TURKIN PARLAMENTTI ÄÄNESTÄÄ EUROOPPALAISIA EHDOTUKSIA TÄYSIN RISTIRIIDASSA TURKIN KANSALAISTEN MUSLIMIENEMMISTÖÖN: ONKO VALLANKUMOUS TULOSSA? (1684)

Alaotsikko: Turkki on niin länsimielinen, että se haluaa epätoivoisesti Euroopan Unioniin. Saavuttaakseen tämän päämäärän sen parlamentti äänesti ehdotuksia, jotka tekevät sen lakijärjestelmästä enemmän eurooppalaisen kuin islamilaisen. Kuitenkin turkkilaisten enemmistö koostuu muslimeista; onko tämä viemässä Turkin muslimikapinallisten valtaan, joita vastaan Turkin armeija on kauan taistellut?

Muista, että profetoitu venäläinen invaasio Israeliin (Hes.38-39) edellyttää, että Turkki on Israelia vastaan ja muslimien puolella. Onko Raamatun profetia täyttymässä, jos Turkin Länsi- ja Israel-myönteinen hallitus kaatuu? Tilanteet näyttävät olevan siihen kypsät.

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!
Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

LYHYT UUTINEN: "Turkki lakkauttaa kuoleman rangaistuksen, hyväksyy EU-myönteisiä uudistuksia", ABC7.com, Elokuu 2, 2002.

"ANKARA -- Turkin parlamentti lakkautti kuoleman rangaistuksen ja laillisti kurdinkielisen koulutuksen ja radiolähetykset, toimet on tarkoitettu parantamaan maan mahdollisuuksia liittyä Euroopan Unioniin.
Parlamentti kuulosti enemmän jalkapallostadionilta kuin lainsäädäntöelimeltä tämän maratonväittelyn ajan, joka alkoi perjantaina EU-myönteisten lainsäätäjien ja uudistuksia vastustavien nationalistien välillä, jotka huusivat toisilleen koko yön ... vihdoin lauantaiaamuna lainsäätäjät äänestivät käsishowssa uudistusten puolesta. EU oli pannut uudistukset unioniin liittymisen ehdoksi Turkille sen jälkeen, kun siitä oli tehty jäsenkanditaatti vuonna 1999. Syvät erimielisyydet uudistuksista Turkissa olivat halvauttaneet hallituksen viime kuukausien ajan ja ruokkineet poliittista kriisiä."

Tämän artikkelin kieli on niin pehmeää, että se tosiasiassa peittää sen kulttuurisen ja uskonnollisen kiihkon raivokkaan tulimyrskyn, joka uhkaa irrota hallinnasta ja kuluttaa koko maan. Sanat "syvät erimielisyydet" ja "ruokkineet" vihjaavat keskivertokansalaisten ja heidän muslimijohtajiensa vastareaktion vakavuuteen. Kuten näemme, Turkin poliittiset ja sotilaalliset johtajat eivät edusta keskivertokansalaista. He ovat enemmän myönteisiä länsimaisuudelle ja eurooppalaisuudelle kuin keskivertokansalainen. Kansalainen on hyvin fundamentalistinen muslimi, eikä kannata hallituksensa Euroopan politiikkaa. Turkin sotilas- ja siviilijohto ovat hyvin länsimyönteisiä, sekä hyvin Israel- ja USA-myönteisiä. Turkin armeija on tehnyt monia sopimuksia Israelin kanssa ostaa Israelilaisia sotatarvikkeita ja he ovat omaksuneet jonkin verran IDF:n sotataktiikkaa. Turkki on tukenut presidentti Bush'in maailmanlaajuista terrorin vastaista kamppailua alusta lähtien syyskuun 11. päivän hyökkäysten jälkeen. Tänä päivänä Turkki sallii amerikkalaisten voimien käyttää lentotukikohtiaan, joista voimme aloittaa kauan odotetun hyökkäyksemme Irakiin.

Emmekä voi unohtaa sitä tosiasiaa, että Turkki on NATO:n jäsen ja pyrkii tekemään perusteellisia kulttuurisia ja uskonnollisia muutoksia tullakseen kyllin eurooppalaiseksi ja liittyäkseen Taloudelliseen Unioniin. Tämä vaatimus on edellä esitetyssä artikkelissa mainittujen muutosten ytimessä. Keskiverto muslimikansalainen katselee tätä ulkopolitiikkaa suurella halveksunnalla jopa vihalla. Jo kahden vuosikymmen ajan fundamentalistiset islamilaiset militantit ovat taistelleet Turkin hallitusta vastaan ja aina venäläisellä avulla ja ajoittain on näyttänyt siltä, että he ovat kaatamaisillaan Turkin hallituksen ja korvaamassa sen fundamentalistisella islamilaisella hallituksella.
 
Profetioiden mukaan Turkin hallituksen täytyy muuttua fundamentalisti-islamilaiseksi
On varmaa, että Raamattu ennustaa, että Turkki tulee liittymään Venäjän johtamaan Israelin invaasioon, kuten Hes.38-39 ennustaa. Tarkastelkaamme tätä profetiaa nähdäksemme ne tärkeät muutokset, jotka ovat aivan lähitulevaisuudessa.

Paljastamme nyt sen profeetallisen tosiasian, että Turkki on oleva liitossa Venäjän kanssa silloin, kun Venäjä johtaa hyökkäystä Israeliin, kun Hes.38-39 toteutuu.

Hes.38-39:ssa Jumala ennustaa, että Venäjän johtama joukkojen liittoutuma hyökkää Israeliin "viimeisinä päivinä".  Jumala ilmoittaa, että useat arabivaltiot tulevat olemaan osa hyökkääviä voimia. Hän ilmoittaa, että nämä arabivaltiot ovat: Persia (Iran), Kuus (Etiopia), Libya, ja Toogarma [Turkki].
Nopea katsaus maailmankartalle [http://www.odci.gov/cia/publications/factbook/geos/is.html] paljastaa, että tämä hyökkäys tulee Israeliin sekä pohjoisesta että etelästä. Libya ja Etiopia hyökkäävät lännestä marssien Egyptin läpi ja sitten pohjoiseen etelästä. Venäläiset joukot yhdessä Iranin ja Turkin joukkojen kanssa tulevat pohjoisesta. Siten ulkopuolisesta tarkkailijasta näyttää, että Israel on vihamielisten armeijoiden ympäröimä. Muista tämä seikka, koska se tulee hyvin tärkeäksi vain vähän myöhemmin tässä artikkelissa.

Tarkastelkaamme tätä profetiaa lähemmin (Hes.38-39).

Jakeet 1-2 -- "Minulle tuli tämä Herran sana:

'Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan'"

Tämä jae tunnistaa tämän hyökkäyksen päämieheksi Venäjän.

1.Sana "Roos" on vanha nimi maalle, jonka nyt tunnemme Venäjäksi (engl. Russia).
2.Sana "Mesek" on perusmuoto sanalle "Moskova".
3. Sana "Tuubal" on Venäjän ja Ukrainan erään tärkeän joen nimi. Tuubal-joki on edelleen eräs merkittävimmistä joista maailmassa.

Jakeet 4-6 kerovat, että siitä tulee pelottava armeija. Jumala käyttää sellaisia ilmaisuja kuin "suuri joukko" ja "Goomer ja kaikki sen sotalaumat" "suuri joukko, lukuisa sotaväki" [jae 15] kuvatessaan tämän sotajoukon kokoa. Tämä sotajoukko näyttää voittamattomalta marssiessaan Israelin rajoille.
Kun Raamatun tutkijat ovat varmoja tämän hyökkäyksen tarkasta ajankohdasta, vain siltä osin että se tapahtuu "vuotten lopulla" (jae 8)ja "päivien lopulla" (jae 16), jotkut tutkijat uskovat, että tämän hyökkäyksen täytyy tapahtua ennenkuin Antikristus "vahvistaa liiton" Israelin uskonnollisten johtajien kanssa. Tämä hyökkäys voi olla se tekijä, joka laukaisee juutalaisten 7-vuotisen ahdistuksen ajan.  
Tämä käsitys perustuu Hes.39:9:ään, jossa Jumala ilmoittaa, että israelilaisten ei tarvitse huolehtia polttoaineesta seitsemään vuoteen, koska he voivat käyttää tämän suunnattoman Jumalan juuri tuhoaman armeijan jäämistöä. Koska ei ole uskottavaa, että kenenkään olisi tarpeen huolehtia polttoaineesta Jeesuksen tuhatvuotisen valtakunnan alkaessa, niin silloin tämä hyökkäys ja sen verinen päätös täytyy olla selvitetty ennen, kuin Antikristus allekirjoittaa liiton Israelin kanssa, jolloin 7-vuotinen ahdistus alkaa (Dan.9:27).

SELVENNYSTÄ 7-VUOTISEN AHDISTUKSEN AJAN ALKAMISEEN

Kuinka se on mahdollista, sinä kysyt? Eikö 7-vuotinen ahdistuksen aika ala sillä hetkellä, kun Antikristus ilmestyy ja aloittaa petolliset "tunnustekonsa ja ihmeensä" (2.Tess.2:9)?

Ei, ahdistuksen aika ei ala silloin. Se alkaa sen jälkeen, kun hän on vakuuttanut ortodoksijuutalaiset rabbit siitä, että hän on kauan odotettu juutalaisten Messias. Ei kukaan kaikista ihmeistään huolimatta, pysty valloittamaan ortodoksijuutalaisten johtajien sydämiä, ennenkuin hän "täyttää" kaikki Vanhan Testamentin messiaaniset profetiat ja ne messiaaniset odotukset, jotka väärä rabbinistinen traditio on kehittänyt.

Okkulttiset kirjoittajat ovat selvillä tästä tosiasiasta ja ovat tehneet pitkälle vietyjä suunnitelmia siitä, miten Antikristus tulee pettämään juutalaiset rabbit; heillä on suunnitelma, että Antikristus tulee tarkoituksellisesti lavastamaan kaikki nämä odotukset. Peter Lemesurier kirjassaan "The Armageddon Script" myöntää tämän todeksi. Hän luettelee kaikki nämä odotukset ja tavan kuinka Antikristus täyttää ne.

Asiat ovat näin; tulee kulumaan ainakin muutama kuukausi, ehkä kokonainen vuosikin siitä kun Antikristus nousee siihen, kun juutalaiset rabbit ovat virallisesti julistaneet hänet Messiaakseen ja siten sallineet hänen vahvistaa kansallisen liittonsa.

Salliiko Raamattu tällaisen skenaarion? Kyllä todellakin sen tosiasian perusteella ettei se kiellä sitä. Dan.9:27:ssä, jossa näemme 7-vuotisen ahdistuksen virallisen alkamisen, emme löydä mitään mainintaa Antikristuksen ilmestymisen ja liiton vahvistamisen välisestä ajan jaksosta. Kuitenkaan tämä Sanan paikka ei kiellä sellaisen jakson olemassoloa. Edelleen tutkijat tietävät juutalaisten kyllin hyvin tietävän, etteivät he milloinkaan tule hyväksymään jotakuta messiaaksi, ennenkuin hän on täyttänyt nämä raamatulliset ja epäraamatulliset odotukset.

Jumala antaa lisävaloa tähän Dan 7:7-8:ssa. Jumala sanoo, että Antikristuksen tosiasiallista ilmestymistä edeltää kymmenen supervaltion, joilla kullakin on oma johtaja, maailmanlaajuinen uudelleen järjestäminen. Ilm.17:17 on tämän kanssa yhtäpitävä ja siinä Jumala paljastaa, että nämä 10 johtajaa tavoittelevat toimivaa suunnitelmaa koota kaikki poliittinen ja taloudellinen voima maailmassa selkeällä tarkoituksella luovuttaa se Antikristukselle. Tiedämme tämän suunnitelman olevan UMJ:en suunnitelma. Tämä tarkoittaa, että kun Antikristus nousee, kaikki nämä 10 supervaltiota tulevat julistamaan, että ne antavat kaiken valtansa Antikristukselle. Todennäköisesti ne pitävät uutiskonferenssin, jossa kaikki 10 johtajaa ovat läsnä yhdessä Antikristuksen kanssa, kun he luovuttavat hänelle maailman avaimet. 
Minkä riemujuhlan tämä tapahtuma saakaan aikaan maailmassa! Tulet näkemään niin riemullista uutisointia, kuin et milloinkaan ennen.

Kuitenkin Dan.2:25-45:ssa Jumala kertoo, että tämän riemullisen juhlinnan takana kaikki ei olekaan hyvin vasta luodussa Antikristuksen valtakunnassa. Näissä jakeissa Jumala kertoo, että tämä 10 valtion valtakunta on oleva osaksi vahva osaksi hauras. Sen kokoomus on oleva kuin osittain rautaa ja osittain poltettua murtunutta savenvalajan savea. Koska nämä kaksi ainesosaa eivät voi milloinkaan yhtyä ja koska poltettu savenvalajan savi on niin haurasta, koko komeus on sortuva murusiksi. Kuinka tämä hajoaminen tulee tapahtumaan?

Dan.7:7-8:ssa näemme ainoan tapahtumien järjestyksen, joka voisi kertoa meille kuinka lähellä on Antikristuksen ilmestyminen. Tarkastelkaamme näitä toisiaan seuraavia tapahtumien vaiheita:
Jae 7, Daniel näkee 10 sarven (valtion) muodostuvan.

Jae 8a, Daniel näkee erään toisen sarven, "pienen sarven" nousevan sen jälkeen, kun 10 sarvea ovat vahvistuneet. Tämä pieni sarvi on Antikristus, kuten Jumala vahvistaa Dan.7:24-25:ssä. Äkillinen tuho tulee kolmelle alkuperäisistä 10 supervaltioista. Jumala ei tarkalleen paljasta mitkä nämä kolme supervaltiota voisivat olla, mutta Hän antaa meille joitakin todella hyviä vihjeitä ainakin mitä tulee kahteen tuhottavaan valtioon. 

KOLMEN TUHOTTAVAN VALTION MAHDOLLINEN TUNNISTAMINEN

Hes.38:1-4:ssä Jumala paljastaa, että tämän suunnattoman Israelia vastaan "viimeisinä päivinä" marssivan armeijan johtaja on oleva Venäjä. UMJ:en suunnitelma paljastaa, että Venäjä on oleva valtion numero 5 johtaja heidän globaalissa uudelleenjärjestelysuunnitelmassaan. Hes.38:13:ssa Jumala ilmoittaa, että Israelin liittolaiset tämän hyökkäyksen aikaan eivät suojele Israelia aggressiivisesti. Ennemminkin ne vaisusti antavat diplomaattisen nootin sanoen: "Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?" Toisin sanoen nämä Israelin liittolaiset kieltäytyvät todellisuudessa tulemasta Israelin avuksi.

Nykyajan tutkijat ovat huomauttaneet, että Yhdysvallat on historiallisesti tukenut Israelia Venäjää vastaan useissa tilanteissa sitten Israelin kansallisen uudelleen syntymisen vuodesta 1948 lähtien. Tosiasiassa presidentti Nixon määräsi Amerikan ydinaseet täyteen hälytysvalmiuteen vuoden 1973 Lähi-Idän sodassa, kun Venäjä uhkasi ydinaseilla ja oli todellisuudessa asettanut ydinaseensa hälytysvalmiuteen.

Siis tässä tapauksessa nykyajan tutkijat kyselevät, missä tässä on Yhdysvallat. Sitä edelleen hallitsevat Clintonin hallituksen juutalaiset johtajat ja juutalaiset ovat edelleen hyvin vaikutusvaltaisia monien avainvaltioiden vaaleissa kuten New Yorkissa. Vaikka Clinton  on ollut kaikessa arabien puolella, on käsittämätöntä, että Yhdysvallat voisi sallia määrätietoisesti marssivan suuren armeijan tulla Israeliin pohjoisesta ja etelästä ilman että pyrkisi suojelemaan Israelia.

Kuitenkin jos Yhdysvallat NAFTA:n johtajana tuhottaisiin, niin ymmärtäisimme miksi muut Israelin liittolaiset esittävät vain vaisun diplomaattisen vastalauseen Israelin puolustukseksi.

Eräs juutalaisten rabbien messiaanisista odotuksista on, että Messias tulee vapauttamaan armeijoiden piirittämän Jerusalemin. Jeesus viittasi tähän uskomukseen Luuk.21:20:ssa: "Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä." Tämän luvun tekstiyhteys on juutalaisten vaino suuren ahdistuksen aikana. Kun juutalaiset näkevät Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, heidän tulee tietää, että vaino on hyvin lähellä ja heidän on paettava.
Jeesus on juuri julistanut Messiaanisen profetian Sakarjan 12 luvusta, jossa Jerusalemiin hyökätään ja se on sotajoukkojen piirittämä, mutta Jumala on luvannut pelastaa ikuisen kaupungin kaikkivaltiaalla voimallaan.

Nyt esitän yksinkertaisen kysymyksen: Milloin Antikristus tulee tarkoituksellisesti "toteuttaen" messiaaniset profetiat niin, että juutalaisten ortodoksijohtajat julistavat hänet Messiaakseen, kuinka hän aikoo jäljitellä piiritysarmeijoiden hyökkäystä Jerusalemiin ja jumalallisen pelastuksen ilmestymistä?
Vastaus on yksinkertainen; kukaan vain ei ilmeisesti ole ajatellut sitä.

Kun Venäjän johtamat joukot hyökkäävät Israelia vastaan - ehkä juuri kun Venäjä on tuhonnut NAFTA:n ja heti kun Antikristus on noussut - se johtaa armeijaa, joka marssii pohjoisesta ja etelästä. Libyalaiset ja etiopialaiset muodostavat eteläisen armeijan, kun taas venäläiset, jossakin määrin eurooppalaiset, turkkilaiset ja iranilaiset muodostavat pohjoiset armeijat.

Aivan vähän ennen kuin Jumala tuhoaa kaikki Israelia piirittävät armeijat, juutalaiset näkevät, että he ja heidän rakastettu kaupunkinsa Jerusalem ovat armeijoiden piirittämät. He etsivät Messiastaan, joka vapauttaisi heidät Raamatun profetian mukaisesti ja heillä tulee olemaan ilmeinen messiasehdokas, joka on kulkenut ympäri Israelia väittäen olevansa heidän Messiaansa ja täyttävänsä kaikki messiaaniset profetiat. Kaikkien juutalaisten silmät kiinnittyvät häneen, josko hän voisi vapauttaa armeijoiden piirittämän Jerusalemin.

Tämä on oleva lopullinen kohtalon testi.

Edelleen siitä hetkestä alkaen kun Antikristus nousee, hän tulee perustamaan päämajansa Jerusalemiin. Voidakseen tulla julistetuksi juutalaisten Messiaaksi, hän ei voisi perustaa päämajaansa minnekään muualle. Siis kun armeijat lähestyvät Israelin rajoja pohjoisesta ja etelästä, jännitys Antikristuksen toimistossa täytyy olla hyvin korkealla. Kaiken kaikkiaan Venäjä on juuri tuhonnut Yhdysvallat, Kanadan ja Meksikon (NAFTA:n) ja on todennäköisesti tuhonnut toisenkin supervaltion. Nyt he ilmeisesti aikovat tuhota Antikristuksen itsensä ja ottaa maailman hallinnan Äiti Venäjälle.

Antikristus luultavasti täyttyy sanoinkuvaamattomalla raivolla, koska Venäjän johtajat ovat hyljänneet pitkäaikaisen suunnitelmansa tukea Antikristusta hänen valtaan nousussaan. Kuinka he uskaltavat siirtyä niin nopeasti tuhoamaan 10 valtion kumppanuus, jota on niin huolella suunniteltu niin kauan ja niin kauniisti totteutettu?

Mutta Antikristuksen täytyy myös olla täynnä pelkoja ja pahoja aavistuksia. Hänellä ei ole mitään ydinase-arsenaalia kuten Venäjällä eikä välineitä sen siirtämiseksi. Ilman Yhdysvaltoja Venäjä ja Kiina ovat King Kong (kuuluisa filmi 1930-luvulta) eikä Kiinalla ole selvää toimintasuunnitelmaa, koska sen tehtävä Jerusalemissa on vasta aikaisintaan 7 vuoden päässä.

Kun Jumala tulee väliin ja tuhoaa Venäjän ja kaikki sitä seuraavat armeijat, kuten Hän lupaa Hes.38:16-23:ssa sekä luvussa 39, niin maailman kansat yleensä ja varsinkin juutalaiset lukevat sen Antikristuksen ansioksi. Juutalaiset sanovat: "Hyvänen aika, hänhän todella vapautti Jerusalemin piiritysarmeijoista!" Koska Antikristus oli jo "toteuttanut" kaikki muut profetiat ja messiaaniset odotukset, juutalaisten ortodoksijohtajat eivät tuhlaa aikaa vaan julistavat hänet Messiaakseen.

Sitten ja vasta sitten sallivat he hänen tulla neuvottelupöytään "vahvistamaan liiton" ja siten aloittamaan 7-vuotisen ahdistuksen.

KUINKA VENÄJÄ SAA TURKIN VAIHTAMAAN HALLITUKSENSA FANAATTISEKSI ISLAMISTISEKSI NIIN, ETTÄ SE KUTSUU VENÄJÄN KULKEMAAN ALUEENSA POIKKI?

Kaikkein ilmeisimmin yksinkertainen suunnitelma olisi nostattaa niin hirvittävä islamilainen vallankumous Turkissa, että Lännelle ja Israelille myötämielinen hallitus syrjäytettäisiin. Tämä skenario estäisi Venäjää hyökkäämästä Turkkiin ulkopuolelta ja laukaisemasta NATO:n vastaiskua. Venäjä on auttanut islamilaisia fundamentalisteja vuosia  melkein kaataen Turkin hallituksen joitakin vuosia sitten.
Mikä voisi olla se avaintapaus, joka saisi Turkin arabit sellaiseen raivoon, että he yhdistyisivät kuten eivät milloinkaan ennen ja joka aiheuttaisi sellaisen sekasorron, että nykyinen hallitus kaatuisi?
Minun mielestäni Kalliomoskeijan pommitus olisi juuri sellainen yhdistävä tapaus, joka saisi kaikki turkkilaisten ryhmät yhdistymään ja kaatamaan nykyisen hallituksensa.

[Lue HYPERLINK "http://www.cuttingedge.org/news/n1404.cfm" NEWS1404  for full details] ja syyttämään siitä Israelia, jolloin koko arabi- ja islamilainen maailma räjähtäisi yhdessä! Ei yksikään arabi uskoisi milloinkaan, että tämän 1400 vuotta vanhan pyhäkön tuho ei olisi tapahtunut juutalaisten toimesta ja varmasti ei yksikään arabi milloinkaan uskoisi, että palestiinalaiset olisivat räjäyttäneet sen yhdistääkseen hetkessä koko arabimaailman ennennäkemättömällä tavalla.

ARABIHALLITUSTEN SUURIN PELON AIHE ON ISLAMILAISEN FUNDAMENTALISMIN TULVA-AALTO, JONKA TULEE LAUKAISEMAAN KALLIOMOSKEIJAN POMMITUS

Ja se yhdistää koko arabimaailman. Yksi suurimmista islamilaisten fundamentalistien ongelmista heidän kansanmurhakampanjassaan Israelia vastaan on, että ne eivät milloinkaan ole yksimielisiä. Useimmat arabihallitukset Lähi-Idässä ovat joko maltillisia tai liberaaleja eivätkä fundamentalistisia. Siksi useimmat hallitukset ovat tukahduttaneen fanaattiset islamilaiset äärimmäisyysainekset enemmän tai vähemmän.
Kun Kalliomoskeija räjähtää, niin liikkeelle panevat voimat kautta koko arabimaailman muuttuvat hetkessä. Ensi kertaa sitten Israelin valtion julistamisen vuonna 1948 fanaattinen islamilainen fundamentalismi hallitsee jokaisen maailman arabin lojaliteettiä ja hehkuvia intohimoja. Jopa maltillisista arabeista tulee radikaaleja siihen pisteeseen, että he innolla seuraavat fundamentalististen islamilaisten johtajien päämääriä.

Jokainen maltillinen ja liberaali arabihallitus on heti hyökkäyksen kohde ja veikkaan, että jokainen niistä antaa periksi fanaatikkojen vihalle ja intohimoille. Uskon, että äkkiä jokainen arabihallitus maailmassa on kiihkeän Israel-vastainen ja ilolla liittyy "Jihadiin" eli pyhään sotaan.

Siten nykyiset Jordanian, Egyptin, Saudi-Arabian, Kuwaitin ja Turkin hallitukset tulevat joutumaan historiansa suurimman hyökkäyksen kohteiksi ja todennäköisesti putoavat extreemistien käsiin. Israel tulee äkkiä huomaamaan, että sen sopimukset Egyptin ja Jordanian kanssa on peruutettu. Se tulee huomaamaan, että arabi-extreemistit Turkissa eivät ole vain kaataneet nykyistä hallitusta, vaan omistavat kaiken sotilaallisen varustuksen, mitä Israel ikinä on sinne myynyt.

Tämän kaltainen islamilaisuuden nousu on täsmälleen juuri sitä mihin palestiinalaiset Arafatin johtamina luottavat. He uskovat, että koko arabimaailma ei milloinkaan tule yhdistymään Israelia vastaan ellei jotakin tämänkaltaista tapahdu.

ILLUMINISTIEN SALAINEN KÄSI ON KALLIOMOSKEIJAN TUHON TAKANA

Kuten olemme osoittaneet uutisessa 1404, Kalliomoskeijan pommitus todella on illumnistinen salaliitto.  Miksi Illuminaatti olisi niin kiinnostunut arabimaailman yhdistämisestä? Tämä kysymys on paikallaan varsinkin, kun otat huomioon, että illuministiset juutalaiset olivat vastuullisia alusta lähtien vuoden 1897 ensimmäisestä siionisti konferenssista koko ajan vuoteen 1948, jolloin Israelista tuli valtio. Lisäksi joka ainoa Israelin pääministeri on ollut illuministinen. Miksi sitten Illuminaatti olisi niin kiinnostunut nostattamaan konfliktin, jossa vain 6 miljoonaa juutalaista pannaan yht'äkkiä 1000 miljoonaa arabia vastaan? Eikö tämän kaltainen palo voisi aiheuttaa koko Israelin valtion väkivaltaisen kuoleman?
Jasser Arafat ainakin näyttää olevan sitä mieltä, mutta kuinka Illuminaatti selittää sen, että se tarkoituksella luo juuri sen tapahtuman, joka yhdistää arabimaailman, kuten ei mikään muu tapaus voisi tehdä ja uhkaa illuministien johtaman valtion olemassaoloa?

Vastaus on yksinkertainen ja kuitenkin syvällinen. Illuminaatti suunnittelee kaikkien arabien, jokaikisen heistä,  tuhoa, koska he ovat kiihkeän monoteistisiä (yksijumalaisia), eivätkä milloinkaan voisi hyväksyä tulevan Antikristuksen vaatimuksia. Illuminaatti on varustanut Israelin atomi- ja neutroniaseilla, joita Israel tulee varmasti käyttämään tulevassa kamppailussa. Sen lisäksi Illuminaatti on varustanut Israelin viimeisimmällä poikkeuksellisella (exotic) sädeaseistuksella (Beam Weaponry), joka käyttää HAARP- tekniikkaa. Olemme esittäneet HAARP-artikkeleissamme, että on kehitetty hiukkassädetekniikka (particle-beam technology), joka tekee mahdolliseksi "kuolemansäteellä" tuhota jokainen elävä olento määrätyltä alueelta (ks.suomennetut artikkelit 1206 ja 1207, Katsaus sääsodan hallintaan ja Sääsodan tapahtumien kronologia).

New Age-kirjailija Jerry Smith, yksi HAARP-teknologiasta kirjoittanut kirjailija, kertoi minulle sähköpostilla vuonna 1998, että amerikkalaiset olivat kokeilleet tätä hiukkassädetekniikkaa Persianlahden sodassa 1991. Suuret 2 1/2 tonnin trukit varustettiin hiukkassädeaseilla. Israel on käyttänyt Oslon rauhansopimuksia laillistamaan palestiinalaisalueet Israelin sisällä ja pelottamaan juutalaiset asumasta niissä. Monia juutalaisia on pyydetty hallituksen toimesta lähtemään ja muuttamaan juutalaisyhteisöön.  Monet ovat tehneet näin. Hebron on hyvä esimerkki. Kun Israel luovutti kaupungin palestiinalaiseen hallintaan, sanottiin, että yli 40000 arabia asui siellä ja vain alle 1000 juutalaista. Siis jos Israel vain saa nuo 1000 juutalaista ulos, heillä on puhdas kenttä tuhota palestiinalaiset hiukkassädeaseella. Tämä ase on niin tuhoisa, että se tekee mahdolliseksi 6 miljoonalle juutalaiselle voittaa taistelussa 1000 miljoonaa arabia. Todellakin Jumalan profetiat siitä, että Israel Lopun Ajalla on voittoisa, vaikka voimasuhteet ovat tällaiset, ovat käymässä toteen ja todella kaikki lopun ajan tuomioprofetiat jokaista arabivaltiota vastaan ovat käymässä toteen mitä odottamattomimmalla tavalla.

Pidä silmällä Kalliomoskeijaa. Kun se räjähtää, koko arabimaailma tulee yhdistymään ennennäkemättömällä tavalla ja islamilaiset extreemistit alkavat syyttää liberaaleja ja maltillisia arabihallituksia. Jos Turkki joutuu extreemisteille, niin profeetallinen skenario Turkin liittymisestä Venäjän johtamaan hyökkäykseen Israelia vastaan Hes.38-39:n toteutuessa on oleva todellisuutta. Todellakin nämä tapahtumat osoittavat jälleen kerran, että me todella olemme Ajan Lopussa. Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
35 Elizabeth Street
Attleboro, MA 02703-2031
TAKAISIN