Sanotaan että hyökkäys Irakiin aloittaa kolmannen maailmansodan (1681)


Alaotsikko: WorldNetDailyn Joseph Farrah raportoi tiedustelulähteidensä kertovan, että silloin kun Irakiin hyökätään, Saddam Hussein aloittaa biologiset hyökkäykset tätä maata vastaan aloittaen kolmannen maailmansodan.

Entinen satanisti vahvistaa tämän skenaarion, sekä kertoo lisätietoja.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Globaali strateginen uhka", Joseph Farrah, WorldNetDaily, 23.6.2002.
"Asemani vuoksi minua on siunattu tiedustelulähteiden tiedoilla... Sinä olet kuullut ja lukenut paljon Yhdysvaltain aikomuksista hyökätä Irakiin. Se on tulossa. Tämä ei ole mikään valtiosalaisuus. Saddam tietää että se on yulossa, ja hän valmistautuu sitä varten. Joskus ensi vuonna Yhdysvallat käynnistää laajamittaisen hyökkäyksen Irakia vastaan tarkoituksenaan saattaa päätökseen sota joka meidän olisi pitänyt lopettaa jo vuosikymmen sitten. Päämääränä on Saddam Husseinin ja hänen sisäpiirinsä teurastaminen, sekä joukkotuhoaseiden hävittäminen."
Meidän sanallinen uhittelumme Irakia vastaan on yltynyt viime kuukausien aikana. Ollessani USA:n armeijan tiedustelussa minä opin että julkinen sanailu kansakuntaa vastaan merkitsee sotilaallisia valmisteluja. Monia hyökkäyksiä on edeltänyt sanallinen uhittelu vihollista kohtaan, jotta julkinen mielipide saataisiin hyökkäykselle suosiolliseksi.

Mutta, jos julkinen sanailu käy käsi kädessä sotilaallisten valmisteluiden kanssa, meillä on todella syytä uskoa että sota on tulossa. Kun Farrah yläpuolella mainitsee että "hänen tiedustelulähteensä" kertovat USA:n hyökkäyksen olevan väistämätön, sinä voit olla varma siitä että nämä lähteet ovat huomanneet tämän sanallisen uhittelun ja sotilaallisten valmisteluiden välisen yhteyden. Ennenkuin me palaamme takaisin tähän Farrahin mielenkiintoiseen artikkeliin, salli meidän tutkia mitä nämä valmistelut pitävät sisällään.

UUTISKATSAUS: "Bush saamassa päätökseen uudet sotilaalliset valmistelut Persianlahden alueella", Ashraf Fouad, REuters, 23.7.2002.

"KUWAIT -- Yhdysvallat on saamassa päätökseen uusien sotilaallisten laitostensa valmistelut Persianlahden alueella kun Bushin hallinto noudattaa suunnitelmiaan Saddam Husseinin karkoittamiseksi. Näihin sisältyy valmistelut Qatarissa ja Kuwaitissa. Yhdysvallat on jo sotilaallisesti läsnä Persianlahden laivareiteillä sekä kaikissa kuudessa arabivaltiossa; myös Turkissa, Irakin pohjoisessa naapurimaassa."

"Kuwaitin puolustusministeri kertoi REutersille maanantaina, että uusi sotilasleiri maan eteläosassa on melkein valmis. Läntiset sotilaslähteet kertovat leirin olevan valmis muutaman viikon sisällä, samalla kun neljä telttakaupunkia on pystytetty pohjoiseen, lähelle Irakin rajaa. Washington on myös kuljettanut alueelle sotilastarvikkeita vedettyään niitä pois Afganistanista, lähteet kertovat."

Tämä kappale sisältää neljä avainkohtaa:
 1. USA:n sotilasmahti ympäröi Irakia ja jopa Irania. Ota esille Lähi-Idän kartta niin sinä huomaat tämän asian paremmin. Me emme ainoastaan ympäröi Irakia, vaan me saamme myös sotilasapua Turkilta. Turkkilaisten sanotaan olevan niiden mukana jotka hyökkäävät Irakiin; tämä on merkittävä asia, sillä tällöin Saddamilla on enemmän työtä torjuessaan tulevaa hyökkäystä.

 2. Tämä artikkeli mainitsee, että uusi sotilasleiri Kuwaitin eteläosassa on melkein valmis, samalla kun telttoja on pystytetty myös pohjoiseen, lähelle Irakin rajaa. Uutiset toukokuulta osoittavat että amerikkalaisia yksikköjä on jo Kuwaitin rajalla, yhteensä 75000 miestä kun taas britit ovat jo vetämässä joukkojaan Afganistanista, ja saattavat tuoda paikalle 30000 omaa miestään.

 3. Jos valmistelut uutta sotilasleiriä varten ovat loppusuoralla, sen täytyy tarkoittaa sitä että meidän on tarkoitus lähettää sinne lisää amerikkalaisia sotilaita ja pian. Tämä tarkoittaa sitä, että amerikkalaisten reserviläisten täytyy olla valmiina kutsuntoja varten. Itse asiassa, me julkaisimme tällaisen artikkelin heinäkuun 22. päivänä.

  UUTISKATSAUS: "Reserviläisiä kutsutaan", NewsMax, 21.7.2002.

  "MewsMax on saanut hajanaisia raportteja, että kaikkien alojen reserviläisiä on kutsuttu palvelukseen ympäri maata. Jotkut sotilaat ovat kertoneet heille sanotun: 'Me aiomme ryhtyä sotaan.' Päivää sen jälkeen kun Presidentti Bush julkaisi strategiansa Sisäisen turvallisuuden ministeriöstään viime viikolla, Alabaman kuvernööri aktivoi Kansalliskaartin panssariyksikön. Näille sotilaille on kerrottu, että tämä ei ole lyhyt kutsunta; se kestää vuoden tai kaksi."
  Tämä NewsMax:in artikkeli päättelee: "Me epäilemme että Pentagon suunnittelee käyttävänsä näitä tankkeja sekä erikoisjoukkoja USA:n kaupungeissa tai Irakissa..."

 4. Tämä REutersin artikkeli mainitsee myös, että Yhdysvaltain joukot täydentävät tärkeimpien aseidensa varastoja, joita me käytimme Afganistanissa. Me julkaisimme seuraavanlaisen uutisen heinäkuun 19. päivänä:

  UUTISKATSAUS: "Yhdysvallat varastoi 'älykkäitä pommeja' Irakiin tehtävää hyökkäystä varten: hyökkäystä todennäköisesti siirrettiin Afganistanin takia", WorldNetDaily, 18.7.2002.

  "Vakava pula Pentagonin Direct Attack Munition -pommeista on saattanut auttaa lykkäämään Irakiin tehtävää iskua. GPS-ohjattujen 'älykkäiden pommien' tuotanto on nyt kasvussa, ja Pentagonilla pitäisi olla tarpeeksi varastoa hyökätä Irakiin myöhemmin tänä vuonna, sanoo Stratfor, globaali tiedustelufirma."
  Pidä tämä ajankohta mielessäsi, koska sillä saattaa olla merkitystä myöhemmin tässä artikkelissa kerrottujen asioiden kanssa.
Nyt, salli meidän palata takaisin WorldNetDaily:n Joseph Farrahin pääartikkeliimme, kun hän jatkaa tiedustelulähteidensä lainailua. Kun sinä luet nämä viisi kohtaa, sinä voit todeta että Presidentti George Bush (Vanhempi) teki pahan virheen kun hän veti Yhdysvaltain joukot Irakista vuosien 1990-1991 sodan aikana, hetkellä jolloin meidän joukkomme olivat 48 tunnin päässä Bagdadista. Kuitenkin, me uskomme että Bush ei tehnyt virheitä, vaan ainoastaan toteutti suunnitelmaa joka salli Saddamin jäädä henkiin jotta me voisimme käydä toisen sodan 11 vuotta myöhemmin.

Tänä menneenä viikkona minulla oli erittäin mielenkiintoinen keskustelu entisen satanistin kanssa, johon minä olen ollut jatkuvassa yhteydessä. Tämä entinen satanisti kertoi oppineensa "henkioppailta", että jo vuosia sitten oli suunniteltu, että Irakia vastaan tultaisiin käymään kaksi sotaa. Nämä kaksi sotaa toisivat Antikristuksen! Tässä toisessa sodassa Yhdysvallat hyökkäisi Irakiin aiheuttaen hirvittävää tuhoa. Kuitenkin, irakilaiset tekisivät nopeasti hyökkäyksen amerikkalaisia kaupunkeja vastaan käyttäen biologisia aseita. Kun Yhdysvallat olisi toipumassa näistä hyökkäyksistä, Venäjä iskisi YHdysvaltoihin ydinaseilla.

Tämä oli Illuminaatin suunnitelma melkein 50 vuotta sitten. Eikö näytä siltä että se on edelleen voimassa? Itse asiassa, Farrahin seuraava paljastus vahvistaa sen, että tätä 50 vuotta vanhaa suunnitelmaa noudatetaan tänä päivänä.

Nyt, palatkaamme Farrahiin:

"Tiedustelulähteideni mukaan, Bagdad odottaa USA:n hyökkäystä voidakseen käynnistää oman vastahyökkäyksensä ohjusten ja itsemurhaiskujen avulla. Kun Yhdysvallat hyökkää, alkaa uusi apokalyptinen joukkotuhon ja terrorin aalto. Mitä pidempään Yhdysvallat odottaa, sitä enemmän Irakin iskuvoima kasvaa."

"Hyökkäys Irakiin, kun se alkaa, tulee olemaan mittava. Siihen osallistuu satoja tuhansia Yhdysvaltain sotilaita. Se saa Afganistanin näyttämään teekutsuilta. Se saa Irakin sodan näyttämään pukuharjoitukselta. Tulee olemaan paljon uhreja. Irakiin tullaan iskemään kovaa. Kuolleita tulee olemaan paljon, mukaanluettuina siviilit."

Tällä hetkellä, äärimmäisyyksiin menevä "Model Health Emergency Plan" joka suunniteltiin marraskuussa 2001 (uutinen 1557 ja 1632) alistaa meidät kaikki Presidentin poikkeustilamääräysten alle. Tämä suunnitelma valtuuttaa viranomaiset pidättämään ihmisiä määräämättömäksi ajaksi, takavarikoimaan heidän henkilökohtaisen omaisuutensa ilman korvausta sekä pakottamaan ihmiset rokotuksiin vastoin heidän tahtoaan, vaikka se merkitsisi koko väestön kokoamista yhteen esimerkiksi urheilukentille!

Hyökkäyksen Irakiin on suunniteltu olevan alkusoitto tälle hirvittävälle skenaariolle. Menkäämme takaisin Farrahiin saadaksemme lisätietoja hänen tiedustelulähteiltään:

"Tämä sota ei koske ainoastaan Irakia ja Yhdysvaltoja. Se koskee myös Irania, Syyriaa sekä todennäköisesti myös muita muslimivaltioita."
Kuten me olemme kertoneet vuodesta 1989 lähtien, suunnitelma joka aloittaa kolmannen maailmansodan visioi että tämä sota tulee alkamaan Lähi-Idästä laajentuen sieltä Yhdysvaltoihin, Venäjään ja Kiinaan. Sitten kun Lähi-Itä on tulessa -- myös Intia ja Pakistan ovat tällöin sodassa keskenään -- Pohjois-Korean on suunniteltu hyökkäävän Etelä-Koreaan joukkotuhoaseidensa kanssa. Sitten kun Amerikkalaiset joukot ovat mukana sekä Lähi-Idässä että Koreassa, Kiina hyökkää Taiwaniin. Sinä voit lukea tästä suunnitelmasta menemällä meidän World War III -sivullemme osoitteessa http://www.cuttingedge.org/news/ww3.html.

Taas kerran, kuuntele Farrahia, kuinka terrorismi tulee pääsemään valloilleen meidän maaperällämme sitten kun meidän armeijamme on aloittanut operaationsa Irakia vastaan:

"Kansainväliset terroristit pääsevät valloilleen kaikkialla maailmassa. Ja tämä sota leviää myös koteihin. Itsemurhapommittajat ovat jo täällä, odottaen vain hetkeä jolloin heidän käsketään räjäyttää kädessä pidettävät joukkotuhoaseet Yhdysvalloissa. Israeliin ja Eurooppaan isketään myös kovasti. Tämä kuulostaa kolmannelta maailmansodalta."
Me olemme samaa mieltä. Tämä on kolmas maailmansota, koska tällainen sen on tarkoituskin olla. Me rohkaisemme sinua lukemaan myös uutisen 1632 "Blood In The Streets" koska me uskomme että tässä artikkelissa kerrotut asiat tulevat käymään toteen sitten kun meidän hyökkäyksemme Irakiin alkaa.

Mikä tulee olemaan näiden tapahtumien aikataulu? Jotkut artikkelit ajoittavat nämä tapahtumat tämän vuoden loppuun, siinä kun toiset uskovat hyökkäyksen koittavan ensi vuonna. Reutersin artikkeli päättyy heidän omaan arvioonsa tapahtumien ajoituksesta:

"Jotkut lähteet ajattelevat että Yhdysvallat ei ryhdy toimiin ennen marraskuun kongressivaaleja. 'Vaalien jälkeen kaikki vaihtoehdot ovat avoimia ja kaikki on mahdollista' sanoi amerikkalainen viranomainen mahdollisesta sotilasiskusta Irakia vastaan."
Koska tämä koko episodi -- joka alkoi 9/11-iskulla -- on toteutettu numeron "11" pohjalta, minusta on erittäin mielenkiintoista että Bush aloitti ilmaiskut Irakiin tammikuun lopulla vuonna 1991. Yksitoista vuotta tuli täyteen tammikuussa 2002, mutta 11 vuotta + 11 kuukautta toteutuisi vuoden 2002 joulukuussa. Voisimmeko me olettaa että tämä sota alkaisi joulukuussa? Tämä skenaario sopii hyvin yhten sen kanssa mitä Reutersin artikkeli ehdotti. Kuitenkin, meidän täytyy vain odottaa ja katsoa, sillä Jumala määrää ajan vaikkakin Presidentti Bush noudattaa tiukasti tätä illuministista suunnitelmaa!

Muista, Cutting Edge ei ennusta päivämääriä, vaan ainoastaan tarjoaa mahdollisia ajankohtia. Niinkuin me olemme sanoneet monta kertaa, kaikki nämä asiat ovat Jumalan valvonnassa, erityisesti ajoitus.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1681Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin