Ollanko Israelissa valmistelemassa toista pääministerin salamurhaa? (1665)


Alaotsikko: Huomattava juutalainen kirjailija Barry Chamish huomauttaa että olosuhteet ovat sellaisia että ihmisiä saatetaan valmistella pääministeri Sharonin toista salamurhaa -- tai salamurhayritystä varten. Päämäärä? Houkutella juutalaiset hyväksymään palestiinalaisten valtio syyttämällä tästä salamurhasta juutalaisia uudisasukkaita!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Sharonia on varoitettu salamurha-hankkeesta jonka takana olisivat radikaalit juutalaiset", Uzi Mahnaimi, The Sunday Times, 19.5.2002.
"Israelin sisäisen turvallisuuden palvelu, Shin Beth, pelkää että radikaali juutalaisten ryhmä on suunnittelemassa Ariel Sharonin murhaamista; hänen neuvonantajansa ovat kehoittaneet häntä pitämään julkiset esiintymisensä minimissään. Shin Beth on tunnistanut uudisasukkaiden ääriainesten ryhmän olevan todennäköisesti hankkeen takana, ja on soluttanut agenttejaan heidän maanalaisiin verkostoihinsa."

"Uudisasukkaat ovat raivostuneet Sharonin tuesta itsenäiselle palestiinan valtiolle Länsirannalla ja Gazassa. Sen jälkeen kun Sharon toisti tämän tukensa Likud-puolueensa viime viikon kokouksessa, vartiointia tiukennettiin hänen maatilallaan Negevin autiomaassa. Shin Bethiä syytetään yhä epäonnistumisestaan suojella Yitzhak Rabinia, pääministeriä joka murhattiin vuonna 1995 fanaattisen vastustajansa toimesta, joka vastusti hänen suunnitelmaansa antaa pois maata rauhan aikaansaamiseksi."

"Hiljattain tehty suunnitelma räjäyttää arabien tyttökoulu estettiin Shin Bethin toimesta, mutta vanhemmat viranomaiset ovat vakuuttuneita siitä, että militanttien kiihko on kasvamassa. Kaksi viikkoa sitten poliisipartio lähetettiin A-Tur:in arabilähiöön Jerusalemissa tutkimaan epäilyttävää ajoneuvoa. Lähellä koulua, kaksi poliisia löysi Israelin rekisterilaatoilla varustetun auton jossa oli perävaunu. Tätä perävaunua kaksi miestä yritti irrottaa."

"Poliisi oli suhtautunut epäilevästi juutalaisten läsnäoloon arabilähiössä Intifadan aikana, muttaoli juuri päästämässä heidät menemään kun poliisiradion välityksellä heidän käskettiin tutkia tämä perävaunu. Se oli täynnä räjähteitä sekä ajastin joka oli asetettu aikaan kello 7:35 aamulla, juuri silloin kun tyttöjen oli määrä saapua kouluun."

"Lisäksi autosta löytyi laittomia aseita ja miehet vietiin kuulusteltaviksi Jerusalemiin. Oikeus määräsi uutispimennon, ja Sharonille kerrottiin että mahdollinen verilöyly estettiin. 'Tämän suunnitelman tyhjäksi tekeminen oli paljon tärkeämpää kuin arabien itsemurhapommittajien paljastaminen', sanoi eräs turvallisuusviranomainen."

"Kaksi muuta epäiltyä pidätettiin myöhemmin. 'Nämä eivät ole viattomia ihmisiä nämä ovat murhaajia.' Sanoi kuulusteluja lähellä oleva lähde."

Barry Chamisin lähettämä sähköposti 20.5.2002
"Juuri niin, ihmiset. Se on vuosi 1995 tullut taas kerran. Juuri kun Israelin hallitus valmentaa ihmisiä pitkälle meneviin myönnytyksiin rauhan aikaansaamiseksi, niitä jotka vastustavat houkutellaan terroritekoihin ja salamurhiin. Älä järkyty jos sanomalehdet raportoivat joskus oikeasta salamurhasta, mikäli sellaista tarvittaisiin saamaan aikaan kohtalokas'rauha' johon sisältyy täydellinen vetäytyminen Juudeasta, Samariasta ja Gazasta. he voivat tehdä sen taas, koska juutalaiset ovat liian heikkoja, jakautuneita ja kyllästyneitä tähän kaikkeen. Meillä on kaikki tarvittava todistusaineisto siitä että Yitzhak Rabinia ei murhannut 'äärioikeistolainen radikaali'..." radikaali'..."

"Mutta mahdollisuus pelastaa kansakunta näiden todisteiden avulla on, taas kerran turhaa."

Johtopäätös

Kaikkien uskontojen fundamentalistit ovat Illuminatin todellisia vihollisia. Ortodoksijuutalaiset eivät ole poikkeus. Kuten Chamish osoittaa menestyskirjassaan "Kuka murhasi Yitzhak Rabinin?", radikaaleja radikaaleja juutalaisia fundamentalisteja syytettiin Rabinin murhasta vaikka suuri määrä todistusaineistoa osoittaa että hallituksen Salainen palvelu, Shin beth, on ollut osallisena rikokseen.

Jos sinä et ole vielä lukenut Chamisin kirjaa "Who Murdered Yitzhak Rabin?", minä kehoitan sinua tekemään niin. Chamish todistaa että Rabinin murhasivat Shin Bethin agentit jotka toimivat Rabinin hallituksen näkymättömän auktoriteetin alaisuudessa. Tarkoituksena oli mainostaa Oslon rauhansopimusta juutalaisille, joiden oli havaittu vastustavan ehdotusta "luovuttaa maata rauhan eteen".

Joku todistettavasti toivoi että tarpeeksi suuri määrä juutalaisia järkyttyisi Rabinin murhasta niin paljon että he reagoisivat kohtalokkaalla tavalla ja antaisivat tukensa Oslolle. Koska näin ei tapahtunut, saattaa olla aika yrittää tätä samaa taktiikkaa uudelleen.

Jos Sharon yritettäisiin salamurhata ja siitä syytettäisiin juutalaisia äärioikeistolaisia siirtokuntalaisia, julkinen reaktio voisi johtaa siihen että Israelin hallitusta vaadittaisiin panemaan piste siirtokuntien kasvulle tai jopa hävittämään joitakin siirtokuntia. Tämä toimenpide saattaisi täyttää arabien toiveet ja voisi tuoda heidät takaisin neuvottelupöytään.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1665Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin