Onko Yhdysvaltain talous lähtemässä syöksyyn niinkuin monet analyytikot ennustavat? Monet mittarit välkkyvät "katastrofia" (1669)


Alaotsikko: Koska Uusi maailmanjärjestys vaatii täydellistä rahoitusjärjestelmän romahdusta -- joka koskee jokaista teollisuusmaata -- jotta uusi globaali järjestelmä voisi syntyä, Illuminatin sisäisen informaation tarkastelu sekä Raamatun prpfetioiden ahkera tutkiminen saattaa paljastaa aivan erilaisen skenaarion kuin mitä analyytikot ennustavat.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Epäilyt saavat aikaan pahimman markkina-näytelmän 9/11-hyökkäysten jälkeen", Patricia Hill, The Washington Times, 8.6.2002.
"Pörssillä oli takanaan pahin viikko sitten syyskuun hyökkäysten jälkeen, kun pää-indeksit vajosivat lähelle tämän nykyisen taantuman alimpia arvoja. Paniikinomaisen torstain jälkeen -- jolloin Dow Jones laski 172 pistettä -- Dow laski toiset 152 pistettä ennenkuin ostajat lähtivät liikkeelle. Dow päätyi 35 pistettä miinukselle, 9590 pisteeseen eli alimpaan arvoonsa marraskuun 12. päivän jälkeen. Viikossa kurssit laskivat 3,4 prosenttia..."

"Monet skandaalit sekä kolmatta vuotta jatkuva kurssien alamäki on heikentänyt luottamusta sekä lisännyt epäilyja -- ei ainoastaan amerikkalaisten sijoittajien joukossa vaan myös ulkomaisten sijoittajien joukossa jotka olivat ahneesti ostaneet amerikkalaisia osakkeita, myös taantuman aikana. Innon katoaminen on saanut dollarin menettämään arvostaan 6 prosenttia tänä keväänä. 'Epävarmuus tulee vaivaamaan markkinoita, Lähi-Idän konflikteista varoituksiin terrori-iskuista kotona', sanoi Ed Yardeni, pää-investointi strategi Prudental Securitiestä. 'Huonot uutiset yhtiöiltä ahdistelevat sijoittajia päivittäin.'"

UUTISKATSAUS: "Intel alentaa toisen vuosineljänneksen myyntiennustettaan, osake laskee", Cesca Antonelli, Bloomberg.com, 6.6.2002.
"Intel Corp., maailman suurin puolijohteiden valmistaja, alensi toisen vuosineljänneksen myyntiennustettaan seurauksena henkilökohtaisten tietokoneiden kysynnän alenemisesta Euroopassa. Osake laski 13 prosenttia... 'Se oli pahempaa kuin mitä ihmiset odottivat', sanoi Marian Kessler, joka auttaa Rutherford Investment -sijoitusyhtiön johtamisessa; tämä yhtiö omistaa Intelin osakkeita. 'Me olemme todistamassa ennustettua pidempää matalasuhdannetta sekä hitaampaa toipumista.'
UUTISKATSAUS: "Ulkomaiset investoinnit USA:ssa putosivat 60%: jyrkin pudotus vuosikymmenessä voi tehdä toipumisen paljon vaikeammaksi koska kotimaiset säästöt ovat vähäiset", The Straits Times, 6.6.2002.
"WASHINGTON -- Ulkomaiset sijoitukset Yhdysvalloissa kärsivät jyrkän 60-prosentin pudotuksen viime vuonna, kun YHdysvaltain markkinat menettivät osan loistostaan seurauksena talouden taantumasta sekä terrori-iskuista, viimeisempien hallituksen tilastojen mukaan... Tilastot kertovat jyrkimmästä pudotuksesta ulkomaisten investointien osalta vuosikymmeneen, ja joidenkin analyytikkojen mukaan, tämä voi tehdä talouden toipumisesta vaikeamman koska kotimaiset säästöt ovat perinteisesti vähäisiä."
Viimeisten 60 päivän aikana, uutisraportit taloudellisesta synkkyydestä ja perikadosta ovat olleet yhtä yleisiä kuin raportit hyvistä talousuutisista. Koska meidän pörssimme on ollut laskuvoittoinen näiden 60 päivän aikana, Cutting Edge on melkein hukkunut artikkeleihin jotka ennustavat talouden romahdusta. Nämä artikkelit osoittavat että meidän tämänhetkiset Dow Jones ja NASDAQ-tasot on rakennettu taloudellisen savun ja ihmeiden päälle, ja että tällainen taloudellinen eksytys ei voi jatkua loputtomiin. Nämä artikkelit osoittavat myös, että sitten kun romahdus tapahtuu, se voi olla pahempi kuin vuosien 1929-1936 Suuret pulavuodet.

Odottaako talouden romahdus tulevaisuudessa? Jos näin, tuleeko se pikemminkin "ennemmin kuin myöhemmin"?

Onko mahdollista että romahdus tulee kahdessa osassa niinkuin vuosien 1929/1933 katastrofit, jossa suurempi ja paljon tuhoisampi romahdus, ja joka ajoi maan lamaan, tapahtui vuonna 1933.

Illuminati on suunnitellut taloudellisen romahduksen

Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijoilla on suunnitelmat saada aikaan maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus, joka auttaa tuomaan heidän vapaamuurari-Kristuksensa maailman näyttämölle. Salli meidän tutkia erästä mielenkiintoista lainausta New Age -kirjailija Bill Cooperilta:

"...oli havaittu että talous noudattaa samoja lakeja kuin sähkö, ja että kaikki matemaattiset teoriat ynnä käytäntö sekä tietokoneohjelmat jotka on kehitetty sähkökenttää varten, voidaan soveltaa suoraan taloustieteisiin... Ihmiselämä mitataan dollareissa... Vastaanottajasta tulee valtion omaisuutta... Niiden jotka jäävät koukkuun taloudelliseen huumeeseen täytyy mennä eliitin luokse saadakseen sitä lisää. Tässä, menetelmä ottaa käyttöön suuria määriä vakauttavaa kapasitanssia toteutetaan lainaamalla tulevaisuudessa maailman luottoa. Tämä...muodostetaan suorittamalla toimenpide ja jättämällä järjestelmä ennenkuin vastareaktio muuttuu toimenpiteeksi -- viivästyneeksi reaktioksi. Keinot pelastaa reaktiolta toteutetaan muuttamalla järjestelmä ennenkuin reaktio voi alkaa... Ja sähköinen kipinä luodaan silloin kun avattava kytkin joka on yhdistetty aktiiviseen induktoriin on matemaattisesti yhdenmukainen sodan alkamiseen." [Behold A Pale Horse, s. 45-48].
Silloin kun Illuminati ymmärsi että taloutta voidaan stimuloida samaan tapaan kuin virtapiiriä, he alkoivat suunnitella ensin talouden rakentamista ja sitten sen romuttamista luodakseen paniikkia jotta ihmiset hyväksyisivät Antikristuksen yliluonnollisen sekaantumisen tapahtumiin. Sinä näet, ennenkuin kuluttajien ja kansakuntien kasaantuneet velat johtavat siihen pisteeseen jossa romahdus tapahtuu, Kolmannen maailmansodan on tarkoitus alkaa, "kääntämään katkaisijaa joka on yhdistetty aktiiviseen induktoriin". Tämän sodan savusta tuhkasta nousee esiin Antikristus, esitellen itsensä uskonnolliseksi Messias-hahmoksi jota niin monet uskonnot ovat odottaneet, ja esittäen itsensä taloudellisena messiaana joka panee asiat kuntoon tässä uudessa globaalissa taloudessa. Tässä mallissa, sodan alkaminen samaistetaan kytkimen avaamiseen joka sallii sähkövirran kulkevan aktiiviseen induktoriin.

Vaikka markkinat maailmaa tulevat kärsimäänm romahduksesta Kolmannen maailmansodan aikana, itse romahdus on niin lyhytkestoinen että kun Antikristus saapuu, luottamus häneen ja hänen politiikkaansa on riittävän vahva; myös romahduksen kesto on sen verran lyhyt että hän ja kansainväliset pankkiirit pystyvät nostamaan jaloilleen globaalin talouden joka perustuu yhteen maailmanlaajuiseen rahaan.

Kolmannen maailmansodan aikaansaamat tuhot jäävät suhteellisen pieniksi suurimmalle osalle maailman valtioista, lukuunottamatta yksittäisiä terrori-iskuja kuten sellaista joka on kuvailtu elokuvassa "Sum of All fears". Sitten kun Antikristus on näyttämöllä, hän yrittää nostaa jaloilleen Länsimaiden taloudet, ja näin saa osakseen miljoonien eläkeläisten ja investoijien rakkauden ja ihailun. He tulevat rakastamaan Antikristusta siitä hyvästä että hän palauttaa heidän eläkesäästöjensä ja sijoitussalkkujensa arvon tällaisen tuhoisan maailmansodan jälkeen.

Sen jälkeen kun vapaamuurari-Kristus (Antikristus) saa loppuun suoritetuksi ensimmäisen 7-vuotis suunnitelmansa, hän aloittaa maailmanlaajuisen operaation Maan "puhdistamiseksi". Tämän puhdistus-operaation aikana otetaan käyttöön hirvittävät draconialaiset (=äärimmäiset) menetelmät jolloin suuret alueet maata julistetaan ihmisiltä kielletyiksi alueiksi. Tällöin myös kaksi kolmasosaa maapallon väestöstä tuhotaan.

Illuminatin suunnitelma näkee tämän kaiken ennalta

kuitenkin, Raamattu kertoo erittäin selvästi että Antikristus saa toimia vain seitsemän vuotta okkultistisena Messiaana. Raamattu kertoo myös erittäin selvästi että sitten kun nämä seitsemän vuotta alkavat Antikristuksen ja Israelin hengellisen sekä poliittisen johdon välisen sopimuksen allekirjoittamisella, Jumala käskee demonisten isäntien johtaa maailman johtajat siihen malliin että Jumalan suunnitelma voittaa (Ilm. 16:13). Se tapahtuu näiden seitsemän vuoden aikana, jolloin kaksi kolmasosaa maailman väestöstä tuhoutuu Ilmestyskirjan tuomioiden kautta.

Toisin sanoen, Jumala määrää järjestyksen ja ajoituksen jonka mukaan tapahtumat käyvät toteen. Hän sallii näiden tapahtuvan. Joidenkin illuminaattien suunnittelemien tapahtumien ei sallita toteutuvan. Toiset Raamatun profetiassa mainitut tapahtumat käyvät toteen vaikka Illuminati ei olekaan suunnitellut niitä. Monet yksityiskohdat illuminaattien suunnitelmista käyvät toteen aikaisemmin tai myöhemmin kuin mitä Illuminati on suunnitellut.

Tämä asia mielessäsi, salli meidän palata pää-aiheeseemme: Amerikan Yhdysvaltoihin. Milloin meidän tuhomme käy toteen, ja kenen toimesta? Sitten kun sinä ymmärrät profetiat, sinä ymmärrät myös tämän tärkeän seikan paremmin.


Jatkuu...
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1669aKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin