Merkittävä löytö! Viime vuosien tuhoisien myrskyjen kartat ovat hyvin yhdenmukaisia YK:n luonnonsuojelualueiden kanssa joiden on tarkoitus suojella Biodiversiteettiä! (osa 4/4)


Alaotsikko: Kun sinä näet että viime vuosien tuhoisien myrskyjen sijainti on yhdenmukainen YK:n kartan kanssa, sinun silmiesi pitäisi avautua ymmärtämään se asia, että säätä saatetaan kontrolloida ja käyttää yhteiskunnalliseen muutokseen jota Illuminati niin paljon kaipaa!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Tutkimassa asiaa maantieteellisen sijainnin pohjalta

Me näemme että nämä myrskyt aiheuttavat tuhoa seuraavissa osissa maata; jokainen niistä on listattu biodiversiteetti-karttaan (osa 2) reservinä tai puskurivyöhykkeenä.

Länsi -- Kolme tulvaa ja neljä tulipaloa Miljardin dollarin (osa 3) vahinko-kartassa Kaliforniassa, Oregonissa, Washingtonissa Nevadassa ja Montanassa.

Keskilänsi -- Neljä tulvaa, kolme tornado-myrskyä, kuusi helle/kuivuutta, kolme hurrikaania ja yksi trooppinen myrsky. Pohjois-Dakotasta Teksasiin ja Mississippi-joelle, koko alue on kärsinyt kovasti Miljardin dollarin säävahingoista. Tämä koko alue on merkitty täyteen reservi- ja puskurivyöhykkeitä.

Keskivaltiot -- Kaksi hurrikaania, yksi trooppinen myrsky, yksi helle/kuivuus, yksi tornado ja yksi jäämyrsky. Myös tällä alueella on paljon reservi- ja puskurivyöhykkeitä.

Koillisosa -- Alue jonka rajoina ovat Mississippi-joli, Länsi-Virginia ja Pennsylvania. Todellinen sekoitus reserviä, puskurivyöhykettä ja sinisellä merkittyjä ihmisille sallittuja alueita. Itse asiassa, täällä on suurin osa alueista joilla ihmisen toiminta on sallittua. Seitsemän hurrikaania, yksi Nor'easter, kaksi helle/kuivuutta, kaksi lumimyrskyä, yksi tulva, yksi pakkasvaurio Floridan appelsiiniviljelmillä -- jokainen näistä on aiheuttanut ainakin miljardin dollarin vahingot.

Tuomassa suihkuvirtausta "alas kannelle"

Kuten me varoitimme aikaisemmissa artikkeleissamme, eräs HAARP-Tesla -teknologian kyvyistä on suihkuvirtausten hallitseminen. Sitten kun tämä kyky on saavutettu, tiedemiehet todella hallitsevat säätämme, sillä suihkuvirtaukset ohjaavat myrskyjä. Kuitenkin, meidän tutkimuksissamme tuli esille mielenkiintoinen seikka: tiedemiehet voivat tuoda suihkuvirtauksen alas, maahan asti!

Nyt, koska sinun päämääräsi on suostutella ihmiset jättämään kotinsa koska luonto on äkisti kääntynyt heitä vastaan, mikä olisi täydellisempi ase tähän tehtävään kuin suihkuvirtaus maan päällä? Jos haluat tietoa suihkuvirtauksista, mene osoitteeseen http://www.usatoday.com/weather/wpjet.htm. Suihkuvirtauksella on "erityinen merkitys ylemmän ilmakehän tuulille jotka puhaltavat voimakkaammin kuin 91 kilometriä tunnissa."

Kuitenkin, ne voivat saavuttaa 160 kilometrin tuntinopeuden!

Joskus suihkuvirtaus voi saavuttaa 241 kilometrin tuntinopeuden!

Ilmeisesti, jos suihkuvirtaus puhaltaisi jatkuvasti maan päällä 160-240 kilometrin tuntinopeudella, ihmisten elämä kävisi mahdottomaksi. Siksi, me olemme alkaneet etsiä tapauksia jolloin uskomattoman voimakas tuuli nousee yhtäkkiä. Elokuun 12. päivänä vuonna 2002, asukkaat Nickersonissa Kansasissa heräsivät tuuleen joka puhalsi yli 160 kilometrin tuntinopeudella. Salli meidän katsastaa tämä uutinen.

UUTISKATSAUS: "Tuhannet menettävät sähkön kun 160 kilometriä tunnissa puhaltanut tuuli sivalsi Kansasissa", Stan Finger, The Wichita Eagle, 14.8.2002.

"Nickerson, Kansas -- Debbie Adams astui ulos myrskyn jälkeen ja huomasi elävänsä saarella. Tulvavesi ulottui autojen ikkunoiden korkeudelle asti ja puita oli kaatunut tielle... sitten kun tulvavesi oli laskenut tiistai-aamuna, niin paljon voimajohtoja oli katkennut että koko Nickersonin kaupunki oli ilman sähköä -- ja kuluisi päiviä ennenkuin sähköt saataisiin kokonaan palautettua."

"Supersolu-ukkosmyrsky iski Nickersoniin ja South Hutchinsoniin 160 kilometrin tuntinopeudella puhaltavan vaakasuoran tuulen ja 100 millimetrin sateen kanssa... etelä-Hutchinsonissa myrsky suisti 24 junanvaunua kiskoilta sekä kaatoi puita ja sähköpulväitä."

Näin voimakas tuuli voisi ehdottomasti olla maan päälle painettu suihkuvirtaus. Ainoa kysymys on, että mitä tietoa sääkartat antavat meille kyseisestä päivästä sekä mahdollisesti tilanteesta päivää ja kahta myöhemmin.

Kuten sinä voit nähdä tästä Weather Channelin kuvasta, suihkuvirtaus kulki Coloradon ja osittain Kansasin yli; Nickerson sijaitsee osavaltion puolivälissä Coloradosta tultaessa. Kuitenkin, tämä Weather Channelin kartta ei ehkö ole tarkka kuvaus suihkuvirtauksen paikasta maanantaina 12. elokuuta.

Kuten sinä voit nähdä näistä kuvista, suihkuvirtaus kulki edelleen Kansasin poikki keskiviikkona elokuun 14. päivänä. Torstai-aamuun mennessä se oli siirtynyt Yhdysvaltain ja Kanadan rajalle. Tämä suihkuvirtaus mitä ilmeisimmin kulki suoraan Kansasin poikki myrsky-yönä 12. elokuuta.

Jos Illuminatilla on kyky tuoda suihkuvirtaus "alas kannelle", joka paikka maapallolla on vaarassa. Hyvin nopeasti, elämä muuttuisi sietämättömäksi ja ihmiset joutuisivat muuttamaan pois asuinalueiltaan. Tietysti, hallitus väittäisi että Äiti Maa oli tullut siihen pisteeseen jossa hän oli alkanut "puhdistaa itseään" ihmislastista joka on syypää näihin hirvittäviin myrskyihin.

Jos illuminati ei puutu asioihin, koko maapallo kuolee! Siksi, he uskovat toimivansa "humaanisti" hävittämällä maapallolta 4 miljardia ihmistä. Koska he ovat pelastamassa maapalloa, he pelastavat kaksi miljardia ihmistä, ja näin he pelastavat myös tulevat sukupolvet. Eikö meidän pitäisi olla iloisia siitä että Illuminaatit ovat niin viisaita, huolehtivaisia ja "hyväntahtoisia"?

Kymmenen vuoden yhteenveto

Vuosi 1990:

Vuosi 1991: Vuosi 1992: Vuosi 1993: Vuosi 1994: Vuosi 1995: Vuosi 1996: Vuosi 1997: Vuosi 1998: Vuosi 1999: Vuosi 2000: Me olemme hyvin tietoisia äärimmäisistä sää-olosuhteista tänä vuonna (2002) jotka obvat aiheuttaneet uskomattoman määrän tuhoa, sekä muuttaneet maata asuinkelvottomaksi.

Johtopäätös

Läpi koko 1900-luvun, tiedemiehet jotka kontrolloivat säätä ovat luoneet myrskyjä myrskyn jälkeen maamme niille alueille jotka on määritelty reserveiksi ja puskurivyöhykkeiksi. Ihmisluonto on sellainen että tuhon jälkeen miehet ja naiset iskevät takaisin -- monta kertaa hallituksen rahoittaman vakuutuksen turvin -- ja rakentavat uudelleen kotinsa, tietoliikenneverkot ja kaupungit.

Mitä New Age -kirjailija Bill Cooper sanoo:

"Kun hiljaista asetta sovelletaan käytäntöön asteittaisesti, koe-henkilöt tottuvat sen läsnäoloon ja oppivat sietämään kiusaa kunnes paine (psykologinen ja taloudellinen) kasvaa liian suureksi ja he romahtavat. Tämän vuoksi, hiljainen ase on biologisen sodankäynnin väline... se iskee heidän fyysisten, henkisten ja emotionaalisten heikkouksiensa ja vahvuuksiensa kimppuun."
Ihmiset ovat luonteeltaan sopeutuvaisia. He "oppivat sietämään kiusaa", rakentavat kotinsa uudelleen ja jatkavat elämäänsä. Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat tietävät kaiken ihmisluonnosta; siksi, he tietävät että nämä myrskyt -- niin tuhoisia kuin ne ovatkin -- eivät saa ihmisiä muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan.

Kiinnitä huomiosi sanoihin: "kunnes paine (psykologinen ja taloudellinen) kasvaa liian suureksi ja he romahtavat."

Me olemme vakuuttuneita siitä, että sadan vuoden aikana Teslan teknologialla aiheutetut myrskyt yksinkertaisesti valmistelevat maaperää sille että "paine kasvaa liian suureksi ja he romahtavat". Tämä skenaario tulee toteutumaan todennäköisesti suuren globaalin -- tai melkein maailmanlaajuisen -- "täydellisen myrskyn" muodossa johon viitataan New Age -ympyröissä "tulevana globaalina supermyrskynä".


***********************************************

Näissä artikkeleissa viitataan moniin Cutting Edgen julkaisemiin sää-ertikkeleihin. Olen julkaissut osan niistä suomeksi. Kannattaa tutustua:


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1695dKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin