Äkkinäinen diplomatian lisääntyminen saattaa merkitä Palestiinan valtiota


Alaotsikko: Äkkiä, CFR on ottamassa johdon diplomaattisen näyttämön lavastamisessa, joka voisi johtaa Palestiinan valtion luomiseen. Muista suunnitelman sanat: "Sodan pelkoa täytyy pitää yllä kunnes poliittiset ja uskonnolliset muutokset on pantu täytäntöön." Uutinen 1052.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "CFR ehdottaa Israelille uutta vetäytymis-suunnitelmaa käyttäen Saudi-Arabiaa apunaan", DEBKAfile, 25.2.2002.
"Luultavasti kukaan ei ollut yllättyneempi kuin Saudi-Arabian tosiasiallinen johtaja, Kruununprinssi Abdullah bin Abdulaziz kohusta -- johon liittyi Israelin Presidentin Moshe Katsavin tarjous lentää Riyadiin -- jonka nosti yksittäinen lausuma jonka hän lausui The New York Times -lehden kolumnisti Thomas C. Friedmanille ja joka julkaistiin helmikuun 18. päivänä:

'...tällainen on sanatarkasti se idea joka minulla oli mielessäni -- täydellinen vetäytyminen kaikilta miehitetyiltä alueilta -- niinkuin YK:n päätöslauselma käskee -- mukaanlukien Jerusalem -- jotta suhteet normalisoitaisiin täydellisesti. Minä olen luonnostellut puhetta, jonka minä pidän Arabiliiton kokouksessa Beirutissa 28.3, näiden suuntaviivojen pohjalta.'"
Myöhemmin tässä artikkelissa, DEBKAfile:n kirjoittavat kuvaavat Prinssi Abdullahin huomautuksia "kertakaikkiseksi lauseeksi" tarkoittaen että hän oli juuri heittänyt ilmaan suunnitelman jota hän ei ollut ajatellut etukäteen, ja joka järkytti jokaista -- mukaanlukien israelilaisia -- niin paljon että he kaikki suhtautuivat tähän suunnitelmaan myötätunnolla!

Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Illuminatin maailmassa mitään suurta ei koskaan tapahdu sattumalta, "lonkalta vedetyn" suunnitelman pohjalta. Muista, Illuminati uskoo niin vahvasti Dialektiseen prosessiin että he käyttävät sitä jokaisessa vähänkin merkittävässä suunnitelman osassaan. Kuten me olemme toistuvasti ilmaisseet, tätä prosessia kutsutaan myös hegeliläiseksi doktriiniksi ja se kuuluu yksinkertaisesti näin: "Konflikti saa aikaan muutoksen, ja kontrolloitu konflikti saa aikaan kontrolloiden muutoksen" [Uutinen 1439 ja seminaari 2, "America Determines The True Flow Of History"].

Tämä hegeliläinen doktriini on vaikea toteuttaa ihmisvoimin, koska Illuminatin täytyy kontrolloida konfliktin molempia osapuolia. Kun he pystyvät tähän, mitään ei jää sattuman varaan. Ei ole pelkoa yllätyksistä jotka tuhoaisivat tämän kontrolloiden konfliktin.

Tässä Lähi-Idän konfliktissa, Illuminati kontrolloi kaikkia osapuolia ilman että tavallinen kansalainen sitä ymmärtää. Salli meidän katsastaa pää-osapuolet nähdäksemme kuinka Illuminati kontrolloi heitä.

Israel -- Illuministinen Rothschildin perhe rahoitti Israelin paluun omaan maahansa alkaen vuodesta 1896. Illuminati on kontrolloinut jokaista pääministeriä ja kaikkia merkittäviä poliitikkoja vuodesta 1948. CIA kontrolloi Israelin pääministeriä (lue uutinen 1593).

Arafat -- Neuvostoliiton Illuministinen KGB teki Jasser Arafatista uudelleen muodostetun Palestiinan vapautusjärjestön johtajan vuonna 1970, ja on kontrolloinut häntä siitä lähtien (uutinen 1429). Täten, muista tämä asia: Venäjän Illuminati (KGB) kontrolloi Arafatia ja Yhdysvaltain Illuminati (CIA) kontrolloi Israelia. Täten kaikki menee viisiaskelmaisen Jerusalemin sovinto-projektin mukaan (lue uutinen 1529).

Irak -- Illuminati on aina kontrolloinut Saddan Husseinia. Nähdäksesi todisteen tästä sinun tarvitsee vain katsoa Persianlahden sodan loppua vuonna 1991. Vaikka USA:n joukoilla oli Saddan talutusnuorassaan ja vaikka ne olivat vain muutaman tunnin matkan päässä Bagdadista, Presidentti Bush äkkiä ja yllättäin käski joukkojensa keskeyttää operaatio ja pysäyttää eteneminen. Maailma hämmästeli odottamatonta käännettä; Bushin selitys, että YK:n linjauksiin ei kuulunut tunkeutuminen Bagdadiin, ei vakuuttanut tavallisia kansalaisia. Mutta, kun sinä ymmärrät että Illuminati kontrolloi Saddamia, Bushin päätöksessä on järkeä.

Saudi-Arabia -- Vaikka suurin osa lehdistöstä sanoo Saudi-Arabian tukevan terroristeja ja suhtautuvan epäluuloisesti Yhdysvaltain politiikkaan, symbolit maan kamaralla kertovat täysin toisenlaista tarinaa. 21.1.2002 Rense kertoi valtavasta tornista joka oli juuri rakennettu SAudi-Arabiaan. Otsikko oli: "Uusi Faisalian jättimäinen obeliski -- okkultistista symboliikkaa?" [http://www.rense.com/general19/occ.htm].

Tämä falloksen muotoinen torni tunnetaan obeliskina, maineikkaana ja kuuluisana palvonnan symbolina jota kaikki okkultistiset ryhmät ovat käyttäneet 4000 vuotta vanhoista egyptiläisistä saatanallisista mysteeri-uskonnoista lähtien. Se, että Saudi-Arabian johtajat rakennuttivat tämän falloksen muotoisen hirviön, todistaa heidän illuministisista tarkoitusperistään.

Edelleen, obeliskin rakentaminen suunniteltiin pyhien okkulttisten numeroiden mukaan jotka todistavat että tämä obeliski suunniteltiin tarkoituksellisesti osoittamaan maailmalle että Saudi-Arabia kuuluu tiukasti illuminaattien leiriin:

"...siinä on kolme osastoa joissa jokaisessa kymmenen kerrosta joissa jokaisessa kolme pää-jakajaa =33. Aikaisempi korkeusrajoitus tässä kaupungissa oli 14 kerrosta."
Numero 3 on pyhä koska se edustaa pakanallista kolminaisuutta -- Saatanaa, Antikristusta ja Väärää profeettaa. Numero 10 on Täydellisen miehen numero; Hän pysyy erossa keiken uskonnollisuuden tarpeesta. [Francis Goodman, "Sacred Symbols", s. 46-47].

Lopuksi, numero 33 on kaikista pyhin numero. Se oli Jeesuksen Kristuksen ikä Hänen kuollessaan ristillä, ja se on vapaamuurareiden korkein aste (lue uutinen FREE 001). Tämä numero on myös 11 x 3, joka on merkki Antikristuksesta. Numero 11 yhdistetään Antikristukseen sekä Raamatussa (Daniel 7:7-8) että Illuminatin saatanallisissa suunnitelmissa (lue artikkelit 1533, 1538 ja 1541).

Numero 33 oli Illuminatille niin tärkeä että kaksi heidän tärkeintä persoonaansa 1900-luvulla tuli valtaan vuonna 1933. Mustan magian Adolf Hitler tuli valtaan tammikuussa 1933, ja häntä seurasi valkoisen magian harjoittaja Presidentti Franklin D. Roosevelt. Toinen maailmansota oli väistämätön sillä hetkellä kun nämä miehet astuivat maailman näyttämölle vuonna 1933 (lue uutinen 1056 ja 1057).

Mutta sitten tämän Rensen artikkelin kirjoittaja huomaa toisen tärkeän yksityiskohdan tässä uudessa obeliskissa. Kuuntele:

"Se mikä on vielä kiinnostavampi, on jättimäinen hehkuva punainen pallomainen objekti joka on upotettu tornin ylimpään osstoon: 'Säihkyvä kultainen maapallo" (kaikkinäkevä silmä?!) huipulla jossa on tyhjää avaruutta ja sitten ylin kivi!?! Minun täytyi sanoa että minun selkääni pitkin kulki kylmiä väreitä kun minä ensimmäisen kerran näin tämän massiivisen vapaamuurareiden obeliskin."
Kuten meidän yhden dollarin setelin selkäpuoli ilmaisee, Horuksen kaikkinäkevä silmä on Illuminatin kaikkein tärkein symboli. Egyptiläisessä mytologiassa, Horus on Luciferin, Valontuojan asemassa. Kaikkinäkevä silmä pyramidin tai obeliskin yläpuolella on läpeensä luciferilaista illuminismia.

Tämä obeliski joka on juuri rakennettu Saudi-Arabiaan todistaa että Illuminati kontrolloi tätä maata.

Syyria ja Iran -- Nämä maat ovat Illuminatin kontrollissa vaikkakin kontrolli on näkymättömämpää kuin yläpuolisissa maissa. Huolimatta sanallisista uhkailuista, Syyria ja Iran eivät ole tehneet ainuttakaan ajattelematonta liikettä joka olisi järkyttänyt Illuminatin suunnitelmia. Venäjä on vahvistanut diplomaattisia ja sotilaallisia siteitä Iraniin jotka olivat löystyneet Neuvostoliiton hajoamisen myötä. Iran tulee liittoutumaan Venäjän kanssa täyttäen näin Hesekielin luvussa 38-39 kerrotun profetian, jossa Persia (Iran) marssii Venäjän johtaman armeijan kanssa Israelia vastaan "viimeisinä päivinä".

Egypti -- Tämä maa on ollut pitkään Illuminatin kontrollissa. Loppujen lopuksi, Illuminati on kopioinut suuren määrän egyptiläisiä mysteereitä uuteen luciferilaiseen uskontoonsa. Presidentti Anwar Sadat noudatti Illuminatin Lähi-Itää koskevaa suunnitelmaa niin tarkasti että hän allekirjoitti rauhansopimuksen Israelin kanssa vaikka hän tiesi että tämä toimenpide suututtaisi suurimman osan Egyptin ja koko maailman muslimeista. Sen jälkeen kun rauhansopimus oli allekirjoitettu, muslimifundamentalistit murhasivat Presidentti Sadatin. Sen jälkeen kun Mubarak tuli valtaan, hän liikkui juuri niin kauaksi sopimuksesta että hän rauhoitti muslimifundamentalistit ilman että hänen tarvitsi rikkoa sopimusta joka on niin tärkeä Illuminatin suunnitelman kannalta.

Kaikkialla lähi-Idässä, Illuminati kontrolloi molempia osapuolia tässä muslimien ja Israelin välisessä konfliktissa. Kun sota syttyy, se tapahtuu tarkasti niiden linjausten mukaan jotka on laadittu tätä aluetta ja koko maailmaa varten. Vaikka maalaisjärki keksii järkevältä kuulostavia selityksiä näille ja tuleville tapahtumille, sinä tiedät totuuden: asiat tapahtuvat juuri Suunnitelman toivomalla tavalla.

Liukumassa kohti täysimittaista sotaa vai kohti palestiinalaisten valtiota?

Kaikki mittarit Lähi-Idässä näyttävät osoittavan että pitkään odotettu -- ja profetoitu -- täysimittainen sota näyttäisi lopultakin olevan käsillä. Salli meidän viettää muutama hetki nähdäksemme että tapahtumat näyttävät osoittavan kohti sotaa.

UUTISKATSAUS: "Israel käynnistää laajamittaisen operaation Fatah Al Aksa -prikaatia vastaan avatakseen sisäisen matkustusreitin sodan varalta", DEBKAfile, 1.3.2002.

"Israel ryhtyi torstaina 28.2 rikkomaan Fatha-Tanzimin Al Aksa -marttyyriprikaatin selkäpuolta iskemällä ensimmäistä kertaa voimalla suuriin Nablusin ja Jeninin pakolaisreireihin , itsemurhahyökkääjien pää-tukikohtiin; nämä piinaavat Israelin kaupunkeja, kyliä, teitä ja sotilaskohteita... Sharon päätti särkeä Al Aksa -prikaatin viivytyksittä, syystä jonka DEBKAfile:n sotilaslähteet nyt paljastavat: massiivinen Yhdysvaltain sotilasisku Irakia vastaan häämöttää edessä... siksi Israel päätti tuhota Al Aksa -prikaatit Balatan ja Jeninin pakolaisleireillä salliakseen esteettömän sotilasliikenteen sodan tullessa."
Vuonna 1996, Yhdysvaltain hallitus julkaisi tutkielman otsikolla "Lähestymässä seuraavaa arabian ja Israelin välistä sotaa". Tutkielmassa sanottiin, että kun Egyptillä, Syyrialla, Iranilla, Irakilla ja Pakistanilla oli suunnitelma valloittaa Israel määrällisesti ylivoimaisilla joukoillaan, palestiinalaisilla Arafatin johdolla oli erityinen rooli tässä suunnitelmassa. Kuuntele:
"Israelin sisällä ja sen rajoilla, Arafatin palestiinalaiset tulevat aikaansaamaan suunnitelmallista vahinkoa... Palestiinan arabi-poliisi, yhteistyössä Hamasin kanssa, alkaa räjäytellä avainkohteita, risteyksiä, estäen Israelin reserviläisiä pääsemästä yksikköihinsä rajoilla. Juudeassa ja Samariassa, tiet tullaan miinoittamaan ja Israelin eteneminen tullaan pysäyttämään olalta laukaistavilla panssarintorjunta-ohjuksilla joita on nyt salakuljetettu Israelin piittaamattomuuden seurauksena." [Uutinen 1056].
Näyttää loogiselta, että syy siihen miksi Israelin puolustusvoimat (IDF) suorittaa tätä operaatiota on se, että Mossad tietää että tämä arabien suunnitelma tuhota Israel on edelleen voimassa, ja että Palestiinan joukot ovat valmistautumassa heille määrätyn roolinsa suorittamiseen.

UUTISKATSAUS: "Syyria siirtää joukkojaan Libanonissa", The Jerusalem Post, 1.3.2002.

"Syyria siirsi joukkojaan Libanonissa. Pitkien sotilas-saattueiden raportoitiin liikkuvan Lebanon Valleyn suuntaan."
UUTISKATSAUS: "Ilkeämielisen Irakin täytyy kohdata toimenpiteet, sanoo Blair", Philip Webster, The Times Online, 1.3.2002.
"Tony Blair alkoi valmistella Britanniaa terrorismin vastaisen sodan toiseen vaiheeseen kun hän sanoi, että Irakin joukkotuhoaseiden kehittäminen oli uhka maailman tasapainolle. Nostattaessaan sanallista vihaansa Saddam Husseinia vastaan, Herra Blair tosiasiassa nousi tukemaan Presidentti Bushin lausuntoja Irakista 'Pahan akselina'."
Diplomatian maailmassa, eräs varoitusmerkeistä joita kannattaa tarkkailla, ja jotka saattaisivat merkitä välittömiä vihamielisyyksiä on jatkuva ja voimistuva sanojen käyttö. Viime kuukausina Länsimaiden sanankäyttö Irakia vastaan on kiihtynyt. Itse asiassa, Bush luetteloi kolme roistovaltiota joiden hän väitti muodostavan "Pahan akselin"; nämä olivat Iran, Irak ja Pohjois-Korea. Sitten puolustusministeri Colin Powell antoi hyvin merkittävän lausunnon: hän sanoi että Yhdysvalloilla ei ole suunnitelmia hyökätä Iraniin tai Pohjois-Koreaan. Se tosiasia että Powell jätti Irakin pois lausunnostaan on erittäin diplomaattinen tapa sanoa että sota Saddam Husseinia vastaan on suunnitteilla!

UUTISKATSAUS: "Palestiinalaisten terroristien hyökkäys Siinailta voi saada aikaan täysimittaisen sodan", DEBKAfile, 27.2.2002.

"Kolmen miehen iskujoukko El Arishista, Siinailla sijaitsevasta erämaakaupungista, ylitti Israelin eteläisen rajan Negevissä, Mount Harifissa; nämä olivat raskaasti aseistettuja rynnäkkökivääreineen, ammuksineen ja pommivöineen, ja he suunnistivat kohti Ramon Crateria. Tämä oli ensimmäinen terroristien soluttautuminen Egyptin puolelta 14 vuoteen... kuitenkin 12 kilometriä Israelin rajan sisäpuolella -- ennenkuin nämä saavuttivat Ramon Craterin -- Israelin sotilaspartio havaitsi nämä terrroristit. Seuranneessa tulitaistelussa kaikki kolme terroristia surmattiin ja kaksi israelilaista sotilasta haavoittui... tämä yritys epäonnistui, mutta lisää saattaa seurata, ennakoiden, DEBKAfile:n sotilas-asiantuntijoiden mukaan, uutta ja lisääntyvää toimintaa palestiinalaisten sodassa, verrattavissa kranaatti- ja sitten raketti-tulitukseen israelilaisia siviilikohteita vastaan."
Useiden viimeisten kuukausien aikana Arafat on asteittaisesti suunnannut joukkojaan uudelleen niin että ne voisivat taistella tavanomaisen armeijan tavoin mielummin kuin esittää sisäisiä poliisivoimia. Tämä välikohtaus oli erittäin merkittävä vaikka Israelin joukot surmasivat nämä terroristit. Taas kerran, Arafat näyttää lietsovan terroria ja sodan pelkoa.

Niinkuin sinä voit nähdä näistä viimeisistä uutisraporteista, alue näyttää luisuvan kohti täysimittaista sotaa. Suurin osa pää-osapuolista näyttää ryhtyvän sellaisiin toimenpiteisiin jotka vääjäämättömästi johtavat maailmaa kohti Lähi-Idän sotaa jonka Raamattu on ennustanut ja jonka Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma vaatii tuodakseen Antikristuksen. Armeijat marssivat, ilmavoimat lentävät ja merivoimat purjehtivat! Näyttää siltä että täysimittainen sota olisi väistämätön. Eikö niin?

Väliaika ennen täysimittaista sotaa

Pintapuolinen katse voi pettää, ja tämä tulenaralta näyttävä tilanne saattaa olla sellainen. Kuuntele suunnitelmaa tuoda Antikristus, sellaisena kuin se annettiin Teosofisen seuran seminaarissa elokuussa 1991, Bill Lambertin toimesta. Bill oli juuri palannut Jerusalemista, oltuaan poissa kolmen vuoden ajan; hän oli palvellut Illuminaatin komiteassa, suunnitelman kimpussa jonka nimi oli "Uuden Jerusalemin sovinto-projekti".

Seminaarin aikana minä ymmärsin että Bill oli esittelemässä viisiportaista suunnitelmaa New Age -Kristuksen tuomiseen! Kun me annamme sinulle nämä viisi askelmaa, sinä ymmärrät että ensimmäiset kaksi askelmaa on jo suoritettu. Nämä ovat ne viisi askelmaa (lue uutiset 1052 ja 1519).

  1. Kolme globaalia konferenssia pidetään samanaikaisesti -- uskonnollinen, taloudellinen ja poliittinen.

  2. Sodan uhkaa täytyy pitää yllä kunnes kaikki halutut muutokset on tehty.

  3. Sitten kun nämä konferenssit on pidetty, seuraava haluttu muutos on kirkko/moskeija/temppeli -rakennuksen rakentaminen Jerusalemiin. -- Bill sanoi, että puhtaasti poliittinen ratkaisu jättäisi ongelman uskonnollisen luonteen ratkaisematta.

  4. Paavi vierailee Jerusalemin yhdistetyllä juutalaisten, kristittyjen ja muslimien sektorilla ja julistaa että kaikki uskonnot ovat nyt yhtä. Tämä toimenpide lopullisesti rikkoo Lähi-Idän tukkisuman.

  5. Uusi maailmanjärjestys voidaan virallisesti perustaa. Antikristus voi vihdoinkin saapua.
Kuten me kerroimme uutisessa 1400 ja 1402, askelma numero 1 saavutettiin 28.8. - 10.9.2000. Muutamaa päivää myöhemmin Arafat aloitti Intifadansa, askelman numero 2 -- sodan uhan -- toteuttamisen. Huomioi mitä Lambert sanoi askelmasta numero 2: "Sodan uhkaa täytyy pitää yllä kunnes kaikki halutut muutokset on tehty."

Toisin sanoen, askelma numero 2 on ainoa askelma jonka on suunniteltu pysyvän voimassa koko matkan vaiheeseen 5, Antikristuksen ilmestymiseen asti! Varmasti, vaihe 2 on suunniteltu pakottamaan maailman ihmiset hyväksymään vaihe 3. Vaikuttaa siltä että vaihe numero 3 voi toteutua ainoastaan silloin, jos YK kontrolloisi Jerusalemia ja jos osa kaupungista olisi julistettu kansainväliseksi niin että näiden kolmen uskonnon yhteinen rukoushuone voitaisiin rakentaa. Varmasti, me olemme kuulleet paljon puhetta kansainväliseksi tehtävästä Jerusalemista viimeisten kuuden kuukauden aikana, joten näyttää siltä että tätä askelmaa ollaan rakentamassa innolla.

Sodan uhka saattaa olla päämäärä, ei sota itsessään -- lyhyellä tähtäimellä

Tämä koko näennäinen sotavoimien kokoaminen saattaa olla toteutettu yksinomaan sen takia että nostettaisiin sodan uhkaa, jotta askelmat 3 ja 4 voitaisiin toteuttaa. Varmasti, me olemme toistuvasti nähneet skenaarioita jossa sata näytti olevan puhkeamaisillaan, mutta sitten tilanne rauhoittui viime hetkellä lämmetäkseen pian taas uudelleen.

Salli meidän nopeasti tarkastella retoriikkaa joka on kiihtymässä juuri nyt, koskien Arafatille annettavaa valtiota. Muista, tätä retoriikkaa käydään samaan aikaan kun sodan merkit kasvavat; tarinoita sotaan valmistautumisista ja suunnitellusta Palestiinan valtiosta kerrotaan samaan aikaan; nämä kaksi kulkevat vierekkäisiä latuja. Muista myös, että Palestiinan valtio ei voi syntyä jollei Israel luovu osasta aluettaan. Tällä hetkellä yksikään israelilainen poliitikko ei uskaltaisi ehdottaa sellaista ajatusta että vetäydyttäisiin vuoden 1967 rajojen sisäpuolelle.

UUTISKATSAUS: "CFR ehdottaa uutta vetäytymis-suunnitelmaa Saudi-Arabian avustuksella", DEBKAfile, 25.2.2002.

"Luultavasti kukaan ei ollut yllättyneempi kuin Saudi-Arabian tosiasiallinen johtaja, Kruununprinssi Abdullah bin Abdulaziz kohusta -- johon liittyi Israelin Presidentin Moshe Katsavin tarjous lentää Riyadiin -- jonka nosti yksittäinen lausuma jonka hän lausui The New York Times -lehden kolumnisti Thomas C. Friedmanille ja joka julkaistiin helmikuun 18. päivänä:

'...tällainen on sanatarkasti se idea joka minulla oli mielessäni -- täydellinen vetäytyminen kaikilta miehitetyiltä alueilta -- niinkuin YK:n päätöslauselma käskee -- mukaanlukien Jerusalem -- jotta suhteet normalisoitaisiin täydellisesti. Minä olen luonnostellut puhetta, jonka minä pidän Arabiliiton kokouksessa Beirutissa 28.3, näiden suuntaviivojen pohjalta.' ...neljä päivää sen jälkeen kun Friedmanin artikkeli ilmestyi, The New York Times antoi tapahtumille lisävauhtia Henry Siegmanin toimesta, joka on vanhempi jäsen Ulkomaansuhteiden neuvostossa, ja joka lainasi Saudi-viranomaisia sanomalla, että '...suhteiden normalisointi Israelin kanssa ei estä sitä että Israel saisi hallita Vanhankaupungin Länsimuuria ja juutalaisten asuinalueita Itä-Jerusalemissa.'"
Jos sinä luit tämän kappaleen huolellisesti, sinä huomaat että tämä äkkinäinen edistysaskel saudien "rauhansuunnitelmasta" ei tapahtunut sattumalta. mieluumminkin, se alkoi siitä kun Henry Siegman, Ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR) vanhempi jäsen "määritteli uudelleen" sen mitä Saudi-Prinssi oli sanonut, antaen näin ehdotukselle uutta verta. Toisin sanoen, Saudi-Prinssin hölmö lausunto oli unohduksissa neljä kokonaista päivää kunnes CFR:n vanhempi jäsen puhalsi ehdotukselle uutta voimaa. Perustuen kokemuksiini Yhdysvaltain armeijan tiedustelupalvelussa, voin sanoa että tämä skenaario näyttää olevan CFR:n tuottama jotta edistettäisiin sen tätä aluetta koskevaa agendaa. Jos minä olen oikeassa, kaksi asiaa pitäisi tapahtua välittömästi:
  1. Muut valtiot ja johtajat hyppäävät barrikaadeille tukemaan "saudien rauhanaloitetta".

  2. Poliitikot ja valtiot jotka ovat järkkymättömästi vastustaneet tätä suunnitelmaa, julistavatkin äkkiä innokasta tukeaan.
Näimmekö me tällaisia reaktioita? Kyllä me näimme.

"Toiset kansakunnat ja johtajat ryhtyvätkin kannattajiksi

UUTISKATSAUS: "Arafat sanoi tukevansa saudien rauhansuunnitelmaa", The Jerusalem Post, 26.2.2002.

"Palestiinalaisten Presidentti Jasser Arafat kannatti saudien Kruununprinssin Abdullah bin Abdulazizin eilistä rauhansuunnitelmaa, sanoi Henry Siegman, Ulkomaansuhteiden neuvoston vanhempi jäsen ja Yhdysvaltain Lähi-Idän projektin johtaja, joka tapasi Arafatin eilen."
Huomaa, kuinka aktiivinen CFR:n Henry Siegman on tässä asiassa! Tämä on CFR:n suunnitelma. [CFR eli Ulkomaansuhteiden neuvosto on saatanallinen salaseura. Suom. huom.]

UUTISKATSAUS: "Lähi-Idän diplomatia kiihtyy", BBC News, 27.2.2002.

"Euroopan Unionin ulkoministeri Javier Solana on saapunut Saudi-Arabian Jeddaan keskustelemaan Lähi-Idän rauhansuunnitelmasta jota Kruununprinssi Abdullah ehdotti... hän lyhensi vierailuaan Israelissa ja palestiinalaisalueilla keskustellakseen suunnitelmasta Saudi-Arabiassa."
Solana on huipputason Illuminaatti ja hyvin paljon samoilla linjoilla CFR:n kanssa.

UUTISKATSAUS: "Saudien rauhanaloite kasvattaa juurta", BBC News, 26.2.2002.

"Saudi-Arabian rauhanaloite saa tuoretta tukea. Ehdotus -- Israelin täydellinen vetäytyminen miehitetyiltä alueilta suhteiden normalisoimiseksi Arabivaltioiden kanssa -- tehtiin ensiksi Kruununprinssi Abdullahin toimesta aikaisemmin tässä kuussa. Ulkoministeri Colin Powell on kuvaillut sitä tärkeäksi."
Toinen merkittävä CFR:n illuminaatti, Colin Powell, hyppää barrikaadeille ja kääntää Yhdysvaltain politiikan suunnan. Vaikka Valkoinen Talo kertoi myöhemmin "varaumuksista", tosiasiaksi jää se, että merkittävimmät Yhdysvaltain poliitikot kannattivat suunnitelmaa. Sitten tämä artikkeli kertoo että kaksi muutakin ihmistä hyppää barrikaadeille. Tämä lausunto, alapuolella, seurasi Colin Powell:in varovaista tukea:
"Niin myös YK:n pääsihteeri Kofi Annan sekä israelilaiset liberaalit sanomalehdet. Ja vielä, kun saudien rauhanaloitteesta tuli julkinen The New York Times -lehdessä viikko sitten, se ei saanut aikaan paljonkaan huomiota."
Tämä artikkeli siis kertoo, että ensimmäinen reaktio tähän lausuntoon oli niin vaisu että sitä ei juuri noteerattu uutisissa. Mutta sitten CFR:n vanhempi jäsen puhalsi uutta elämää näihin vähän huomiota saaneisiin sanoihin.

Israelin liberaalien sanomalehtien odottaisi myös tukevan tätä suunnitelmaa; näin he tekivätkin.

UUTISKATSAUS: "Israelin Presidentti haluaa keskustella", BBC News, 25.2.2002.

"Israelin Presidentti Moshe Katsav sanoi että hän olisi halukas matkustamaan Saudi-Arabiaan keskustellakseen uudesta rauhansuunnitelmasta. Vaihtoehtoisesti, Herra Katsavin toimiston lausunnon mukaan, Kruununprinssi voisi tulla Jerusalemiin keskustelemaan Israelin hallituksen kanssa."
Nyt tämä on kuuma uutinen, totisesti! Kukaan israelilainen poliitikko ei olisi menneisyydessä uskaltanut ehdottaa että Israel vetäytyisi vuoden 1967 rajojen sisäpuolelle. Useimmat ihmiset vaistomaisesti ymmärtävät että tällainen vetäytyminen olisi kohtalokasta, koska näin Israelilla ei olisi tilaa ottaa vastaan sotilaallista nyrkiniskua; hänellä olisi selkä seinää (tai Välimerta) vasten välittömästi arabien hyökätessä. Vielä, tässä me näemme merkittävän israelilaisen poliitikon tukevan niin innokkaasti tätä CFR:n ehdotusta että hän jopa tarjoutuu matkustamaan Saudi-Arabiaan!

Mutta sitten, luettuamme edelleen tätä artikkelia, me huomaamme että jopa pääministeri Ariel Sharon on innostunut tästä suunnitelmasta:

"Aikaisemmin, Israelin pääministerin Ariel Sharonin sanottiin pyytäneen Yhdysvaltain apua järjestämään tapaamisen saudi-viranomaisten kanssa rauhansuunnitelmasta keskustelemiseen."
Nyt, tämä asia menee vakavaksi! Kun haukkamaisin pääministeri moneen vuoteen ilmaisee niin paljon tukea tälle suunnitelmalle että hän käskee amerikkalaisia viranomaisia järjestämään tapaamisen Saudi-johdon kanssa, sinä tiedät että tällä suunnitelmalla on korkean tason Illuminaatin tuki.

UUTISKATSAUS: "Saudien rauhanaloite kasvattaa juurta", BBC News, 26.2.2002.

"Israelilaisen Ha'aretz-sanomalehden mukaan, saudien ehdotus 'yllätti' pääministeri Sharonin. 'Sharon pysyy vaiti ja odottaa selvennyksiä', lehti sanoo, mutta jotkut pääministerin avustajista -- nämä tavallisesti tyrmäävät asiat joita he kutsuvat 'tempuiksi' -- puhuvat nyt aloitteesta positiiviseen sävyyn. Joka tapauksessa, Ha'aretz sanoo, Herra Sharonin pitäisi antaa saudien aloitteelle ja niiden seurauksille vilpitöntä ja vakavaa huomiota."
Nyt tämä menee vakavaksi, totisesti, kun konservatiivinen israelilainen sanomalehti suosittelee harkitsemaan ehdotusta vakavasti! Nyt, sinä tiedät että CFR puskee eteenpäin tätä aloitetta!

Johtopäätös

Juuri nyt Lähi-Idässä meillä on kaksi mielenkiintoista -- ja toisistaan poikkeavaa -- skenaariota kehittymässä. Meillä on pelko täysimittaisesta sodasta sekä myös "rauhanaloite" joka oli luotu melkein tyhjästä CFR:n jäsenen toimesta. Sen sijaan että nämä asiat olisivat ristiriitaisia, me näemme tämän skenaarion Uuden Jerusalemin sovintoprojektin vaiheuden 3 ja 4 toteuttajana.

Kaikkien alueen valtioiden maa- meri- ja ilmavoimat sekä Jasser Arafatin puolisotilaalliset joukot saattavat vaania ja sohia toisiaan, niinkuin nyrkkeilijät kehällä, mutta lyhyellä aikavälillä on todennäköistä että tulee lyhytkestoinen rauha joka antaa Arafatille oman valtion ja Jerusalemin, kristittyjen, muslimien ja juutalaisten yhteisen rukoushuoneen kanssa.

Paavi Johannes Paavali II matkustaisi Jerusalemiin julistamaan että kaikki maailman uskonnot ovat nyt yhtä. Hän saattaisi tehdä tämän matkan yhdessä yhteisen rukoushuoneen peruskiven muuraamisen kanssa.

Tässä vaiheessa, vaiheet 1 - 4 olisi toteutettu melko lailla Illuminatin suunnitelmien mukaan. Kuitenkin, he ovat täysin väärässä uskoessaan että: "...mikä tahansa puhtaasti poliittinen ratkaisu Lähi-Idässä ei itsessään toisi rauhaa... jokainen pysyvä ratkaisu Lähi-Idän konfliktiin vaatisi myös ongelman uskonnollisen osuuden ratkaisemisen. Kun tämä uskonnollinen ongelma on ratkaistu, sitten Israelin ortodoksijuutalaisten voima ja vaikutusvalta vähenisi pysyvästi." [Lambert, uutinen 1052].

Illuminati näkee ortodoksijuutalaiset vaarallisempana vihollisenaan, ja uskoo että jos he voivat toteuttaa vaiheet 1 - 4, ortodoksijuutalaisten voima ja valta vähenisi välittömästi. On huomionarvoista että Lambert puhui nämä sanat sillä hetkellä kun hän puhui vaiheen 3 toteuttamisesta. Siksi, Illuminati uskoo että uskonnollinen ratkaisu joka sallii tämän yhteisen rukoushuoneen rakentamisen, ratkaisisi myös uskonnolliset ongelmat ja lähettäisi ortodoksisen juutalaisuuden historian roskakoriin. Sitten, juutalaiset olisivat avoimia Antikristuksen eksytykselle; ilman ortodoksijuutalaisia jotka tutkisivat Antikristusta Pyhien Kirjoitusten mukaan, juutalaiset voitaisiin helpommin saada uskomaan että Maitreya-Kristus olisi heidän juutalainen Messiaansa!

Ainakin, tämä on suunnitelma.

Arafat, toisaalta, ei ole tyytyväinen siihen että hänelle annetaan oma valtio hopealautasella palkintona terrori-iskuista joihin hän on ollut osallisena ja kaikesta viattomasta verestä jonka hän on vuodattanut. Syvällä sydämessään hän vihaa juutalaisia niinkuin tyypilliset muslimit kaikkialla maailmassa. Ei Arafat eikä yksikään muslimi tyydy pelkästään palestiinalaisten valtioon eikä siihen että Israelia nöyryytetään ja pakotetaan vetäytymään vuoden 1967 rajojen sisäpuolelle.

Arafat ja hänen muslimikannattajansa haluavat Israelin ja kaikkien israelilaisten kuolemaa. Siksi, pian sen jälkeen kun juhlallisuudet on saatu päätökseen, Arafat, Syyria, Irak ja Egypti aloittavat suunnittelemansa juutalaisongelman "lopullisen ratkaisun" eli juutalaisten tuhoamisen. Silloin alkaa seuraava arabien ja Israelin välinen sota ja Obadja 15-18 täyttyy kirjaimellisesti (lue uutinen 1422).

Sitten, kolmannen maailmansodan tuhkasta nousee esiin Antikristus.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1622Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin