DEBKAfile raportoi että Bush on saattanut tehdä päätöksen ydinaseiden käyttämisestä sekä Afganistania että Irakia vastaan!


Alaotsikko: Kaksi päivää 9/11-hyökkäyksen jälkeen, Bushin viranomaiset varoittivat että me käyttäisimme kaikkia arsenaalistamme löytyviä aseita taistellaksemme terroria vastaan ja jotta "lopettaisimme" Terrorismia tukevat valtiot. Irak saattaa olla ensimmäinen uhri ja täyttäisi näin Raamatun profetian.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Yhdysvallat vetäytyy, jättää Afganistanin taistelut kesken: onko ydinaseen käyttömahdollisuus avoin?", DEBKAfile, Special Military Analysis, 10.3.2002.
"Sunnuntaina, maaliskuun 10. päivänä Yhdysvallat odottamatta käski 400 sotilaansa siirtyvän pois taistelukentältä Gardezin lähistöltä, Afganistanista. Kun helikopterit kuljettivat joukot takaisin Bagramin lentotukikohtaan, USA:n joukkojen puhemies ilmoitti että päähyökkäys Al-Qaidan ja Talibanin pesäkkeitä vastaan oli ohi ja että amerikkalaisia joukkoja oltiin uudelleen sijoittamassa. Mutta, hän väitti että sota ei ollut vielä ohi. DEBKAfile:n sotilas-asiantuntijat epäilevät että tämä toimenpide oli ensimmäinen vaihe 1600 Yhdysvaltain sotilaan pois vetämisessä... Vetäytymällä Tora Borasta ja Shah-i-Kot:in laaksosta, Yhdysvaltain sotilas-strategit saattavat turvautua taktisen ydinaseen käyttöön lopettaakseen Talibanin ja Al-Qaidan pesäkkeet jotka edelleen pitävät pintansa tavanomaisin asein käytävää hyökkäystä vastaan."
Varmasti, amerikkalaisten joukkojen äkkinäinen vetäytyminen taistelukentältä taistelujen ollessa edelleen käynnissä viittaa siihen mahdollisuuteen että käytettäisiin ydinaseita maastoon linnoittautunutta vihollista vastaan. USA:n joukot eivät voi olla paikanpäällä silloin kun ydinaseet räjähtävät tai heille käy samoin kuin vihollisillekin. Kun afgaani-sotilaat näkivät tämän vetäytymisen kesken taistelujen, heistä kokeneempien täytyi ymmärtää että tämä ei tarkoittanut voittoa vaan pikemminkin entistä tehokkaampien aseiden pian tapahtuvaa käyttöä.

Koska ydinaseiden käyttö Afganistanissa järkyttäisi maailmaa, huomioi syyskuun jälkeen tulleet uutiset joiden pitäisi valmistella meitä tällaista lopputulosta varten.

UUTISKATSAUS: "Näyttämö valmis hyökkäystä varten", Susanne M. Schafer, AP, The Sun Chronicle, 14.9.2001.

"WASHINGTON -- Puolustusministeriön sihteeri Paul Wolfowitz sanoi torstaina, että kostoiskut jatkuisivat kunnes terrorismin juuret on kitketty. 'Nämä ihmiset yrittävät piiloutua. He eivät voi pysytellä piilossa loputtomiin... He luulevat että heidän levähdyspaikkansa ovat turvallisia, mutta ne eivät ole turvallisia ikuisesti... Ei ole kyse vain siitä että siepataan ihmisiä ja vaaditaan heitä tilille, vaan paremminkin siitä että puhdistetaan piilopaikat, tuhotaan huoltojärjestelmät, lopetetaan valtiot jotka rahoittavat terrorismia.'"
Myöhemmin, Wolfowitz lausui että Yhdysvallat käyttäisi kaikkia hallussaan olevia aseita tässä globaalissa terrorismin vastaisessa taistelussa. Sekä Bush että Wolfowitz antoivat peiteltyjä uhkauksia muita valtioita vastaan -- jos sinä et ole meidän puolellamme, sinä olet meitä vastaan! Melkein välittömästi, kaikkein epätodennäköisin "liittolainen" -- Venäjä -- tuli mukaan!

UUTISKATSAUS: "Taktisen ydinaseen käyttömahdolisuus avautuu: Yhdysvallat ja Venäjä solmivat vastavuoroisen sopimuksen taktisten ydinaseiden käytöstä Afganistania ja Tshetsheniaa vastaan", DEBKAfile, 6.10.2001.

"DEBKAfile:n sotilas- ja tiedustelulähteet raportoivat että Presidentit George W. Bush ja Vladimir Putin sopivat tapaamisessaan 23.9. taktisten aseiden käytöstä... Putin näytti vihreää valoa ajatukselle, että Yhdysvaltain joukot -- jotka nyt ovat keski-Aasiassa -- lähtisivät Afganistaniin aseistettuina taktisilla ydinaseilla kuten pienikokoisilla neutronopommeilla jotka levittävät ympärilleen voimakasta säteilyä, ydin-miinoilla sekä muilla atomi-ammuksilla jotka soveltuvat kommando-iskuihin vuoristoisessa maastossa. Vastavuoroisesti, Bush hyväksyi sen että Venäjä käyttäisi taktisia ydinaseita Tshetsheniassa... Tämä on suunnaton muutos globaalissa voimatasapainossa."
Totisesti, tällainen sopimus jossa Yhdysvallat ja hänen vanha vihollisensa Venäjä sallivat toistensa käyttää ydinaseita, on valtava muutos sotilaallisessa ja diplomaattisessa voimatasapainossa. Kukaan ei olisi koskaan voinut kuvitella että Venäjä voisi koskaan sallia amerikkalaisten käyttävän ydinaseita niin lähellä rajojaan, tai käyttävän niitä muslimeja vastaan joista monet elävät Venäjän Federaatiossa!

Kukaan ei olisi myöskään voinut kuvitella että Amerikka sallisi Venäjän käyttävän ydinaseita kapinallisryhmää vastaan. Jos Venäjä tai Amerikka käyttäisivät niitä yhdessäkään tilanteessa, myös muut maat joilla on ydinaseita, käyttäisivät niitä helpommin vastaavanlaisissa tilanteissa. Toisin sanoen, sitten kun raja ydinaseiden käytölle on kerran ylitetty, muutkin valtiot tuntisivat itsensä vapaammiksi käyttää niitä silloin kun heidän omat intressinsä vaativat sitä.

Vain muutamia viikkoja 9/11-hyökkäysten jälkeen, amerikkalaiset viranomaiset olivat kertoneet maailmalle että me olimme aikeissa "lopettaa" terrorismia tukevat valtiot, ja että me käyttäisimme kaikkia arsenaalissamme olevia aseita; sitten, vähän sen jälkeen, Bush tekee sopimuksen Putinin kanssa, että me saamme käyttää ydinaseita Afganistanissa jos he saavat käyttää niitä Tshetsheniassa!

Nyt, melkein kuusi kuukautta alkuperäisen hyökkäyksen jälkeen, DEBKAfile raportoi, että Yhdysvaltain joukot ovat äkkiä vetäytyneet taistelukentältä, ja että tämä vetäytyminen saattaa merkitä pikaista ydinaseen käyttöä. Me tiedämme jo että Venäjä ei tekisi mitään estääkseen tällaista hyökkäystä toteutumasta tai kostaakseen Amerikalle sen jälkeen kun me olisimme käyttäneet ydinasetta. Bush on juuri sopinut tämän asian Putinen kanssa!

Raamatun profetia koskien Joosafatin laaksoa "ennen Herran päivän tuloa"

"Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon..." [Jooel 3:1].
Nyt, odota hetki: me tiedämme tarkkaan milloin Jumala toteutti tämän profetian, emmekö tiedäkin? Jumala käänsi Israelin kohtalon 15.5.1948, ja Jerusalemin kohtalon 10.6.1967. Nämä asiat mielessäsi, salli meidän jatkaa seuraavaan jakeeseen. Jumala sanoo, että silloin kun Hän tuo Israelin takaisin maahansa ja palauttaa Jerusalemin pääkaupungiksi, hän myös:
"...minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin tähden." [Jooel 3:2].
Huomaa että Jumala sanoo, että Hän kokoaa kaikki kansat Joosafatin laaksoon, joka tarkoittaa Lähi-Itää. Siksi, Jumala sanoo että Hän tuo kaikki kansat Lähi-Itään tuomiolle sen jälkeen kun Hän palauttaa Israelin ja Jerusalemin. Hän tuo kaikki kansakunnat -- mukaanlukien Amerikan -- Lähi-Itään tuomiolle. Minä erehdyin tämän pienen tosiasian suhteen. Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma ei selkeästi vaadi että amerikkalaiset joukot olisivat maaperällä tämän tulevan Kolmannen maailmansodan aikana. Mutta, Uuden maailmanjärjestyksen johtajien henkioppaat olivat selvillä Jumalan profetioista paremmin kuin minä. Amerikka näyttää olevan matkalla tuomaan suuria joukkoja tähän konfliktiin, Israelin tukena.

Mitä tulee tapahtumaan tämän tuomion aikana? Jumala ei ole taaskaan hiljaa. Luetaanpa Jooelin Kirjaa edelleen:

"Julistakaa tämä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit. Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: 'Minä olen sankari.'" [Jooel 3: 9-10].
Jumalan tuomio tänä aikana tulee sodan muodossa. Painottaakseni tätä kohtaa, Jumala peruu lupaukset jotka hän teki Jesaja 2:4:ssä, ja käskee tällä kertaa kaikkia kansoja takomaan rauhan työkalut sota-aseiksi.

"salli kansakuntien hämmentyä ja tulla Joosafatin laaksoon koska siellä minä istun ja tuomitsen kaikki kansat." Amerikan johtajat ovat "hämmentäneet itsensä", he ovat kuulleet jumalallisen sireenin kutsuvan sotilaat Lähi-Itään tuomiolle. Vaikka Lähi-Idässä on ollut viisi suurta sotaa sekä monta pienempää vuoden 1948 jälkeen, se ei ole nähnyt vielä mitään. Kaikkien aikojen suurin verenvuodatus on alkamassa, ja ilmeisesti se alkaa arabien hyökkäyksellä Israeliin. Millainen tämä sota tulee olemaan?

"Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri. Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran piävä ratkaisulaaksossa." [Jooel 3:13-14].
Tämän vuoksi, meille kerrotaan että meidän pitäisi odottaa "meluavia joukkoja" Lähi-Idässä. Tämä on alku sille mitä me tulemme näkemään: Israel on täysin mobilisoitu, kuten Syyria, Egypti ja palestiinalset. Heittäkää Irakiin reilulla mitalla, ja Iraniin. Venäjä odottaa Tshetshenian rajalla tullakseen mukaan vihanpitoon.

Amerikkalsiet joukot ovat nyt täysin sitoutuneena Afganistaniin ja he saattavat olla lähellä ydinaseen käyttöä!

Vaikka itse Joosafatin laaksoa ei ole koskaan ollut olemassa, Israelissa oli kuitenkin tämän niminen hurskas kuningas (1 Kun. 15-24; 2 Aik. 17-20). Nimi Joosafat tarkoittaa kirjaimellisesti "Herra tuomitsee". Tämä on se laakso jossa Harmageddonin taistelu käydään! Se on toiselta nimeltään Kidronin laakso tai Ratkaisulaakso (Jooel 3:14). Jooel profetoi että sinne Jumala kokoaa pakanakansat tuomitakseen heidät.

Kuitenkin, jotkut Raamattua lukeneet uskovat että Joosafatin laakso viittaa yleisesti Lähi-Itään jossa Israel esiintyy vaikutusvaltaisena alueena. Varmasti, kun me katsomme Irakia, me näemme Israelin leppymättömän vihollisen. Nykypäivän irak on muinainen Babylon, jonka kautta Jumala tuomitsi Israelin hänen syntiensä seurauksena ja josta on lähtöisin hirvittävät saatanalliset mysteeriuskonnot jotka ovat myrkyttäneet maailmaa Nimrodin päivistä lähtien.

Koska DEBKAfile:n raportti sanoo että Presidentti Bush saattaa suunnitella ydinaseen käyttöä Irakia vastaan, salli meidän kiinnittää huomiomme tähän maahan. Me lainaamme uudestaan tätä yläpuolista DEBKAfile:n raporttia.

Ollaanko ydinaseita käyttämässä Irakia vastaan?

"Tapahtumien saama käänne Afganistanissa tuo esille mahdollisuuden taktisten ydinaseiden käytöstä globaalissa terrorismin vastaisessa sodassa. Tällä viikolla, Los Angeles Times raportoi että Presidentti Bush oli käskenyt Pentagonia laatimaan mahdollisen suunnitelman ydinaseiden käytöstä seitsemää valtiota vastaan. Viisi näistä valtioista -- Pohjois-Korea, Irak, Iran, Libya ja Syyria -- ovat sellaisia jotka rahoittavat terrorismia tai kehittävät joukkotuhoaseita.

DEBKAfile:n sotilas-asiantuntijat palauttavat mieleensä lausunnon jonka antoi varapuolustusministeri John Bolton, 21. helmikuuta, että Washington oli päättänyt poiketa perinteisestä politiikastaan jossa ydinaseettomia valtioita vastaan käytäisiin ainoastaan tavanomaisin asein. Näitä poikkeuksia käytettäisiin terrorismin kohdalla, terrorismia rahoittavien valtioiden kohdalla sekä joukkotuhoaseita kehittelevien valtioiden kohdalla. Boltonin lausunto otettiin Bagdadissa vastaan merkkinä siitä että Yhdysvallat oli päättänyt käyttää ydinaseita tulevassa hyökkäyksessään, ja Saddam Husseinin hallinto on tehnyt valmisteluja."
Tämä Boltonin lausunto on tarkoituksellisesti "diplomaattisen epäselvä". Hän sanoi: "Washington oli päättänyt poiketa perinteisestä politiikastaan jossa ydinaseettomia valtioita vastaan käytäisiin ainoastaan tavanomaisin asein." Mitä ihmettä tämä voisi tarkoittaa? Koska kaksi negatiivista virkettä lauseen sisällä tarkoittaa positiivista, Bolton kirjaimellisesti tarkoitti: "Washington oli päättänyt vetäytyä perinteisestä politiikastaan olla käyttämättä koskaan ydinaseita sellaisia valtioita vastaan joilla ei ole ydinaseita."

Tämä on hirvittävä muutos Yhdysvaltain politiikkaan joka on ollut voimassa siitä lähtien kun ensimmäiset atomipommit lopettivat Toisen maailmansodan! Itse asiassa, tällainen politiikan muutos voi lopulta johtaa tuhoisaan Toisen ja Kolmannen sinetin sotaan Ilmestyskirjan luvussa 6.

Tämä uutinen vaatii jopa suurempaa huomiota Babylonia koskevien Lopun ajan tuomioiden vuoksi. Me ajattelimme ensin että Persianlahden sota 1990-1991 olisi saattanut toteuttaa tämän profetian, mutta tuho ei ollut täydellinen niinkuin profetia vaatii; Iran kärsi paljon mutta ei tuhoutunut. Tällä kertaa, jos Presidentti George W. Bush käyttää ydinaseita, tuho saattaisi olla niin täydellinen kuin profetia osoittaa. Kuuntele Jumalan profeetallisia sanoja:

"Ennustus Baabelista, Jesajan, Aamoksen pojan, näkemä. Pystyttäkää viiri paljaalle vuoren laelle, korottakaa äänenne heille, viittokaa kädellä heitä menemään sisälle ruhtinasten porteista. Minä olen antanut käskyn vihkiytyneilleni ja kutsunut urhoni vihani työhön, ylvääni, riemuitsevaiseni." [Jesaja 13:1-3].
Sinä luultavasti ajattelet että tämä profetia toteutui Danielin luvussa 5, kun meedialaiset ja persialaiset saapuivat pääkaupungin porteille tuhotakseen kuningas Belsassarin hänen pitojensa aikana, joissa Jumalan käsi kirjoitti palatsin seinälle sanat "Mene, mene, tekel, ufarsin" eli "Laskettu, laskettu, köykäiseksi havaittu", ja jonka Daniel tulkitsi tarkoittavan, että "Jumala on laskenut sinun valtakuntasi luvun ja on tehnyt siitä lopun. Sinut on vaa'alla punnittu ja köyköiseksi havaittu. Sinun valtakuntasi on pirstottu ja annettu meedialaisille ja persialaisille." [Daniel 5:25-28].

Kuitenkaan, Jesaja 13:4-8:n Babylonia koskevat profetiat eivät täyttyneet, mutta ne ovat valmiina täyttymään nyt. Jumala tekee valtavan hyppäyksen Lopun aikaan, joka tunnetaan myös Herran päivänä. Kuuntele:

"Kuule, vuorilla käy kuin paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: Herra Sebaot katsastaa sotajoukkoansa. He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, Herra ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan."
Huomaa Jumalan profetiasta että tämä tuhoava armeija tulee "kaukaisesta maasta, taivaan ääristä", ja että niitä varrataan "kuninkaisiin ja kansakuntiin". Selvästi, liittoutuma jonka Presidentti Bush määräsi hyökkäämään Irakiin sopii tähän kuvaan täydellisesti; itse asiassa siihen asti kunnes Bush veti joukkonsa pois. Tällöin minä tiesin että tämä profetia toteutuisi jonain toisena päivänä, toisen sodan yhteydessä.

Salli meidän nyt jatkaa sen äärellä, kuinka Jumala kuvailee tätä uskomatonta sotaa joka tuhoaa koko maan.

"Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta. Sentähden herpoavat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat. He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina."
Jumalalla on suunnitelma tuhota Babylon (Irak) kokoamalla voimakkaat joukot kaukaisesta maasta, voiman joka koostuu "valtioiden kuninkaista", ja tämä voima saa aikaan "ennen kokemattoman" sodan. Varmasti, ydinsota jonka saisivat aikaan yhteiset joukot Yhdysvalloista,, Britanniasta, Turkista, Israelista sekä joistakin Lähi-Idän maista, toteuttaisivat tämän profetian.

Itse asiassa, ydinaseet ovat niin hirvittäviä ja tuhoisia että ne voisivat nopeasti "tuhota koko maan". Ne saisivat aikaan senlaatuisen tuomion että ihmise"peljästyisivät" ja että he "vääntelehtisivät kuin synnyttäjä" ja "tuijottaisivat toisiaan kasvot tulenkarvaisina" tämän uskomattoman sodan seurauksena!

Huomioi nyt, että Jumala näyttää viittaavan siihen suuntaan että tämä tuhoisa sota Irakia vastaan veisi pian koko maailman sisälle Lopun ajan hirvittäviin tuomioihin, joka tunnetaan Raamatussa "Herran päivänä". Kuuntele:

"Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset. Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota. Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden. Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin puhdas kulta, ihmiset harvinaisemmiksi kuin Oofirin kulta. Sentähden minä järisytän taivaat, ja maa järkkyy paikaltansa Herran Sebaotin kiivaudesta, hänen vihansa hehkun päivänä." [Jesaja 13: 9-13].
Selvästikin, tämän kappaleen sanat sopivat yhteen Matteus 24:21:n, 24:29:n, Luukas 21:25:n sekä Ilmestyskirjan kanssa. Jumala tulee ravistelemaan kaikkea maan päällä hävittääkseen syntiset maan päältä ja valmistellakseen Maan Jeesuksen 1000-vuotista valtakuntaa varten.

Profeetallisten tapahtumien järjestys tässä näyttää viittaavan siihen, että aluksi tämä sota tuhoaa Irakin, mutta että tämän sodan seurauksena syntyy uusia sotia jotka toteuttavat Antikristusta koskevat Lopun ajan profetiat. Jumala tekee äkkinäisen muutoksen Jesaja 13:9:ssä kun Hän alkaa puhua Babylonin (Irakin) ja koko maapallon tuhoutumisesta.

Totisesti, tämä on juuri se mitä saattaa tapahtua. Hyökkäys Irakiin ydinaseilla tuhoaisi maan, mutta saattaisi myös vetää koko alueen sotaan Israelin ja Arabi-naapureiden välillä, jonka on tarkoitus tuoda Antikristus (lue uutinen 1056). Sitten kun Lähi-Itä on sodassa, suunnitelman loppuosa voidaan panna täytäntöön:

Tämä on suunnitelma, jonka on tarkoitus tuoda kaikki maailman kansakunnat siihen pisteeseen jossa Antikristus voi ilmestyä Kolmannen maailmansodan savusta ja tuhkasta täyttäen Jeesuksen profetian Matteus 24:6-7:ssä: "Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan..."

Tämä ajanjakso ei ole koskaan näyttänyt olevan lähempänä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1626Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin