Israelin taisteluiden keskeltä kuullaan voimakkaita ääniä jotka vaativat palestiinan valtiota!


Alaotsikko: Huolellinen uutisten analysointi näyttää osoittavan että tämänhetkinen sotiminen ei kenties johdakaan kaikenkattavaan sotaan lyhyellä tähtäimellä, vaan palestiinalaisten valtioon, Arafatin kanssa tai ilman häntä. Uuden Jerusalemin projektin vaiheiden 3 ja 4 toteuttaminen saattaa olla päämäärä.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä
"Ainoastaan yleinen sodan pelko voi antaa yllykkeen tilanteen rauhoittamiseen. Sodan uhkaa täytyy pitää yllä kunnes halutut poliittiset ja uskonnolliset muutokset on saatettu voimaan." [Bill Lambert, Uuden Englannin Teosofisen seuran seminaari, 18.8.1991].
Lambert oli juuri palannut palveltuaan kolme kokonaista vuotta Illuminaatin suunnitteluryhmässä joka oli nimeltään "Uuden Jerusalemin sovinto-projekti". Oli juuri tehty suuria päätöksiä koskien Jerusalemin kohtaloa ja sen roolia New Age -vapaamuurari-Kristuksen (Antikristuksen) ilmestymisen yhteydessä. Hän halusi kertoa näistä jännittävistä uutisista jäsenilleen. Minä hiivin sisään tähän seminaariin Johnin varjossa; hän oli entinen jäsen joka oli juuri tullut uskoon.

Lambert esitteli viisi askelmaa jotka tarvitaan Antikristuksen ilmestymisen onnistuneeseen lavastamiseen. Kaksi ensimmäistä askelmaa oli juuri pantu täytäntöön (uutiset 1395 ja 1406).

Askelma numero 3 on Jerusalemin kansainvälistäminen, yhteisen rukoushuoneen rakentaminen sekä ilmeisesti Palestiinan valtion luominen. Vaihe numero 4 on se, että Paavi julistaa, että kaikki maailman uskonnot ovat nyt yhtä, ja vaihe 5 on itse Antikristuksen esiinmarssi. Minusta on hyvin mielenkiintoista että Lambertin lausunto, yläpuolella, "sodan uhka", on niin tärkeää päämäärän saavuttamisessa että hän kertoi siitä heti sen jälkeen kun hän oli kuvaillut vaiheen 3.

Toisin sanoen, yleistä sodan pelkoa täytyy pitää yllä kunnes vaihe 3 on saavutettu ja Paavi julistanut että kaikki maailman uskonnot ovat nyt yhtä (vaihe 4). Sitten, vaiheiden 4 ja 5 välillä syttyy Kolmas maailmansota joka tuo Antikristuksen. Tämä suunniteltu maailmansota tulee olemaan viimeinen Matteus 24:n synnytyskivuista, joka "antaa syntymän" Antikristukselle (uutinen 1408).

"Yleinen sodan pelko

Huolimatta retoriikasta ja pelottelusta, Israelin puolustusvoimat eivät toimi siten että he suunnittelisivat täysimittaista sotaa. Myös molemmat täysin eri linjoilla olevat johtajat, kuten Bush ja Mubarak, puolustavat molemmat Arafatia! Minä tunnen niin, että näissä tapahtumissa toteutuu vaiheen 3 huipentuma, jota seuraa palestiinalaisten valtio.

Katsastetaanpa ensin avain-artikkelit, jotka näyttävät puhuvan täysimittaisesta sodasta:

UUTISKATSAUS: "Sharon: Israel sodassa terrorin kanssa", Washington Post, 31.3.2002.

"JERUSALEM -- Israelin pääministeri Ariel Sharon sanoi sunnuntaina, että hänen maansa 'on sodassa' ja että he iskisivät hellittämättä palestiinalaisia sotilaita vastaan... Sharon sanoi, että Jasser Arafat on 'Israelin ja koko maailman vihollinen', ja että hän ohjaa terrori-kampanjaa juutalaisvaltiota vastaan. 'Me emme voi tehdä kompromisseja niiden kanssa jotka ovat valmiita kuolemaan jotta tappaisivat viattomia siviileitä', Sharon sanoi viisi minuuttia kestäneessä puheessaan. 'Tätä terrorismia käyttää ja ohjaa yksi mies: Jasser Arafat.' Sharon sanoi, että Arafat on uhka Lähi-Idän vakaudelle."
Tutkijat pitivät tätä viestiä sodanjulistuksena Jasser Arafatille. Sodassa, valtion ylin johtaja jota vastaan sinä olet sodassa, on kohteena joko eliminoimiselle tai vangitsemiselle, varsinkin jos hän asuu oman maasi rajojen sisäpuolella! Ainakin, häntä kohtaan pitäisi käyttää hellittämätöntä sotilaallista painostusta. Meidän seuraavat kappaleemme osoittavat että näin ei ole tapahtunut.

UUTISKATSAUS: "Lähi-Itä kuilun partaalla", David Dolan, Special Jerusalem Report.

"Lähi-Itä vapisee tänä lauantaina, näyttäen olevan suuren vulkaanisen purkauksen partaalla. Varoitukset yltyvät, sekä kiihkossa että äänen voimalla mitattuna... YK:n turvallisuusneuvosto piti keskiyöllä hätäistunnon. Lavastus oli surrealistinen... Jasser Arafat saarrettuna osittain tuhotussa päämajassaan Ramallahissa, ja Palestiinan joukou ampuivat kranaatteja Jerusalemin eteläpuolella sijaitsevaan Gilon siirtokuntaan. Tämä sai Israelin joukot tänä aamuna tulemaan takaisin Beit Jalan arabi-kaupunkiin. Sillä välin, laajamittainen israelilaisten reserviläisten kutsunta jatkuu. Virallisesti, kutakuinkin 20000 reserviläistä on mobilisoitu mutta lähteet kertovat että määrän uskotaan olevan todellisuudessa suurempi."

"Kaikkein huolestuttavin asia jonka minä olen nähnyt toistaiseksi on ollut se, että Egyptin valtiojohtoinen televisio on lähettänyt voimakasta Israelin vastaista propagandaa: väkivaltaisia kohtauksia israelilaisten sotilaiden ampumista arabeista ja palavista Israelin lipuista. Välillä näytetään kuvia siitä kun Egyptin Presidentti Hosni Mubarak tapaa Jasser Arafatia. Laulut seuraavat väkivaltaisia katkelmia joissa arvostellaan Israelin läsnäoloa Jerusalemissa, ja erityisesti Temppelivuorella."

"Mikä vielä pahaenteisempää, Kairon virallinen asema on lähettänyt kuvaa aikaisemmista arabien ja Israelin välisistä sodista; kuvia Gamal Nasserin johtamista egyptiläisistä joukoista taistelemassa israelilaisia vastaan. Joissakin kuvissa on näytetty Egyptin suurta Yhdysvalloista hankittua ohjus-aseistusta."

Tässä raportissa, kaikkein pahaenteisin uutinen on se, että Egyptin valtiojohtoinen televisio on äkkiä vaihtanut teemansa sotaan, jopa siihen pisteeseen saakka että näytetään egyptiläisten sotilaiden marssia taisteluun Israelia vastaan. Tämän muutoksen takana on varmasti Presidentti Mubarak, ja siksi se saattaa merkitä muutosta Egyptin virallisessa politiikassa.

UUTISKATSAUS: "Epätavallisia joukkojen liikkeitä arabimaissa, kun Israel valmistelee kaikenkattavaa hyökkäystä palestiinalaisia vastaan", DEBKAfile, 29.3.2002.

"Israelin laajennettu sotilaallinen hyökkäys Jasser Arafatin päämajaa vastaan, joka alkoi perjantai-aamuna, 29.3, sai nopeasti aikaan laajempia seurauksia. Iltapäivään mennessä, DEBKAfilen sotilaslähteet alkoivat havaita merkkejä epätavallisista sotilaallisista liikkeistä Irakissa, Syyriassa, Libaninissa, Saudi-Arabiassa ja Egyptissä."
Varmasti, Israelin hyökkäys saattaa johtaa siihen että koko Lähi-Itä räjähtää liekkeihin. Monet arabi- ja läntiset johtajat ovat vatoitelleet tällaisesta mahdollisuudesta viime aikoina.

UUTISKATSAUS: "Israelin sotilaskoneet menevät valmiustilaan", Gordon Thomas, Globe-Intel, 29.3.2002.

"Kaksi israelilaista hävittäjä-pommittaja laivuetta, jotka on varustettu ydinaseilla, on asetettu valmiustilaan. Nämä ovat Galilean tukikohdissa, vain minuuttien lentomatkan päässä Syyriasta."

"Golanin kukkuloille, jotka rajoittuvat Syyriaan, on kylvetty neutronimiinoja. Miinat, jotka on suunniteltu Israelin ydinaselaboratoriossa Negevin autiomaassa, on suunniteltu 'tappamaan sotilaat mutta jättämään infrastruktuurin vahingoittumattomaksi'; näin Israelin puolustusvoimien lähteet kuvailevat näitä aseita. Tämä sotilaallisten valmistelujen kiihtyminen on seurausta raportista jonka Mossadin johtaja Efraim Halevy antoi pääministeri Ariel Sharonille. Tässä raportissa viitataan viime viikonlopun Beirutin kokouksen yksityisiin keskusteluihin ja kerrotaan että Syyria ja Irak saattavat harkita sekaantuvansa tilanteisiin Länsirannalla ja Gazassa."

Nyt, tämä on vakavaa kehitystä, totisesti. Israel tuntee itsensä niin uhatuksi Egyptin ja Syyrian taholta, että hän on varustanut joitakin lentokoneitaan ydinaseilla ja pitää niitä valmiustilassa kiitoradalla, lentäjät ohjaimissa. Edelleen, jos Israel on kylvänyt neutronimiinoja pitkin Golanin kukkuloita, se on merkki sodan uhan yltymisestä.

UUTISKATSAUS: "Israel varoittaa Syyriaa Libanonista", BBC News, 31.3.2002.

"Israel on sanonut että sen ilmaiskut epäiltyjä Hizbollahin kohteita vastaan oli varoitusmerkki Syyrialle. Puolustusministeri Benjamin Ben Eliezer sanoi, että sissit eivät olisi voineet suorittaa äskettäisiä iskujaan Syyrian tietämättä ja hyväksymättä."
Nämä Hizbollahin iskut uhkaavat syöstä koko alueen entistä laajempaan sotaan.

UUTISKATSAUS: "Israel kutsuu reserviläisiä", Washington Post, 28.3.2002.

"JERUSALEM -- Israelin puolustusneuvosto päätti aikaisin perjantaina eristää täysin Jasser Arafatin, ja hyväksyi reserviläisten kutsumisen vastaamaan lisääntyneisiin palestiinalaisten terrori-iskuihin... Ministeri Raanan Cohen sanoi: 'Me mobilisoimme reserviläiset vastataksemme terrorismiin.'"
Koska Israel tarvitsee 3 päivää mobilisoidakseen reserviläiset ja koska tällainen liikekannallepano on niin kallis ja vaivalloinen operaatio, on merkittävä asia kun maa mobilisoi näin suuren määrän reserviläisiä. Kun Israel mobilisoi nämä 20000 reserviläistä, hän todella kertoo maailmalle että hän tarvitsee niitä huhtikuun 1. päivään mennessä.

Sodan pelko -- palestiinalaisten valtio

Nyt, salli meidän katsastaa artikkeleita jotka näyttävät osoittavan että päämääränä tuskin on kaikenkattava sota.

UUTISKATSAUS: "Saippuaooppera jatkuu: Arafatille sallitaan yhteys ulkomaailmaan", James Bennett, The New York Times, 30.3.2002.

"JERUSALEM -- 30.3. Israelin joukot tiukensivat kuristusotettaan Jasser Arafatista sinetöiden hänet kolmeen huoneeseen päämajassaan Ramallahissa -- palestiinalaiset viranomaiset sanoivat -- vaikka YK:n turvallisuusneuvosto Yhdysvaltain tuella vaati Israelia vetäytymään... Shimon Peres, Israelin ulkoministeri, sanoi että Israel ei vahingoita tai karkoita Arafatia, ja että he palauttavat sähkön, veden ja puhelinyhteydet hänen päämajaansa."
Nyt, tämä on erikoinen tapa käydä sotaa vihollista vastaan! Sota on raakaa peliä, ja sen on tarkoitus tappaa ja haavoittaa mahdollisimman paljon vihollisia, niin että he eivät olisi enää uhka maallesi! Sharon on käyttänyt tällaista kovanaamaista retoriikkaa mutta ei ole laittanut puheitaan käytäntöön.

Mutta, tämä saippuaooppera jatkuu:

"Kun yö saapui, Reuters haastatteli Arafatia kynttilän valossa hänen raunioituneessa päämajassaan: 'Minä vetoan kansainväliseen yhteisöön, jotta se saisi loppumaan tämän aggression minun kansaani vastaan.' Herra Arafat surkutteli."
Arafat ei puhu siitä kuolemasta, verenvuodatuksesta ja terrorista johon hänen itsemurha-pommittajansa ovat syyllistyneet 25 viimeisen vuoden aikana; hän ei myöskään puhu siitä että hän oli se joka hylkäsi Camp Davidin rauhansopimuksen, jota Presidentti Clinton ja pääministeri Barak tarjosivat hänelle kesällä 2000. Arafat ei myöskään kerro että tämä sopimus olisi todellisuudessa antanut hänelle palestiinan valtion, pääkaupunkinaan itä-Jerusalem.

Voi, ei, hän vetoaa siihen että se on hän ja hänen kansansa jota kohdellaan kaltoin. Mutta, todella tyrmistyttävä asia on se, että israelilaiset sallivat hänelle kansainväliset televisio- ja puhelinyhteydet samalla kun sotilaat "kävivät sotaa" Arafatia vastaan! Tämä skenaario tuo minulle mieleen ajan jolloin Neuvostoliiton suunniteltu hajoaminen oli käynnissä 10 vuotta sitten, ja kun Venäjän ylimmät kenraalit yrittivät tehdä "vallankaappauksen" ja syrjäyttää Gorbatshovin. Kokemusteni perusteella jotka sain ollessani USA:n armeijan tiedustelupalvelussa, minä voin kertoa sinulle että ennenkuin kenraali aloittaa sodan tai vallankaappauksen, hän huolellisesti ottaa selvän vihollisestaan ja tekee yksityiskohtaisen suunnitelman siitä kuinka eliminoida tai neutralisoida nämä viholliset; tämä toimenpide tapahtuu ennenkuin kenraali ampuu ensimmäistäkään laukausta!

Mutta, silloin ei tehty mitään sotilaallisia suunnitelmia tai etukäteis-toimenpiteitä! Sen sijaan, Venäjän armeijan aseistetut yksiköt marssivat hallintorakennukseen mutta eivät päässeet siitä eteenpäin koska heillä ei ollut ammuksia! Jeltsinille sallittiin täydellinen yhteys ulkomaailmaan "piiritetyssä" päämajassaan -- puhelin, faksi ja televisio. Lopuksi, Jeltsinin sallittiin kivetä tankkiin pitämään puhetta! Jos venäläiset kenraalit olisivat oikeasti näin saamattomia, meillä ei olisi mitään syytä pelätä heitä!

Tämä skenaario ei ollut ainoastaan etukäteen kirjoitettu, vaan se oli tämän lisäksi hyvin huonoa teatteria! Samalla tavalla, tämä nykyinen saippuaooppera haiskahtaa saman tyyppiseltä teatterilta, mutta minun täytyy myöntää että se on tehty näyttämään paljon vakuuttavammalta kuin kommunistien "vallankaappaus" Gorbaa vastaan.

Salli meidän nyt palata tähän tutkittavana olevaan artikkeliin, kappaleeseen joka on tärkeä meidän seuraavaa kappalettamme ajatellen.

"...Jasser Abid Rabbo, palestiinalaisten tiedotusministeri... lisäsi, että jotta pääsisimme eteenpäin, tarvitaan voimakas toimenpide Presidentti Bushilta: 'Tämä tarvitsee yhden vakavan tönäyksen Bushilta, jotta tästä tehtäisiin todellinen uutinen eikä vain yksi viesti lisää.' Hän sanoi ja jatkoi: 'Tämä hallinto rakastaa sitä että se antaa meille visioita... me olemme saaneet niistä kylliksemme.' Herra Bush sanoi viime vuonna, että hänellä oli visio palestiinalaisten valtiosta, mutta palestiinan viranomaiset ovat toistuvasti sanoneet että Bushin hallinto ei ole tehnyt tarpeeksi jotta tästä visiosta tulisi totta."
Nyt, me alamme lähestyä asian ydintä: Palestiinan valtion luomista. Muista Lambertin teesi: "Jotta uuden Jerusalemin projektin vaihe 3 voisi toteutua, kansakunnan ja alueen täytyy marssia juuri kaikenkattavan sodan jyrkänteen reunalle, jotta kaikki osapuolet voitaisiin pakottaa hyväksymään "ratkaisu" jonka molemmat osapuolet muuten hylkäisivät."

Palestiinan valtion perustaminen Arafatin johtoon on erityisen ongelmallista, koska Presidentit Nixonista Reaganiin ovat nähneet Arafatin terroristi-johtajana, ei valtion vakavasti otettavana päämiehenä. Niinpä amerikkalaiset viranomaiset eivät suostuneet tapaamaan Arafatia virallisesti ennen joulukuun 13. päivää, vuonna 1988, vain viikkoja ennen kuin Presidentti Reaganin virkakausi loppui ja hän siirsi vallan Bushille. Tänä häpeällisenä päivänä, puolustusministeri George Schultz järkytti maailmaa ja kauhistutti israelilaisia julkistamalla suuren suunnanmuutoksen Yhdysvaltain virallisessa politiikassa. Schultz ilmoitti että Yhdysvallat alkaisi tavata Arafatia virallisessa -- vaikkakin matalalla -- tasolla jotta alueelle saataisiin rauha!

Sitten, vuonna 1993, Yhdysvaltain ja Israelin johto solmi petollisen Oslon rauhansopimuksen, suunnitelman josta me olemme varoitelleet kaiken aikaa, ja joka olisi todellinen kuoleman ansa palestiinalaisille ja joka täyttäisi Obadja 15-18:n ennustukset (uutinen 1422). Kuitenkin, jotta tämä kuoleman ansan suunnitelma toteutuisi, he tarvitsisivat johtajan palestiinalaisille jonka kanssa "neuvotella". Jasser Arafat oli looginen valinta. Kuitenkin, hän vaikeuksissa alkuvuonna 1993. Hän oli tukenut Saddan Husseinia Persianlahden sodan aikana, eikä maltillinen arabimaailma kunnioittanut häntä. Sekä saudi-Arabia että Kuwait olivat vähentäneet rahoitusta hänelle, kun taas Egypti ja Jordania inhosivat häntä suuresti.

Kuitenkin, Israel ja Yhdysvallat nostivat hänet pinnalle, kutsuivat häntä johtajaksi ja laittoivat hänet näyttämön keskelle jotta heillä olisi joku jonka kanssa "neuvotella" Oslon rauhansopimus!

Meillä ei ole ollut muuta kuin terroria ja verenvuodatusta siitä lähtien. Joka kerta neuvoteltu "rauha" näytti olevan käsillä, Arafat käynnisti uuden terrori-iskujen sarjan. Tänään Arafatilla on takanaan surullinen terroritekojen kronologia, sekä paljon viatonta verta käsissään. Tarkastellaanpa nopeasti nopeasti joitakin Arafatin ja hänen miestensä terroritekoja.

Arafatin murheellinen terroritekojen luettelo

1. Suurin luku panttivankeja samalla kertaa -- 300

2. Suurin määrä kaapattuja lentokoneita -- 4

3. Suurin määrä ihmisiä jotka on ammuttu lentokentällä

4. Suurin määrä lunnasrahoja jotka on koskaan kerätty -- 5 miljoonaa dollaria

5. Suurin valikoima kohteita:

Voisimmeko me lisätä vielä yhden terroriteon tähän listaan? He ovat ainoita terroristeja jotka hyökkäsivät olympialaisiin ja ampuivat 11 yleisurheilijaa kuoliaiksi! Vuoden 1972 Olympialaisissa, palestiinalainen asemies joka oli Arafatin alaisuudessa, murtautui Olympiakylään, otti juutalaisia yleisurheilijoita panttivangeiksi ja murhasi heistä 11.

1990-luvulla, Arafat suostui 50 tulitaukoon ja rikkoi jokaisen niistä!

Nämä kaikki asiat ovat hyvin yleisön tiedossa. Välittömästi 9/11 iskujen jälkeen, Bushin hallinnon virkailijat päästivät suustaan "tulikivenkatkuisia" hyökkäyksiä kaikkia maailman terroristeja vastaan. Puolustusministeriön sihteeri Paul Wolfowitz oli kaikkein selväsanaisin sanoessaan että Amerikka "lopettaisi" ne valtiot jotka rahoittavat terroristeja tai jotka rohkaisevat heitä (lue uutinen 1542).

Kun minä kuulin tämän uhkauksen, minä ajattelin välittömästi Arafatia ja Palestiinan viranomaisia. Kehdosta hautaan, Arafatin koulutusjärjestelmä ja joukkoviestimet opettavat vihaamaan juutalaisia ja ylistää marttyyrikuolemaa taistelussa israelilaisia vastaan. Jasser Arafatin kuva voisi kirjaimellisesti olla julisteessa jossa mainostettaisiin Bushin maailmanlaajuista terrorismin vastaista sotaa!

Mitä vielä, Arafat on elossa ja voi hyvin Maa-planeetalla. Bush ei vaadi loppua Arafatin palestiinalais-hallinnolle, vaikka Arafat edustaa hyvin Bushin määrittelemää terrorismia. Kuitenkin, Bush antoi sellaisen lausunnon eilen joka kuvastaa pinnalta katsottuna suoraa teeskentelyä. Tarkempi tarkastelu paljastaa profeetallisen salaisen suunnitelman. Katsastakaamme Bushin lausunto:

UUTISKATSAUS: "Bush: itsemurhapommit ovat terroria", Sharon Theimer, Washington post, 1.4.2002.

"WASHINGTON -- Presidentti Bush vetosi maanantaina Jasser Arafatiin jotta hän käskisi lopettamaan itsemurhahyökkäykset Israelissa ja Länsirannalla. 'Itsemurhapommitukset uskonnon nimessä ovat yksinkertaisesti terroria', Bush sanoi."

"Mutta Presidentti ei soveltanut Arafatiin usein toistettuja lausuntojaan siitä, että ne jotka suojelevat terroristeja ovat itse terroristeja. Hän sanoi, että palestiinalaisten johtaja on poikkeus hänen rauhaan tähtäävien ponnisteluidensa ansiosta."

Mitä hölynpölyä!! Mitä "rauhaa" Arafat on edes yrittänyt neuvotella? Mitä näistä 50 "tulitauosta" hän ei ole rikkonut?

Jasser Arafat alkoi tappaa juutalaisia Allahin nimessä 1960-luvun puolivälistä lähtien, jolloin Venäjän KGB painosti hänet vastasyntyneet PLO:n johtajaksi; tämä järjestö itsekin on KGB:n perustama (lue uutinen 1429). Arafatin viimeisin terrori-iskujen aalto tapahtui pääsiäisen aikaan, jolloin PLO:n hyökkäykset tappoivat melkein 50 sivullista ja haavoittivat useita satoja!

Mitä ihmettä on oikein meneillään? Ovatko meidän johtajamme menettäneet järkensä? Ovatko Israelin johtajat menettäneet järjensä? Kuinka meidän Presidenttimme voi kutsua Arafatia mieheksi jota ei koske kuolemanrangaistus jonka hän on langettanut terroristeille?

Kun tässä hommassa ei tunnu olevan järkeä, meidän täytyy etsiä vastausta toiselta suunnalta. Me epäilemme että on olemassa salainen agenda. Itse asiassa, salainen agenda on todella olemassa, ja Jumala paljasti sen minulle elokuun 18. päivänä vuonna 1991, kun minä hiiviskelin sisään Teosofisen seuran seminaariin kuulemaan hiljattain luodun suunnitelman yksityiskohdista. Kuten me kerroimme aikaisemmin tässä artikkelissa, tämän suunnitelman vaiheet 1 ja 2 on jo toteutettu, kun tämänhetkinen "sodan pelko" -skenaario, josta päivittäisissä uutisissa kerrotaan, antaa lavasteet vaiheen 3 toteutumiselle: kansainväliseksi tehty Jerusalem, yhteisen rukoushuoneen perustaminen, sekä Palestiinan valtion luominen.

Tämänhetkinen vaatimus Palestiinan valtion luomiseksi

Metelin, tuhon ja retoriikan kautta, on kuultu vaatimuksia Palestiinan valtion luomisesta. Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Annan varoittaa että pahin on edessä Lähi-Idän konfliktissa", Robert Holloway, AFP, 2.4.2002.

"YHDISTYNEET KANSAKUNNAT -- Venäjän YK-suurlähettiläs Gennadi Gatilov, joka toimi kokouksen puheenjohtajana Kofi Annanin kanssa, kertoi reporttereille että Turvallisuusneuvoston jäsenet olivat uudistaneet vaatimuksensa tulitauosta. 'He myös vaativat voimakkaasti, että osapuolet sitoutuisivat Turvallisuusneuvoston päätöksiin 1397 ja 1402', Gatilov sanoi.

Päätös numero 1397, joka hyväksyttiin maailskuun 12. päivänä, oli ensimmäinen Turvallisuusneuvoston historiassa jossa viitataan Palestiinan valtioon. 'Viime päivien tapahtumien ei saa antaa sotkea tätä historiallista askelta', Annan sanoi. 'Neuvostolla on raskas velvollisuus tehdä oma osansa jotta saataisiin väärään suuntaan menevä kehitys pysäytettyä, ja minä kehoitan teitä reporttereita tekemään parhaanne jotta varmistettaisiin päätösten 1397 ja 1402 toteutuminen', hän sanoi."

WOW! Huomasitko sinä? Venäjän YK-suurlähettiläs sanoi eilen, että kriisin ratkaisu olisi turvallisuusneuvoston päätöksen numero 1397 toteuttaminen, eli Palestiinan valtion luominen! Venäjä oli juuri ehdottanut tätä "ratkaisuksi" tähän sekavaan tilanteeseen, ja se on juuri sama jota oli suunniteltu ainakin vuodesta 1991 lähtien, ja todennäköisesti paljon aikaisemminkin!

Mikä "yhteensattuma", etkö ajattelekin?

Kuitenkin, amerikkalaisten julkisen mielipiteen täytyy muuttua, ja nopeasti, sillä useimmat konservatiivit vastustavat ajatusta palkita 1900-luvun suurin terroristi omalla valtiollaan. Ei huolta, koska huomattava illuminaattinen konservatiivi on nopeasti astunut esiin vaatimaan että palestiinalaisille täytyy luoda oma valtio!

UUTISKATSAUS: "Palestiinalaiset voittavat", Patrick Buchanan, WorldNetDaily, 2.4.2002.

"Terrorismi toimii, ja eilispäivän terroristit ovat usein huomisen valtiomiehiä. Begin ja Mandela voittivat Nobelin Rauhanpalkinnon, ja kolmas Nobelisti on nyt saarrettuna Ramallahissa... Arafat ei värvää terroristeja, Israelin tankit jotka tekevät tuhoa kaupungeissa hoitavat värväyspuolen. Israelilaiset ovat murskanneet palestiinalaisten hallinnon. Arafatilla ei ole mitään menetettävää, ja hän varmasti kuolisi mieluummin marttyyrinä kuin eläisi arabijohtajana joka on antautunut Ariel Sharonille."

"Myöntävät israelilaiset tämän tai ei, palestiinalaiset voittavat... onko tilanteesta mitään poispääsyä?"

"Ainoa toivo on palestiinalaisten valtiossa."

Mikä katala valhe! Patrick Buchanan on juuri paljastanut todellisen illuministisen värinsä. Kuten me esitimme Seminaari 2":ssa, "America Determines The True Flow of History", illuminaattiset organisaatiot kuten CFR ja joukkoviestintä luovat poliittisia etikettejä joita he kiinnittävät omien ihmistensä vaatteisiin. Julkisuudessa illuminaattiset johtajat ovat sitten liberaaleja, konservatiivejä, demokraatteja ja republikaaneja. Tavoitteena on kehittää sinulle oma vaikutuspiiri, jota jotta Illuminatin suunnitelman kriittisellä hetkellä, yksi näistä johtajista voisi äkkiä astua esiin ja kehoittaa seuraajiaan hyväksymään ehdotus jota he muutoin vastustaisivat.

Täten, se oli Presidentti Bush vanhempi joka ensimmäisenä ehdotti NAFTA:a, vaikka konservatiiviset republikaanit olisivat muutoin vastustaneet tätä ideaa. Täten, se oli Rush Limbaugh joka astui esiin Clintonin hallinnon alkuaikoina väittelemään konservatiivisten kannattajiensa kanssa, että heidän pitäisi tukea NAFTA:a. Jotta Clinton saisi tukea NAFTA:lle, LImbaugh hoiti taistelun hänen puolestaan.

Nyt Buchanan astuu esiin kriittisen tärkeällä hetkellä väittelemään aiheesta jota konservatiivit muutoin jyrkästi vastustaisivat. Hän ei ainoastaan väitä että Palestiinan valtio pitäisi luoda; hänellä on röyhkeyttä sanoa että tämä valtio toisi rauhan! Kuuntele:

"Ainoa toivo on Palestiinan valtiossa. Pieni oma valtio antaisi palestiinalaisille valtavan kannustimen rauhaan ja estäisi terrori-iskut Israelia vastaan -- toisin sanoen antaisi kansallisen turvallisuuden."
Buchanan tietää paremmin. Hän tietää että Arafat on tehnyt erittäin selväksi, että sitten kun hän saa oman valtionsa, hän käyttäisi sitä alustana josta käsin hän voisi tuhota juutalaiset. Monta kertaa Arafat on sanonut, että oma valtio olisi yksinkertaisesti ensimmäinen vaihe Israelin tuhoamisessa.

On hyvin merkittävää, että kaksi merkittävää henkilöä on samana päivänä vaatinut Palestiinan valtion luomista. Rummutus jatkuu, ja aikatämän toteutumiselle käy yhä lähemmäksi.

"Johtopäätös

Lähi-Itä jatkaa kulkuaan kohti kaiken kattavaa sotaa. Raamatun profetia vaatii sitä, ja se tapahtuu; kuitenkin me saatamme nähdä lyhyen "rauhan" sitä ennen; merkittävä osatekijä tässä rauhassa olisi Palestiinan valtion perustaminen Arafat johtajanaan. Jos tämä "rauha" toteutuu, pidä pääsi kylmänä ja varoita Apostoli Paavalin sanoin:

"Kun he sanovat: 'Nyt on rauha, ei hätää mitään', silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon." [1 Tess. 5:3].
Tämä Uuden Jerusalemin sovinto-projektin vaiheen 3 toteutuminen sekä Palestiinan valtion luominen tuovat todennäköisesti lyhyen tauon väkivaltaan ja verenvuodatukseen. Tämä tauko antaa Illuminaatille aikaa vaiheiden 3 ja 4 toteuttamiseen. Sitten kun heillä on Jerusalem kansainvälisessä valvonnassa, ja sitten kun he ovat julistaneet että kaikki maailman uskonnot ovat nyt yhtä, seuraava vaihe on Temppelivuoren puhdistaminen siitä pakanallisesta temppelistä (Kalliomoskeijasta) joka siinä nyt on, jotta he voisivat alkaa rakentaa Salomonin temppeliä sille paikalle, vapaamuurareiden temppeliä josta Illuminati on kauan haaveillut.

Sitten, Kolmas maailmansota syttyy, ja tuhkasta ja savusta ratsastaa esiin vapaamuurareiden Kristus -- Antikristus. Tämä on suunnitelma, ja se täyttää Raamatun profetiat. Me kuljemme joka päivä yhä lähemmäksi tätä lopullista päämäärää. Totisesti, nämä ovat Lopun aikoja.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1634Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin