Merkittävä löytö! Viime vuosien tuhoisien myrskyjen kartat ovat hyvin yhdenmukaisia YK:n luonnonsuojelualueiden kanssa joiden on tarkoitus suojella Biodiversiteettiä! (osa 2/4)


Alaotsikko: Kun sinä näet että viime vuosien tuhoisien myrskyjen sijainti on yhdenmukainen YK:n kartan kanssa, sinun silmiesi pitäisi avautua ymmärtämään se asia, että säätä saatetaan kontrolloida ja käyttää yhteiskunnalliseen muutokseen jota Illuminati niin paljon kaipaa!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


USA:n kartta joka kuvaa biodiversiteetin suojelualueita ja käytävä-suunnitelmaa

Se mitä yksikään johtaja ei kerro sinulle on se, että alueet tässä kartassa on tarkoitus tyhjentää kaikesta ihmisasutuksesta osana YK:n vuoden 1972 biodiversiteetin suojeluohjelmaa. Tämä suunnitelma kirjaimellisesti ottaa suuria alueita maapallolta joissa ihmisten ei sallita asuvan. Vaikka tämä suunnitelma on globaali ja se toteutetaan maailmanlaajuisesti, me rajoitamme katsastuksemme YHdysvaltoihin.

Tämä suunnitelma on nimeltään "Amerikan saaminen luonnontilaan" (="Rewilding of America"). Toisin sanoen, he suunnittelevat pyyhkivänsä pois kaikki todisteet ihmisistä saaden maan palaamaan luonnolliseen tilaansa. Käyttäen presidentillisiä direktiivejä joiden noudattamista normaalisti valvovat lukuisat Liittovaltion virastot, tämä "luonnontilaan saattamis" -projekti tullaan toteuttamaan määräämällä suuret maa-alueet ihmisiltä kielletyiksi. Näitä alueita voitaisiin kutsua "reserveiksi". Reserveihin kuuluvat "erämaat ja kansallispuistot siinä kun sisemmillä puskurivyöhykkeillä ei sallita maanviljelystä, ei enempää kuin 0,5 mailia maanteitä neliömailia kohden, ei yksityistä leirintää ja ainoastaan hyvin pienimuotoista metsänhakkuuta. 25.6.1993 Science Magazine julkaisi raportin jonka mukaan 23,4% maasta muutettaisiin erämaaksi (ei ihmisiä) ja 26,2% puskurivyöhykkeiksi (hyvin rajoitettu ihmisten toiminta sallitaan)."

Tämä on puolet Amerikasta!! Kun sinä tutkit karttaa, sinä näet että sijaitseeko sinun asuinpaikkasi sellaisella alueella joka pyyhitään puhtaaksi ihmisistä, sekä sen, minne sinut mahdollisesti uudelleen asutetaan. Kun minä katson tätä karttaa, minä näen että monet kokonaiset osavaltiot puhdistetaan ihmisistä. Osavaltiot Mississippi-joesta länteen näyttävät olevan suurimmaksi osaksi puhtaaksi pyyhittyjä osavaltioita, etenkin nämä:

Me uskomme että tämä suunnitelma toteutetaan lopullisesti sitten kun maapallon väkilukua on vähennetty kahdella kolmasosalla. Pidä tämä mielessäsi kun sinä tutkit seuraavaksi esiintulevia seikkoja.

Saavuttamalla tämä tavoite äärimmäisten sääolojen avulla

Kuinka meidän hallituksemme -- tai minkä hyvänsä teollisuusmaan hallitus -- suunnittelee toteuttavansa tämän tuhoisan ihmisten määrän vähentämisen sekä heidän uudelleen asuttamisensa? He ilmeisesti pystyisivät toteuttamaan tämän useillakin tavoilla.

Ensiksi, he voisivat diktatuurisesti ottaa haltuunsa koko maan sekä viedä pahimmat vastustajansa keskitysleireille. Tässä suunnitelmassa on suuret riskit, sillä useilla miljoonilla amerikkalaisilla on edelleen tuliaseita.

Tai, he voisivat järjestää asioita siihen malliin, että amerikkalaiset joutuisivat paniikkiin ja he vaatisivat hallitusta ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin kriisin taltuttamiseksi. Illuminati suunnittelee luovansa kriisejä, niin että amerikkalaiset suorastaan kerjäävät että he orjuuttaisivat meidät! Näin, "sotia ja sanomia sodista" on suunnitteilla, alkaen Lähi-Idästä, sitten, Korea, Kiina ja Taiwan. Aktiivinen terrori-sota lankeaa yllemme kun arabi-terroristit iskevät meidän kaupungeissamme voimakkaine aseineen.

Mutta, Jeesus mainitsi muitakin tekijöitä kuin "sodat ja sanomat sodista" Matteuksen luvussa 24. Jeesus kertoi, että "nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin" osana niitä synnytystuskia jotka tuovat Antikristuksen. Siksi, on erittäin merkittävää Illuminati on tehnyt yksityiskohtaisen suunnitelman heidän vapaamuurari-Kristuksensa esille tuomiseen, ja tämä suunnitelma visioi sellaisista sää-tapahtumista joista Jeesus puhui!

Jos Illuminati haluaisi saada aikaan skenaarion jossa amerikkalaiset pakotettaisiin muuttamaan pois mailtaan sekä kaupungeistaan, mikä olisi parempi keino kuin sää? Mikä olisi parempi ase kuin tulvat, hurrikaanit, tornadot, kuivuus, voimakkaat tuulet ja ennenkokemattomat metsäpalot jotka tekevät maaperästä miltei hyödyttömän? Heidän päämääränsä on asettaa lavasteet valmiiksi jo nyt, niin että myöhemmin, todella suuren kriisin sattuessa kyettäisiin vakuuttavasti selittämään, että syy miksi me olemme kärsineet niin monista luonnonkatastrofeista on "ihmisen toiminta" joka on ylikuormittanut Äiti Maata niin paljon, että hän ei enää siedä tällaista.

Tällöin, presidentti voi määrätä ihmiste muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan, ja odottaa että ihmiset suostuisivat tähän. Pidä tämä mielessäsi kun me käymme eteenpäin tätä artikkelia.

Me toivomme vakuuttavamme sinut siitä, että voimakkaat myrskyt menneisyydessä ja tällä hetkellä ovat tapahtuneet juuri niillä alueilla joista biodiversiteetti-kartta ylempänä kertoo. Me näytämme monien myrskyjen maantieteellisen sijainnin ja kerromme myrskyistä enemmänkin.

Kansalliset metsäpalot

Kuten sinä näet, tämä kartta näyttää ennusteen metsäpaloista elokuussa 2002. Sinä voit nähdä, että potentiaaliset paloalueet ovat samoja kuin alueet jotka on määrätty biodiversiteetti-alueiksi. Merkittävää vuoden 2002 metsäpaloissa on se, että ne ovat erityisen kuumia, jopa 1200 Celsius-astetta. Tällainen kuumuus muuttaa suuren osan maata lasiksi tehden siitä käyttökelvotonta maanveljelykseen sekä moneen muuhun inhimilliseen toimintaan.

Oregonin, Washingtonin, Kalifornian, Utahin, Idahin, Montanan, Wyomingin, Coloradon ja Nevadan osavaltiot ovat erittäin kuivia, joten metsäpalovaara on tavanomaista suurempi. Myös Appalakkien alue on erittäin kuiva, kuten myös osavaltiot Washington D.C:stä Massachusettsiin. Jos sinä katsot biodiversiteetti-karttaa, sinä huomaat että näillä alueilla ihmisten toiminta tulee olemaan erittäin säädeltyä.

Jos sinä klikkaat hallituksen tilastoa "Wildland Fire Statistics" osoitteesta http://www.nifc.gov/stats/wildlandfirestats.html sinä näet seuraavat tilastot; keskiarvo vuosilta 1988-1997:

Täten, vaikka ihmisten aiheuttamia tulipaloja on kahdeksan kertaa enemmän kuin salamaniskun aiheuttamia, ne ovat saaneet vähemmän tuhoa aikaan. Tulipalojen sammuttaminen on kallista puuhaa. Me näemme että näiden palojen sammuttaminen on maksanut 1362 miljardia dollaria.

Me voisimme säästää paljon rahaa jos meidän ei tarvitsisi taistella noita sataa tuhatta ihmisen aiheuttamaa tulipaloa vastaan. Kuitenkin, on huomionarvoista että kaikki nämä vakavat tulipalot jotka ovat saaneet paljon julkisuutta tänä vuonna, syttyvät hallituksen maalla, ei yksityisellä maalla, ja että hallituksen työntekijät synnyttivät osan näistä tulipaloista.


[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1695bKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin