Arabivaltiot laativat uuden suunnitelman jolla tehdä tyhjäksi USA:n hyökkäys Irakiin; tämä vie koko Lähi-Idän profetioissa kerrottuun yhteenottoon! (1698)


Alaotsikko: "Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä." [Jooel 2:30-31].

Tämä Lopun ajan profetia toteutunee hirvittävän luhytnäköisellä suunnitelmalla jonka suuret arabivaltiot ovat juuri allekirjoittaneet ja jolla on määrä tehdä tyhjäksi Amerikan hyökkäys Irakiin. Sitten kun sinä ymmärrät tämän mielettömän suunnitelman yksityiskohdat, sinä näet kuinka todennäköistä on että tämä Jooelin profetia saattaa toteutua hyvin, hyvin pian.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Teheran suunnittelee toista USA:n vastaista rintamaa, jossa on mukana myös Syyria, Hizbollah ja palestiinalaiset", DEBKAfile, 4.9.2002.
"Iran on laatinut taidokkaan sotasuunnitelman jolla vastata lähestyvään Irakia vastaan tehtävään hyökkäykseen. Syyrian, Libanonin, Hizbollahin ja palestiinalaisten on määrä provosoida suuri yhteenotto Israelin kanssa; tämä palvelisi "toisena rintamana" ja häiritsisi USA:n hyökkäystä."
Tämä uutinen hämmästyttää minua useista syistä:

Ensiksi, kaikki sotilas-analyytikot myöntävät että Israelin armeija on todella kunnioitettava, maailmanluokan sotakone jota voidaan kutsua "supervallaksi". Israel on Lähi-Idässä paljon voimakkaampi kuin Yhdusvallat. Hänen taktiikkansa on ylivoimainen ja hänen sotilaansa ovat parhaiten koulutettuja sekä kaikkein motivoituneimpia koko maailmassa. Israelilla on samanlainen aseistus kuin Yhdusvalloilla; itse asiassa, hänen armeijansa tavallisesti testaa meidän aseitamme saadakseen selville niiden mahdolliset viat, ja sitten IDF (=Israelin puolustusvoimat) saa uudet aseet jopa ennen meitä.

Jo vuosia Israel on valmistautunut taistelemaan samanaikaisesti Syyrian, Egyptin, Jordanian, Iranin, Hizbollahin sekä palestiinalaisten armeijoita vastaan. Israel pystyy ja haluaa lyödä kaikki häntä vastaan sotivat armeijat.

Toiseksi, Yhdusvallat on tuonut paljon sotilaita alueelle. Nämä joukot ovat näennäisesti Irakia vastaan, mutta me olemme tehneet selväksi että jos me tarvitsemme yhtäkään lentokenttää jossakin arabimaassa, me yksinkertaisesti otamme sen haltuumme ja käytämme sitä!

Heinäkuun 9. päivänä Richard Armitage lausui, että Hizbollah on suurempi uhka Yhdusvalloille kuin al-Qaida. Hän jatkoi: "Me käymme heidän kimppuunsa juuri niinkuin lukion painija vastustajansa kimppuun. Me käymme heihin käsiksi yksi kerrallaan."

Yhdusvallat voisi lyödä kaikki alueen arabivaltiot yksinkin, varsinkin jos me käyttäisimme joukkotuhoaseita, toteuttaen ne uhkailut jotka Wolfensberger teki 13.9.2001.

Kolmanneksi, Presidentti Bush loi "ydinaseringin" Israelin suojaksi 9.3.2001. Me raportoimme tästä uutisessa 1628, ja kehoitamme sinua lukemaan tämän jotta ymmärtäisit kuinka voimakkaasti nykyinen hallintomme on sitoutunut Israelin suojelemiseen.

Miksi me olemme niin sitoutuneita tähän? Maailman tapahtumia johtaa nyt USA:n, Iso-Britannian ja Israelin muodostama akseli, jota Iso-Britannia johtaa.

Globaali vapaamuurarius jota ohjaa Windsorin Huone, on suunnitellut rakentavansa Salomonin temppelin Temppelivuorelle. Me julkaisimme tästä artikkelin (1643) ja rohkaisemme sinua lukemaan tämän. Koska vapaamuurarit ovat niin tiiviisti ajajan paikalla sekä ovat niin yksimielisiä Temppelin rakentamisen suhteen, he näkevät arabit vihollisinaan; koska Islam on monoteistinen uskonto, heistä ei voisi koskaan tulla Antikristuksen uskollisia seuraajia. Siksi Illuminati suunnittelee surmaavanssa kaikki 1,4 miljardia muslimia. Tämä sota on selvästikin tämän tuhoamisen alkua.

Millä keinoin Illuminati suunnittelee tuhoavansa nämä muslimit? Provosoimalla heidät sotaan USA:ta ja Israelia vastaan. Me saatamme nähdä koko arabimaailman käyvän kiihkossa Jerusalemia vastaan, niinkuin Sakarja 12:2-6, 9 kertoo.

Täten, kaikkien arabijohtajien täytyy tietää että joko Yhdysvallat tai Israel pystyy lyömään heidät. Arabijohtajat on totisesti viety harhaan kun he päättelevät voivansa järjestää asiat niin että Yhdysvallat ei saisi läpi suunnitelmiaan hyökätä Irakiin. Tätä hyökkäyssuunnitelmaa voidaan verrata siihen, että jos monta pientä lasta kävisi kahden 160-kiloisen painijan kimppuun!

Salli meidän nyt palata takaisin pää-artikkeliimme saadaksemme lisää tietoa.

Arabien motivaatio

"Syyrian Bashar Assad jakaa Teheranin uskomuksen, että amerikkalaisille myötämielinen hallitus Bagdadissa olisi vaarallinen uhka Teheranin ajatollaheille, Syyrian Baath-puolueelle, palestiinalaisille terroristi-ryhmille sekä Hizbollahin olemassaololle."
Nyt me ainakin tiedämme että arabijohtajat ovat kiinnittäneet huomionsa Presidentti Bushin moniin julkilausumiin joissa hän yhdistää Iranin, Syyrian ja palestiinalaisten johdon Saddam Husseinin Irakiin. Bush on lausunut useaan otteeseen että hän pitää näitä arabijohtajia aivan yhtä vaarallisina kuin Saddam Husseinia. Koska Bush laittanut heidät samaan koriin, muut arabijohtajat ovat päättäneet että heidän olisi parasta luoda yhteinen rintama USA:n hyökkäystä vastaan. Kenties ennalta ehkäisevä isku onnistuisi ja pyyhkisi pois niin paljon meidän sotilaitamme että hyökkäyksestä Irakiin ei tulisi mitään. Tämän täytyy olla heidän ajatuksensa.
"(1) Iranin vanhoillinen hengellinen johtaja Ali Khamenei kutsui kokoon turvallisuusneuvoston laatiakseen suunnitelman estää amerikkalaisten hyökkäys Bagdadiin... Heidän käsityksensä on sellainen että Yhdysvallat ja Israel voidaan saada sellaiseen käsitykseen että sota Irakia vastaan tulisi liian kalliiksi ja näin Washington keskeyttäisi Saddamin vastaisen operaationsa."

"(2) Jotta edellämainittu kävisi toteen, iranilaiset suunnittelijat ehdottivat että Hizbollah käynnistäisi niin suuren hyökkäyksen Israelia vastaan, että Israel tekisi kostoiskun syvälle Syyriaan ja Libanoniin. Tämä -- näin iranilaiset taktikot uskovat -- pakottaisi amerikkalaiset keskeyttämään sotilaalliset valmestelunsa. Teheranissa uskotaan että amerikkalaiset eivät ottaisi sitä riskiä että suuri osa arabimaailmaa -- Egypti, Saudi-Arabia, Algeria, Marokko sekä jotkut Persianlahden emiraateista -- ryntäisivät Syyrian ja Libanonin avuksi Israelia vastaan sytyttäen koko alueen liekkeihin."

"(3) Viime viikon keskivaiheilla Khamenei hyväksyi suunnitelman välittömästä täytäntöönpanosta."

"(4) Turvallisuusneuvosto Teheranissa lähetti ulkoministeri Sadrin Syyriaan ja Libanoniin tekemään suunnitelmasta totta viivytyksettä."

Tämä koko suunnitelma on mielipuolinen! Illuminati nimenomaan suunnittelee sytyttävänsä koko alueen liekkeihin, sillä vain siten he voivat puhdistaa alueen arabi-kiihkoilijoista, avata tien vapaamuurari-Kristuksen (Antikristuksen) ilmestymiselle sekä rakentaa Salomonin temppeli uudelleen Temppelivuorelle. Tästä syystä Illuminati suunnittelee tuhoavansa Kalliomoskeijan. Kuuntele Antikristus-suunnitelman tätä osaa:
"Jos Messias on ilmestymässä, hänet täytyy saada aikaan. Ja Messiaan teettäminen on yhtä paljon inhimillinen kuin jumalallinen teko... On epäilemättä monia juutalaisia... jotka ovat halukkaita pitämään häntä kauan odotettuna Messiaana. Joillakin muslimeilla saattaa olla samanlainen näkökanta. Saattaa olla mahdollista että Uusi Daavid ratsastaa aasilla Jerusalemiin kaikessa loistossaan. Hänen reittinsä kulkisi tietenkin Kidronin laakson poikki, mahdollisimman läheltä Temppelivuorta. Hänet täytyy kruunata ja voidella öljyllä Kalliomoskeijan raunioiden keskellä." ["The Armageddon Script", s. 233-235].
Ymmärsitkö sinä? Suunnitelma tuoda Antikristus (Uusi Daavid) visioi että sillä hetkellä kun hän ilmestyy Jerusalemin itäpuolelle ratsastaen aasin selässä -- aivan niinkuin Jeesus teki Palmusunnuntaina -- hän kohtaa Kalliomoskeijan jäännökset. Illuministinen suunnitelma on aina visioinut tuhoavansa jollakin tavalla Kalliomoskeijan jotta kolmas maailmansota voisi alkaa.

Kun arabijohtajat laativat suunnitelmia joissa he yhdistävät armeijansa ja puolisotilaalliset joukkonsa, ja ryhtyvät sotaan Israelia vastaan toivoen että Yhdysvallat siten luopuisi suunnitelmistaan hyökätä Irakiin, he eivät ymmärrä että suunnitelmansa ei ole ainoastaan tuomittu epäonnistumaan, vaan että he tämän lisäksi noudattavat Illuminatin laatimaa suunnitelmaa!

Kokoamassa armeijoita yhteen taistelua varten

Miksi nämä arabijohtajat ovat niin halukkaita asettamaan itsensä Israelin, Iso-Britannian ja Yhdysvaltain aseiden eteen? Koska tässä mielettömässä suunnitelmassa ei ole järkeä, meidän täytyy etsiä vastausta muualta. Raamatussa on mahdollinen vastaus. Kuuntele:

"Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan suurena päivänä."
Satanismin kaikkein voimakkain demoni näyttäytyy vihreänä mömmönä. Kun se menee sisään ihmisen suuhun, tämä henkilö kouristelee hetken ja sitten hän on tämän demonin vallassa. Jeesus sanoo tässä, että "Kolme saastaista henkeä... riivaajain henkiä" astuu sisään jokaiseen maailman hallitsijaan, käskeäkseen heitä kokoamaan joukkonsa sotaan "Jumalan, Kaikkivaltiaan suurena päivänä." Mielenkiintoisesti, tämä termi ei viittaa niinkään tiettyyn ajankohtaan, vaan yleisesti ottaen ajanjaksoon joka tunnetaan "Herran päivänä". Me voimme nähdä Obadjalta että tämä termi kattaa melko pitkän ajan; ei ainoastaan yhtä tapahtumaa. Kuuntele:
"Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan." [Obadja 16].
Ainoa uskottava selitys tälle naurettavalle arabien suunnitelmalle on se, että nämä johtajat johdetaan demonien voimasta itsemurhahyökkäykseen Israelia vastaan; tämä hyökkäys antaa Illuminaatille tekosyyn tuhota heidät kaikki. Oletko sinä tietoinen siitä että näillä arabikansoilla on tietty Lopun ajan tuomio? Suurempi Israel plus Antikristus

Sitten kun Israel totaalisesti tuhoaa arabinaapurinsa, Israel veisi joukkonsa välittömästi Libanoniin, osaan Syyriaa ja Jordaniaa. Täten Jumalan profetia Obadjan Kirjassa toteutuisi. Jumala antoi tämän maan Aabrahamille ja Hän lupasi sen takaisin Israelille "Viimeisinä päivinä".

Tänään, tämä raamatullinen lupaus on nimeltään "Suurempi Israel". Vaikka ne juutalaiset jotka uskovat tämän, ovat arabien ja liberaalien israelilaisten hampaissa, Jumalan voima tekee tästä totta. Israel laajenee ja ottaa haltuunsa kaiken maan jonka Jumala lupasi Aabrahamille, sen jälkeen kun arabit on tuhottu.

Tämän jälkeen Israel tuntee olevansa täysin turvassa, niinkuin profeetta Hesekiel sanoo: "... ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina -- asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ovia." (Hesekiel 38:11) -- tämä profetia edeltää Venäjän johtamaa hyökkäystä.

Tämä ensimmäinen sota, jonka Israel voittaa täysin, on ainoa mahdollinen skenaario jonka jälkeen Israel tuntisi olevansa turvassa.

Mutta, tämän sodan aikana tapahtuu toinen järisyttävä tapahtuma: Israelin "Messias" jota hän on odottanut 3000 vuotta, saapuu! Tietysti, tämä on väärä messias, Antikristus. Muista, artikkelissa 1015 me kerroimme sinulle okkultistisesta suunnitelmasta lavastaa Antikristus. Ensimmäisen maailmansodan tarkoitus oli perustaa kommunistinen järjestelmä Venäjälle, ja Toisen maailmansodan tarkoitus oli tehdä Neuvostoliitosta supervalta. Historia kertoo että näin juuri tapahtui. Mutta, Kolmas maailmansota on tarkoitus käydä Israelin ja hänen arabinaapureidensa välillä sekä tuoda Antikristus. KIrjaimellisesti, tämä skenaario vaatii Antikristusta kävelemään esiin tämän sodan savusta, tulesta ja tuhosta.

Näyttämö on nyt valmis. Milloin tämä sota alkaa? Aikataulu on Jumalan kädessä, mutta minä olen samaa mieltä Grant Jeffreyn kanssa joka osoittaa kirjassaan "Armageddon: Appointment With Destiny" että Jumala on sallinut monien Israelin historiallisten tapahtumien toteutuvan juhlapäivinä. Minä uskon olevan paljon mahdollista, että tämä tuhoisa sota alkaisi Israelin juhlapäivänä.

Jumalalla on kontrolli. Hän kutsuu kansakunnat Joosafatin laaksoon (Jooel 3:1-14) tuomiolle. Jumala hallitsee täysin johtajien ajatuksia. Vaikka Syyrialla ja Egyptillä on täysi syy pelätä sotaa Israelin kanssa, Jumala saa heidät ottamaan osaa tähän hyökkäykseen.

Lopulta, kun Antikristus saapuu, Uusi maailmanjärjestys on hyvin tarkka sen suhteen mitä maailmassa tapahtuu tämän lisäksi. Muista, tämä skenaario edustaa 200 vuoden suunnittelun ja asteittaisen manipulaation huipentumaa. He eivät jätä yhtäkään kiveä kääntämättä lavastaakseen Antikristuksen ilmestymisen menestyksekkäästi.

Laajentamassa tätä konfliktia ulospäin kolmannen maailmansodan aikaansaamiseksi

  1. Ydinsodan uhka Korean niemimaalla

  2. Ballististen ohjusten uhka, uhka että Amerikan kaupunkeihin iskettäisiin ydinasein. Amerikkalaiset tietävät että meillä ei ole puolustusta ballistisia ohjuksia vastaan.

  3. Tulivuorenpurkauksia ympäri maailmaa

  4. Suuria maanjäristyksiä ympäri maailmaa

  5. Terrorismi räjähtää käsiin monissa amerikkalaisissa kaupungeissa. Toisissa terrorisoivat kotimaiset jengit, toisissa kansainväliset terroristit.
"Voitko sinä kuvitella mitä tapahtuisi jos Los Angelesiin iskisi 9,0 richterin maanjäristys, New York City tuhoutuisi terroristien atomipommilla, Kolmas maailmansota puhkeaisi Lähi-Idässä, pankit ja pörssit romahtaisivat, Ufot laskeutuisivat Valkoisen Talon pihamaalle, ruoka katoaisi kaupoista, jotkut ihmiset katoaisivat (tempaus -- oikea tai lavastettu), Messias ilmaisisi itsensä maailmalle, ja tämä kaikki tapahtuisi hyvin lyhyessä ajassa?" [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse"].

Tarkoitus on luoda paniikkia ja hämmennystä koko maailman ihmisten keskuuteen, mutta erityisesti amerikkalaisten, jotta he luopuisivat oikeuksistaan ja perustuslaistaan 'väliaikaisesti' kunnes meidän johtajamme kykenevät 'ratkaisemaan' tämän kriisin ja palauttamaan järjestyksen. Tietysti, näin ei koskaan tapahtuisi, ja ihmiset olisivat niin ihastuneita Antikristukseen että vapauksien puute ei enää huolettaisi heitä. Tämän vuoksi Illuminati tarvitsee okkultistisen "Supermanin".

Tämä on Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma. Se näyttää paljastuvan meidän päivittäisissä uutisissamme. En tiedä onko tämä viimeinen työntö, mutta se ainakin näyttää siltä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1698Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin