Kumoamassa myyttiä, että maailman illuministiset hallitukset ovat Lähi-Idässä ainoastaan öljyn vuoksi


Alaotsikko: Monet ihmiset jotka tietävät että on olemassa salaliitto -- joka suunnittelee maailmanlaajuista hallitusta, taloutta ja uskontoa -- luulevat että öljy vauhdittaa nykyisiä tapahtumia Lähi-Idässä. Sinä et vain tunne Lopun ajan suunnitelmaa!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Brittiläiset alkavat ymmärtää, että öljyputki on todellinen syy 'terrorismin vastaiselle sodalle'", Liam Halligan, Channel 4 News, UK.
"Vapaus, oikeus, maailma eroon terrorismista; operaatio Vapauden varmistamisella on koko joukko ilmoitettuja perusteluja. Mutta, onko olemassa muitakin, vähemmän mainostettuja motiiveja pommittaa Afganistania? Koska maailmanlaajuinen öljyn kysyntä lisääntyy, ja koska Persianlahden valtiot -- erityisesti Saudi-Arabia -- ovat poliittisesti epävakaita, Yhdysvallat haluaa epätoivoisesti hyödyntää käyttämättömiä öljykenttiä Kazakstanissa ja muissa keski-Aasian valtioissa. Ja kuten Liam Halligan selittää, Afganistan on keskeisellä paikalla jos yritetään kuljettaa öljyä länteen."

"Syyskuun 11. päivän hirmutyöt saivat aikaan liittoutuman -- 'ristiretken' sanoi George Bush -- vapauden ja oikeuden tähden. Mutta katsele tarkemmin. On olemassa tärkeämpikin syy kamppailulle Afganistanissa: öljy. Muutamien viime vuosien aikana sinä olet kenties lukenut, että Länsimaissa -- erityisesti Yhdysvalloista -- on tullut vähemmän öljystä riippuvainen. Mutta, tämä ei ole totta."

"Vyonna 1970 USA kulutti 16 miljoonaa barrelia öljyä päivässä. Tänään kulutus on 22 miljoonaa barrelia tehden Yhdysvalloista maailman suurimman öljyntuojan. Euroopan Unioni kulutti 12 miljoonaa barrelia päivässä 30 vuotta sitten; tänään 15 miljoonaa. Eikä öljyä käytetä ainoastaan polttoaineena. Juuri nyt tätä tekstiä tietokoneen monitorista joka on tehty muovista, mahdollisesti öljyllä lämmitetyssä talossa ja keinokuiduista valmistetuissa vaatteissa. Kiitos tästä kaikesta kuuluu öljylle."

"Joten, mistä öljy tulee? Saudi-Arabiasta tietenkin. Maa on suurin öljyn viejä yli 7 miljoonalla berrelilla päivässä. Iran, Irak ja Kuwait ovat suuria öljyn tuottajia myös. Äläkä unohda entistä Neuvostoliittoa idässä, joka vie melkein 4,5 miljoonaa barrelia päivittäin. Erossa Venäjästä ovat nämä hiljattain itsenäistyneet keski-Aasian valtiot jotka ovat avaimia."

"Jo nyt on löydetty 20 miljardin berrelin öljyvarannot Kazakstanista -- ja siellä voi olla paljon enemmänkin. Sen öljyn ja kiaasun arvo, joka sieltä on tähän mennessä löydetty, on kolme biljoonaa dollaria tämän päivän hinnoilla. Tämän vuoksi Läntiset öljy-yhtiöt ovat niin kiinnostuneita saamaan tämän öljyn maailmanmarkkinoille. Kamppailu vaikutusvallasta keski-Aasiassa on Viimeinen suuri öljyryntäys, kun Länsi yrittää vähentää riippuvuuttaan Persianlahdesta."

"Venäjä on jo rakentanut putken Kazakstanista Mustalle merelle. Amerikkalaiset öljy-yhtiöt voisivat rakentaa putken Bakusta Georgian läpi, tai Turkin Välimeren rannikolle. Mutta olisi paljon edullisempaa rakentaa putki keski-Aasiasta Afganistanin läpi Pakistanin rannikolle. Tämä on suurin syy siihen miksi Yhdysvallat epävirallisesti tuki Talibania 90-luvun puolivälissä, kun amerikkalaiset öljymiehet suunnittelivat tällaista putkea. Mutta, kun Taliban käänsi selkänsä Setä Samille, Läntinen öljyraha pelästyi."

Tämä artikkeli kertoo suppeasti niiden ihmisten ajatukset jotka ymmärtävät, että on todellakin olemassa salaliitto. Nämä ihmiset ovat kuitenkin väärässä ajatellessaan, että öljy on se voima joka hallitsee suurten kansakuntien politiikkaa.

Totisesti, maailma käyttää paljon öljyä.

Meidän nykyinen teollistunut sivilisaatiomme käyttää paljon öljyä. Ja, "Suuri öljy" antaa suuria voittoja. Ja, illuminaattien tarkoituksena on ansaita paljon rahaa öljyteollisuudella ja rahoittaa sillä heidän globaaleja projektejaan, Historioitsija Anthony Sutton jäljittää amerikkalaisia avain-perheitä jotka ovat olleet varmistamassa sitä että illuminaattien tavoitteet ohjata maailma kohti uutta maailmanjärjestystä saavutetaan. Hän listaa amerikkalaisia avain-perheitä jotka toimivat Pääkallon ja sääriluiden järjestön kautta:

Whitney Family -- 1635, Watertown, Massachusetts

Stimson Family -- 1635, Watertown, Massachusetts

Perkins Family -- 1631. Boston, Massachusetts

Phelps Family -- 1630, Dorchester, Massachusetts

Taft Family -- 1679, Braintree, Massachusetts

Wadsworth Family -- 1632, Newtown, Massachusetts

Lord Family -- 1635, Cambridge, Massachusetts

Gilman Family -- 1638, Hingham, Massachusetts

Rockefeller Family (Standard Oil)

Payne Family (Standard Oil)

Harriman Family -- (Railroads)

Davison Family -- (J.P. Morgan, Banking and Finance)

Weyerhauser Family -- (Lumber)

Pillsbury Family -- (Flour Milling)

Sloane Family -- Retailing

(Anthony C. Sutton, America's Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones, p. 19)

Kuten sinä voit nähdä tästä luettelosta, Illuminati kontrolloi amerikkalaisen yhteiskunnan jokaista osa-aluetta. Heidän kontrollinsa on kauaksi öljyn tuolle puolelle. Kansalaissodan jälkeen, monet ihmiset väittivät että Rautatiet oli kaikkein suurin lobbausryhmä USA:ssa, ja että Yhdysvaltain politiikka pyöri rautateiden intressien ympärillä. "Suuri öljy" on hyvin tärkeä, mutta niin ovat myös muutkin osa-alueet joita nämä perheet edustavat. On mielenkiintoista huomata, että näiden sukujen välisiä avioliittoja suosittiin keinona ikuistaa heidän hallintansa ja vauraus.

Tämä luettelo avainperheistä on myös erinomainen esimerkki generationaalisesta noituudesta; tämä on noituutta joka siirtyy sukupolvelta sukupolvelle (2 Moos. 20:5). Illuministiset avainperheet kaikkialla maailmassa tänä päivänä ovat sukupolvien noituutta harjoittaneita perheitä, joilla on suurta voimaa ja vaikutusvaltaa.

Vihamielisyyttä öljyä ja meidän teollistunutta sivilisaatiotamme kohtaan

New Agen kannattajat vihaavat ehdottomasti meidän teollistunutta sivilisaatiotamme! Edellleen, tämä viha on niin voimakasta että he haluavat nähdä sen tuhoutuvat ja tulevan korvatuksi sellaisella sivilisaatiolla joka perustuu primitiiviseen maatalouskilttuuriin; sellaiseen joka oli olemassa 300 vuotta sitten. Ainoastaan silloin -- he uskovat -- voi ihmiskunta elää elämää joka tyydyttää meidän tarpeemme ja halumme.

Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat haluavat tuhota tämän teollistuneen sivilisaation koska me kulutamme liian paljon uusiutumattomia luonnonvaroja kuten öljyä, kaasua, malmia ja mineraaleja. Toisen maailmansodan jälkeen nämä suunnittelijat olivat kauhuissaan sen vauhdin tähden jolla väestö sekä elintaso kasvoivat. Molemmat tekihät kasvattivat luonnonvarojen kulutusta.Kun Illuminati lopulta ottaa maapallon hallintaansa, he eivät halua sellaista maapalloa joka on tyhjiin imetty! He haluavat sellaisen maapallon joka pystyy tarjoamaan heille mukavat olosuhteet mahdollisimman pitkäksi aikaa etaanpäin. Ainoastaan "tavallisten kansalaisten" täytyy palata takaisin primitiiviseen maatalousvaltaiseen elämäntyyliin. Sinä näet, tässä tulevassa Uudessa maailmanjärjestyksessä on vain kahdenlaisia ihmisiä: mestarit ja orjat.

Tietenkään, keskiverto New Agen kannattaja ei tiedä mitään suunnitelman tästä osasta. Heidät on valmennettu niin että he eivät tiedä tästä mitään. Tänään, me paljastamme jotakin tästä valmennuksesta, niin että sinä voisit ymmärtää, että kuinka on mahdollista, että New Age -uskovat jotka tänään ovat osa meidän nykyistä teollistunutta sivilisaatiotamme, voivat kuumeisesti toivoa että koko tämä elämäntapa tuhottaisiin ja korvattaisiin kaikkein primitiivisimmällä elämäntavalla.

Ensiksi, salli meidän tutkia tätä aihetta emotionaaliselta ja/tai hengelliseltä näkökannalta. New Age -kirjailija Susan Elaine, kirjassaan "The Diary of a Walk-In" viljelee uskomatonta myrkkyä teollistunutta sivilisaatiotamme kohtaan. Kuuntele:

"Ymmärrä, että nyt on aika lopettaa ajattele, että ei olisi välttämätöntä tehdä jotakin järisyttävää itsesi ja maapallon vuoksi... meidän täytyy kuulla tämä kutsu nyt ja alkaa korjata vahinkoja ja laiminlyöntejä joita me olemme tehneet; usko tai älä, viimeisen 100 vuoden aikana tällä maapallolla joka on toiminut moitteettomasti miljardeja vuosia kunnes ihminen tuli. Tällä vahingon määrällä, kuinka kauan luulet kestävän ennenkuin me kaikki elämme muovikupoleissa, hengitämme keinotekoista ilmaa, juomme keinotekoista vettä ja syömme keinotekoista ruokaa? EI enää kauan."
Nyt, kuuntele mikä on henkioppaiden lopullinen päämäärä, Susan Elainen suulla puhuttuna:
"Meidän pitäisi elää luonnon ehdoilla, eikä niin että ottaisimme lomaa ja vierailisimme luonnon keskellä."
Uusi maailmanjärjestys visioi juuri tällaista ratkaisia. Heillä on suunnitelma pakottaa kaikki maailman ihmiset, mukaanlukien amerikkalaiset, elämään sellaisessa maatalousvaltaisessa taloudessa joka oli olemassa 300 vuotta sitten. Ja, tiedätkö mitä,? Heillä on kymmeniä miljoonia New Age -fanaatikkoja jotka hurraavat tälle päämäärälle.

Edelleen, salli meidän tutkia tätä New Age -fanatismia erilaisesta lähteestä käsin, New Age -tiedemiehiltä.

"Tri Elizabeth Rauscher ja William van Bise päättivät tieteellisen selonteon osoittamalla, että suurin osa meidän nykyisestä teknologiastamme on etäännyttänyt luonnon ja ihmiset toisistaan. Liian monen tiedemiehen päämäärä näyttää olevan suojella meitä luonnolta, valloittaa sekä kontrolloida häntä samalla kun me kehitämme yhä vaarallisempia asejärjestelmiä jotka pystyvät hävittämään kaiken elämän planeetaltamme..." [Nick Begich ja Jeane Manning, "Angels Don't Play This HAARP: Advandes In Tesla Technology", s. 186].
Jos sinä luet huolellisesti ja tarkasti tämän lausunnon, sinä huomaat, että näiden tiedemiesten mielestä "Äiti Maa" on elävä, aktiivinen organismi, mahdollisesti oma persoonansa. Totisesti, läpi tämän kirjan, nämä tiedemiehet uskovat juuri näin, ja tämän Äiti Maan okkultistinen nimi on Gaia. Huomaatko sinä myös heidän intensiivisen halunsa luopua nykyisestä teknologiasta ja sivilisaatiosta? Kuten Susan Elaine valitteli yläpuolella, ihmisten täytyy palata luontoon, takaisin juurilleen; myös nämä tiedemiehet uskovat juuri näin. He haluaisivat mielellään kääntää kelloa taaksepäin aikaan jolloin sivilisaatiomme oli primitiivisempi sekä paremmin "harmoniassa" luonnon kanssa. Kuuntele:
"Kun me katsomme taaksepäin niitä sotkuja jotka ihmiskunta on saanut aikaan teollistumisen seurauksena, valistuneet ihmiset ovat oppineet ajattelemaan luonnon hallitsemisen tuolle puolelle. Sen sijaan, esiin noussut näkökanta arvostaa jokaista elämänmuotoa erikseen sekä samalla suhteessa kaikkiin lajeihin."
Koska ihminen on saanut aikaan monia "sotkuja" teollistamalla planeettaamme, saattaa tuntua järkevältä kannattaa sivilisaatiomme tuhoamista. Ja, koska ihminen on kaikkein barbaarisin eläin planeetalla, saattaa tuntua järkevältä antaa "valaistuneiden" miesten hallita meitä, jotka emme ole niin valaistuneita. Tämä tuo meidät takaisin New Age/Uuden maailmanjärjkestyksen suunnitelmiin palauttaa luonnontilaan valtavia alueita Yhdysvalloissa sekä kaikkialla maailmassa. Tämä on Suunnitelma.

New Age -uskovat jotka elävät tänään yhteiskunnassamme tuntevat syyllisyyttä siitä että he ottavat osaa Äiti Maan tuhoamiseen. Kun he ajavat autoa, heidän täytyy tuntea syyllisyyttä siitä kun he kuluttavat uusiutumattomia luonnonvaroja ja saastuttavat ilmaa. Heidän täytyy tuntea syyllisyyttä kun he heittävät pois roskia tietäen että siitä tulee maan täytettä. Heidän täytyy tuntea syyllisyyttä miljoonista muistakin vastaavista asioista, kun he elävät tässä kulttuurissa. Ja, heidän täytyy tuntea suurta tarvetta tämän kaiken muuttamiseen. Täten, New Age -kirjailijat kuten Ruth Montgomery, paljastavat "henkioppaidensa" kertoneen heille että tämä sivilisaatio tulee muuttumaan nopeasti, sitten kun Äiti Maa eräänä päivänä aloittaa puhdistautumisensa luonnonkatastrofien kautta, kunnes lopulta kaikki ne jotka olivat syyllistyneet saastuttamiseen ovat kuolleita. Nämä "henkioppaat" paljastavat edelleen Ruthille, että tämä muutos tapahtuu "silmän räpäyksessä", saaden jotkut ajattelemaan Raamatun profetiaa tempauksesta.

Tulee pian aika jolloin Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmat pannaan täytäntöön pahaa-aavistamattoman maailman silmien edessä. Hyvin pian, suurin osa amerikkalaisista kohtaa vakavia kriisejä jotka voidaan "ratkaista" ainoastaan äärimmäisten toimenpiteiden avulla, joihin kuuluu teollistuneen sivilisaatiomme tuhoaminen.

Silloin me ymmärrämme sen hirvittävän tarkoituksen joka piilee New Age -kirjailija Elizabeth van Burenin sanoissa:

"Me olemme tulleet aikaan jolloin moni amerikkalainen, Uutena Atlantislaisena, vastaanottaa kutsun: Mene pois! Aikaa on vähän! Rakenna itsellesi arkki ja vie sinne sisälle siemeneksi tulevaa aikaa varten kaikki se mikä on arvokasta uudelle maailmalle! Ota unelma ihmisten veljeydestä mukaasi, koska se oli sinun maasi (Amerikan Yhdysvallat) joka otti ensimmäiset askeleet tämän ihanteen suuntaan. Mitään ei menetetä eikä hyviä asioita katoa tältä planeetalta. Tulee vain muutos. Älä pelkää sitä koska Uuden Atlantiksen tuhkasta nousee -- eri puolilla maailmaa -- ihmisiä jotka auttavat luomaan demokratiaa yhden ainoan hallituksen alaisuudessa, joka hallitsee maailmanlaajuisesta rakkaudella ja viisaudella. Näin Valkoisen Veljeskunnan suunnitelma etenee!"
Loppupäätelmä

Kuten sinä näet, Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat vihaavat meidän teollistunutta sivilisaatiotamme yksinkertaisesti sen tähden että se kuluttaa liian paljon maailman luonnonvaroja. He aivät halua saada kontrolliinsa koko maailmaa vain huomatakseen että arvokkaat uusiutumattomat luonnonvarat kuten öljy on kulunut melkein loppuun.

Edelleen, koska meidän talousjärjestelmämme pyörii sellaisen rahoitusjärjestelmän ympärillä joka luo rahaa tyhjästä, minä mietin että kuinka paljon Illuminati todella tarvitsee öljyteollisuuden rahoja. Illuminati voisi todellakin lopettaa tämän teollistuneen sivilisaation niin että he voisivat elää useita vuosisatoja tällä planeetalla ilman että heidän tarvitsisi löytää uutta planeettaa. He ovat käynnistäneet avaruusohjelman joka etsii elinkelpoisia planeettoja siltä varalta että maapallolla on liian vähän luonnonvaroja jäljellä silloin kun he viimeinkin saavat tästä lujan otteen.

Heidän huolensauusiutumattomista luonnonvaroista on yksi syy miksi Illuminati haluaa vähentää maapallon väkilukua kahdella kolmasosalla. Silloin kun maapallon puhdistautumis-operaatio on loppuun suoritettu, ainoastaan illuministisilla perheillä on lupa elää yltäkylläisyydessä ja kuluttaa öljyä.

Joten, älä usko sitä että Bush ja hänen yhtiönsä ovat Afganistanissa pelkästään öljyn vuoksi. Minä olen lukenut heidän lopulliset suunnitelmansa, ja tiedän että he epätoivoisesti haluavat lopettaa öljyn kulutuksen.

Paljon verta tullaan vuodattamaan ennenkuin Illuminati on saavuttanut päämääränsä "puhdistaa" maapallo sekä muuttaa sivilisaatio alhaisen entropian yhteiskunnaksi. Totisesti, Lopun ajat ovat yllämme.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1658Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin