Prinssi Charles julistettu "maailman pelastajaksi" ja hänestä on suunnitteilla patsas! (osa 2)


Alaotsikko: Kirja "Antikristus ja kuppi teetä" saattaa olla oikeassa! Prinssi Charles on julistettu Maailman pelastajaksi, ja hänen "ajoitetut" matkansa tärkeille pakanallisille paikoille näyttävät pahaenteisiltä. Onko hän Antikristus?

"Ja suuri lohiläärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsäheitettiin hänen kanssaan." [Ilm. 12:9].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Puhtain illuministinen sukupuu plus todistettu juutalainen syntyperä

Antikristuksella täytyy olla kaikkein ainutlaatuisin sukupuu, tai syntyperä. Hänellä täytyy olla puhtain illuministinen sukupuu, historian hämäryydestä alkaen, ja hänen täytyy pystyä osoittamaan juutalaisille että hänen syntyperänsä voidaan jäljittää Kuningas Daavidiin. Kaikista maailman jalosukuisista, Prinssi Charlesilla on puhtaimmat sukujuuret näissä kummassakin asiassa.

Merovingialainen syntyperä -- Uuden maailmanjärjestyksen tutkijat ovat ymmärtäneet että globaalia suunnitelmaa tuoda Antikristus on ajettu eteenpäin Merovingian sukupuun kautta, erityisesti viidennellä vuosisadalla eläneen Kuningas Meroveen kautta. Hän palvoi karhua roomalaisen Dianan muodossa, joka tunnetaan myös kreikkalaisena artemiksena, "Neitsyt-äiti jumalattarena", joka tavallisesti yhdistetään Yksisarviseen. Meroveen poika, Childeric I harjoitti noituutta kun taas hänen lapsenlapsensa, Clovis I kääntyi roomalaiskatolisuuteen, sitoen yhteen tämän illuministisen suunnitelman molemmat puoliskot -- Illuminatin ja roomalaiskatolisuuden.

Kuitenkin, kaikkein tärkein osa tässä merovingialaisessa sukupuussa on se, että he väittävät olevansa suoraan Jeesuksen Kristuksen ja Maria Magdaleenan jälkeläisiä!! Kuinka tämä on mahdollista, sinä sanot? Okkultistinen legenda kertoo että Jeesus Kristus ei itse asiassa kuollutkaan ristillä, vaan vajosi horrokseen; myöhemmin hänen opetuslapsensa auttoivat Häntä pakenemaan hautakammiosta. Sitten Jeesus meni naimisiin Maria Magdaleenan ja hänen sisarensa Martan kanssa. Tästä liitosta syntyi lapsia josta Merovingian suku sai alkunsa.

Temppelin tuhon ja Jerusalemin hävityksen jälkeen tämä legendaarinen Maria pakeni lastensa kanssa Ranskaan, jossa he lopulta avioituivat kuninkaalliseen ranskalaiseen perheeseen. Monien vuosisatojen aikana merovingialaiset ovat saattaneet jälkeöäisiään Euroopan valtaistuimille avioliittojen kautta.

Tämä valhe on eräs suurimpia petoksia joita ihmisille tullaan syöttämään, mutta ihmiset tulevat uskomaan tähän. Juutalaisten Talmud ja Kabbala opettavat myös, että Jeesus ei kuollut, ja että Hän pakeni hautakammiosta opetuslastensa avustuksella, ja nai Maria Magdaleenan. Lapset -- Talmudin mukaan -- tulivat tästä liitosta. Täten, juutalaisuus tänä päivänä on valmis uskomaan tämän valheen.

Sitten kun ANtikristus paljastaa sidoksensa Jeesukseen Kristukseen, hän täyttää juutalaisuuden vaatimuksen, että heidän Messiaansa täytyy olla Daavidin Huonetta ja sukua. Me kehoitamme sinua käymään tällä www-sivulla jossa kerrotaan Prinssi Charlesin sukupuusta. Sivun otsikko on: "Some Ethnic Strains in The Royal Family" (=Joitakin etnisiä piirteitä Kuninkaallisessa perheessä), ja sen osoite on http://www.monarchist.ca/archives/ethnic.htm.

Me kehoitamme sinua tutkimaan ajan kanssa tätä informaatiota, koska se paljastaa Prinssi Charlesin ainutlaatuisen aseman kaikkein puhtaimman illuminaattisen sukupuun osana, samalla kun se pystyy jäljittämään hänen esi-isänsä Kuningas Daavidiin asti, sekä juutalaisen äidin että isänsä puolelta.

Kuningatar Elisabeth II pystyy myös jäljittämään esivanhempansa Kuningas Daavidiin tämän valheellisen sukupuun kautta, mutta myös Kuningas Salomonin kautta, kuten sinä voit nähdä kuvasta joka löytyy osoitteesta http://www.geocities.com/newworldorder_themovie/graphics.html.

Totisesti, Windsorin Huoneen sukupuu on erikoinen, ainutlaatuinen ja se sopii täydellisesti Antikristuksen vaatimuksiin.

Tuoreimmat kuulumiset Prinssi Charlesista

UUTISKATSAUS: "Britannian Kuningatar Elisabeth II:sen määrä jatkaa", Yahoo News, 30.4.2002.

"LONTOO (reuters) -- Britannian Kuningatar Elisabeth antoi tiistaina selvän signaalin että hän ei aio astua syrjään poikansa Prinssi Charlesin tieltä, ja kruunajaistensa 50-vuotis juhlapäivänä hän ylisti maansa suvaitsevaisuutta muuttuvina aikoina."
Vain hyvin harvat ihmiset ovat tietoisia siitä että tällä uutisella saattaa olla valtava profeetallinen merkitys. Jos Tim Cohen on oikeassa olettaessaan että Prinssi Charles on tuleva Antikristus, silloin Charlesin täytyy pysyä Prinssinä eikä hanestä saa tulla kuningasta. Kuuntele tämä profetia uudelleen:
"And after the sixty-two weeks of years, shall the Anointed One be cut off, killed, and shall have nothing and no one belonging to and defending Him. And the people of the other prince who will come will destroy the city and the sanctuary. Its end shall come with a flood; and even to the end there shall be war and desolations are decreed." [Daniel 9:26; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary].
Salli meidän toistaa tämä profeetallisesti merkittävä kohta: "Ja toisen Prinssin ihmiset jotka tulevat, tuhoavat kaupungin ja pyhäkön."

Antikristus tulee olemaan Prinssi, ei kuningas! Jos Charles nimitettäisiin kuninkaaksi, hän ei voisi olla enää Antikristus-ehdokas. Siksi, saattaa olla erittäin merkittävää että Kuningatar Elisabeth ilmoittaa, että hän ei siirry syrjään kuningattaren paikalta; tämä toimenpide tekisi Charlesista automaattisesti kuninkaan.

Kuitenkaan, asia jota tämä uutinen ei kerro on se, että Kuningatar Elisabeth II harkitsee laajentavansa Prinssi Charlesin vastuuta, eli lisätä hänen jo ennestään valtavan suurta kansainvälistä asemaansa. Kuten me kerroimme yläpuolella, Charlesin suosio muslimien keskuudessa on suuri; tämä on tekijä joka voisi yhdistää maailman 1,4 miljardia muslimia globaalin hallinnon, talouden ja uskonnon alle. Paavilla on myös arvovaltaa muslimien keskuudessa koska nämä kunnioittavat Neitsyt Mariaa, kuten me olemme maininneet aikaisemmissa artikkeleissamme.

Täten, sekä tulevaisuuden Väärä profeetta että Antikristus ovat huolellisesti hankkineet itselleen jalansijaa muslimien keskuudessa.

Luomassa rituaalisesti täydellistä tasasivuista kolmiota

Hiljattain, Pronssi Charlesin onmainittu vierailleen parissa erittäin mielenkiintoisessa okkultistisessa paikassa.

UUTISKATSAUS: "Prinssi Charles vierailemassa Dracula-puistossa samalla kun Kreivin perhe etsii perillisiä", Yahoo News, 3.5.2002.

"Britannian Prinssi Charles aikoo vierailla Transylvaniassa perjantaina 3.5.2002, kaksi viikkoa sen jälkeen kun Kreivi Draculan viimeinen elossa oleva jälkeläinen esiteltiin Englannin kuninkaallisten jälkeläisille, jotta he jatkaisivat sukua jonka teki kuuluisaksi hänen verta imevä esi-isänsä. Britannian valtaistuimen perillinen on matkalla keskiaikaisessa Sighisoaran kaupungissa, lähellä paikkaa minne romanialaiset ovat rakentamassa Dracula-puistoa; kertoi Mediafax-uutistoimisto torstaina... 60 hehtaarin laajuinen puisto perustuu mielikuvitukselliseen verta imevään kreiviin jonka loi Bram Stoker vuonna 1897; häntä inspiroi 15. vuosisadalla elänyt Prinssi Vlad Seivästäjä."

"Itse itsensä viimeiseksi kreivi Draculan elossa olevaksi jälkeläiseksi nimittänyt mies sanoi viime kuussa, että hän etsii siniveristä englantilaista kuninkaallista jatkamaan perheen sukua. Ottomar Rodolphe Vlad Dracula Ketzulesco adoptoitiin vuonna 1987 Prinssi Ketzulescon, Vlad Seivästäjän perheen viimeisen elossa olevan jälkeläisen toimesta... tämä 62-vuotias mies sanoi että hän etsii englantilaista lordia tai ladyä 'Joka haluaisi tulla osaksi perhettä sekä jatkaa sukua.' Mutta ei tavallista ihmistä, hän sanoi. 'Me haluaisimme adoptoida todellisen Prinssin tai Prinsessan. Minä en voi ottaa ketä tahansa kadulta.' Hän kertoi brittiläiselle The Independent -sanomalehdelle. 'Heidän täytyy olla kuninkaallisia ja olla minua nuorempia. Olisi suuri etu jos heillä olisi myös lapsia.' Prinssi Charles, Kuningatar Elisabeth II:sen vanhin poika, on 53-vuotias ja hänellä on kaksi poikaa."

Nopea vilkaisu Cohenin kirjaan "Antikristus ja kuppi teetä" paljastaa että Prinssi Charles on Kreivi Draculan jälkeläinen (s. 77), samalla kun yläpuolella mainittu www-sivu kertoo Prinssi Charlesin olevan romanialaisen perheen jälkeläinen johon alkuperäisen Draculan isä kuului. Tämä on kaikkein voimakkain saatanallinen asemapaikka, joka on syvälle juurtunut okkultismiin satojen vuosien aikana.

Siinä kun useimat amerikkalaiset ja eurooppalaiset näkevät Draculan ja vampyyri-legendan vain viattomana fantasiana, okkultisteilla on erilainen näkemys. He tietävät että vampyyrit ovat todellisia -- todellisia riivaajia jotka ottavat ihmiset valtaansa. Vampyyri-demonit ovat Matelijoita ja omaavat kaikkein suurinta voimaa kaikkein korkeimman tason satanisteille.

Nämä vampyyri-demonit juovat ihmisverta. Itse asiassa, okkultistit näkevät että Ilmestyskirja 20:4 käy toteen vampyyri-demonien avulla jotka valtaavat maailman Antikristuksen aikana. Katsotaanpa tämä jae:

"Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut jotka olivat teloitetut Jeesuksen tidistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta." [Ilm. 20:4].
Mustan magian okkultistit näkevät tämän teurastuksen olevan seurausta vampyyri-demoneista jotka riehuvat valtoimenaan maapallolla Antikristuksen aikana, sillä valtavia määriä verta valuu kun henkilö teloitetaan. Kertooko Raamattu että suuria määriä riivaajia päästetään irti Ahdistuksen aikana?

Näin on: Ilmestyskirja 9:1-11 ja 9:13-19. Useimmat tutkijat uskovat että jälkimmäinen kohta tarkoittaa suurta armeijaa jotka marssivat idästä, mahdollisesti Kiinasta hyökätäkseen Israeliin; näin mekin ajattelemme. Kuitenkin, on mahdollista että yhtä suuri määrä riivaajia vapautettaisiin juuri samalla hetkellä kun Kiinan armeija aloittaa vaelluksensa 200 miljoonan miehensä kanssa.

Mitä Charles teki Draculan linnassa? Tämä kysymys on jokaisen mielessä. Tosin joku saattaa ajatella, että oliko hän siellä kenties osallistuakseen okkultistiseen rituaaliin jonka tarkoitus on kutsua Antikristuksen henki Prinssi Charlesiin? Me tiedämme että Thule-seuran jäsenillä oli salaisia rituaaleja joiden tarkoituksena oli kutsua Antikristuksen henki Adolf Hitleriin, ja että pian tämän jälkeen Hitler aloitti kampanjansa päästä kansleriksi.

Jos maailma todella on niin lähellä Antikristuksen ilmestymistä kuin me uskomme, ja jos Prinssi Charles on tämä mies, silloin toinen todennäköisyys nostaa päätään; jos Prinssi Charles ilmestyy pian Antikristuksena, hänen ei täydy ainoastaan tulla paljon voimakkaammaksi; hän tarvitsee saatanallisen voiman kolminaisuuden. Okkultismissa kolmio on kaikista voimakkain geometrinen symboli, ja tasasivuinen kolmio on voimakkain kaikista kolmioista. On täysin mahdollista että Charles olisi halunnut muodostaa tämän okkultistisen kolmion joka suuresti vahvistaisi häntä hänen tulevaa rooliaan varten.

Siksi, Draculan linna olisi ollut hyvä paikka kutsua Matelija-henki Prinssi Charlesiin. Sen lisäksi että Charles vahvistuisi tämän demonin voimasta, muodostuisi myös täydellinen okkultistinen kolminaisuus:

  1. Saatana olisi Isä Jumala, ensimmäinen osa okkultistisesta jumaluudesta.

  2. Charles olisi Antikristus, toinen osa okkultistisesta jumaluudesta.

  3. Matelija-henki olisi kolmas osa okkultistisesta jumaluudesta, Pyhän Hengen vastine.
Täten, muodostuisi tarpeellinen okkultistinen kolminaisuus. Nyt Saatana voisi rituaalisesti hallita Charlesia, mutta ei vielä asua hänessä. Me näemme profeetallisen ajan jolloin Saatana fyysisesti hallitsee Antikristusta. Kuuntele:
"Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." [Ilm. 12:7-9].

"Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!" [Ilm. 12:12].

On täysin mahdollista että Prinssi Charles meni tähän erittäin voimalliseen okkultistiseen paikkaan -- Draculan linnaan -- esittääkseen rituaalin joka sallisi vampiristisen matelija-hengen astua sisään Charlesiin. Koska tämä henki on paljon Charlesia voimakkaampi, Charles vahvistuisi suuresti, niin että hän soveltuisi paremmin rooliinsa.

Mutta, välittömästi tämän jälkeen Charles matkusti toiseen illuministiseen paikkaan. Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Prinssi Charles vierailee miehille pyhitetyssä uskonnollisessa pyhäkössä", Yahoo News, 7.5.2002.

"TESSALONIKA -- Prinssi Charles vierailuu Athos-vuoren syrjäisessä luostari-yhteisössä yksityisellä retkellä, sanoi poliisi tiistaina. He sanoivat että Charles saapui sunnuntaina -- ortodoksien pääsiäisenä (5.5.2002) -- miehille pyhitettyyn paikkaan, niemimaalle pohjois-Kreikassa. He eivät tiedä kuinka kauan tämä vierailu kestää. Sekä Charles että hänen kreikkalais-syntyinen isänsä, Prinssi Philip ovat Athos-vuoren ystävien jäseniä, ryhmän joka on perustettu Britanniassa ja Yhdysvalloissa."
Täten, Prinssi Charles vieraili hyvin okkultistisessa luostari-yhteisössä, saapuen sinne okkultistisena päivänä -- ortodoksien pääsiäisenä, toukokuun 5. päivänä. Mitä oli oikein tekeillä? Cisco sanoi, että sen jälkeen kun Prinssi oli käynyt läpi rituaalin Draculan linnassa, hän tarvitsisi lepojakson, hengähdystauon jotta hänen ruumiinsa voisi toimia tämän uuden voimakkaan demonin ohjauksessa.

Nämä kaksi vierailua -- toukokuun 3. ja 5. päivänä -- ovat ymmärrettäviä mikäli tämä dramaattinen demonin sisään astuminen todella tapahtui! Niinä päivinä, okkultistinen tasasivuinen kolmio muodostui Prinssi Charlesin sisään, vahvistaen häntä suuresti.

Planetaarinen ryhmittymä muodosti tasasivuisen kolmion samaan aikaan!

Pastori David Meyersillä oli toukokuun Last Trumpet Newsletterissä tämä hänen oma kuvauksensa taivaiden astrologisista ryhmittymistä. Muista, okkultistit seuraavat huolellisesti tähtien ja planeettojen liikkeitä, ja suunnittelevat asiansa niin että ne tapahtuvat planeettojen suhteen kaikkein sopivimpaan aikaan. Sinä huomaat, että planeetat muodostivat täydellisen tasasivuisen kolmion juuri tähän samaan aikaan -- toukokuun 5. päivänä!

Meyers on entinen noita, tosin ei samalla tasolla kuin Cisco Wheeler. Siitä huolimatta hänen kommenttinsa kannattaa ottaa vakavasti, varsinkin silloin kun aiheena on korkeatasoinen illuministinen noituus:

"Me näemme nyt uuden tapahtuman, ja se on todella hämmästyttävä. Hyvin harvinainen, jollen sanoisi ainutlaatuinen tapahtuma on nyt muodostumassa taivaissa. Minä teen parhaani kuvaillakseni tämän, sillä se on epäilemättä merkki Kaikkivaltiaalta. Meidän maapallomme akseli on kallellaan 23,5 astetta. Tämän vuoksi kaikki planeetat, aurinko ja kuu seuraavat tiettyä polkua kun ne vaeltavat idästä länteen. Muinaiset roomalaiset ja kreikkalaiset kutsuivat tätä 'jumalten poluksi'. Aurinko, kuu ja loput kahdeksan planeettaa liikkuvat vaihtelevalla nopeudella, joten tavallisesti vain muutama planeetta on näkyvillä samaan aikaan."

"Kuitenkin, huhtikuun lopussa ja toukokuun ensimmäisellä puoliskolla, planeetat ovat peräkkäin jonossa niinkuin liikenneruuhkassa. Tri. Philip Sadler, tieteellisen koulutuksen osaston johtaja Cambridgessa Massachusettsissa sanoi: 'Maailma ei ole nähnyt mitään tällaista planetaarista liikennesumaa kuin mitä tapahtuu huhtikuun viimeisellä viikolla ja toukokuun kahdella ensimmäisellä viikolla! Tämä harvinainen planetaarinen muodostelma sallii taivaan tarkkailijoiden nähdä jokainen planeetta samana iltana.'"

"Kun nämä planeetat kulkevat pitkin tätä linjaa, ne muodostavat 'ryhmittymiä'. Minä laskin ne, ja Old Farmer's -almanakan mukaan, toukokuussa ryhmittymiä on tasan 11 kappaletta. Meidän täytyy myös huomioida, että toukokuun 1. päivä, tai Beltaine kuten noidat sitä kutsuvat, on noitien Uusi vuosi ja sapatti."

"Tohtori Sadler raportoi myös kahdesta muusta seikasta jotka ovat sekä tyrmistyttäviä että hämmästyttäviä. Tässä ovat hänen sanansa: 'Mikä vielä hämmästyttävämpää, kaksi hyvin erikoista tapahtumaa tapahtuu tämän planetaarisen jonon aikana. Toukokuun 10. päivänä planeetat Mars ja Venus ohittavat toisensa niin läheltä, että paljaalle silmälle roomalaisten sodan jumala ja rakkauden jumala tulevat yhdeksi.'"

Mutta sitten, pastori Meyers pudottaa pommin:
"'Aikaisemmin, toukokuun 5. päivänä, tapahtuu jopa vielä huomiota herättävämpi tapahtuma. Planeetat Mars, Saturnus ja Venus ryhmittyvät yhteen niin että ne muodostavat täydellisen tasasivuisen kolmion läntiselle taivaalle. Tämä henkeäsalpaava muodostelma nähdään miltei kaikkialla maapallolla. Lähi-Idässä, tämä pyramidinmuotoinen kolmio riippuu suoraan Beetlehemin yllä.' Tohtori Sadler selitti myös että edellisen kerran tämä tapahtui 2000 vuotta sitten! Tämä on epäilemättä suuri merkki auringossa, kuussa ja tähdissä, joita Jeesus käski tarkkailla. Meidän Vapahtajamme tulee pian." [Cutting Edgen huomautus: mutta Antikristus tulee ensin].
Tämän vuoksi, samoihin aikoihin kun Cisco uskoo Prinssi Charlesin vastaanottaneen rituaalisesti "täydellisen tasasivuisen kolmion", täydellinen tasasivuinen kolmio muodostui taivaalle. Satanistit järjestelevät elämänsä tähtien ja planeettojen mukaan, joten näiden kahden tapahtuman samanaikaisuus ei ole sattumaa.

Edelleen, satanistit uskovat okkultistiseen doktriiniin "kuten se on ylhäällä, niin se on alhaalla". Täten, Prinssi Charles on saattanut määrätä Draculan linnassa käydyn rituaalin ajankohdan, niin että se vastaa planeettojen muodostamaa kolmiota taivaissa. Tällöin kyseessä olisi ollut saatanallinen "taivaiden tahto", ja näin tämä toisi paljon enemmän okkultista voimaa. Täten, Prinssi Charles vahvistuisi suuresti tulevaa rooliaan varten.

Johtopäätös

Tapahtumat ympäri maailmaa näyttävät kulkeutuvan kohti lopullista huipentumaa! Kaikilla kolmella pääalueella: politiikassa, taloudessa ja uskonnossa, me näemme tehtävän valtavia harppauksia kohti lopullista globaalia järjestelmää jota Antikristus tulee kontrolloimaan. Seuraa tapahtumia Lähi-Idässä, koska nämä ovat avaintapahtumia. Kun sinä näet laajamittaisen sodan joka johtaa kokonaisten kansakuntien tuhoutumiseen, sinä tiedät että suunniteltu Kolmas maailmansota on alkanut (lue uutiset 1056 ja 1057).

Suomentajan kommentti: Mikäli nämä asiat pitävät paikkansa, me tiedämme miksi Illuminati järjesti 9/11 -terrori-iskut nimenomaan viime vuoden (2001) syyskuussa: heillä oli tähtäimessään tämä planetaarinen kolmio joka muodostui kahdeksan kuukautta myöhemmin! Jos Antikristuksen henki todella asettui Prinssi Charlesiin 3.5.2002, hänen julkinen nimityksensä maailman hallitsijaksi on lähellä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1678bKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin