ISRAELIN PÄÄMINISTERI SANOO, ETTÄ ISRAEL LUO "PUSKURIVYÖHYKKEITÄ" ERISTÄMÄÄN SEN FYYSISESTI PALESTIINALAISISTA. PALESTIINALAISET VASTUSTAVAT.

Alaotsikko: Tämä "turvaväli" Israelin ja palestiinalaisten välillä on esiintynyt 1.11.2000 jälkeen. Sharonin eilinen ilmoitus saattoi tarkoittaa, että tämän prosessin loppu lähenee. Pian Obadja 15-18 voisi toteutua saaden maailmassa aikaan valtaisan tyrmistyksen.

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

LYHYT UUTINEN: "Sharon paljastaa puskurivyöhykesuunnitelman", by Gil Hoffman, The Jerusalem Post, 22.2.2002

"JERUSALEM (Helmikuun 22. päivä) - Pääministeri Sharon paljasti eilen illalla suunnitelman perustaa puskurivyöhykkeitä, jotta saataisiin aikaan "turvaväli" palestiinalaisiin. TV-puheessa Sharon sanoi, että turvallisuuskabinetti oli hyväksynyt suunnitelman keskiviikkona ja lupasi, että se tulisi parantamaan kaikkien israelilaisten turvallisuutta, riippumatta siitä missä he asuvat. Hän sanoi, että IDF alkaisi merkitä vyöhykkeitä välittömästi ja asettaa niille esteitä."

Jos joku ei ole lukenut Cutting Edge'ä vuosiin, hän voisi ilman muuta ohittaa tämän uutisen sen tarkemmin tutkimatta. Niitä varten jotka eivät ole lukeneet artikkeleita liittyen Obadja 15-18:n profetian edellyttämiin tapahtumiin koskien palestiinalaisten 100% tuhoa, suorittakaamme pikakertaus.

Uutisessa 1406 "The Battle Over Jerusalem Has Begun -- Arab Activist" ja uutisessa 1411 "Palestinian Leader Arafat Must Now Go To War" ja 1422 "The Coming Prophesied Annihilation of the Palestinians -- House of Esau" (Suomeksi) me kuvailemme sitä profeetallista todellisuutta, että Jumala on ennustanut ajan lopulla tapahtuvan Eesaun heimon eli palestiinalaisten 100% tuhon Israelin kätten kautta. Juuri nyt Israeliila on juuri senkaltaiset aseet, jotka tarvitaan tämän kaltaisen tuhon suorittamiseen aivan kuten Obadja on ennustanut. Edelleen Obadja 15-18:n mainitsema Eesaun heimo ovat tämän päivän palestiinalaiset.

Mutta kokonaisen kansan tuhoaminen -- miehet, naiset ja lapset -- on tyrmistyttävä teko. Itseasiassa se on niin tyrmistyttävä, että sitä harkitsevan valtion täytyy ensin perusteellisesti valmentaa maailman ihmiset ja kansainvälinen yhteisö hyväksymään näin raju toimenpide! Kohteena olevia ihmisiä täytyy halventaa hyvin pitkän aikaa siten, että kun heidät lopulta tuhotaan, keskiverto kansalainen valtioissa maailman eri puolilla vain ravistaa päätänsä ja sanoo: "Senhän saivat".

Minun mielestäni tämä maailman ihmisten vähitellen tapahtuva valmentaminen on tarkalleen Oslon "Rauhan" Sopimusten päämäärä. Selväjärkiset, normaalit ihmiset kautta maailman on yksinkertaisesti hukutettu viattomien miesten, naisten ja lasten vereen ja terroriin. Edelleen nämä terrori-iskut ovat jatkuneet, vaikka Israelin hallitus on tarjonnut Arafatille lähes kaiken, mitä hän on vaatinut. Näyttää, että mitä enemmän Israelilaiset ovat antaneet Arafatille, sitä enemmän hän on lähettänyt terroristeja viattomien ihmisten kimppuun.

Oslon Rauhan Sopimukset ovat tehokkaasti valmentaneet maailman ihmiset uskomaan, että palestiinalaisilla "on se tulossa".

Kun katselin tätä tilannetta vuosia sitten, kun saatoin nähdä sen hyvin vähittäisen siirtymisen nykyisenkaltaisiin asemiin, muistelin koulutusaikaani Yhdysvaltojen armeijan tiedustelussa. Läntiset hallitukset yleensä ja Israel erityisesti, eivät milloinkaan suorittaisi vihollisväestön täydellistä tuhoamista, jos ketään heidän omia kansalaisiaan asuisi kohdekaupungeissa. Siksi juuri ennenkuin tuhoaminen alkaisi, armeijan täytyisi fyysisesti eristää heidän oma kansansa palestiinalaisista. Siten kun hyökkäys alkaisi, vain palestiinalaisia olisi kohdealueilla. Kaikki juutalaiset säilyisivät vahingoittumattomina.

Kääntäen, kun näet sellaisen fyysisen eristämisen alkavan, sinun on pidettävä tätä selvänä merkkinä siitä, että tuhoaminen on alkamassa. Koska olin hyvin varma siitä, että ei mikään amerikkalainen uutislähde raportoisi sellaisesta, niin kirjoittauduin useisiin juutalaisiin uutispalveluihin uutisten vastaanottajaksi joko sähköisesti tai tilaamalla lehden kotiini.

Tarkastelkaamme vielä alkuperäistä uutislähdettä, joka julkaisi kertomuksen, että israelilaiset alkavat "fyysisesti eristää" oman kansansa palestiinalaisista.

LYHYT UUTINEN: " WALLERSTEIN syyttää", by Sheva News Service, www.IsraelNationalNews.com Monday, Nov. 6, 2000 / Cheshvan 8, 5761.

"Pinchas Wallerstein Binyamin'in alueneuvoston päällikkö kertoi lehdelle Arutz-7, "Yeshan neuvosto tekee kaikkensa vastustaakseen hallituksen voimankäyttöä välttävää politiikkaa - politiikkaa joka perustuu idealle, että se ei ole niin kamalaa vaikka nykyinen kohtuullinen (low-flame) väkivalta, joka aiheuttaa vammoja vain uudisasukkaille ja sotilaille, jatkuukin ... Tähän politiikkaan kuuluu se täysin mieletön idea, että yhdyskuntia voitaisiin puolustaa niiden sisältä käsin, tilanne joka jättää ne alttiiksi hyökkäyksille ... Käsityksemme on, että meidän on taisteltava (ei vain puolustauduttava, vaan) voitettava tämä sota ...'Wallerstein syytti hallitusta siitä, että se piti Juudeassa ja Samariassa teitä suljettuna juutalaiselta liikenteeltä poliittisista eikä sotilaallisista syistä: 'Otan täyden vastuun sanoistani ja sanon, että syy siihen että Dolev'in tie on vielä suljettu, on melkein kokonaan poliittinen. Armeija voi väittää toisin, mutta voin sanoa varmuudella, että tämä tie ei ole sen vaarallisempi kuin muutkaan Yeshan tiet. On selvää, että hallitus haluaa erottaa Yeshan kaupungit toisistaan ja luoda suuria palestiinalaisia blokkeja ilman juutalaisten läsnäoloa. Tämä on välttämätön johtopäätös siitä tosiasiasta, että monet samankaltaiset tiet sellaiset kuin Trans-Judea-valtatie, pysyvät edelleen suljettuina ja että pohjoiseen Jerusalemiin ja Atarotin lentokentälle jne. ei voi päästä.'"

"... luoda suuria palestiinalaisia blokkeja ilman juutalaisten läsnäoloa!

Olin siis täysin tyrmistynyt lukiessani tätä lehdestä Arutz-7. Tämä saattoi tarkoittaa sotaa! Tämä kehitys saattoi tarkoittaa, että palestiinalaisten tuho alati lähenee. Ota huomioon, että tämä kertomus julkaistiin marraskuussa 2000. Menneet 16 kuukautta IDF on rakentanut aina vain vahvempia ja monimutkaisempia aitoja, tankkiesteitä ja ojia palestiinalaisten kaupunkien ja kylien ympärille niin, että tällä hetkellä palestiinalaiset voisi teljetä sisäpuolelle ja juutalaiset pitää ulkona.

Kuten voit nähdä näistä kartoista, arabien läsnäolo tänä päivänä on aivan erilainen kuin vuonna 1947. Tuolloin arabit olivat hajallaan maakaistalla ulottuen pohjoisesta etelään keskellä Israelia. Heillä oli oma maakuntansa (territory) ja heidän asutuksensa olivat hajallaan kaikkialla tuossa maakunnassa. Mutta tänä päivänä palestiinalaisilla ei ole omaa yhtenäistä maakuntaa vaan heidät on niputettu (clustered) erityisalueille (enclaves) kaupungeiksi ja kyliksi. Sen lisäksi arabien asukastiheys näissä enklaaveissa suhteessa juutalaisiin, on hyvin suuri. Kun Israel luovutti Hebronin palestiinalaisille, paikallinen sanomalehti kirjoitti, että siellä oli 40000 palestiinalaista, mutta alle 500 juutalaista.

Oslon Rauhansopimukset juuri tekivät lailliseksi ja viralliseksi tämän arabien taipumuksen elää erossa juutalaisista ja tätähän he halusivat joka tapauksessa johtuen ikuisesta juutalaisvihastaan. Tämä vapaaehtoinen erottautuminen tekee sotilaalliselle suunnittelijalle hyvin helpoksi tehtävän tuhota koko väestö ja tätähän Obadja 15-18 ennustaa.

Viimeinen ennakkovaroitus Israelilta ennen näiden palestiinalaisten kylien ja kaupunkien tuhoamista on oleva heidän oman väkensä poistaminen. Heidän tulisi varmistaa, että kaikki juutalaiset ovat poissa tuhon tieltä. Kuten edellä esitimme sellainen Juutalaisten poistaminen voisi olla lopullinen merkki siitä, että sellaiset vihollisuudet ovat alkamassa. Jos olisin vielä Yhdysvaltojen armeijan tiedustelussa ja näkisin IDF:n fyysisesti eristävän arabikaupunkeja ja kyliä ja sulkevan teitä estääkseen juutalaisia matkustamasta noihin asutuksiin, niin välittömästi soittaisin esimiehelleni vaikka kotiin ja keskellä yötä! Tämänkaltainen kehitys on sitä, mitä kutsuimme "sodan läheisyydeksi" (War Immediacy).

Tarkastelkaamme lähemmin herra Wallersteinin väitettä:

1. "Wallerstein syytti hallitusta, että se piti tiet Juudeassa ja Samariassa suljettuina juutalaiselta liikenteeltä poliittisista eikä sotilaallisista syistä ..." Hän jopa sanoi, että armeija kieltää sulkeneensa nämä tiet, mutta että tuo kieltäminen ei muuta tosiasioita. Siten juutalaiset kansalaiset eivät ole vain eristetty näistä palestiinalaisista asutuksista, vaan he ovat myös estettyjä menemästä sinne teiden ollessa suljettuna. Tämä estää juutalaisia kansalaisia joutumasta vahingossa tuhon tielle, kun pommit, hyvin mahdollisesti FA-pommit (Fuel-Air bombs), alkavat sataa.

2 "... tämä tie ei ole sen vaarallisempi kuin muutkaan Yeshan tiet. On selvää, että hallitus haluaa erottaa Yeshan kaupungit toisistaan ja luoda suuria palestiinalaisia blokkeja ilman juutalaisten läsnäoloa." Tätä ei voi enää selvemmin sanoa. Wallerstein puhuu niin rohkeasti, kuin hän vastaisi minun tekemääni suoraan kysymykseen koskien tätä asiaa. IDF on luomassa "suuria palestiinalaisia blokkeja ilman juutalaisten läsnäoloa."! Uutisessa 1422 esitin:

"Voitko nyt nähdä kuinka helposti sotilaskomentaja, jolla on pitkälle kehitettyjä (sophisticated) F-A-pommeja voisi tuhota jokaisen näissä enklaaveissa elävän palestiinalaisen? Avainasia tarkkailtavaksi on Palestiinalaisten "fyysinen eristäminen", joka IDF määrättiin suorittamaan ennen 15.11.2000. Jos tähän erottamiseen kuuluu juutalaisten pakkoevakuointi arabi-enklaavien sisäpuolelta, niin siitä tiedät, että tämä profetoitu tuhoaminen on alkamassa."

Voimme sanoa varmuudella, että tällaisessa äärimmilleen viedyssä palestiinalaisten asutusten "fyysisessä eristämisessä" ei ole mitään mieltä tavallisissa olosuhteissa. Tämä toiminta raunioittaa paikallisen talouden. Ennemmin tai myöhemmin kansainvälinen uutisvälitys tiedostaa, että IDF pitää vankina 3 miljoonaa palestiinalaista heidän omilla asutuksillaan ja raivostus on oleva ankara. Siksi mikä tahansa suunnitelma armeijalla onkaan mielessään sulkiessaan nämä asutukset, sen on oltava lyhytaikainen eikä pitkäaikainen.

3. Lopuksi Wallerstein sanoi: "... monet samankaltaiset tiet sellaiset kuin Trans-Judea-valtatie, pysyvät edelleen suljettuna ja että pohjoiseen Jerusalemiin ja Atarotin lentokentälle jne. ei voi päästä."

Siis meillä on vahvistus sille, että IDF on suorittamassa tällaista palestiinalaisten "fyysistä eristämistä" juutalaisista kaikkialla Israelissa. Pääministeri Barak on määrännyt IDF:n viemään päätökseen heidän eristämissuunnitelmansa marraskuun 15. päivään mennessä, eikä ole sattumaa, että samana päivänä Arafat aikoo julistaa Palestiinan valtion. On varmaa, että tämä julistus laukaisee täysimittaisen sodan.

Uskon, että olemme näkemässä Obadja 15-18:n toteutuvan päivittäisissä uutisissamme. Mutta tämä sota on vain liipaisin vapaamuurarien suunnitellulle Kolmannelle Maailmansodalle, jota on kaavailtu vuodesta 1870 Antikristuksen tuottamiseksi. [Read NEWS1056 for full details of this plan].

Tämä Sharonin ilmoitus saattaa tarkoittaa, että tämän "fyysisen eristämisen" viimeiset vaiheet ovat käsillä. Ilmoitus ei varmasti tarkoita, että Israel on alkamassa suunnitella fyysistä eristämistä, koska se on tehnyt työtä tämän päämäärän hyväksi jo 16 kuukautta.

Palestiinalaiset olivat tietysti raivoissaan. Kuuntele:

"Palestiinalaisten tiedotusministeri Yasser Abed Rabbo tuomitsi ilmoituksen, jota seurasi Israelin kostoiskujen päivä, joka tappoi 9 ihmistä, yrityksenä "luoda vankiloita palestiinalaisille heidän omissa kaupungeissaan ja kylissään." [Sharon Buffer Zone Plan Sparks Palestinian Outcry", by Matt Spetalnick, 2-22-02, Rense.com.]

Monet palestiinalaiset ovat valittaneet viimeiset 17 kuukautta, että heistä tuntuu, kuin heidän rakkaat kotinsa ja kylänsä olisivat muuttuneet vankiloiksi. Edelleen tämä "fyysinen eristäminen" on nopeuttanut taloudellista romahdusta, joka on nyt ilmeinen kaikkialla palestiinalaisessa taloudessa.

Myös YK:n pääsihteerin mielestä tämä Sharonin ilmoitus edustaa hyvin synkkää kehitystä.

New Yorkissa YK:n pääsihteeri Kofi Annan sanoi: "Todella lähestymme kuilun reunaa. (Truly we are nearing the edge of the abyss)."

Olemme samaa mieltä. Tästä kuilusta löydät kuvauksen, kun luet Obadja 17-18. "Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä. Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut."

Rukoilkaa rauhaa Jerusalemille (Ps.122:6) ja varjelusta Israelille (Dan.12:1). Ja rukoilkaa, että Jumalan kunnia tulisi esiin, kun Hän alkaa täyttää lopun ajan profetioitaan (Jes.34:16).  

Todella Ajan Loppu on yllämme.

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries

35 Elizabeth Street

Attleboro, MA 02703-2031




TAKAISIN