiina on aiheuttanut epävakaisuutta koko alueelle aseistamalla Pakistania, tietäen että Pakistan voisi mahdollisesti aseistaa Osama bin Ladenia, Irakia ja Irania. Ilmeisesti, tämä teknologia varustaisi juuri niitä terroristeja joita vastaan Presidentti juuri nyt taistelee. Sitten, miksi Bushia ei häirinnyt Kiinan sekaantuminen, niin että hän olisi kieltänyt antamasta Kiinalle tätä suosituimmuus-asemaa?

On mahdollista, että globaali Illuminati, jolle Bush tekee työtä, on todella iloinen siitä että Kiina aseistaa Pakistania ydinaseilla. Pidä mielessäsi tämä mahdollisuus, koska me palaamme tähän artikkelin lopussa.

Raamatun profeetalliset täyttymykset tässä konfliktissa

Merkittävin profeetallinen täyttymys tässä koko episodissa on se, että tämä konflikti tekee Kiinalle mahdolliseksi toteuttaa joitakin tärkeitä Raamatun Lopun aikoja koskevia profetioita!! Salli meidän tutkia asiaankuuluvia profetioita nähdäksemme olisivatko asiat todella näin.

"Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minä kuulin äänen tulevan kultaisen alttarin neljästä sarvesta, Jumalan edestä, ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella." Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä. Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta; minä kuulin niiden luvun." [Ilm. 9:13-16].
Tämä uskomaton profetia kertoo meille, että eräs Jumalan rangaistuksista on päästää irti neljä suurta demonista enkeliä jotka ovat olleet sidottuina jossakin Eufrat-virran läheisyydessä, luultavasti jossain toisessa ulottuvuudessa, jossa enkelit ja demonit ovat. Nämä enkelit johtavat suurta 200 miljoonan miehen vahvuista armeijaa.

Tämä ei ole ainoa kerta jolloin me näemme demonisten olentojen johtavan suurta armeijaa taisteluun Suuren ahdistuksen aikana. Ilmestyskirja 16:13-14:ssa me näemme, että demoniset henget hallitsevat Antikristusta ja Väärää Profeettaa, ja että ne menevät kaikkialle maailmaan eksyttämään maailman johtajat jotta he kokoontuisivat Megiddon laaksoon Harmageddonin taisteluun. me menemme tässä vähän asioiden edelle, mutta me haluamme osoittaa, että demonisille olennoille annetaan lupa eksyttää ihmisten mielet Suuren ahdistuksen aikana, suostuttelemaan ihmisten päämiehet johtamaan joukkonsa taisteluun.

Palataanpa nyt takaisin Ilmestyskirja 9:13-16:een. Me näemme että 200 miljoonan miehen armeijan sallitaan surmaavan kolmasosan maailman väestöstä!! Toisin sanoen, tämä 200 miljoonan miehen armeija on varustettu joukkotuhoaseilla joita on kolmea tyyppiä: ydinaseet, kemialliset aseet ja biologiset aseet. Tämä uskomaton armeija, joka koostuu uskomattoman suuresta miesmäärästä, kykenaa tappamaan kolmasosan kaikista ihmisistä!

Lopuksi, huomioi että Jumala paljastaa tässä kappaleessa, että Hän on valmistellut nämä neljä mahtavaa enkeliä tiettyä hetkeä varten: tämä tietty hetki kuvataan sanoilla "hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen." Toisin sanoen, Jumala on määrännyt, kauan aikaa sitten, tietyn päivän, kuukauden ja vuoden jolloin tämä invaasio alkaa! Jumalalla on täydellinen kontrolli. Kaikki minkä me tiedämme on se, että tämä tapahtuu seitsemän vuotta kestävän Ahdistuksen aikana, luultavasti viimeisen 3,5 vuoden aikana joka tunnetaan nimellä Suuri ahdistus.

Nyt, kun me palaamme kappaleeseemme Ilmestyskirjan luvussa 9, me saamme lisävalaistusta siitä kenen tämä armeija saattaisi olla, ja mistä se tulee. Mennäänpä nyt seuraavaan jakeeseen saadaksemme lisää informaatiota tästä uskomattomasta armeijasta:

"Ja tämänkaltaisilta minusta näyttivät hevoset ja niiden selässä istujat näyssä: ratsastajilla oli tulipunaiset ja tummansinervät ja tulikivenkeltaiset haarniskat; ja hevosten päät olivat kuin leijonain päät, ja niiden suusta lähti tuli ja savu ja tulikivi. Näistä kolmesta vitsauksesta sai kolmas osa ihmisistä surmansa: tulesta ja savusta ja tulikivestä, jotka lähtivät niiden suusta. Sillä hevosten voima oli niiden suussa ja niiden hännässä; niiden hännät näet olivat käärmeitten kaltaiset, ja niissä oli päät, joilla ne vahingoittavat." [Ilm. 9: 17-19].
Useimmilla Raamattukoululaisilla on ollut suuria vaikeuksia tämän kappaleen ymmärtämisessä, koska Apostoli Johannes kuvaa tämän armeijan tavalla joka ei ole meille selvä. Ennenkuin me yritämme selventää tämän kuvauksen merkitystä, mennäänpä eteenpäin Ilmestyskirjassa, kohtaan jossa me näemme tämän armeijan ylittävän Eufrat-joen:
"Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille."
Tässä kuudennen maljan tuomiossa, me näemme että Eufrat kuivataan sitä tarkoitusta varten, että sallittaisiin "Idän kuninkaiden" ylittää tämä joki 200 miljoonan miehen armeijansa kanssa. Idän kuninkaat. Mikä maa Israelin itäpuolella kykenisi kokoamaan 200 miljoonan ihmisen armeijan? On vain yksi maa: Kiina.

Kiina voi koota 200 000 000 miehen armeijan!! Viime vuosikymmeninä Kiina on toteuttanut ankaria lakeja, sellaisia että perheessä saa olla vain yksi lapsi. Koska perinteinen kiinalainen kulttuuri suosii poikia, kiinalaiset vanhemmat ovat kaikessa kiljaisuudessa surmanneet tyttövauvoja, niin että he voisivat yrittää uudestaan ja saada pojan. Kiina on nyt siinä tilanteessa jossa sillä on kymmeniä miljoonia miehiä enemmän kuin naisia. "Tämä sukupuolinen epätasapaino johtaa 70 miljoonan nuoren miehen ylijäämään Kiinassa vuoteen 2000 mennessä. Tämä tilanne voisi täyttää Johanneksen profetian 200 miljoonan miehen armeijasta joka tulee idästä ja joka taistelee Harmageddonin sodassa." ["The Signature Of God: Astonishing Biblical Discoveries", Grant Jeffrey, s. 198].

Jos me ymmärrämme, että tämä itäinen armeija on Kiinasta, katsokaamme sitten Ilmestyskirjan lukua 9:17-19. Meille kerrotaan, että näillä ratsastajilla oli "tulipunaiset ja tummansinervät ja tulikivenkatkuiset" haarniskat. Meidän täytyy kysyä itseltämme, millaisia värejä nämä voisivat olla?

Jos sinä olet katsellut kiinalaista taidetta, sinä huomaat että näitä värejä käytetään runsaasti! Nämä ovat perinteisiä kiinalaisia värejä.

Sitten, me luemme että valta tuhota kolmasosa ihmiskunnasta tulee niiden suusta ja hännästä. Jätetään hetkeksi syrjään vaikeus siinä, että tätä tapahtumaa kuvataan "ratsastajilla jotka ratsastavat hevosen selässä". Jos sinä olet koskaan nähnyt helikopterin tai lentokoneen ampuvan ohjuksia alapuoleltaan, ohjuksen aikaansaama savupilvi saa sen näyttämään siltä ikäänkuin ohjus olisi tullut koneen peräpäästä.

Jos tämä Kiinan armeija, marssien idästä, olisi varustettu joukkotuhoaseilla, he voisivat helposti tappaa kymmeniä miljoonia ihmisiä matkallaan Israeliin.

Salli meidän tutkia sitä reittiä jota tämä hirvittävä armeija saattaisi käyttää matkallaan Israeliin. Me tiedämme jo, että tämä tulee idästä, mutta sitten, Ilmestyskirja 16:12:ssa me hyumaamme, että se ylittää Eufrat-joen joka on kuivunut.

Mitkä ovat ne maat joiden läpi -- tai joiden läheltä -- Kiinan armeijan täytyy kulkea matkallaan Eufrat-joelle? Ja vielä tärkeämpää, paljonko näissä maissa on väkeä?

Kiinan armeijan täytyisi edetä seuraavien maiden läpi, tai hyvin läheltä niitä. Pohjois-Kiina on se paikka josta tämän suunnattoman armeijan täytyisi aloittaa marssinsa, kuten sinä näet Kiinan kartasta yläpuolella. Super-valtatie on merkitty punaisella. Sitten, kun tie ylittää Kiinan rajan, se jatkuu Kiinan hallitsemalle alueelle Kashmirissa, läpi pakistanin kontrolloiman Kashmirin ja sieltä Karakorumin valtatielle! Sitten, tie menee länteen seuraavien valtioiden läpi:

Muista, että tämä 200 miljoonan ihmisen armeija tappaa kolmasosan maailman ihmisistä. Tämänhetkisestä väkiluvusta laskettuna tämä tarkoittaisi yli kahta maijardia ihmistä. Kuitenkin, tähän mennessä ainakin neljäsosa maapallon ihmisistä on kuollut Jumalan aikaisempien tuomioiden aikana, mikä tarkoittaa että "vain" 1,5 miljardia ihmistä kuolisi tämän armeijan etenemisen seurauksena.

Kun me katsomme ne maat joiden poikki tai joiden vierestä tämä armeija kulkee, me näemme kaksi hyvin mielenkiintoista seikkaa. Ensiksi, me näemme Intian, jonka väestö on hiukan yli miljardin. Jos Intia alkaisi siirtää armeijaansa kohdatakseen Kiinan armeijan, olisi hyvin todennäköistä että Kiina kostaisi kaikilla joukkotuhoaseillaan. Intia tuhottaisiin.

Toiseksi, Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma visioi maailman kaikkien muslimien -- niitä on miljardi -- tuhoamisen, koska he uskovat liian voimakkaasti vain yhteen Jumalaan, niin että he eivät koskaan hyväksyisi New Age -Kristusta (=Antikristusta). On mielenkiintoista huomata että suurin osa etelä-Venäjän väestöstä on muslimeja, joten he olisivat tuhon kohteina.

Kuitenkin, tämän 200 miljoonan miehen armeijan eteneminen johtaa siihen että kolmasosa maapallon ihmisistä kuolee. Täten, silloin kun armeija saavuttaa Jerusalemin, sillä on paljon voittoja ja paljon verta käsissään. Me uskomme että tämä nykyinen kiista Kashmirista (Pakistanin, Intian ja Kiinan välillä) on profeetallisesti merkittävä. Kiina saattaa vain toimia varmistaakseen sen, että hänen pääsynsä Karakorumin solaansäilyy tukevasti hänen tai Pakistanin käsissä. Jos tämä tilanne todella räjähtäisi käsiin ja Pakistan häviäisi sodan sekä olisi vaarassa menettää tämän tärkeän vuoristosolan hallinnan, Kiina mitä suurimmalla todennäköisyydellä menisi sotaan mukaan kaikilla aseillaan.

Muista yksi tärkeä asia: sinä et voi arvostella näitä tapahtumia logiikan pohjalta, et historian pohjalta etlä sen pohjalta, että "mikä käy järkeen", koska tämä tapahtuma niinkuin monet muutkin tapahtumat Ahdistuksen ajassa tapahtuvat siitä huolimatta onko niissä järkeä tai ei. Nämä asiat tapahtuvat koska Jumala on määrännyt niiden tapahtuvan; demoniset isännät ensin eksyttävät maailman johtajat ja sitten ne kokoavat heidät sotaan, taistelemaan Kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan. Tämä on se hetki maailman historiassa jolloin Jumala tuhoaa syntiset Maan päältä. Kuuntele erittäin tärkeää Lopun ajan profetiaa joka on annettu Jesaja 13:9:ssä: "Katso, Herran päivä tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset."

Jumala tuhoaa syntiset Maan päältä, valmistaen sen Jeesuksen Kristuksen 1000-vuotista valtakuntaansa varten. Maa puhdistetaan syntisistä, aivan niin kuin kirurgi puhdistaa sen alueen jossa hän aikoo operoida. Jumala käyttää ihmisen syntistä luontoa tuhotakseen toisia ihmisiä. Jumalan ei tarvitse henkilökohtaisesti tuhota syntisiä sodan avulla; kaikki mitä Hänen tarvitsee tehdä on olla pidättämättä pahaa enää kauempaa, ja ihmiset tappavat toisiaan miljardein. Kun tappaminen alkaa, ihmisiä jotka suorittavat teurastuksen hallitsee sama tappamisen kiihko josta on raportoitu kommunistisissa maissa vuosia. Kiina voisi jatkaa iskujaan Intiaan niin kauan kunnes ketään ei olisi enää elossa. Tämä on kuva sodankäynnistä joka puhkeaa Suuren ahdistuksen aikana.

Sitten kun Kiinan armeija saavuttaa Jordanian ja Israelin välisen rajan, he ovat lähellä Jerusalemia. Välittömästi tämä armeija alkaa piirittää Jerusalemia. Harmageddonin taistelu on valmis alkamaan. Katsotaanpa Raamatusta kohtaa Ilmestyskirja 16:13: "Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista."

Okkultismin valtakunnassa, yleinen seuraus demonisesta riivauksesta on vihreä pallonmuotoinen objekti joka leijuu ilmassa ja kulkee osanottajien suusta sisään ja sieltä taas ulos. Silloin kun objekti menee suuhun ja katoaa, tämä henkilö saa välittömästi kouristuksia ja kokee ruumiista poistumis -kokemuksen. Ilmeisesti, tämä on sen tyyppinen demoninen riivaus, että sen näkyvällä ilmentymällä on väri joka yleisesti yhdistetään sammakoihin -- vihreä.

Me näemme, että nämä epäpuhtaat henget hallitsevat ensin Antikristusta ja Väärää profeettaa, ja sitten ne menevät kaikkialle maailmaan vetäen ihmisiä taisteluun Jumalaa, itse asiassa Jeesusta Kristusta vastaan. Sitten, jakeesta 16 me luemme: "Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon." [Ilm. 16:16].

Tämä on taistelu Megiddon tasangolla, jossa Jeesus Kristus henkilökohtaisesti pelastaa Jerusalemin suurimmalta armeijalta joka on koskaan kokoontunut maailmassa. Me näemme Jeesuksen Kristuksen ilmestyvän taivaista pyhiensä kanssa. Hän ainoastaan sanoo sanan, ja kaikki sotilaat kuolevat välittömästi. Me näemme verilöylyn Ilmestyskirja 19:11-21:ssä.

Jakeessa 15 me näemme jotakin hyvin mielenkiintoista. Me näemme Jeesuksen käyttäytyvän kuten sellainen joka tallaa Jumalan vihan ja suuttumuksen viinikuurnaa. Viinirypäleet jotka murskaantuvat Hänen jalkojensa alla, ovat kuitenkin ihmisiä jotka ovat kapinoineet Häntä vastaan. Ilmestyskirja 14:14-20:ssa me näemme tämän kuvan uudestaan, mutta tässä me näemme, että kun Taivaallinen enkeli iskee tuomion sirpillä, vero näistä 200 miljoonasta miehestä nousee uskomattomalle tasolle. Kuuntele jae 20. "Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän." Tämä matka on noin 200 mailia. Toisin sanoen, kun näiden 200 miljoonan miehen veri vapautetaan välittömästi Jeesuksen Kristuksen sanalla, tämä veri nousee hevosten kuolainten korkeudella ja virtaa noin 330 kilometrin päähän. Koska Megiddon laakso on noin 14 x 20 mailia, me voimme nähdä että virta, niinkuin mahtava joki, virtaa huomattavan matkan laakson ulkopuolelle. [Tämä on merkittävä asia. Cutting Edge tulkitsee, että teksti Ilmestyskirjan luvussa 14 ja 19 kuvaa samaa asiaa. Näin tapahtumat Ilmestyskirjassa eivät aina kulje kronologisessa järjestyksessä. Tämä avaa Ilmestyskirjan tulkinnalle aivan uusia ulottuvuuksia. Suom. huom.]

Jeesus kertoi, että eräs Lopun ajan merkki olisi Jerusalemin piiritys.

"Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä." [Luuk. 21:20].

"Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan." [Sakarja 12:2-3].
Huomioi sanat "...ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan." Tämä profetia Jerusalemista vihollisten piirittämänä, joka on niin vakava tilanne että josta ainoastaa Messias voisi heidät pelastaa, on hyvin tunnettu juutalaisten keskuudessa, erityisesti näinä päivinä. Itse asiassa, he odottavat että Messias pelastaisi heidät Jerusalemia ympäröiviltä armeijoilta, ennenkuin he julistavat hänet messiaaksi. Minä uskon että Venäjän hyökkäys Israeliin tarjoaa tällaisen "Jerusalemin piirityksen", josta Antikristus heidät pelastaa. Tämä tapahtuma käy toteen todennäköisesti ennen seitsemän vuoden Ahdistuksen aikaa.

Kun Jumala henkilökohtaisesti tuhoaa nämä armeijat, koko juutalainen yhteisö antaa tästä kunnian Antikristukselle, ja seuraavat häntä hämmennyksellä, pelolla ja kunnioituksella. Luultavasti tässä vaiheessa ortodoksijuutalaiset rabbit antavat arvonimen Messias Antikristukselle.

Kaikki tämä tapahtuu kauan ennenkuin kiinalaiset kuljettavat nämä valtavat joukot pitkin super-valtatietä kohti Israelia. Tietääkö Presidentti Bush ja hänen Uuden maailmanjärjestyksen kumppaninsa, että toimenpiteet joihin he ovat ryhtyneet johtaa tämän uskomattoman super-valtatien valmistumiseen, joka kuljettaa tällaisen valtavan armeijan Kiinasta Israeliin? Minä uskon, että tämä sota Afganistanissa on käyty jotta varmistettaisiin se, että tämän super-valtatien loppupätkä olisi rakennettu siihen mennessä jolloin Kiinan armeija olisi valmis lähtemään liikkeelle; tämä tapahtuu seitsemän vuotta kestävän Ahdistuksen ajan lopussa. Edelleen, minä uskon että tämä nykyinen Intian ja Pakistanin välinen kuohunta lavastettiin, jotta varmistettaisiin se, että osa Kashmiria pysyisi Pakistanin ja Kiinan kontrollissa; tai jos sinä katsot tilannetta Intian näkökulmasta, Intia saattaa yrittää kaapata Kashmirin Pakistanin hallusta estääkseen Illuminatin suunnitelman rakentaa valmiiksi tämä super-valtatie. Intia on Israelin läheinen liittolainen, joten se ei mielellään ottaisi osaa suunnitelmaan tuhota Israel. Edelleen, Intian täytyy nähdä tämä koko suunnitelma suurena uhkana eloonjäämiselleen. [Nyt tämä menee mielenkiintoiseksi: on mahdollista että Intia ei ole Illuminatin ohjauksessa. Kenties tämän vuoksi Kiina tulee tuhoamaan Intian edetessään kohti Israelia. Minä olen kirjoittanut artikkelin "Tyyntä myrskyn edellä? " osoitteeseen suomi8.html, jossa toivoin että Suomikaan ei olisi Illuminatin ohjauksessa silloin kun Antikristus alkaa käyttämään valtaansa oikein toden teolla. Jos toiveeni toteutuu, Suomi tuhottaisiin samalla tavalla kuin Intia, mutta suomalaiset saisivat kohdata Jumalan ilman Pedon merkkiä. Suom. huom.]

Täten, Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma visioi Kiinan valloittavan Lähi-Idän, ja se tapahtuu juuri niinkuin Raamattu ilmoittaa. Länsimaista, varsinkin amerikkalaista rahaa on luultavasti käytetty tämän super-valtatien rakentamiseen. Ennenkuin he aloittivat sen rakentamisen, kiinalaisten viranomaisten oli täytynyt saada lupa kaikilta itsenäisiltä valtioilta joiden läpi tämä tie kulkee.

Illuminati luultavasti suunnitteli tämän tien ja lahjoi kiinalaiset tukemaan tätä. Tapahtumat tänään Afganistanissa sekä Intian ja Pakistanin välillä on yksinkertaisesti tähdätty saattamaan loppuun tämä super-valtatie sekä varmistamaan pääsy Karakorumin solaan! Tämä profetia lausuttiin melkein 2000 vuotta sitten, ja meillä on etuoikeus olla se sukupolvi joka näkee tämän tapahtuvan. [Vaikka miljardit kuolevat, Cutting Edge käyttää termiä "etuoikeus". Hienoa! Suom. huom.]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1602Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin