Talviolympialaiset 2002 -- Äiti Maan palvontaa Antikristus-symbolien kanssa huomiota herättävällä tavalla!


Alaotsikko: "Light the Fire Within" (=Sytytä tuli sisällesi) ja "Children of Light" (=Valon lapset) ovat mustan magian illuministisia termejä jotka viittaavat tulevaan Antikristukseen! Nämä ovat kaikkein räikeimpiä Antikristus-symbolien esittelyjä joita on koskaan nähty olympialaisissa.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Talviolympialaisten pata paljastettiin: teräksen ja lasin rakennelma kaikuu vuoden 2002 teemaa: 'Sytytä tuli sisällesi'"
"Eräs kaikkein tunnetuimmista olympialaisten symboleista, olympiatulen pata paljastettiin Rice-Eggles:in olympiastadionilla. 35,7 metrin korkuinen rakennelma on tehty lasista ja teräksestä, ja se painaa 18160 kiloa. Olympiatuli on suunniteltu padan keskelle ja se kuiskaa Salt Laken vuoden 2002 teemaa: 'Sytytä tuli sisällesi'. Teräsrakennelma kohoaa 40 metrin korkeuteen ja sitä ympäröi kolmiomainen sinertävä lasi joka kuvaa jäätä. 7,3 metrin korkuinen kiekki nähdään kaikkialta laaksosta ja se muistuttaa meille kaikille kilpaurheilun hengestä.

Design kuvaa kilpailujen silmin nähtävää tulen ja jään identiteettiä. Padan jäiset lasisiivet nousevat spiraalimaisesti ylös kohdatakseen olympialiekin punaisen tulen. Padan muoto valittiin kilpailujen hienostuneen teeman mukaan: 'Sytytä tuli sisällesi'... sen kyky sovittaa yhteen tulen ja jään käsite olivat avain-elementtejä."
Koska me emme ole tutkineet tarpeeksi tätä pata-rakennelmaa, sinun täytyy odottaa kunnes me voimme kommentoida sitä. Kuitenkin, tämä kuvaus kertoo meille varmasti, että tämä pata on varmasti erilainen kuin se mitä käytettiin edellisissä olympialaisissa Sydneyssä.

Tämä kappale antaa meille jonkinverran mielenkiintoista informaatiota.

 1. Olympialaisten teema on "Sytytä tuli sisällesi" -- New Age -doktriinissa jokaisella ihmisellä on potentiaalinen "jumaluus" sisällään; tämä tekee jokaisesta "jumalia", jos me vain kykenemme "nostamaan tietoisuuden tasomme" siihen pisteeseen jossa me voimme hyväksyä (New Age-) Kristuksen. Niistä ihmisistä jotka ovat onnistuneet nostamaan tietoisuuden tasoaan -- ovat sytyttäneet tulen sisälleen -- sanotaan että he ovat "sopivia vastaanottajia Kristukselle". [Uutinen 1052].

  Täten, vuoden 2002 talviolympialaisten teema on, että ihmiskunnan täytyy nostaa hengellisen tietoisuuden tasoaan siihen pisteeseen jossa he voivat ottaa vastaan New Age -Kristuksen sitten kun hän ilmestyy. Jokaisen ihmisen maan päällä täytyy nostaa tietoisuuttaan pisteeseen jossa he muuttuvat hengellisistä "jääkuutioista" hengelliseksi "tuleksi".

 2. Teräsrakennelma joka tukee pataa on 130 jalkaa korkea ja se on valmistettu "sinertävästä lasista joka edustaa jäätä" -- Minusta tämä on hyvin mielenkiintoista, sillä "13" on okkultistinen hengellisen kapinoinnin ja turmeluksen luku, ja se on 10 x 13 jalkaa korkea. Kymmenen edustaa okkultismissa Täydellistä miestä, henkilöä joka on tehnyt itsestään täydellisen rituaalien, meditaation ja lukuisten syntymisten kautta. Pata on hyvin tärkeä koska se on säiliö jonka sisällä noita tai velho valmistaa taikajuomia rituaalejaan varten; pata on passiivinen kunnes sen alle laitetaan tuli, ja sitten siitä tulee aktiivinen agentti jossa useat taikahuoman valmistusaineet reagoivat kuumuuden kanssa jotta juomalle tulisi juuri oikea koostumus.

  Pata on myös seksuaalinen symboli, joten se on pakanallinen käsite "Uuden maailmanjärjestyksen syntymiselle". Edelleen, Olympia-padan muoto on pyöreä. Pakanallisessa opissa pyöreä "symboloi henkeä, se kuvaa koko kosmosta -- kaikkea mikä on hengellistä, kaikkea jota kaikki taivaiden valtakunnat syleilevät." [Frederick Goodman, "Magic Symbols", s. 17]. Huomaa: tämä on mustan magian kirja.

  Täten, padan pyöreä muoto symboloi "henkeä, koko kosmosta". Nyt sinä tiedät miksi se on 130 jalkaa korkea, ja se huippu vertauskuvallisesti saavuttaa taivaat.

  Nyt, kuuntele "pystysuoran" okkultistinen selitys, jota symboloi pystysuora liekki: "Pystysuora myös symboloi henkeä, kuvaa liikettä ylhäältä alas -- Taivaasta maahan tai Taivaasta Helvettiin." New Age -kirjallisuus opettaa, että oikealla hetkellä, silloin kun ihmiskunta on valmis ottamaan hänet vastaan, New Age -kristus lähettää hengellisen valaistumisen Logoksen mestareilta jostain Plejadien tähdistöstä. Tuli edustaa tätä luciferilaista hengellistä valaistumista.

  Täten, pata, 7,3 metriä korkean liekin kanssa sisältää sekä pystysuoran että ympyrän symboliikkaa. Kirjaimellisesti, tämä symboliikka osoittaa kohti aikaa jolloin Logoksen mestarit laskeutuvat maahan ajattoman viisautensa kanssa, valaisten koko ihmiskunnan hengellisellä tulellaan. Sitten nousee lopullinen Maailman Opettaja saattaakseen päätökseen Äiti Maan asukkaiden hengellisen muutoksen.

 3. Virallinen olympialaisten visuaalinen identiteetti on "Tulesta ja jäästä". -- Pakanat ajattelevat että maailma on luotu neljästä perus-elementistä: tulesta, vedestä, maasta ja ilmasta.

 4. "Padan jäiset lasisiivet nousevat spiraalimaisesti ylös kohdatakseen olympia-liekin punaisen tulen." -- Koska jää on itse asiassa vettä, vertauksuva tarkoittaa tule ja veden kohtaamista. Okkultistisen opin mukaan, tulta edustaa pyramidi jonka kärki osoittaa ylös kun taas vettä edustavan pyramidin kärki osoittaa alas. Joku voisi ajatella että tuli ja vesi ovat niin vastakkaisia että ne eivät koskaan voisi yhdistyä; loppujen lopuksi, vettähän käytetään tulen sammuttamiseen. Tai, tuli muuttaa veden höyryksi.


  Kuitenkin, okkultistisen opin mukaan, tietyissä olosuhteissa tuli ja vesi voivat maagisesti yhdistyä. Kuuntele kun Goodman selittää:
  "Salli meidän kuvitella, että sen sijaan että räjähtäisi tulistetuksi höyryksi, nämä kaksi yhdistyvät harmoniassa... Ne moudostavat maagisen symbolin jota on vuosisatojen ajan kutsuttu Salomonin sinetiksi. Me huomaamma, että tässä sinetissä me voimme jäljittää symbolisia muotoja ilmalle ja maalle jotka ovat syntyneet tulen ja veden liitosta." [s. 78-79].
  Tietysti, Salomonin sinetti ei ole mitään muuta kuin heksagrammi, eräs kaikkein voimallisimmista ja pahimmista symboleista.

  Huomioi, yläpuolella, okkultistinen uskomus, että kun tuli ja vesi muodostaa heksagrammin, muodostuu kolmiomainen muoto maalle ja ilmalle. Täten, kun tuli ja vesi maagisesti yhdistyvät, ne muodostavat toiset kaksi elementtiä joista maailma on luotu: ilma ja maa. Täten, "Uusi taivas ja uusi maa" on maagisesti muodostettu! Itse asiassa, tämä on New Agen suunnitelma luoda Antikristuksen valtakunta. Puhuen tästä asiasta, Alice Bailey sanoo: "Uusi taivas ja uusi maa on tulossa." ["The Reappearance of the Christ", s. 149].


  Täten, kun tuli ja vesi kohtaavat olympialaisissa padan kautta, ne vertauskuvallisesti -- maagisesti -- muodostavat heksagrammin, joka vuorollaan muodostaa "Uuden taivaan ja uuden maan" New Age -Kristukselle! Mitä symboliikkaa! Muista tämä lainaus: "Todellinen maaginen symboli on kuva joka kätkee sisäisen merkityksen. Tämä merkitys on juonikkaasti piilotettu muodon taakse jonka useimmat ihmiset luulevat ymmärtävänsä." [Goodman, s. 6]. Olympia-pata on täten kaikkein maagisin symboli.
  "Maagisesti puhuen, kolme (kolmio) oli muodostunut ensin neljäksi (neljä alkuainetta) ja sitten kuudeksi (Salomonin sinetin kuusi sakaraa). Kuitenkin, normaaleissa olosuhteissa tuli ja vesi eivät sekoitu , ja meidän täytyy siksi kuvitella yhdistävän viidennen elementin olemassaolo. Aivan kuvion keskellä, jotkut maagiset diagrammit kuvaavat tämän täplällä. Toiset diagrammit valitsevat heksagrammin sisätilan tälle kaikkivoivan elämänvoiman perikuvalle." [s. 79].

  Tämän vuoksi, vaikka kukaan ei itse asiassa nähnyt heksagrammia, Salomonin sinettiä läsnä olympialaisissa, kaikki okkultistit maailmassa tietävät että tällainen on luotu tulen ja veden maagisessa liitossa. Antikristuksen valtakunta -- Uusi maailmanjärjestys -- oli täten maagisesti symboloitu.
Avajaisseremoniat -- voimakasta saatanallista symboliikkaa

Avajaisseremonia oli liikuttava kokemus useimmille osallistujille ja niille jotka katsoivat televisiota. Kuitenkin, kristityt joiden korvat ovat herkistyneet heidän luettuaan Cutting Edgen materiaalia, valpastuivat ohjelman monista kohdista. Salli meidän nopeasti tarkastaa tämän ohjelman perus-elementit.

Luistelurata oli täynnä hahmoja jotka oli puettu lakanoihin joiden läpi puhalsi ilma, tehden niistä aavemaisten hahmojen näköisiä. Lapsi luisteli näyttämön läpi mukanaan selostus: "Nyt saapuu valon lapsi." Tämä lapsi pitää lyhtyä, ja sitten hän tapaa toisen henkilön joka oli pukeutunut punaiseen ja kantaa punaista lyhtyä symboloiden termiä "Tuli sisällä".

Lopussa koko luistelurata on täynnä Valon lapsia jotka kantavat lyhtyjä. He näyttivät ilmestyvän yhtä aikaa. Selostaja sanoi: "Nyt täällä ovat kaikki Valon lapset."

Me olemme jo tunnistaneet merkityksen sanalle "Tuli sisällä" -- tämä on okkultistinen uskomus että jokaisella ihmisellä on sisällään jumaluus ja että heidän täytyy ainoastaan "Nostaa tietoisuuden tasoaan" ymmärtääkseen sen että he ovat jumalia. Sitten kun Antikristus saapuu Maailman Opettajana, hänen kaikkein tärkein päämäärännsä tulee olemaan kaikkien ihmisten tietoisuuden tason nostaminen "Suuren harppauksen" kautta, jonka saa aikaan hänen läsnäolonsa ja hänen erittäin suuri okkultistinen voimansa.

Termi "Valon lapsi" on hiukan mutkikkaampi, mutta täysin ymmärrettävissä kunhan sinä tunnet okkultistiset uskomukset. Jotta ymmärtäisit mitä "Valon lapset" ovat, meidän täytyy kääntyä New Age -kirjailija Shirley McCunen puoleen:

"Valon lapset ovat palanneet Maahan ja valmistautuvat viimeiseen neljästä taistelusta, sillä kolme aikaisempaa he ovat voittaneet pimeyden poikia ja tyttäriä vastaan... On tunne spiraalimaisesta laskusta -- taloudellisessa, hengellisessä, fyysisessä ja sosiaalisessa mielessä. Pian me olemme saavuttaneet pohjattoman kuilun, kaikkein syvimmän hetken ihmiskunnan epätoivossa... Mestarit näkevät tulevaisuuteemme ja tämä periodi lopulta koettelee kaikkia sieluja Maan päällä, pakottaen heidät valitsemaan valon tai pimeyden. Lopullisesti, tämä taistelu käydään meidän sieluistamme. On tuomion aika... keitä ovat nämä Valon pojat ja tyttäret jotka ovat tulleet Maan päälle ottamaan osaa tähän lopulliseen taisteluun? Ovatko he jo täällä? Miltä he näyttävät? Ensi silmäyksellä, kaikki ilmestyvät ihmiset näyttävät samoilta... siis, jos jokainen näyttää samalta, missä nämä ihmiset ovat?" [Shirley McCune, "The Light Shall Set You Free", s. 42].
Kun minä luin tämän kuvauksen "Valon lapsista" jotka ovat palanneet Maahan taistellakseen lopullisessa kiivaassa taistelussa ihmisten sieluista, minä pystyin ainoastaan ajattelemaan Ruth Montgomeryä ja "Vaeltajia" joista hänen henkioppaansa kertoi hänelle. Kuten nämä Valon lapset, Vaeltajat ovat palanneet Maan päälle jälleensyntymis-prosessista auttaakseen ihmiskuntaa sen siirtyessä Uuteen maailmanjärjestykseen (uutinen 1050). Mutta, sitten kun minä luin sivua 45 McCunen kirjasta, minä havaitsin että Montgomeryn Vaeltajat ovat identtisiä Valon lasten kanssa. Kuuntele:
"Taivaalliset sielut, Valon lasten sielut ovat niitä jotka ovat tulleet Maahan suoraan toisista ulottuvuuksista ja universumin muista osista. Monilla heistä ei ole ollut montaa inkarnaatiota Maan päällä koska he ovat oppineet Maa-planeetan osuuden "opetus-suunnitelmastaan" jo kauan aikaa sitten ja valmistautuneet kokemaan korkeampien ulottuvuuksien realiteettejä. Kun he tulivat ruumiisiin, he useimmiten valitsivat munkkien, nunnien, pappien, laamojen, joogien tai muiden hengellisten hallitsijoiden rooleja. Useimmat olivat atlantislaisia mestareita yli 10000 vuotta sitten. Ensisijaisesti, he tulevat vapaaehtoisesti Maahan näiden vaikeiden aikojen aikana tarjotakseen apua jotta maailmaan saataisiin enemmän valoa... Tämä on osa taivaallista suunnitelmaa -- suunnitelmaa jonka tarkoituksena on Maan siirtäminen Vesimiehen aikakauteen." [s. 45].
Antikristuksen valtakunta -- Uusi maailmanjärjestys -- tunnetaan myös Vesimiehen aikakautena. Kun sinä luet uutisen 1050, sinä näet että Vaeltajat ovat identtisiä Valon lasten kanssa. He ovat demonien hallitsemia ihmisiä joiden on tarkoitus auttaa koko ihmiskuntaa saavuttamaan kollektiivisen tietoisuuden taso jotta Antikristus voisi saapua.

Täten, Valon lasten määritelmä identifioituu 2002 talviolympialaisiin ANtikristuken valtakunnan, Vesimiehen aikakauden edeltäjänä. Kun Montgomery kuvaili Vaeltajia, hän sanoi että ne ovat korkeammalla tasolla olevia sieluja jotka olivat tulleet takaisin jälleensyntymisprosessiin auttaakseen ihmiset sisään Uuteen maailmanjärjestykseen. Kuitenkin, Montgomery sanoi että Vaeltajat olivat sieluja jotka ottivat haltuunsa niiden ihmisten ruumiit jotka olivat lähellä kuolemaa tai joiden sielut olivat niin väsyneitä elämään että he halusivat lopettaa sen. Mieluummin kuin että sallisivat ruumiin kuolla, Vaeltajat tulevat sisälle ruumiiseen ja ottavat sen haltuunsa.

Valon lapsilla on sama konsepti.

Takaisin avajais-seremoniaan

Ohjelman alussa esiintyi ainoastaan yksi Valon lapsi, kantaen lyhtyä ja luistellen sinne tänne luistinradalla. Sitten hän äkkiä tapaa vanhemman ihmisen, punaiseen pukeutuneen, joka kantaa lyhtyä joka säteilee punaista valoa. Tämä ihminen on identifioitu "Tuli sisällä" -termin kanssa. Hän kulkee tämän yksinäisen lapsen mukana läpi pimentyvän radan, symboloiden heidän hengellisen valon etsintäänsä. Äkkiä, lopussa, heidän uurastuksensa palkitaan ja monta, monta Valon lasta ilmestyy yhtäkkiä kantaen lyhtyjä jotka säteilevät punaista valoa.

Näetkö sinä tämän symbolismin? Maailma on uurastanut pitkään ja hartaasti niin että vain muutama Valon lapsi on elänyt ihmisten keskellä. Kuitenkin, historian tärkeimmällä hetkellä yksinäinen Valon lapsi tapaa Mestarin Plejadien tähtikuviosta; tämä tekee työtä hänen kanssaan löytääkseen "Tulen sisällä", ja levittää tätä tulta. Äkkiä, maailma on täynnä Valon lapsia! Äkkiä, lukematon määrä valaistuneita sieluja tulee ihmisten keskelle. Normaaleilta näyttävät ihmiset ovat äkkiä "valaistuneen hengen" vallassa; niin suuri määrä että Valon kuningas, New Age -Kristus voi saapua.

Me uskomme että tämä räikeä mustan magian symbolismi jota vuoden 2002 talviolympialaisissa niin selkeästi esitettiin, on taas yksi selvä merkki siitä että Antikristuksen ilmestyminen on hyvin, hyvin lähellä.

[Taitaa tulla päättäjäisistä olympialaisten mielenkiintoisin tapahtuma. Saa nähdä mitä Illuminati silloin keksii. suom. huom.]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1617Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin