Prinssi Charles julistettu "maailman pelastajaksi" ja hänestä on suunnitteilla patsas! (osa 1) (1678)


Alaotsikko: Kirja "Antikristus ja kuppi teetä" saattaa olla oikeassa! Prinssi Charles on julistettu Maailman pelastajaksi, ja hänen "ajoitetut" matkansa tärkeille pakanallisille paikoille näyttävät pahaenteisiltä. Onko hän Antikristus?

"Ja suuri lohiläärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsäheitettiin hänen kanssaan." [Ilm. 12:9].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Saatana on käärme! Näin tämä jae sanoo. Hän on "aikakausia vanha käärme" jonka nimi on Perkele ja Saatana! Täten, ei ole yllätys että Saatana ilmestyi käärmeen muodossa Eedenin puutarhaan. Yhdenmukaisena Raamatun opetukselle, okkultistit kertovat että saatana on Matelija; edelleen, he sanovat että kaikkein voimakkain demoninen riivaustila saadaan aikaan demoneilla joilla on matelijan muoto. Pidä tämä mielessäsi, sillä tämä on tärkeä asia myöhemmin.

UUTISKATSAUS: "Siivellinen Prinssi on 'Maailman pelastaja'", Fox News Life, 7.3.2002.

"LONTOO -- Walesin Prinssistä ollaan tekemässä kuolematonta pronssipatsaan muodossa lihaksikkaana, siivellisenä jumalana joka on puettuna ainoastaan lannevaatteeseen. Hän tulee olemaan Kuninkaallisen perheen ensimmäinen elävä jäsen jonka kunniaksi tehdään patsas. Vaikka Prinssistä on määrä tulla 'uskon puolustaja' kun hänet kruunataan Englannin kuninkaaksi, patsas Brasiliassa tulee kunnioittamaan häntä Maailman pelastajana."
Tämä nimitys löyhkää arvonimeltä jonka Antikristus suunnittelee ottavansa itselleen kun hän ilmestyy maailman näyttämölle. Hän nousee suunnitellun kolmannen maailmansodan savun, pölyn ja tuhkan keskeltä tuoden "rauhan ja turvallisuuden" valheellisten "ihmeiden ja merkkien" avulla. Hän eksyttää (melkein) kaikki maailman ihmiset -- paitsi Jumalan valitut -- koska mahtava demoninen velheen ja eksytyksen henki laskeutuu maailmaan hetkellä jolloin hän saapuu.

Salli meidän palata takaisin tähän artikkeliin:

"Hänet esitellään alastomana, lannevaatetta lukuunottamatta, valtavien, enkelimäisten siipien kanssa. Hänen käsivartensa ovat ojennetut tarjoamaan mukavuutta ja turvaa. Tämä patsas tulee hallitsemaan hänen mukaansa nimitettyä keskusaukiota Palmas-nimisessä kaupungissa Tocantisin osavaltiossa sademetsän reunamilla. Patsas, jota voidaan verrata Kristuspatsaaseen joka katsoo yli Rio de Janeiron, pystytetään marmori-alustalle. Hänen jaloissaan on epäsiisti joukko ihmisruumiita, eräs niistä juo viiniä pullosta; tämän sanotaan kuvaavan vaikeuksissa olevaa maailmaa, jonka pelastamisella on kiire."
Jos sinä katsot tarkasti tätä patsasta, sinä voit nähdä ihmisjoukon juuttuneena tavaraan joka näyttää mudalta, katsoen ylös tähän siivelliseen Prinssi Charlesiin. Koska Prinssi on näitä ihmisiä niin paljon kookkaampi, hän näyttää jumalalliselta; tullen "pelastamaan" ihmiskunnan ja antamaan meille "rauhan ja turvallisuuden".

patsaasta tulee mieleen joku demoni!

"Jose Wilson Sequeira Campos, Tocuntinsin kuvernööri, sanoi: 'Tämä on Prinssi Vharles pelastamassa maailmaa. Me ajattelemme että hän ansaitsee tämän.' Vaikka tästä lihaksikkaasta ja siivellisestä patsaasta ei välttämättä tule heti mieleen Prinssi Charles, kasvonpiirteet ovat virheettömät."
Prinssi Charles pelastamassa maailmaa? Monet ihmiset muistavat hänet koppavana ja ylimielisenä, sekä ilkeänä rakastetulle Prinsessa Dianalle. Kuitenkin, monet ihmiset muistavat Charlesin siitä kun hän puolusti Dianaa Kuningatar-äitiä vastaan Dianan kuoleman jälkeen. Edelleen, muista että lopullinen Antikristus on mustan magian noituuden harjoittaja, aivan niinkuin Daniel 8:23-25 ennustaa; siksi, hän aivan tihkuu karismaa kun hän ilmestyy maan päälle, sillä on olemassa voimakkaita karismaa tarjoavia rituaaleja niille jotka eivät ole Karitsan verellä pestyjä.

Perusteluja sille että Prinssi Charles saattaa olla Antikristus

"Kristityt tänä päivänä ovat haluttomia keskustelemaan Antikristuksen identiteetistä, siitä huolimatta kuinka tärkeää se olisi." [Antichrist And A Cup of Tea", Tim Cohen, s. 13].
Tämä lause tiivisti täydellisesti minun mielipiteeni Antikristuksen identiteetistä. Minä olin pitkään uskonut, että Jumala itse paljastaisi Antikristuksen maailmalle, niin että kukaan ei voisi tietää hänen identiteettiään etukäteen. Minä otin kirjaimellisesti nämä profeetalliset sanat:
"Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy." [2 Tess. 2:6].

"...niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä..." [2 Tess. 2:8].

Sana "ilmestyy" (englanniksi "Paljastetaan") ilmaisee voimakkaasti, että Antikristusta suurempi voima on se joka "paljastaa", ja että se tapahtuu Hänen valitsemallaan hetkellä. Tietysti, me tiedämme että Pyhä Henki on tämä suurempi voima, "pidättävä voima". Tämän vuoksi minä uskoin että kukaan ei voisi tietää tulevan Antikristuksen identiteettiä.

Kuitenkin, Jumala kertoi meille Ilmestyskirjan kohdassa 13:16-18 että tämä identiteetti voitaisiin laskea! Kuuntele:

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi." [Ilm. 13:18].
Nyt, sitten kun Jumala paljastaa Antikristuksen ja sallii hänen ilmestyä maailman näyttämölle, jokainen uskova kristitty joka tuntee Raamattunsa, ymmärtää että kyseinen mies on Antikristus, ei Jeesus Kristus. Lukuisat profetiat alkavat täyttyä, niin että yhdenkään ymmärtäväisen kristityn ei tarvitse laskea mitään ymmärtääkseen hänen identiteettinsä!

Siksi, aika -- jolloin ymmärtäväinen kristitty voi tehdä havainnon koskien tulevan Antikristuksen identiteettiä -- on ennen hänen ilmestymistään; ja, tämä vaatii Raamatuntuntemusta sekä hyvää laskupäätä. Kun tämä asia oli taottu minun päähäni, minä ostin kirjan "Antikristus ja kuppi teetä" ja aloin lukea sitä, suitenkin melko skeptisellä mielellä. Kun minä olin lukenut tästä kirjasta kolme neljäsosaa, minä sanoin itselleni: "Luovutan, olen nähnyt tarpeeksi laskelmia, ja olen nyt vakuuttunut: Antikristus nousee Windsorin Huoneesta." Jos tämä tapahtuu pian, Prinssi Charles on tämä mies; jos aika viipyy, Prinssi William tulee olemaan Antikristus. Kuitenkin, Prinssi Williamin täytyisi olla vähintään 30-vuotias, joka on alin ikä jolla juutalaisesta voi trulla Rabbi. William täyttää 30 vuotta vuonna 2012. Koska illuminaateilla on aina "suunnitelma B" varalla, tämäkin skenaario voisi olla mahdollinen.

Lopulta, luettuani tämän kirjan minä ymmärsin sellaista joka oli ollut täysin pimennossa minun tietoisuudeltani: kaikkein tärkein profetia (Daniel 9:26-27) kertoo että Antikristus on Prinssi!! Hän ei ole kuningas vaan Prinssi! Siksi, saattaa olla profeetallisesti erittäin merkittävää että Charles ei ole kuningas, eikä hän koskaan tule olemaan kuningas; hän saattaa aina olla Prinssi, mutta me palaamme tähän asiaan hiukkasen myöhemmin.

[Suomalaisessa vuoden 1933 käännöksessä puhutaan kuninkaasta, mutta englantilaisessa käännöksessä Prinssistä. Suom. huom.]

Kirjailija Cohen tekee erittäin merkittävän löydön: brittiläisessä monarkiassa on puoli joka onpidetty tiukkaan salassa julkisuudelta. Tällä pimeällä puolella, tämä monarkia omaa uskomatonta voimaa ja vaikutusvaltaa, niin suurta että se on kaiken mielikuvituksen ulottumattomissa. Tämän monarkian huipulla istuu Kuningatar-äiti, mutta aivan hänen alapuolellaan on Prinssi Charles, joka käyttää yhä lisääntyvää vaikutusvaltaa ympäri maailman. Hänen valtansa on niin suurta, että Cohen haastaa lukijansa huomioimaan suurten valtionpäämiesten tekemät Yhdysvaltoihin ja sieltä pois suuntautuvat matkat; useimmissa tapauksissa he tekevät välilaskun Lontooseen! Näennäisesti he ovat siellä neuvottelemassa pääministeri Blairin kanssa, mutta koska Englanti on menettänyt entisen suurvalta-asemansa, täytyy ihmetellä että miksi niin moni ihminen pysähtyy siellä. Vastaus Cohenin mukaan on se, että he ovat Lontoossa neuvottelemassa Prinssi Charlisen kanssa! Minä olen seuraillut asiaa parin viime vuoden ajan ja nähnyt että Cohen on aikeassa; kohtuuttoman suuri määrä suuria johtajia pysähtyy Lontoossa matkallaan Washington D.C:hen tai sieltä pois.

Asiallisesti tunnistettuna Paavi tulevaisuuden Väärä profeetta

Aivan alussa, minuun teki vaikutuksen se, että Cohen huolellisesti vertaili Raamatullisia tosiasioita nykyiseen tilanteeseen, tehden johtopäätöksen että roomalaiskatolinen Paavi olisi tulevaisuuden Väärä profeetta joka tekisi työtä Antikristuksen kanssa! Liian monet ihmiset uskovat että Paavi olisi Antikristus, vaikka näiden kahden viran erilainen luonne tekee tämän mahdottomaksi! Antikristus täyttää messiaanisen tehtävän, johon viitataan Vanhassa Testamentissa "Kristuksena" (Jeesus täytti tämän tehtävän Jeesus Kristuksena -- Matteus 16:20); kun taas Väärän profeetan tehtävän täyttää uskonnollinen johtaja joka teeskentelee olevansa kristitty (kaksi sarvea kuin karitsalla -- Ilm. 13:11), ja jota pidetään kristittynä maailmanlaajuisesti.

Edelleen, ollessani Teosofisen seuran vain jäsenille tarkoitetussa tilaisuudessa 18.8.1991, minä kuulin omin korvin että Illuminati oli valinnut roomalaiskatolisen Paavin olemaan tulevan Antikristuksen globaalin uskonnon korkein uskonnollinen johtaja (uutinen 1052). Siksi, Cohen on aivan oikeassa. Kuuntele:

"Johannes Paavali II pukeutuu 'kaksisarviseen' hiippaan... tämä sama paavi, jolla on 'kaksi sarvea niinkuin karitsalla' antaa rutiininomaisesti lausuntoja joka paljastaa hänen suvaitsemattomuutensa kristittyjä kohtaan, hänen antikristillisen ekumeniansa sekä Marian ja kuolleiden palvonnan (joita roomalaiskatolisuus kutsuu pyhimyksiksi). Toisin sanoen, Johannes Paavali II puhuu kuin lohikäärme, tai Saatana (Ilm. 12:3, 12:9)."

"Ottaen huomioon Marian palvonnan, näyttää perustellulta huomioida että kirjoittaja on kohdannut lausuntoja -- jotka hän laskee roomalaiskatolisten pappien ja teologien tiliin -- jotka väittävät että Maria käskee uskollisia seurakuntalaisia ottamaan merkin käteensä tai otsaansa suojaksi tuhoisilta tuomioilta."

Perustuen tähän ja muuhun informaatioon, kirjoittaja on samaa mieltä niiden kanssa jotka väittävät että Väärä profeetta, joka työskentelee yhdessä Antikristuksen kanssa, voisi hyvinkin olla Rooman viimeinen Paavi." [s. 22].

Salli minun sanoa uudestaan, mikä todella järkytti minua tässä lausunnossa: "Maria käskee uskollisia seurakuntalaisia ottamaan merkin käteensä tai otsaansa suojaksi tuhoisilta tuomioilta."

Paavi ottaa Shivan merkin

Tämä aivan särkee minun sydämeni! Lopullinen tuomio siitä -- että kieltäytyy ottamasta huomioon Raamatun kiellot rukoilemasta muita kuin Jeesusta Kristusta, rukoilemasta kuolleita ja epäjumalia, varoituksia siitä että Saatana ja hänen enkelinsä voivat ilmestyä "valon lähettiläinä" -- on tämä kehoitus ottaa merkki oikeaan käteensä tai otsaansa! Tietysti, tämä on Pedon merkki josta on kerrottu Ilmestyskirjan kohdassa 13:16-18. Mutta, tiedätkä sinä että Väärä profeetta on se henkilö joka pakottaa ihmiset ottamaan merkin, ei Antikristus? Täten, on ymmärrettävää että Väärän profeetan alkuperäisen uskonnon palvojat ovat ensimmäisiä jotka kuulevat suoran kehoituksen ottaa tämä merkki! Koska roomalaiskatolisuus ei opeta Raamatun profetioita ollenkaan, nämä uskolliset katolilaiset eivät ymmärrä että tämä merkki tuomitsee heidät helvettiin ikuisiksi ajoiksi!

Täten, me voimme ymmärtää miksi Johannes Paavali II vastaanotti pakanallisen Shiva-jumalan merkin otsaansa (uutinen 1161 ja 1163). Näin hän alkoi valmentaa kannattajiaan ottamaan eräänä päivänä Pedon merkin! Aika totuuden vastaanottamiseen on kulumassa loppuun maailman 1,1 miljardin roomalaiskatolisen kohdalta.

Huomionarvoisia merkkejä siitä että Prinssi Charles on tulevaisuuden Antikristus

Cohen perustaa uskomuksensa siitä että Prinssi Charles on tulevaisuuden Antikristus seuraavien seikkojen varaan:

Kun ottaa huomioon kaikki nämä ja muut kirjassa esiin tulevat yksityiskohdat, niin onko ihme jos Charlesista ollaan nyt tekemässä "maailman pelastajaa" patsaan kera?


Jatkuu...

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1678Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin