Merkittävä löytö! Viime vuosien tuhoisien myrskyjen kartat ovat hyvin yhdenmukaisia YK:n luonnonsuojelualueiden kanssa joiden on tarkoitus suojella Biodiversiteettiä! (osa 1/4)


Alaotsikko: Kun sinä näet että viime vuosien tuhoisien myrskyjen sijainti on yhdenmukainen YK:n kartan kanssa, sinun silmiesi pitäisi avautua ymmärtämään se asia, että säätä saatetaan kontrolloida ja käyttää yhteiskunnalliseen muutokseen jota Illuminati niin paljon kaipaa!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Tiedemiehet ovat yksimielisiä: maapalloa kohtaa lajien sukupuutto", Gary Strieker, CNN, 23.8.2002.
"Monimutkainen elämän verkosta maapallolla, jota tiedemiehet kutsuvat biodiversiteetiksi, on suurissa vaikeuksissa. Biodiversiteettiin kuuluu kaikki elollinen josta me olemme riippuvaisia, selittää Brooks Yeager, Maailman luonnonsäätiön apulaisjohtaja Washington D.C:stä. 'Siihen kuuluvat metsät, valtameret, koralliriutat, syvänmeren kalat ja hyönteiset jotka muodostavat elävän maapallon ympärillemme ja jota ilman me emme voi elää', hän sanoi."
Tämä artikkeli summaa yhteen propagandakampanjan ytimen jonka on tarkoitus saada aikaan yhteiskunnallinen kontrolli sekä väestön määrän vähentäminen, jota Illuminati kaipaa erityisesti sekä okkultistiset ryhmät yleisesti. Jo useita vuosikymmeniä, radikaalit ympäristöjärjestöt ovat väittäneet että Äiti Maa on suurissa vaikeuksissa ylikansoituksen sekä "ihmisen toiminnan" takia. Tämä usein toistuva valhe, jota on toistettu useiden vuosikymmenten ajan niiden ryhmien toimesta jotka on luotu nimenomaan tätä tarkoitusta varten -- Greenpeace, Sierra Club, Scientists For Responsible Growth, Friends Of The Earth -- on johtanut siihen että monet ihmiset uskovat tämäv valheen.

Itse asiassa, näihin radikaaleihin tiedemiehiin ovat nyt liittyneet presidentit ja pääministerit, niin että Rio de Janeirossa pidettiin vuonna 1992 kestävän kehityksen kokous jossa Presidentti Bush allekirjoitti julkilausuman, joka myöhemmin johti Kioton sopimukseen. Jos ja kun näitä sopimuksia aletaan täysimääräisesti noudattamaan, ne vievät teollisuusmaat hiljalleen kohti vararikkoa.

Kuitenkin, tosiasiassa maailman johtajat ovat kaikessa hiljaisuudessa tukeneet "Maa on kuolemassa" -skenaariota näiden organisaatioiden suojissa. Kaikkein näkyvin tämän radikaalin näkemyksen puolustaja ei ole kukaan muu kuin Prinssi Charles, josta ollaan tekemässä "Maailman pelastajaa". Itse asiassa, koko radikaali ympäristöliike voidaan jäljittää ensisijaisesti Britanniaan ja toissijaisesti Prinssi Charlesiin. Kuuntele:

"...koko ympäristöliike kahden viime vuosisadan aikana voidaan jäljittää Britanniaan, alkaen 'British Fauna and Flora Protection Society':stä. Tästä yhdistyksestä tuli 'International Union for the Conservation of Nature' (IUCN), joka on nimetty uudelleen 'World Conservation Union':iksi (lyhenne edelleen IUCN). Tämä on kaikkein voimakkain ympäristöjärjestö. Vuonna 1961 IUCN loi Maailman luonnonsäätiön (WWF) ja teki Prinssi Philipistä sen johtajan. WWF johtaa monia ympäristö- ja muita projekteja YK:n suojissa. Nämä kolme aoganisaatiota -- IUCN, WWF ja WRI -- antavat liikevoiman maailman ympäristöliikkeille."

"Luonnollisesti, Prinssi Charlesilla on myös ollut merkittävä rooli näissä organisaatioissa; Prinssi Philip on henkilökohtaisesti perehdyttänyt hänet näihin. Vuonna 1970 Prinssi Philip vei Prinssi Charlesin Strasbourgiin osallistumaan Euroopan ympäristökonferenssiin, ja vihki hänet laajempiin kansainvälisiin ympyröihin." [Tim Cohen, "Antichrist And A Cup Of Tea", s. 330-331].

Sitten kun lopullinen saatanallinen suunnitelma pakottaa ihmiset elämään ainoastaan tietyillä alueilla toteutetaan, Prinssi Charles tulee olemaan tänä "näkymätön käsi" joka on tuottanut ja joka pitää yllä koko purkimystä. Kuuntele joitakin Cohenin yksityiskohtia jotka koskevat Prinssi Charlesin johtoa tässä radikaalissa ympäristö-agendassa:
"Vuoden 1970 konferensissa, tämä röyhkeä nuori Prinssi... 'Kertoi profeetallisesti saasteiden kauhistuttavista vaikutuksista väittäen, että meidän täytyy valmistautua kurittamaan itseämme ympäristönsuojelu-rajoituksin ja säännöin jotka meidän pitäisi toteuttaa omaksi parheeksemme." [Cohen, s. 331].
Tietysti, Illuminati uskoo että ihmiskunta ei kykene kurittamaan itseään, joten heidän täytyy tehdä se meidän puolestamme. Kuuntele kun toinen New Age -kirjailija selittää:
"Koska suurin osa ihmisistä ei aseta itselleen rajoituksia, on ainoastaan kaksi tapaa vähentää järjestelmän taloudellista kapasiteettia. (1) Antaa ihmisten teurastaa toisensa sodassa, joka johtaa kaiken elollisen kuolemaan; (2) Ottaa hallinta maapallolla taloudellisten 'hiljaisten aseiden' avulla, ja 'hiljaisella sodankäynnillä' vähentää maailman taloudellista kapasiteettia turvalliselle tasolle hyväntahtoisen orjuuden ja kansanmurhan kautta." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 49].
Tämän sarjan osissa 1 ja 2 me puhuimme paljon "hiljaisista aseista" ja "hiljaisesta sodankäynnistä" jonka Illuminati on julistanut maapallon kaikkia ihmisiä vastaan yleisesti, ja teollistunutta sivilisaatiota vastaan erityisesti. Näihin "hiljaisiin aseisiin" kuuluu sään kontrollointi. Käyttämällä äärimmäisiä sää-olosuhteita pakottaakseen kansalaiset siihen käsitykseen että meidän elämäntapamme saa aikaan hirvittävää vahinkoa Maapallolle, Illuminati rakentaa lavasteet "hyväntahtoiselle orjuudelle ja kansanmurhalle".

Edelleen, kaikki Jumalan tuomiot johtavat siihen että maailman väestö vähenee kahdella kolmasosalla. Juuri tämänsuuruista vähennystä Illuminati kaipaa!

Uutisessa 1210, "And Power Was Given To Him" me kerromme kuinka Jumala sallii Saatanan ja hänen joukkojensa hallita sellaista voimaa joka mahdollistaa kaikkien Jumalan profetioiden toteutumisen. Me keskitymme Ilmestyskirjan lukuun 13:4-7 jossa kerrotaan että Jumala on ilmeisesti astunut sivuun ja sallinut Saatanan paljastaa niin paljon teknologista tietoa palvelijoilleen, että Jumalan tuomiot maapalloa kohtaan toteutetaan pienen ihmisjoukon toimesta; niiden jotka ovat myyneet sielunsa Saatanalle heidän kuuluessaan mustan magian salaseuroihin.

Me myös esittelemme Seminaari 2:ssa, "America Controls The True Flow of History", että Saatana on aina käyttänyt salaseurojaan välikappaleena joiden kautta hän antaa teknoligista tietoa ihmisille. Jos sinä et ole koskaan ajatellut tätä mahdollisuutta, muista että yhdessä yössä Jumala antoi tietyille juutalaisille perheille taidon työstää kultaa, hopeaa, puuta ja muita rakennusaineita niin että Mooses kykeni rakentamaan Temppelin juuri sellaiseksi kuin Jumala halusi. Käyttäen demonisia henkioppaita, Saatana on tehnyt saman asian; jakamalla teknologista tietämystä tietyille yksilöille.

Nyt, menkäämme takaisin siihen, kuinka suurta intohimoa Prinssi Charles tuntee radikaalia ympäristöliikettä kohtaan:

"Prinssi Charles on intohimoinen konservationisti, ja on vihainen siitä kuinka ihminen on ryövännyt luontoa kaikkialla maailmassa ja saanut aikaan monien lajien häviämisen sukupuuttoon, sekä raiskannut maata kemikaalein ja pensaita repimällä." [Cohen, s. 332].
Kun me jaamme sinun kanssasi tämän saatanallisen suunnitelman -- joka radikaalisti ajaa alas meidän teollistuneen sivilisaatiomme sekä vähentää maailman väkilukua 66 prosentilla -- lopullisen päämäärän, muista nämä sanat. Voimakkaat sanat johtavat voimakkaisiin tekoihin, erityisesti kun ne lausuu ihminen joka on antautunut pimeyden voimille, kuten me olemme nähneet Aadolf Hitlerin tapauksessa.

Cohen jatkaa:

"Prinssi Charlesilla ei ole tärkeä rooli ainoastaan ympäristöliikkeen popularisopimisessa, vaan hänen ansiokseen on luettu myös Rio de Janeiron ympäristökokouksen onnistuminen. Tätä kokousta pidetään vedenjakajana kun on kyseessä moderni luottamus maailmanhallitukseen joka usein ottaa raivoisan ympäristöliikkeen muodon."
Lukuisissa Lähi-Itää koskevissa artikkeleissa me olemme huomauttaneet, että maailman tapahtumia ajaa eteenpäin Iso-Britannian, Yhdysvaltain ja Israelin muodostama akseli, kun nämä johtajat noudattavat suunnitelmaa joka on ilmeisesti lähtöisin Windsorin Huoneesta; toisin sanoen Prinssi Charlesilta ja Kuningatar Elisabeth II:lta. Nyt, me huomaamme että Prinssi Charles on johtava voima joka kuljettaa eteenpäin raivoisaa ympäristönsuojelun muotoa nimeltään "kestävä kehitys".

Mutta Cohen noteeraa myös amerikkalaisen yhteyden. Kuuntele:

"Itse asiassa, Al Gore ja "clintonilaiset" käytännössä tekevät työtä brittiläiselle monarkialle..." [s. 334].
Älä kulje harhaan: amerikkalaiset johtajat ovat jo pitkään tehneet työtä brittiläiselle monarkialle globaalin politiikan muodossa joka tuo ANtikristuksen. Al Gore ja Clinton mainittiin yllä, mutta Presidentti Bushia myös kontrolloidaan tiukasti. Sinä voit jättää huomioimatta sen että julkisuudessa Bush vastustaa Johannesburgin Kestävän kehityksen kokousta -- tosiasiassa hän tukee sen politiikkaa hyvin paljon. Bush tietää että amerikkalaiset eivät ole vielä valmiita luovuttamaan kansallista itsemääräämisoikeuttaan. Bush on myös hyvin tietoinen Yhdysvaltain talouden roolista maailman talousmoottorina siihen asti kunnes Antikristuksen tuova Kolmas maailmansota koittaa.

Tämän vuoksi Bush teeskentelee; hän esittää kestävän kehityksen vastustajan roolia samalla kun hän hienovaraisesti tekee työtä tämän globaalin suunnitelman toteuttamiseksi. Täten, vaikka hän kieltäytyi osallistumasta kokoukseen, hän lähetti ulkoministeri Colin POwellin.

Ennenkuin me menemme tämän artikkelin avainosioon, salli meidän käydä vielä läpi CNN:n pää-artikkelimme.

"Tunnetaan melkein kaksi miljoonaa kasvi- ja eläinlajia, ja asiantuntijat sanovat että niitä on vielä 50 kertaa enemmän, mutta niitä ei ehkä koskaan löydetä. Vielä, useimmat tiedemiehet ovat yksimielisiä siitä että ihmisten toiminta heikentää biodiversiteettiä voimakkaasti. Laajentuvat asuinalueet, puiden kaataminen, kaivostoiminta, maanviljelys ja saasteet tuhoavat ekosysteemiä, järkyttävät luonnon tasapainoa ja ajavat monet lajit sukupuuttoon."
Tämä artikkeli päättyy synkkään huomautukseen:
"Jäsenvaltiot seisovat edelleen sopimuksen takana, mutta Haagin konferenssissa aikaisemmin tänä vuonna he antoivat lausunnon jossa myönnetään, että ihmiset edelleen tuhoavat biodiversiteettiä uskomattomalla vauhdilla."
Tämä kieli joka puhuu "ihmisen toiminnan" tuhoisasta vaikutuksesta maapalloon on samaa retoriikkaa jota Johannesburgin kokouksessa puhuttiin. Myös Presidentti Bush myönsi, että "ihmisen toiminta" on syynä maapallon pahoinvointiin. Täten, Bush on jo linjannut Yhdysvaltain politiikan samansuuntaiseksi Kestävän kehityksen kokouksen kanssa.


[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1695aKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin